|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Dobranoc
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2009-10-26 o 22:50 |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
asia665 - podziwiam Was, że tak szybko sie zdecydowaliscie na slub, ja zaczelam z moim Tztem chodzic w klasie maturalnej, i teraz jak sobie to przypominam to wydaje mi sie ze jeszcze takie dzieciaczki z nas byly, troszke nie do konca odpowiedzialne..i nawet nie myslalam wtedy o zadnych slubach..musialam chyba do tego dojrzec przez te pare lat bycia razem i do konca zrozumiec czego oczekuje od mezczyzny, no i pozatym oboje zero kasy przy duszy wiec nie mialo by to nawet sensu.. No i zycie studenckie,ktorego tez za zadne skarby bym nie oddala, chociaz nie raz bylo ciezko, bo kupa nauki..ale niezapomniane imprezy, pogaduchy do bialego rana, roznego rodzaju rozterki..gdybym wczesniej wyszla za maz chyba by tego nie bylo..
A co do tabletek to nie powinno miec to wplywu na ich dzialanie. conclusion - moi znajomi tez mieli Zoladkowa de luxe, tez nam bardzo smakowala, moja siostra natomiast miala z Austrii wodke Helsinki i dla mnie to jest najlepsza wodka na swiecie mam nadzieje ze tez ja sobie zalatwimy. A co do rodzicow, to moi by mnie chyba zabili na miejscu gdybym w klasie maturalnej wyszla za maz..mama najchetniej by mnie w domu do trzydzistki przytrzymala..hehe..no ale nie dam sie.. Jesli chodzi natomiast o Tarnow, to dla mnie jest to takie srednie miasto, bo troszke male i malo sie tam dzieje..ale jak pojechalam na studia do Sosnowca to przyznam sie ze zatesknilam.. karolinusienka - zdrowiej nam Stysik - byli jakies 5 godzin, wiec troche pogadalismy.. ja sie z nimi juz troche znam, mama tz jest rowna babka, ale balam sie troche tej konfrontacji, bo troche nasi rodzice sie roznia..ale na szczescie bylo ok pierwsze lody przelamane..![]() hecate5 - tak to ten zajazd na rzeka, ktorą jest wlasnie Dunajec. Z zewnatrz tak srednio wyglada, dlatego tez to bylo ostatnie miejsce w jakie pojechalismy, ale w srodku milo zaskakuje, jest bardzo elagancko madabell - super zareczyny tak jest najlepiej z zaskoczenia ja tez ryczalam jak zobaczylam pierscionek..hehe..wogole to sie boje ze sie porycze w kosciele na slubie bo ja jestem taka jakas placzliwa i wszystko mnie rozczula..A ja dojechalam do Sosnowca, zmarzlam jak nie wiem co, bo w pociagu oczywiscie nie grzali, uwielbiam nasze PKP. jutro na szczescie dopiero na 10 mam do promotorki, wiec moge sie wyspac mniej wiecej.. ostatnio troche za dlugo siedze na necie i grzebie, a potem rano nie moge zwlec sie z lozka..dzis koniec z tym i przed 12 ide spac A od jutro cwiecze, bo moje sadelko troszke w spodniach ostatnio nie chce sie zmiescic i trzeba cos z tym zrobic..Slodkich snow PMki
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Był taki czas, że byłam wręcz obrażona na Tż, że jeszcze się nie oświadcza, że nie chce się żenić. Ale teraz wiem, że miał rację - nie było sensu się spieszyć, nie byliśmy na to jeszcze gotowi. Nasi rodzice się jeszcze nie poznali. Nie wiem kiedy to nastąpi - jak dla mnie to mogliby się poznać na weselu. Jakoś nie wyobrażam sobie tego spotkania, dwa zupełnie różne światy. Poza tym nie przepadam za przyszłą teściową i niestety mojej mamie już trochę na nią nagadałam, więc jest uprzedzona z góry. Pomijając to, że mojej mamie już przeszkadza dekada różnicy między nimi i chciałaby młodszych swatów Coś jeszcze chyba chciałam napisać i zapomniałam. Dziś byłam straszna franca dla Tż. Po treningu miał sobie wymienić klocki hamulcowe i potem do mnie przyjechać. Nie chciało mi się robić kolacji, więc zadzwoniłam, żeby coś przywiózł (w sensie płatki i mleko). A on mi chciał zrobić niespodziankę i przyjemość i zadzwonił, że będzie za pół godz dopiero. Przyjechał po ponad godz z pizzą i pepsiakiem (a Tż jest zagorzałym przeciwnikiem jednego i drugiego, za to ja lubię), mokry, bo się rozpadało, głodny tak samo jak ja, a ja mu awanturę zrobiłam, że się spóźnił. Strasznie mu przykro było, bo chciał coś fajnego zrobić i nie wyszło, a ja wredna mu jeszcze powiedziałam, że pizza niedobra Czasem jestem okropna ... Jutro jadę na cmentarz sprzątać. Oby nie padało. |
|
|
|
|
#1478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko ma bardzo piękne zwyczaje
mówi DZIEŃ DOBRY jak rano wstaje. I ja Wam mówię DZIEŃ DOBRY PMki, ściskam gorąco i całuje... Cytat:
Śliczna Twoja córcia A z Poznania na ile kojarzę jesteś jedyna ![]() Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...r-w-kremie.htm Jeśli tak, to ja takowego używam już chyba 1,5 roku i raczej jestem zadowolona Masakra była wczoraj!!! To chyba wszyscy tak wczoraj mieli...Cytat:
![]() No no, PWSZty górą ![]() Cytat:
Te zdjęcia również extra ALKOHOL - z racji, że kupujemy od restauracji doliczą nam tzw. "opłatę za zbite kieliszki" (ok.10-13 zł za butelkę), ale trudno. Za bardzo na alkoholach się nie znamy, więc jak zobaczymy wybór to wybierzemy coś z tych, które polecacie Poza tym do obiadu winko i chyba tyle.
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja już w pracy więc się tylko przywitam
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kurde, opryszczka mi wyskoczyła wrrr jak ja tego nie cierpię.Dzisiaj mamy dokładnie 1 rok i 10 miesięcy do ślubu Obejrzeliśmy sobie tą płytkę od koleżanki, filmik ok, ale zespół to nie to co chcemy. |
|
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- hecate - fotograf robi przesliczne zdjęcia - bardzo mi się podobaja - czuć w nich emocje tego dnia
|
#1482 | ||
|
Raczkowanie
|
Super te twoje zaręczyny
Uśmiałam sie strasznieA zdjęcia bardzo ładne. Środa, czwartek i piatek mnie nie ma wiec mam nadzieje ze nie bedziecie duzo pisac Bo nie biore laptoka do Zielonejj Góry wiec nie bedzie szans Was podczytac. A jak wróce to bede 3 dni mieszkac z dziadkiem tż który jest hmm....dziwny ![]() W ogóle szykuje mi sie taki okres kiedy nie bede miec na nic czasu. Przyjade posiedze w Krk do środy bo we wtorek zajecia i w środe jedne ćwiczenia. Zaraz po zajeciach jade do domu do rodziców i bede do niedzieli ( w czwartek bratowa bedzie miec cesarke ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Cytat:
Tż mowi ze to fajny gosc jest i napewno sie z nim dogadamy
|
|
#1483 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj też nie miałam spokoju bo Piotrek dziś na szkolenie jedzie na 3 dni i stwierdził że tyle nie wytrzyma ![]() Cytat:
Cytat:
ja po pierwsze instynktów nie mam, a po drugie i tak nie dałabym rady, dzieciaczka małego i mieszkanie z rodzicami? ja jeśli już to chcę po ślubie (tak po kolei Cytat:
dobrze że chociaż tyle bo studia niestety nie były okazją do szaleństwa i zabawy Cytat:
Piotra mama jest 10 lat starsza od mojej, nie maluje się, spokojna moja za to lubi pięknie wyglądać i imprezuje w kółko ![]() ciekawie się zapowiada ![]() Cytat:
wypróbowałam już i jak dla mnie jest spoko madabell clinique troszkę za drogi najlepszy sposób - pyralginum, wziąć tabletkę troszkę pokruszyć z odrobiną wody i przykładać często super wysusza!!
|
||||||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bambusiek ![]() Madabell bardzo ładne zdjęcia ma ten fotograf ![]() są u nas 2 dziewczyny w stanie błogoslawionym i całe mnóstwo dziewczyn strających się a zareczyny świetne ![]() Elunka jak gardlo? ![]() Niunia jak ja nie cierpię opryszczek sama jestem szczessciara bo na to nie choruje ale za to moj biedny tz jak juz dostanie opryszczke to na pol twarzy ![]() Hecate a jedziesz w jakiejs przyjemnej sprawie czy nieprzyjemnej? a co z tym dziadkim? może wam fotograf po znajomosci jakas znizke da? ![]() Ma.ko zdrowa już jesteś? Karolinusienka jak się dzisiaj czujesz? a jeszcze apropo klasy maturalnej to mój tż chciał mi się oświadczyć zaraz jak skończyłam lliceum i nawet pierscionek kupil, ale ja wtedy ciągle powtarzałam że muszę studia skończyć i do pracy iść a potem będę o slubie mysleć i w końcu tz zrezygnował z zareczyn i dostalam ten pierscionek na urodziny dopiero 2 lata pozniej mi się przyznał ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Conslusion na pewno coś wymyslisz żeby Ci tż przebaczył ![]() T'ai mama mojego Tż jest 15 lat starsza od mojej i bardziej przypomina mi moja babcie (tesciowa mamy, którą obie za bardzo nie lubimy ) więc też będzie ciekawie
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-27 o 19:04 |
|
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
Hello
Witam sie tylko i uciekam na uczelnie.. Milego dnia
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle znowu pochmurno jest i chyba kropi
wzięłam dziś samochód a tam kontrolka od paliwa się świeci ![]() Asia a może przełożycie po prostu na początek 2012 r? Taka młodziutka jeszcze jesteś
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to moj tatus to zawsze jak bierze auto ma pusto w baku i musi tankowac... taki przypadek ![]() nie chce mi sie nic... a dzisiaj w radiu slyszalam ze wczorajszy dzien byl najabrdziej nieproduktywnym dniem w roku i ten tydzien jest najbardziej nieproduktywny w roku to wszystko tłumaczy
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stąd braki w paliwie potem mam z tym nieproduktywnym to nawet bym się zgodziła nawet w pracy cicho jak nie wiem, do 15 nieźle się wynudzę |
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne nazwy dla autek my na jedno mowilismy kiedys krysia (corsa) ale teraz juz nie bo ja sprzedalismy a do tych nic nie wymyslilismy
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-27 o 10:00 |
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i trochę się rozgrzeszam z lenia
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 hondy: accord (2008) Lady ![]() civic (2002) mała ![]() tata w tej marce jakoś gustuje (i w sumie nie dziwię się) |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() O Mamoooo
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam jakąś godzinke temu dopiero... I takiego lenia mam... Przyszły mi darmowe próbki zaproszeń
i pismo ze szkoły że uznali mój warunek ![]() Muszę trochę poćwiczyć a tak mi się nie chce... Ale trzeba jednak się zmobilizować, bo już wieczorem połowę ćwiczeń odpuściłam, bo pies chciał spać madabell fajny ten fotograf ![]() bambusiek dziękuję za miłe powitania w imieniu wszystkich PeeMek ![]() Dopiero za 4 dni pęknie mi 700 <czekam> |
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk ![]() Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim ![]() Pozdrawiam i miłego dnia ![]() A wczoraj nam pękło 600 dni do ślubu
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-27 o 11:14 |
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
ivonka nie znam osoby która nie miałaby załamania czy tam chandry w jesień... Wszysycy to chyba przechodzą. Nie wydaje mi sie, żeby tabletki miały na to taki wpływ, no al nie wykluczone... Kurde ja mam ponad 100 dni więcej
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuje ale już wszystko w porządku?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-27 o 11:29 |
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
jej ale tu cisza... Mam chęć zrobić jakieś ciasto albo pierogi, no ale za bardzo nie mam składników w domu, a nie chce mi się iść pieszo 1 km i to w deszczu...
Macie jakiś sprawdzony farsz do pierogów?? Bo jak robie z mięsem to zawsze mi ten farsz suchy wychodzi... I już nie wiem... Myślałam że z pieczarkami może, no ale jak macie jakieś inne pomysły to czekam
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-10-27 o 12:10 |
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
ivona84 własnie brakuje nam tu Ciebie
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Już w porządku, ale jeszcze musimy porozmawiać w cztery oczy po pracy, a raczej w osiem, bo dogadaliśmy się na gg. Moja wina jest i wczoraj sama nie potrafiłam się do tego przyznać, brakowało mi słów. Mam nadzieję, że puknę się w głowę i ta pała Stysik by mi się przydała ![]() A z tabletek chcę zrezygnować głównie z tego powodu, że spadło mi libido do zera Ale jeszcze musimy to obgadać. Jutro mam badania w pracy i się zastanawiam czy taki lekarz może mi wypisać receptę na tabletki, bo nie mam kiedy do gina pójść ![]() A cisza jak makiem zasiał Ale się porobiło
|
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
farsz
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-10-27 o 12:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

mam nadzieje ze tez ja sobie zalatwimy. 

i w 8 rocznicę bedzie śub 
gil do pasa, bol glowy, bol gardla i temperatura ehhh
hehehe

Perfect Housewife
Co myślicie?

Ale się porobiło