Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 19:39   #181
gosiafoteczki
Zadomowienie

Smile Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

Aaaa no to już się napiłam hjehehe
zrobię w takim razie teraz zieloną herbatkę wytrzymam bez tego cholernego żarcia dzisiaj a co nie dam się !!

nom a mówią że się chudnie 1kg na tydzień to teoretycznie do 21 grudnia -8 kg :hahaha : taaaa marzenie musiałabym chyba jeść sałatę.. ale swoją drogą to jak się udało tej.. no jak tam.... Muszce Annie i nie tyje no... może i by sobie taki wycisk dać ale ja wiem czy to zdrowe
gosiafoteczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 20:01   #182
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

Wow no to ja w takim razie postanawiam schudnąć 7kg do mniej więcej 19 grudnia powiedzmy oficjalnie od jutra. Zobaczymy, czy dam radę (daaam! ).

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 20:05   #183
gosiafoteczki
Zadomowienie

Ej no ja tylko tak palnęłam no ale waga 72kg na święta odpicować się byłoby super ale to marzenia wątpię w to żeby się udało ktoś już tak kiedyś schudł 8 tygodni - 8 kg? nie realne :
największa marzycielka ze mnieeee! :hahaha :
Stary 2009-10-26, 20:23   #184
magda9195
Raczkowanie

mi nie zależy konkretnie na czasie, byle dojść do wagi 52 lub 53 kg.
no i ją utrzymać
Stary 2009-10-26, 20:33   #185
gosiafoteczki
Zadomowienie

Aaa no bo tobie to malutko zostało heh ja bym chciała jak najszybciej no ale się nie da.. po nowym roku będzie bal licencjata u chłopaka więc fajnie by było do stycznia 10 kg ale to mało realne więc będzie jak będzie każdy kg.. będzie się dla mnie liczył chociaż ograniczam się do minimum z tym jedzeniem nigdy tak mało nie jadłam da się przeżyć póki co... początek za dwa tygodnie i tak planuję przynajmniej 1 dniową bombę kaloryczną 9 .. listopada urodzinki więc do tego czasu daję z siebie wszystko 100% normy
a i ja nie mam w sumie pomysłu jak sobie rozplanować jadłospis co kupić bo u mnie w domu to nie ma nic... co ja mogę jeść i korzystać w jakiś sposób z lodówki u mnie standard pierogi .. jakaś zupa.. to bigos.. to kotlety.. no nie ma w czym przebierać jakie sałatki albo coś co mogę jeść proponujecie ryż?? czy nie... kotlety sojowe czy nie ? może jakieś koktajle owocowe na wieczór ? propozycje Laseczki ?)Bo ja kompletnie nie wiem a nom i myślę by zamienić chleb zwykły tylko na jaki ? ciemnota w tych sprawach jestem :hahaha :
Stary 2009-10-26, 20:38   #186
winyl
Zakorzenienie

Ja bym chciała jak najszybciej i na zawsze! Chciałabym ważyć 50kg, więc właśnie ok.7kg bym zrzucić musiała. Ale samo się nie zrobi!
Coraz bardziej mnie cieszy to odchudzanie . Chociaż taki prawdziwy początek diety jeszcze przede mną.

XOXO
Stary 2009-10-26, 20:42   #187
vilema
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki Pokaż wiadomość
Ej no ja tylko tak palnęłam no ale waga 72kg na święta odpicować się byłoby super ale to marzenia wątpię w to żeby się udało ktoś już tak kiedyś schudł 8 tygodni - 8 kg? nie realne :
Pierwsze 3-4 tygodnie to się zgadza bo dobrze idzie 1kg na tydzień. Ale potem już jest ciężej- znam z autopsji. Po miesiącu naprawdę trzebaby bylo przejść na sama sałatę i mleczyki jak króliki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 20:47   #188
paradiseshine
Raczkowanie

GG do paradiseshine

Cytat:
Aaa no bo tobie to malutko zostało heh ja bym chciała jak najszybciej no ale się nie da.. po nowym roku będzie bal licencjata u chłopaka więc fajnie by było do stycznia 10 kg ale to mało realne więc będzie jak będzie każdy kg.. będzie się dla mnie liczył chociaż ograniczam się do minimum z tym jedzeniem nigdy tak mało nie jadłam da się przeżyć póki co... początek za dwa tygodnie i tak planuję przynajmniej 1 dniową bombę kaloryczną 9 .. listopada urodzinki więc do tego czasu daję z siebie wszystko 100% normy
a i ja nie mam w sumie pomysłu jak sobie rozplanować jadłospis co kupić bo u mnie w domu to nie ma nic... co ja mogę jeść i korzystać w jakiś sposób z lodówki u mnie standard pierogi .. jakaś zupa.. to bigos.. to kotlety.. no nie ma w czym przebierać jakie sałatki albo coś co mogę jeść proponujecie ryż?? czy nie... kotlety sojowe czy nie ? może jakieś koktajle owocowe na wieczór ? propozycje Laseczki ?)Bo ja kompletnie nie wiem a nom i myślę by zamienić chleb zwykły tylko na jaki ? ciemnota w tych sprawach jestem :hahaha :

Wydaję mi się, że to wystarczy aby pozbyć się tych zbędnych kilogramów. U mnie to działa. Jedyne co to jedz to samo co jesz nadal tylko w małych ilościach, a jeśli już to zamieniłabym ryż na kasze, kotlety sojowe no cóż jeśli ktoś przepada to jak najbardziej ja jestem akurat z tych co bez odrobinki mięsa żyć nie mogą ;P hmm chlebek zamieniłabym na razowy bądź pumpernikiel albo bardzo dobre a zarazem zdrowe są bułeczki wieloziarniste a koktajle na wieczór mile widziane. to tyle ode mnie.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja bym chciała jak najszybciej i na zawsze! Chciałabym ważyć 50kg, więc właśnie ok.7kg bym zrzucić musiała. Ale samo się nie zrobi!
Coraz bardziej mnie cieszy to odchudzanie . Chociaż taki prawdziwy początek diety jeszcze przede mną.

Jestem w tej samej sytuacji ważę 56kg chciałabym 50kg yhm marzenia
ale nie biorę się za siebie. Najbardziej denerwuje mnie ten tłusczyk na brzuchu i okolicach bioder. ;/
paradiseshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 21:30   #189
winyl
Zakorzenienie

A mnie na udach i później na brzuchu.
Ja chcę być już chuda!

XOXO
Stary 2009-10-26, 21:45   #190
SharMea
Rozeznanie

Biore trzeci dzień THII i już mam dosyć. Pocę się nawet przy oglądaniu telewizji i siedzeniu na kanapie. Oo. Jeżeli nie zadziałają preparaty na pot, to chyba to cholerstwo wyrzuce do kosza...

Jak ja się cieszę, że już 16 dni za mną... choć nie cieszy mnie te 5 kg mniej, jak na razie.

Ja tam słyszałam, że pół kilo na tydzień najzdrowiej się chudnie. Zobaczymy, jak na razie idę jeszcze zamówić Avon, a później brzuszki i spać ;*.

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 21:53   #191
winyl
Zakorzenienie

W 16 dni 5kg? :O JAK?!

XOXO
Stary 2009-10-26, 22:03   #192
gosiafoteczki
Zadomowienie

paradiseshine dzięki za rady sojowe lubię nie są złe jak dla mnie będzie chlebek razowy .. nie wiem ale myślę że do wagi 73 .. powinnam zejść lekko... chociaż nie wiem .. zawsze przez 3 lata ważyłam... 72.. 73.. kiedyś mi się udało zejść do 67... no ale teraz tak mi przybyło i w sumie powód to przejedzenie pewnie więc może nie będzie tak ciężko ))
Stary 2009-10-26, 22:12   #193
SharMea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
W 16 dni 5kg? :O JAK?!
Jak? to sama woda w większości nagromadziło się jej wiele, bo kocham słone rzeczy, a teraz wszytskich się wyrzekłam .
jem 5 posiłków dziennie, od czasu do czasu nawet pierogi ruskie *.*
ćwicze codziennie, chodze na spacery. Brałam przez 13 dni błonnik, od 3 dni biore THII, ale w ciągu tych 3 dni wiele nie schudłam, na pewno mniej niż pół kilo jeżeli już coś. Regularne posiłki podstawą.

A poza tym, jak leci z 84 kg, to na początku poleci szybko

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 06:27   #194
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
realne
kiedyś się zmobilizowałam i w 2 miesiące schudłam 9 kg
a teraz to ciężko kg lecą ..
Stary 2009-10-27, 06:52   #195
Aangel86
Rozeznanie

Dzień dobry Słoneczka łoj ile miałam do czytania ale to dobrze
Cytat:
Napisane przez monkalot1 Pokaż wiadomość
Aangel86 niestety musialam przerwac branieTH2 gdyz bardzo zle sie po nich czułam,miałam straszne bóle brzucha i wogule niedawaly mi energii.moze spróbuje za pare dni znowu.
ale i tak jestem zadowolona bo przez 2 tyg. schudłam 4 kg i zdaje sobie sprawe ze to napewno niebył tłuszcz ale to zawsze jakiś motywujący poczatek.jeszcze 6 kg przedemną do zrzucenia,może do stycznia uda mi sie?
E to ja miałam odwrotnie - miałam energię i zapał do ćwiczeń ale nie jesteś pierwszą osobą, która tak reaguje na TLII, na każdego działa inaczej. Moja koleżanka np. musiała przerwać po trzech dniach bo było jej niedobrze, wymiotowała, a na sam koniec zemdlała więc zależy od organizmu. Spróbuj jeszcze raz za jakiś czas, jak będzie tak samo to odstaw.
Ale i tak gratuluję tych 2 kgA 6kg do stycznia zrzucisz z pewnością, potrzeba tylko trochę silnej woli 3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez vilema Pokaż wiadomość
Cześć kochane , dzisiaj miałam ważenie i na wadze -1kg mniej . No ale z pracy przyszłam głodna i zjadłam kawałek pizzy (kopnijcie mnie mocna w cztery litery) .
Echh zaraz zrobię sobie czerwoną herbatę bo mam wyrzuty sumienia po tej pizzy.
Gratuluję wszystkim ważącym się dzisiaj, które maja swoje małe sukcesy
gratulujęa pizzą nie masz się co przejmować, ja wczoraj przesadziłam z ciastem i głupia kawałek kotleta zjadałam , ale dzisiaj już będę się trzymać (mam nadzieję), chociaż będę robić spaghetti mojemu TZ, więc będzie chwila prawdy

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
oj ja zjadłam 3 kawałki ciasta! moje też możesz oddać heh
Dawaj dawaj na pewno szybko znikną

Cytat:
Napisane przez SharMea Pokaż wiadomość
Biore trzeci dzień THII i już mam dosyć. Pocę się nawet przy oglądaniu telewizji i siedzeniu na kanapie. Oo. Jeżeli nie zadziałają preparaty na pot, to chyba to cholerstwo wyrzuce do kosza...

Jak ja się cieszę, że już 16 dni za mną... choć nie cieszy mnie te 5 kg mniej, jak na razie.

Ja tam słyszałam, że pół kilo na tydzień najzdrowiej się chudnie. Zobaczymy, jak na razie idę jeszcze zamówić Avon, a później brzuszki i spać ;*.
Kurde dziwne... ja się nie pociłam... no ale jak pisałam wcześniej każdy inaczej toleruje te specyfiki ehhh Ale ja Cię podziwiam, wytrawała jesteś... 16 dni ja znowu wczoraj zgrzeszyłam a dzisiaj nowy dzień
Trza się wziąć w końcu w garść idę się kąpać, a potem pomyślę co tu na śniadanko
Miłego dzionka

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 09:47   #196
powered
Raczkowanie

Uhuhuuuu ale się dziewczynki rozpisały
ja właśnie skończyłam śniadanko
2 wasy żytnie z serkiem homogenizowanym naturalnym, pomidorem,rzodkiewka,ogor kiem i pieprzem
szklanka wody z cytryna i miodem
kawa z mlekiem
pękam i nawet mi sie nie chce pupy podnieść a musze na 12,30 jechac na uczelnie i sluchac durnego wykladu z prawa
Co do moich cwiczen to tak, jadlam dietkowo i 3-4 razy dziennie silownia a waga poszla w gore o jakies 3 kg;(
wiem,ze to pewnie nei tluszcz ale jakos odechcialo mi sie wszystkiego widzac ta 7 z przodu na wadze
Muuszę sobie w ogoóle kupić taki fajny balsam rozgrzewajacy z evelinne chyba bo pameitam,ze cellulit po nim wyparował
i jeszze sobie moze wloski dzis ufarbuuje;p
a potem skocze z mama do lekarza i na zakupy,bo postanowilam nie jesc miesa wiec musze sie zaoptrzyc w inne rzeczy do jedzonka zebym potem nie miala w org.niedoborow wszystkiego
macie jakies pomysly na substytuty miecha? bo ja na razie myslalam o; rybach,krewetkach,kotleta ch sojowych, tofu,soi (soji?:P jak sie pisze?), jaja no i twarog i serek homo nic innego poki co mi nie przychodzi do główki. Jakos od kilku dni na widok miesa mi niedobrze,a jak ostatnio zjadlam kawalek szynki to czułam jak mi sie cofa Coooooś mi się w głowie pomieszało
Stary 2009-10-27, 11:23   #197
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez powered Pokaż wiadomość
Muuszę sobie w ogoóle kupić taki fajny balsam rozgrzewajacy z evelinne chyba bo pameitam,ze cellulit po nim wyparował
a dokładnie?? kurde bo też bym coś sobie kupiła cellulit to moja zmora jak Ci się przypomni to napisz

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 12:17   #198
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Uhuhuuuu ale się dziewczynki rozpisały
ja właśnie skończyłam śniadanko
2 wasy żytnie z serkiem homogenizowanym naturalnym, pomidorem,rzodkiewka,ogor kiem i pieprzem
szklanka wody z cytryna i miodem
kawa z mlekiem
pękam i nawet mi sie nie chce pupy podnieść a musze na 12,30 jechac na uczelnie i sluchac durnego wykladu z prawa
Co do moich cwiczen to tak, jadlam dietkowo i 3-4 razy dziennie silownia a waga poszla w gore o jakies 3 kg;(
wiem,ze to pewnie nei tluszcz ale jakos odechcialo mi sie wszystkiego widzac ta 7 z przodu na wadze
i jeszze sobie moze wloski dzis ufarbuuje;p
a potem skocze z mama do lekarza i na zakupy,bo postanowilam nie jesc miesa wiec musze sie zaoptrzyc w inne rzeczy do jedzonka zebym potem nie miala w org.niedoborow wszystkiego
macie jakies pomysly na substytuty miecha? bo ja na razie myslalam o; rybach,krewetkach,kotleta ch sojowych, tofu,soi (soji?:P jak sie pisze?), jaja no i twarog i serek homo nic innego poki co mi nie przychodzi do główki. Jakos od kilku dni na widok miesa mi niedobrze,a jak ostatnio zjadlam kawalek szynki to czułam jak mi sie cofa Coooooś mi się w głowie pomieszało
a na jaki kolorek włosy farbujesz ?
chyba wszystko wymieniłaś tylko nie wiem czy to jest zdrowe tak nagle rzucić mięso..

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość
a dokładnie?? kurde bo też bym coś sobie kupiła cellulit to moja zmora jak Ci się przypomni to napisz
o ja tak samo .. więc też czekam na wiadomośc
Stary 2009-10-27, 13:22   #199
gosiafoteczki
Zadomowienie

Dzisiaj mój 9 dzień
wytrwałam bez ciasteczek drożdżówek bez jedzenia po 18 .. czuję że jak by tak dalej poszło zrzucę do końca tygodnia kolejne 2 kg ale nie wiem nie mówię chop
mam pytanko jak robicie koktajle jakieś na wieczór jogurt naturalny zmiksowany najlepiej z czym? mam do wyboru jabłko banan gruszka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 13:43   #200
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj mój 9 dzień
wytrwałam bez ciasteczek drożdżówek bez jedzenia po 18 .. czuję że jak by tak dalej poszło zrzucę do końca tygodnia kolejne 2 kg ale nie wiem nie mówię chop
mam pytanko jak robicie koktajle jakieś na wieczór jogurt naturalny zmiksowany najlepiej z czym? mam do wyboru jabłko banan gruszka
nie jesz po 18 ? to źle.. o której chodzisz spać ? należy jeść 2-3 godziny przed snem. a białko nawet 1,5 godziny przed snem..

banan odpada. za dużo węglowodanów.
ja zrobiłabym z jabłkiem
Stary 2009-10-27, 13:49   #201
gosiafoteczki
Zadomowienie

Cytat:
nie jesz po 18 ? to źle.. o której chodzisz spać ? należy jeść 2-3 godziny przed snem. a białko nawet 1,5 godziny przed snem..

banan odpada. za dużo węglowodanów.
ja zrobiłabym z jabłkiem
Nom ostatni posiłek jem o 17 niom tak ledwo co przed 18 prawie o 18 hehe taką teorię mi sprzedały mamy koleżanki że próbowały się ograniczać po 18 nie jeść... i schudły ... sporo.. więc i ja spróbowałam .. zasypiam oj ostatnio coś nie mogę spać.... ;/więc zasypiam koło 1.. ze słuchawkami na uszach.. ogólnie kładę się koło 23.. i tak to oglądam tv.. to gazeta.. i zleci
Stary 2009-10-27, 14:00   #202
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Nom ostatni posiłek jem o 17 niom tak ledwo co przed 18 prawie o 18 hehe taką teorię mi sprzedały mamy koleżanki że próbowały się ograniczać po 18 nie jeść... i schudły ... sporo.. więc i ja spróbowałam .. zasypiam oj ostatnio coś nie mogę spać.... ;/więc zasypiam koło 1.. ze słuchawkami na uszach.. ogólnie kładę się koło 23.. i tak to oglądam tv.. to gazeta.. i zleci
takim sposobem można schudnąc ale to zwalnia metabolizm..
też kiedyś po 18 nie jadłam, a z rana budziłam się straaasznie głodna. zmieniłam to. jem 2-3 godziny przed snem i czuje się lepiej, no i kg tez lecą

Edytowane przez eMisss
Czas edycji: 2009-10-27 o 14:05
eMisss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 14:01   #203
powered
Raczkowanie

Nie wiem,ale mam mięsowstręt:P może mi przejdzie

Balsam to; Eveline slim extrem 3d- termoaktywne serum podelujące brzuch,uda i pośladki. Był w promocji za 14 zł i do tego super blyszczyk powiekszajacy usta gratiss,a normalnie balsam kosztuje ok 20zł i błyszczyk 12
Ale uwaga,mocno grzeeeje!)
Włoski farbuje na beżowy blond, zakupiłam już farbę
Dziiiewwczyny baty proszę, zgrzeszyłam paskiem mlecznej czekolady i kromka grahama z miodem ale mialaam taka mega ochote na slodkie
tłumacze sobie,ze lepiej to niż jakieś chipsy albo batony,ale i tak nie powinnam
Stary 2009-10-27, 14:04   #204
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem,ale mam mięsowstręt:P może mi przejdzie

Balsam to; Eveline slim extrem 3d- termoaktywne serum podelujące brzuch,uda i pośladki. Był w promocji za 14 zł i do tego super blyszczyk powiekszajacy usta gratiss,a normalnie balsam kosztuje ok 20zł i błyszczyk 12
Ale uwaga,mocno grzeeeje!)
Włoski farbuje na beżowy blond, zakupiłam już farbę
Dziiiewwczyny baty proszę, zgrzeszyłam paskiem mlecznej czekolady i kromka grahama z miodem ale mialaam taka mega ochote na slodkie
tłumacze sobie,ze lepiej to niż jakieś chipsy albo batony,ale i tak nie powinnam
chyba sobie zakupie ten balsam
co ta za dieta bez grzeszków. od tego co zjadłaś nie przytyjesz, więc się nie martw. jutro na pewno będzie lepiej. i fakt lepsze to niż chipsy ...
Stary 2009-10-27, 14:23   #205
Rock4ever
Raczkowanie

Wow Wątek się rozkręca .
Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam pół talerza zupy mlecznej (takiej z kluseczkami)
Na obiad zaraz będę jadła ryż zapiekany jakby z sosem pomidorowym i pieczone udko I zaraz wypiję czerwoną herbatkę, bo mama wkońcu kupiła
Powodzenia wszystkim
Rock4ever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 14:31   #206
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rock4ever Pokaż wiadomość
Wow Wątek się rozkręca .
Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam pół talerza zupy mlecznej (takiej z kluseczkami)
Na obiad zaraz będę jadła ryż zapiekany jakby z sosem pomidorowym i pieczone udko I zaraz wypiję czerwoną herbatkę, bo mama wkońcu kupiła
Powodzenia wszystkim
a ja nie przepadam za czerwoną herbatą, paskudnie smakuje .. ;p
Stary 2009-10-27, 14:41   #207
Rock4ever
Raczkowanie

Cytat:
a ja nie przepadam za czerwoną herbatą, paskudnie smakuje .. ;p
Zależy od gustu ;D Ja np. mogę pić ja wciąż i wciąż

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 14:44   #208
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Zależy od gustu ;D Ja np. mogę pić ja wciąż i wciąż
właśnie . też muszę ją polubić .. bo jest zdrowa ale troszkęcięzko będzie. a jaką pijesz ?
Stary 2009-10-27, 15:01   #209
Rock4ever
Raczkowanie

Cytat:
właśnie . też muszę ją polubić .. bo jest zdrowa ale troszkęcięzko będzie. a jaką pijesz ?
Herbata czerwona PU- ERH firmy "Bio- Active". I są różne smaki
Ostatnio piłam grejfrutowo- jakąś A teraz mam cytrynową. Do koloru, do wyboru ... A jeśli nie podchodzi Ci czerwnona, to możesz pić zieloną- tak samo zdrowa ;D
Stary 2009-10-27, 15:08   #210
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Herbata czerwona PU- ERH firmy "Bio- Active". I są różne smaki
Ostatnio piłam grejfrutowo- jakąś A teraz mam cytrynową. Do koloru, do wyboru ... A jeśli nie podchodzi Ci czerwnona, to możesz pić zieloną- tak samo zdrowa ;D
ja to piłam bezsmakową może dlatego mi nie smokowała ;p

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości