Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 16:56   #1531
Mustique
Lena

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

czesc dziewczyny!

ja dopiero co wróciłam z pracy. miałam jechać do KRK , ale szef wysłał kogoś innego i mnie ta atrakcja nic nie robienia ominęła. teraz jestem padnięta. nie sądziłam że zimowe dojazdy do pracy tak mnie zmęczą.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

fajne nazwy dla autek my na jedno mowilismy kiedys krysia (corsa) ale teraz juz nie bo ja sprzedalismy a do tych nic nie wymyslilismy
ja mam Cinquacento żółte- nazywam ją Cytrynką!

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
bo mój temat to:chwalenie jako akt perswazyjny w reklamie
ooo.. temat bardzo ciekawy...trzymam kciuki za tworzenie!
Stary 2009-10-27, 17:02   #1532
lusesita23
Zakorzenienie

Hmmm...to chyba Wasze pokolenie jest dojrzalsze niż nasze było;p bo ja tez nie myślałam o slubie w klasie maturalnej;p ale miałam koleżanke, która na studniówce była już w wysokiej ciąży, ale pobrali się z wielkiej miłosci i teraz maja dwie śliczne coreczki jednak za "moich czasów"(o matko jak to brzmi) to był wyjątek chyba w całej szkole bo były tez dziewczyny, które się "hajtały",ale albo z powodu wpadki, albo teraz są w trakcie rozwodów, albo tez maja każde dziecko z innym...ale wiadomo co to za laski były:d Wam dziewczyny gratuluję, że dobrze wiecie, czego chcecie
Stary 2009-10-27, 17:06   #1533
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

ivona84 - az tak duzo to ja nie kucharze..hehe...jak Tz przyjezdza to sie zawsze staram cos wymyslec nowego..tak to jakies proste rzeczy jem..moja mama za to jest mega kombinatorka w kuchni i mnie to sie od niej tez udziela i czesto cos innego chce wymyslec.. przepisy rozne moge podac tylko nie wiem co by Cie interesowalo..
Ale np tydzien temu jak Tz przyjechal to zrobilam wlasnie tego kurczaka w orzechach:
pokroilam piers z kurczka na mniejsze kawalki, kazda posolilam, popieprzylam, potem zamaczalam w rozbeltanym jajku i panierowalam w orzechach(pokruszone orzechy wloskie z lyzka maki i bulki tartej) i to smarzyłam na oleju.
Do tego zrobilam salatke:
pokrojona polowka salty lodowej, 2 gruszki(wazne zeby byly twarde) starte na tarce na plasterki, do tego ser plesniowy jakis z tych niebieskich i ser plesniowy Camember pokrojone w kosteczke, pokrojone orzechy wloskie, garsc suszonej zurawiny, i to wszystko skropilam sokiem z cytryny i oliwa z oliwek
A do tego zamist jakichs ziemniakow kupilam swierza bagietke
No i biale winko
No i wyszla francuska kolacyjka

Dla mojego Tzta uwielbiam gotowac, jak tylko mam wolny czas a ze teraz mam troche luzu na 5 roku wiec Tz ma dobrze.
Ja ostanio jestem maniaczka szpinaku i ciagle go wrzeram w roznej postaci:P

Ehh..ide sie cos pouczyc bo postanowilam od dzis wziasc sie do roboty...

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:08   #1534
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Kolezanka z pracy podała mi przepis na kotlety z kurczaka tylko że w panierce z miodu, musztardy oraz oliwy Zastanawiam się jak to będzie smakowało....
brzmi pysznie
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
"wiesz czemu mam do ciebie pretensje? wiesz? bo się po prostu dziś wkur....łam"
ja też czasem tak mam ale raczej się do tego przed Tż nie przynaje bo potem co mu zwrócę na cos uwagę to słysze pytanie czy znowu przed okresem jestem zazwyczaj odpowiadam że zawsze jestem przed
Ale mój Tomas to chyba by nie poszedł po tabletki anty do lekarza do apteki tak ale do lekarza watpie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
mam chlebek

Jak patrzę na tą kanapkę, to aż chce się żyć
pewnie smaczna była
Cytat:
ivona na libido polecam ten "Dziennik nimfomanki"
właśnie zaczęłam i wrażenia są hehe
kurcze a Piotrek wyjechał
no muszę sobie ta ksiązke sprawic po wyplacie czyli pojutrze
Lusesita naprawdę ciekawy temat

Honolinka

Cobra nawet mi nie mow o sprzataniu mam wrazenia ze zycie mi plynie od jednego sprzatania do nastepnego

Asia to chyba nie pozostaje nic innego jak dogadac sie z siostra tz na konkretny miesiac, jedna na wiosne a druga poznym latem albo jesienia bo inaczej trudno sobie 2 śluby wyobrazic w jednej rodzinie tydzien za tygodniem...

Coś dzisiaj Elunki nie było

a zapomnialam zapytać bo któreś dziewczyny pisaly kiedyś o plackach weselnych (?) a co to?

ja już w domku jestem ale jakoś się padnięta czuję a tu nauka na jutro

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-27 o 17:11
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:11   #1535
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm...to chyba Wasze pokolenie jest dojrzalsze niż nasze było;p bo ja tez nie myślałam o slubie w klasie maturalnej;p ale miałam koleżanke, która na studniówce była już w wysokiej ciąży, ale pobrali się z wielkiej miłosci i teraz maja dwie śliczne coreczki jednak za "moich czasów"(o matko jak to brzmi) to był wyjątek chyba w całej szkole bo były tez dziewczyny, które się "hajtały",ale albo z powodu wpadki, albo teraz są w trakcie rozwodów, albo tez maja każde dziecko z innym...ale wiadomo co to za laski były:d Wam dziewczyny gratuluję, że dobrze wiecie, czego chcecie

Hehe no u mnie tzn u nas dziecko póki co nie wchodzi narazie w grę. Chcemy się pobrac z tego względu że nie widzimy bez siebie przyszłości, i oboje jesteśmy pewni swoich uczuć. Chociać ja od zawsze szukałam stałego związku wlanie kiedy moje koleżanki były to z tym, to z tamtym po tydzień czy dwa to ja zawsze chciałam mieć kogoś na stałe i po 2 związkach odnalazłam się w 3 związku

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:35   #1536
T'ai
Zakorzenienie

ja widziałam jeden taki przypadek w sumie u mojej siostry w klasie dziewczyna wyszła za mąż zaraz po maturze w wakacje, ale ona jakiegoś innego wyznania i u nich to się odbywało tak szybko
ja tam was podziwiam, bo ja w klasie maturalnej to inne rzeczy miałam w głowie niż ślub
nawet jak poznałam Piotra to nie myślalam na początku chociaż było nam razem dobrze

Stysik no ja go wysyłam w końcu niech też poczuje się w obowiązku
nie ma przyjemności bez recepty że tak powiem

Asia to pozostaje pogadać jak radzą dziewczyny i niech jeden ślub będzie wiosną drugi jesienią (przecież miesiąc chyba nie jest aż tak istotny), chociaż z kilka miesięcy odstępu żeby goście podołali chociażby z kasą
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:09   #1537
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jutro kolosa na uczelni wiec korzystam z tego ze jest spokoj

fajne nazwy dla autek my na jedno mowilismy kiedys krysia (corsa) ale teraz juz nie bo ja sprzedalismy a do tych nic nie wymyslilismy
powodzenia w nauce.
a my na swoją maree mówimy marysia, wcześniej na dużego fiata wołaliśmy basia, a Adam na pande wola misiek
[
QUOTE=Stysik;14938825]
Niunia jak ja nie cierpię opryszczek sama jestem szczessciara bo na to nie choruje ale za to moj biedny tz jak juz dostanie opryszczke to Więcejna pol twarzy

T'ai mama mojego Tż jest 15 lat starsza od mojej i bardziej przypomina mi moja babcie (tesciowa mamy, którą obie za bardzo nie lubimy ) więc też będzie ciekawie [/QUOTE]
opryszczka to najgorsza rzecz jaka może być. Stysik coś Ci nie wyszło te hiperłącze Więcej

moja teściowa jest 12 lat starsza od mojej mamy

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Kolezanka z pracy podała mi przepis na kotlety z kurczaka tylko że w panierce z miodu, musztardy oraz oliwy Zastanawiam się jak to będzie smakowało....
Zapowiada się apetycznie

Cześć Dziewczyny

ja już po pracy.
miałam nawet wózek kontrolny ale przeszłam bezbłędnie

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:16   #1538
T'ai
Zakorzenienie

niunia a co dokładnie kontrolują z tym wózkiem?
pisałam ci pyralginum zwykłe wystarczy na opryszczkę
Stary 2009-10-27, 18:17   #1539
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

T'ai chyba muszę sobie sprawic ten Dziennik

Asia zgadzam się z dziewczynami, ze powinnaś chyba ustąpic. Możecie zrobic wesela z jakimś półrocznym odstępem.

Cytat:
Hmmm...to chyba Wasze pokolenie jest dojrzalsze niż nasze było;p bo ja tez nie myślałam o slubie w klasie maturalnej;p ale miałam koleżanke, która na studniówce była już w wysokiej ciąży, ale pobrali się z wielkiej miłosci, jednak za "moich czasów"(o matko jak to brzmi) to był wyjątek chyba w całej szkole bo były tez dziewczyny, które się "hajtały",ale albo z powodu wpadki, albo teraz są w trakcie rozwodów, albo tez maja każde dziecko z innym...ale wiadomo co to za laski były:d
U mnie było identycznie Gdzie ja w wieku 18 lat myślałam p ślubie

Diana już skopiowałam ten przepis - dzięki

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
miałam nawet wózek kontrolny ale przeszłam bezbłędnie
Co to wózek kontrolny

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-10-27 o 18:21
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:29   #1540
lusesita23
Zakorzenienie

Isabele muszę kiedys wypróbować ta smakowitość

T'ai ten Dziennik to moja lektura jak o tym napisałaś;p muszę go mieć tylko biedny TŻ juz całkiem zgłupieje z tym moim temperamentem hihi

Asia to b.fajnie, że jesteś tego pewna już teraz

Co do gotowania to ja tez uwielbiam cos robić dla mojego TŻeta - co więcej On mówi, że nawet te eksperymenty kulinarne lubiale na szczęście chudziutki jest, więc mam nadzieję, że troszke dzieki temu przytyje....a jak nie pali to w końcu powinien

Apetytu mi narobiłyście tymi przepisami;p A dziś to Mam wyjątkowo eksperymentuje w kuchni i jak przyjedzie TŻ zaserwuje nam omlet po krółewsku-nie moge sie doczekać a do 19 jeszcze tyyyyle czasu

Ach no i dziękuje za pochwałę tematu właśnie nazbierałam kilkanaście reklam, na razie tylko z cosmo i glamour, TŻeta poprosiłam, żeby poszukal jakis w CKMie, kiedys kupował świntuszek jeden

Miłego wieczorku A ja mam już weekend-przynajmniej od szkoły;p jutro robię sobie wolne

I też przyłączam sie do pytania:co to jest ten kontrolny wózek?
Stary 2009-10-27, 18:44   #1541
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Co to wózek kontrolny
Cytat:
niunia a co dokładnie kontrolują z tym wózkiem?
testy robi nam ochrona, a właściwie do kasy przychodzą podstawione osoby i to na prośbę dyrekcji. te test, zwane wózkami, sprawdzają, czy my sprawdzamy wszystko - wózki klientów, czy czegoś np pod gazetkami nie ma, czy nie ma czegoś dołożonego do pudełek.
czy sprawdzamy to co się nabija na kasie. np. ktoś kupuje wiertło a na kasie wyskakuje wiertło czy może np pędzel.

No i ja miałam coś takiego: w wózku został wiertło - koleś powiedział, że to tak już było. potem do lampy miałam przykręconą żarówkę i do deski sedesowej do pudełka włożona była tarcza

T`ai muszę koniecznie wypróbować tą pyralginum

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:52   #1542
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai ten Dziennik to moja lektura jak o tym napisałaś;p muszę go mieć tylko biedny TŻ juz całkiem zgłupieje z tym moim temperamentem hihi
podejrzewam że mu to nie będzie przeszkadzało oni nigdy nie mają dość
a siostra Piotra mnie uprzedzała że po tej książce to sama sobą się zajmę

Cytat:
testy robi nam ochrona, a właściwie do kasy przychodzą podstawione osoby i to na prośbę dyrekcji. te test, zwane wózkami, sprawdzają, czy my sprawdzamy wszystko - wózki klientów, czy czegoś np pod gazetkami nie ma, czy nie ma czegoś dołożonego do pudełek.
czy sprawdzamy to co się nabija na kasie. np. ktoś kupuje wiertło a na kasie wyskakuje wiertło czy może np pędzel.

No i ja miałam coś takiego: w wózku został wiertło - koleś powiedział, że to tak już było. potem do lampy miałam przykręconą żarówkę i do deski sedesowej do pudełka włożona była tarcza

T`ai muszę koniecznie wypróbować tą pyralginum
czego to nie wymyślą

pyralginum najlepsza i tanio
te zoviraxy i inne do bani są mówiąc szczerze a po pyralginum u mnie max 2 dni i było zasuszone
Stary 2009-10-27, 18:59   #1543
butterfly20
Zakorzenienie

Tak Was czytam i czytam,ale nie mam siły pisać.

Asiu a siostra TŻa mam rozumieć jest starsza?Może dlatego dają jej pierwszeństwo?

A odnosnie winietek pisałyście i ja dzisiaj zobaczyla coś takiego jak "plany stołów".Po prostu przy wejściu na salę ustawia się tablicę i tam pod numerami stolików jest napisane,kto ma przy których siedzieć. Tym sposobem goście sami wybierają gdzie siadają,ale mamy na to jakiś wpływ.Ja będę mieć okrągłe stoły więc tym bardziej by mi to pasowało.
U mnie na sali podobno jest tak,że kelnerzy witają gości,pytają o nazwiska i prowadzą do właściwego stołu,a goście wybierają sobie miejsca

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:04   #1544
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2009-10-27 o 19:10
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:07   #1545
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
opryszczka to najgorsza rzecz jaka może być. Stysik coś Ci nie wyszło te hiperłącze Więcej
właśnie nie wiem co to hiperłącze w mojej wiadomości robi? ja tam tego nie włożyłam złośliwosc rzeczy martwych
a z tym koszykiem to slyszalam ze w niektorych marketach nawet zwalniaja jak sie 2-3 razy nie wyczai klienta tajniaka chciaz koelzanka mi mowila ze u nich to ochorna jest ta co sprawdza i zazwyczaj jak kupuja ochroniarze to sie bardzo dokladnie sprawdza na wszelki wypadek
Cytat:
he he przez T'ai za chwile bedziemy wszystkie ten dziennik czytac ja na pewno od soboty

Stary 2009-10-27, 19:08   #1546
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Cześć
Elunka jak gardlo?
troszeczkę lepiej...ale się dzisiaj wnerwiłam.....dzwonię do przychodni żeby się zarejestrować, ta mi mówi ze na popołudnie to po 11. więc dzwonię 11.20 - i co? - nie ma już numerków!! Nie ide do żadnego lekarza...sama sobie dam radę...

Cytat:
za to moj tatus to zawsze jak bierze auto ma pusto w baku i musi tankowac... taki przypadek

nie chce mi sie nic...
a dzisiaj w radiu slyszalam ze wczorajszy dzien byl najabrdziej nieproduktywnym dniem w roku i ten tydzien jest najbardziej nieproduktywny w roku to wszystko tłumaczy
Mój tata jak wie ze biorę w weekend samochód do szkoły to tez się już nauczył że musi zatankować zeby mi nie brakło wachy...
tez słyszałam w radiu ze naukowcy stwierdzili że nie produktywny tydzień. i żeby ich nie zawieść mówili

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim
Pozdrawiam i miłego dnia

A wczoraj nam pękło 600 dni do ślubu Dziś już 599
Oj, mam nadzieje ze tylko lepiej bedzie....Powodzonka

Cytat:

Coś dzisiaj Elunki nie było
Kto by o mnie pamiętał jak nie Ty
MASAKRA!! padła mi pamięć operacyjna w kompie, nie mam NIC!! Ani neta, ani nawet w pasjansa nie można grać jutro to się chyba na wszystkie przedmioty nauczę z nudów

Cytat:

BRAWO!! Zadna PM 2011 nie da się robić w konia

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-27, 19:22   #1547
conslusion
Rozeznanie

Hej

Cytat:
Conslusion na pewno coś wymyslisz żeby Ci tż przebaczył
Obejrzeliśmy pogniewani film, ale po filmie przeprosiłam, a Tż na szczęście z tych, co się długo nie gniewają

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
Chciałam się przywitać, bo nic nie piszę, ale czytam wszystko na bieżąco. Staram się w pracy pracować, a nie siedzieć na wizażu - taki mały odwyk
Zresztą przyczyniło się do tego to, że już była mowa o mojej wyprowadzce od Łukasza, czyli nici ze ślubu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Zresztą to wina moich fochów i takich tam. Muszę się poprawić, ale to chyba wina tej pogody, bo non stop mnie coś irytowało. Zastanawiam się czy nie odstawić tabsy bo to też poniekad ich wina chyba Co myślicie?
No koniec żali Trzeba być twardym nię miętkim
To dobrze, że się porozumieliście.
Co do tabsów, ja brałam tylko przez miesiąc, ale to był chyba najgorszy miesiąc w moim życiu. Byłam maksymalnie rozdrażniona, Tż nie miał prawa mnie dotknąć, libido nawet nie zerowe, ale ujemne bym powiedziała, nie wspominając o tym, że co rano wymiotowałam. Pół biedy, jak zdążyłam jeszcze w domu. Gorzej, jak mnie w autobusie złapało i musiałam wyskakiwać na pierwszym lepszym przystanku.

Cytat:
akurat wczoraj widziałam taką scenę w filmie, dziewczyna przyszła do faceta, zaczęła go bluzgać i rzucać czym popadnie po czym mówi coś w stylu:
"wiesz czemu mam do ciebie pretensje? wiesz? bo się po prostu dziś wkur....łam"
no i ja czasem też tak mam , a już zwłaszcza przed okresem ograniczam spotkania
pogoda fakt, dobijająca i to raczej nie z winy tabletek (to ja bym musiała mieć fochy 5 lat), a spadek libido też może być ze zmęczenia albo nie wiem może tak jak ja potrzebujesz więcej słońca?
ja sierpniowa jestem to wiesz....
Oj też mi się zdarza wyładować na Tż, jak mnie coś zdenerwuje. Tak to jest, że najłatwiej wyżyć się na najbliższych.
A jak zbliża się @ to Tż wie, że ma mnie nie złościć, nie prowokować i w ogóle najlepiej trzymać się z daleka.
I też jestem sierpniowa.

Ja dziś jestem padnięta. Byłam na cmentarzu, wysprzątałam groby. Jakiś miły, starszy pan mi trochę pomógł, bo mi kosą wykosił habazie przy jednym grobie - sama pewnie nożem bym z nimi walczyła. Później jeszcze zgrabiłam babci liście na podwórku - do tej pory boli mnie kręgosłup. A teraz czekam na Tż, aż wróci z treningu.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:23   #1548
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
troszeczkę lepiej...ale się dzisiaj wnerwiłam.....dzwonię do przychodni żeby się zarejestrować, ta mi mówi ze na popołudnie to po 11. więc dzwonię 11.20 - i co? - nie ma już numerków!! Nie ide do żadnego lekarza...sama sobie dam radę...

Kto by o mnie pamiętał jak nie Ty
MASAKRA!! padła mi pamięć operacyjna w kompie, nie mam NIC!! Ani neta, ani nawet w pasjansa nie można grać jutro to się chyba na wszystkie przedmioty nauczę z nudów

BRAWO!! Zadna PM 2011 nie da się robić w konia

ale w tej przychodni są wredni, nic tylko a masz gorączkę? może do innego lekarza idz?
a ta pamiec operacyjna to na tym sluzbowym kompie padla? nie wytrzymala nawalu informacji z wizazu

Conslusion to dobrze ze sie Tż nie gniewał a mnie ostatnio tez mily pan pomogl jak mi sie autko zepsuło czasem to oni potrafia zachowac się jak ludzie

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-27 o 19:25
Stary 2009-10-27, 19:24   #1549
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
he he przez T'ai za chwile bedziemy wszystkie ten dziennik czytac ja na pewno od soboty
zobaczycie jak mi podziękują wasi TŻ-ci

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mój tata jak wie ze biorę w weekend samochód do szkoły to tez się już nauczył że musi zatankować zeby mi nie brakło wachy...
dzisiaj to ja zatankowałam dla taty ale tylko 17 l bo na więcej mnie nie stać na koniec miesiąca

Piotrka zobaczę dopiero w piątek ale już dziś zaczęłam mu wysyłać wiecie "interesujące" smsy co by się nie mógł doczekać
super sprawa na rozgrzanie atmosfery z związku (ivona czytasz co piszę? )
Stary 2009-10-27, 19:30   #1550
conslusion
Rozeznanie

Aha, o winietkach jeszcze miałam napisać. Ja jestem wielką zwolenniczką. Byliśmy w tym roku na 3 weselach. Jedno było małe, na 50 os - bez winietek. Wyszło tak, że 4 os rodzina musiałaby się rozdzielić, ale w końcu dostawili sobie brakujące krzesło i tak się cisnęli, a na przeciwko nas siedzieli ludzie, którzy nie wiadomo kim w ogóle byli. Drugie było większe - już na sto lat było zamieszanie, rozglądanie się po sali, zajmowanie miejsc. I też wyszło tak, że chcieliśmy sobie usiąść całą rodziną razem, a między nas wtrynili się jacyś obcy ludzie, kuzyn z rodziną został sam przy innym stoliku, a ciotka ze swoją, dość liczną rodziną, na drugim końcu sali. Ostatnie wesele było z winietkami i było super. Nie wiem, czy byli jacyś niezadowoleni ludzi. My mieliśmy i miejsce i towarzystwo na 6.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Ja oglądałam Dziennik nimfomanki - własnie sobie przypomniałam. A to chyba oznacza, że nie zrobił na mnie zbyt wielkiego wrażenia, skoro nie bardzo pamiętam. Mamy go u Tż na laptopie, więc jak go dorwę w swoje ręce to odświeżę pamięć.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:38   #1551
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Niunia ale Was kontrolują zarazy jedne Ale Elunka dobrze napisała - żadna z nas się nie da robic w konia

Cytat:
a siostra Piotra mnie uprzedzała że po tej książce to sama sobą się zajmę
No ładnie Coraz bardziej mnie zachęcasz do zakupu tej książki
Czytam wszystko co piszesz, zwlaszcza o tej książce

Elunka zdrowiej Ta cholerna służba zdrowia
A co do kompa to poproś szefa o nowego

Conclusion chyba miałaś nieodpowiednie tabsy dobrane.
A co do winietek do myślę o nich cały czas

64 => 55
Stary 2009-10-27, 19:40   #1552
lasoa
Zakorzenienie

dziewczyny a jakie stosujecie metody antykoncepcji ?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:50   #1553
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:

Asia to pozostaje pogadać jak radzą dziewczyny i niech jeden ślub będzie wiosną drugi jesienią (przecież miesiąc chyba nie jest aż tak istotny), chociaż z kilka miesięcy odstępu żeby goście podołali chociażby z kasą
Chyba własnioe tak zrobimy ... ja ustapie.

Cytat:
Asia zgadzam się z dziewczynami, ze powinnaś chyba ustąpic. Możecie zrobic wesela z jakimś półrocznym odstępem.

Tak prawdopodbnie zrobimy... zdecydujemy się na miesiące wiosenne.

Cytat:

Asia to b.fajnie, że jesteś tego pewna już teraz

Dzięki
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Asiu a siostra TŻa mam rozumieć jest starsza?Może dlatego dają jej pierwszeństwo?

A odnosnie winietek pisałyście i ja dzisiaj zobaczyla coś takiego jak "plany stołów".Po prostu przy wejściu na salę ustawia się tablicę i tam pod numerami stolików jest napisane,kto ma przy których siedzieć. Tym sposobem goście sami wybierają gdzie siadają,ale mamy na to jakiś wpływ.Ja będę mieć okrągłe stoły więc tym bardziej by mi to pasowało.
U mnie na sali podobno jest tak,że kelnerzy witają gości,pytają o nazwiska i prowadzą do właściwego stołu,a goście wybierają sobie miejsca
Tak jest starsza. O to z tymi kelnerami to fajnie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Aha, o winietkach jeszcze miałam napisać. Ja jestem wielką zwolenniczką. Byliśmy w tym roku na 3 weselach. Jedno było małe, na 50 os - bez winietek. Wyszło tak, że 4 os rodzina musiałaby się rozdzielić, ale w końcu dostawili sobie brakujące krzesło i tak się cisnęli, a na przeciwko nas siedzieli ludzie, którzy nie wiadomo kim w ogóle byli. Drugie było większe - już na sto lat było zamieszanie, rozglądanie się po sali, zajmowanie miejsc. I też wyszło tak, że chcieliśmy sobie usiąść całą rodziną razem, a między nas wtrynili się jacyś obcy ludzie, kuzyn z rodziną został sam przy innym stoliku, a ciotka ze swoją, dość liczną rodziną, na drugim końcu sali. Ostatnie wesele było z winietkami i było super. Nie wiem, czy byli jacyś niezadowoleni ludzi. My mieliśmy i miejsce i towarzystwo na 6.
Właśnie , dlatego ja chyba będę miała winietki.

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ja biorę tabletki anty

-------
A ja mam pytanie, mama dała mi swój pierscionek zaręczynowy ... (podobno złoty) żebym sobie nosiła , no i on był taki strasznie cienki. Dzisiaj koleżanka chciała go obejrzeć i on jest tak skonstruowany że takie dwie kulki się odginały żeby mozna było go powiększyć no i go złamała na pół- pękła ta cienka część. W związku z czym czy złotnik naprawi pierścionek? A jeśli się okaże że pierścionek jest jedynie PO zlacany to czy zlotnik też go naprawi?Czy odprawi mnie z kwitkiem?

Jestem mamą

Edytowane przez asia665
Czas edycji: 2009-10-27 o 19:54
Stary 2009-10-27, 19:54   #1554
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Stysik, Iwonka, nie mam gorączki, ogólnie już lepiej się czuję dlatego na razie dam sobie spokój. A jeśli chodzi o kompa to tak, w służbowym pamięć padła. muszę powiedzieć szefowi zeby kupił nową. Ale nie wiem kiedy to nastąpi z jego zapędem. Najbardziej to właśnie wizażu szkoda, bo klienci to pal licho dzięki Wam za troskę

lasoa - gumy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-10-27, 20:02   #1555
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Oj też mi się zdarza wyładować na Tż, jak mnie coś zdenerwuje. Tak to jest, że najłatwiej wyżyć się na najbliższych.
A jak zbliża się @ to Tż wie, że ma mnie nie złościć, nie prowokować i w ogóle najlepiej trzymać się z daleka.
I też jestem sierpniowa.
też lwica?

Cytat:
Conslusion to dobrze ze sie Tż nie gniewał a mnie ostatnio tez mily pan pomogl jak mi sie autko zepsuło czasem to oni potrafia zachowac się jak ludzie
no ludzie czasem mają odruchy, kiedyś pan w autobusie dał mi jabłka ze swojej działki, pyszne były

Cytat:
Ja oglądałam Dziennik nimfomanki - własnie sobie przypomniałam. A to chyba oznacza, że nie zrobił na mnie zbyt wielkiego wrażenia, skoro nie bardzo pamiętam. Mamy go u Tż na laptopie, więc jak go dorwę w swoje ręce to odświeżę pamięć.
ja chce najpierw przeczytać bo też ściągnęliśmy
książki zawsze bywają lepsze, nieźle wyobraźnia działa

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
tabletki od prawie 5 lat
gumkom jakoś nie mogę zaufać (kiedyś pękła)
poza tym jakieś takie niewygodne są
Stary 2009-10-27, 20:04   #1556
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lasoa teraz tabletki anty, a wcześniej przez bardzo długo gumki

Asiu wydaje mi się, że powinno się dac naprawic pierścionek. Przejdź się do pierwszego lepszego jubilera czy złotnika i po prostu zapytaj.

64 => 55
Stary 2009-10-27, 20:11   #1557
T'ai
Zakorzenienie

nasz kot ostatnio przechodzi samego siebie

u góry nad nami mieszka małżeństwo i mają 2-letnią córkę Rozalkę
Mały czasem chodzi na klatkę i gapi się w okno na podwórko
no i ostatnio też był, po jakimś czasie mama poszła i coś nie mogła go znaleźć
patrzy a on w wózku u Rozalki sobie śpi , nakrzyczała na niego to się odwrócił dupą i schował łeb między łapki

Mały pije wodę tylko z kranu, dla nas nic dziwnego, ale wczoraj wchodzimy do kuchni a on sobie siusia prosto w odpływ w tym zlewie normalnie tyle śmiechu z tym kocurem
Stary 2009-10-27, 20:15   #1558
asia665
Wtajemniczenie

Ivona- własnie koleżanka, która go połamała wzięla go dzisiaj do złotnika ..wiec jutro sie dowiem co z nim dalej.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

T'ai - ale masz inteligentnego kota!

Jestem mamą

Stary 2009-10-27, 20:17   #1559
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No to się w porządku koleżanka zachowała
Do jutra

64 => 55
Stary 2009-10-27, 20:19   #1560
asia665
Wtajemniczenie

Ja też już lece.

Dobranoc

Jestem mamą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości