|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Zapomniałam sie pochwalić że wczoraj udało mi sie sprzedac peelig do ciała vichy, ja i tak używam peelingu kawowego robionego przeze mnie a tak kaska wpadła i mam już środki na zakupy listopadowe.
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka znalazłam te odżywki na allegro bardzo tanie
jak myśicie orginał ? Bo coś za tanio mi się wydajehttp://allegro.pl/item755693186_sall...sto_z_usa.html http://allegro.pl/item786654504_sall...z_odzywka.html |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14905929]Przez to przestawianie zegarków tak wcześnie dziś na nogach jestem
Ale dobrze, bo mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc im szybciej zacznę, tym lepiej.Serdecznie dziękuję za miłe powitanie ![]() Pochwalę się, co w ostatnich dniach udało mi się wykończyć: - żel normalizujący Ziaja Pro (jest super, ale ciężko dostępny, zastąpiłam go Ziają TinTin o identycznym składzie) - płyn do kąpieli Babydream Natural Calendula (koszmarek, cieszę się, że jest już za mną... niby bez SL(E)S, a podrażnił niesamowicie, no i ten paskudny zapach na prawdę mają identyczny skład?? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14910436]To chyba wpływ pogody, wielu dopada... Właśnie w szoku zauważyłam, że zużyłam już ponad połowę litrowego balsamu do włosów Stapiz, a kupiłam go w lipcu Strasznie wydajny jest, a do tego taki wielki, ale 12zł za litr? Pewnie kupię kolejny, jak ten zużyję, bo jestem z niego bardzo zadowolona.[/QUOTE]jakie daje efekty że jesteś taka zadowolona?? ![]() Cytat:
Cytat:
a czy on dobrze kryje?? w weekend byłam w warszawie i na szczęście nic kosmetycznego nie kupiłam tylko odebrałam próbki od rossmana no ale też nic nie zużyłam tym które dzielnie zużywały ![]() a tym które niepotrzebnie nakupiły
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shpilciu: ja bym nie brała z Allegro
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-27 o 11:05 |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Teraz kiedy postanowiłam wejść w fazę oszczędnościową to chyba kupię jakieś balsamy z biedronki, może akurat będą niezłe.
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam tak jak pisali na opakowaniu.
![]() A jakich zmywaczy do paznokci używacie?
|
#4478 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Koshatko, ja zazwyczaj używam zmywacza Isany, a ostatnio zaopatrzyłyśmy się z Mamą w taki z biedronki i też jest ok.
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Isana chyba taniutka jest. Nie niszczy pazurków?
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używam różnych. Ostatnio kupiłam polecany na Paznokciowym Isany z acetonem. Szybko zmywa intensywne, ciemne lakiery i pięknie pachnie
|
|
#4481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wybierz się do kosmetyczki na pewno ładnie Ci opiłujeCytat:
Cytat:
ale skład tego antycellulitu jak za 4,99 zł to mi się wydaje że i tak dobry bo ma w miarę wysoko ekstraktyJa od lat uzywam z mamą constance caroll ten w dużej butli różowy, ale chyba teraz zaopatrzę się w isanę bo ma świetne opinie
|
|||
|
|
|
#4482 |
|
Zadomowienie
|
nynka kupiłam tusz Multi Action Essence
![]() a przed chwilą zużyłam maseczkę do twarzy z glinką i pomidorem Oriflame 50 ml
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z acetonem? Wszędzie czytam że ma być bez. ![]() Cytat:
Te green są takie same jak w tamtym roku czy są inne zapachy? Constance używałam kiedyś potem przeszłam na Avon ale drogi mi się wydaje i szukam czegoś innego.
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, trąbi się wszędzie, że aceton ma zły wpływ na płytkę, ale z drugiej strony ile ten aceton jest na paznokciach? Po zmyciu lakieru zawsze szoruję mokrą szczoteczką z mydłem (wygładza skórki i stymuluje wzrost), nakładam Growth Activator, kremuję. Poza tym zmywaczem z acetonem szybciej schodzą ciemne lakiery, nie mówiąc już o tym, że się nie marzą po całym palcu. Zmywaczy z acetonem używa tez Paznokciowa guru Scrangie, na swoim blogu ( http://www.scrangie.com/ )pisała że nie widzi negatywnego efektu, a zdarza sie, ze zmywacza używa nawet kilkadziesiąt razy dziennie!!
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to coś w tym jest. Niektóre lakiery ciężko zmyć i wtedy muszę trzymać wacik przez chwilę przy płytce albo mocno trzeć a to chyba szkodzi o wiele bardziej. Spróbuję zatem tego.
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie samo opakowanie chyab to ta sama edycja co w tamtym roku Aaaa zapomniałam wam napisac że teraz w Biedronce do farby Garier dodawany jest szampon Garnier Natural Beauty z tej linii co dziewczyny przywożą z Niemiec, tylko ten miał napisy chyba po francusku Cytat:
Matko paznokciowe guru pierwsze słyszę to juz rozumiem Twoja manię lakierową
|
||
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Dawno nie czyałam i nie pisałam, impreza halloweenowa się udała
Ale popełniłam małe kosmetyczne przestępstwo, ale to było coś co dawno chciałam mianowicie meteoryty guerlain w postaci prasowanej ![]() Bilans na koniec miesiąca średnio sie zapowiada, duzo zakupow a juz kolorówki to szaleństwo istne! Wieczorem nadrobie zaległości w wątku.
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
i jak ten tusz?? bo na jakimś wątku czytałam dużo narzekania na niego
|
#4490 |
|
Zadomowienie
|
nynka na razie trudno powiedzieć, w sumie to wykańczam jeszcze stary, Essence jest na razie bardzo mokry, szczoteczkę ma dużo grubszą niż mój poprzednik więc ciężko mi się nim maluje, zobaczymy za jakiś tydzień, dwa... recenzje na KWC ma dobre
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie takie paznokcie mi się podobają.
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecę do pracy, będę wieczorem, może uda się coś zużyć buziaki
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmywanie co parę dni i nakładanie lakieru podziwiam że Wam się chce może mi się też zachce ![]() Cytat:
taki ciemny czerwony z jakimiś owocami nie mogłam znaleźć bo chciałam Wam linka wkleić
|
||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po chyba 4 letnim nie malowaniu (poza weselami). Zobacz na zdjęciach które wklejałam. To dokładnie ten mam i w sumie mnie nie zachwycił. Obciąża mi włosy. Po Joannie na drugi dzień włosy są jeszcze do przyjęcia natomiast po tym już nie.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-10-27 o 13:15 |
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
witam was po długiej przerwie.niestety TŻ dalej jest na L4 i nie mam praktycznie dojscia do kompa.w miedzyczasie zużyłam troche próbek i kosmetyków. pozbyłam się tez jednego lakieru,peelingu i kremu do twarzy księzniczkowego-chyba najgorszy jaki kiedykolwiek miałam.szkoda bo liczyłam ze sie dobrze u mnie spisze.
parsifal gdzie kupiłas essence tusz multi action?w której naturze go dorwałaś? pytam z ciekawosci bo mi kolezanka w tarnowie kupiła i tylko musze odebrac
|
#4497 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłyśmy w takim szoku jak zobaczyłyśmy ją w tym turkusie A nie jest moją przyjaciółką A najbliższa mi osoba siedzi następna, obok tej turkusowej i trzymałam się jeszcze bardzo blisko z siedzącymi czterema od lewej Cytat:
obgryzałam odkąd pamiętam do czasów liceum, więc możesz sobie wyobrazić w jakim były stanie ![]() jak przestałam obgryzać to niewiele się z nimi zmieniło bo były tak słabe że jak tylko odrosły to pękały i łamały się uratowała mnie złota odżwka SH Nailgrow Miracle A na co dzień uzywm białej Wibo z jedwabiem Dziękuję za sukienkę Cytat:
a ten Twój były to przyjemniaczek, nie powiem ![]() Co to za oliwka? ![]() Cytat:
![]() Wyjątkowość to była naprawdę, bo na co dzień chodziłam "mroczna" jak to określiła Orlica, z kręconymi lokami, a na studniówce byłam jedyna w zieleni w dodatku w prostowanych włosach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo mam i dzwon wybił na studniówkę |
|||||||
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Polatałam trochę po sklepach.
W Naturze nic nie kupiłam Ale w małej drogerii koło mojego bloku dorwałam jubileuszową serię oliwkową Ziaji i kupiłam sobie oliwkę a mamie krem, mleczko i maść (będzie na Mikołaja, bo krem i balsam jeszcze ma, anei lubi miec duzo ).Kupiłam też odżywkę Maximum Growth za .... 20,50!! Wzięłam, mimo że mam, póki sie panie nie rozmysliły i nie zorientowały ile te odżywki kosztują Growth Activator nie było, a ta przydałaby mi się bardziej, bo ostatnio niechcący rozlałam na dywan okolo 1/5 buteleczki
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-27 o 15:06 |
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
To był bukiet z kwiaciarni przepiękny pełno polnych kwiatów, kłosy i ten słonecznik
chłopak się postarał ale było już po ptakach oliwka z jubileuszowej serii Ziaja Hosenka już dorwała ![]() Cytat:
ubiegłaś nas z Ziają ![]() no patrz, ale Ci się zakupy udały ![]() dziś może w końcu coś zużyję |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: ja kupiłam od razu, bo nie wiem jak długo ta seria będzie w sprzedaży
![]() Aaa i jeszcze widziałam cudny ... lakier Ciemno-szary z drobinkami. Z nowej serii Joko. Pozostałe kolory takie oklepane
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

jak myśicie orginał ? Bo coś za tanio mi się wydaje
za to nie podobają mi się zaokrąglone 

pierwsze słyszę
Obciąża mi włosy. Po Joannie na drugi dzień włosy są jeszcze do przyjęcia natomiast po tym już nie. 
byłyśmy w takim szoku jak zobaczyłyśmy ją w tym turkusie 
obgryzałam odkąd pamiętam do czasów liceum, więc możesz sobie wyobrazić w jakim były stanie
ubiegłaś nas z Ziają