|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
|
|
|
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
Agulka - a długo masz amiar tak trzymać na dystans TŻ-ta? Kurcze, czasem slowa nie są potrzebne, tyle gadamy o tym, że słowa sa tylko słowami, że ważniejsze są czyny itp, a Twój TŻ zamiast mówic właśnie robi
nie taki zły z niego chłopina...Nisia jak się przestrasz to tak jakby podskakuje, oczy robi wielkie i czerwone, zbierają się łezki, ale żadna nie skapnie, no i typowa podkuwkę... Nic w tym śmiesznego, ale tak słodko wtedy wyglada Nie robi tak jak Filipek Aljaka - piękne ząbalki Iwciag - a ten wielbiciel z Twojego miasta? O kurcze, co za swinia z tego wielbiciela, nie dość, że podrywa męzatkę to sam ma żonę ![]() A oto mój mały śmieszek :
|
|
#3933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zdjęcie ładnie zrobione! No poniekąd, z miasta gdzie spędziłam10lat
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-26 o 19:35 |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia tzta bede trzymac ile wytrzyma hehe W takich sytuacjach przewaznie on juz nie moze tak dluzej i wkoncu cos na temat danej sprawy zaczyna mowic i wtedy ja mu znow mowie o co chodze taka zla i zaczyna sie dialog, az sobie pewne rzeczy wyjasniamy. A ja kochana nie ustapie, dlugo juz wytrzymuje choc czasem chce mi sie smiac i np wczoraj jak wszedl do domu to ja dalej kamienna twarz ale nie wytrzymalam i sie zaczelam smiac ale nic nie mowilam. Tylko on: co sie smiejesz do mnie? A ja: nie do Ciebie, tylko tak sie usmiecham I wtedy troche atmosfera rozmieka![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Madziu a zdjecie przesliczne a Nisia jak z okladki
|
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To może juz mu się wcześniej podobałaś, zanim jeszcze zaczął miec żonę i dziecko, a dopiero teraz Cię na nk znalazł?
|
|
|
#3936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no pięknie nasze maluszki są z tego samego dnia a mój Antoś tak nie siedzi ![]() o jakie cudne a ja własnie zjadłam ogromniasty kawał pizzy ![]() ![]() uuuuuuu za dużo chyba tego było
|
|
|
#3938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jasne, bądź twardo póki dasz radę, TŻ Twój i tak już wymięka... Ja bym tak długo nie dała rady jak Ty, dlatego Cię podziwiam, ja bym pewnie serwowała jakieś złośliwe komentarze itp, więc efekt byłby taki, że jeszcze bardziej byśmy się pokłocili... następnym razem postaram się twojej metody spróbować, już widzę jak mój TŻ jeszcze się bardziej wkurza na moją obojętność hihi... Oby w najbliższym czasie nie było to konieczne, bo każda kłótnia kosztuje mnie tyle nerwów, że nie tęsknie za nimi... poza tym tu wyszedł jakiś fioletowawy kolorek a ja mam na kompie troche inny, nie wiem czemu tak się stało,---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia cudownych masz synkow ale nie widze mamusi
![]() Madzia nie chce dalej podkrecac slowami bo to i tak nie ma sensu, nie dojdziemy tak nigdy do porozumienia, lepsze jest takie zachowanie, tak mi przynajmniej sie wydaje, z reszta nie chce przy Filipku juz sie klocic, raz dalismy mu "popalic" ze biedak sie wystraszyl i bardzo pozniej plakalam... a zdjecie w jakim programie robilas?
|
#3940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My zawsze sobie obiecywaliśmy, że nie będziemy się kłócić przy dziecku... a teraz czasem nie wychodzi... Ja przeżyłam wiele kłótni moich rodzicow, nie chcę aby moje dziecko czy dzieci, musiały to przeżywac... Miałam taką cudowną wizję naszej rodziny, istna sielanka,ale wiem już teraz, że aby możliwa była taka sielanka potrzeba wiele pracy w związek i rodzinę włóżona przez wszystkich... Takie kłótnie i ciche dni czasem sprowadzają mnie na ziemię i zastanawiam się czy taka rodzinna sielanka nie jest tylko iluzją... Jeden plus jest taki, że po każdej większej kłótni u nas jest trochę przerwy do następnej, a jak to wygląda u Was?
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
magducha nie odpisałam mu, bo i po co
![]() U nas po kłótni jest spokój do kolejnej Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-26 o 20:14 |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tak samo mamy przez dluzszy czas spokoj i jestesmy dla siebie mili hihih---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- male odezwalabys sie? zagladasz do nas chyba od czasow poczekalniUciekam na razie wykapac Filipka, odezwe sie pozniej
|
|
#3943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje dziecko leniwe...![]() Cytat:
ale nie to...Jezdzimy sporo i zwiedzamy, a czasami jedziemy po prostu nad ocean, mamy jakies 20min drogi Chodzilo mi raczej o to, ze zazwyczaj cay weekend mnie nie ma ![]() Jesli chodzi o prace.... musisz to dobrze przemyslec bo kiedys mozesz zalowac decyzji - jaka by ona nie byla... Poczatki z tztem... no... kto by pomyslal... i skad ON wiedzial ??? Teraz poazuje, a pozniej bedzie chcial ugryzc Sliczne zabki Cytat:
![]() Cudenko !!! |
|||
|
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety dziewczyny musimy sobie powiedzieć, że niestety nie zawsze wszystko jest po naszej myśli i tak jak byśmy tego sobie życzyły.Czasem obietnice , przyrzeczenia i plany spalają na panewce..Tak jak mój
miałam trochę pozwodzić tżta a właśnie umówiliśmy się jak wróci na szampana![]() Eve teraz mi dałaś do myślenia, mój właśnie od kilku dni spina się tak jakoś dziwnie i wtedy robi się czerwony, tak jakby chciał robić brzuszki, a nie mógł by( Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-26 o 20:29 |
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
No cos jest narzeczy dzis bo Jasiek duzo dzis spal i poszedl spac juz po 18 na noc. Przebieralismy i karmilismy go na spika
![]() Ursull ale sliczne mala siedzi iwciag no spacerowicz przystojniak ![]() Aguska pewnie, ze nie ma nic w tym zlego, ze sie nam goraco robi...dopoki na tym poprzestajemy rekawiczki tanioszka, w galerii ostatnio jak bylam to w sklepach ceny rekawiczek od 15zl Jaskowi szaliczek i rekawiczki zrobila siostra chrzestnego![]() aljaka no niezly zebol, a jak sie chwali ![]() madzia super zdjecie, zdolniacha z Ciebie ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Eve znasz sie na zywieniu, to zapodaj tu kolezance cud przepis na zgubienie reszty brzucha co jesc a czego unikac pliss chce miec taki jak przed ciaza plisss
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy, Aleksowi wyrzyna się pierwszy ząb !!! Prawa dolna jedynka, już przebiła dziąsło i ją widać!!! Rany, a ja pojęcia nie miałam, myślałam że to jeszcze potrwa...Tylko teraz czekać na drugą!
Ursull, rany, jak pięknie siedzi U Aleksa to pewnie potrwa jescze lata świetlne...Aguśka, dobrze idzie, tylko bądź konsekwentna. Niech TŻ zacznie Ci pomagać bo Ty się kobieto zaharujesz. Więc żeby się nie okazało że po kilku dniach sytuacja wróci do normy. Niech się wykazuje na codzień Iwciag, przystojny ten spacerowicz Magducha, oby choróbsko szybko przeszło Aljaka, super zębolki, my też niedługo będziemy się takimi chwalić
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moje chłopaczki fajowe no a ten duży(Tz) jaki ładny tylko szkoda ze taki nie grzeczny i mnie nie słucha ale maluchy też mnie nie słuchają ja jedna ich trzechgosikk GRATULACJE dla Aleksa my nadal czekamy na ząbka choc jak pomyślę ze bedzie mnie kąsał przy karmieniu to chyba niech się nie śpieszy
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-10-26 o 20:49 |
|
|
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwile
Carolajna ostatnio robiłam mezowi diete na mase, chcesz, wkleje Ci jutro, zobaczysz jak ma wygladac taka. co prawda to dla mezczyzny, ale reguly beda podobne
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Wtajemniczenie
|
gosik gratulacje dla Aleksa i pewnie dumnej mamusi!
bercia 3facetów tylko pozazdrościć! dopiero Cię będą za niedługo rozpieszczać |
|
|
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosikk gratulacje
![]() wiesz Natanek ma 7 zebow a nie gryzie przy karmieniu wogole. zdarzylo mu sie ze 3 razy ale to jak mu pchalam cycka a on juz nie chcial. Aljaka super zdjecie, Natanek sobie nie da zrobic takiego napisałabym wiecej ale juz mnie glowa boli od nadrabiania... napisze tylko ze w grupie mam wiekszosc dziewczyn bardzo milych, chca sie integrowac, mam nadzieje ze jakos bedzie... ![]() DOBREJ NOCY uciekam pod prysznic i do meza... przed chwila zrobil mi pychaa omlet
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BRAWA DLA ALEKSA!!! I dla magduchy: http://hipp.dodomku.pl tu płacisz za przesyłkę ale nie wiem ile http://bobovita.☠☠☠☠☠☠.pl/ tu nie płacisz nic ale kupujesz pakietami zależy którą firmę Twoja Nisia preferuje, bo mój to tak mieszanie, jedno danie z hippa inne z bobovity, gerbera nie cierpi wcale ![]() ja jeszcze ne zamawiałam stąd, czekam na wypłatę od tż ![]() no a ja męczyłam moje urządzenie do 20 a i sok jeszcze z jabłek i gruszek a jutro zrobie jeszcze placki ziemniaczane bo podoba mi się zabawa tym czyms i zupkę dla Małego też jutro w tym zrobie![]() z tego wszystkiego zapomniałam o tej kaszce mannej i nie dałam ![]() Anula podwójna ide sprawdzić
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez uciekam do malza bo lezy obok i juz patrzy spod byka, ze znowu siedze i laptopem sie zajmuje :P
Do jutra, pa! Buziaki! |
|
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
carolajan na tej str bobovity to mają droższe rzeczy niż ja kupuję, mówię o cenie za szt
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja i tak planuje zamawiać stąd bo wszystko mam dostępne, przywiozą mi do domu, nie muszę jeździć szukać później chodzić obładowana jak koń ![]() Ja wygodna jestem
|
|
#3957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
Magducha no to wyjazd srednio sie udał....ach z tymi tztami....
dobrze ze sie pogodziliscie i ostatni dzien byl udany.... Twoja Nisia sliczna dziewczynka... uwielbiam jak jak takie bobasy sie usmiechaja... Poiglot dziekuje za odp. Czyli najczesciej dajesz piers dwa razy...i mleczko masz wiec dobrze. Vila Wow Ale wystrzalowa mamuska! Ta czerwien taaaka ognista...no a Twoj biuscik ..fiu fiu... Torcik wyglada apetycznie... Eve Ktora kaszka nestle jest bez cukru, ta bezsmakowa? Iwciag U mnie zadnej poprawy jezeli chodzi o wypadanie wlosow Ursull Brawa dla Slicznoty, silna dziewczynka Aguska Ciesze sie z poprawy w zachowaniu tzta... A z ciebie jestem dumna...bo wyobrazam sobie ze ciezko a ty jestes wytrwala w postanowieniu... Gosikk No to juz jeden ząbek jest...brawo!
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ja tam rozrzutna też nie jestem, ale ja na wsi mieszkam w okolicy w sklepach wybór mały
muszę jechać 20 km do marketu a wiadomo...z dziećmi, wózkiem, milionem słoiczków kaszek itp to ja wolę sobie zamówić i zaoszczędzić nerwów i sił mell wtrące się ![]() Czytaam poiglotowe opisy i mi wyszło że cyca bez ograniczeń daje to co ty mówisz że dwa razy ![]() czy ja czegoś nie rozumiem
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-26 o 21:25 |
|
|
|
#3960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-26 o 21:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

nie taki zły z niego chłopina...
Nie robi tak jak Filipek 
:

SYNEK

dlatego martwie sie skad wezme sile na zajmowanie sie Filipkiem po takiej nocce... Juz nawet myslalam zebyjednak poszukac pracy w jakiejs przychodni. Wole miec mniej pieniazkow ale sile i radosc dla mojego dziecka. Tylko problem polega na tym, ze jesli juz sie stamtad zwolnie to raczej tam nie wroce juz do tego szpitala...a lubie ten szpital.