|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witanko poniedziałkowe
Tradycyjnie połowa mi się nie zacytowała Więc proszę się nie gniewoszyć Cytat:
a wiesz, że o rezerwacie nie pomyślałam? <gupek ze mnie>Łaziłam po tych sklepach i żadnych ciekawych kozorów nie znalazłam A na zaciekawistą faję wodną zapraszam o każdej porze dnia i nocy ![]() Cytat:
![]() Paulinko- gratki z okazji znalezienia mieszkanka pszczołę ![]() Iza- umarłam ze Zbysia!! Moje kochanieńkie Zakupiłam jedynie 3 rzeczy <walczę z chorobą1- sweterek czarny z długim rekawkiem rozpinany- taki na jakim mi zalezalo- 89,90 zł - 20 %= 71,92 zł w Top Secret. Mam go dziś na sobie i jest wypasiony >2- sukienkę w Renomie zakupiłam w nowo otwartym sklepie TK Maxx <czy jakos tak> swietny sklep! sukienka taka jakby dzianinowa grubsza, za kolano odcinana pod biustem - smieją się ze przyszłosciowa- bo miejsca na brzuch pod dostatkiem za 109.90 <skromnośc>3- naturalnie buty wiem wiem <słabo walczyłam > kozorków nie znalazłam, ale nie mogłam się powtrzymać przed kupieniem brązowych butków w aldo- z odkrytymi paluszkami- na przyszła wiosne z wyprzedazy za 155 zł <skórkowe-cudne>. Pół roku szukałam brązowych butów i nie mogłam znaleźć i w końcu się udało i to dosyć atrakcyjnie. ![]() We środę znów jadę na zakupy,bo jest jeszcze jeden sklep który zamierzam nawiedzić w związku z zamiarem zakupu kozaków. Czarnych i brązowych- w bród! A ja chcę fioletowe albo granatoweeeeeeeeee! Dziś dostałam @@@ <jak w zegareczku- dziwne po takiej zmianie klimatu> i umieraaaaaaaam Pożarłam własnie bułeczkę z biedronkową pastą z łosia czy tam tuńczaka i się relaksuję. ![]() Miłego dziona koziczki
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
no to do roboty - 2010 to już nie długo Cytat:
dziękuję w imieniu Agatki za życzenia ciociom A wszystko udało się pieknie i pogoda była ładna, wiec ciocie i wujki i dziadki wyjeździli się z Agatką , a ona sama pieknie całą mszę przespała łypnęła tylko grooźnie okiem na księdza jak ją wodą polewał (bo co ją budzi) coś tam pogadała po swojemu do niego i poszła spać dalej ogólnie było superkowo zdjęcia wiecie - tradycyjnie poźniej ![]() buziaki dla wszystkich
|
|
|
#93 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam ;*
Cytat:
i witamy ponownie paulinaizabela no nie po kolejnej historii z pszczołą chyba zacznę mieć awersję do ubierania się ;p dobrze, że nic Ci się nie stało ![]() agunia82 oświetlenie na przedpokoju baaardzo mi się podoba Cytat:
Co prawda nie kupowałam tam jeszcze butów ale te mi się podobają naprawdę, no spójrzcie tylko (na żywo kolory są ciemniejsze sporo zarowno obcasu jak i cholewy - bardzo ciemny brąz)2) to Twoje "tylko" jest mega udane ![]() Ogólnie to ja po weekendzie właśnie wypoczywam, bo ie dość że była masa gości (wczoraj to małe tornado przeszło przez mieszkanie w postaci 1,5 rocznego Kacperka - kochany jest już niewiele zostało, na szczęście druga w pogotowiu... książka skłoniła mnie do przemyśleń... doszłam do wniosku że mam coś z wampira książkowego, jak mnie coś wciągnie to nie oderwę się aż nie skończę, czasami zdażało się że czytałam książkę bez przerwy dopóki nie dotarlam do tylniej okładki - z wielkim żalem ze to już koniec
Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-10-26 o 14:58 |
||
|
|
|
#94 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
HEJ MYSZKI!!!
i prawidłowo Martuś.Cytat:
ale jeszcze może roczek poczekamy.Cytat:
A psinka super się wygłupia... Cytat:
Dobrze, że Cię nie dziabnęła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niezła jest...obejrzałam też inny filmik, bo to wciąga. Genialnie to robi..Cytat:
Słodka niespodziewajka... Cytat:
i nie oddam. Od razu, po pierwszej obserwacji na zajeciach wpadł w moje oko. Jest niesforny i podobno bardzo uparty-z opowiadań pani wiem. 2. Pokażesz te zakupki, co?? 3. Też tylko takich kolorów szukałam. Ale granat wygrał. 4. Witam w gronie @. Wczoraj umierałam, dobrze, ze wróciłam z uczelni po 14, bo padłabym. Cytat:
Jutro znowu prowadzę lekcje w IIIklasie. ![]() W piatek mają wycieczke i pani wpadła na pomysł, żeby te dzieci, które nie jadą przyszły do szkoły, bo będa miały ze mną zajęcia...na co dzieci z wielka uciechą i podskokami,(te, które zostają) że nie jadą, bo ja będę siedziała z nimi. Jak ich nie lubić? ![]() Dziś miałam tylko obserwacje i byłam u 5-latków...co za oczyska na mnie wywalały...heh, słodziaki. A to mój płaszczyk. Załącznik 2609981 Trochę za ciemny na zdjęciu wyszedł. A był jeszcze jasny i czarny. Załącznik 2609990 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-26 o 16:20 |
||||||||
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja już dziś trochę lepiej się czuję. Ale cały weekend przeleżałam w łóżku dopiero w niedzielę wieczorem się zwlekłam z łóżka. Dziś w pracy byłam taka osłabiona że z ledwością wytrwałam do końca. Mam nadzieje, że choroba chyli się ku końcowi. Paulinka - gratuluję mieszkanka ![]() Katarzinka - super że Agatka spisała się na chrzcinach ![]() Marta - gratuluję podjęcia decyzji o planach powiększania rodzinki Cytat:
Jakże trafne określenie mojej osoby czekoladka-ale słodko sobie gaworzy Weroniczka ![]() biedronka19876 - się nie znamy więc się przedstawiam ![]() agunia - niesamopwityu efekt wyszedł z tym oświetleniem ![]() kasieńka - a gdzie fotki zakupków |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Napisałam mega pościora i wszystko mi zeżarło, chyba z 20 minut pisałam
Brak wizażu w pracy mnie wykańczaSzamie właśnie chlebek gorący z masełkiem. Wiem, że to kaloryczne ale co tam, raz można ![]() Izunia współczuję. Śmierć kogoś znajomego to nigdy nic przyjemnego. Trzymaj się Kasiku nie wierzę, że brak Ci sweterków co to to nie. Pokazuj Aldaki a kozory zobacz może w venezji Katarzynko jak impreza??? Asiuk i Marta do roboty. Później będziemy mogły na kinder balach się spotykać ![]() Kotekk dobrze, że się zrelaksowaliście, może teraz choroby pójdą w cholere a zrelaksowanie fasolkowaniu sprzyja ![]() Monai Ty mój następny wampirku ![]() Kurcze więcej nie pamiętam, jak kogoś z czymś pominęłam to i em very sorry |
|
|
|
#97 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() jestem zaniemówiona a poważnie to gardło mam tak zawalone, że ledwo ślinę przełykam, jedzenie przyjmuje tylko w postaci płynnej, no i mówienie też mi średnio wychodzi ![]() chyba piątkowe wyjście na miasto dało mi w kość- wróciliśmy grubo po północy a że jak wychodziliśmy to było ciepło więc polazłam w samym polarku bez szalika, to efekty mam ![]() masakra jakaś, jeszcze teraz smarkać zaczęłam ![]() weekendowe plany mojego męża nie wypaliły- bo po 1-sze w sobotę zdychaliśmy pół dnia- mega kacor nas dopadł a po 2-gie wczoraj @ mnie zalała, więc z powodu okropnego bólu brzucha byliśmy tylko na rocznicowym obiadku w naszej ulubionej chińskiej knajpce i wieczorek spędziliśmy w domku. ale jak to powiedział mój mężuś- co się odwlecze to nie uciecze ![]() Paulinka, Monai dzięki za życzonka na nk Cytat:
przynajmniej się nie będziesz z nimi nudzić ![]() a płaszczyk fajny Cytat:
czekam na zdjęcia Cytat:
mała gadułka Ci rośnie Czekoladko ![]() Cytat:
miło Cię poznać ![]() Cytat:
![]() oświetlenie robi wrażenie ![]() a Shiro świetny ![]() Cytat:
dla Agatki, że była grzeczna ![]() Cytat:
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że wkońcu trafią na właściwy trop i do nas dolecą
Kciuki się przydadzą ![]() Dziękuję za gratulacje ![]() Będę zaglądać częściej Monai butki śliczne Jednak ja mam problem z kupnem butów. Mam szczupłe łydki i większość jest mi za szeroka Musze też wybierać modele na niższych obcasach bo mój mąż jest niewiele wyższy ode mnie a po za tym to by mnie jeszcze bardziej wydłużyły. Mam nadzieje, że znajde jakieś fajne i dopasowane. agunia82 oświetlenie super, ale pewnie kosztowało kupe kasy. Ale efekt niesamowity Miłych snów życzę
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2009-10-26 o 21:57 |
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
No i wszamałam ten gorący chleb i co...niedobrze mi, bo u mnie to jak zwykle odwrotnie niż u ludzi wszystkich, czyli jak babeczki mają mdłości z rana to Gosiaczek ma wieczorem
![]() Właśnie przesłuchałam piosenki ze Zmierzchu (bo dostałam od męża płytę z samą muzyką, na co wczoraj focha zarzuciłam, bo chcę następną płytkę ) i superzasta jest. Najbardziej mi się podoba Supermassive Black Hole i Linkin Park Leave out all the rest.Cytat:
![]() Zapomniałam wcześniej o Anusi, dużo zdrówka Ok spadam laski, muszę się pomasować, bo dbam o uda i dupkę w ciąży a później poczytam pap
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podkreslonego to sikam jak to slysze ![]() ano zrelaksowalismy sie i stwierdzam ze tego mi bylo trzeba teraz czekamy na @ a wlasciwie na jej brak hihi ![]() a wogole to czesc z wieczora |
|
|
|
|
#101 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
buziaki przekazane Cytat:
A Agatka musiala być grzeczna - przecież to kolejna wizażanka - a my jesteśmy grzeczne zawsze ;P Cytat:
Cytat:
tez jestem z niej dumna Cytat:
buziaki dla wszystkich musze iść, bo mały wysysacz pokarmu się budzi ps. zgadnijcie jaki mam rozmiar biustu - przed ciążą było 75B, a teraz - 80D mąż przynajmniej zadowolony z efektu wizualnego
|
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() ---------- Idę dzisiaj do lekarza na kontrolę na 18.30 zobaczymy co mi powie, czy mam jutro iść normalnie do pracy czy jeszcze do końca tygodnia pociągnąć zwolnienie. A tak się rozleniwiłam, masakra. Nie wiem jak ja w pracy wejdę na te same obroty co przed chorobą
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc myszki
Ciesze sie ze podoba wam sie przemowienie Weroniczki-to bylo specjalnie dla was -cioteczek ![]() Kurcze zawsze co zabieram sie za cytowanie do mala sie budzi wiec nie cytuje ale jestem na biezaco Wszystkim przeziebionym zonkom zyczy zdrowka aa i malzowie mogliby bardziej grzac w lozeczku )My w tym tygodniu jedziemy z mala na bioderka-mam nadzieje ze nie bedzie gorzej tylko jakas poprawa a w przyszlym tygodniu na szczepienie wiec znowu bedzie placz A u mnie spadek kg trwa -znowu 1kg za mna.....jeszcze zostaly mi 4 kg ale wytrwale dziennie cwicze na orbim a dzis skusilam sie nawet na jagodzianke-ja czyli ta ktora ma wstret do slodyczy po ciazy Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i sle caluski
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej ho
cytuje Was od rana i napisac nie moge Cytat:
2- foty cza zrobic, wrzucic na popsuty komputer i zamiescic w domu- w ktorym nie ma neta hmm... moze i da sie to zrobic- w koncu jestem McGyver ![]() Cytat:
2- płaszczyk mi sie podoba- nawet z futrzakiem ![]() Cytat:
mam mega deficyt w zimowych ciuchach ![]() to moj 2 sweterun- ten co go zakupilam <w tym jeden to taki krotki cieniowany> Aldaki jak odpalę McGyverowski rozumek , a w Venezii kupa jest ![]() Byłam , sprawdziłam, przymierzyłam, odrzuciłam... Veni Vidi Vici itp. ![]() Pozostaje mi Via Roma, Intershoe- za 499 zł ![]() Się obaczy jutro. Bo pędzimy na zakupki ![]() A bębzol boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii że ho ho Kocieeeeeeeeeeeeee- co tam?
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-10-27 o 12:06 |
|||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziś się tylko melduję cichaczem z pracy, mam trochę roboty. Piję właśnie kawę z ekspresu ![]() Miłego dnia, kobietki! |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
a to chyba do mnie ![]() czesc dziolszki dzis dostalam pismo z Anglii ze dostalam zwrot, jeszcze tylko kasa musi wplynac na konto i mozna wyplacac )a poza tym ciagle szukamy pracy
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem jakaś sennawa
. Przed chwilą sobie włosy rozjaśniałam (pasemka rozświetlony popielaty blond tak pisało na opakowaniu w realu wyszły mhm. jasny blond, ale to może dobrze, że nie są popielate ).Paznokcie sobie odżywką malnęłam (śmierdzi jak lakier i od tego odoru w głowie mi się zaczęło kręcić )
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-27 o 13:44 |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() Niby choroba mi przeszła ale coś nie za bardzo się czuję chyba się walnę do łóżka z książką - już w sumie do końca się zbliżam 4 części wampirków. I cóż ja będę czytac potem moonik - zdrówka Tobie również ![]() katarzinka - no to rzeczywiście mąż chyba jeszcze bardziej zadowolony z twojego biustu niż Agatka ![]() czeko - gratuluję spadku wagi kotek - super że kasaka doszła prawie już Zajrzę później ... |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam jeszcze zwolnienie do piątku i kolejną serię antybiotyków do połknięcia
.A tak w ogóle to widziałam dzisiaj LilStar na forum (bo ja widzę wszystkich niewidocznych . Dobranoc wszystkim żonkom!
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Liloszek to powinna dostać za takie ukrywanie się. A właśnie Marta - a skąd masz taką fajną ikonkę w podpisie - my takiej nie mamy w zestawie ![]() Lecem spać - buziole
|
|
|
|
|
#111 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Dzisiaj jestem po wizycie rodziców i teściów (męża urodziny) było ok, nie licząc faktu, że umowiliśmy się na 19 a teściowie wparowali o 18, 5 minut wczesniej podniosłam się z drzemki, dobrze, że się ubrać zdążyłam.
Poza tym to powiem Wam, że cycory moje ważą chyba z 10 kg, szok, chyba zacznę nawet spać w biustonoszu bo jak go ściągam nie jest za wesoło ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła małpa jedna Cytat:
2. co to to nie, za dużo przytyć nie zamierzam, wprawdzie nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale opychać się nie będę Cytat:
2. Jesteś moim guru ![]() Cytat:
![]() w reserved widziałam fajne granatowe, ale płaskie a w Zarze takie bażowo brązowe to mi się w oczy rzuciły ale tak poza tym to...nie wiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ok, uciekam coś pooglądam, może poczytam średnio na jeża się czuję więc muszę się położyć. Buziaki |
|||||||
|
|
|
#112 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wczoraj niestety nie dałam rady Wam nic napisać, bo synek obudził się o 6 rano na jedzonko i nie spał aż do 11 za to dzisiaj synek to istny aniołek ![]() taaa a świstak zawija je w te sreberka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 za pracęCytat:
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
hej krejzoleczki
Dziś jest dla mnie jakiś mega szczęśliwy dzień!!! Głównie z powodu planów sylwestrowych... ale ciiiiiiiiiiii... żeby nie zapeszyć. Okaże się w przyszłym tyg.czy to wypali! ![]() W piątek kończę pracę tutaj i na 16 jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną do jednej z prac które mam na oku. Trzymajcie paluszki proszę W każdym razie jeśli tamta nie wypali... to i tak od 1 listopada praktycznie mam pracę. <z głodu nie umrę i będzie się w co ubrać> ![]() Dziś pędzę po kozorki- obym cosik znalazła. ![]() Sukienkę moją nową możecie obejrzeć na nk- ale mało ją widać ![]() Nie mam innego zdjęcia- to z sobotnich chrzcin małej Amelinki. ![]() Wszystkim zdechlaczkom życzę powrotu do zdrówka Malutka- Ty oprócz tego, że jesteś super-żonką widać stałaś się super-mamuśką ! gratulacje Kotuś- ![]() Lilka- wstrętna kozo! biegiem nam tu pisac czemu się nie odzywasz??? ![]() No! to lecę wszamać 2 śniadanko
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podłączam się do pytania o Lilkę ![]() Liluś gdzie Ty się podziewasz?? lepiej się pokazuj, bo jak nie, to urządzamy polowanie na Ciebie i czepanie futra ![]() miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Żoncie
U nas na razie pogoda w miarę i jest nawet ciepło chyba się wybierzemy na jakiś spacerek. Cytat:
![]() ad. 2 za pracę też trzymam ![]() ad. 3 ![]() ad. 4 ja super mamusia i super żonka ![]() ad. 5 smacznego
|
|
#116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
.Cytat:
W każdym bądź razie, kolejna stówka poszła w aptece... masakra. ![]() Cytat:
.---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ja przed chwilą zjadłam sobie moje ulubione śniadanie, a więc: -płatki śniadaniowe cheerios z miodem - biały twaróg (tradycyjny, chudy) który kroję w kosteczki -jedna stołowa łyżka miodu wszystko ze sobą mieszam i zalewam mlekiem Łaciate o.5 %. Pychota
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-28 o 10:36 |
|||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() wlasnie wrocilam od optyka i zamowilam okularki (ciesze sie jak glupi do sera bo okulary sa wziete na mame bo z zakladu oddaja jej 300 zl, mialam w sumie zaplacic 329 ale ze mama jest "stala klientka" to mily pan opuscil te 29 wiec w sumie okulary mam za darmo ![]() )no i musze pomyslec o prezentach urodzinowych dla: malza, dziadka i przyjaciolki moze macie jakies pomysly |
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Kasienka trzymam kciuki za prace
![]() Miłego dnia Wam życze ![]() Pozdrawiam
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedronka, bo pasa wezmę albo pałkę . Pisać mi tu szybko co u Ciebie! (co robiłaś wczoraj, przedwczoraj, jakie masz plany na dzisiaj itp).
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, spadam jak po ogień i zmykam.
Remont nadal trwa i końca nie widać... A ja już zaczynam mieć powoli tego dość. W pracy mam mega ważne tłumaczenie, które na dodatek jest fatalnie napisane, a do tego zmiana czasu całkowicie mnie rozregulowała. No i pogoda też swoje robi. Staram się jednak trzymać i nie poddawać temu wszystkiemu, choć bywa ciężko... O a zakupach ubraniowych to ja sobie mogę tylko pomarzyć, a tak chętnie bym po sklepach pobuszowała Nic, kończę smęcić i się zwijam, miłego popołudnia martuś a gdzie Twój avek zniknął?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

mam nadzieję że wykupię niedługo
a wiesz, że o rezerwacie nie pomyślałam? <gupek ze mnie>
PM z 23.08.08

pszczołę
>

i prawidłowo Martuś.

Brak wizażu w pracy mnie wykańcza

. Przed chwilą sobie włosy rozjaśniałam (pasemka rozświetlony popielaty blond tak pisało na opakowaniu
)
chyba się walnę do łóżka z książką - już w sumie do końca się zbliżam 4 części wampirków. I cóż ja będę czytac potem 
za to dzisiaj synek to istny aniołek