Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 11:00   #481
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Najpierw miałam bardzo ciemny blond, potem stałam się szatynką i zaczęłam farbować włosy. Obecnie schodzę z brązu.
To masz podobne kolory do moich przed balejażem. Jest szansa że i mnie ładnie złapie ten kolor.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
szybki jest
Jak dla mnie za szybki. Podejrzane.
Stary 2009-10-27, 11:02   #482
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Oj, to muszę Cię zmarwtić - takich wysokich to raczej nie znajdziesz... Może po prostu lej mniej ciasta do foremek? Wyjdą takie mini-malutkie urocze ciasteczka
I tak nakładam mniej - do połowy papierka ...Tak rosną skubane

Koshatko: dla mnie też, dlatego powiedziałam mu, że nie chcę być pocieszeniem po zerwanych zaręczynach przez jego Ex. Poza tym, znamy sie za mało, za krótko, nie poznaliśmy się w takich codziennych sprawach. I że zdecydowanie chcę, aby była to świadoma decyzja, a nie podjęta w okresie pierwszego uniesienia i motylków w brzuchu.
Ale nie zaprzecze - to było bardzo miłe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:06
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:10   #483
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
I tak nakładam mniej - do połowy papierka ...Tak rosną skubane

Koshatko: dla mnie też, dlatego powiedziałam mu, że nie chcę być pocieszeniem po zerwanych zaręczynach przez jego Ex. Poza tym, znamy sie za mało, za krótko, nie poznaliśmy się w takich codziennych sprawach. I że zdecydowanie chcę, aby była to świadoma decyzja, a nie podjęta w okresie pierwszego uniesienia i motylków w brzuchu.
Kurczę, daj przepis na te muffinki Mi jakoś nigdy nie rosną tak suuper i jakoś nie bardzo je lubię - chyba nigdy nie trafiłam na dobry przepis

No i zapomniałam wcześniej napisać - moja 3.5-roczna chrześnica umie mówić RRR Nikt tego od niej nie wymagał, niespodziewanie, z dnia na dzień, przyniosła to z przedszkola! Teraz zamiast L mówi R, więc bardzo trudno ją zrozumieć Ale jestem z niej dumna, w końcu wszystkie zdolności dziedziczy się po matce chrzestnej

A teraz już znikam, proszę mnie przegonić, jakbym się pojawiła Miłego dnia
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:11   #484
emememsik
po prostu Em :)

Hosenko, dobrze w takim razie, że tak rozsądnie do tego podeszłaś. Ja bym pewnie wyśmiała TŻa zanim zdążyłabym pomyśleć, czy to najlepsze wyjście. Mam już uraz na całe życie do zbyt szybkich deklaracji, które zazwyczaj są też bez pokrycia, dlatego nawet zwykłe kocham po paru miesiącach czy pół roku doprowadziłoby mnie do złości.
Stary 2009-10-27, 11:13   #485
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest że ludzie po długoletnich związkach szybko lądują przed ołtarzem. A szczególnie gdy już są w okolicach 30. Mój ex planował ślub po 3 miesiącach od naszego rozstania (to ja odeszłam) i mam wrażenie że rzucił się na pierwszą jaka go chciała.
Stary 2009-10-27, 11:16   #486
emememsik

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Coś w tym jest że ludzie po długoletnich związkach szybko lądują przed ołtarzem.
To prawda, sama to zauważyłam.
Stary 2009-10-27, 11:26   #487
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, daj przepis na te muffinki Mi jakoś nigdy nie rosną tak suuper i jakoś nie bardzo je lubię - chyba nigdy nie trafiłam na dobry przepis
Cała tajemnica polega na tym, że jajko, margaryna i cukier muszą się ucierac naprawdę długo Ja jestem osobą niecierpliwą i moje pierwsze muffinki były zupełnie niewyrośnięte, twarde i niedobre
Najlepsze wyszły mi w sobotę, gdy siostrzenicy na 1,5 godziny przed moim wyjściem zachciało się muffinków. Włączyłam mikser i w między czasie wykąpałam się, wyprostowałam włosy, ubrałam. Ucierały się ok 30 minut, albo i więcej Śmiałam się, że cała rodzina była zaangazowana, każdy coś zrobił przy tych muffinkach. Ja latałam między łazienką a kuchnią, a w kuchni jeszcze mama z siostrą piekły kiełbaski na kolację.
Sąsiad z kolegą śmiali się ze mnie, jak taka zdyszana i umęczona wyszłam w końcu.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hosenko, dobrze w takim razie, że tak rozsądnie do tego podeszłaś. Ja bym pewnie wyśmiała TŻa zanim zdążyłabym pomyśleć, czy to najlepsze wyjście. Mam już uraz na całe życie do zbyt szybkich deklaracji, które zazwyczaj są też bez pokrycia, dlatego nawet zwykłe kocham po paru miesiącach czy pół roku doprowadziłoby mnie do złości.
Ja też. Przecież od S. tyle pięknych slów usłyszałam, tyle planów, remont jego mieszkania, pamiętny już "samochód dla naszej dużej rodziny", chęć zamieszkania ze mną i mogłabym tak wypisywac jeszcze długo ...

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Coś w tym jest że ludzie po długoletnich związkach szybko lądują przed ołtarzem. A szczególnie gdy już są w okolicach 30. Mój ex planował ślub po 3 miesiącach od naszego rozstania (to ja odeszłam) i mam wrażenie że rzucił się na pierwszą jaka go chciała.
No właśnie, a tego to ja nie chcę

Instagram

Stary 2009-10-27, 12:10   #488
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Oj, ja nienawidzę dotykowych. Używam czasem Omni mojego taty i to jest koszmar. W dodatku nie wiem, jak się blokuje i jak wrzucę do torebki, to dostaję szału, bo non-stop coś się wciska.

Hej Martuś współczuję utraty pracy, mam nadzieję, że niedługo znajdziesz coś nowego.

A ja byłam wczoraj na poszukiwaniach płaszcza i w tym roku znowu nie mogę pojąć, czemu nie można nigdzie znaleźć szarego lub czarnego ocieplanego płaszcza z materiału dobrej jakości. Bo to co wisi po tych wszystkich Zarach i H&Mach to tragedia jakaś. Za to kupiłam w H&M lakier do paznokci w kolorze perłowej czerni. No ale marzyłam o nim od dawna, więc się nie liczy powiedzmy. Kilka innych kolorów, które mnie kusiły zostawiłam w spokoju.
Ja, wiedziona zachwytem nad jego srebrzystością kupiłam se Samsunga (zawsze używałam i byłam zadowolona) z dotykowym jedynie tym panelem wyboru, i okazało się to być kompletną pomyłką - smsy się same wysyłają itp.

Nie ma ładnych ciepłych płaszczy, niestety potwierdzam Jakiś wybór jest w Quiosque, ale one wszystkie takie jakieś babcine...

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
To dotyczy wszytskich ciuchow niestety przedtem mi to jakos nie przeszkadzalo-moja mama zawsze mowi ze te ciuchy w h&m, zarach, cubusach itp itd to szmatki nie warte 5zl i czuje ze powoli zamieniam sie w moja mame bo zaczynam to dostrzegac i nic nie moge kupic bo wszytsko wydaje mi sie nie warte swojej ceny. Chociazby krzywe koszulki za 40-60zl, albo z tak cienkiej tkaniny ze jedno pranie je załatwi a płaszcza na zime szuka moj TŻ i tez jest kiepsko Ice ja tez marze o takim lakierze chyba bede odpatrzalska
Taaa... Nie toleruję HM i CA właśnie ze względu na szybką niszczalność rzeczy tam bnabytych - a to się rozciągnie, a to się zmechaci...

Cytat:
Czeeeść

Zgadzam się z tym, że jakość i cena w ubrań w sklepach to jakaś pomyłka! Ostatnio widziałam na wystawie pięć par kozaków - wszystkie za minimum 600 złotych Miałam sobie kupić buty na jesień, ale nic mi się nie podobało, a że zrobiło się już zimno, to paraduję w kozakach i nie muszę kupować nowych butów Kurtkę i płaszcz zimowy na szczęście mam, liczę na to, ż ew przyszłym roku będzie w sklepach coś ładnego
Buty to zuo, przekopałam szafę - nie mam żadnych, słownie żadnych butów na teraz - wiosną w szale porządkowym wywaliłam absolutnie wszystko, wierząc że z nadejściem jesieni coś się w sklepach znajdzie i nie będę biegać kolejny sezon w ukochanych oficerkach Venezii. A tu - doooopa. W sklepach sam zamcz, nie na łódzkie kałuże.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Dziewczyny macie już jakieś plany na Sylwestra?Mnie jak co roku wkurza takie pytanie, bo przecież jest jeszcze tyle czasu a tu wszyscy już panikują
Fe, nieznoszę tego dnia! Ostatniego spędziłam skacowana sama w domu z butelką Martini i było bosko

Cytat:
Oprawa trochę inna, ale w takim szoku byłam, że niewiele pamiętam
Stwierdziłam, ze chyba coraz mniej rozumiem facetów
Taaa... Jak się facet mojej przyjaciółce ośweiadczał, zrobił to w taki sposób, że ona się nawet nie domyśliła... dopiero jak wyszedł znalazła pierścionek

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
W tym lub przyszłym tygodniu po nie podjadę...ostatnio naprawdę trudno mi jest wykombinować wolne popołudnie

Warszawianki, widzimy się w czwartek? Bo nie wiem jak mam sobie czas organizować Tęsknię za jesiennymi herbatkami
A może podjadę? Gdzie i o której?

----

Pracy w Łodzi w marketingu po prostu nie ma. Wysyłam dziesiątki CV i nic. Nie byłam jeszcze na ani jednej rozmowie takiej z ogłoszenia (bo po znajomości to się nie liczy ). Do tego ta pogoda... Deprecha murowana.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:23   #489
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Buty to zuo, przekopałam szafę - nie mam żadnych, słownie żadnych butów na teraz - wiosną w szale porządkowym wywaliłam absolutnie wszystko, wierząc że z nadejściem jesieni coś się w sklepach znajdzie i nie będę biegać kolejny sezon w ukochanych oficerkach Venezii. A tu - doooopa. W sklepach sam zamcz, nie na łódzkie kałuże.
No dokładnie, czasami wydaje mi sie ze niektorzy mysla ze mamy zime jak w Los Angeles i ze bedziemy chodzic w nieocieplanych butach, zamszowych na cieniutkiej i sliskiej podeszwie Nie wiem moze drastyczne ocieplenie kilmatu nadchodzi i zimy nie bedzie Takze reasumujac-jestem bez butow zimowych
Trzymam kciuki za znalezienie pracy
Stary 2009-10-27, 12:45   #490
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A może podjadę? Gdzie i o której?
.
To zapraszamy Pewnie gdzieś w okolicach Złotych Tarasow w godzinach popołudniowych -16.30-17? Warszawianki, odzywać się

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:21   #491
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie, czasami wydaje mi sie ze niektorzy mysla ze mamy zime jak w Los Angeles i ze bedziemy chodzic w nieocieplanych butach, zamszowych na cieniutkiej i sliskiej podeszwie Nie wiem moze drastyczne ocieplenie kilmatu nadchodzi i zimy nie bedzie Takze reasumujac-jestem bez butow zimowych
Trzymam kciuki za znalezienie pracy
Ja dziś idę po kozaki, ale i tak one nie są ocieplane chyba i na wielkie mrozy tak jak w zeszłym roku (i kilku latach poprzednich) zostaną mi mukluksy No chyba, że w tym roku mrozów poniżej -10 stopni nie będzie.

Mam dziś strasznie zwariowany dzień, od rana nerwówka i stresy a teraz nie mam za bardzo czym się zająć Ale za to pewna wizyta w firmie poprawiła mi humor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 13:37   #492
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja dziś idę po kozaki, ale i tak one nie są ocieplane chyba i na wielkie mrozy tak jak w zeszłym roku (i kilku latach poprzednich) zostaną mi mukluksy No chyba, że w tym roku mrozów poniżej -10 stopni nie będzie.

Mam dziś strasznie zwariowany dzień, od rana nerwówka i stresy a teraz nie mam za bardzo czym się zająć Ale za to pewna wizyta w firmie poprawiła mi humor
Ja tez planuje zakup emu-owatych butow na arktyczne mrozy
Cóż to za wizyta byla?

Mam sie wybrac z moim TŻ do galerii kazimierz ale nie chce mi sie strasznie bo na zewnatrz strasznie zimno sie zrobiło no ale obiecałam..
Stary 2009-10-27, 14:11   #493
Hosenka*
Zakorzenienie

Eh, popisałam o S. i co?? Widziałam go Czemu on pracuje z 200 m od mojego bloku

Kupiłam sobie oliwkę z jubileuszowej serii Ziaji I odżywkę do paznokci Maximum Growth Sally Hansen za ... 20,50 (brałam póki ceny nie zmienią )

Isa: wizyta, powiadasz

Instagram

Stary 2009-10-27, 14:14   #494
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
To zapraszamy Pewnie gdzieś w okolicach Złotych Tarasow w godzinach popołudniowych -16.30-17? Warszawianki, odzywać się
Jeśli o mnie chodzi, to mam już niestety inne plany na czwartek ale oczywiście jeśli coś się zmieni to chętnie wpadnę na spotkanie. Ciebie Madzia to już chyba ze 2 miesiące nie widziałam
Stary 2009-10-27, 14:15   #495
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, popisałam o S. i co?? Widziałam go Czemu on pracuje z 200 m od mojego bloku

Kupiłam sobie oliwkę z jubileuszowej serii Ziaji I odżywkę do paznokci Maximum Growth Sally Hansen za ... 20,50 (brałam póki ceny nie zmienią )

Isa: wizyta, powiadasz
No tak, wizyta pewnego sympatycznego pana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 14:19   #496
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ja na spotkanie raczej nie dotrę, mam wykład, na którym muszę być.. poza tym ja już nie jestem kosmetykoholiczką w październiku kupiłam tylko 5 rzeczy i wszystkie były absolutnie niezbędne

Ech dołujecie mnie tymi zaręczynami mojemu to zupełnie nie w głowie, mi niby też, wiem że nie jestem gotowa ani trochę, no ale w sumie jako 'zła kobieta' chciałabym żeby ON chciał

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:38   #497
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

ja na spotkanie raczej nie dotrę, mam wykład, na którym muszę być.. poza tym ja już nie jestem kosmetykoholiczką w październiku kupiłam tylko 5 rzeczy i wszystkie były absolutnie niezbędne

Ech dołujecie mnie tymi zaręczynami mojemu to zupełnie nie w głowie, mi niby też, wiem że nie jestem gotowa ani trochę, no ale w sumie jako 'zła kobieta' chciałabym żeby ON chciał
Ja niestety też odpadam

Nosku a nie chcesz?

Tak się zastanawiam i chciałam napisać, że ja też mało kupiłam, ale sobie przypomniałam, że jednak dużo
Ale za to w listopadzie zobaczycie, ani jednego kosmetyku!

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:38   #498
emememsik

Cytat:
Taaa... Jak się facet mojej przyjaciółce ośweiadczał, zrobił to w taki sposób, że ona się nawet nie domyśliła... dopiero jak wyszedł znalazła pierścionek
Jak to się nie domyśliła?

Cytat:
Ja tez planuje zakup emu-owatych butow na arktyczne mrozy
Ja też. I nie obchodzi mnie, że wyglądają jak wielkie kapcie.

Wróciłam z zajęć i uczę fhhhancuskiego.. Jak dobrze pójdzie, będę miała jutro zaliczony semestr. A jak pójdzie źle..
Stary 2009-10-27, 14:47   #499
Organzza
Zakorzenienie

mnie też nie będzie na spotkaniu, bardziej by mi pasował przyszły tydzień
Cytat:
Mojemu w głowie ale już kiedyś gadaliśmy, że może to zrobić jak skończę studia, mamy od dawna dużo wspólnych planów

mnie za to dołuje to, że takie długie związki nie często nie mogą dotrwać do ślubu
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 14:48   #500
noseknosek

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nosku a nie chcesz?
ale za co przyszedł Hypnose?

biegam
Stary 2009-10-27, 14:55   #501
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
ale za co przyszedł Hypnose?
Za nieprzyznawanie się do nas

Mam awizo, jak TŻ wyjdzie z pracy to zawiezie mnie na pocztę, bo ja nie wiem, która to i się okaże czy to Hypnose czy laurka od celników

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:57   #502
noseknosek

Co do zaręczyn to ostatnio jakaś plaga jest wokół mnie chyba ze trzy koleżanki zaręczyły się w ostatnim miesiącu i to nie w jakichś długich związkach - tylko takich mniej więcej 2 letnich..

Tak chwilę pomyślałam i stwierdzam, że mojemu TŻ to nie ma się co dziwić, materiał na żonę ze mnie żaden nie lubię gotować, sprzątać ani prasować, zmywanie przyprawia mnie o ból głowy przeraża mnie wizja posiadania dziecka i zakładam, że nigdy go nie będzie..

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Karolina ja się przyznaję, po prostu będę pierwszą wyleczoną, zobaczycie

biegam
Stary 2009-10-27, 15:09   #503
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi, to mam już niestety inne plany na czwartek ale oczywiście jeśli coś się zmieni to chętnie wpadnę na spotkanie. Ciebie Madzia to już chyba ze 2 miesiące nie widziałam
Cytat:

Buuu szkoda, bo nie wiem kiedy znów będziemy miały okazję się zobaczyć

Wykonałam niezbędne minimum magisterkowe na dziś i myślę czym by się tu zająć przez resztę dnia

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:12   #504
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zaręczyn to ostatnio jakaś plaga jest wokół mnie chyba ze trzy koleżanki zaręczyły się w ostatnim miesiącu i to nie w jakichś długich związkach - tylko takich mniej więcej 2 letnich..

Tak chwilę pomyślałam i stwierdzam, że mojemu TŻ to nie ma się co dziwić, materiał na żonę ze mnie żaden nie lubię gotować, sprzątać ani prasować, zmywanie przyprawia mnie o ból głowy przeraża mnie wizja posiadania dziecka i zakładam, że nigdy go nie będzie..
dla niektórych 2 lata to długo przynajmniej wystarczająco, żeby wiedzieć, że chce się być z tą drugą osobą w formalnym związku

córka kolegi mojego ojca była w kilkuletnim związku, facetowi się nie spieszyło do ślubu i koniec końców wychodzi za innego, którego poznała w pracy, w przyszłym roku ślub różnie to wychodzi w życiu

ja od zawsze chcę romantycznych oświadczyn, białej sukni etc.
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:22   #505
Hosenka*
Zakorzenienie

A własnie: widziałam dziś tą nwoą serię Joko - Vinyl. Strasznie spodobał mi się nr 66 - ciemnoszary z drobinkami

Zbieram sie na fitness, zaraz mój niedoszły narzeczony po mnie przyjdzie

Instagram

Stary 2009-10-27, 16:25   #506
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Dwa lata to kupa czasu. Chociaż to zależy, w jakim związku. Teraz to ja po niecałym roku mam zupełnie inne podejście do wspólnej przyszłości i stałego związku niż po 3 latach poprzedniego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:51   #507
kochanie
Wtajemniczenie

Przeanalizowałam trochę danych i teraz czekam na moją randkę

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dwa lata to kupa czasu. Chociaż to zależy, w jakim związku. Teraz to ja po niecałym roku mam zupełnie inne podejście do wspólnej przyszłości i stałego związku niż po 3 latach poprzedniego.
Też tak uważam Dwa lata w liceum wydawały mi się obsurdalnie krótkim czasem, teraz, na starość zmieniłam zdanie
No ale oczywiście wszystko zależy też od drugiej strony Mam przyjaciół - są ze sobą 9 lat (!) i chłopak pewnie jeszcze ze dwa lata będzie zwlekał na ten powazny krok A inni są tak szybcy jak Hosenkowy niedoszły (może przyszły?) narzeczony

Ja jakoś nie marzę ani o zaręczynach ani o weselu - tylko ślub chciałabym mieć w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale otoczka mnie odrzuca nawet od tego... No i denerwuje mnie gadanie babć, że mogłabym im już rodzić wnuki
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:22   #508
isa666
Zakorzenienie

Mnie ostatnio mama zapytała kiedy zostanie babcią
No cóż, w sumie mogłabym już powoli o tym pomyśleć (tym bardziej, że większość moich koleżanek to już młode mamusie), ale póki co nie mam z kim tych dzieci mieć
Stary 2009-10-27, 17:53   #509
loverynka
Zakorzenienie

Ufff, wreszcie nadrobiłam, ale strasznie długo mi to zajęło.

Ja też nie mogę znaleźć pracy, szukam głównie w działach HR, PR i ogólnie w reklamie i marketingu, bo robię specjalizację z psychologii rynku, marketingu i reklamy. Nawet praktyk (grosze płatnych) nie chcą dać

Ja miałam brać ślub w grudniu, po paru latach a na 4 miesiące przed ślubem się wszystko rąbnęło. Trudno.

Mam jeden lakier z serii Vinyl Joko. Jeszcze nie wiem jak na paznokciach będzie

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:38   #510
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:

Karolina ja się przyznaję, po prostu będę pierwszą wyleczoną, zobaczycie
Taa ciekawe na jak długo ale będę z Tobą walczyć o pierwsze miejsce

Co do ślubów i zaręczyn to dla mnie temat rzeka, niekończący się sprzeciw. Nie widzę siebie w roli żony, a już matki to w ogóle. Owszem, lubię dzieci, one mnie, jako najstarsza w rodzinie wybawiłam większość, a i teraz szaleję z maluchami i bardzo mi się to podoba Ale własne dziecko to magia, jak Nosek zakładam że nie będzie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości