Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 22:47   #3721
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

ups zapomnialam fotek dodac

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:49   #3722
szyszynka
Raczkowanie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja też ehhh

A co do wódki pałacowa "dobrze wchodzi". siostra miała na waselu i naprawde jej dużo wypiliśmy i nic nam nie było . (Wtedy jeszcze wódkę piłam teraz nie dam rady fuj)
Moj TZ zażyczył sobie Pana Tadeusza

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 22:53   #3723
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
U nas tz chciał kupić sobieskiego albo luksusową. Po tym jak starszyzna stwierdziła, ze luksusowa się popsuła to kupił sobieskiego. Nr 1 wśród wódek weselnych-ostatnio na wszystkich weselach jest. Ale to chyba dobrze, to znaczy że wszystkim smakuje.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-26 o 22:56
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:55   #3724
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a tu dla odmiany pokaze wam z serduszkiem tyle ze suknia byla za mala co widac niestety po moich faldach i nie moglam w niej oddychac rozmiar 34
Gorsecik rzeczywiście fajny, ale ten wzorek na brzuchu jakiś nie trafiony.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:55   #3725
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
U nas tz chciał kupić sobieskiego albo luksusową. Po tym jak starszyzna stwierdziłą, ze luksusowa się popsułą to kupił sobieskiego. Nr 1 wśród wódek weselnych-ostatnio na wszystkich weselach jest. Ale to chyba dobrze, to znaczy że wszystkim smakuje.

My bylismy ost na weselu (czerwiec) to byl absolwent tzn ) butelka po niem co sie okazalo zakretka odkrecala sie razem z reszta wiec przelewali
na kilku imprezach po weselu jeszcze chlopaki ja pili i wszyscy potem zapychali rury tak sie pochorowali po niej
mam nadzieje ze nie bylo to paliwo lotnicze

Dobranoc laseczki ide spac bo moj Misiu juz chrapie

/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-26 o 22:57
Stary 2009-10-26, 22:57   #3726
tancerka212
Zakorzenienie

Szyszynka powiem ci że mierzyłaś bardzo ciekawe suknie- nie widziałam podobnych jeszcze na zadnej pannie młodej jakiś markowy salon? na twoim miejscu przespałabym się jeszcze z tą suknią i jeszcze pomierzyła różne falbaniaste kiecki z bogato zdobioną górą- prześlicznie ci w tych wszystkich zdobieniach i w falbankach- za to te gładkie i puste materiały nie są dla ciebie może jutro Kasia będzie na forum to z nią pogadaj bo ona się orientuje w tych falbanisatych kieckach bo sama swego czasu szukała takich kiecek ależ bym Cię w Carrerę wsadziła żebyś sobie przymierzyła
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:00   #3727
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Szyszynka powiem ci że mierzyłaś bardzo ciekawe suknie- nie widziałam podobnych jeszcze na zadnej pannie młodej jakiś markowy salon? na twoim miejscu przespałabym się jeszcze z tą suknią i jeszcze pomierzyła różne falbaniaste kiecki z bogato zdobioną górą- prześlicznie ci w tych wszystkich zdobieniach i w falbankach- za to te gładkie i puste materiały nie są dla ciebie może jutro Kasia będzie na forum to z nią pogadaj bo ona się orientuje w tych falbanisatych kieckach bo sama swego czasu szukała takich kiecek ależ bym Cię w Carrerę wsadziła żebyś sobie przymierzyła
pewnie jze sie przespie z tym jeszcze pochodze po salonach
ten z wymarzona suknia ta za mała to www.flavie.pl
a ten co jest ta pierwsza z duzymi falbanami i ta ost to www.fabulous.one.pl

Carrerę też przymierze w czwartek
w tych gladkich kieckach czulam sie potwornie

/20100807310214.html
Stary 2009-10-26, 23:01   #3728
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
o matko przeciez to koło nie jest z jakiegoś grubego i sztywnego i ciężkiego drutu tylko jest miękkie i tak lekkie że w żadnej z halek nie czułam jej na sobie- a mierzyłam 20 sukien slubnych każda z halką
no więc dlatego się pytałam bo nie wiedziałam jak taka suknia na kole się nosi ale już zostałam uświadomiona

Cytat:
ekstra! mi się baardzo podoba
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:07   #3729
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Ale mi się podobasz w tym gorsecie Po prostu ślicznie
Tylko halka z większą ilością kół się odznacza, ale zawsze można dobrać inną.

Cytat:
Ta EB jest podobno takiej klasy jak PT, tylko ciut tańsza. Jak już sobie o niej przypomniałam, to muszę teraz TŻ przypomnieć, że mieliśmy ją na próbę kupić

Cytat:
My bylismy ost na weselu (czerwiec) to byl absolwent tzn ) butelka po niem co sie okazalo zakretka odkrecala sie razem z reszta wiec przelewali
na kilku imprezach po weselu jeszcze chlopaki ja pili i wszyscy potem zapychali rury tak sie pochorowali po niej
mam nadzieje ze nie bylo to paliwo lotnicze

Dobranoc laseczki ide spac bo moj Misiu juz chrapie
O Absolwencie, to Ja już słyszałam podobne historie, że nie wchodziła.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Szyszynka i przemyśl jeszcze białty kolor sukni, bo moim zdaniem białe suknie są stworzone do Twojej buzi.

Idem już spać, bo rano chcę wstać o 5 na siłownię. Karnecik się kończy i czuję, że nie mogę teraz sobie odpuszczać
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:10   #3730
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Bardzo ładnie Ci w tej sukni. I suknia ładna.

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Chyba,udziela mi się Wasze szukanie sukni i już się nie moge doczekać kiedy ja zaczne.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:24   #3731
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
niedługo to ty będziesz juz miała zdjęcia ale z własnego slubu w niej jeszcze 3,5 miesiąca i wesele

Tak fajnie się z Wami gada, że mi się humor poprawił
Szkoda tylko, że zaraz wszystkie spać pójdziecie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:32   #3732
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Tak fajnie się z Wami gada, że mi się humor poprawił
Szkoda tylko, że zaraz wszystkie spać pójdziecie
Fajnie fajnie
W zasadzie wg starego czasu to już 00:30.. jeszcze jakoś się nie przestawiłam...
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 23:39   #3733
madmuazelle
BAN stały

Weszłam na filmiki wykonane przez mojego fotografa a tam dwa filmiki z udziałem mojej sąsiadki,którą w czerwcu miała ślub.Jeden taki z początku ślubu i sesji i drugi z zabawy.Uśmiałm się bo wyrżneła orła bo chciała kogoś kopnąć.
Stary 2009-10-26, 23:45   #3734
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Weszłam na filmiki wykonane przez mojego fotografa a tam dwa filmiki z udziałem mojej sąsiadki,którą w czerwcu miała ślub.Jeden taki z początku ślubu i sesji i drugi z zabawy.Uśmiałm się bo wyrżneła orła bo chciała kogoś kopnąć.

U nas żadnego filmowania nie przewiduję
Stary 2009-10-26, 23:55   #3735
Remmi
Rozeznanie

Cytat:

U nas żadnego filmowania nie przewiduję
W zasadzie u mnie też miało nie być filmowania, ale będzie
Mój tato jest kamerzystą na ślubach i stąd jego kolega nam będzie "kamerował" na ślubie a nawet na przyjęciu.. Zaś tato - monter też, zmontuje filmik ze mną . I za to "kamerowanie" nie płacimy , więc jak dają, to brać trzeba, no nie?
Jakaś tam pamiątka będzie. Z TŻ się śmialiśmy, że za 10-20 lat będziemy oglądać i wspominać i dzieciakom też pokażemy jak rodzice dawno temu ślicznie wyglądali hehehe

Chyba już nikogo nie ma, więc też idę lulu... Dobranoc
Stary 2009-10-27, 00:07   #3736
madmuazelle
BAN stały

My też kamerzyste nie przewidujemy,ale z drugiej strony to fajna pamiatka.Oni mieli ślub na 35 osob i widać,że można przy małym gronie fajnie się bawić

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Tośka,wysłalam Ci na PW filmiki.
Stary 2009-10-27, 00:26   #3737
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
O Absolwencie, to Ja już słyszałam podobne historie, że nie wchodziła.
Moja siostra miała absolwenta i tragedii nie było, ale my wolimy wódeczkę z trochę wyższej półki
Na weselu, na którym byliśmy w weekend była Wyborowa. Trochę dała w kość podczas picia i miałam małą fazę, ale przynajmniej było śmiesznie W niedzielę miałam małego kaca, ale na szczęście mój żołądek pracował mniej więcej bez zarzutów
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 00:29   #3738
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
My też kamerzyste nie przewidujemy,ale z drugiej strony to fajna pamiatka.Oni mieli ślub na 35 osob i widać,że można przy małym gronie fajnie się bawić

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Tośka,wysłalam Ci na PW filmiki.
Chyba dopiero jutro tzn rano obejrzę, bo Tż mnie od kompa odgania od godziny bo niestety mamy tylko jednego.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Moja siostra miała absolwenta i tragedii nie było, ale my wolimy wódeczkę z trochę wyższej półki
Na weselu, na którym byliśmy w weekend była Wyborowa. Trochę dała w kość podczas picia i miałam małą fazę, ale przynajmniej było śmiesznie W niedzielę miałam małego kaca, ale na szczęście mój żołądek pracował mniej więcej bez zarzutów
No my też ostatnio Wyborową piliśmy na weselu i powiem, że nie żałowałam sobie ale przezornie kupiłam 2KC i w trakcie łykaliśmy, dzięki czemu w niedzielę tylko mnie oczy bolały i uszy (oświetlenie i hałas)
Stary 2009-10-27, 02:06   #3739
madmuazelle
BAN stały

To oglądnij sobie jutro te filmiki.

Przed chwilą przeglądałam strone naszej dekoratorki,mam troche uwag co do strojenia Kościoła,a sali będzie ok tak myśle.Jutro zresztą Wam coś pokaże.
Dobranoc
Stary 2009-10-27, 07:07   #3740
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam dzieczyny

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Toska, widziałaś moje zdjęcie? Jak nie to sobie cofnij ileś tam stron do tyłu. W piątek zamówiłam suknię, więc w piątek albo w sobotę wklejałam zdjęcie Ja mam rozmiar 42 i suknia jest na małym kole (a ta suknia na zdjęciu ma rozmiar 38 i się z tyłu nie dopina). I też się strasznie bałam, że nic nie znajdę itd. Trochę Chili mnie na duchu podnosiła, że mimo że się suknia z tyłu nie dopnie, to można i tak się zorientować czy się będzie w danej sukni dobrze wyglądać, no i rzeczywiście tak było. Co prawda trafiłam też do jednego salonu, gdzie pani się nie chciało oczu od gazetki oderwać i mi powiedziała, że nic na mnie nie ma - wszystko za małe, ale ją olałam i poszłam dalej i znalazłam swoje cudeńko. Nie we wszystkich sukniach się sobie podobałam, ale trzeba mierzyć i mierzyć i mierzyć różne modele a na pewno trafisz na tę jedną jedyną.
Tez miałam z tym problem bałam się ze nic nie namierzę a jednak sie udało i znalazłam ta jedyny kurcze zgubiłam kabelek z telefonu na wejscie usb i nie mam jak zrzucić fotki a chciałabym sie pochwalic

musze dzisiaj auto oddac co elektryka i jechac jutro autobusem do pracy o matko a to sie równa wczesniejsze wstawanie dla mnie kazdza minutka jest wazna rano zeby pozniej wstac ogolnie spioch jestem
Wczoraj mój TŻ dostał nagłego olsnienia na temat ślubu pytał jakie zaproszenia auto wódka itp az sie zdziwiłam ze nagle sie zorientował ze sie zeni za ok 9 miesięcy (to jak ciąża - takie wyczekiwanie )

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 07:33   #3741
can't be perfect
Wtajemniczenie

witam

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmieniłam datę ślubu proszę o zmiane w naszym kalendarzu z 02.10.2010 na 11.09.2010
fajnie mniej do slubu zostało hehe

Cytat:
Dzieki
MAm na sobie ecru tylko fotka kiepska bo z komorki
ta pierwsza sukienka jest biala i nawet niezle wygladala ale ta ost moja ulubiona jest ecru i jest ladniejsza niz biala
ja bylam z siostra TZ to ona puscila lezke a ja sie usmiechalam jak wariatka ale lezka tez splynela wogole to byla pierwsza jaka tam przymierzylam kazda po niej miala cos nie tak
ale zastanawiam sie czy zostawic taka gore czy zrobic w serduszko?
ja bym zostawiła taką górę jaka jest

My chyba bedziemy mieć Sobieskiego i bedziemy powoli kupować od stycznia..

a słuchajcie pomyslałam żeby zrobić taki stoliczek gdzie by były inne alkohole.. jakiewś piwo, takie już zrobione drinki np sobieskiego itp.. myślicie że byłby to dobry pomysł? czy lepiej nie ryzykować że goście będą mieszali i to się źle skończy??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:21   #3742
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Podoba mi sie gorset, moja tez ma sznurowane plecy - super to wyglada Masz swietna figure! I tez juz chce miec takie dlugie wlosy!
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:27   #3743
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Więc szukam halki, tylko nie wiem jaką wybrać
Pomóżcie, jeśli wiecie jakie wasze koleżanki, siostry itd miały halki do sukni podobnej do mojej, albo jakie Wam dawali do mierzenia sukni

http://allegro.pl/item786891503_halk...a_2_druty.html

http://allegro.pl/item792911334_halk...it_a_sile.html
Ja mierzyłam na takiej jak ta 1, ładnie podtrzymuje suknię, ale taką typu "wąskie A", nie wiem jak by było z szerszą

Cytat:
Hej PMki
Zaliczyłam dzisiaj dwa salony i znalazłam chyba ta jedyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! az sie popłakałam jak babeczka dala mi welon i wogole.....

Cytat:
NIestety nie mozna jej wypozyczyc tylko kupno no ale pieknie sie w niej czuje

szukam fotki na modelce
Wydaje mi się, że w dekolcie w serduszko będzie Ci lepiej. No i według mnie lepiej wyglądasz w białej Będzie z Ciebie śliczna PM

Zmykam na uczelnię. Miłego dzionka
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:38   #3744
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie gorset, moja tez ma sznurowane plecy - super to wyglada Masz swietna figure! I tez juz chce miec takie dlugie wlosy!
ja co do zapuszczania wlosów to mam uklad z fryzjerka mam przychodzic raz na dwa miesiace bo jak przyjde wczesniej to mi nie podetnie
1cm rosnie na miesiac wiec to wychodzi 2cm i idziesz do fryzjera ale scinasz tylko cm wiec w sierpniu bede miala przyrostu 5cm kurcze to malo ;/
ja mam krecone wlosy wiec tylko jak wyprostuje to widac ze mam dlugie

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam na takiej jak ta 1, ładnie podtrzymuje suknię, ale taką typu "wąskie A", nie wiem jak by było z szerszą

Wydaje mi się, że w dekolcie w serduszko będzie Ci lepiej. No i według mnie lepiej wyglądasz w białej Będzie z Ciebie śliczna PM

Zmykam na uczelnię. Miłego dzionka
wlasnie nei wiem jak z ta biala bo ja mam ciemna karnacje jak tylko pojawi sie slonce to ja je zaraz lapie i strasznie latwo sie opalam i boje sie ze w sierpniu bede bardzo opalona i biala suknia bedzie dziwnie wygladac

/20100807310214.html
Stary 2009-10-27, 08:51   #3745
Remmi
Rozeznanie

Miłego dzionka życzę

W zasadzie ponad pół nocy nie przespałam, nie mogłam zasnąć, rano udało mi z pół godzinki zasnąć tak solidnie. Ale o dziwo jakaś padaczka to nie jestem, tylko troszkę główka boli.

Ale dziś śliczna pogoda, od ranka już słonko się pojawiło .
Pójdę na spacer, a potem mała pielęgnacja przed wyjściem na rozmowę do firmy...

A ja dla siebie będę mieć prosty gorset, wydaje mi się, że serduszka są dla kobiet z solidniejszym biustem, ja niestety nie bardzo mam czym się chwalić, ale podobno małe jest piękne .
Już mam prawie wypatrzoną suknię i wiem już, że na wysokości biustu na gorsecie będzie wyrazista koronka, żeby uwypuklić troszkę co nieco, a w miarę w dół podkreślić moją talię. Sam dół będzie średnio rozkloszowany, żeby suknia za bardzo mnie nie zeszczupliła - więc halka na pewno będzie.
Przymierzałam suknie z halką i rzeczywiście suknia wydaje się lżejsza, a nie taka spuszczona - a mi się wcześniej wydawało, że będzie ten dół strasznie odstawać i będę się czuła jak bańka, ale jednak nie.. Halka dodała mi dostojności ..
Stary 2009-10-27, 08:51   #3746
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja co do zapuszczania wlosów to mam uklad z fryzjerka mam przychodzic raz na dwa miesiace bo jak przyjde wczesniej to mi nie podetnie
1cm rosnie na miesiac wiec to wychodzi 2cm i idziesz do fryzjera ale scinasz tylko cm wiec w sierpniu bede miala przyrostu 5cm kurcze to malo ;/

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

wlasnie nei wiem jak z ta biala bo ja mam ciemna karnacje jak tylko pojawi sie slonce to ja je zaraz lapie i strasznie latwo sie opalam i boje sie ze w sierpniu bede bardzo opalona i biala suknia bedzie dziwnie wygladac
a ja też mam krecone włoski i też nie widać że są już taaaakie długie- jak ostatnio je wyprostowałam to tż aż się zdziwił jakie długaśne mam włosiska że aż mi na cycki opadają i mu się to bardzo spodobało tylko że ja u fryzjera to już nie byłam z ponad pół roku więc najwyższy czas się wybrać..

a co do koloru sukni to jak się ma ciemną karnację to wcale nie znaczy że ma się brać suknię ecru- najlepszy przykład moja szwagierka- ciemne oczy ciemne włosy, ciemniejsza karnacja a wszystkie panie w salonach jej powiedziały że jednak w białym wygląda lepiej- mimo że w ecru ładnie to jednak w bieli lepiej i po Ywoich zdjęciach też widać że biel pięknie ci pasuje
Stary 2009-10-27, 08:54   #3747
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja na razie nie scinam nic, najwyzej za jakis czas troche koncowki podetne.
Mam podobna karnacje i wybralam kolor waniliowy- w bialej wlasnie wygladalam na mocno opalona a wcale nie bylam

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A ja dla siebie będę mieć prosty gorset, wydaje mi się, że serduszka są dla kobiet z solidniejszym biustem, ja niestety nie bardzo mam czym się chwalić,
O ja mam w serduszko a mam maly biust
Stary 2009-10-27, 08:55   #3748
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Już mam prawie wypatrzoną suknię i wiem już, że na wysokości biustu na gorsecie będzie wyrazista koronka, żeby uwypuklić troszkę co nieco, a w miarę w dół podkreślić moją talię. Sam dół będzie średnio rozkloszowany, żeby suknia za bardzo mnie nie zeszczupliła - więc halka na pewno będzie.
Przymierzałam suknie z halką i rzeczywiście suknia wydaje się lżejsza, a nie taka spuszczona - a mi się wcześniej wydawało, że będzie ten dół strasznie odstawać i będę się czuła jak bańka, ale jednak nie.. Halka dodała mi dostojności ..
kochana ja mam mikroskopijny biuścik a jednak panie mi w salonie dały serduszko- i powiem ci że jak pokazałam zdjęcia dziewczynom w tej sukni to mówiły że wyglądam jakbym miała conajmniej miseczkę B jak nie większą
oto góra mojej sukni
Stary 2009-10-27, 08:56   #3749
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
a co do koloru sukni to jak się ma ciemną karnację to wcale nie znaczy że ma się brać suknię ecru- najlepszy przykład moja szwagierka- ciemne oczy ciemne włosy, ciemniejsza karnacja a wszystkie panie w salonach jej powiedziały że jednak w białym wygląda lepiej- mimo że w ecru ładnie to jednak w bieli lepiej i po Ywoich zdjęciach też widać że biel pięknie ci pasuje
Mi Pani powiedziala ze mam cieply typ urody dlatego biel jest dla mnie za mocna, wszystko chyba od tego zalezy

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
kochana ja mam mikroskopijny biuścik a jednak panie mi w salonie dały serduszko- i powiem ci że jak pokazałam zdjęcia dziewczynom w tej sukni to mówiły że wyglądam jakbym miała conajmniej miseczkę B jak nie większą
oto góra mojej sukni
Tancia przeciez ty masz C Chyba ze cos pomylilam
Stary 2009-10-27, 09:03   #3750
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
a ja też mam krecone włoski i też nie widać że są już taaaakie długie- jak ostatnio je wyprostowałam to tż aż się zdziwił jakie długaśne mam włosiska że aż mi na cycki opadają i mu się to bardzo spodobało tylko że ja u fryzjera to już nie byłam z ponad pół roku więc najwyższy czas się wybrać..

Zapuszczam włoski, już nawet długie są, też mi się podkręcają trochę. Ostatnio mój TŻ kupił mi prostownicę, to trochę sie pobawię i zobacze co z tego będzie.
Na ślubie będę miała rozpuszczone włosy - tak muszę mieć. Mam jakiś pomysł na lekką fryzurę, zobaczymy co mója fryzjerka podpowie.

Z tego co słyszałam w salonach to generalnie panie z ciemnymi włosami lepiej jest w bieli, a blondynkom lepiej w ecru.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja na razie nie scinam nic, najwyzej za jakis czas troche koncowki podetne.
Mam podobna karnacje i wybralam kolor waniliowy- w bialej wlasnie wygladalam na mocno opalona a wcale nie bylam

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

O ja mam w serduszko a mam maly biust
Ja nie mówie, że serduszka nie nadają się do małych biustów. Ja jednak się nie odważę na serduszko, choć jest bardzo ładne w niektórych sukniach...

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
oto góra mojej sukni

A jednak można, chyba jestem mało odważna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości