Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 19:06   #3331
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cyc (?)
już po kąpieli po kolacji mogę teraz z Wami pisać, a gdzie Tancia?
Big eF niby??
Tancia zagineła w akcji.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
madmuazelle bo to jakaś tv co ma w poradniku 3 filmiki i 4 relacje z targówpo 3 minuty nic więcej
O no to faktycznie niezła lipa.

Cytat:
nawet jeśli siedzi to co z tego, byleby byli szczęśliwi i im się układało, bo wiecie co jak tak podczytuję pm 2009 to przeraża mnie to wszystko trochę, co druga jakieś problemy z mężem, z jego lub swoją rodziną...
No,mnie to optymistycznie nienastraja,aczkolwiek trzeba być dobrej myśli.

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Black ma tu chyba na myśli przyjaciółkę (Best Friend Forevr),ale mam nadzieję że źle mi się skojarzyło i źle rozszyfrowałam skrót, bo to co z tego wynika wcale mi się nie podoba Oj, Black, chyba faktycznie coś nie tak u was..
Ahaaa,jesli to oznacza faktycznie co napisałaś,no to niezbyt fajnie ze strony tż-ta Black.

My gdy się kłócimy,w sumie to rzadkość ale się niewyzywamy.Ok,raz mi się brzydko wymskneło do tż-ta,ale przeprosiłam.A tak,jak się pokłócimy to ja się nie odzywam,jestem nie dotykalska tż to samo,mija pare minut wystarczy że on albo ja się popatrzy kazde w jego strone to kończy się tak i nie kłóćmy się już więcej.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:07   #3332
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kasik bo nie wiem co napisać no i jak ostatecznie potoczą się te Wasze losy..
się zobaczy

ale nudyyyy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 19:11
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:16   #3333
madmuazelle
BAN stały

Omg,przed chwilą się skapnełam,że przegapiłam wczoraj był 24,a więc pozostalo nam do ślubu...
10 miesięcy i 3o dni
Stary 2009-10-25, 19:18   #3334
chilanes
Zakorzenienie

walnęłam sobie znów farbę na włosy, wyszło takie coś brąz niby, końce wiadomo ciemniejsze, ale jestem bardziej zadowolona niż z tego co ostatnio wyszło, a jutro znów do roboty i znów 5 dni do weekendu a w piątek muszę upiec mamie tort, bo w sobotę ma urodzinki a za to ona upiecze mi za tydzień we wtorek

Madmuazelle super u nas dziś równo 300, od jutra 2 z przodu

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-25 o 19:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:19   #3335
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
się zobaczy

ale nudyyyy
Sami najlepiej wiecie jak to naparwde między Wami jest
My z TŻ nigdy się nie wyzywaliśmy
Nie potrafimy się na siebie długo gniewać

Znikam do TŻcika bo będziemy pić grzańca niemieckiego
Pa

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:19   #3336
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Black ma tu chyba na myśli przyjaciółkę (Best Friend Forevr),ale mam nadzieję że źle mi się skojarzyło i źle rozszyfrowałam skrót, bo to co z tego wynika wcale mi się nie podoba Oj, Black, chyba faktycznie coś nie tak u was..
ja też tak zrozumiałam, mam nadzieję, że to jednak coś innego oznaczało

i po weekendzie, już mi tak brakuje tego mojego TZcika jak cholera... widzieliśmy się godzinkę we wtorek a wcześniej w ubiegłą sobotę buuuu jak mi się tęskni, niech mnie ktoś przytuli

ja też nie umiałabym wyzywać mojego TZ i on oczywiście mnie tez... jak się kłócimy to się kłócimy normalnie... a jak TZ na mnie raz coś krzyknął to już wie, że nie może tego nigdy więcej robić, bo nienawidzę jak ktoś na mnie krzyczy.. wychodzę wtedy albo płacze i jest po rozmowie... ale za to mamy takie charaktery, ze oboje potrafimy wyciągnąć do siebie ręce, a najlepiej od razu siąść i porozmawiać o danym problemie... ale tak jak chyba Lain pisała do tego tez trzeba dorosnąć i się tego nauczyć

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-25 o 19:24
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:25   #3337
chilanes
Zakorzenienie

lusi
mój Tż własnie do mnie wraca,ale jest taka mgła podobno, ze te 120 km które mu zostały to nie wiem ile będzie jechał
Stary 2009-10-25, 19:26   #3338
kaska87
Zakorzenienie

a P. nigdy na mnie nie krzyczał, ale za to mnie przezywał

Stary 2009-10-25, 19:28   #3339
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
lusi
mój Tż własnie do mnie wraca,ale jest taka mgła podobno, ze te 120 km które mu zostały to nie wiem ile będzie jechał
dziękuje ale idę chyba do taty bo potrzebuje męskiego ramienia

nie cierpię jeździć jak jest mgła, jakoś tak niepewnie sie wtedy czuje, bo ilu jest takich mądrych rowerzystów którzy bez żadnego oświetlenia jeżdżą nawet w taką pogodę

Stary 2009-10-25, 19:29   #3340
diamanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja z moim TZem - przyszlym mezem jestem od 14 roku zycia i w ogole nie zaluje, ze nie bylam w powaznych zwiazkach z innymi dokladnie wiem, ze to ten, dlatego nie potrzebuje probowania z innymi z reszta wyszalelismy sie razem w okresie nastoletnim tak, ze nic mnie nie ominelo - wrecz przeciwnie - razem bylo jakos tak fajnie przejsc przez caly ten okres zawsze mielismy siebie nawzajem - bylismy dla siebie kompanami do zabawy, ale tez oparciem w trudnych chwilach no i te pierwsze wspolne doswiadczenia seksualne na prawde niczego nie zaluje... z reszta ja sobie nie wyobrazam siebie z innym facetem, a moj TZ nie wyobraza sobie siebie z inna dziewczyna - to juz chyba takie zboczenie nawet kiedys go pytalam czy nie ma poczucia, ze chcialby sprawdzic jak to jest z kims innym... TZ stwierdzil, ze po co skoro ma mnie i wie, ze to ja jestem jego przeznaczeniem dodatkowych doswiadczen zeby sie w tym uswiadczyc nie potrzebuje
ale to tez kwestia indywidualna zawsze jakos tak bylismy dojrzalsi od rowiesnikow i dobrze wiedzielismy czego chcemy, dlatego nawet tak powazny zwiazek w wieku tych nastu lat byl dla nas czyms normalnym

wlasnie go tu karmie, bo jest wyglodanialy po uczelni
Kurcze jakbym czytała o własnym związku, poważnie
diamanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:30   #3341
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja też tak zrozumiałam, mam nadzieję, że to jednak coś innego oznaczało

i po weekendzie, już mi tak brakuje tego mojego TZcika jak cholera... widzieliśmy się godzinkę we wtorek a wcześniej w ubiegłą sobotę buuuu jak mi się tęskni, niech mnie ktoś przytuli
Wiem, że to nie to samo co TZ, ale proszę:

Ja nie znoszę się kłócić z TZ, a dość często nam się to zdarza:/
On jest nerwowy, wkurza się, mi jest przykro, że on się wkurza, a on zaraz twierdzi, że sie obraziłam i tak się nakręcamy

Ale szybko się godzimy, bo jakoś tak nam źle po kłótni ..
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:30   #3342
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
a P. nigdy na mnie nie krzyczał, ale za to mnie przezywał
moim zdaniem Wy za dużo sobie pozwalaliście - chodzi mi o te wyzwiska, niby tutaj tacy hardcorowi, ale przychodzi taki moment kiedy masz gorszy dzień albo coś i takie słowa mogą sprawiać cholerną przykrość

Stary 2009-10-25, 19:31   #3343
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem Wy za dużo sobie pozwalaliście - chodzi mi o te wyzwiska, niby tutaj tacy hardcorowi, ale przychodzi taki moment kiedy masz gorszy dzień albo coś i takie słowa mogą sprawiać cholerną przykrość
wiem gdyby nie to było by super

Stary 2009-10-25, 19:32   #3344
lusmarija
Wtajemniczenie

ale z Waszym związkiem nie raz tak było, więc Kasia wpadaj do Nas jutro by powiedzieć, że sie pogodziliście... a wtedy od razu szykuj sie na lanie od Nas... nie będzie zmiłuj

Stary 2009-10-25, 19:34   #3345
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

nie cierpię jeździć jak jest mgła, jakoś tak niepewnie sie wtedy czuje, bo ilu jest takich mądrych rowerzystów którzy bez żadnego oświetlenia jeżdżą nawet w taką pogodę
A ilu pieszych jest takich mądrych..
Ostatnio mi gość przed maskę wyskoczył na robotach drogowych (środek wsi, żadnego oświetlenia, do tego jeszcze śnieg) - dobrze, że nie jechałam szybko ... wrr...

I jeszcze jakieś moherki szły do kościółka, jedna obok drugiej, zajmująć pół pasa ruchu ...właśnie po tych robotach - pobocza tam nie ma, a chodnik był zaśnieżony ... w ostatniej chwili je zobaczyłam, dobrze że po drugim pasie nic nie jechało i mogłam je ominąć ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:37   #3346
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem gdyby nie to było by super
wydaje mi się, że jeśli było by to tylko to, to Kasik jest to bardzo łatwa rzecz do naprawienia, ale coś czuję że to może być głębszy powód... oby tylko któreś z Was nie szukało teraz właśnie takich błahych pretekstów po to żeby jedna to zakończyć

wiesz ja tak trochę filozofuję, bo wiem jak to było u mnie z moim poprzednim długoletnim związkiem

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
A ilu pieszych jest takich mądrych..
Ostatnio mi gość przed maskę wyskoczył na robotach drogowych (środek wsi, żadnego oświetlenia, do tego jeszcze śnieg) - dobrze, że nie jechałam szybko ... wrr...

I jeszcze jakieś moherki szły do kościółka, jedna obok drugiej, zajmująć pół pasa ruchu ...właśnie po tych robotach - pobocza tam nie ma, a chodnik był zaśnieżony ... w ostatniej chwili je zobaczyłam, dobrze że po drugim pasie nic nie jechało i mogłam je ominąć ....
niektórzy to naprawdę nie mają wyobraźni

Stary 2009-10-25, 19:37   #3347
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja tak trochę filozofuję, bo wiem jak to było u mnie z moim poprzednim długoletnim związkiem
o! a ja nie wiedziałam, że Ty byłaś z kimś przed TZ ale why się rozstaliście i jak to było możesz napisać czy nie chcesz

Stary 2009-10-25, 19:46   #3348
chilanes
Zakorzenienie

no właśnie dlatego siedzę i czekam na Tż i się martwię, bo ja tak nie znoszę jak on jeździ w mgle lub deszczu/śniegu Tym bardziej, ze jedzie przez takie głupie właśnie wioski, gdzie ludzie bezmyślni na czarno ubrani jesienią i zimą chodzą i nie schodzą nawet, jak samochód widzą tylko lezą prawie środkiem pasa albo nie tą stroną co trzeba, o pijanych nie pomnę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-25 o 19:51
Stary 2009-10-25, 19:49   #3349
BlackAngel
Adwokat diabła

oj tam z tą BFF było serio, tylko wiadomo alkohol a ja jedyna nie piłam, bo nie czułam się dobrze.. no cóź ja wiem że mu się ona podoba, nie robię z tego powodu awantury.. zwróciłam uwagę i był spokój..
resztę zachowam dla siebie...

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:50   #3350
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

właczcie sobie tvn szybko !!!!

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:53   #3351
chilanes
Zakorzenienie

Black wyrozumiała jesteś
Oooo Brzydula
Stary 2009-10-25, 20:00   #3352
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wiem że mu się ona podoba, nie robię z tego powodu awantury.. zwróciłam uwagę i był spokój..
i on o tym gada ale bym się wkurzyła....

Stary 2009-10-25, 20:00   #3353
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Black wyrozumiała jesteś
Oooo Brzydula
wiem..
bo po ostatnim spięciu jest lepiej, ale i tak pod każdym kątem patrzę jak jest..
nie chce strzelić sobie w stopę, jeżeli będę go za krótko trzymać będzie wtedy nie dobrze..
wole popatrzeć jak sobie radzi nie pod nadzorem... z resztą z tą BFF nie boję się bo ona woli dziewczynki

możecie mi powiedzieć, że źle robię ale wg mnie jest tak jak ma być..

Kasik, dobrze że powiedział.. wiem że lubi blondynki z niebieskimi oczami..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-10-25 o 20:02
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 20:05   #3354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasik, dobrze że powiedział.. wiem że lubi blondynki z niebieskimi oczami..
ale to jest zdałnione, że on się do niej klei tym bardziej, że ona mu się podoba oni tak zawsze? dobrze, że nie jesteś taka jak ja, że zaraz sobie wkręcasz różne rzeczy

Stary 2009-10-25, 20:05   #3355
aicila
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie umiałabym wyzywać mojego TZ i on oczywiście mnie tez... jak się kłócimy to się kłócimy normalnie... a jak TZ na mnie raz coś krzyknął to już wie, że nie może tego nigdy więcej robić, bo nienawidzę jak ktoś na mnie krzyczy.. wychodzę wtedy albo płacze i jest po rozmowie... ale za to mamy takie charaktery, ze oboje potrafimy wyciągnąć do siebie ręce, a najlepiej od razu siąść i porozmawiać o danym problemie... ale tak jak chyba Lain pisała do tego tez trzeba dorosnąć i się tego nauczyć
u nas jest podobnie. nikt nikogo nigdy nie wyzywał i wyzywać nie będzie bo dorosłym ludziom, a na dodatek takim którzy się kochają to po prostu nie przystoi, tak samo jak np. bicie lub strzał w "pape". a co do krzyczenia, a raczej podniesienia głosu za bardzo (bo pewnie to miałaś na myśli) to ja też tego nie lubię, a wręcz boję się jak ktoś na mnie krzyczy i mam dokładnie taką samą reakcję, czyli płacz i mój Tż o tym został poinformowany i się powstrzymuje przed krzykiem jak już się zdarza nam kłócić (a bardzo rzadko to robimy). niestety mój Tż miał problemy początkowo z przepraszaniem, bo potrafił godzinę siedzieć i się nie odzywać choć wiedział jak ja bardzo w środku się męczę i to zawsze ja w końcu rękę pierwsza wyciągałam. na szczęście to się zmieniło i już po kłótniach szybciej dochodzimy do zgody i odbywa się to bez niepotrzebnej ciszy.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 20:06   #3356
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tam z tą BFF było serio, tylko wiadomo alkohol a ja jedyna nie piłam, bo nie czułam się dobrze.. no cóź ja wiem że mu się ona podoba, nie robię z tego powodu awantury.. zwróciłam uwagę i był spokój..
ja to chyba jestem jakaś staroświecka

Stary 2009-10-25, 20:07   #3357
chilanes
Zakorzenienie

Black ja Ci tak nie powiem, bo to indywidualna sprawa, to Ty wiesz jak jest i jak powinno być. Mam nadzieję, że się ułoży i będzie dobrze.

Dziewczyny te co widziały mnie powiedzcie mi jak myślicie jaki fryz ślubny by pasował do mnie i do sukni? Nie mam kompletnie wizji o ile jakiś czas temu chciałam jakieś romantyczne loczki, pukle i fale lekko spięte z tyłu, a część rozpuszczona, o tyle teraz jak przeglądam równe stronki to coraz mnie mi się to podoba na dziś skłoniłabym się do upięć, niby koków... A jeszcze 3 m-ce temu byłam przeciwniczką

Wstawię kilka które mi się obecnie bardzo podobają, ale czy którakolwiek by pasowała...

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-25 o 20:11
Stary 2009-10-25, 20:07   #3358
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja to chyba jestem jakaś staroświecka
ja to już w ogóle

Stary 2009-10-25, 20:09   #3359
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
a co do krzyczenia, a raczej podniesienia głosu za bardzo (bo pewnie to miałaś na myśli) to ja też tego nie lubię, a wręcz boję się jak ktoś na mnie krzyczy i mam dokładnie taką samą reakcję, czyli płacz i mój Tż o tym został poinformowany i się powstrzymuje przed krzykiem jak już się zdarza nam kłócić (a bardzo rzadko to robimy). niestety mój Tż miał problemy początkowo z przepraszaniem, bo potrafił godzinę siedzieć i się nie odzywać choć wiedział jak ja bardzo w środku się męczę i to zawsze ja w końcu rękę pierwsza wyciągałam. na szczęście to się zmieniło i już po kłótniach szybciej dochodzimy do zgody i odbywa się to bez niepotrzebnej ciszy.
dokładnie o to mi chodziło to widzę, że nie jestem z tym sama
a co do tego wyciągania ręki, to jak widać niektórzy chyba muszą się tego po prostu uczyć

zaraz bedzie Tancerka

Stary 2009-10-25, 20:09   #3360
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
walnęłam sobie znów farbę na włosy, wyszło takie coś brąz niby, końce wiadomo ciemniejsze, ale jestem bardziej zadowolona niż z tego co ostatnio wyszło, a jutro znów do roboty i znów 5 dni do weekendu a w piątek muszę upiec mamie tort, bo w sobotę ma urodzinki a za to ona upiecze mi za tydzień we wtorek

Madmuazelle super u nas dziś równo 300, od jutra 2 z przodu
Eh,tak to jest weekend jest fajny,ale za krótki. No,to będzie wyżerka w sobote i wtorek.
No,aż mnie to przeraża z lekka bo niedawno było ponad rok,a już 10 miesięcy.A Ty to jeszcze masz mniej.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Znikam do TŻcika bo będziemy pić grzańca niemieckiego
Pa
Miłego wieczoru przy grzańcu.

Cytat:
Trzymaj się.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości