|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
Nie wiem czy robią filmik, nie byłam jeszcze. A sprzęt... chyba za tyle kasy to już tę płytkę dadzą, jeśli coś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
pomyślałam raczej o kamerze :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
Możesz nagrać jak chcesz. Chyba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() co do wilelkosci dzidka to może owulacja nie była 9 dnia, ale plemniki były z tych wytrzymalszych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. U mnie opcji wytrzymałych plemników nie ma w ogóle. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Dziewczynki, padam na buzię, uciekam... Tym które jutro będą miały USG życzę pięknych wrażeń i ruchliwych maleństw. Buziaki! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochane
![]() Nie piszcie jutro za dużo, bo do pracy idę, a później godzinę muszę nadrabiać ![]() Papa ![]()
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14933460]Kropko, wg tego co mój gin powiedział, to to samo. Ale osobiście nie wiem, nie sprawdziłam. Natomiast koleżanka chodziła do 1 lekarki w oba miejsca na usg.[/QUOTE]
A widzisz... To może dlatego na stronie nic nie ma, że ta strona taka jakaś nieruchawa jeszcze, nie wszystko jest dokończone. Tak czy siak mnie do Rudy bliżej. ![]() ________________ Babulce - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Zapomniałam rzec, że moje cm pięknie pokrywają się z wagą... przytyłam 3kg. ![]() Wg kalkulatorów powinnam przybrać w sumie od 12 do max 18kg. W I trymestrze 3-4kg. Więc jest git. ![]() W II trymestrze jakieś 6kg, w III około 4kg. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-27 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zadomowienie
|
Kropeczko gratuluję ślicznego dzidziusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I trudno jest coś doradzić, skoro nie ma szans za zmianę biura. ![]() ja to chyba bym jednak poszła na L4, tym bardziej, że i bez ciąży jestem uczulona na tego typu "zapachy". Cytat:
![]() No i najprawdopodobniej zdecydujemy się na materac ze sprężynami woreczkowymi, dwustronny lato/zima ![]() ![]() Cytat:
bedzie oki. ![]() Cytat:
![]() ![]() na a ON jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z ciąży z Maksiem mam 3 płytki dvd. Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |||||
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim za wczorajsze kciuki
![]() Z małym wszystko ok. Jak go podejrzeliśmy to wyglądał jakby ssał kciuka. Pani doktor stwierdziła, że zrobimy mu zdjęcie, a wtedy on wyjął łapkę z buzi i "włożył" obie pod główkę pięknie się prezentując. No normalnie mały model mi rośnie ![]() Wrzucam zdjęcia z 11 i 14 tyg. Cytat:
Podziwiam Cytat:
A z tym śmierduszkiem to ciężki klimat. Próbowałaś ostentacyjnie wietrzyć okno? Albo może weź teraz kilka dni wolnego i po kolejnej wizycie pogadaj z szefową, poinformuj o swoim stanie i poproś o przeniesienie, bo w takich warunkach to Ty więcej czasu spędzisz w łazience niż w pracy. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Powiedz czym się różnił obraz przez pochwę od tego przez brzuch. Na którym lepiej widać? Ja wczoraj miałam jeszcze dowcipne, a to już początek 14 tyg. U mnie kość było widać już w 10t3d, na 2D. Cytat:
![]() A tak serio, to gratulacje.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no i super , że z małym wszystko oki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie było nic widać
![]() ![]()
#3044 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14939186]
gdzie taki kalkulator? jeszcze na taki nie trafiłam. podaj, proszę, linka. ![]() Tu jest napisane ile w którym trymestrze,wg wagi wyjściowej: http://www.ciaza.ebrzuszek.pl/index....sk=view&id=598 A tu można policzyć sobie ile powinno być: https://mamotoja.pl/kalkulatory_artykul,2391.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zadomowienie
|
Coś mi się pierniczy, ale jak to mówią do 3 razy sztuka...
![]() Zjadło mi posta ![]() ![]() ![]() no to w skrócie - witam nowe i stare ![]() Kropko gratuluję wizyty, super fotki. Daf trzymam mocno kciuki. Yola fajna spódniczka. Ja mam w talii 90cm tyle że talię nadal mam sporą a brzuch mi rośnie niżej... Glazurę robimy do sufitu. Ostatnio jem non stop kanapki z masłem i serem żółtym. Też wstaję na siku o 3 mimo, że mało piję. idę się przewietrzyć, wrzucam 2 fotki Naszej dzidzi, na jednej główka, na drugiej całość. Przpepraszam za chaotyznego posta, ale wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na wizaż, dzisiaj już 2 razy mnie wywaliło, net rozłączyło i mimo, że skopiowałam posta to go nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() I nie denerwuj się, złość w ciąży niewskazana. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zadomowienie
|
anna_paw jak fajnie wygląda na tym drugim zdjęciu
![]() Kropeczko wiem, wiem... ale ogólnie czuje się cały czas jak przed @, humor taki, że lepiej nie podchodzić... kiedy to się skończy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tego nie wiem, ale oby szybko. ![]() Ja o dziwo psychicznie czuję się świetnie. Nawet TŻ nie jest w stanie mnie wkurzyć, choć czasem stara się jak może. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Zadomowienie
|
a i jeszcze... mam coś takiego, że jak patrzę na swoje zdjęcia z usg, które są przecież na maxa powiększone to wydaje mi się, że dzidzia jest już taaaka duża. Dopiero po chwili uświadamiam sobie, że przecież maluszek ma 6cm, stópka 8mm
![]() Któraś z Was też tak ma? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 |
Raczkowanie
|
A ja dziś wyfruwam z gniazdka na "ferie jesienne"...jadę do Mamusi na odpoczynek i poodwiedzać przyjaciółki, koleżanki i rodzinkę....dawno mnie nie widzieli a co poniektórzy to nawet nie wiedzą, że jest nas więcej...będzie tkliwie i plotkarsko. o 13.30 mam PeKaPa więc zmykam sie spakować...spróbuję się odezwać z dalekich stron ale nie obiecuję...miłego tygodnia Dziewuszki
![]()
#3051 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Ja zaraz zbieram się do sądu.Zobaczymy co powiedzą w sprawie wyprowadzki.Dla wyjaśnienia włascicielka mieszkania nie płaci kredytu i bedziemy musieli się wyprowadzić. No i do dentysty ide.Ale się troszke boję. W ogóle zęby mi sie śniły,że przez ciąze zaczeły mi wypadać. No i sobie poczytała w senniku: " wypadające: choroba albo wypadek".No to się pocieszyłam.A jutro właśnie jade do Londynu do ginki.Samochodem, sama z córką. Z kalkulatora wyszło mi przytycie od 10 do 16 kg. W pasie , po śniadaniu właśnie mam 85cm. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2009-10-27 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi według kalkulatora wyszło 11-18kg, (jejku, nawet takiej opcji nie biorę pod uwagę, ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
Anna_paw, Biricchina cudne fotki ![]() Kitty241 miłych "ferii"!!! ![]() A mi wg kalkulatora wyszło, że mogę przytyć 8 - 11kg. Ciekawe czy się uda tak mało ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym jednak delikatnis spróbowała porozmawiac z tym facetem a jesli to nie pomoze to moze niech kierowniczka z nim jeszcze raz pogada i moze jakas nagana postraszy ?? albo zwolnieniem albo niech sie powoła na przepis bhp lub inny moze jest jakis który mozna pod ten brzydko pachnący problem rozwiazać Powiem wam ze czuje sie nawet dobrze ale przez to ze mam bardzo słaby zołądek i codziennie jak tylko wstane musze biec ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
hihihi to super ![]() no no twoja dzidzi goni moja moja ma 47mm hihi jeszcze twoje kochanie 3 mm i beda równej wielkosci ![]() ![]() ![]() ![]() no u mnie tez problem byl ze zdieciem hihih malenstwo szalało jak nie wiem hihihi mozna powiedziec ze to chyba ten rocznik tak ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
kurcze mi jak narazie waga w miejscu staneła ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- [QUOTE=anna_paw;14939318]Dzięki wszystkim za wczorajsze kciuki ![]() Z małym wszystko ok. Jak go podejrzeliśmy to wyglądał jakby ssał kciuka. Pani doktor stwierdziła, że zrobimy mu zdjęcie, a wtedy on wyjął łapkę z buzi i "włożył" obie pod główkę pięknie się prezentując. No normalnie mały model mi rośnie ![]() Wrzucam zdjęcia z 11 i 14 tyg. hihihih zdiecia sa cudne a jabardziej mnie rozwaliło te z 14 tyg normalnie czysty aparat albo aparatka ![]()
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ale wyrazne moje nie sa takie wyraziste aaaaaa supersta dzidzia i jaka wielka ![]()
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zadomowienie
|
to ja sie melduję po usg prenatalnym...
wszystko jest ok, mały ma wszystkie narządy wewnętrzne, pięknie się kształtuje serduszko, nerki, żołądek, piękny prosty kręgosłup, przeźernośc ok, kość nosowa ok, oczy, uszy, kształt czaszki wszystko ok... machał łapkami jakby chciał gina przegonić... bo usg był o dowcipne... mam piękne zdjęcie 3d i filmik z maluchem ![]() ma całe 7 cm i waży ok 70 g, posłuchałam serduszka 156/min płynu owodniowego wystarczająco, kosmówka w porządku bez cech odklejenia, szyjka długa i zamknięta fajnie było zobaczyć jak macha łapką i wierci się... trochę się denerwował, bo jak to określił mój gin dla dziecka takie badanie usg to tak jakby go włożyć do kuchenki mikrofalowej i nastawić rozmrażanie... ![]() wklejam Wam zdjątka
#3058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() Foty super. ![]() ![]() To szyjkę też badają? ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no, całkiem spory ten nasz Okruch już... na zdjęciach 3d dzidki często sa takie "pofalowane" ale to efekt tego, że właśnie ruszają się dosyć gwałtownie i zdjęcie jest "poruszone" mnie mierzył szyjkę, nawet sobie zrost po poprzedniej cc obejrzałam ![]()
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałaś TŻ, że coś tam dynda ![]() ![]() Ciekawe czy mi zmierzą szyjkę. Ech... i znowu będzie stres czy wszystko ok. Moja szyjka ma feler i cały czas się dygam, co z tego będzie... Choć wczoraj mnie gin pocieszał, że wygląda bardzo ładnie i zamknięta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.