Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 21:12   #3661
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jazz miałaś kiedyś kolorowe soczewki miesięczny? bo ja sobie chcę kupić tylko mnie lisi ile kosztują bo ja za zwykłe daję 32zł
Ja używam bezbarwnych 3-miesięcznych z B&L. Ale kiedyś się zastanawiałam nad kolorowymi i nawet mierzyłam różne kolory i miałam jednocześnie jedno oko niebieskie, a drugie zielone - wyglądałam jak husky No ale wtedy nie kupiłam, bo byłam jeszcze w liceum, soczewki wtedy były dużo droższe, a Ja za mało sobie dorabiałam. Teraz gdybym sobie kupowała, to myślę, że zdecydowałabym się na orzechowe. Bo mam piwne oczy i orzechowobrązowy kolor powinien ładnie wyglądać.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziewczyny przeciez napisalam, że już sobie wygooglowałam, że za niedziele nie ma wolnego
Ja mam trzy prace zaliczeniowe A magisterke to ne dla promotora chce zacząc pisac tylko dla siebie i chcialabym jak najszybciej zacząć, żwlaszcza, ze mam juz fajny plan pierwszego rozdzialu i drugiego w zasadzie teżChcę do końca roku napisac magisterkę, żeby w drugim semstrze zająć sie pracą dyplomową na podyplomowych
Z góry przepraszam za zamęt, ale muszę się wtrącić, bo są przypadki, że i za niedzielę można dostać wolne - to dla osób, dla których niedziela nie jest dniem wolnym w odróżnieniu od nas. Ty pewnie to też już doczytałaś skoro guglowałaś, ale jak jeszcze ktoś się interesuje tematem, to polecam art. 151 kodesku pracy, bo takie gadanie dużo wątpliwości wprowadza, a w kodeksie jest tak napisane, że wątpliości nie ma.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie spodnie na fitness w decathlonie, takie obcisłe, żeby mnie motywowały do ćwiczeń Teraz tylko kupie karnet i od przyszlego tygodnia zaczynam chodzić na fitnessAle fajnie
To Ja mam na odwrót. Jak widzę siebie w lustrze w obcisłych ciuszkach, to się czuję jak słoń przy pozostałych dziewczynach. A jak jestem w luźniejszych, to się lżej i szczuplej czuję i mam więcej zapału do ćwiczeń. W zasadzie to mi nawet wystarczy jak do bardziej przyległych spodni ubiorę luźniejszą koszulkę, która nie uwydatnia schabików.

A w ogóle, to mam karnet ważny do 8 listopada i potem już nie będę chodzić do tego klubu, bo już nie będzie letniej promocji i mnie nie będzie stać (jednocześnie odkładając na ślub) na karnet za 160 albo prawie 200 zł miesięcznie. Najbardziej będzie mi żal zajęć 'płaski brzuch', bo na początku zawsze jest choreografia łącząca fitness z salsą i innymi ruchami rozgrzewającymi biodra i brzuch i wygląda na to że mam dobrą pamięć ruchową, bo zawsze szybko je 'chwytam' i szaleję sobie do muzyki i jest suuuuper, bo ta pani prowadząca jest niesamowita i tak mi się z nią chce ćwiczyć, że będę za nią tęsknić. No, ale teraz mam miejsce w pokoju (bez biurka), to będę mogła sobie w domu szaleć na skakance i zaprzyjaźnię się z panem w geterkach, a w maju znowu wrócę do tego klubu jak będzie już wakacyjna promocja, bo po zajeciach z tą dziewczyną i jej układami mam zawsze świetny humor. Niby taka zabawa, a wychodzę stamtąd taka spocona, że aż czuję te uciekające ode mnie kalorie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, ale się cieszę Zostałam zaproszona na jutro na rozmowę kwalifikacyjną! Przynajmniej jest jakaś nadzieja
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ja też jutro mam rozmowę w sprawie pracy. Tyle, że w mojej byłej pracy, tylko teraz na inne stanowisko, ale jakby nie było, po jutrzejszej rozmowie okaże się czy mnie przyjmą. Więc nadzieja jest
No to moc PMkowych kciuków jest z Wami a to oznacza pełen sukces

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
I mam do Was pytanie, w jaki sposób osobny tren może być podpięty do sukienki. Bo od spodu to chyba nie wygląda ładnie, jak tak sukienka "leży" na trenie.
Może być przypinany na zamek. Być może Ja będę mieć taki, ale jeszcze nie wiem czy na pewno. Jak jest na zamek, to to łączenie jest widoczne, ale jak się o nim nie wie, to bardzo nie widać, a przynajmniej na sali można tańczyć z czystym kuperkiem, a nie z podpiętym materiałem, który już pozbierał co nieco kurzu pod kościołem czy gdzieś. Ja mam suknię z koronką na wierzchu i tren może być podpinany do materiału spod spodu, a koronka przykryje łączenie i potem na sali odepnę sobie tren całkowicie.

A jeśli chodzi Ci o podpinanie trenu wykonanego z całości (a nie dopinanego na zamek), to może on być podpinany tak jak napisałaś, że od spodu, albo koniec trenu ma rzep i gdzieś z tyłu można przypiąć na rzep, albo też w trenie będzie mały guziczek i przypinasz sobie tren do sukni guzikiem. I jeszcze mniej wygodna wersja, że sobie tren przyczepiasz do nadgarstka. Ładnie może w tańcu wyglądać, ale wydaje się być niepraktyczne na dłuższy czas

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Może się orientujecie i potraficie doradzić coś w kwestii halki pod suknię?

Bo ta moja suknia i bez halki z kołem wyglądała bardzo ładnie, ale wydaje mi się, że na kole była lżejsza
Ale mogę się mylić, bo i tak była na mnie ze 20cm za długa i ruch miałam ograniczony.
Tak jak pisała Tancerka z halką masz więcej miejsca na nogi i się w sukni nie zaplączesz. Ale halki też są różne, Ja mierzyłam takie bez koła, z dużym kołem i z małym kołem i najbardziej podobała mi się ta z małym kołem. Koło może się rozpiąć, ale na pewno się nie złamie, bo jest zrobione z czegoś takiego co ma się 'poddawać'.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:25
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:24   #3662
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Wchodzę i czytam i czytam i patrze jakaś nowa dziołcha jakoś intensywnie się udziela. A tu zonk. Bo to toska tylko avatar sobie zmieniła Najs

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ale jakoś mnie taka jesienna depresja dopadła.

Dziewczyny jakie robicie sesje poślubne? W sensie w jakim miejscu?
My z tżtem wymyśliliśmy wesołe miasteczko...dość często jest na bemowie więc może będzie też po naszym ślubie
A jak nie to się przejdziemy standardowo na Pragę

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Tak jak pisała Tancerka z halką masz więcej miejsca na nogi i się w sukni nie zaplączesz. Ale halki też są różne, Ja mierzyłam takie bez koła, z dużym kołem i z małym kołem i najbardziej podobała mi się ta z małym kołem. Koło może się rozpiąć, ale na pewno się nie złamie, bo jest zrobione z czegoś takiego co ma się 'poddawać'.
A nie jest tak że z kołem jest niewygodniej bo się "obija" o nogi i całą resztę (w tym tżta)? Proszę o uświadomienie Jakoś koło kojarzy mi się z taką rozłożystą, wielką suknią i ogólną niewygodą
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:25   #3663
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Hej PMki
Zaliczyłam dzisiaj dwa salony i znalazłam chyba ta jedyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! az sie popłakałam jak babeczka dala mi welon i wogole.....

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:27   #3664
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

A nie jest tak że z kołem jest niewygodniej bo się "obija" o nogi i całą resztę (w tym tżta)? Proszę o uświadomienie Jakoś koło kojarzy mi się z taką rozłożystą, wielką suknią i ogólną niewygodą

moja suknia nie jest znowu taka szeroka ale mam wielkie opory co do halki z kołem

szyszynka a pokaż chociaz na modelce

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:29
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:27   #3665
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Hej PMki
Zaliczyłam dzisiaj dwa salony i znalazłam chyba ta jedyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! az sie popłakałam jak babeczka dala mi welon i wogole.....
O maniu, to koniecznie nam tu pokaż tę wymarzoną suknię
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:31   #3666
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja podobnie jak madmuazelle sposobow na kaca nie znam bo raczej nie potrzebuje,

a o dzidziusia z racji tego ze mam juz swoje lata bedziemy sie starac od razu po slubie, chociaz nie powiem ze nie chciałabym pomieszkac tylko z tz,
No i prawidłowo,ja niewiem po co ktoś pije,skoro ma na drugi dzień kaca i się żle czuje.Skoro się pić nie umie,to sę nie pije. A żałosne dla mnie jest potem mówienie,jakie to się miało/ma kaca.

A co do dziecka,my podobnie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:36
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:31   #3667
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
W zasadzie, to nie wiem bo nie tańczyłam w tym ale mi też się kiedyś koła kojarzyły z potężnymi sukniami, a teraz zmieniłam zdanie. Widziałaś moją suknię tutaj na wątku? Ona własnie miała małe koło.

Ja myślę, że tak w ogóle i dla panny i dla pana młodego będzie trudniej tańczyć jak będziemy w takich kiecach, bo one tak czy owak są trochę cięższe i TŻ swojej stópki już nie postawi między naszymi stópkami, bo przydepnie, więc małe koło myślę, że nie zrobi wielkiej różnicy. Najlepiej iść do salonu i przymierzyć tę samą suknię w halce z kołem i bez koła i się przejść i pookręcać.

Cytat:
Hej PMki
Pokaż. Jeśli nie mogłaś robić zdjęć, to chociaż na modelce
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:32   #3668
anesh_
Zakorzenienie

Kuzynka robiła sesję na polu golfowym... wyszla świetnie Ta zieleń pięknie pasuje do białej sukni.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:35   #3669
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Hej PMki
Dajesz dajesz

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
W zasadzie, to nie wiem bo nie tańczyłam w tym ale mi też się kiedyś koła kojarzyły z potężnymi sukniami, a teraz zmieniłam zdanie. Widziałaś moją suknię tutaj na wątku? Ona własnie miała małe koło.

Ja myślę, że tak w ogóle i dla panny i dla pana młodego będzie trudniej tańczyć jak będziemy w takich kiecach, bo one tak czy owak są trochę cięższe i TŻ swojej stópki już nie postawi między naszymi stópkami, bo przydepnie, więc małe koło myślę, że nie zrobi wielkiej różnicy. Najlepiej iść do salonu i przymierzyć tę samą suknię w halce z kołem i bez koła i się przejść i pookręcać.

Pokaż. Jeśli nie mogłaś robić zdjęć, to chociaż na modelce
Tak? No to niespodzianka No ja wiem że to i tak trzeba pomierzyć i zobaczyć
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:35   #3670
szyszynka
Raczkowanie

najpierw przymierzyłam taka w pierwszym salonie

i pomyslalam ze chce taki fason ale jakis inny wzór
wiec poszlam do drugiego salonu i tam na wystawie zobaczylam to cudeńko

/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-26 o 21:37
Stary 2009-10-26, 21:38   #3671
szyszynka
Raczkowanie

suknia jest ecru

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 21:38   #3672
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
My mamy w parku Nad jeziorkiem i przy wiatrakachKoniki tam jeszcze są, staw, korty tenisowe. coś wymyslimyAle ostatnio widziałam fajne fotki robione na torach. i też mi się podobały
my chcemy mieć sesje w jakimś pałacyku, bo przecież jako panna młoda będę wyglądać jak księżniczka no i zresztą ja całe życie marzyłam o księciu z bajki na białym koniu, więc jak już go znalazłam to trzeba to na zdjęciach uwiecznić
no i myślę nad sesją na peronach PKP. wiem, że takie miejsca są zazwyczaj obskurne (a w Lesznie na PKP niestety tak jest) ale dworzec Leszno i Katowice i pociągi to jest część naszego związku więc należałoby tak na zakończenie tych naszych podróży zrobić sobie tam kilka fotek

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:41   #3673
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ale jakoś mnie taka jesienna depresja dopadła.

Mnie też jesienna deprecha dopadła,więc witam w klubie.
Tam gdzie będziemy mieć wesele,jest fajnie bo zielono i fajne miejsca na sesje.Zresztą nasz fotorgraf będzie wiedział co i jak,bo np w tym roku robił sesje pewnej parze w tym samym miejscy gdzie my będziemy mieć wesele.Zresztą tam przy karczmie są dyby. Mam zdjęcie jako narzeczona zakuta w dyby i zapewne będe mieć jako zona.

Cytat:
My mamy w parku Nad jeziorkiem i przy wiatrakachKoniki tam jeszcze są, staw, korty tenisowe. coś wymyslimyAle ostatnio widziałam fajne fotki robione na torach. i też mi się podobały
U nas mieście też pary mają robioną sesje na PKP,omg te zdjęcia to bida z nędzą bo nasze PKP to porażka,dziwie się parom że zgadzają i chcą mieć taką sesje.

Cytat:
Hej PMki
No to i pokaż suknie.
Stary 2009-10-26, 21:41   #3674
aicila
Rozeznanie

Cytat:
suknia jest ecru
śliczna nie dziwię się, że ci łezki popłynęły

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-10-26, 21:43   #3675
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
U nas mieście też pary mają robioną sesje na PKP,omg te zdjęcia to bida z nędzą bo nasze PKP to porażka,dziwie się parom że zgadzają i chcą mieć taką sesje.
Ale ja nie chce na pkp tylko na torach. Które ida przez las, pola itd. Pkp u nas obskurne nie chciałabym tam zdjęc, ale na torach tak.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:43   #3676
szyszynka
Raczkowanie

juz dam wam jak ja ja ubralam
Kategorycznie nie mozna bylo robic zdjec ale jakos sie udalo

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 21:48   #3677
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
suknia jest ecru
Z pierwszego zdjecia,podoba mi się ta suknia z tyłu.

Cytat:
najpierw przymierzyłam taka w pierwszym salonie
i pomyslalam ze chce taki fason ale jakis inny wzór
wiec poszlam do drugiego salonu i tam na wystawie zobaczylam to cudeńko
No hm suknia,nie w moim stylu,ale to Tobie się ma pdobać i Ty masz w niej pięknie wyglądać

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Ale ja nie chce na pkp tylko na torach. Które ida przez las, pola itd. Pkp u nas obskurne nie chciałabym tam zdjęc, ale na torach tak.
znaczy sesja na torach może być fajna,z tym że ja pisałam głownie o moim mieście,że dziwie się parom z mojego miasta że decydują się na taką sesje na obskurnym pkp/poczekalni etc.A w innych miastach to ja niewiem jak jest,zapewne o 100 razy lepiej więc nie widze przeszkód do tej sesji.
Stary 2009-10-26, 21:49   #3678
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej PMki
Gratulacje

Cytat:
Wchodzę i czytam i czytam i patrze jakaś nowa dziołcha jakoś intensywnie się udziela. A tu zonk. Bo to toska tylko avatar sobie zmieniła Najs

Fajnie że zauważyłaś To Largo, mój kot tymczasowy (szukający domu) w drodze do weta

Gdyby to chodzenie/tańczenie z kołem w halce było takie niewygodne, to raczej tyle dziewczyn by się nie decydowało na to
A przynajmniej tak sobie wmawiam
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:51   #3679
szyszynka
Raczkowanie

NIestety nie mozna jej wypozyczyc tylko kupno no ale pieknie sie w niej czuje

szukam fotki na modelce

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 21:52   #3680
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
znaczy sesja na torach może być fajna,z tym że ja pisałam głownie o moim mieście,że dziwie się parom z mojego miasta że decydują się na taką sesje na obskurnym pkp/poczekalni etc.A w innych miastach to ja niewiem jak jest,zapewne o 100 razy lepiej więc nie widze przeszkód do tej sesji.
Niedaleko mnie jest taka stara stacja i tam tez młodzi robią fotki. A wystarczyłoby pojechać klika km dalej i by były tez na torach z obydwu stron las, pola i wtedy o wiele ładniejsze by te fotki były niż na obskurnym budynku dworca. Ale każdemu co innego się podoba i widocznie niektórzy lubia takie miejsca
Stary 2009-10-26, 21:55   #3681
aicila
Rozeznanie

Cytat:
hehe w innych miastach jest tak samo jak u Ciebie. nie widziałam jeszcze żadnego ładnego dworca i peronów a już troszkę pociągami po pl się bujam niestety ale sama zastanawiam się na sesja gdzieś na torach i na peronie przy pociągu z walizkami (poczekalnie odpadają), z racji tego, że jest to nieodłączny element naszego związku.

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-10-26, 21:57   #3682
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:

szukam fotki na modelce
Bardzo ładnie wyglądasz
Zgrabna z Ciebie dziewczyna
A jak z ceną tej sukni? Do przeżycia?

Jaką miałaś pod nią halkę?

P.S napisałam do PMki, która miała taką samą suknię jak ja
No i się okazało, że miała z salonu firmowego halkę na małym kole.
Coś takiego: http://allegro.pl/item785389192_halk...2_00_tiul.html

A ja myślałam czy by nie kupić takiej (koło jest średnie) : http://allegro.pl/item784887576_halk...na_wymiar.html

Strasznie nie lubię takich wątpliwości, bo mnie męczy myśl że dokonam złego wyboru
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:57   #3683
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

szukam fotki na modelce
nie szukaj na modelce slicznie wyglądasz
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:58   #3684
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

o matko przeciez to koło nie jest z jakiegoś grubego i sztywnego i ciężkiego drutu tylko jest miękkie i tak lekkie że w żadnej z halek nie czułam jej na sobie- a mierzyłam 20 sukien slubnych każda z halką

Cytat:
Hej PMki
wow no to super gratulacje mi to łezki w oczach stanęły jak pierwszy raz pokazałam się mamie w takiej pięknej księżniczkowatej sukni ślubnej, ale jak już znalazłam swoją piękność to miałam takiego banana na twarzy że ani mi przeszło przez myśl płakać- wręcz przeciwnie- tak sie uśmiechałam że chyba mi było ósemki widać
zamawiasz ecru? czy biel? bo bardzo ci ładnie w białym a jak tam cenowo kiecka?
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:59   #3685
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nie szukaj na modelce slicznie wyglądasz
Popieram ;-) Sama suknia mi się nie podoba, ale na Tobie wygląda idealnie!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:00   #3686
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

szukam fotki na modelce
ślicznie
Stary 2009-10-26, 22:02   #3687
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądasz
Zgrabna z Ciebie dziewczyna
A jak z ceną tej sukni? Do przeżycia?

Jaką miałaś pod nią halkę?

P.S napisałam do PMki, która miała taką samą suknię jak ja
No i się okazało, że miała z salonu firmowego halkę na małym kole.
Coś takiego: http://allegro.pl/item785389192_halk...2_00_tiul.html

A ja myślałam czy by nie kupić takiej (koło jest średnie) : http://allegro.pl/item784887576_halk...na_wymiar.html

Strasznie nie lubię takich wątpliwości, bo mnie męczy myśl że dokonam złego wyboru
Dziekuje bardzo
1995zl ale u mnie w miescie wypozyczenie sukni kosztuje 1600;/ ale tu niestety nie ma wypozyczen
ja ta suknie mialam chyba na tym kole http://allegro.pl/item784887576_halk...na_wymiar.html
tak mi sie wydaje przynajmniej.

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 22:03   #3688
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
suknia jest ecru
Bardzo ładna ta Twoja suknia
Kupujesz czy wypożyczasz?

A tak wogóle to cześć wieczorową porą
Nie mam siły czytać bo padam na pyszczek

Kurcze już kolejna dziewczyna z suknią
Ja też 'chcem'<tupie nogami>...

Dziewczyny które mają wódkę już kupioną, napiszcie jaką macie i ile płaciłyście,

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:03   #3689
tancerka212
Zakorzenienie

Szyszynka patrząc na tą suknię od razu mi się na myśl nasuwa suknia Annais bridal Carrera zobacz jak pięknie na żywych osobach wygląda- widziałam ją na żywo- jest bossska
http://www.allegro.pl/item795801346_...8_gratisy.html
http://www.allegro.pl/item779229541_...9_carrera.html
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:04   #3690
czaszka_
Zakorzenienie

Dziewczyny zmieniłam datę ślubu proszę o zmiane w naszym kalendarzu z 02.10.2010 na 11.09.2010

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości