Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 10:40   #4471
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Zapomniałam sie pochwalić że wczoraj udało mi sie sprzedac peelig do ciała vichy, ja i tak używam peelingu kawowego robionego przeze mnie a tak kaska wpadła i mam już środki na zakupy listopadowe.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:54   #4472
Shpilcia
Zakorzenienie

Hosenka znalazłam te odżywki na allegro bardzo tanie jak myśicie orginał ? Bo coś za tanio mi się wydaje
http://allegro.pl/item755693186_sall...sto_z_usa.html
http://allegro.pl/item786654504_sall...z_odzywka.html
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:54   #4473
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
A ja tez mam łopatki i uważam że to świetny kształ za to nie podobają mi się zaokrąglone
Mnie się nie podobają. Mam małe paznokcie, szersze niż dłuższe i nie wiem jaki kształt nadać od góry żeby jakoś wyglądały. Podobają mi się niestety długie i wąskie.
Stary 2009-10-27, 10:56   #4474
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14905929]Przez to przestawianie zegarków tak wcześnie dziś na nogach jestem Ale dobrze, bo mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc im szybciej zacznę, tym lepiej.

Serdecznie dziękuję za miłe powitanie

Pochwalę się, co w ostatnich dniach udało mi się wykończyć:
- żel normalizujący Ziaja Pro (jest super, ale ciężko dostępny, zastąpiłam go Ziają TinTin o identycznym składzie)
- płyn do kąpieli Babydream Natural Calendula (koszmarek, cieszę się, że jest już za mną... niby bez SL(E)S, a podrażnił niesamowicie, no i ten paskudny zapach )[/QUOTE]
na prawdę mają identyczny skład??
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14910436]To chyba wpływ pogody, wielu dopada...

Właśnie w szoku zauważyłam, że zużyłam już ponad połowę litrowego balsamu do włosów Stapiz, a kupiłam go w lipcu Strasznie wydajny jest, a do tego taki wielki, ale 12zł za litr? Pewnie kupię kolejny, jak ten zużyję, bo jestem z niego bardzo zadowolona.
[/QUOTE]
jakie daje efekty że jesteś taka zadowolona??
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja byłam dziś w Naturze po tusz i kupiłam tylko tusz i nic więcej a kusiły mnie strasznie kredki z tej nowej limitowanki Sensique ale się nim dzielnie oparłam
jaki tusz kupiłaś??
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Dla Koshatki: (o ile się nie pomyliłam)
1. zdjęcie bez lamy, 2. zdjęcie z lampą ---> widoczny paseczek to korektor nie roztarty, poniżej korektor roztary.
to ja pytałam o korektor a czy on dobrze kryje??

w weekend byłam w warszawie i na szczęście nic kosmetycznego nie kupiłam tylko odebrałam próbki od rossmana no ale też nic nie zużyłam najważniejsze jednak ż nie kupiłam
tym które dzielnie zużywały
a tym które niepotrzebnie nakupiły
Stary 2009-10-27, 10:59   #4475
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Ja używam odżywki allesandro. Jak mam paznokcie w gorszym stanie to przez parę tygodni robię tak że nakładam odżywkę przez 5 dni, zmywam i znowu. Nie wolno na odżywkę kłaść lakieru! Bo wówczas szkodliwe rzeczy z lakieru wnikają w płytkę.
Zależy na jaką. Na Maximum Growth Sally Hansen można

Shpilciu: ja bym nie brała z Allegro Kiedyś zamawiałam, ale nie byłam zadowolona Zwłaszcza z Growth Activator: chyba był przeterminowany, bo miał zupełnie inną konsystencję, niż kupiony w sklepie - był gęsty, lekko klejący się, trudno się wchłaniał. Kupiony w sklepie jest bardziej wodnisty, poczatkowo błyskawicznie się wchłania (gdy paznokcie sa juz w lepszym stanie, to wolniej). Zdecydowanei wole dać 30-40 zł w sklepie a mieć pewną odżywkę.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:05
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:02   #4476
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
biedronkowy krem tołpy jest bardzo fajny- jakby odpowiednik serum Eveline tylko ma mniej metholowy zapach i mniej chłodzi, a tak to fajnie sie wchłania, ujędrnia i jest wydajny polecam i chyba wypróbuję jeszcze ten drugi wyszczuplający za 4,99 zł a starczy an 1,5 miesiąca minimum

tak emolium cene ma, ale ten efekt, skóra gładka, łokcie nawilżone nawet dwa dni na zimę mój ideał nawet ten brak zapachu mi nie przeszkadza TŻta bratowa też szukała zamienników, bardzo była zadowoloan z Dolivy (ale cena też wysoka) i teraz miała z AA migdałowy balsam i mówiła że nawet nawet, co prawda to nie to samo co emolium al świetnie dał sobie rade- a cena w promocji 9,99 a bez max 14 zł.
Też używałam tego biedronkowego serum Tołpy i byłam nawet zadowolona, a wtedy miałam mniej jędrną skórę i więcej cellulitu niż teraz. Jednak skład ma gorszy niż serum Eveline, ale i tak lubię.

Teraz kiedy postanowiłam wejść w fazę oszczędnościową to chyba kupię jakieś balsamy z biedronki, może akurat będą niezłe.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:11   #4477
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Robiłam tak jak pisali na opakowaniu.

A jakich zmywaczy do paznokci używacie?
Stary 2009-10-27, 11:13   #4478
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Koshatko, ja zazwyczaj używam zmywacza Isany, a ostatnio zaopatrzyłyśmy się z Mamą w taki z biedronki i też jest ok.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:17   #4479
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Koshatko, ja zazwyczaj używam zmywacza Isany, a ostatnio zaopatrzyłyśmy się z Mamą w taki z biedronki i też jest ok.
Isana chyba taniutka jest. Nie niszczy pazurków?
Stary 2009-10-27, 11:19   #4480
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Wiem, wiem, bo już pisałaś wcześniej

Ja używam różnych. Ostatnio kupiłam polecany na Paznokciowym Isany z acetonem. Szybko zmywa intensywne, ciemne lakiery i pięknie pachnie

Instagram

Stary 2009-10-27, 11:59   #4481
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się nie podobają. Mam małe paznokcie, szersze niż dłuższe i nie wiem jaki kształt nadać od góry żeby jakoś wyglądały. Podobają mi się niestety długie i wąskie.
Aaa chyab ze tak. Ja mam właśnie długie i wąskie to szpatuły wyglądaja ładnie Może wybierz się do kosmetyczki na pewno ładnie Ci opiłuje
Cytat:

Shpilciu: ja bym nie brała z Allegro Kiedyś zamawiałam, ale nie byłam zadowolona Zwłaszcza z Growth Activator: chyba był przeterminowany, bo miał zupełnie inną konsystencję, niż kupiony w sklepie - był gęsty, lekko klejący się, trudno się wchłaniał. Kupiony w sklepie jest bardziej wodnisty, poczatkowo błyskawicznie się wchłania (gdy paznokcie sa juz w lepszym stanie, to wolniej). Zdecydowanei wole dać 30-40 zł w sklepie a mieć pewną odżywkę.
No właśnie moze byc przeterminowana. A gdzie kupujesz odżywki Sally Hansen? Widziałam je tylko w Naturze i w Sephorze
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Też używałam tego biedronkowego serum Tołpy i byłam nawet zadowolona, a wtedy miałam mniej jędrną skórę i więcej cellulitu niż teraz. Jednak skład ma gorszy niż serum Eveline, ale i tak lubię.

Teraz kiedy postanowiłam wejść w fazę oszczędnościową to chyba kupię jakieś balsamy z biedronki, może akurat będą niezłe.
Mają duży wybór tych balsamów teraz nawet bedzie promocja za 5,49, aa i powróciła seria green co w tamtym roku w tych słoiczkach ale skład tego antycellulitu jak za 4,99 zł to mi się wydaje że i tak dobry bo ma w miarę wysoko ekstrakty
Cytat:
Ja od lat uzywam z mamą constance caroll ten w dużej butli różowy, ale chyba teraz zaopatrzę się w isanę bo ma świetne opinie
Stary 2009-10-27, 12:05   #4482
Parsifal
Zadomowienie

nynka kupiłam tusz Multi Action Essence
a przed chwilą zużyłam maseczkę do twarzy z glinką i pomidorem Oriflame 50 ml

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:05   #4483
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, bo już pisałaś wcześniej

Ja używam różnych. Ostatnio kupiłam polecany na Paznokciowym Isany z acetonem. Szybko zmywa intensywne, ciemne lakiery i pięknie pachnie
Żle zacytowałam. To było do loverynki.

Z acetonem? Wszędzie czytam że ma być bez.

Cytat:
Aaa chyab ze tak. Ja mam właśnie długie i wąskie to szpatuły wyglądaja ładnie Może wybierz się do kosmetyczki na pewno ładnie Ci opiłuje

Mają duży wybór tych balsamów teraz nawet bedzie promocja za 5,49, aa i powróciła seria green co w tamtym roku w tych słoiczkach ale skład tego antycellulitu jak za 4,99 zł to mi się wydaje że i tak dobry bo ma w miarę wysoko ekstrakty

Ja od lat uzywam z mamą constance caroll ten w dużej butli różowy, ale chyba teraz zaopatrzę się w isanę bo ma świetne opinie
O ile się będzie znała na swojej robocie.

Te green są takie same jak w tamtym roku czy są inne zapachy?

Constance używałam kiedyś potem przeszłam na Avon ale drogi mi się wydaje i szukam czegoś innego.
Stary 2009-10-27, 12:16   #4484
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie moze byc przeterminowana. A gdzie kupujesz odżywki Sally Hansen? Widziałam je tylko w Naturze i w Sephorze
U siebie mam je tylko w Naturze i kilku mniejszych sklepach.

Cytat:
Z acetonem? Wszędzie czytam że ma być bez.
Tak, trąbi się wszędzie, że aceton ma zły wpływ na płytkę, ale z drugiej strony ile ten aceton jest na paznokciach? Po zmyciu lakieru zawsze szoruję mokrą szczoteczką z mydłem (wygładza skórki i stymuluje wzrost), nakładam Growth Activator, kremuję. Poza tym zmywaczem z acetonem szybciej schodzą ciemne lakiery, nie mówiąc już o tym, że się nie marzą po całym palcu.
Zmywaczy z acetonem używa tez Paznokciowa guru Scrangie, na swoim blogu ( http://www.scrangie.com/ )pisała że nie widzi negatywnego efektu, a zdarza sie, ze zmywacza używa nawet kilkadziesiąt razy dziennie!!

Instagram

Stary 2009-10-27, 12:20   #4485
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, trąbi się wszędzie, że aceton ma zły wpływ na płytkę, ale z drugiej strony ile ten aceton jest na paznokciach? Po zmyciu lakieru zawsze szoruję mokrą szczoteczką z mydłem (wygładza skórki i stymuluje wzrost), nakładam Growth Activator, kremuję. Poza tym zmywaczem z acetonem szybciej schodzą ciemne lakiery, nie mówiąc już o tym, że się nie marzą po całym palcu.
Zmywaczy z acetonem używa tez Paznokciowa guru Scrangie, na swoim blogu ( http://www.scrangie.com/ )pisała że nie widzi negatywnego efektu, a zdarza sie, ze zmywacza używa nawet kilkadziesiąt razy dziennie!!
Sally Hansen jest też w Douglasie i SP.

W sumie to coś w tym jest. Niektóre lakiery ciężko zmyć i wtedy muszę trzymać wacik przez chwilę przy płytce albo mocno trzeć a to chyba szkodzi o wiele bardziej. Spróbuję zatem tego.
Stary 2009-10-27, 12:31   #4486
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
O ile się będzie znała na swojej robocie.

Te green są takie same jak w tamtym roku czy są inne zapachy?
Dokładnie

Takie samo opakowanie chyab to ta sama edycja co w tamtym roku
Aaaa zapomniałam wam napisac że teraz w Biedronce do farby Garier dodawany jest szampon Garnier Natural Beauty z tej linii co dziewczyny przywożą z Niemiec, tylko ten miał napisy chyba po francusku
Cytat:

Jak będę w Mej Naturze to luknę na razie mam jeszczez buteleczke Wibo z wit C
Matko paznokciowe guru pierwsze słyszę to juz rozumiem Twoja manię lakierową piękne ma kształt paznokcia
Stary 2009-10-27, 12:34   #4487
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny! Dawno nie czyałam i nie pisałam, impreza halloweenowa się udała Ale popełniłam małe kosmetyczne przestępstwo, ale to było coś co dawno chciałam mianowicie meteoryty guerlain w postaci prasowanej
Bilans na koniec miesiąca średnio sie zapowiada, duzo zakupow a juz kolorówki to szaleństwo istne!
Wieczorem nadrobie zaległości w wątku.
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:37   #4488
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Matko paznokciowe guru pierwsze słyszę to juz rozumiem Twoja manię lakierową piękne ma kształt paznokcia
Wystarczy pokręcić się trochę po Paznokciowym - wiele jest o niej pisane, dużo jej zdjęć wklejonych

Instagram

Stary 2009-10-27, 12:48   #4489
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
nynka kupiłam tusz Multi Action Essence
a przed chwilą zużyłam maseczkę do twarzy z glinką i pomidorem Oriflame 50 ml
i jak ten tusz?? bo na jakimś wątku czytałam dużo narzekania na niego
Stary 2009-10-27, 12:54   #4490
Parsifal
Zadomowienie

nynka na razie trudno powiedzieć, w sumie to wykańczam jeszcze stary, Essence jest na razie bardzo mokry, szczoteczkę ma dużo grubszą niż mój poprzednik więc ciężko mi się nim maluje, zobaczymy za jakiś tydzień, dwa... recenzje na KWC ma dobre

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:54   #4491
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa zapomniałam wam napisac że teraz w Biedronce do farby Garier dodawany jest szampon Garnier Natural Beauty z tej linii co dziewczyny przywożą z Niemiec, tylko ten miał napisy chyba po francusku

Kiedyś dodawali szampon Ultra Doux do włosów farbowanych, to ten sam?

Właśnie takie paznokcie mi się podobają.
Stary 2009-10-27, 12:59   #4492
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
nynka na razie trudno powiedzieć, w sumie to wykańczam jeszcze stary, Essence jest na razie bardzo mokry, szczoteczkę ma dużo grubszą niż mój poprzednik więc ciężko mi się nim maluje, zobaczymy za jakiś tydzień, dwa... recenzje na KWC ma dobre
oby był dobry bo ja też chcę go kupić lecę do pracy, będę wieczorem, może uda się coś zużyć buziaki
Stary 2009-10-27, 13:07   #4493
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy pokręcić się trochę po Paznokciowym - wiele jest o niej pisane, dużo jej zdjęć wklejonych
No właśnie nigdy mnie to nie interesowało, zawsze sądziłam, że to za wiele zachodu mieć zadbane pomalowane paznokcie zmywanie co parę dni i nakładanie lakieru podziwiam że Wam się chce może mi się też zachce
Cytat:
Kiedyś dodawali szampon Ultra Doux do włosów farbowanych, to ten sam?
Tak tak dokładnie z tej serii taki ciemny czerwony z jakimiś owocami nie mogłam znaleźć bo chciałam Wam linka wkleić
Stary 2009-10-27, 13:13   #4494
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nigdy mnie to nie interesowało, zawsze sądziłam, że to za wiele zachodu mieć zadbane pomalowane paznokcie zmywanie co parę dni i nakładanie lakieru podziwiam że Wam się chce może mi się też zachce

Tak tak dokładnie z tej serii taki ciemny czerwony z jakimiś owocami nie mogłam znaleźć bo chciałam Wam linka wkleić
Mnie się znowu zachciało kilka dni temu. Po chyba 4 letnim nie malowaniu (poza weselami).

Zobacz na zdjęciach które wklejałam.
To dokładnie ten mam i w sumie mnie nie zachwycił. Obciąża mi włosy. Po Joannie na drugi dzień włosy są jeszcze do przyjęcia natomiast po tym już nie. Odżywki używam do nich tej samej: mlecznego Kallosa.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-10-27 o 13:15
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:48   #4495
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wrzucę Wam fotkę ze studniówki, a co tam
Chyba nie muszę tłumaczyć, która to ja
A ja byłam pewna ze Ty masz loki
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:58   #4496
zetafon
Zakorzenienie

witam was po długiej przerwie.niestety TŻ dalej jest na L4 i nie mam praktycznie dojscia do kompa.w miedzyczasie zużyłam troche próbek i kosmetyków. pozbyłam się tez jednego lakieru,peelingu i kremu do twarzy księzniczkowego-chyba najgorszy jaki kiedykolwiek miałam.szkoda bo liczyłam ze sie dobrze u mnie spisze.

parsifal gdzie kupiłas essence tusz multi action?w której naturze go dorwałaś? pytam z ciekawosci bo mi kolezanka w tarnowie kupiła i tylko musze odebrac

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:58   #4497
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A dziękuję, choć to tylko takie wrażenie profesjonalizmu A maziać się na wielokolorowo i eksperymentować to zaczęłam pod wpływem Wizażu i filmików z YT dopiero... na początku tego roku Oj późno przyszedł u mnie czas

Na co dzień również nie wyjdę z domu niepomalowana Jedynie w dni, gdy mam jogę, mój makijaż jest w neutralnych barwach. Lecę na zajęcia od razu po pracy i nie chcę być jedyną pstrokatą na sali

Te wszystkie kiecki pod jedno kopyto mają tę zaletę, że ładnie wyeksponowały kolor Twojej kreacji Widzę, że koleżanka obok także postawiła na awangardę kolorystyczną Czy to może Twoja przyjaciółka?
Dziękuję Ta koleżanka obok to jedna z najbardziej nieśmiałych dziewczyn z klasy byłyśmy w takim szoku jak zobaczyłyśmy ją w tym turkusie
A nie jest moją przyjaciółką Tak usiadłyśmy jak nas ustawiali wg wzrostu
A najbliższa mi osoba siedzi następna, obok tej turkusowej będzie świadkową na moim ślubie
i trzymałam się jeszcze bardzo blisko z siedzącymi czterema od lewej
Cytat:

Taaaa, tylko jak? Przez lata cudowałam z nimi i nakładałam co raz to nwoe specyfiki, łykałam suplementy i W końcu odpuściłam.

Nie musisz. Piękna suknia.
Kochan ja miałam tragiczne pazokcie obgryzałam odkąd pamiętam do czasów liceum, więc możesz sobie wyobrazić w jakim były stanie
jak przestałam obgryzać to niewiele się z nimi zmieniło bo były tak słabe że jak tylko odrosły to pękały i łamały się
uratowała mnie złota odżwka SH Nailgrow Miracle Po dwóch miesiącach codziennego nakładania i zmywania miałam twarde jak tipsy Teraz już rzadziej jej używam, bo nie mam już takiej potrzeby - mniej więcej raz na tydzień
A na co dzień uzywm białej Wibo z jedwabiem
Dziękuję za sukienkę
Cytat:
A ja tez mam łopatki i uważam że to świetny kształ za to nie podobają mi się zaokrąglone

jakei śliczne
raz w życiu dostałam bukiet od dawnego wielbiciela wiedział ze nie toleruje pospolitych kwiatów i dostałam ogromny bukiet polnych kwiatów ze słonecznikiem

Mmm to teraz ciałko jak pupa niemowlaka Też miałam wczoraj peeling kawowy i tarcie rękawicą + oliwka Lipocell też mi sieskończy w tym tygodniu Tak tanio ta oliwka z serii jubileuszowej ?
A ja mam zaokrąglone i łopatki mi się nie podobają
a ten Twój były to przyjemniaczek, nie powiem
Co to za oliwka?
Cytat:
O tak! Taka wyjatkowosć popieram sama miałam sukienkę krótką czarną w białe kwadraty z paskiem na biodrach i taki sam wzór na paznokciach do tego żółte rajstopy żółty cień na powiekach i opaskę-koronę z cyrkoniami i włosy spięte i puszczone pokarbowane pasma ja zawsze sie wyróżniam, no ale nie lubię wygladać tak jak inni

Jaki piekny kolor sukni szkoda że pasemek nie dowidzę
Dziękuję One były takie cieniusieńkie, że w zasadzie to wyglądało jak takie przebłyski zieleni
Wyjątkowość to była naprawdę, bo na co dzień chodziłam "mroczna" jak to określiła Orlica, z kręconymi lokami, a na studniówce byłam jedyna w zieleni w dodatku w prostowanych włosach
Cytat:

A ja złotą zamawiałam zawsze z Allegro i nigdy nie miałam problemów, a cena 2 razy niższa
Cytat:
Cytat:
Isana chyba taniutka jest. Nie niszczy pazurków?
Ja używam namiętnie zielonego Isany absolutnie nic złego się nie dzieje, a zmywa świetnie i nie śmierdzi tak bardzo jak inne
Cytat:

zaskoczyłaś mnie tym acetonem, bo też uległam tej zbiorowej propagandzie że aceton szkodzi
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A ja byłam pewna ze Ty masz loki
Bo mam Prostuję raz od wielkiego dzwona i dzwon wybił na studniówkę
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:04   #4498
Hosenka*
Zakorzenienie

Polatałam trochę po sklepach.
W Naturze nic nie kupiłam
Ale w małej drogerii koło mojego bloku dorwałam jubileuszową serię oliwkową Ziaji i kupiłam sobie oliwkę a mamie krem, mleczko i maść (będzie na Mikołaja, bo krem i balsam jeszcze ma, anei lubi miec duzo ).
Kupiłam też odżywkę Maximum Growth za .... 20,50!! Wzięłam, mimo że mam, póki sie panie nie rozmysliły i nie zorientowały ile te odżywki kosztują Growth Activator nie było, a ta przydałaby mi się bardziej, bo ostatnio niechcący rozlałam na dywan okolo 1/5 buteleczki

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-27 o 15:06
Stary 2009-10-27, 16:51   #4499
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
a ten Twój były to przyjemniaczek, nie powiem
Co to za oliwka?
To był bukiet z kwiaciarni przepiękny pełno polnych kwiatów, kłosy i ten słonecznik TŻ kazał mi go wyrzucić chłopak się postarał ale było już po ptakach
oliwka z jubileuszowej serii Ziaja Hosenka już dorwała
Cytat:
Polatałam trochę po sklepach.
W Naturze nic nie kupiłam
Ale w małej drogerii koło mojego bloku dorwałam jubileuszową serię oliwkową Ziaji i kupiłam sobie oliwkę a mamie krem, mleczko i maść (będzie na Mikołaja, bo krem i balsam jeszcze ma, anei lubi miec duzo ).
Kupiłam też odżywkę Maximum Growth za .... 20,50!! Wzięłam, mimo że mam, póki sie panie nie rozmysliły i nie zorientowały ile te odżywki kosztują Growth Activator nie było, a ta przydałaby mi się bardziej, bo ostatnio niechcący rozlałam na dywan okolo 1/5 buteleczki
O Ty ubiegłaś nas z Ziają nam jak się z fuksją pokończą oliwki to tez sobie kupimy o !
no patrz, ale Ci się zakupy udały

dziś może w końcu coś zużyję
Stary 2009-10-27, 17:02   #4500
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: ja kupiłam od razu, bo nie wiem jak długo ta seria będzie w sprzedaży

Aaa i jeszcze widziałam cudny ... lakier Ciemno-szary z drobinkami. Z nowej serii Joko. Pozostałe kolory takie oklepane

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości