Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 10:39   #3781
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Ja tam chcę na niższym obcasie żeby móc spokojnie i wygodnie się czuć całą noc weselną chociaż nie jedne wysokie obcasy są wygodniejsze od niskich ale i tak wolę nie ryzykować w ten dzień i noc
Szczególnie że te buty będą nie rozchodzone No a przynajmniej nie tak jak większość
Ja mam jedne boskie szpilki w których chodzę jak w kapciach i niejedno wesele przetańczyłam
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:40   #3782
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Centi
ja mam narazie liste na 80 osob ale czuje ze bedzie z 90 i tez myslimy o Panu Tadeuszu.
Powiedz jakie sa ceny Tadka??

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:43   #3783
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Szczególnie że te buty będą nie rozchodzone No a przynajmniej nie tak jak większość
Ja mam jedne boskie szpilki w których chodzę jak w kapciach i niejedno wesele przetańczyłam
no właśnie,trochę w nich po domu pochodzę al;e to nie to samo jednak więc wolę kupić około 4 cm obcas i przody koniecznie zakryte
o no widzisz,dlatego mówię,że zdarzają się szpilki super wygodne
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:49   #3784
aicila
Rozeznanie

Witam mam trochę czasu przed wyjściem na uczelnie, więc troszkę tu z wami posiedzę

Cytat:
Ja tam chcę na niższym obcasie żeby móc spokojnie i wygodnie się czuć całą noc weselną chociaż nie jedne wysokie obcasy są wygodniejsze od niskich ale i tak wolę nie ryzykować w ten dzień i noc
ja też jestem zdecydowana na niższy obcas choć wiem, że w wyższym dużo lepiej bym wyglądała bo przy moich 165 cm każdy dodatkowy centymetr jest ważny. ale wygoda w tym dniu jest najważniejsza i muszę dać radę przetańczyć całą noc

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:54   #3785
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
ja też jestem zdecydowana na niższy obcas choć wiem, że w wyższym dużo lepiej bym wyglądała bo przy moich 165 cm każdy dodatkowy centymetr jest ważny. ale wygoda w tym dniu jest najważniejsza i muszę dać radę przetańczyć całą noc
ja też bym lepiej wyglądała w wyższym obcasie( a mam 160-161 cm) ale trudno,wolę oszczędzić swoje stopy mój ślub jest już na 12 a do około 4-5 rana pewnie będzie wesele więc muszę jakoś dać radę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:55   #3786
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mam trochę czasu przed wyjściem na uczelnie, więc troszkę tu z wami posiedzę

Ja mam 162 cm wzrostu i będę miala obcas max 4 cm, chociaż już chodziłam nawet na 9 cm:P, ale nie na swoim weselu.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:56   #3787
centipede
Zadomowienie

Anesh to super wiadomość Już niedługo i Twój wymarzony domek będzie budowany
Cytat:
Ja też mam jedne takie buty, obcas wysoki a są tak wygodne! I też zawsze na wesele je biorę ale niestety do białej sukni brązowe nie pasują

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Centi
ja mam narazie liste na 80 osob ale czuje ze bedzie z 90 i tez myslimy o Panu Tadeuszu.
My będziemy kupować za 21,58zł podobno, z tym że kupujemy po cenie hurtowej czy z obniżkami, jakoś tak

Cytat:
no właśnie,trochę w nich po domu pochodzę al;e to nie to samo jednak więc wolę kupić około 4 cm obcas i przody koniecznie zakryte
o no widzisz,dlatego mówię,że zdarzają się szpilki super wygodne
Ja też przody koniecznie zakryte i raczej mniejszy obcas żeby do rana tańcować
Stary 2009-10-27, 11:00   #3788
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Centi
Widzę, że kilka osób też się decyduje na P. Tadka. My też myślimy o tej wódce.

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Ja też mam jedne takie buty, obcas wysoki a są tak wygodne! I też zawsze na wesele je biorę ale niestety do białej sukni brązowe nie pasują

My będziemy kupować za 21,58zł podobno, z tym że kupujemy po cenie hurtowej czy z obniżkami, jakoś tak

Ja też przody koniecznie zakryte i raczej mniejszy obcas żeby do rana tańcować

A Ceny P. Tadka - w makro z koncesją 20,50 zł, bez chyba 1-1,5 zł drożej.
Jeszcze nie rozglądaliśmy się po hurtowniach.

Lece dziewczyny na rozmowe, już mnie stresik łapie
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:01   #3789
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Anesh Ja też przody koniecznie zakryte i raczej mniejszy obcas żeby do rana tańcować
ja z racji październikowej pory też zakrytych butków będę szukała. w ogóle szukanie butów będzie dla mnie koszmarem...bo mam tak nietypową stopkę, że 38 jest na mnie za małe a 39 za duże. koszmar jakiś po prostu no chyba, że przez ten rok te kilka milimetrów mi noga urośnie

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-10-27, 11:02   #3790
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Widzę, że kilka osób też się decyduje na P. Tadka. My też myślimy o tej wódce.

A Ceny P. Tadka - w makro z koncesją 20,50 zł, bez chyba 1-1,5 zł drożej.
Jeszcze nie rozglądaliśmy się po hurtowniach.

Lece dziewczyny na rozmowe, już mnie stresik łapie
W makro po 20,50zł? Ale to pewne? Bo jeśli tak, to musimy jeszcze podjechać do makro

Aicila gdzieś na jakiejś stronie ze ślubnymi butami widziałam "połówki" w rozmiarach. Jak jeszcze uda mi się ją odnaleźć to dam znać

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:04
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:10   #3791
lain
Zakorzenienie

ufff coraz trudniej mi nadazyc za Wami

taka piekna pogoda byla rano i sie spieprzylo

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja to mam teraz takie dni,że chętnie to owszem byłby ślub,ale najchętniej zrezygnowałabym z wesela,ja nie lubie takich zabaw,robić z siebie idiotki, bo nigdy nie lubiałam i nie lubie bawić się na weselach.Więc mam ochote z wesela zrezygnowac i zrobć małe przyjęciei do domu,bez zespołu.
a kto ci kaze robic z siebie iditoke skad ten pomysl?
ja na swoim weselu bynajmniej nie mam zamiaru robic z siebie zadnej 'idiotki'

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie robicie sesje poślubne? W sensie w jakim miejscu?
na razie w planie te cztery miejsca:
-uliczki na krakowskim Kazimierzu
-byly kamieniolom ze sliczna turkusowa woda
-laka kolo klasztoru w ktorym bierzemy slub (nad wisla, tam sa takie fajne 'polskie' wierzby itp)
-jezioro i plaza przy nim podczas zachodu slonca - tam mam zamiar wlezc w sukni do wody

Cytat:
No i prawidłowo,ja niewiem po co ktoś pije,skoro ma na drugi dzień kaca i się żle czuje.Skoro się pić nie umie,to sę nie pije. A żałosne dla mnie jest potem mówienie,jakie to się miało/ma kaca.
widac, ze nie pijesz, bo kac to nie jest tylko kwestia nieumiejetnego picia porpostu alkohol juz ma taki skutek uboczny, ze wysusza organizm (dlatego trzeba sie dobrze nawodnic na noc) i czasem w spoznionym efekcie powoduje bol glowy, ot co...
to tak jak dzieci wpierniczaja czekolade choc potem boli brzuszek, a palacz pali choc potem ciuchy smierdza ja pije bo lubie

Szyszynko mi sie najbardziej podobasz w tym gorsecie w serduszko dorzucilabym do niego falbankowy dol jak w tej sukni http://www.preownedweddingdresses.co...2009-40513.jpg i byloby super

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
U nas tz chciał kupić sobieskiego albo luksusową. Po tym jak starszyzna stwierdziła, ze luksusowa się popsuła to kupił sobieskiego. Nr 1 wśród wódek weselnych-ostatnio na wszystkich weselach jest. Ale to chyba dobrze, to znaczy że wszystkim smakuje.
pilam Luksusowa w sobote i obalam teorie jakoby sie popsula
Sobieski moze byc, ale pod zadnym wzgledem wersja zurawinowa - syf jakich malo (to jakby komus przyszlo do glowy kupic tez kilka takich butelek)
ja dalej jestem za Panem Tadkiem

Cytat:
Weszłam na filmiki wykonane przez mojego fotografa a tam dwa filmiki z udziałem mojej sąsiadki,którą w czerwcu miała ślub.Jeden taki z początku ślubu i sesji i drugi z zabawy.Uśmiałm się bo wyrżneła orła bo chciała kogoś kopnąć.
i on to na swojej stronie umiescil
to uwazaj zebys Ty takiej akcji nie zrobila na swoim weselu, bo potem jacys znajomi to znajda i beda zlewac

Cytat:
Heloł

Weszłam na onet a tam taki artykuł http://pejzaze.onet.pl/67273,g,1,27,...u,galeria.html

Te plaże...rozmarzyłam się z rana
tez sie na to natknelam ja juz chce jechac w podroz poslubna \ciekawe kiedy sie te firsty pojawia i jakie beda ceny...

Cytat:
spoooko ja juz na obcasie bede miala 165cm

Cytat:
W makro po 20,50zł? Ale to pewne? Bo jeśli tak, to musimy jeszcze podjechać do makro
a macie koncesje? bo to cena z koncesja

mmmm ale mam pyszna herbatke malinowo-truskawkowa (choc w skladzie najpierw wymieniona jest dzika roza i hibiskus )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:19
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:25   #3792
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
ja z racji październikowej pory też zakrytych butków będę szukała. w ogóle szukanie butów będzie dla mnie koszmarem...bo mam tak nietypową stopkę, że 38 jest na mnie za małe a 39 za duże. koszmar jakiś po prostu no chyba, że przez ten rok te kilka milimetrów mi noga urośnie
No właśnie martwi mnie ten Nasz październik w kwestii butowej... koniecznie musi być coś zakrytego.
A co do rozmiarów to i tak co firma to inna numeracja. Jak kupowałam w zeszłym roku w ryłko to się nagle okazało że wg nich wcale nie nosze 36 tylko 38 Tak więc szukać szukac i jeszcze raz szukać Na pewno coś znajdziesz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tez sie na to natknelam ja juz chce jechac w podroz poslubna \ciekawe kiedy sie te firsty pojawia i jakie beda ceny...
Juz pisałam że np w triadzie są i ceny z kosmosu....mój hotel w turcji w tym samym terminie 2 tyg kosztuje 600zł dorżej w firscie...
Stary 2009-10-27, 11:32   #3793
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Juz pisałam że np w triadzie są i ceny z kosmosu....mój hotel w turcji w tym samym terminie 2 tyg kosztuje 600zł dorżej w firscie...
chyba asekuracyjnie daja wyższe ceny, bo kurs euro jest niższy niż w zeszłe wakacjeWczoraj przechodziłam obok biura Alfa Star i weszłam apytać kiedy będa mieli ofertę na wakacje 2010 to powiedzieli, ze w listopadzie za jakieś dwa tygodnie. Ale nie mają MaltyTylko Rainbw Tus i Orbis mają Maltę w ofercie także my czekamy na te biura. Ewentualnie mozemy jechac na Sycylię i zrobić sobie wypad na Maltę, zobaczymy jakie będą ofertyI już wiem że z Wysp Kanaryjskich najfajniejsza jest Teneryfa, bo gdzies sobie doczytałam
Zrobiłam sobie na śniadanie guacamole z nachosami
Uciekam z tżcikiem na zakupki, bo ma dziś wolne a ja tej okazji robiłam sobie wolne na uczelniCoś mam ochotę na czekoladę w Prowincji dietetycznie jak nie wiem
Stary 2009-10-27, 11:33   #3794
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Już się nie mogę doczekać tylko zanim my go zbudujemy to sporo czasu minie, bo budujemy "ekonomicznie", czyli co sie da to TŻ sam będzie robił, no a jak już nie będzie wiedział jak to pewnie fachowców.
Stary 2009-10-27, 11:38   #3795
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
chyba asekuracyjnie daja wyższe ceny, bo kurs euro jest niższy niż w zeszłe wakacjeWczoraj przechodziłam obok biura Alfa Star i weszłam apytać kiedy będa mieli ofertę na wakacje 2010 to powiedzieli, ze w listopadzie za jakieś dwa tygodnie. Ale nie mają MaltyTylko Rainbw Tus i Orbis mają Maltę w ofercie także my czekamy na te biura. Ewentualnie mozemy jechac na Sycylię i zrobić sobie wypad na Maltę, zobaczymy jakie będą ofertyI już wiem że z Wysp Kanaryjskich najfajniejsza jest Teneryfa, bo gdzies sobie doczytałam
Zrobiłam sobie na śniadanie guacamole z nachosami
Uciekam z tżcikiem na zakupki, bo ma dziś wolne a ja tej okazji robiłam sobie wolne na uczelniCoś mam ochotę na czekoladę w Prowincji dietetycznie jak nie wiem
No właśnie też mnie to dziwi
A na stronie AS widziałam już tydzień temu firsty...i z każdym dniem jest coraz więcej...zaczęłi od egiptu ale teraz już i turcja jest i bułgaria i senegal gdzieś widziałam Dla mnie to mało interesujące kierunki ale zawsze coś Znalazlam nawet Egipt za 2800 na 2 tyg all ale tż kręci nosem że egipt blee
Stary 2009-10-27, 11:45   #3796
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie martwi mnie ten Nasz październik w kwestii butowej... koniecznie musi być coś zakrytego.
ja mam slub w lipcu, a i tak chce zakryte butki - uwazam, ze to bardziej elegancko mam nadzieje, ze uda mi sie jakies ladne znalezc

Cytat:
patrzylam juz na Triade, ale oni niestety nie jezdza do Marsa Alam
ciekawe co tez wymysli Itaka w tym momencie 2 tyg. w hotelu ktory mamy na oku w marcu kosztuje jakies 3600zl tylko, ze my chcemy jechac w sierpniu, wiec pewnie cena bedzie wyzsza...
a ile sie zaliczki wplaca przy kupnie wycieczki na firscie? bo jeszcze nie mialam okazji tak wczesnie kupowac wycieczki

patrzylam wlasnie na Alfa... ceny super ale hotele kiepskie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:54
Stary 2009-10-27, 11:54   #3797
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
patrzylam juz na Triade, ale oni niestety nie jezdza do Marsa Alam
ciekawe co tez wymysli Itaka w tym momencie 2 tyg. w hotelu ktory mamy na oku w marcu kosztuje jakies 3600zl tylko, ze my chcemy jechac w sierpniu, wiec pewnie cena bedzie wyzsza...
a ile sie zaliczki wplaca przy kupnie wycieczki na firscie? bo jeszcze nie mialam okazji tak wczesnie kupowac wycieczki
My wpłacaliśmy 40% w styczniu i potem min. 30 dni przed wyjazdem resztę
Stary 2009-10-27, 12:00   #3798
centipede
Zadomowienie

Lain coś zakręcona jestem, dzięki za zwrócenie uwagi co do tej ceny

Samoa narobiłaś mi ochotę na czekoladę!

Zaraz muszę się zbierać na uczelnię, nie chce mi się a i tak sobie odpuściłam wcześniejsze zajęcia

Ale fajne podróże poślubne Wam się szykują
Stary 2009-10-27, 12:05   #3799
szyszynka
Raczkowanie

ja w te wakacje bylam w turcji na tydzien za 1500 z all inclusive z biura GTI ale na last minute

/20100807310214.html
Stary 2009-10-27, 12:08   #3800
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajne podróże poślubne Wam się szykują
Jak w ogóle dojdą do skutku

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
ja w te wakacje bylam w turcji na tydzien za 1500 z all inclusive z biura GTI ale na last minute
Ciekawe czy w tym roku będą takie oferty...tzn poniżej 2000 za tydzień pobytu...na razie czarno to widzę
Stary 2009-10-27, 12:10   #3801
onaella
Zakorzenienie

cześć

ale mi sie z łóżka nie chce wstawać

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:21   #3802
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ale mi sie z łóżka nie chce wstawać
ja dzisiaj wyjątkowo ambitnie wstałam z łóżka wcześnie, żeby mieć trochę czasu dla siebie (i wizażu) żeby przed południem spokojnie iść do biblioteki poszukać materiałów do 2 rozdziału mgr, ale jak widać lenistwo zwyciężyło i zamiast biegać między półkami siedzę przed kompem i wizażuję leniuch ze mnie straszny jedynie co to na wykład na 13:30 pójdę, bo już ostatnio na niego nie dotarłam

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-10-27, 12:22   #3803
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tylko Rainbw Tus i Orbis mają Maltę w ofercie także my czekamy na te biura.
w zeszlym roku jeszcze Neckermann mial Malte, bo to w ich katalogu ja wyhaczylam

Cytat:
My wpłacaliśmy 40% w styczniu i potem min. 30 dni przed wyjazdem resztę
dzieki za cynk wlasnie znalazlam info, ze na first na 2009 w Itace trzeba bylo zaplacic 30% zaliczki i dostawalo sie wycieczke fakultatywna gratis w sumie im mniejsza zaliczka tym lepiej, bo jakby nie daj boze cos sie stalo... a nie wiem czy jest sens ubezpieczac sie od ewentualnej rezygnacji...

oferty ponizej 2000 pewnie jakies beda, pozostaje tylko watpliwosc do jakiego hotelu mi bardzo zalezy na tym zeby hotel byl przy zatoczce i z ladna rafa, co dodatkowo ogranicza moj wybor no ale na hotel jestesmy wlasciwie zdecydowani... teraz tylko czekamy jaka cene sobie krzykna

bleeee cos mnie glowa boli... a tu trzeba dalej pisac

haha siostra TZa wciska nam za darmoszke bilety na This is it, bo juz kupili z mezem i cos im wypadlo... no coz, jak daja to chyba pojedziemy z braku laku

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:25
Stary 2009-10-27, 12:23   #3804
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj wyjątkowo ambitnie wstałam z łóżka wcześnie, żeby mieć trochę czasu dla siebie (i wizażu) żeby przed południem spokojnie iść do biblioteki poszukać materiałów do 2 rozdziału mgr, ale jak widać lenistwo zwyciężyło i zamiast biegać między półkami siedzę przed kompem i wizażuję leniuch ze mnie straszny jedynie co to na wykład na 13:30 pójdę, bo już ostatnio na niego nie dotarłam
ja to jeszcze w łóżku leze no ale u mnie jest godzina wcześniej niż w Pl no i wczoraj póżno z pracy wróciłam i straszny zapierdziel był więc trzeba siły zregenerowac

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:23   #3805
friday
Raczkowanie

GG do friday

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć
Widzę, że dzisiaj znowu wałkujecie temat stroju slubnego. Wczoraj było o halkach, dzisiaj buty. Szczęściary, które moga mieć buty na wysokim obcasie. Ja nie zaszaleje, bo tż jest wyższy tylko o 4 cm a z drugiej strony jak będę trochę wyższa to chyba nic się nie stanie nie Mi się mmarzą takie buty żeby były na szerszym obcasie, bo tylko takie mi się w pięty nie wbijają. A w Lesznie z butami bida.
mam tak samo - tż też jest wyższy o 4 cm. ale biorąc pod uwagę tańce do białego rana może to i lepiej, że buty nie będą zbyt wysokie weź też pod uwagę, że męskie eleganckie buty też mają "obcas" w zalezności od rodzaju nawet 3-4 cm. to ci daje większą możliowść manewru

Cytat:
polecam Ci (i wszystkim PM) - o czym tancerka już kiedyś pisała - buciki do tańca (wpisz w googlach np. akces obuwie do tańca). będziesz miała butki nie dość, że bardzo wygodne, to idealnie dopasowane do twojej stopy. dodatkowo sama wybierasz kolor, wysokość i typ obcasa. I wcale (moim zdaniem) nie wychodzi tak drogo - ok. 200 zł (arte di roma np. kosztują ponad 300)

ja sama planuję srebrne sandałki do tańca np. takie http://www.akces.biz/oferta/damskie/pas7.jpg tylko z krótkim paskiem i ze skórki eko (do eterycznej Reese ze srebrnymi stawkami będą git )

szyszynka złote butki do sukienki ekri w dodatku będziesz je mogła później wykorzystać

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:27   #3806
szyszynka
Raczkowanie

dziewczyny od miesiaca siedze w domu i umieram z nudow....nic mi sie nie chce nawet ubrac mi sie nie chce najchetniej lezalabym na kanapie ciagle...pomocy !!!!!

apropos wzrostu i obcasow toja mam 165 a moj tz ma jakies 190 wiec wole byc troszke wyzsza

/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:35
Stary 2009-10-27, 12:36   #3807
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za cynk wlasnie znalazlam info, ze na first na 2009 w Itace trzeba bylo zaplacic 30% zaliczki i dostawalo sie wycieczke fakultatywna gratis w sumie im mniejsza zaliczka tym lepiej, bo jakby nie daj boze cos sie stalo... a nie wiem czy jest sens ubezpieczac sie od ewentualnej rezygnacji...
My mieliśmy ubezpieczenie od rezygnacji które kosztowało chyba 100zł/os...do 15 dni przed mogliśmy zrezygnować i zwróciliby zaliczkę oprócz tego ubezpieczenia

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
polecam Ci (i wszystkim PM) - o czym tancerka już kiedyś pisała - buciki do tańca (wpisz w googlach np. akces obuwie do tańca). będziesz miała butki nie dość, że bardzo wygodne, to idealnie dopasowane do twojej stopy. dodatkowo sama wybierasz kolor, wysokość i typ obcasa. I wcale (moim zdaniem) nie wychodzi tak drogo - ok. 200 zł (arte di roma np. kosztują ponad 300)

ja sama planuję srebrne sandałki do tańca np. takie http://www.akces.biz/oferta/damskie/pas7.jpg tylko z krótkim paskiem i ze skórki eko (do eterycznej Reese ze srebrnymi stawkami będą git )
Oglądałam kiedyś te buty, na tej stronie i na chyba miliardzie innych Żadne mi sie nie podobały bo większośc ma niestety odkryte place No ale zobaczymy. Do przyszłego roku może coś mnie olśni
Stary 2009-10-27, 12:48   #3808
anesh_
Zakorzenienie

A ja coś kombinuję z zaproszeniami jakiś projekt robię, ale nie wiem co dokladnie chcę, wiem tylko tyle, że zrobię je sama. A TŻ na działce działa- tzn. pojechał wyznaczyć miejsce z którego trzeba humus ściągnąć i musi od razu koparke załatwić.
Stary 2009-10-27, 12:50   #3809
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Tancia przeciez ty masz C Chyba ze cos pomylilam
no tak awansowałam z 75 A na 70 C według tego kalkulatora biustów ale przecież to baaaardzo mały biuścik jest- bo 70C a 80C to meeega różnica w misce, a moje cycki są ciągle mikro mimo że zmieniłam miseczkę po uświadomieniu.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Tak mam już suknie model classa c-633 ale nie ma jej na internecie żeby pokazać mam zdjęcie na komórce ale muszę wyszukać kabelka USB żeby zrzucić, bo chciałabym poznać wasza opinie o niej
wyślij sobie to zdjęcie z komórki na swój adres mailowy mmsem- na pewno masz taką opcję w komórce

a ja właśnie byłam u fryzjera.. niby babka dużo nie podcięła mi włosów ale są teraz taakie krótkie że szok ale nie mogłam dłużej zwlekać bo pani jak zobaczyła moje włosy to aż sama powiedziała że chyba długo u fryzjera nie byłam no 8 miesięcy się zeszło prawie zanim się zdecydowałam.. ale teraz to już zetnę dopiero z miesiąc przed ślubem bo znów zapuszczam.. muszę wymyślić jakąś strategię dbania o włosy ale taką na maxa.. witaminy-odżywki- maski i tak dalej.. ja chcę moje długie włosy z powrotem buuuu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:00   #3810
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no tak awansowałam z 75 A na 70 C według tego kalkulatora biustów ale przecież to baaaardzo mały biuścik jest- bo 70C a 80C to meeega różnica w misce, a moje cycki są ciągle mikro mimo że zmieniłam miseczkę po uświadomieniu.

wyślij sobie to zdjęcie z komórki na swój adres mailowy mmsem- na pewno masz taką opcję w komórce

a ja właśnie byłam u fryzjera.. niby babka dużo nie podcięła mi włosów ale są teraz taakie krótkie że szok ale nie mogłam dłużej zwlekać bo pani jak zobaczyła moje włosy to aż sama powiedziała że chyba długo u fryzjera nie byłam no 8 miesięcy się zeszło prawie zanim się zdecydowałam.. ale teraz to już zetnę dopiero z miesiąc przed ślubem bo znów zapuszczam.. muszę wymyślić jakąś strategię dbania o włosy ale taką na maxa.. witaminy-odżywki- maski i tak dalej.. ja chcę moje długie włosy z powrotem buuuu
a jaki masz kolor wlosów bo mam swietna maseczke
polecila mi ja fryzjerka uzywalam jej dosc dlugo i ost znowu kupilam
jest swietna nie ma nic lepszego do wlosow jesli chodzi o regeneracjei nawilzenie... trzeba ja kupic w aptece zaraz znajde to ci pokaze

/20100807310214.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości