Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 22:33   #1471
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:48   #1472
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta

Edytowane przez madabell
Czas edycji: 2009-10-26 o 22:50
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:00   #1473
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

asia665 - podziwiam Was, że tak szybko sie zdecydowaliscie na slub, ja zaczelam z moim Tztem chodzic w klasie maturalnej, i teraz jak sobie to przypominam to wydaje mi sie ze jeszcze takie dzieciaczki z nas byly, troszke nie do konca odpowiedzialne..i nawet nie myslalam wtedy o zadnych slubach..musialam chyba do tego dojrzec przez te pare lat bycia razem i do konca zrozumiec czego oczekuje od mezczyzny, no i pozatym oboje zero kasy przy duszy wiec nie mialo by to nawet sensu.. No i zycie studenckie,ktorego tez za zadne skarby bym nie oddala, chociaz nie raz bylo ciezko, bo kupa nauki..ale niezapomniane imprezy, pogaduchy do bialego rana, roznego rodzaju rozterki..gdybym wczesniej wyszla za maz chyba by tego nie bylo..
A co do tabletek to nie powinno miec to wplywu na ich dzialanie.

conclusion - moi znajomi tez mieli Zoladkowa de luxe, tez nam bardzo smakowala, moja siostra natomiast miala z Austrii wodke Helsinki i dla mnie to jest najlepsza wodka na swiecie mam nadzieje ze tez ja sobie zalatwimy.
A co do rodzicow, to moi by mnie chyba zabili na miejscu gdybym w klasie maturalnej wyszla za maz..mama najchetniej by mnie w domu do trzydzistki przytrzymala..hehe..no ale nie dam sie..
Jesli chodzi natomiast o Tarnow, to dla mnie jest to takie srednie miasto, bo troszke male i malo sie tam dzieje..ale jak pojechalam na studia do Sosnowca to przyznam sie ze zatesknilam..

karolinusienka
- zdrowiej nam

Stysik - byli jakies 5 godzin, wiec troche pogadalismy.. ja sie z nimi juz troche znam, mama tz jest rowna babka, ale balam sie troche tej konfrontacji, bo troche nasi rodzice sie roznia..ale na szczescie bylo ok pierwsze lody przelamane..

hecate5 - tak to ten zajazd na rzeka, ktorą jest wlasnie Dunajec. Z zewnatrz tak srednio wyglada, dlatego tez to bylo ostatnie miejsce w jakie pojechalismy, ale w srodku milo zaskakuje, jest bardzo elagancko

madabell - super zareczyny tak jest najlepiej z zaskoczenia ja tez ryczalam jak zobaczylam pierscionek..hehe..wogole to sie boje ze sie porycze w kosciele na slubie bo ja jestem taka jakas placzliwa i wszystko mnie rozczula..

A ja dojechalam do Sosnowca, zmarzlam jak nie wiem co, bo w pociagu oczywiscie nie grzali, uwielbiam nasze PKP. jutro na szczescie dopiero na 10 mam do promotorki, wiec moge sie wyspac mniej wiecej.. ostatnio troche za dlugo siedze na necie i grzebie, a potem rano nie moge zwlec sie z lozka..dzis koniec z tym i przed 12 ide spac A od jutro cwiecze, bo moje sadelko troszke w spodniach ostatnio nie chce sie zmiescic i trzeba cos z tym zrobic..

Slodkich snow PMki

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:12   #1474
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:42   #1475
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 02:07   #1476
conslusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
asia665 - podziwiam Was, że tak szybko sie zdecydowaliscie na slub, ja zaczelam z moim Tztem chodzic w klasie maturalnej, i teraz jak sobie to przypominam to wydaje mi sie ze jeszcze takie dzieciaczki z nas byly, troszke nie do konca odpowiedzialne..i nawet nie myslalam wtedy o zadnych slubach..musialam chyba do tego dojrzec przez te pare lat bycia razem i do konca zrozumiec czego oczekuje od mezczyzny, no i pozatym oboje zero kasy przy duszy wiec nie mialo by to nawet sensu.. No i zycie studenckie,ktorego tez za zadne skarby bym nie oddala, chociaz nie raz bylo ciezko, bo kupa nauki..ale niezapomniane imprezy, pogaduchy do bialego rana, roznego rodzaju rozterki..gdybym wczesniej wyszla za maz chyba by tego nie bylo..
To też to.
Był taki czas, że byłam wręcz obrażona na Tż, że jeszcze się nie oświadcza, że nie chce się żenić. Ale teraz wiem, że miał rację - nie było sensu się spieszyć, nie byliśmy na to jeszcze gotowi.

Nasi rodzice się jeszcze nie poznali. Nie wiem kiedy to nastąpi - jak dla mnie to mogliby się poznać na weselu. Jakoś nie wyobrażam sobie tego spotkania, dwa zupełnie różne światy. Poza tym nie przepadam za przyszłą teściową i niestety mojej mamie już trochę na nią nagadałam, więc jest uprzedzona z góry. Pomijając to, że mojej mamie już przeszkadza dekada różnicy między nimi i chciałaby młodszych swatów

Coś jeszcze chyba chciałam napisać i zapomniałam.

Dziś byłam straszna franca dla Tż. Po treningu miał sobie wymienić klocki hamulcowe i potem do mnie przyjechać. Nie chciało mi się robić kolacji, więc zadzwoniłam, żeby coś przywiózł (w sensie płatki i mleko). A on mi chciał zrobić niespodziankę i przyjemość i zadzwonił, że będzie za pół godz dopiero. Przyjechał po ponad godz z pizzą i pepsiakiem (a Tż jest zagorzałym przeciwnikiem jednego i drugiego, za to ja lubię), mokry, bo się rozpadało, głodny tak samo jak ja, a ja mu awanturę zrobiłam, że się spóźnił. Strasznie mu przykro było, bo chciał coś fajnego zrobić i nie wyszło, a ja wredna mu jeszcze powiedziałam, że pizza niedobra
Czasem jestem okropna ...

Jutro jadę na cmentarz sprzątać. Oby nie padało.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 07:59   #1477
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:36   #1478
bambusiek
Zakorzenienie

Słoneczko ma bardzo piękne zwyczaje
mówi DZIEŃ DOBRY jak rano wstaje.
I ja Wam mówię DZIEŃ DOBRY PMki,
ściskam gorąco i całuje...

Cytat:
Napisane przez _kasicka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2011
Jestem od niedawna na tym forum ale przyznam szczerze że jak tylko mam chwile czasu to siedze i czytam. Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć.
Ja również wychodzę za mąż w 2011 a dokładnie 9 lipca
Ze spraw organizacyjnych to mamy już zarezerwowaną sale, orkiestre, kamerzyste i kucharke.
Pozdrawiam.
Witaj

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Śliczna Twoja córcia
A z Poznania na ile kojarzę jesteś jedyna

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Hej jaka pięna data ślubu -ciekawe czemu mi się tak podoba
A do tego mamy podobnie bo 9 lipca też my "zaczęliśmy",tyle,że w 2003 roku -ale dawno temu.... i w 8 rocznicę bedzie śub
Licowe PM się mnożą a te 9 lipcowe-już sporo nas
Gdybyśmy mieli sugerować się rocznicami byłby to też 9 lipca, bo to najbliżej 11. A byłaby to rocznica...9 No, ale jest kwiecień

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
wzięłam manhattan, bo mi się konsystencja spodobała, później wypróbuję to wam powiem czy warto
To ten co są tylko 2 odcienie, co wygląda jak błyszczyk w takim beżowym opakowaniu?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...r-w-kremie.htm
Jeśli tak, to ja takowego używam już chyba 1,5 roku i raczej jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
mnie przez ta pogode ciagle sie chce spac
Masakra była wczoraj!!! To chyba wszyscy tak wczoraj mieli...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzień dobry
jestem chora gil do pasa, bol glowy, bol gardla i temperatura ehhh
i w dodatku mama juz po operacji rozmawialam z nia chwilke przez telefon, bidulka boli ja a ja nie moge byc obok niej i nie wiadomo kiedy ja zobacze przez glu.pie przeziebienie ehhhh
wczoraj Piterek byl u mnie przywiozl od Tesciow trzy sznurki obwazanek oj wiedza, co synowa lubi najbardziej hehehe
przyszedl, pogadalismy, wykorzystalismy to,. ze bylismy sami w domu i usnelismy, a mial byc wczesniej w domu hehehhehe a tak sie dobrze spalo razem ehhhh
zmykam oblukac co tam w internecie piszczy i zmykam do lozeczka sie wylezec
Zdrówka życzęDla Ciebie i mamy

Cytat:
Napisane przez _kasicka Pokaż wiadomość
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa (PWSZ)
No no, PWSZty górą

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o tym fotografie?
http://www.fotografslubny.com.pl/Galleries/listing
Obejrzałam kilkanaście zdjęć i . Oddają fajnie cały nastrój i dynamikę uroczystości.
Cytat:
Treść usunięta
Te zdjęcia również extra

ALKOHOL - z racji, że kupujemy od restauracji doliczą nam tzw. "opłatę za zbite kieliszki" (ok.10-13 zł za butelkę), ale trudno. Za bardzo na alkoholach się nie znamy, więc jak zobaczymy wybór to wybierzemy coś z tych, które polecacie
Poza tym do obiadu winko i chyba tyle.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:36   #1479
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry
ja już w pracy więc się tylko przywitam

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:37   #1480
niunia32
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kurde, opryszczka mi wyskoczyła wrrr jak ja tego nie cierpię.

Dzisiaj mamy dokładnie 1 rok i 10 miesięcy do ślubu

Obejrzeliśmy sobie tą płytkę od koleżanki, filmik ok, ale zespół to nie to co chcemy.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:47   #1481
isabele
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczynki

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

hecate - fotograf robi przesliczne zdjęcia - bardzo mi się podobaja - czuć w nich emocje tego dnia

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:51   #1482
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Super te twoje zaręczyny Uśmiałam sie strasznie

A zdjęcia bardzo ładne.

Środa, czwartek i piatek mnie nie ma wiec mam nadzieje ze nie bedziecie duzo pisac Bo nie biore laptoka do Zielonejj Góry wiec nie bedzie szans Was podczytac. A jak wróce to bede 3 dni mieszkac z dziadkiem tż który jest hmm....dziwny

W ogóle szykuje mi sie taki okres kiedy nie bede miec na nic czasu. Przyjade posiedze w Krk do środy bo we wtorek zajecia i w środe jedne ćwiczenia. Zaraz po zajeciach jade do domu do rodziców i bede do niedzieli ( w czwartek bratowa bedzie miec cesarke). W niedziele wracam na poniedziałkowe i wtorkowe zajecia. Środa jest wolna a w czwartek i piatek znowu mam wyjazd z uczelni

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

hecate - fotograf robi przesliczne zdjęcia - bardzo mi się podobaja - czuć w nich emocje tego dnia
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Obejrzałam kilkanaście zdjęć i . Oddają fajnie cały nastrój i dynamikę uroczystości.

Ciesze sie ze Wam sie podobaja bo chyba sie zdecydujemy na niego no ale jeszcze zobaczymy ile bierze Tż mowi ze to fajny gosc jest i napewno sie z nim dogadamy
Stary 2009-10-27, 08:54   #1483
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
jestem chora gil do pasa, bol glowy, bol gardla i temperatura ehhh
i w dodatku mama juz po operacji rozmawialam z nia chwilke przez telefon, bidulka boli ja a ja nie moge byc obok niej i nie wiadomo kiedy ja zobacze przez glu.pie przeziebienie ehhhh
wczoraj Piterek byl u mnie przywiozl od Tesciow trzy sznurki obwazanek oj wiedza, co synowa lubi najbardziej hehehe
przyszedl, pogadalismy, wykorzystalismy to,. ze bylismy sami w domu i usnelismy, a mial byc wczesniej w domu hehehhehe a tak sie dobrze spalo razem ehhhh
zmykam oblukac co tam w internecie piszczy i zmykam do lozeczka sie wylezec
zdrowiej
ja wczoraj też nie miałam spokoju bo Piotrek dziś na szkolenie jedzie na 3 dni i stwierdził że tyle nie wytrzyma

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam,że nie na temat ale jesli tabletki anty biore o godzinie 18:30 a zapomnialam i wzięłam o godzinie 2 nad ranem to straciły one swoją skuteczność? Nby jest tolerancja 12 godzin tylko że kurcze. . . wiecie jak jest
są skuteczne na pewno

Cytat:
hmmm ja w klasie maturalnej nie myslalam o zamazpojsciu ehehhee jakos nie wyobrazalam sobie wtedy jako zona i mama. a teraz sie juz czuje i produkcja nad juniorkiem trwa hehehe oby byla skuteczna
kurcze to gratuluję odwagi
ja po pierwsze instynktów nie mam, a po drugie i tak nie dałabym rady, dzieciaczka małego i mieszkanie z rodzicami?
ja jeśli już to chcę po ślubie (tak po kolei )

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Na moją klasę maturalną przypada największa liczba imprez w moim życiu to było jeszcze zanim poznałam mojego Tż (a potem z nim), po 18, rodzice tylko powtarzali żebym matury nie zawaliła, a jak się przekonali że z nauką nie mam problemu to moglam się wyszumieć oczywiście w pewnych granicach nic tylko szaleć ja się w sumie wybawiłam w 2 i 3 klasie liceum tak naprawdę i na tyle że nikt mi nie zarzuci że nie korzystałam z młodości

z klasą maturalną kojarzą mi się te wszystkie dyskoteki, potem matura a studniówka gdzieś na końcu
dokładnie, przez całe moje życie tyle się nie działo co w maturalnej, same imprezy, piwo i winko w plenerach, ehhh wspomnienia...
dobrze że chociaż tyle bo studia niestety nie były okazją do szaleństwa i zabawy

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Nasi rodzice się jeszcze nie poznali. Nie wiem kiedy to nastąpi - jak dla mnie to mogliby się poznać na weselu. Jakoś nie wyobrażam sobie tego spotkania, dwa zupełnie różne światy. Poza tym nie przepadam za przyszłą teściową i niestety mojej mamie już trochę na nią nagadałam, więc jest uprzedzona z góry. Pomijając to, że mojej mamie już przeszkadza dekada różnicy między nimi i chciałaby młodszych swatów
nasi też nie, wydaje mi się że nie powinno być kłopotu ale kiedy to nastąpi to nie wiem
Piotra mama jest 10 lat starsza od mojej, nie maluje się, spokojna
moja za to lubi pięknie wyglądać i imprezuje w kółko
ciekawie się zapowiada

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
To ten co są tylko 2 odcienie, co wygląda jak błyszczyk w takim beżowym opakowaniu?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...r-w-kremie.htm
Jeśli tak, to ja takowego używam już chyba 1,5 roku i raczej jestem zadowolona
nie ten, kupiłam taki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...over-Stick.htm

wypróbowałam już i jak dla mnie jest spoko
madabell clinique troszkę za drogi

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Kurde, opryszczka mi wyskoczyła wrrr jak ja tego nie cierpię.
najlepszy sposób - pyralginum, wziąć tabletkę troszkę pokruszyć z odrobiną wody i przykładać często
super wysusza!!
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:09   #1484
Stysik
Zakorzenienie

Cześć

Bambusiek

Madabell bardzo ładne zdjęcia ma ten fotograf a pokaz drugiego
są u nas 2 dziewczyny w stanie błogoslawionym i całe mnóstwo dziewczyn strających się
a zareczyny świetne kobiety tak mają

Elunka jak gardlo?

Niunia jak ja nie cierpię opryszczek sama jestem szczessciara bo na to nie choruje ale za to moj biedny tz jak juz dostanie opryszczke to na pol twarzy

Hecate a jedziesz w jakiejs przyjemnej sprawie czy nieprzyjemnej? a co z tym dziadkim? może wam fotograf po znajomosci jakas znizke da?

Ma.ko zdrowa już jesteś?

Karolinusienka jak się dzisiaj czujesz?

a jeszcze apropo klasy maturalnej to mój tż chciał mi się oświadczyć zaraz jak skończyłam lliceum i nawet pierscionek kupil, ale ja wtedy ciągle powtarzałam że muszę studia skończyć i do pracy iść a potem będę o slubie mysleć i w końcu tz zrezygnował z zareczyn i dostalam ten pierscionek na urodziny dopiero 2 lata pozniej mi się przyznał

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Conslusion na pewno coś wymyslisz żeby Ci tż przebaczył

T'ai mama mojego Tż jest 15 lat starsza od mojej i bardziej przypomina mi moja babcie (tesciowa mamy, którą obie za bardzo nie lubimy ) więc też będzie ciekawie

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-27 o 19:04
Stary 2009-10-27, 09:14   #1485
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Hello

Witam sie tylko i uciekam na uczelnie..

Milego dnia

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:26   #1486
T'ai
Zakorzenienie

w ogóle znowu pochmurno jest i chyba kropi

wzięłam dziś samochód a tam kontrolka od paliwa się świeci , wszystko co zatankowałam tatuś mi wyjeździł i muszę po pracy podskoczyć wrrrrr

Asia a może przełożycie po prostu na początek 2012 r? Taka młodziutka jeszcze jesteś
Stary 2009-10-27, 09:33   #1487
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle znowu pochmurno jest i chyba kropi

wzięłam dziś samochód a tam kontrolka od paliwa się świeci , wszystko co zatankowałam tatuś mi wyjeździł i muszę po pracy podskoczyć wrrrrr

Asia a może przełożycie po prostu na początek 2012 r? Taka młodziutka jeszcze jesteś
u mnie tez pochmurno i brzydko i w ogole nieladnie
za to moj tatus to zawsze jak bierze auto ma pusto w baku i musi tankowac... taki przypadek

nie chce mi sie nic...
a dzisiaj w radiu slyszalam ze wczorajszy dzien byl najabrdziej nieproduktywnym dniem w roku i ten tydzien jest najbardziej nieproduktywny w roku to wszystko tłumaczy

Stary 2009-10-27, 09:46   #1488
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez pochmurno i brzydko i w ogole nieladnie
za to moj tatus to zawsze jak bierze auto ma pusto w baku i musi tankowac... taki przypadek

nie chce mi sie nic...
a dzisiaj w radiu slyszalam ze wczorajszy dzien byl najabrdziej nieproduktywnym dniem w roku i ten tydzien jest najbardziej nieproduktywny w roku to wszystko tłumaczy
tylko że mój tatuś ma dwa i niby ten ja mogę sobie pożyczać, z tym że jak jest taka pogoda to tatuś swojej "Lady" z garażu nie rusza i jeździ "małą" stąd braki w paliwie potem mam

z tym nieproduktywnym to nawet bym się zgodziła
nawet w pracy cicho jak nie wiem, do 15 nieźle się wynudzę
Stary 2009-10-27, 09:53   #1489
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
tylko że mój tatuś ma dwa i niby ten ja mogę sobie pożyczać, z tym że jak jest taka pogoda to tatuś swojej "Lady" z garażu nie rusza i jeździ "małą" stąd braki w paliwie potem mam

z tym nieproduktywnym to nawet bym się zgodziła
nawet w pracy cicho jak nie wiem, do 15 nieźle się wynudzę
ja mam jutro kolosa na uczelni wiec korzystam z tego ze jest spokoj

fajne nazwy dla autek my na jedno mowilismy kiedys krysia (corsa) ale teraz juz nie bo ja sprzedalismy a do tych nic nie wymyslilismy

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-27 o 10:00
Stary 2009-10-27, 10:07   #1490
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Sądząc po naszych samopoczuciach wczoraj to się wcale nie dziwię...
No i trochę się rozgrzeszam z lenia
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:29   #1491
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jutro kolosa na uczelni wiec korzystam z tego ze jest spokoj

fajne nazwy dla autek my na jedno mowilismy kiedys krysia (corsa) ale teraz juz nie bo ja sprzedalismy a do tych nic nie wymyslilismy
a ja się nudzę straszliwie

2 hondy: accord (2008) Lady
civic (2002) mała
tata w tej marce jakoś gustuje (i w sumie nie dziwię się)
Stary 2009-10-27, 10:58   #1492
butterfly20
Zakorzenienie

Witam
O Mamoooo Ile Wy tu piszecie.Ja nigdy nie nadrobię starych postów,bo tu leci masowa produkcja

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:10   #1493
cobra115
Zakorzenienie

Wstałam jakąś godzinke temu dopiero... I takiego lenia mam... Przyszły mi darmowe próbki zaproszeń i pismo ze szkoły że uznali mój warunek
Muszę trochę poćwiczyć a tak mi się nie chce... Ale trzeba jednak się zmobilizować, bo już wieczorem połowę ćwiczeń odpuściłam, bo pies chciał spać

madabell fajny ten fotograf
bambusiek dziękuję za miłe powitania w imieniu wszystkich PeeMek

Dopiero za 4 dni pęknie mi 700 <czekam>
Stary 2009-10-27, 11:13   #1494
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim
Pozdrawiam i miłego dnia

A wczoraj nam pękło 600 dni do ślubu Dziś już 599

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:14
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:18   #1495
cobra115
Zakorzenienie

ivonka nie znam osoby która nie miałaby załamania czy tam chandry w jesień... Wszysycy to chyba przechodzą. Nie wydaje mi sie, żeby tabletki miały na to taki wpływ, no al nie wykluczone... Kurde ja mam ponad 100 dni więcej
Stary 2009-10-27, 11:26   #1496
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim
Pozdrawiam i miłego dnia

A wczoraj nam pękło 600 dni do ślubu Dziś już 599
A co to za nieporozumienia, wyporowadzki i rezygnaca ze slubu?
żartuje ale już wszystko w porządku?

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:29
Stary 2009-10-27, 12:01   #1497
cobra115
Zakorzenienie

jej ale tu cisza... Mam chęć zrobić jakieś ciasto albo pierogi, no ale za bardzo nie mam składników w domu, a nie chce mi się iść pieszo 1 km i to w deszczu...

Macie jakiś sprawdzony farsz do pierogów?? Bo jak robie z mięsem to zawsze mi ten farsz suchy wychodzi... I już nie wiem... Myślałam że z pieczarkami może, no ale jak macie jakieś inne pomysły to czekam

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:10
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:12   #1498
isabele
Wtajemniczenie

ivona84 własnie brakuje nam tu Ciebie Prosimy o częstsze udzielanie się

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
jej ale tu cisza... Mam chęć zrobić jakieś ciasto albo pierogi, no ale za bardzo nie mam składników w domu, a nie chce mi się iść pieszo 1 km i to w deszczu...

Macie jakiś sprawdzony farsz do pierogów?? Bo jak robie z mięsem to zawsze mi ten farsz suchy wychodzi... I już nie wiem... Myślałam że z pieczarkami może, no ale jak macie jakieś inne pomysły to czekam
I ja poproszę od razu o pomysł na obiad z piersi kurczaka

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-27, 12:13   #1499
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzięki dziewczyny
Już w porządku, ale jeszcze musimy porozmawiać w cztery oczy po pracy, a raczej w osiem, bo dogadaliśmy się na gg. Moja wina jest i wczoraj sama nie potrafiłam się do tego przyznać, brakowało mi słów. Mam nadzieję, że puknę się w głowę i ta pała Stysik by mi się przydała
A z tabletek chcę zrezygnować głównie z tego powodu, że spadło mi libido do zera Ale jeszcze musimy to obgadać. Jutro mam badania w pracy i się zastanawiam czy taki lekarz może mi wypisać receptę na tabletki, bo nie mam kiedy do gina pójść
A cisza jak makiem zasiał Ale się porobiło

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:14   #1500
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

pomysł na farsz mięsny do pierogów:

• gotowane mięso z rosołu
  • 1 marchewka + 1 pietruszka - gotowane - z rosołu
  • cebula
  • sól , pieprz , majeranek
  • oliwa do smażenia
lub

farsz

• papryka czerwona 1 szt.
  • cebula 1 szt.
  • olej 0,25 szklanka
  • mięso mielone 500 gram

17.09.2011

Jonathan Carroll

Edytowane przez isabele
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości