|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
|
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
chce jeszcze pobyc troche egoistka w zyciu i skupic sie na sobie, a wlasciwie to na sobie i TZcie![]() mysle, ze jak urodze w wieku 29 lat, a drugie moze jak bede miala 31 to nie bede stara matka moja mama mnie urodzila jak miala 28, a brata jak miala 31 i uwazam, ze jest idealnie ![]() Cytat:
poprostu sprawdzam siebie czy to z moja pamiecia cos nie tak ![]() co do sukienki to owszem pisalas, ze koronkowa na pewno nie, bo dla Twojego TZa wygladaja jak firanki i sa be (wtedy wklejalas same takie satynowe blyszczace, ktore mi sie z kolei nie podobaja a potem jak kupilas koronkowa to powiedzialas, ze jednak fajne sa i TZowi tez sie spodobala ale ja Ci nie wytykam, ze zmieniasz zdanie, ze to zle czy cos... stwierdzilam tylko fakt i tyle i to nawet calkiem dobrze, bo zmieniasz na to ktore ja mialam, a ja swoje zdanie uwazam za calkiem sluszne i racjonalne ![]() co do ciazy i najpiekniejszego okresu w zyciu... spotkalam w wakacje kolezanke, ktora urodzila 3 miesiace wczesniej... az mnie dreszcze przeszly jak sluchalam jej opowiesci o ciazy i porodzie... w skowronkach bynajmniej nie byla ja mam nadzieje, ze bede szczesliwa... wlasciwie to jestem pewna, ze bede szczesliwa tylko dopiero musze do tego dojrzec (wiem, durne porownanie, ale tak czuje )
|
||
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty, nocki odpadają i od razu zaznaczam, że nie chcę
![]() rozmowa jak rozmowa, pogadalam z nimi, sprawdzili mój angielski, testy porozwiązywałam i teraz czekam na telefon, standart
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze byś przystopowala z takimi tekstami o adopcji itp, bezczelna jesteś Mam prawo miec takie podejście jakie mam i mam szczerze gdzies Twoje zdanie czy jestem zimna osobą, nie znasz mnie, więc mnie nie oceniaj. Mam zdanie jakie mam, tak jak Ci napisałam, jak Ciebie ma cieszyć to, że Ci będzie skóra zwisac to Twoje prawo i Twojego tż. Ja chce byc atrakcyjna i dla siebie i dla mojego tż. A jakbyś chciala wiedziec jak ktos ma skłonności to nawet najlepszy krem mu nie pomoże. Nie bede z Toba dyskutowac, bo jestes przykładem bezdzietnej matki polki wojowniczki a z takimi nie ma co podejmowac takich tematów
|
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się porodu nie boję, bo mam wysoki próg bólu, obawiam się jednak tych 9-ciu miesięcy.. na pewno dla kobiety jest to niezapomniany okres, ale ja mam powazny problem z kregosłupem i boję się że bede musiała leżeć.. chociaz niby teraz są takie fajne gorsety dla ciężarnych kobiet to może nie będzie najgorzej
![]() ja rozstępy na piersiach już mam, więc nie są one mi jakoś straszne TŻ kocha moje niedoskonałości i sądzę że jak urodzę mu dziecko to będzie kochał mnie równie mocno ![]() sądzę że TŻ będzie wspaniałym ojcem jak już kiedyś myślelismy że jestem w ciązy to tak o mnie dbał, że w ciąży mogłabym byc non stop
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)I na pewni nie napisałam, ze kornkowa na pewno nie, bo nigdy nie mówiłam, ze napewno jakiejś sukni nie chce, bo mówiłam, że okaże się, ze jak przymierzę.Cytat:
a jak Ci dadzą pracę na 5 rano?
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-26 o 11:37 |
||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
hej matki polki nie kłóćcie się już hehe kto tam sobie chce mieć dziecko to niech sobie ma a kto chce być egoistyczny i poszaleć z mężem po śłubie to też jego sprawa i nikomu nic do tego
ja tam nie chcę dziecka narazie.. za parę dobrych lat się nad tym zacznę zastanawiać.. małe brzuszki u kobiet ciężarnych mi się podobają ale te kobiety pod koniec ciąży które ledwo co sie ruszają wzbudzają we mnie póki co niechęć do ciąży z resztą ciąża to póki co dla mnie tak abstrakcyjny temat że nawet nie będę go dalej roztrząsac
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem nagonki na somoę bo ja też zamierzam dbac o siebie w czasie ciązy.. bo ptrzeciez nie trzeba jeśc za dwóch tylko trzeba patrzec na to co się je i jeść przede wszytskim zdrowo, fajnie jest się smarować zwykłą oliwką do dzieci, która w żaden sposób nie zaszkodzi maluszkowi
nie wiem jak z innymi zabiegami kosmetycznymi bo się nie orientuję![]() mariiasia ja kiedys oglądałm program na temat tabsów i pewien znany ginekolg powiedział że to są mity że tabletki prowadzą do tego że nie mozna mieć dzieci.. zawsze jak się coś złego dzieje to na poczatku zwala sie wine na tabsy.. ja przestałam brać tabsy żeby sprawdzić czy będę miała w terminie okres no i miałam więc z moim organizmem jest wszystko oki, wracam do nich przed slubem no i chciałam sprawdzic jak to bedzie z moim libido bo słysząłam że tabsy je obniżają.. g** prawda w moim przypadku
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-26 o 11:39 |
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ultraradiola dzięki za pw Tancerka, Szana dobra to będę Was pytac za m-c mi ten lek nie pomógł, a po 2 dniach muiałam go zmienić bo mnie uczulał i rumień się pojawił który potem 4 dni próbowałam zlikwidowaćSamoa mam kilka kolezanek które po ciąży wyglądają lepiej niż przed, żadnych rozstępów, cellulitu. Grunt to profilaktyka, wcieranie tego i owego, gimnastyka. Wcale nie jest powiedziane że kobieta po ciąży zostanie gruba, z rozstępami, opadającymi piersiami itp, Dla mnie to mit, bo jak chce się wrócić do dawnej sylwetki to się wróci. A jak ktoś ma lenia i mu wszystko jedno to sie nie dziwię że zostają takie dziewczyny z kilkoma czy nawet kilkunastoma kg więcej. To wszystko zależy od osoby i jej chęci. Robię pranie i jadę zaraz na zakupy, Dzisiaj piekna pogodna w LBN
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prawda jest taka, że dużo zależy od dojrzałości i nastawienia samej kobiety do "tych" spraw - bo prawdą jest, że np. żaden krem nie pomoże w pełni przeciwdziałać niedoskonałościom itp itd., jedynie trzeba będzie się z pewnymi rzeczami pogodzić. Czyli grunt to pozytywne nastawienie, a wszystko będzie dobrze . I wszystkim kobietkom tego życzę .
|
|
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak w moim przypadku w wieku 26 lat a tz będzie miał prawie 27 to moim zdaniem nie ma na co czekać Cytat:
Ja chcę 1-2 lata wcześniej jednak...![]() Tak tak. Mój instynkt macierzyński właśnie objawił się pełną gębą Tylko jeszcze tż przekonać
|
||
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chciała w wieku 26-27 lat być w ciąy, czyli po ślubie będę miała trochę czasu żeby pozyc we dwoje
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra, trochę sie rozczuliłam nad sobą, więc zmieniam temat: mianowicie, przeglądam na necie ślubne fryzurki i nic mi się nie podoba
|
|
|
#3526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez mam duże problemy z kręgosłupem ale wiem że może byc to uciążliwe, bo juz sama nie wiedziałam co mam z tym zrobić i powiem Ci że szukałam odpowiedzi w internecie i osób z takim problemem jej mnóstwo Ale oczywiście każdy inaczej reaguje na tabletki, spadek libido jest jednym ze skutków ubocznych ich stosowania, dlatego przecież, i dzięki Bogu nie występuje u wszystkich. Ja już stosowałam 4 rodzaje tabletek w ciągu 6 lat
|
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fryzjerki to ja mam zamiar po nowym roku dopiero iść albo i później...nie sądzę żeby 9.10 był tak mega oblegany ![]() Jak masz ślub we wrześniu to chyba też nie powinno być tak źle. No chyba że masz jakąś super obleganą fryzjerkę z terminami na rok przed |
|
|
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwłaszcza po tym co ostatnio przeszłam.
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie niczego ci nie wypominam tylko stwierdzilam, ze czesto zmieniasz zdanie i tyle ![]() nie martw sie, nie jestes przez to jakas gorsza co do tabletek to ja nie mam zadnych skutkow ubocznych libido jest jak najbardziej ok to chyba tez kwestia dobrania wlasciwych pigul ja za reszte organizacji typu wizazysta, fryzjer itp wezme sie po targach (czyli po 14 listopada ) zobacze co tam bedzie ciekawego i podejme ostateczna decyzje
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam 25.09 więc też nie sądzę by było to konieczne iść już teraz ale tak wolę się upewnić, niż żeby potem się okazało, że muszę się czesać sama
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do fryzjera to ja nie mam pojęcia, jakoś mi się nic nie chce załatwiać w tej i innych sprawach, ale można teraz nawet z ciekawości zapytać czy u kosmetyczki czy fryzjera są już terminy poumawiane na przyszły rok to będziesz wiedziała co masz robić. Moja fryzjerka która np. robi mi kolor radzi mi się zapisywać koło maja, bo wtedy będzie wiedziała kiedy ma urlop, ale ostatnio jak bylam to mówiła że już jedna klientka pytała o czerwiec przyszłego roku to nie wiedziała co jej powiedziec bo nawet kalendarza nie miała
|
|
|
|
|
#3533 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się produkujecie od rana
![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie z nerwów ![]() Nooo... synka mają Cytat:
Cytat:
Już mi zleźli z 10 i włażą na 9 ![]() Cytat:
Jest taka opcja, żeby na swoje nałożyć żel, bez mocnego piłowania płytki i chyba się na to zdecyduję, bo jakby mi się dzień przed ślubem jakiś złamał to bym chyba ![]() Moja kumpela sobie kilka dni przed ślubem przytrzasnęła palec i na fotkach widać, że jeden pazur ma fioletowy ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugich byłam jak nowo narodzona
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
a w ogóle fajnie Wam że te targi macie jakoś wcześniej. U nas są dopiero 5-6 grudzień, a do tego czasu chciałabym mieć klepniętego fotografa bo już jest słabo z terminami, a jakby były targi teraz to miałabym dużą wiedzę na temat foto i mogłabym już podpisac umowe i mieć święty spokój
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Martoolka wiem że nie przez 9 m-cy tak ogólnie napisałam chociaż u niektórych dziewczyn brzuszek widać już bardzo szybko, a u niektórych długo, długo nic a potem tylko troszeczkę widać
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
ja na targi to chyba mogłabym iść tylko po to żeby sobie sukienki z 2010 roku pooglądać hehehe
![]() oglądałam wczoraj kolekcję 2010 Annais Bridal- suknie piękne ale nie zamienię mojej Kate na żadną z nich ciekawe jakie sa ich ceny.. chyba nie chcę wiedzieć hehehe
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-10-26 o 12:08 |
|
|
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS: Widzę, ze swoją krótką wzmianką o dzieciach wzbudziłam burzliwą dyskusję i nawet sprzeczki cholerka, ale mam "siłę"
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-26 o 12:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

(wiem, durne porownanie, ale tak czuje
" Wiec lepiej zamknąc ten temat gdyz kazdy inaczej wazne momenty w zyciu przezywa My na pewno z TZ bedziemy bardzo szczesliwi i nie bedziemy myslec o boze jak ty bedziesz wygladac ile ty kg przytyjesz itp

a już mi się przemieniać nie chce

po drugich byłam jak nowo narodzona