|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
1. Szampon z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych Naturia, Joanna (300 ml) 2. Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą Naturia, Joanna (300 ml) 3. Szampon z miętą i wrzosem do włosów normalnych ze skłonnością do szybkiego przetłuszczania się Naturia, Joanna (300 ml) 4. Szampon z biosiarką i bursztynem Naturia, Joanna (200 ml) 5. Szampon z pomarańczą i brzoskwinią do włosów normalnych Naturia, Joanna (200 ml) 6. Balsam Rozświetlający z drobinkami złota Cztery Pory Roku, PharmaCF (250 ml) 7. Dezodorant w kulce kwiat lotosu Fleur de Lotos Jardins du Monde, Yves Rocher (50 ml) 8. Serum ujędrniająco - modelujące do biustu Slim Body, Kolastyna (200 ml) 9. Odżywka do rzęs My Secret (Pierre Rene) 10. Masło do ciała Karmel i Cynamon Tutti Frutti, Farmona (250 ml) 11. Deo Roll-On 24h Wirkung Isana Pflege, Rossmann (50 ml) 12. Masło do ciała Pomarańczowe Energia Pomarańczy, Ziaja (250 ml) 13. Kremowe mydło pod prysznic Energia Pomarańczy, Ziaja (500 ml) 14. Balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający Kuracja Antycellulitowa, Tołpa 15. Balsam do ciała ujędrniający z białą herbatą i kofeiną Summer Slim, Soraya (400 ml) 16. Kredka do powiek szara, My Secret 17. Lakier do paznokci Inspired by Earth, Sensique (pomarańczowe złoto) 18. Paleta cieni do powiek Inspired by Earth (5 kolorów), Sensique 19. Cień do pwiek Inspired by Earth (ciemny turkusowy), Sensique 20. Antybakteryjna maseczka łagodząca Skóra Pod Kontrolą AA, Oceanic (saszetka) 21. Mleczko do oczyszczania skóry twarzy, szyi i dekoltu Selection Rival de Loop, Rossmann 22. Maseczka oczyszczająco - rozgrzewająca Care & Control, Soraya 23. Serum regulujące Lemon (BU) 24. Hydrolat geraniowy 130 ml (BU) 25. Hydrolat oczarowy 130 ml (BU) 26. Maseczka wulkaniczna z ogórkiem (BU) 27. Odżywka z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych Naturia, Joanna (200 ml) ten ostatni zakup - dzisiejszy
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Księżniczko, chyba zdeklasujesz nas wszystkie tymi zużyciami
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
ale zrobilas sobie zapasow!!! szczegolnie szampony!!!
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
będzie sporo w listopadzie rzeczywiście, ale we wrześniu miałam dużo więcej
ech potwornie się zaczął ten rok akademicki dla mnie i chyba to była moja reakcja ale szampony schodzą mi szybko codziennie myję włosy, niestety
|
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
a ja zużyłam próbkę żelu pod prysznic Dove Go Fresh 55 ml (chyba był w którymś z prezentów rossmana)
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
spodobal ci sie ten zel? ja mialam ten o zapachu lilii wodnej i bardzo fajny byl
|
|
|
|
#4297 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...cytrynowa.html i też był super
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Ja też duuuużo kupiłam w tym miesiącu
Należą mi się porządne A oto lista: 1. brelok z błyszczykami Clinique 2. mydło w płynie AA 3. mleczko do demakijażu AA Prestige 4. antycellulitowy żel pod prysznic AA 5. malinowy żel pod prysznic AA 6. żel do higieny intymnej AA Delicate 7. płyn do demakijażu oczu AA Prestige 8. chusteczki do higieny intymnej AA Delicate 9. Smackers truskawkowy 10. błyszczyk The Body Shop żurawinowy 11. błyszczyk The Body Shop waniliowy 12. czekoladowa maseczka antystresowa Dermiki (saszetka) 13. chusteczki do higieny intymnej AA Soft 14. pilnik Essence 15. krem malinowy do rąk AA 16. krem do rąk Essence Creamylicious 17. sztyft na wypryski Tea Tree The Body Shop 18. krem rozświetlający na dzień Soraya 19. krem na noc Soraya 20. krem pod oczy Soraya 21. płyn do płukania jamy ustnej Beauty Formulas 22. maseczka oczyszczająca Dermiki (saszetka) 23. woda The Body Shop Love Etc... 24. nawilżane chusteczki Pampers 25. serum na niedoskonałości Dermedic 26. chusteczki do higieny intymnej AA Sensitive Ufff... nawet nie myślałam, że aż tyle tego jest. Kilka rzeczy z tej listy już zużyłam, np. chusteczki z poz. 8. i maseczki z poz. 12 i 22. Chusteczki pod nr. 26 zużyję za ok. tydzień, podobnie z malinowym żelem pod prysznic. I jak tak podsumowuję moje zakupy to stwierdzam, że tak naprawdę potrzebowałam tych wszystkich smarowideł - no może poza wodą i błyszczykami TBS, Smackersem i saszetkami z Dermiki. Cieszy zero kolorówki, bo miałam z nią problemy od zawsze. Ale na pewno uzupełnię zakupy na wspomnianym wyjeździe zagranicznym w listopadzie. Na stoiskach kolorówki Nivei i Bourjois chyba zbankrutuję
|
|
|
|
#4299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Gratuluję wszystkim zużyć! Ja zużyłam dziś tylko próbkę Amor Amor.
Ale macie dużo w planach do zużycia! ja taką listą zajmę się jutro. Niedługo- jakieś 4 użycia pójdzie mi mus do ciała Farmony- melon i arbuz-ślicznie pachnie, ale po nim przejdę na treściwsze na zimę. To zużyłabym 2 mazidla w październiku- poszedł już balsam antycell.Solutions(250ml) i niebawem mus arbuzowy...(300ml). Potem biorę sie za kończenie masła Dove Pro Age i następnie masła waniliowego z Ziaji. Pójdzie mi też może do końca paź. żel pod prysznic Dove go fresh i peeling do stóp arbuzowy ![]() Oczywiście wszystko mam w zapasach i nie powinnam nic już kupować.
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szaleństwo październikowe mamy na podobnym poziomie [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14919449]Gdzie dorwałaś te Naturie? Ja wszędzie widuję tylko brzozę, pokrzywę, ewentualnie siarkę, a reszta?[/QUOTE] w mojej ukochanej płockiej drogerii Uroda - jest wszystko z Naturii Mogę Cię zaopatrzyć, jeśli chcesz ...
|
|
|
|
|
#4302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jutro już mogę nie mieć internetu, więc czekajcie na mnie i mój raport w połowie listopada... A ja czekam na smsa od Księżniczki, że BU już przyszło
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny powiedzcie mi co Wy robicie, że zużywacie kolorówkę? Rozumiem podkład czy puder, ale błyszczyk, róż, szminkę czy tusz albo cienie??? Mi z pielęgnacją nieźle idzie, nie mam żadnych zapasów i z 1o żeli pod prysznic i szamponów zrobiły się po 2 albo góra 3. Ale z kolorówką mam problemy
Chciałabym ją pozużywać, żeby sobie kupić nową, a tu się nic takiego nie szykuje A z Oriflamu mam zamiar zamówić setne cienie i błyszczyk... |
|
|
|
#4305 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14916643]Proszę bardzo
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-jedwabiem.htm[/QUOTE] Dzięki. Cytat:
![]() Cytat:
Ale poszalałaś. Czy ten sztyft jest skuteczny? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14919687]Jutro już mogę nie mieć internetu, więc czekajcie na mnie i mój raport w połowie listopada... [/QUOTE] Trzymaj się dzielnie na odwyku. Cytat:
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mało zużyć, ale ciężko by było więcej, bo w sumie z pielęgnacji mam mało zapasów. Muszę się pozbyć dwóch balsamów brązujących, bo i tak nie będę ich pewnie nigdy używać (bo nie lubię brązowieć).
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zakupy pielęgnacyjne w październiku to jedynie płyn do demakijażu oczu i krem na noc - obydwa bardzo potrzebne O kolorówce się nie wypowiadam |
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie zużyłam ale sprzedałam 3 kosmetyki kolorówkowe z wygranych, nigdy bym ich nie używała bo totalnie nie moje kolory wiec sprzedałam za grosze ale lepsze to niż miałoby mi sie to poniewierać a na koniec bym wyrzuciła bo sie przeterminowało.
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę sprzedać całe pudło kolorówki i trochę pielęgnacji, bo nie uda mi się tego wymienić na nic czego mogłabym potrzebować.
|
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14919687]Mam jedną drogerię do odwiedzenia w Toruniu (mijałam i nie miałam czasu wejść, a widziałam duuużo Naturii różnistych i ogólnie polskich firm), jeśli tam się nie obkupię, zgłoszę się do Ciebie
![]() Jutro już mogę nie mieć internetu, więc czekajcie na mnie i mój raport w połowie listopada... A ja czekam na smsa od Księżniczki, że BU już przyszło [/QUOTE]Na razie to nawet nie napisali, że wysłali paczkę A od wpłaty minął dokładnie tydzień ![]() Będziemy tęsknić bardzo Cytat:
Wydaje mi się, że jak się ma wszystkiego mało, a często się używa, to zużycie jest bardzo możliwe ![]() Ja policzyłam, że mam ok. 150 kolorów cieni (paletkę 3 cieni liczę jako 3 kolory) ![]() Ale tusz czy podkład w kompakcie zużywam. ). Natomiast zużycia różu i cieni albo co gorsza kulek rozświetlających - kompletnie sobie nie wyobrażam ![]() Jeśli mogę coś doradzić, to "uprzyj się" na jeden błyszczyk, szminkę czy cień i używaj tylko tego w kółko, a szanse znacznie rosną. bo zawsze coś innego pasuje mi bardziej niż to , co chcę zużywać i w efekcie używam całej kolorówki na zmianę ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
i mi smutno z tego powodu
|
||
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krem na naczynka z Ziaja Med polecam ![]() wiec kuzynka mi go dobrze opisała, już nie mogę się go doczekać Oczywiście że konieczne ![]() To z saszetek multi color? Jaki to kolor ? ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14919687] Jutro już mogę nie mieć internetu, więc czekajcie na mnie i mój raport w połowie listopada... A ja czekam na smsa od Księżniczki, że BU już przyszło [/QUOTE]Będziemy czekać ![]() Wczoraj wieczorem wróciłam ze zjazdu taka padnięta że o 20 byłam w łóżku i od razu zasnęłam TŻ nie miał ze mnie pożytku, ale na pociechę przywiozłam mu tortillę zużyłam wiele próbek - 7 szt., a w tym tygodniu pójdą pełnowymiarówki (min 4 szt.) a zakupy na listopad szykują sie bardzo małe tylko peeling, żel pod prysznic i krem do stóp już zamówiony. Jeśli coś mi sie skończy to wtedy kupię
|
||
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa.
|
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
a ta decyzja to bardzo osobista jest? czy możesz nam o niej powiedzieć?
jeśli jestem niedyskretna to przepraszam
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
shpilcia a nie wiesz gdzie ta dziewczytna kupiła ten dwupak ziaji med?
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępny plan zużyciowy na listopad:
![]()
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem tu w Toruniu na dziennych i już Wam coś wspominałam, że zaczęło się strasznie I nie mam już siły na tych wrednych wykładowców i ćwiczeniowców Nie chcę w kółko tego stresu przeżywać, w dodatku obawiając się, że mnie na czymś uwalą. A nie mogę mieć nic w plecy, bo za rok po ślubie planowaliśmy z Tżtem zamieszkać już w Płocku. Planowo na 5 roku mielibyśmy malutko zajeć, w zasadzie samo seminarium mgr, więc można to zrealizować. A jak coś obleję, to już się nie uda ![]() Mam koleżankę, co studiowała ze mną licencjat w Toruniu na dziennych, a potem na magisterkę poszła na zaoczne do Łodzi. Mówi, że jest banalnie że mają na mgr rzeczy, które mieliśmy na 1 roku licencjatu.Można się jeszcze przenieść i zdecydowałam się to zrobić. Tylko, że to dużo zmienia. Szkoda mi będzie się rozstać ze znajomymi Będę musiała znaleźć jakąś pracę i nie wiem, czy się uda.No i martwię się tymi rodzicami, bo na pewno by woleli żebym została na dziennych
|
||
|
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
no to faktycznie trudna decyzja, trzymam kciuki za Ciebie
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wzięłam do roboty i pod młotek idą lakiery (18 sztuk chybaI i tona innych kosmetyków. No i wyślę dziewczynom zdjęcia o które prosiły
![]() Księżniczko, jesli to ma być dobre dla Twoich nerwów to rób tak. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-10-26 o 11:23 |
|
|
|
#4320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sama jeszcze dokladnie nie wiem jak jest bo to moj 3 tydzien, ale mam na pierwszym roku malo godzin Trzymaj sie i zycze samych udanych decyzji i sukcesow |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

potwornie się zaczął ten rok akademicki dla mnie i chyba to była moja reakcja
codziennie myję włosy, niestety 

w mojej ukochanej płockiej drogerii Uroda - jest wszystko z Naturii 

Chciałabym ją pozużywać, żeby sobie kupić nową, a tu się nic takiego nie szykuje 

wiec kuzynka mi go dobrze opisała, już nie mogę się go doczekać 
I nie mam już siły na tych wrednych wykładowców i ćwiczeniowców