![]() |
#2491 |
Przyczajenie
|
![]()
suve,
CukrowaPanna, plotkaraaa, z innej bajki, Kochanaa, misjaaaa, NAJWSPANIALSZE! <33 ![]() okradam Was. ![]() ![]() Ona twierdzi, że ja kłamie mówiąc, że ją kocham. Chciałabym odejść nie zauważona... Utonęłam w Twych oczach. Ta wolność, która wibruje w nas. Chodź powiedz mi jak bardzo tęsknisz... Wszystko jest trudne zanim stanie się proste. ![]()
#2492 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Dicey zlodziejkauczuc69
- dzięękuję bardzo ;*. ____ Nawet w jego milczeniu były błędy językowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
___________ Kamisha! ![]() I ♥ Dr. House
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
W życiu nie ma "Game Over" jest tylko "Next Level" |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | ||
Rozeznanie
|
gdzieś znalazłam przypadkiem i mi się strasznie spodobało. ;P
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _____ <3. kiedyś dowiemy się ile błękitu jest w niebie. i jaką siłę mają gwiazdy . ![]() wspominasz wczoraj, nadmiernie rozpamiętujesz to co było kiedyś. zastanawiasz się dlaczego postąpiłeś tak a nie inaczej. ale zrozum w końcu - tylko to już było, nie wróci, nie cofniesz czasu od tak po prostu .
zwykli mówić 'inna' . tak, różnie można by nazwać kogoś kto nie dostosowywał się do każdej osoby aby za wszelką cenę zyskać jej sympatie, jej 'szacunek'. a jak w takim razie można by nazwać 'kameleonów' ?
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-27 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Dla lepszego jutra, nigdy nie było wczoraj.
![]() |
#2497 |
Rozeznanie
|
ktoś prosił o opisy związane z tym że chce wrócić do Swojego byłego czy jakoś tak ..
Porozmawiajmy . Bez patrzenie w przeszłość, bez żalu i uczuć. Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne. Gdyby tobie chociaż na mnie zależało… Dałabym Ci szanse. tylko takie znalazłam . przepraszam starałam się ![]() dziękuje też za pochwały [ widziałam pare ![]() ![]() ![]() _____________ stoję i czekam na swoją kolej - szczęście rozdają . Przez te cholerne trzy godziny spędzone z tobą, nie prześpię kilku kolejnych nocy, wszędzie będę cię szukać,a każdy następny dzień będzie czekaniem aż znów się pojawisz.zastanów się dobrze . jeśli teraz odejdziesz pewnie zawali się mój świat , pewnie będę płakała , pewnie będzie bardzo źle , ale za jakiś czas się pozbieram . powrotów nie będzie . - Nie patrz tak na mnie. - Nie lubisz mojego spojrzenia? - Właśnie chodzi o to, że je uwielbiam.. To niemożliwe!" - mówi Rozum "To lekkomyślność!" - mówi Doświadczenie "To może zranić!" - mówi Duma "Spróbujmy..." - mówi Marzenie pytanie ; D mogłaby któraś z Was Mi to przetłumaczyć ? " Il n'y point d'amour sans jalousie. " wiecie .. ciężko z językami xD ![]() ważne ![]() ![]() ;*marnie . ; |
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-10-27 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Raczkowanie
|
Nie powiem, że jestem idealna, daleko mi do tego.
Mogę obiecać swoja prawdziwość. Mam swoją przeszłość, tego nie wymarzę. Naiwna miłości przez co często uczę się ich na nowo. Lecz jestem gwiazdą, która nigdy nie zgaśnie. Niezależna, piękna i inteligentna. Z zasadami, którymi się kieruję ``` nie jesteś już w moim sercu. hah, chcesz wiedzięc dlaczego? własną ręką wyrwałam je sobie i wyrzuciłam. i wiesz co Ci powiem? fakt, bardzo ciężko jest teraz, ale wcześniej było gorzej. rozumiesz aluzję?
![]() |
#2499 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje top 10 w tym tygodniu hehe Dr.Hause ponad wszystko :P ... Siniak na pośladku nie przewidzi szelestu rąk. Wzdłuż ciała pomiędzy miękkim "don't touch", a "weź mnie" na ostro. ... .. .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-10-27 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka
![]() ![]() CukrowaPanna ahh ty moja <3 TiScatteroUnaFoto piękne opisy ![]() _Panna_Migotka_ ostatnio mnie zaskakujesz słońce ruda wiewiora zdolna bestia ![]() ![]() caroline060 ![]() ciiri ta to jest naj naj naj i nie mam co pisać o niej <3 Kochanaa mój skarb co piękne opisy tworzy keeendy bimboł <3 Extremalna kocham, kocham, kocham.! DorotaComa ostatnie opisy mnie zaczarowały ![]() Rilen przenajlepsiejsza ![]() Mleczna Bajeczna witam nową, dziękuję za uznanie ![]() _________________________ ______________ * -czeeeeeść ![]() ![]() -brałaś coś dzisiaj? -nie, po prostu chciałam powiedzieć Ci, że Cię kocham. * Walczę z uczuciem, że tracę Cię bezpowrotnie. * Szukam kogoś, z kim będę mogła iść tą samą drogą. * Takim kimś być, kto utuli Cię do snu. Takim kimś, w kim będziesz mieć oparcie. Kimś, kto będzie Ci wierny. Takim kimś, kogo i Tobie i mnie brak. * Chcę wierzyć, że jeszcze mamy czas by razem być, że mamy czas by dzielić ze sobą każdą z chwil. * Wczoraj, wczoraj nie wiedziałam kim jestem, płakałam dość długo. Myślałam, że ktoś usłyszy. Ale w dzisiejszych czasach płacz nikogo nie wzrusza. * Kocham Cię-dwa banalne słowa, które najczęściej są nieprawdą. * W takie deszczowe dni w duszy mam pustkę. * I chociaż jeszcze trochę boli, zapominam o Tobie powoli. * -Dzień dobry. Ja przyszłam się zaszczepić. -Na jaką chorobę? -na miłość. * Brudna, na kolanach, poobdzierana cała, potargana, wciąż włóczę się za Tobą i skamlę jak pies, bo potrzebuję Twojej miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zadomowienie
|
Miłość nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją nasza rozłąka.
Gubisz ostrość, wspomnień kalejdoskop... Nie umiem, nie moge, nie chce. - Mała,pamiętasz kiedy byłaś szczęśliwa? - Tak,to było dawno temu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Zostajesz sam na sam ze sobą i kiedy płaczesz, lustra nie spytają dlaczego.
![]() |
#2503 |
Rozeznanie
|
Boże, ale pędzicie dziewczyny.
![]() ![]() ![]() dziękuję za wszystkie pochwały. ![]() jeśli masz miękkie serce, musisz mieć twardą d*pę. - miałeś się we mnie nie zakochać, głupku! - wiem, przepraszam... bo ja nigdy nie poddaję się bez walki. bo jego oczy nadają pięknu znaczenia. <3 i chociaż jeden, jedyny raz chciałam mieć pewność, że komuś na mnie zależy. co byś zrobił, gdybym poprosiła cię, żebyś nie odchodził? żebyś zapomniał o wszystkich, zapomniał o wszystkim i zaczął razem ze mną od początku? czy uchwyciłbyś moją dłoń i nigdy byś mnie nie puścił? obiecałbyś, że nigdy mnie nie puścisz?
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx - ;**
___________ W pokoju bez ścian,bez klamek. Ja,moje serce i Twoje zdjęcie. Moje usta mnie z tego nie wyplączą. budząc się w strachu słysząc historie o wszystkich moich koszmarach będących prawdą. Zacznę patrzeć w przeszłość, zobaczę teraźniejszość a przyszłość zostawię na później, bo ona na mnie poczeka. Zrozumie, czasami nawet da powody do duchowej ucieczki. Niby bezpiecznie,ale wcale nie jest dobrze. Czerwony kapturek z koszykiem pełnym strachu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie laseczki
![]() ![]() Dziękuję za wcześniejsze pochwały,wszystkie bez wyjątków jesteście cudowne!Każda ma swój za***isty styl i to kochane jest w was piękne ![]() ![]() ***
I z uśmiechem odpowiem,że nie tęskniłam.Nigdy. Kolorowa trawa,a wokół tylko czerń. Coraz mniej odważna, ale wciąż żądna zemsty. Nigdy nie mów,że nie chciałam Ci tego wszystkiego dać. Słońca kiedy wieje wiatr... Deszczu kiedy parno tak! Gaszenia światła,gdy chcesz iść spać i podgłaśniania radia gdy nie chce się wstać. Przyjaciółko ! Gdzieś po drodze zaufanie straciło dawny sens. Waliłam tak długo w Twoje drzwi,aż wyleciałeś mi z głowy. ![]()
#2506 |
Raczkowanie
|
czasem po prostu chciałabym stanąć, złapać oddech i wiedzieć ,że wszystko tu, wszystko możliwe jest ! pośród kłopotów znaleźć sens.
cały mój świat potrzebuje psychologa. i proszę Cię kurva tylko mi nie mów żebyśmy zostali przyjaciółmi ! bakaliowe marzenia zamknięte w szafie. siedziała na parapecie licząc gwiazdy. łudziła się ,że gdy dojdzie do ostatniej on powie,że ją kocha. nie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance. każdy ruch w choreografii , każde słowo w monologu , jak każde uczucie we mnie.
#2507 |
Zakorzenienie
|
<3
______ `tnę na wskroś pęknięcia i teraz próbuję wrócić. zanim to, co zrobiłem dobrze ucieknie.. dam to, co mam najlepsze! nic mnie nie zatrzyma, jedynie boska interwencja. `miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. `to niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kur wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. `są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. zamyka się w sobie. `nie chodzi o to, że nie ufam miłości. chodzi o to, że ja już nie wiem co to jest miłość. `prawdziwa miłość jest raną. i tylko tak ją można odnaleźć w sobie, gdy czyjś ból boli człowieka jako jego ból. `potem zabijali tę miłość, jak tylko się dało. `sekret szczęścia, a przynajmniej spokoju, leży w tym, żeby wyeliminować romantyczną miłość z życia, bo to ona sprawia, że człowiek cierpi. tak żyje się spokojniej i lepiej się bawi, zapewniam cię. `dlaczego kochamy najmocniej wtedy, gdy miłość umiera?
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-10-27 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() płakałam gdy odchodziłeś w noc i
ustami przywartymi do szkła nazywałam imionami gwiazdy ....... wyrastał ponad nią, obok niej, przy niej, jego ręce szukające jej rąk, nie mogłam sobie wyobrazić jej oddzielnie od niego. ....... co dalej, co będzie dalej, muszę wiedzieć więcej, zanim odejdziesz, zanim pozwolę Ci odejść. ....... Pytasz, co dalej. Co dalej? Nie pytaj. Nie wiem nic, a raczej, no tak, ale ta część opowiadania nie jest pogodna jest po prostu prawdziwa. ....... w kącikach niebieskim cieniem obrysowanych oczu wezbrały krople łez, upadły. ....... nie kochasz mnie? - spytał. patrzył teraz na mnie przekrwionymi oczyma powieki miał ciężkie i także zaczerwienione. ....... zamilkłam. następną szklankę wypiłam w głębokiej ciszy, przerywanej jedynie ciężkimi westchnieniami, lekkim brzękiem szkła stawianego na blacie stołu. ręka obejmująca szklankę drżała, z wysiłkiem podniosłam ją do ust. potem przypatrywałam się pustej szklance z napięciem. westchnął głęboko i odstawiłam szklankę. zapytałem samą siebie: "Może jeszcze?" myślisz że oszalałam? masz rację. z samotności.
![]() |
#2509 |
Raczkowanie
|
dobrze patrzy się tylko sercem. najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
chciała bym tak po prostu zapomnieć! ![]() mogę znieść wszystko! ale widoku Ciebie z inną! nie zniosę! dlaczego miłość nazywa się akurat miłość ? ? to raczej powinna być wspinaczka na najwyższą z gór. by cokolwiek osiągnąć. ![]() przejdź koło mnie tak. tak bym nie poczuła dreszczy na skórze i wewnętrznego ciepła . proszę Cię o jedno. albo kochaj najmocniej jak potrafisz albo po prostu zostaw mnie w spokoju. zakochać się w niewłaściwej osobie to tak jak chodzić w za małych butach.
#2510 |
Przyczajenie
|
Niesamowite, coczłowiek potrafi stworzyć
FENOMENALNE jesteście ; D.. . od a do ż ; * `Nie traktuj życia zbyt poważnie, I tak nie wyjdziesz z niego żywy. dziś słowa są zbędne, bo w moich oczach wyryte jest kocham ..Bóg najpierw stworzył mężczyznę, bo przecież musiał zacząć od zera : D Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć .. <3 Rzeczywistość ponad marzenia. Erotycznie bujna wyobraźnia, Moja EGOISTYCZNA MIŁOŚĆ do Ciebie. zachłyśnij się mną. ` Tak bardzo byłeś jeden, jak nigdy, nigdy nikt . Bóg mnie stworzył bo lubił piękno, a Ciebie bo miał dobry humor , ;p Jaram się Tobą, chociaż nie palę, nie palę, wcale.. ;* Musisz być trochę damą, a trochę.. No wiesz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
misjaaaa - Na pewno nie uwielbiasz mnie tak jak ja Ciebie
![]() ![]() Moje serce wie,że dla Ciebie ma bić.. Sam na pewno wiesz jak to jest, gdy budzisz się rano i nie możesz myśleć o niczym innym niż o osobie, którą kochasz.. Próbowałeś kiedyś zamknąć swoje serce na klucz, zabezpieczyć je takim pancerzem żeby żaden ból nie mógł go przebić i nie dostał się do serca? Próbowałeś? Ja tak.I dzięki Tobie nic to nie dało..
![]() |
#2512 |
Raczkowanie
|
Tylko Ty do mnie dotarłeś nie potrafił tego nikt =**
#2513 |
Raczkowanie
|
szybkie jesteście , a jakie zdolne ; o
kamisha <3 ;O (jeśli błąd w nicku to przepraszam, ale z głowy pisze..) `a pani profesor powiedziała, że wszyscy jesteśmy brzydcy. nagle kompleksy znikneły, ot co. "ten którego s z u k a m przecież jest obok mnie ..." `pamiętam...jakby to było wczoraj. mówiłeś,że nigdy mnie nie skrzywdzisz, a ja odpowiedziałam pewnym siebie głosem,że to kwestia czasu. nie myliłam się, dziś przechodziłam , a Ty nawet nie spojrzałeś. dupek! |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa- no ogólnie chodziło o całą treść opisu...
![]() heh... ________ Miłość, nienawiść, przyjaźń i zdrada... ![]() Zastanawiałeś się nad sensem swojego istnienia, a wraz ze mną odeszły nalepsze marzenia... Tam gdzie idę nie obroni mnie anioł stróż... <szkoła> ![]() Dla ciebie, dla mnie, dla nas mój kochany... ![]() Pocałunek jak pieczęć na ustach złożony... ![]() ________
yeah ![]() Edytowane przez namiastka Mnie Czas edycji: 2009-10-27 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały kochane ;*
__________________ Lubisz słowo "kocham" ? Czy może wystarczy Ci nieobecny wzrok?
Rytualnymi czarami wypędzam Cię z mojego umysłu. A dziś napijemy się czarnej kawy. A dziś porozmawiamy o przemijaniu. A dziś będę powtarzać, że dziś do cholery nic mi się nie stanie. Lekko dotykam własnych piersi i rozmawiam ze swoją macicą. Ona wie więcej. Ona więcej rozumie. Ja nic. Jest źle, jest jesień i ciągła ochota na płacz. Jest źle. Wyrzuty sumienia to tylko fikcja. Wymijam się za bardzo z moim ideałem.
#2516 |
Raczkowanie
|
dostałam kiiss'a fiuu fiuuu ;d mniamci mniamci mrrrryyy ;d
~ . .. ...Czekoladowy pocałunek na moich ustach złóż. Przed siebie musisz iść własnym życiem. Czas zacząć żyć. Wyruszyć chcesz na przeciw szczęściu, nie zatrzymam Cię. ... .. . ~
#2517 |
BAN stały
|
Czasem chcę porozmawiać, ale bez oddźwięku.
Świat się zaciął i zaczął zgrzytać. Szkoda, nie widzę znaków kiedy w niebo patrzę. W tym teatrze ja odejdę zanim ty zaczniesz. Tu za szybko kręci się, codzienny teatr ten. To w nim zgubiłam nagle się. Może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne. Nie za bardzo jest się przecież z czego śmiać. Mam jedną sprawę całkiem osobistą, czasem już nie potrafię żyć z tą myślą, to czego pragnę od lat to dla mnie wszystko, Boże myślę że mogę nazwać to modlitwą... Przyciąganie ziemskie to największy świata błąd. Za ciężko by się zerwać stąd. Ta gra nas trzyma i nie puszcza, a nawet jeśli puści, choć na chwilę to zaraz wraca jak bumerang. Nie będę Cię przepraszała, pewnie zrobię to znów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam ;* _________________________ _________ Oświeć drogę mą <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Przyczajenie
|
![]()
misjaaaa.
![]() hihi. ![]() Mijasz mnie znowu na ulicy, ten wzrok czuję, że zaczynam się znów w Twoim środku zapalać jak zapałka bez ognia. teraz coś śmiesznego, wiadomo każdy to lubi. ![]() zmień kasetę, bo jesteś nudny. ![]() żegnam was - muszę pociągnąć za spłuczkę. ![]() Wyrobiłeś się jak gumka w gaciach. ![]() Ta szpara między zębami to na żetony? ![]() Powtórz, bo nierówno się oplułeś. ![]() Nie mów tak szczerze, bo Ci jeszcze uwierzę. ![]() ![]() dobra chowam się już, bo pomyślicie ,że jestem psychiczna. ;OO
#2520 |
Raczkowanie
|
Niech spier.dala każda cząstka Ciebie
Pachniesz dziwnie zdradą Niedostępna, milcząca, zamyślona. Tak naprawdę nieobecna. mimo wszystko albo jeszcze bardziej. w głowie wciąż słyszę jednorazowe kocham. stoję na krawężniku. nie jest dobrze zachłysnęłam się tym niekochaniem. wszystkojedność i bylejakość. Zamknięta w kartonowym pudle próbuję się wyrwać z objęć samotności Jesteś pierdo.lonym debilem, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdjęcia. Myślę o Tobie ok. 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestaję modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z wlasnej woli. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce gdy idziesz korytarzem. Nie wiesz, że mam dobry dzień gdy powiesz mi cześć częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej szkolnej koleżanki. To cholernie ciężkie, że mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę abyś mi się śnił, zasypiam myśląc, którymi wejść schodami, żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem - a nie było ich dużo, bo przecież to były przypadki i nienawidzę czasem i siebie i Ciebie, za to, że jestem w pieprzo.nym martwym punkcie i żadno z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić, ja będę dla Ciebie koleżanką ze szkoły, a Ty będziesz sprawiał, że szybciej oddycham gdy mówisz mi 'cześć', ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? Nadzieja, zawsze ta kur.wa w zielonej sukience. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.