|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witanko poniedziałkowe
![]() Tradycyjnie połowa mi się nie zacytowała ![]() Więc proszę się nie gniewoszyć ![]() Cytat:
![]() Łaziłam po tych sklepach i żadnych ciekawych kozorów nie znalazłam ![]() A na zaciekawistą faję wodną zapraszam o każdej porze dnia i nocy ![]() Cytat:
![]() Paulinko- gratki z okazji znalezienia mieszkanka ![]() ![]() ![]() Iza- umarłam ze Zbysia!! ![]() ![]() Moje kochanieńkie ![]() Zakupiłam jedynie 3 rzeczy ![]() ![]() 1- sweterek czarny z długim rekawkiem rozpinany- taki na jakim mi zalezalo- 89,90 zł - 20 %= 71,92 zł w Top Secret. Mam go dziś na sobie i jest wypasiony ![]() ![]() 2- sukienkę w Renomie zakupiłam w nowo otwartym sklepie TK Maxx <czy jakos tak> swietny sklep! sukienka taka jakby dzianinowa grubsza, za kolano odcinana pod biustem - smieją się ze przyszłosciowa- bo miejsca na brzuch pod dostatkiem ![]() ![]() ![]() 3- naturalnie buty ![]() ![]() ![]() We środę znów jadę na zakupy,bo jest jeszcze jeden sklep który zamierzam nawiedzić w związku z zamiarem zakupu kozaków. Czarnych i brązowych- w bród! A ja chcę fioletowe albo granatoweeeeeeeeee! ![]() Dziś dostałam @@@ <jak w zegareczku- dziwne po takiej zmianie klimatu> i umieraaaaaaaam ![]() Pożarłam własnie bułeczkę z biedronkową pastą z łosia czy tam tuńczaka i się relaksuję. ![]() Miłego dziona koziczki ![]()
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
witam!
no to do roboty - 2010 to już nie długo ![]() Cytat:
![]() dziękuję w imieniu Agatki za życzenia ciociom ![]() A wszystko udało się pieknie i pogoda była ładna, wiec ciocie i wujki i dziadki wyjeździli się z Agatką , a ona sama pieknie całą mszę przespała łypnęła tylko grooźnie okiem na księdza jak ją wodą polewał (bo co ją budzi) coś tam pogadała po swojemu do niego i poszła spać dalej ogólnie było superkowo ![]() zdjęcia wiecie - tradycyjnie poźniej ![]() buziaki dla wszystkich
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Rozeznanie
|
Witam ;*
Cytat:
![]() ![]() paulinaizabela no nie po kolejnej historii z pszczołą chyba zacznę mieć awersję do ubierania się ;p dobrze, że nic Ci się nie stało ![]() agunia82 oświetlenie na przedpokoju baaardzo mi się podoba ![]() Cytat:
Co prawda nie kupowałam tam jeszcze butów ale te mi się podobają naprawdę, no spójrzcie tylko ![]() 2) to Twoje "tylko" jest mega udane ![]() ![]() Ogólnie to ja po weekendzie właśnie wypoczywam, bo ie dość że była masa gości (wczoraj to małe tornado przeszło przez mieszkanie w postaci 1,5 rocznego Kacperka - kochany jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-10-26 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||||||||
Zadomowienie
|
HEJ MYSZKI!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A psinka super się wygłupia... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niezła jest...obejrzałam też inny filmik, bo to wciąga. ![]() Cytat:
![]() ![]() Słodka niespodziewajka... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Pokażesz te zakupki, co?? 3. Też tylko takich kolorów szukałam. Ale granat wygrał. 4. Witam w gronie @. Wczoraj umierałam, dobrze, ze wróciłam z uczelni po 14, bo padłabym. Cytat:
Jutro znowu prowadzę lekcje w IIIklasie. ![]() W piatek mają wycieczke i pani wpadła na pomysł, żeby te dzieci, które nie jadą przyszły do szkoły, bo będa miały ze mną zajęcia...na co dzieci z wielka uciechą i podskokami,(te, które zostają) że nie jadą, bo ja będę siedziała z nimi. Jak ich nie lubić? ![]() Dziś miałam tylko obserwacje i byłam u 5-latków...co za oczyska na mnie wywalały...heh, słodziaki. A to mój płaszczyk. Załącznik 2609981 Trochę za ciemny na zdjęciu wyszedł. A był jeszcze jasny i czarny. Załącznik 2609990 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:20 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja już dziś trochę lepiej się czuję. Ale cały weekend przeleżałam w łóżku dopiero w niedzielę wieczorem się zwlekłam z łóżka. Dziś w pracy byłam taka osłabiona że z ledwością wytrwałam do końca. Mam nadzieje, że choroba chyli się ku końcowi. Paulinka - gratuluję mieszkanka ![]() Katarzinka - super że Agatka spisała się na chrzcinach ![]() Marta - gratuluję podjęcia decyzji o planach powiększania rodzinki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czekoladka-ale słodko sobie gaworzy Weroniczka ![]() biedronka19876 - się nie znamy więc się przedstawiam ![]() agunia - niesamopwityu efekt wyszedł z tym oświetleniem ![]() ![]() kasieńka - a gdzie fotki zakupków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Napisałam mega pościora i wszystko mi zeżarło, chyba z 20 minut pisałam
![]() ![]() Szamie właśnie chlebek gorący z masełkiem. Wiem, że to kaloryczne ale co tam, raz można ![]() Izunia współczuję. Śmierć kogoś znajomego to nigdy nic przyjemnego. Trzymaj się ![]() Kasiku nie wierzę, że brak Ci sweterków co to to nie. Pokazuj Aldaki a kozory zobacz może w venezji ![]() Katarzynko jak impreza??? Asiuk i Marta do roboty. Później będziemy mogły na kinder balach się spotykać ![]() Kotekk dobrze, że się zrelaksowaliście, może teraz choroby pójdą w cholere a zrelaksowanie fasolkowaniu sprzyja ![]() Monai Ty mój następny wampirku ![]() ![]() Kurcze więcej nie pamiętam, jak kogoś z czymś pominęłam to i em very sorry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() jestem zaniemówiona ![]() a poważnie to gardło mam tak zawalone, że ledwo ślinę przełykam, jedzenie przyjmuje tylko w postaci płynnej, no i mówienie też mi średnio wychodzi ![]() chyba piątkowe wyjście na miasto dało mi w kość- wróciliśmy grubo po północy a że jak wychodziliśmy to było ciepło więc polazłam w samym polarku bez szalika, to efekty mam ![]() masakra jakaś, jeszcze teraz smarkać zaczęłam ![]() weekendowe plany mojego męża nie wypaliły- bo po 1-sze w sobotę zdychaliśmy pół dnia- mega kacor nas dopadł a po 2-gie wczoraj @ mnie zalała, więc z powodu okropnego bólu brzucha byliśmy tylko na rocznicowym obiadku w naszej ulubionej chińskiej knajpce i wieczorek spędziliśmy w domku. ale jak to powiedział mój mężuś- co się odwlecze to nie uciecze ![]() Paulinka, Monai dzięki za życzonka na nk ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a płaszczyk fajny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oświetlenie robi wrażenie ![]() ![]() a Shiro świetny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że wkońcu trafią na właściwy trop i do nas dolecą
![]() Kciuki się przydadzą ![]() ![]() Dziękuję za gratulacje ![]() Będę zaglądać częściej ![]() Monai butki śliczne ![]() Jednak ja mam problem z kupnem butów. Mam szczupłe łydki i większość jest mi za szeroka ![]() ![]() agunia82 oświetlenie super, ale pewnie kosztowało kupe kasy. Ale efekt niesamowity ![]() Miłych snów życzę ![]()
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2009-10-26 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
No i wszamałam ten gorący chleb i co...niedobrze mi, bo u mnie to jak zwykle odwrotnie niż u ludzi wszystkich, czyli jak babeczki mają mdłości z rana to Gosiaczek ma wieczorem
![]() Właśnie przesłuchałam piosenki ze Zmierzchu (bo dostałam od męża płytę z samą muzyką, na co wczoraj focha zarzuciłam, bo chcę następną płytkę ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam wcześniej o Anusi, dużo zdrówka Ok spadam laski, muszę się pomasować, bo dbam o uda i dupkę w ciąży a później poczytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podkreslonego to sikam jak to slysze ![]() ![]() ![]() ![]() ano zrelaksowalismy sie i stwierdzam ze tego mi bylo trzeba ![]() ![]() a wogole to czesc z wieczora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() buziaki przekazane Cytat:
![]() A Agatka musiala być grzeczna - przecież to kolejna wizażanka - a my jesteśmy grzeczne zawsze ;P Cytat:
![]() Cytat:
tez jestem z niej dumna ![]() Cytat:
buziaki dla wszystkich musze iść, bo mały wysysacz pokarmu się budzi ps. zgadnijcie jaki mam rozmiar biustu - przed ciążą było 75B, a teraz - 80D ![]() mąż przynajmniej zadowolony z efektu wizualnego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Idę dzisiaj do lekarza na kontrolę na 18.30 zobaczymy co mi powie, czy mam jutro iść normalnie do pracy czy jeszcze do końca tygodnia pociągnąć zwolnienie. A tak się rozleniwiłam, masakra. Nie wiem jak ja w pracy wejdę na te same obroty co przed chorobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Czesc myszki
![]() Ciesze sie ze podoba wam sie przemowienie Weroniczki-to bylo specjalnie dla was -cioteczek ![]() Kurcze zawsze co zabieram sie za cytowanie do mala sie budzi wiec nie cytuje ale jestem na biezaco ![]() Wszystkim przeziebionym zonkom zyczy zdrowka aa i malzowie mogliby bardziej grzac w lozeczku ![]() ![]() My w tym tygodniu jedziemy z mala na bioderka-mam nadzieje ze nie bedzie gorzej tylko jakas poprawa a w przyszlym tygodniu na szczepienie wiec znowu bedzie placz ![]() A u mnie spadek kg trwa -znowu 1kg za mna.....jeszcze zostaly mi 4 kg ![]() ale wytrwale dziennie cwicze na orbim a dzis skusilam sie nawet na jagodzianke-ja czyli ta ktora ma wstret do slodyczy po ciazy ![]() Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i sle caluski ![]()
#104 | |||
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() cytuje Was od rana i napisac nie moge ![]() Cytat:
![]() 2- foty cza zrobic, wrzucic na popsuty komputer i zamiescic w domu- w ktorym nie ma neta ![]() ![]() Cytat:
![]() 2- płaszczyk mi sie podoba- nawet z futrzakiem ![]() Cytat:
mam mega deficyt w zimowych ciuchach ![]() to moj 2 sweterun- ten co go zakupilam <w tym jeden to taki krotki cieniowany> Aldaki jak odpalę McGyverowski rozumek , a w Venezii kupa jest ![]() Byłam , sprawdziłam, przymierzyłam, odrzuciłam... Veni Vidi Vici itp. ![]() Pozostaje mi Via Roma, Intershoe- za 499 zł ![]() ![]() Się obaczy jutro. Bo pędzimy na zakupki ![]() A bębzol boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii że ho ho ![]() Kocieeeeeeeeeeeeee- co tam? ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-10-27 o 11:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziś się tylko melduję cichaczem z pracy, mam trochę roboty. Piję właśnie kawę z ekspresu ![]() Miłego dnia, kobietki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() czesc dziolszki dzis dostalam pismo z Anglii ze dostalam zwrot, jeszcze tylko kasa musi wplynac na konto i mozna wyplacac ![]() ![]() a poza tym ciagle szukamy pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem jakaś sennawa
![]() ![]() ![]() Paznokcie sobie odżywką malnęłam (śmierdzi jak lakier i od tego odoru w głowie mi się zaczęło kręcić ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-27 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() Niby choroba mi przeszła ale coś nie za bardzo się czuję ![]() ![]() moonik - zdrówka Tobie również ![]() katarzinka - no to rzeczywiście mąż chyba jeszcze bardziej zadowolony z twojego biustu niż Agatka ![]() czeko - gratuluję spadku wagi ![]() kotek - super że kasaka doszła prawie już ![]() Zajrzę później ... |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam jeszcze zwolnienie do piątku i kolejną serię antybiotyków do połknięcia
![]() A tak w ogóle to widziałam dzisiaj LilStar na forum (bo ja widzę wszystkich niewidocznych ![]() ![]() Dobranoc wszystkim żonkom!
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Liloszek to powinna dostać ![]() ![]() Lecem spać - buziole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej. Dzisiaj jestem po wizycie rodziców i teściów (męża urodziny) było ok, nie licząc faktu, że umowiliśmy się na 19 a teściowie wparowali o 18, 5 minut wczesniej podniosłam się z drzemki, dobrze, że się ubrać zdążyłam.
Poza tym to powiem Wam, że cycory moje ważą chyba z 10 kg, szok, chyba zacznę nawet spać w biustonoszu bo jak go ściągam nie jest za wesoło ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła małpa jedna ![]() Cytat:
![]() 2. co to to nie, za dużo przytyć nie zamierzam, wprawdzie nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale opychać się nie będę ![]() Cytat:
![]() 2. Jesteś moim guru ![]() Cytat:
![]() w reserved widziałam fajne granatowe, ale płaskie a w Zarze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ok, uciekam coś pooglądam, może poczytam średnio na jeża się czuję więc muszę się położyć. Buziaki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wczoraj niestety nie dałam rady Wam nic napisać, bo synek obudził się o 6 rano na jedzonko i nie spał aż do 11 ![]() ![]() ![]() ![]() taaa a świstak zawija je w te sreberka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej krejzoleczki
![]() Dziś jest dla mnie jakiś mega szczęśliwy dzień!!! ![]() Głównie z powodu planów sylwestrowych... ale ciiiiiiiiiiii... żeby nie zapeszyć. Okaże się w przyszłym tyg.czy to wypali! ![]() W piątek kończę pracę tutaj ![]() ![]() W każdym razie jeśli tamta nie wypali... to i tak od 1 listopada praktycznie mam pracę. <z głodu nie umrę i będzie się w co ubrać> ![]() Dziś pędzę po kozorki- obym cosik znalazła. ![]() Sukienkę moją nową możecie obejrzeć na nk- ale mało ją widać ![]() Nie mam innego zdjęcia- to z sobotnich chrzcin małej Amelinki. ![]() Wszystkim zdechlaczkom życzę powrotu do zdrówka ![]() Malutka- Ty oprócz tego, że jesteś super-żonką widać stałaś się super-mamuśką ! gratulacje ![]() ![]() Kotuś- ![]() ![]() Lilka- wstrętna kozo! biegiem nam tu pisac czemu się nie odzywasz??? ![]() No! to lecę wszamać 2 śniadanko ![]()
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podłączam się do pytania o Lilkę ![]() Liluś gdzie Ty się podziewasz?? lepiej się pokazuj, bo jak nie, to urządzamy polowanie na Ciebie i czepanie futra ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Żoncie
![]() U nas na razie pogoda w miarę i jest nawet ciepło ![]() Cytat:
![]() ad. 2 za pracę też trzymam ![]() ad. 3 ![]() ad. 4 ja super mamusia i super żonka ![]() ad. 5 smacznego ![]() ![]()
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W każdym bądź razie, kolejna stówka poszła w aptece... masakra. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ja przed chwilą zjadłam sobie moje ulubione śniadanie, a więc: -płatki śniadaniowe cheerios z miodem - biały twaróg (tradycyjny, chudy) który kroję w kosteczki -jedna stołowa łyżka miodu wszystko ze sobą mieszam i zalewam mlekiem Łaciate o.5 %. Pychota ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-28 o 09:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() wlasnie wrocilam od optyka i zamowilam okularki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i musze pomyslec o prezentach urodzinowych dla: malza, dziadka i przyjaciolki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Kasienka trzymam kciuki za prace
![]() Miłego dnia Wam życze ![]() Pozdrawiam
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedronka, bo pasa wezmę albo pałkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Hej laski, spadam jak po ogień i zmykam.
Remont nadal trwa i końca nie widać... A ja już zaczynam mieć powoli tego dość. W pracy mam mega ważne tłumaczenie, które na dodatek jest fatalnie napisane, a do tego zmiana czasu całkowicie mnie rozregulowała. No i pogoda też swoje robi. Staram się jednak trzymać i nie poddawać temu wszystkiemu, choć bywa ciężko... O a zakupach ubraniowych to ja sobie mogę tylko pomarzyć, a tak chętnie bym po sklepach pobuszowała ![]() Nic, kończę smęcić i się zwijam, miłego popołudnia martuś a gdzie Twój avek zniknął?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.