|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
U mnie na szczescie slonce wiec mimo ze spalam dzisiaj do 11 to sobie poukladalam wszystko na uczelnie i przejrzalam notatki
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zabieram do nauki fizyki choc nie chce mi sie cholernie.
|
#4263 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przed chwilą wróciłam od dziadków, tak dawno u nich nie byłam, że postanowiłam się wybrać dzisiaj.
Zwłaszcza, że i tak nic konstruktywnego nie robię. Muszę jakoś ogarnąć sprawy uczelniane, spakować torbę na fitness i potem muszę zrobić sobie kompres z maski Latte Kallosa na godzinę, albo i dwie bo powinnam odżywić włosy po wczorajszym farbowaniu. Uwielbiam tego Kallosa. |
|
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
a ja zużyłam dziś moją ukochaną wodę toaletową i wcale się z tego nie cieszę bo już tego zapachu nie produkują i nie mogę go nigdzie dostać
|
#4265 |
|
|
A co to za woda toaletowa?
Mnie dziś poszedł płyn do demakijażu oczu Ziai. |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie jaki to zapach? Ja ubolewam ze nie robia juz takiego adidasa zoltego z igrzysk olimpijskich
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa, magdolena, to był zapach Healing Garden White Tea, heh nawet na KWC go nie ma...
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, myslałam że już sama estem jakaś wiecznie narzekająca i niemrawa a tu się okazuje że sporo nas takich.
Mam nadzieję że szybko nadejdą lepsze dni. Ja już jestem po gorącym prysznicu z olejkiem isany. Przestał mi się podobać jego zapach w zderzeniu z ciepłą wodą, wydziela się jakaś szztuczna dziwna woń ![]() Myślałam że zużyję mleczko powitanie z afryką ale jeszcze wystarczy na jutro. Cytat:
Chyba swego czasu na allegro widziałam je jeszcze
|
|
#4269 | |
|
|
Cytat:
Z nudów oceniłam sobie na KWC kilka kosmetyków i zapachów. Powinnam jeszcze ocenić 3 zapachy Sephory, ale jakoś nie mam weny. Zostawię to sobie na inny wieczór. Zostały mi już tylko 3 mazidła do ciała
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
teraz na Allegro zostały same mandarynki i rumianek jakiś :/
nie wiem czemu wycofują takie udane zapachy...
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się w 100% gdyby tylko można je było używać na co dzień bankowo byłabym stałą klientką
![]() Po maśle karmelowo - cynamonowym nie kupię z Farmony nic poza kosmetykami do stóp. Zrobił mi taką krzywdę, że przez dwa miesiące nie mogłam sobie ze skórą poradzić. |
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
a mi na listopad bardzo malo sie zuzyc zapowiada. A grudzien bedzie tylko zakupowy!
fuksjaa ile rezenzji na KWC!!! brawo! |
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
no mi się też właśnie mało zużyć na listopad zapowiada, same duże pojemności dopiero co porozpoczynane...
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by było.
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14908087] Hurtownia nazywa się Solaris i znajduje się na Pukowca 15 na Załężu koło Marysinego Dworu.[/QUOTE] Dzięki za info. Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14910436] Właśnie w szoku zauważyłam, że zużyłam już ponad połowę litrowego balsamu do włosów Stapiz, a kupiłam go w lipcu Strasznie wydajny jest, a do tego taki wielki, ale 12zł za litr? Pewnie kupię kolejny, jak ten zużyję, bo jestem z niego bardzo zadowolona.[/QUOTE]Możesz podać linka do tego balsamu?
|
|
#4275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-jedwabiem.htm |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, dopiero wrocilam ze zjazdu i ledwo zyje. Wczoraj 12h na uczelni a dzis podobie. Masakra i jeszcze tak szybko robi się ciemno. Ja wczoraj zuzylam u TZ tylko mleczko do demakijazu.
Czy znace jakies dobre roze do policzkow? Nie mam zadnego a chetnie bym zaczela uzywac, doradzicie cos?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-25 o 21:19 |
|
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
Mój plan zużyć na listopad
NA PEWNO: - masło pomarańczowe Ziaja (zostało ok. 30%) - mydło pomarańczowe Ziaja (zostało ok. 30%) - peeling pomarańczowy Ziaja (zostało ok. 10%) JAK SIĘ UDA: - maseczka peel-off Oriflame (zostało ok. 40%) - tonik ogórkowy Ziaja (zostało ok. 30%) Z czego zakupić ponownie będę musiała jakiś peeling do ciała (mam w planie Daxa pomarańcza-wanilia) i tonik (albo pozostanę przy Ziai, albo skuszę się na hydrolaty z BU). Reszta ma swoich następców w zapasach... ![]() A Wy jakie macie plany? Co zużyjecie i co z tego będziecie musiały zastąpić czymś nowym? |
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem zastapil go http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...stel-Joues.htm chyba wkrotce wezme sie za fotki moich zbiorow bo do kolorowki nic sie nie dolaczylo! za to pielegnacja sie bardzo uszczuplila i juz nie bede musiala biegac po calym domu zeby to wszystko ufocic kto zrobi fotki razem ze mna?
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-25 o 21:28 |
|
|
|
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Ja w listopadzie zużyję:
- szampon Naturia - żel do twarzy Yves Rocher - żel pod prysznic St. Ives - dezodorant Fa - żel pod oczy Flos Lek - mus Farmona - maseczka błotna Avon - maseczka peel-off Avon - tusz Colossal Volum' - puder Revlon - pianka do ciała Cien W każdym razie takie mam plany
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wklejałam swoich zbiorów, a od początku lipca (kiedy to przyłączyłam się do odwyku) uległ nieco skurczeniu ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14917249]Ja w listopadzie zużyję: - szampon Naturia - żel do twarzy Yves Rocher - żel pod prysznic St. Ives - dezodorant Fa - żel pod oczy Flos Lek - mus Farmona - maseczka błotna Avon - maseczka peel-off Avon - tusz Colossal Volum' - puder Revlon - pianka do ciała Cien W każdym razie takie mam plany [/QUOTE]Ambitne plany, nie powiem... Trzymam kciuki za 100% wykonania |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Z kosmetykow podwojnych w pielegnacji to zostaly mi tylko 2 dezodoranty w kulce bo wszystkiego innego co mam to uzywam i nic juz nie stoi na ozdobe
|
|
|
|
#4282 |
|
|
Ja mam w planach zużyć:
- puder prasowany Vipery - balsam do ust z masłem pomarańczowym Ziaja - błyszczyk Miss Sporty - tusz Bell Push Up - tusz Clinique High Impact - szampon len i rumianek Joanna - szampon len i rumianek Joanna - krem do ciała Nivea - oliwkę Rebuild Ziaja - krem klasyczny Nivea - żel do mycia twarzy Clean & Clear - tonik Clean & Clear i chyba tyle.
|
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję że do końca października uda mi się jeszcze zużyć:
1. Lakier Taft 2. krem do rąk Bielenda 3. balsam AA Ciało Wrażliwe malinowy 4. błyszczyk AA Fruit Kiss 5. maseczkę Soraya z serii witaminowo - mineralnej 6. błyszczyk Lumene 7. olejek do skórek i paznokci Oriflame 8. plastry oczyszczające na nos Beauty Formulas 9. antyperspirant AA 10. żel do higieny intymnej AA 11. balsam do ust Manhattan 12. puder do stóp Fusswohl Rossmanna 13. dezodorant Rossmanna Jeżeli nie uda się w październiku, to pewnie pokończą się na początku listopada. Ponadto w listopadzie planuję zużyć: 1. zmywacz Sally Hansen 2. podkład Bourjois 3. błyszczyk Essence 4. peeling rewitalizujący do mycia AA 5. żel pod prysznic AA malinowy 6. krem na noc AA 7. krem pod oczy Nivea 8. mleczko Soraya 9. krem do rąk Neutrogena 10. pasty do zębów Aronal, Elmex 11. kilka próbek m.in Eveline wyszczuplające 12. przynajmniej jedną odżywkę do paznokci lub lakier Nie będą to "zużycia dla zużycia" ale po prostu według moich obliczeń powinny się skończyć tak ot po prostu. W październiku raczej nie dam rady zużyć wszystkiego, co wypisałam, ale w listopadzie to na pewno. Niestety w listopadzie wyjeżdżam za granicę i jest bardzo prawdopodobne że wrócę z pokaźnymi zakupami kosmetyków, których nie mogę kupić w Polsce, a które uwielbiam. Przynajmniej ograniczam się z zakupami w Polsce... Zużyję sporo pielęgnacji, ale cieszę się z tego - mam już pokaźny zapas następnych do zużycia... Nawet żelu do higieny intymnej. Edytowane przez mirab Czas edycji: 2009-10-25 o 21:54 |
|
|
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
Czuj się rozgrzeszona, skoro takie zużycia Ci się zapowiadają, to możesz zaszaleć
Pochwalisz się później zakupami?
|
|
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14917818]Czuj się rozgrzeszona, skoro takie zużycia Ci się zapowiadają, to możesz zaszaleć
Pochwalisz się później zakupami?[/QUOTE]Pochwalę się pochwalę
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14902271]Hej, dziewczyny, postanowiłam, że wpadnę do Was. Kosmetykoholiczką ciężko mnie nazwać, a mój zbiorek przy niektórych Waszych to pikuś, ale postanowiłam zrobić porządek ze swoją kosmetyczką i zminimalizować ją do takiego "the best of" - kosmetyków wypróbowanych, które mi służą. Wykorzystam zapasy i pozostanę przy tym, co zrobiło na mnie b.dobre wrażenie, choć oczywiście będę też wypróbowywać nowości. Ale chcę kupować z głową, a nie impulsywnie.
To, co zaoszczędzę na redukcji nadmiaru zachcianek pielęgnacyjnych chciałabym przeznaczyć m.in. na zainwestowanie w kolorówkę, która u mnie kuleje. Rzadko się maluję, ale to po części dlatego, że nie mam czym... Poza tym ostatnio paliwo zżera mi sporą część wypłaty, więc każda oszczędność wyjdzie mi na dobre Moje "pięty Achillesowe" to balsamy do ciała i ust. Lubię się smarować ładnie pachnącymi kosmetykami, ale najnormalniej w świecie nie zawsze mam na to czas, albo nie zawsze pamiętam. A zapasik rośnie... (aktualnie na stanie: [do ciała] Ziaja pomarańczowa, malinowe AA, cynamonowa Farmona i Ziaja kakaowa, [do ust] YR winogronowy, Tisane i Bebe różowa, a najczęściej i tak używam błyszczyka Vichy ). Łatwo ulegam też żelom pod prysznic, ale to nie problem, bo szybko je zużywam.[/QUOTE]Witaj Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14910060]Ja nic nie zużywam ostatnio, ciągle tylko bym spała, dziś spałam do 14:00 A w nocy nie mogę zasnąć... Za to na listopad szykuje mi się chyba sporo zużyć.[/QUOTE] o matko ja miałam dziś dokładnie to samo ![]() obudziłam się o 14 ... a zasnęłam pewnie koło 5, bo szarpałam się prawie całą nc na łóżku ![]() a to dlatego, że muszę podjąć bardzo ważną decyzję w swoim życiu i to zaledwie w ciągu kilku dni, a kompletnie nie wiem co mam robić ... ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Wczoraj zużyłam krem na dobranoc Culture Bio Yves Rocher ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Gratuluję ambitnych planów zużyciowych i trzymam za Was wszystkie kciuki !!! ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Październik to jakaś katastrofa ![]() mam 10 zużyć a kupiłam ... 27 |
|
|
|
|
#4287 |
|
Miss Pudernica
|
Witam, u mnie w listopadzie powinno pójść:
- masło pomarańczowe Ziaja - peeling Sopot Spa Ziaja - mydło pod prysznic Sopot Spa Ziaja - żel do mycia twarzy Calma HLC - krem kakaowy lekka formuła Ziaja - krem do stóp Ziaja Pro - lotion Bedtime J&J - szampon lawendowy J&J - żel pod prysznic Carnival Avon - krem do rąk Planet Spa Avon - balsam ujędrniający Garnier - maseczka do stóp Nivelazione - krem Himalaya Herbals Większości rzeczy, oprócz żeli pod prysznic i myjadła do twarzy, nie mam w zapasach, będą zakupy
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Na listopad przewiduję:
1. Szampon do włosów normalnych lub przetłuszczających się z lilią wodną i morskimi minerałami Pełna Równowaga Herbal Essences, Clairol (400 ml) 2. Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up' Slim Extreme 3D Spa, Eveline 3. Pianka do włosów 'Skręt fal i loków' Flexible Curls, Nivea 4. Odżywka 'Połysk jedwabiu' Yung, Rossmann 5. Wygładzający balsam odżywczy do ciała Planet of Nature, Tołpa (200 ml) 6. Démaquillant + Lotion Anti - Teint Terne 2 en 1 Inositol Vegetal, Yves Rocher (150 ml) 7. Ogórkowy tonik do twarzy Ziaja Ogórkowa, Ziaja (200 ml) 8. Błyskawiczna odżywka rozświetlająca włosy Natura Silk, Marion 9. Maseczka odżywczo - wybielająca z ekstraktem z ogórka i limonki Zielona Apteka, Mincer (1 saszetka) 10. Podkład w płynie Voile de Teint Luminelle, Yves Rocher (30 ml) 11. Krem do twarzy Soin Optimal 1eres rides Jour Inositol Vegetal, Yves Rocher (30 ml) 12. Dezodoran w kulce Pink Passion, Fa (50 ml) 13. Odżywka do rzęs Lash & Brow Repair, My Secret (Pierre Rene) 14. Krem przeciwzmarszczkowo - matujący na dzień do cery tłustej i mieszanej AA Naturalna Stymulacja, Oceanic (50 ml) 15. Plastry oczyszczające nos Soft Clear-up Strip Kao Biore Visage, Nivea 16. Maseczka przeciwtrądzikowa, Dermaglin (saszetka) 17. Antytrądzikowy żel do mycia twarzy - superłagodny Perfecta No Problem, Dax Cosmetics (150 ml) 18. About Woman, Bruno Banani (25 ml) 19. Balsam do ust w słoiczku Carmex Lip Balm Original, Carma Laboratories to plan minimalny, możliwe że będzie więcej |
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oczu delikatnych nie mam!!! a po nim lzawie! ksiezniczko ale nakupilas duzo!!! zycze dziewczyny zeby udalo wam sie zrealizowac plany!!
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
ale macie ogromne te plany zużyciowe! ja tak na szybko to wiem że ok. 5 rzeczy mi się skończy, może więcej ale niewiele, nadgonię próbkami
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.