|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Tu juz nie chodzi o sam fakt dostania jakiś gratisów, ale to co luki wypisuje. Określiłabym to jako "Attention seeker".
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Niom naprawde facet sie wkurzył
i napisał że ma link do 1 K taa akurat, nie jestem okręgiem prognozującym no ale wiem że jeszcze go nie ma ![]() Będzie za pare dni |
|
|
|
#4503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie myśli, że się dziewczyny "nawrócą" i będą go prosiły o tego linka... ehh.
|
#4505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
No ale ja już znalazłem na innym forum .
Przesyłam tylko Na priva . |
|
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
niom jest 1 K tylko że rosyjski ....
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- http://www.avon-forum.ru/4images/cat..._id=407&page=3 Jak ktoś chce zobaczyc, proszę bez żadnych wiadomości prywatnych
|
|
|
|
#4508 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Czy przyjmiecie nową pod swoje skrzydła ![]() Nie chce się mieszać ale pan łuki ma racje jest już katalog 1/09 pozdrawiam
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już miało cię tu nie być, a cały czas piszesz i piszesz, starałam się nie udzielać w tej sprawie ale strasznie jesteś upierdliwy, wcale nam nie zależy na twoim katalogu, damy sobie radę bez ciebie, na szczęście jest tu tyle dobrych i życzliwych ludzi, że nic od ciebie nie chcemy. |
|
|
|
|
#4510 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
Przestańcie już prawdować
![]() Każdy ma prawo pisać co mu sie podoba, jeśli macie jakieś zastrzeżenie to czasem warto przemilczeć, a nie tyle postów produkować nie wiem po kiego ... noooooo ciiiiii...
|
|
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest przegląd 15
![]() Czy któraś z Was widziała już zegarek SICILY ? Będę wdzięczna za każdą opinie
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Zegarki Sicily (fioletowy i niebieski) wyglądają nawet fajnie i wcale nie tandetnie, kolory intensywne, mam "szczupły" nadgarstek i mimo tego wcale mi nie spadały i nie latały po całym ręku . Nie ma możliwości regulacji. Są zapinane na takie jakby magnesy. Dla mnie fajne, nawet te "kryształki" w miarę porządne. Prezentują się bardzo ładnie, chyba się zastanowię nad kupnem."moja klientka zamawia, jutro składam zamówienie więc paczkę będę miała w poniedziałek, zrobię fotki i wstawię na katalogowy, chyba że ktoś wcześniej będzie miał
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-27 o 21:19 |
|
|
|
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny
czy wy też czekacie długo na zamówienie z Avonu? bo zamówiłam tydzień temu i tydzień bity czekam już. Konsultantka mi już mówiła, że paczka może jutro będzie czemu tak jest ech... to tylko głupia szminka
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego, że złozyłaś zamówienie duzo przed terminem kiedy konsultanta składa zamówienie. Ją obowiązuja terminy podane przez Avon. Po złożeniu zamówienia tez czeka na paczkę.
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Andzia...
Rilli... wiele zależy od konsultantki, moje dziewczyny nieraz mają kosmetyki na 2 dzień, bo lecę do COK i tam im kupuję Wiele też zależy od tego, kiedy zamówisz produkt, niestety mamy terminy wyznaczone przez Avon kiedy możemy składać zamówienia... a jak składamy poza tymi terminami to wysyłka jest dość kosztowna
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Brak z 15:
biżuteria Lea klientka będzie zawiedziona Przychodzą już cienie Purple Haze. Też mam dołączoną gazetkę Nova Ty i 6 mini katalogów świątecznych ( zamawiałam 10 katalogów) |
|
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
Spodobała mi się torebka Anna tak ciekawie wyglada ale czy tylko w katalogu? Widziała może ją któraś z was na zywo? bo ja w tym tygodniu raczej nie pojade do Coku. Wypowiedzcie się szczerze
pozdrawiam---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- szukałam zdjęc tej torebki w internecie i o to co znalazłam |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze, mi się bardzo podoba, kupiła ją moja klientka, jest raczej z tych do noszenia w ręku nie na ramieniu, ale jest bardzo ładna, nie za duża taka w sam raz, trochę błyszcząca trochę matowa, taka pół na pół
według mnie bardzo elegancka i porządna.a ja znalazłam takie zdjęcie na allegro, http://allegro.pl/item794899038_avon...ebka_anna.html swoją drogą to w sumie cena taka jak my byśmy dostały teraz z tym upustem 45 % bez portfela, nóż się w kieszeni otwiera
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-27 o 23:30 |
|
|
|
#4522 |
|
Rozeznanie
|
wie ktos moze jaka jest gorca 5 w COK w tym katalogu?
|
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Bardzo prosiłabym Was o pomoc. Czy mogłaby jakaś dobra duszyczka podać kody wszystkich zestawów dostępnych po szkoleniu "Piękno Sukcesu" ? Porozdawałam już te ulotki na których znajdowały się te kody, a zostały mi same bez :/ Tak więc byłabym ogromnie za nie wdzięczna.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=890
Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2009-10-28 o 01:26 |
|
|
|
#4524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po drugie, wiem o co chodziło z naszyjnikiem- zauważ, że jestem użytkowniczką forum znacznie dłużej od Ciebie i zapewniam, że posty czytam regularnie. Zacytowałam Tę konkretną wypowiedź aby pokazać bezsens Twoich słów. Po trzecie, jestem tu już długo i jak do tej pory nikt nie miał mi nic do zarzucenia? W jakim więc sensie mam się oceniać? Po czwarte, nikogo nie wypędzam, nie moja to rola. Po piąte- czy ja w jakiś sposób obrażałam Cię epitetami? Zacytowałam tylko Twoje sprzeczne wypowiedzi, a Ty zamiast spokojnie je wyjaśnić od razu atakujesz. Trochę kultury. Poz tym, nie ustosunkowałeś się co do swoich regularnych więc stwierdzeń odnośnie wycofania się z avonu? Co z tą roczną przerwą, o której z takim żalem nam zakomunikowałeś? Na tym zakończę ten offtop- jeszcze raz dziewczynki przepraszam Co do katalogu 15- mam na razie 3 zamówienia na łącznie 200zł i jak na razie brak nowego zapachu In bloom- jakoś nie wzbudził sensacji, choć wszystkim podoba się flakonik ![]() Tak jak podejrzewałam dużym zainteresowaniem cieszy się seria Avon Kids- sama chyba skuszę się na płyn do kąpieli ![]() Mam jeszcze pytanko odnośnie zegarka Marlon- widziałyście go może na żywo- zastanawiam się nad prezentem dla TŻ ale nie jestem do końca przekonana |
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jakie mają kolory z rzyczywistości, prosiłabym Cię jakąś fotkę?Albo przyjamniej opis kolorów.... Cytat:
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-10-28 o 07:08 |
||
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ceres86;14956208]Witam dziewczyny. Bardzo prosiłabym Was o pomoc. Czy mogłaby jakaś dobra duszyczka podać kody wszystkich zestawów dostępnych po szkoleniu "Piękno Sukcesu" ? Porozdawałam już te ulotki na których znajdowały się te kody, a zostały mi same bez :/ Tak więc byłabym ogromnie za nie wdzięczna.
Poziom 1 Zestaw 1 - 90092 Zestaw 2 - 90126 Zestaw 3 - 90191 Poziom 2 Zestaw 1 - 90209 Zestaw 2 - 90217 Zestaw 3 - 90241 Wydaje mi sie, ze sa aktualne, zamawialam je dwa tygodnie temu. Mile zaskoczenie, bo niektore kosmetyki sa inne niz te w ulotce, wg mnie lepsze
|
|
|
|
#4527 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
dla ciebie i do przodu powodzenia---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- moje zamowionko poszlo w tym kat na 700zl pozcji mialam chyba z 60 normalnie sama drobnica w zamowieniu ale bardzo zadowolona jestem niestety nikt nie chcial nowej wody a ona ma taki sliczny zapach przynajmniej dla mnie... oprocz usb zadnych brakow nie mam pozdrawiam |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest zbyt ciężki, z tego co pamiętam to jest matowy, powiem szczerze, że jest taki zwykły
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie! ja również cieszę się z Wami powrotem seri dla naszych milusińskich!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- dzięki dziewczyny za linki wersji rosyjskiej kat 01/10
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.