Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 19:22   #3931
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
ale proponuje Ci cos czy tylko komplementy pisze?
no moj tez robi podkowke ale ma tez takie akcje nie wiem co to...
tylko komplementy, to tylko jedna wiadomość i pewnie na niej się skończy, z ciekawości weszłam na jego profil i on ma żonę i dziecko! Faceci to świnie
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:26   #3932
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Agulka - a długo masz amiar tak trzymać na dystans TŻ-ta? Kurcze, czasem slowa nie są potrzebne, tyle gadamy o tym, że słowa sa tylko słowami, że ważniejsze są czyny itp, a Twój TŻ zamiast mówic właśnie robi nie taki zły z niego chłopina...
Nisia jak się przestrasz to tak jakby podskakuje, oczy robi wielkie i czerwone, zbierają się łezki, ale żadna nie skapnie, no i typowa podkuwkę... Nic w tym śmiesznego, ale tak słodko wtedy wyglada Nie robi tak jak Filipek

Aljaka - piękne ząbalki

Iwciag - a ten wielbiciel z Twojego miasta?
O kurcze, co za swinia z tego wielbiciela, nie dość, że podrywa męzatkę to sam ma żonę

A oto mój mały śmieszek :
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:30   #3933
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość
Agulka - a długo masz amiar tak trzymać na dystans TŻ-ta? Kurcze, czasem slowa nie są potrzebne, tyle gadamy o tym, że słowa sa tylko słowami, że ważniejsze są czyny itp, a Twój TŻ zamiast mówic właśnie robi nie taki zły z niego chłopina...
Nisia jak się przestrasz to tak jakby podskakuje, oczy robi wielkie i czerwone, zbierają się łezki, ale żadna nie skapnie, no i typowa podkuwkę... Nic w tym śmiesznego, ale tak słodko wtedy wyglada Nie robi tak jak Filipek

Aljaka - piękne ząbalki

Iwciag - a ten wielbiciel z Twojego miasta?
O kurcze, co za swinia z tego wielbiciela, nie dość, że podrywa męzatkę to sam ma żonę

no cudny ten Twój śmieszek, a raczej cudna uśmieszka i zdjęcie ładnie zrobione! No poniekąd, z miasta gdzie spędziłam10lat

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-26 o 19:35
Stary 2009-10-26, 19:40   #3934
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
tylko komplementy, to tylko jedna wiadomość i pewnie na niej się skończy, z ciekawości weszłam na jego profil i on ma żonę i dziecko! Faceci to świnie
ale swinia z niego

Madzia tzta bede trzymac ile wytrzyma hehe W takich sytuacjach przewaznie on juz nie moze tak dluzej i wkoncu cos na temat danej sprawy zaczyna mowic i wtedy ja mu znow mowie o co chodze taka zla i zaczyna sie dialog, az sobie pewne rzeczy wyjasniamy. A ja kochana nie ustapie, dlugo juz wytrzymuje choc czasem chce mi sie smiac i np wczoraj jak wszedl do domu to ja dalej kamienna twarz ale nie wytrzymalam i sie zaczelam smiac ale nic nie mowilam. Tylko on: co sie smiejesz do mnie? A ja: nie do Ciebie, tylko tak sie usmiecham I wtedy troche atmosfera rozmieka

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Madziu a zdjecie przesliczne a Nisia jak z okladki sama tworzylas to dzielo?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:41   #3935
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
no cudny ten Twój śmieszek, a raczej cudna uśmieszka i zdjęcie ładnie zrobione! No poniekąd, z miasta gdzie spędziłam10lat
Dziękujemy
To może juz mu się wcześniej podobałaś, zanim jeszcze zaczął miec żonę i dziecko, a dopiero teraz Cię na nk znalazł?
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-10-26, 19:43   #3936
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękujemy
To może juz mu się wcześniej podobałaś, zanim jeszcze zaczął miec żonę i dziecko, a dopiero teraz Cię na nk znalazł?
nie sądzę, spora różnica wieku byśmy mogli się znać, no chyba, że to jakiś znajomy znajmych, ale nie ważne..nie omieszkam powiedzieć o tym tżtowi
Stary 2009-10-26, 19:45   #3937
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Hejka laski,muszę wam się pochwalić,że moja Ślicznota dzis pierwszy raz siedziała sama bez żadnych poduszek,podtrzymywania i podparcia i do tego świetnie się bawiła,a nawet sięgnęła po zabawkę i siedziała dalej.Normalnie szok.Załączam zdjątka.:ju pi:

no pięknie nasze maluszki są z tego samego dnia a mój Antoś tak nie siedzi a myślałam że silny jest

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
może być ciekawie...

Pietrek postanowił pokazać wam zęby:
o jakie cudne mój mały podobno ma ząbki ale ja ich nie widzę ta pani doktor która to stwierdziła chyba ślepa jest

a ja własnie zjadłam ogromniasty kawał pizzy
uuuuuuu za dużo chyba tego było

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:49   #3938
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

Madzia tzta bede trzymac ile wytrzyma hehe W takich sytuacjach przewaznie on juz nie moze tak dluzej i wkoncu cos na temat danej sprawy zaczyna mowic i wtedy ja mu znow mowie o co chodze taka zla i zaczyna sie dialog, az sobie pewne rzeczy wyjasniamy. A ja kochana nie ustapie, dlugo juz wytrzymuje choc czasem chce mi sie smiac i np wczoraj jak wszedl do domu to ja dalej kamienna twarz ale nie wytrzymalam i sie zaczelam smiac ale nic nie mowilam. Tylko on: co sie smiejesz do mnie? A ja: nie do Ciebie, tylko tak sie usmiecham I wtedy troche atmosfera rozmieka

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Madziu a zdjecie przesliczne a Nisia jak z okladki sama tworzylas to dzielo?
Sama się zaczęlam śmiać jak przeczytałam o tym Twoim śmianiu się, bo u mnie tak samo jest
No jasne, bądź twardo póki dasz radę, TŻ Twój i tak już wymięka... Ja bym tak długo nie dała rady jak Ty, dlatego Cię podziwiam, ja bym pewnie serwowała jakieś złośliwe komentarze itp, więc efekt byłby taki, że jeszcze bardziej byśmy się pokłocili...
następnym razem postaram się twojej metody spróbować, już widzę jak mój TŻ jeszcze się bardziej wkurza na moją obojętność hihi... Oby w najbliższym czasie nie było to konieczne, bo każda kłótnia kosztuje mnie tyle nerwów, że nie tęsknie za nimi...

tak, to moje dzieło... Troszkę mi to zajęło i efekt nie jest taki, jakiego oczekiwałam, ale cóż... nie jestem grafikiem, więc czego sie spodziewać poza tym tu wyszedł jakiś fioletowawy kolorek a ja mam na kompie troche inny, nie wiem czemu tak się stało,

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
nie sądzę, spora różnica wieku byśmy mogli się znać, no chyba, że to jakiś znajomy znajmych, ale nie ważne..nie omieszkam powiedzieć o tym tżtowi
a odpisałaś tamtemu typkowi?
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-10-26, 19:59   #3939
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Bercia cudownych masz synkow ale nie widze mamusi wklej jakies swoje zdjecie tez

Madzia nie chce dalej podkrecac slowami bo to i tak nie ma sensu, nie dojdziemy tak nigdy do porozumienia, lepsze jest takie zachowanie, tak mi przynajmniej sie wydaje, z reszta nie chce przy Filipku juz sie klocic, raz dalismy mu "popalic" ze biedak sie wystraszyl i bardzo pozniej plakalam...
a zdjecie w jakim programie robilas?
SZYMONEK

Stary 2009-10-26, 20:06   #3940
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

Madzia nie chce dalej podkrecac slowami bo to i tak nie ma sensu, nie dojdziemy tak nigdy do porozumienia, lepsze jest takie zachowanie, tak mi przynajmniej sie wydaje, z reszta nie chce przy Filipku juz sie klocic, raz dalismy mu "popalic" ze biedak sie wystraszyl i bardzo pozniej plakalam...
a zdjecie w jakim programie robilas?
Zdjęcia w Photoshopie, dopiero się ucze (znaczy już od kilku miesięcy, ale mało konsekwentnie) i to w dodatku sama

My zawsze sobie obiecywaliśmy, że nie będziemy się kłócić przy dziecku... a teraz czasem nie wychodzi... Ja przeżyłam wiele kłótni moich rodzicow, nie chcę aby moje dziecko czy dzieci, musiały to przeżywac... Miałam taką cudowną wizję naszej rodziny, istna sielanka,ale wiem już teraz, że aby możliwa była taka sielanka potrzeba wiele pracy w związek i rodzinę włóżona przez wszystkich...
Takie kłótnie i ciche dni czasem sprowadzają mnie na ziemię i zastanawiam się czy taka rodzinna sielanka nie jest tylko iluzją...

Jeden plus jest taki, że po każdej większej kłótni u nas jest trochę przerwy do następnej, a jak to wygląda u Was?
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
Stary 2009-10-26, 20:10   #3941
iwciag
Wtajemniczenie

magducha nie odpisałam mu, bo i po co
U nas po kłótni jest spokój do kolejnej serio nie ma reguły momentami kłócimy się codziennie, a nie raz jest bardzo długo spokój

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:14
Stary 2009-10-26, 20:15   #3942
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia w Photoshopie, dopiero się ucze (znaczy już od kilku miesięcy, ale mało konsekwentnie) i to w dodatku sama

My zawsze sobie obiecywaliśmy, że nie będziemy się kłócić przy dziecku... a teraz czasem nie wychodzi... Ja przeżyłam wiele kłótni moich rodzicow, nie chcę aby moje dziecko czy dzieci, musiały to przeżywac... Miałam taką cudowną wizję naszej rodziny, istna sielanka,ale wiem już teraz, że aby możliwa była taka sielanka potrzeba wiele pracy w związek i rodzinę włóżona przez wszystkich...
Takie kłótnie i ciche dni czasem sprowadzają mnie na ziemię i zastanawiam się czy taka rodzinna sielanka nie jest tylko iluzją...

Jeden plus jest taki, że po każdej większej kłótni u nas jest trochę przerwy do następnej, a jak to wygląda u Was?
Madziu no wlasnie ja tez zawsze sobie obiecalam ze nie przeklne przy dziecku, nie podniose glosu, ale tz mnie ostatnio tak wyprowadzil z rownowagi ze zapomnialam ze Filip lezy miedzy nami i patrzy raz na mnie raz na tzta i oczy zrobil duze, na chwilke zamilkl, minke mial prawie w podkowke i sie rozplakal i patrzal pozniej na mnie placzaca a ze chcialam go jakos pocieszyc zaczelam mu spiewac ale czul ze jest cos nie tak bo spiewalam "zlamanym" placzacym glosem i biedak byl rozdrazniony.
My tak samo mamy przez dluzszy czas spokoj i jestesmy dla siebie mili hihih

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

male odezwalabys sie? zagladasz do nas chyba od czasow poczekalni

Uciekam na razie wykapac Filipka, odezwe sie pozniej
SZYMONEK

Stary 2009-10-26, 20:20   #3943
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Hejka laski,muszę wam się pochwalić,że moja Ślicznota dzis pierwszy raz siedziała sama bez żadnych poduszek,podtrzymywania i podparcia i do tego świetnie się bawiła,a nawet sięgnęła po zabawkę i siedziała dalej.Normalnie szok.Załączam zdjątka.:ju pi:
Gratulacje A moje dziecko leniwe...

Cytat:

A i pokażę Wam mojego małego spacerowicza

Cytat:
Eve a jakie tz Ci atrakcje organizuje?
Odnosnie mojej pracy no to nie jest lekko najgorsze sa nocki dlatego martwie sie skad wezme sile na zajmowanie sie Filipkiem po takiej nocce... Juz nawet myslalam zebyjednak poszukac pracy w jakiejs przychodni. Wole miec mniej pieniazkow ale sile i radosc dla mojego dziecka. Tylko problem polega na tym, ze jesli juz sie stamtad zwolnie to raczej tam nie wroce juz do tego szpitala...a lubie ten szpital.
No a Ty mialas ciekawe poczatki znajomosci z tztem hihi
Oj, ja chyba wiem o czym myslisz pytajac o atrakcje ale nie to...
Jezdzimy sporo i zwiedzamy, a czasami jedziemy po prostu nad ocean, mamy jakies 20min drogi Chodzilo mi raczej o to, ze zazwyczaj cay weekend mnie nie ma
Jesli chodzi o prace.... musisz to dobrze przemyslec bo kiedys mozesz zalowac decyzji - jaka by ona nie byla...
Poczatki z tztem... no... kto by pomyslal... i skad ON wiedzial ???

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość

Pietrek postanowił pokazać wam zęby:
Teraz poazuje, a pozniej bedzie chcial ugryzc Sliczne zabki

Cytat:

Mam do Was pytanko:
czy Wasze dzieci tez tak dziwnie sie spinaja jak sie przestrasza??
Tzn np jak niose Filipa przodem do swiata na rekach i jak sie czegos wystraszy, to zaciska piastki (raczki podnosi do gory) robi sie lekko czerwony na buzce i tak sie lekko zgina w pol...tak jakby spina...
nie wiem czy to normalne ?
Olek sie spina bez powodu, na poczatku myslalam, ze to kupka, ale nie... Teraz sie zastanawiam czy to nie cwiczenie miesni brzucha do siadania

Cytat:
Cudenko !!!

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:20   #3944
iwciag
Wtajemniczenie

niestety dziewczyny musimy sobie powiedzieć, że niestety nie zawsze wszystko jest po naszej myśli i tak jak byśmy tego sobie życzyły.Czasem obietnice , przyrzeczenia i plany spalają na panewce..Tak jak mój miałam trochę pozwodzić tżta a właśnie umówiliśmy się jak wróci na szampana

Eve teraz mi dałaś do myślenia, mój właśnie od kilku dni spina się tak jakoś dziwnie i wtedy robi się czerwony, tak jakby chciał robić brzuszki, a nie mógł by(ale wytłumaczyłam)

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:29
Stary 2009-10-26, 20:40   #3945
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
chciałam tylko napisać że mój syn śpi 4 godzinę
No cos jest narzeczy dzis bo Jasiek duzo dzis spal i poszedl spac juz po 18 na noc. Przebieralismy i karmilismy go na spika

Ursull ale sliczne mala siedzi Jaski tez chwile usiedzi a potem buch w ktorys bok albo na twarz

iwciag no spacerowicz przystojniak adorator-no no no

Aguska pewnie, ze nie ma nic w tym zlego, ze sie nam goraco robi...dopoki na tym poprzestajemy a tak zawsze troszke odskoczni jest rekawiczki tanioszka, w galerii ostatnio jak bylam to w sklepach ceny rekawiczek od 15zl Jaskowi szaliczek i rekawiczki zrobila siostra chrzestnego

aljaka no niezly zebol, a jak sie chwali

madzia super zdjecie, zdolniacha z Ciebie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Eve znasz sie na zywieniu, to zapodaj tu kolezance cud przepis na zgubienie reszty brzucha co jesc a czego unikac pliss chce miec taki jak przed ciaza plisss

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:43   #3946
gosikk_s
Zakorzenienie

Dziewuchy, Aleksowi wyrzyna się pierwszy ząb !!! Prawa dolna jedynka, już przebiła dziąsło i ją widać!!! Rany, a ja pojęcia nie miałam, myślałam że to jeszcze potrwa...Tylko teraz czekać na drugą!

Ursull, rany, jak pięknie siedzi U Aleksa to pewnie potrwa jescze lata świetlne...

Aguśka, dobrze idzie, tylko bądź konsekwentna. Niech TŻ zacznie Ci pomagać bo Ty się kobieto zaharujesz. Więc żeby się nie okazało że po kilku dniach sytuacja wróci do normy. Niech się wykazuje na codzień Mycha tylko kilka razy jadł kaszkę mleczno-ryżową, ostatnio w ogóle. Na razie daję mu w sumie tylko warzywa i owoce.

Iwciag, przystojny ten spacerowicz

Magducha, oby choróbsko szybko przeszło Śliczna fotka a Nisia jaka cudna

Aljaka, super zębolki, my też niedługo będziemy się takimi chwalić

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:46   #3947
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Bercia cudownych masz synkow ale nie widze mamusi wklej jakies swoje zdjecie tez
nie przypominaj o moim zdjęciu
a moje chłopaczki fajowe no
a ten duży(Tz) jaki ładny tylko szkoda ze taki nie grzeczny i mnie nie słucha ale maluchy też mnie nie słuchają ja jedna ich trzech

gosikk
GRATULACJE dla Aleksa
my nadal czekamy na ząbka choc jak pomyślę ze bedzie mnie kąsał
przy karmieniu to chyba niech się nie śpieszy

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:49
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:48   #3948
kuroikaze
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwile
Carolajna ostatnio robiłam mezowi diete na mase, chcesz, wkleje Ci jutro, zobaczysz jak ma wygladac taka. co prawda to dla mezczyzny, ale reguly beda podobne

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:52   #3949
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
nie przypominaj o moim zdjęciu
a moje chłopaczki fajowe no
a ten duży(Tz) jaki ładny tylko szkoda ze taki nie grzeczny i mnie nie słucha ale maluchy też mnie nie słuchają ja jedna ich trzech

gosikk
GRATULACJE dla Aleksa
my nadal czekamy na ząbka choc jak pomyślę ze bedzie mnie kąsał
przy karmieniu to chyba niech się nie śpieszy
Też się boję karmienia, Mycha wiecznie szarpie mi cycki a co dopiero będzie teraz...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:54   #3950
iwciag
Wtajemniczenie

gosik gratulacje dla Aleksa i pewnie dumnej mamusi!
bercia 3facetów tylko pozazdrościć! dopiero Cię będą za niedługo rozpieszczać
Stary 2009-10-26, 20:56   #3951
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Dziewuchy, Aleksowi wyrzyna się pierwszy ząb !!! Prawa dolna jedynka, już przebiła dziąsło i ją widać!!! Rany, a ja pojęcia nie miałam, myślałam że to jeszcze potrwa...Tylko teraz czekać na drugą!
Gratulacje! Nastepny zabek dolaczyl do grona zabkow

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-10-26, 20:57   #3952
kuroikaze
Wtajemniczenie

Gosikk gratulacje teraz to poleci jeden za drugim
wiesz Natanek ma 7 zebow a nie gryzie przy karmieniu wogole. zdarzylo mu sie ze 3 razy ale to jak mu pchalam cycka a on juz nie chcial.

Aljaka super zdjecie, Natanek sobie nie da zrobic takiego

napisałabym wiecej ale juz mnie glowa boli od nadrabiania...
napisze tylko ze w grupie mam wiekszosc dziewczyn bardzo milych, chca sie integrowac, mam nadzieje ze jakos bedzie...

DOBREJ NOCY

uciekam pod prysznic i do meza...
przed chwila zrobil mi pychaa omlet

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:02   #3953
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwile
Carolajna ostatnio robiłam mezowi diete na mase, chcesz, wkleje Ci jutro, zobaczysz jak ma wygladac taka. co prawda to dla mezczyzny, ale reguly beda podobne

BRAWA DLA ALEKSA!!!

I dla magduchy:
http://hipp.dodomku.pl tu płacisz za przesyłkę ale nie wiem ile
http://bobovita.☠☠☠☠☠☠.pl/ tu nie płacisz nic ale kupujesz pakietami

zależy którą firmę Twoja Nisia preferuje, bo mój to tak mieszanie, jedno danie z hippa inne z bobovity, gerbera nie cierpi wcale
ja jeszcze ne zamawiałam stąd, czekam na wypłatę od tż

no a ja męczyłam moje urządzenie do 20 narobiłam sałatek frytek, talarków kilka słoiczków z owocami ogórki z papryką i ciasto
a i sok jeszcze z jabłek i gruszek
a jutro zrobie jeszcze placki ziemniaczane bo podoba mi się zabawa tym czyms i zupkę dla Małego też jutro w tym zrobie
z tego wszystkiego zapomniałam o tej kaszce mannej i nie dałam

Anula podwójna ide sprawdzić
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:04   #3954
superzabula
Zadomowienie

Ja tez uciekam do malza bo lezy obok i juz patrzy spod byka, ze znowu siedze i laptopem sie zajmuje :P
Do jutra, pa! Buziaki!

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-10-26, 21:07   #3955
iwciag
Wtajemniczenie

carolajan na tej str bobovity to mają droższe rzeczy niż ja kupuję, mówię o cenie za szt
Stary 2009-10-26, 21:17   #3956
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
carolajan na tej str bobovity to mają droższe rzeczy niż ja kupuję, mówię o cenie za szt
są rzeczy droższe ale też są i tańsze, bynajmniej jak ja porównuje z tymi które mam u siebie.
Ale ja i tak planuje zamawiać stąd bo wszystko mam dostępne, przywiozą mi do domu, nie muszę jeździć szukać później chodzić obładowana jak koń
Ja wygodna jestem
Stary 2009-10-26, 21:19   #3957
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
są rzeczy droższe ale też są i tańsze, bynajmniej jak ja porównuje z tymi które mam u siebie.
Ale ja i tak planuje zamawiać stąd bo wszystko mam dostępne, przywiozą mi do domu, nie muszę jeździć szukać później chodzić obładowana jak koń
Ja wygodna jestem
wygodnicka a ja to złotówa jestem
Stary 2009-10-26, 21:21   #3958
Mell_xx
Wtajemniczenie

Magducha no to wyjazd srednio sie udał....ach z tymi tztami....
dobrze ze sie pogodziliscie i ostatni dzien byl udany....
Twoja Nisia sliczna dziewczynka... uwielbiam jak jak takie bobasy sie usmiechaja...

Poiglot dziekuje za odp.
Czyli najczesciej dajesz piers dwa razy...i mleczko masz wiec dobrze.

Vila Wow Ale wystrzalowa mamuska!
Ta czerwien taaaka ognista...no a Twoj biuscik ..fiu fiu...
Torcik wyglada apetycznie...

Eve Ktora kaszka nestle jest bez cukru, ta bezsmakowa?

Iwciag U mnie zadnej poprawy jezeli chodzi o wypadanie wlosow

Ursull Brawa dla Slicznoty, silna dziewczynka

Aguska Ciesze sie z poprawy w zachowaniu tzta...
A z ciebie jestem dumna...bo wyobrazam sobie ze ciezko a ty jestes wytrwala w postanowieniu...

Gosikk No to juz jeden ząbek jest...brawo!
Stary 2009-10-26, 21:23   #3959
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
wygodnicka a ja to złotówa jestem
wiesz ja tam rozrzutna też nie jestem, ale ja na wsi mieszkam w okolicy w sklepach wybór mały
muszę jechać 20 km do marketu a wiadomo...z dziećmi, wózkiem, milionem słoiczków kaszek itp
to ja wolę sobie zamówić i zaoszczędzić nerwów i sił

mell wtrące się
Czytaam poiglotowe opisy i mi wyszło że cyca bez ograniczeń daje
to co ty mówisz że dwa razy
czy ja czegoś nie rozumiem

Edytowane przez Carolajna24
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:25
Stary 2009-10-26, 21:33   #3960
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz ja tam rozrzutna też nie jestem, ale ja na wsi mieszkam w okolicy w sklepach wybór mały
muszę jechać 20 km do marketu a wiadomo...z dziećmi, wózkiem, milionem słoiczków kaszek itp
to ja wolę sobie zamówić i zaoszczędzić nerwów i sił

mell wtrące się
Czytaam poiglotowe opisy i mi wyszło że cyca bez ograniczeń daje
to co ty mówisz że dwa razy
czy ja czegoś nie rozumiem
no w takiej sytuacji to bardzo rozsądne, nawet kiedy miało by to więcej kosztować, ja sobie mogę być złotówą, ale ja mam spacerkiem do tesco, reala, almy czy rossmana chwila moment

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości