|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Się mocno zdziwiłam Angel, ze to nie Ty w avku
![]() Mnie wyszło,ze jestem podobna w 96% do jakiejs Adriany Karembeu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
czyli Endżi
|
Córuś, ta Adriana to piękna czeska modelka - posiadaczka najdłuższych nóg świata czy jakoś tak
![]()
#1173 | |
Zadomowienie
|
Kochani, witam Was wszystkich serdecznie i muszę się Wam poskarżyć jaki koszmar senny mnie męczył
![]() Goni mnie jakiś straszny, olbrzymi, świński wirus... Dopada... Wciska się w uszy, gardło, nos... Czuję, że się duszę, więc wołam: - Mamo! Zdejmij mi tę torbę z głowy. A Mama: - Nie zdejmę. - Mamo, zdejmij, bo ducha wyzionę. Mama: - Ręce mam związane - nie zdejmę. - Mamo, duszę się... Zdejmij! - Zdejmę, jak mnie rozśmieszysz. Do śmiechu mi nie jest, więc przestaję liczyć na Mamę i postanowiam przegryźć torbę od środka, bo tak mi podpowiada jakiś wewnętrzny głos. Wgryzam się w nią, podgryzam i nic. - "BożeszTymój - wzdycham zrozpaczona - gdybyż tak chociaż znaleź kolczyk Margot, może udałoby mi się tę cholerną torbę przekłuć..." Gorączkowo szukać zaczynam... "Pod kanapą na kanapie...Już podłogę chcę odrywać... Nagle zerkam do lusterka, nie chcę wierzyć - znowu zerkam..." A tam Winter się uśmiecha, pierś w ślicznym nowym staniczku dumnie wypina i woła: - "A teraz kolej na moje trufelki"... ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nikogo nie dotykam nieprzyjemnie tymi "snami" ale gdyby tak to niech mnie ochrzani ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2009-10-25 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Endżi- my heritage to fajna zabawa
![]() ![]() Pobawilam sie (m.in.) spotkaniowymi zdjeciami z albumu, zwlaszcza zbiorowymi, fajne wyniki ![]() W zaleznosci od zapodawanej fotki, powtarzaja sie celebtytki: Miranda Otto, Angelina Jolie, Ava Gardner, Natalie Portman, Krista Allen, Sharon Stone i nawet Keira Knightley ![]() ![]() Zelowa maska Collistar jest niezla, ale bez rewelacji- dzialanie ma zblizone, (choc moze nawet troche slabsze) do taniej maseczki Romantic; takiej. Natomiast sklad tej koloryzujacej odzywki jest b.dobry:ehem, pomimo, ze ma silikony,(jeden zmywalny woda, drugi lagodnym szamponem), ktore zapewne ulatwiaja przyswojenie naturalnych substancji odzywczych. powinna sluzyc wlosom. Passero- ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-24 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zadomowienie
|
Kattarino, bardzo, bardzo cieszę się, że Cię widzę i czytam
![]() Joasik zdradzisz mi gdzie jest do kupienia Desnuda w okazyjnej cenie, na którą się skusiłaś? To właśnie Desnuda ściągnęła mnie na Wizaż ![]() Dla tych co w dole wrzucamLink-ę Może pomoże wydostać się z niego... Zuzaczku - dzięki za wytłumaczenie jak się dzieli jeden post na kilka cytatów. Mamamija! Ileż ja się nagłowilam o co Tobie chodzi (oraz Betty, która też mi tłumaczyła). No bo niepojęte było dla mnie, że wystarczy na początku cytatu napisać tak "quote" a na końcu tak "/quote" (tyle, że tam gdzie cudzysłow ma być kwadratowy nawias) i to wszystko. A gdzie zrobić jakieś klik??? ![]() Ale już umiem ![]() Zuziu, ileż ja już umiem dzięki Tobie ![]() Dobrej niedzieli ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2009-10-25 o 00:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Katt, jak milo Cie widziec w dobrej formie ![]() Ogladalam przed chwila gale boksu... ale masssssakra. Nie spodziewalam sie, ze az tak Golota oberwie. Hyh. Zdenerwowalam sie. Mialam ochote w trakcie poobgryzac sobie paznokcie, choc nigdy w zyciu tego nie robilam ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-10-24 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ale fajna zabawa z tym programem od Angel ![]() wychodzą mi same chińskie i japońskie oraz jedno hawajskie nazwiska ![]() a ze znanych to Susan Sarandon i Isabel Adjani. ![]() muszę wrzucić jakieś z młodości foto, zobaczę czy też mi rasę żółtą wyrzuci ![]() no bez jaj ... ![]() ![]() Tharoonie - koniecznie wypróbuj i napisz nam, do kogo jesteś podobny ![]() Kattarino - dzięki za odzew ![]() jak mi jakieś szczątkowe ilości perfum w tych próbkach podeślą
#1179 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ze zdjęć wyszło,że mój synek jest najbardziej podobny do małej Angeliny Jolie,Clooneya z młodości,Venus Williams i Shirley Temple-też z dzieciństwa
![]() A ja do Lucille Ball,Vivien Leigh,Adriany Karembeu,Julianne Moore i nawet do jakiegoś faceta ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Super - uśmiałam się do łez ![]() Może dać mi któraś linka od programu od Angel? Też chciałabym zobaczyć do kogo jestem podobna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Passero fajne sny masz
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Konto usunięte
|
Tharoonie - jak widać jesteś jedyny w swoim rodzaju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
#1184 |
Zakorzenienie
|
A jak
![]() No jak możesz BigeM pytać - w 100%, a tak w 60% to nawet Eduard Shevardnadze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]()
#1186 | |||
Zakorzenienie
|
Joasku
![]() ![]() a zegarki uregulowane ![]() ![]() zyskałam godzinke, zrobiłam sobie wypasione spa domowe, wyszorowałam sie szczota, naoliwiłam oliwa z oliwek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ona ma delikatna urode ![]() Cytat:
![]() Własnie Katt, masz racje w zalezności od zapodanej fotki ![]() Na innej fotce wyszło,ze jestem podobna w 97% do Angeliny Joli ![]() ![]() ![]() i jak tu wierzyc w tę analize porównawczą? ![]() Prawda, ze fajna ![]() ![]() fajnie, zes BigMamo powrócona na watkowe łono ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kuniec zabawy, ide wymiatac do kuchni ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-25 o 09:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
rude jest piękne:)
|
![]()
#1188 |
Zakorzenienie
|
![]() Czas przestawony i w koncu sie wyspalam ![]() Rawito, Katt ![]() Pobawilam sie i ja programikiem Angel ![]() ![]() Winterko, sliczny cyckonosz ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-10-26 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Mnie też przestawienie czasu dobrze zrobiło. Miałabym wyrzuty sumienia gdybym spała do południa, a tak to spałam do przedpołudnia ![]() Contax gratuluję perełek! Zazdroszczę Armaniego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Konto usunięte
|
Contax - zazdraszczam Armaniego - piękny jest (na szczęście w listopadzie będzie rozbierany
![]() ![]() A co do snu... to dobrze nawet... wyspałam się wreszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Konto usunięte
|
Wklejam wam zdjęcie jednej z dwóch moich kotek - to jest Buba
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
![]() alem jest przyjemnie spacyfikowana ![]() zyc nie umierac niestety nie pamietam com przed chwila przeczytala ![]() z radosnych wiesci wlamali sie nam do samochodu nic nie ukradli, nawet radio sie ostalo, moze sie nie spodobalo ![]() jeno drzwi i zamek trza po idiocie naprawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Konto usunięte
|
Nasturcjo - to dobrze, że nie ukradli niczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Czesc
na wstecznym bylam zauwayla smakowitosci Magdulenowe, Winterowe i Corkowe najprawdziwsza slina cieknie Bylismy wczoraj w Kameralnym na filmie " Zero " Pawla Borowskiego. Polecam obejrzec. I jeszcze wiem, ze to co napisze bedzie trywialne, ale napisze - jestem szczesciara. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Nasturcjo, wspolczuje. Jakies dwa lata temu gonilam zlodziei mojego samochodu na wlasnych nogach nogach we szpilkach zatluklabym gnoi |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Kasia, łał, ale łupy
![]() ![]() ![]() Nasturcjo, ech, gnoje ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-10-26 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zadomowienie
|
Witam w niedzielne popołudnie
![]() Cytat:
![]() Dla tych co chcieliby się wyciszyć polecam Gwiezdny Pył - Kondratiuka ![]() Oglądałam go dawno temu a zapomnieć nie mogę... Co za liryka, jaki humor w ascetycznej niemal formie... Klik Klik Klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj na "Przerwanych objęciach" Almodovara. Również polecam, chociaż jest mało almodovarowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
A, zrobiłam zupę cukiniowa z braku dyni. Pychotka wyszła. Dużo czosnku dałam i serek topiony w batonie
![]() I jeszcze Wam napiszę, że w kościele ksiadz dzisiaj mocno kadził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Och, kiedy ostatni raz byłam w kinie... zdaje się że z Joasiakiem to było ostatni raz.
Ale za Almodovarem jakoś nie tesknię-( i Penelopy nie dzierżę, nie bijcie) natomiast Dystrykt 9 to bym zobaczyła. Zdrowieję, i zaraz sobie pooglądam szczegółowo linki Passero. Pozdrawiam niedzielnie.
#1200 |
Konto usunięte
|
Tymeno - musiała być przepyszna
![]() Ja też może się na jakiś film wybiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.