|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
i tak było tutaj i będzie, że najpierw przez agencję a dopiero po jakiśm czasie (i tak jak piszesz nie wiadomo ile to zajmie) dostanie się kontrkat no i lepsza kasę. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szyszynka ja też strachliwa jestem pod tym względem co i ty- wyrwać musze chirurgicznie ósemkę a boję sie jak nie wiem i nie idę.. ![]() ![]()
![]() |
#3996 |
Raczkowanie
|
chyba sie ze stresu pochlastam sluchajcie jaki hardcore
siedze sobie i mysle czemu nie dzwonia poszlam splukac WAXA wracam a tu nieodebrane od nieznajomego numeru i co ...oddzwonilabym ale nie mam nic na karcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jeszcze zadzwonią... a nie masz chociaż 5zł w domu żeby kartę kupic??? ja zmykam na uczelnię dziewczyny miłego dnia
![]() |
#3998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja pitole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzwoniła do mnei ta babka od rekrutacji i praca mnie nie interesuje jeśli chodzi o branżę i mój rozwoj zawodowy ![]() ![]() Podoba mi się nowa piosenka Blach Eyed Peas, jak jechałam raz autem to leciała w radiu i sobie spiewałam i n apsie obok stanęłi jacys kolesie i ze mnei brechtali ![]()
![]() |
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz to musze iśc posprzątać w domku bo po poludniu maja przyjśc z agencji mieszkaniowej, z ktorej mamy ten domek ![]() a w sobotę juz w nowym domku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeciez im późniejszy wiek tym kości wolniej rosną i sie przesuwają. Tak mówiła ortodontka i to samo wiem od tej Cioci koleżanki. Może są różne teorie. No dla mnie 5 tys to duży wydatek, niby rozkłada się na lata, ale u mnie sam aparat kosztował 3400 ( miałam zakładane oba łuki prawie jednocześnie, chyba był tylko odstęp tygodnia czy jakoś tak, już nie pamiętam ) + prawie 3 lata noszenia więc spokojnie 7 tys tylko na mnie, a rodzice od razu i bratu założyli więc to spory wydatek. Ale uważam że i tak warto, dla prostych, ładnych zabków, ja miałam krzywy zgryz to może dlatego tak długo nosiłam, bo brat miał krzywe zeby i zdjęli mu już jakoś po 1,5 roku. Ale to jest i tak kwestia indywidualna kto ile będzie nosił aparat. Mi sie kosmetyczne bardziej podobały niż metalowe, ale kiedyś to inaczej było, teraz to można powiedzieć nawet że jest moda na aparaty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam najpierw zalożona górę a dół dopiero po 9 miesiącach, więc faktycznie az tak ta kwota nie walnęła po oczach. A raty można wziąc na wszystko od prawie zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4004 |
Raczkowanie
|
emaila w pracy w terenie nie odbierze a on nei ma wlaczonych smsow z internetu bo juz probowalam przed chwila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4006 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz tylko nie zostawiaj nigdzie telefonu "bez opieki" ![]() Ja to osiwieję normalnie. Już kilka miesięcy za pracą się oglądam i nic jak na razie ![]() Będę bezrobotna jak nic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na to ogłoszenie na które wyslalam cv już aplikowalo 51 osób ![]()
![]() |
#4008 |
Raczkowanie
|
to był mój wujek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() bo jak w Krk to kosztuje 250-300zl to hmmm ![]() Cytat:
![]() ![]() wiadomo, ze srednie ocen roznia sie w zaleznosci od kierunkow - jedne sa latwiejsze, inne trudniejsze... taki sposobem idac systemem progowym na nietorych keirunkach malo kto ma szanse na stypendium ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja mialam ciasno zeby jak mialam mleczaki, ale potem w miare wyrzynania sie stalych i wypadania mleczakow jakos sie to fajnie rowno rozmiescilo, wiec ze zgryzem problemow nie mam ![]() ![]() heh kolega jest kierownikiem kina i czasem maja tam rozne imprezy, promocje itp no i mieli ostatnio jakas imprezke kosmetyczna i dostal kilka gadzetow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja halloweenowo ![]() ![]() slonce co jakis czas wychodzi ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
nie wiem z kim to gadalam o wypadajacych wlosach i ze trzeba je kiedys policzyc. a wiec umylam wlosy i rozczesalam nad wanna duzo poszlo bo ja rozczesuje pod prysznicem tak raz na tydzien to naliczylam 83 wlosy... mam dlugie wlosy i cebulki sa słabe liczac pozostala czesc co wypadnie w ciagu dnia to tak podejrzewam ze ze sto bedzie. Czy to duzo? Gdzies kiedys czytalam ile wlosow powinno wypasc i wypada ale nie pamietam
o to wyczytalam A teraz trochę teorii. Może wydać się to niewiarygodne, ale problem wypadania włosów dotyczy 100 % populacji ludzkiej. Na skórze głowy znajduje się ok. 100 000 –150 000 włosów. Prawidłowo codziennie powinno wypadać ok. 40 –100 włosów. Z punktu widzenia dermatologicznego o nadmiernym wypadaniu włosów mówimy wtedy gdy wypada ponad 100 włosów dziennie. czyli jestem w normie bo ta duza kepka to byla po rozczesaniu wlosow pod woda super ![]() Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-28 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Raczkowanie
|
no i nie zadzwonili.... moze zle główkuje ze skoro wczoraj podejmowali decyzje to dzis musieli zadzwonic wkoncu mowil ze zadzwonia w tym tygodniu jeszcze....takze moze jeszcze jutro albo w piatek ostatecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Rozeznanie
|
Wracając do tematów ślubnych - tak jak wcześniej wspomniałam, w sobotę mam kolejny etap przymierzania sukni w jednym salonie, gdzie mogą mi uszyć suknię taką jaką chcę/wymarzę.
![]() Jednak nie chcę wymyślać nic nowego, wolałabym już przymierzoną-wymierzoną na sobie wybrać i zamówić na miarę. Podczas drugiego już nalotu do salonów z sukniami, była jedna suknia, która bardzo mi się spodobała, ale jednak nie do końca była odpowiednia. Poniżej wrzucam fotki, pierwsza - to ta którą przymierzałam. A kolejne to propozycje. ![]() Planuję tak, żeby krój i tę górę w koronce zostawili, natomiast te marszczenia na brzuchu jeszcze muszę przemyśleć. Suknie, które proponuję mają marszczenia na brzuchu trochę moim zdaniem łagodniejsze i lepiej wyglądające niż ta którą przymierzałam. Jak myślicie, która opcja jest Waszym zdaniem najlepsza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież musza wszystko przygotować, chociażby komplet niezbednych dokumentów czy umow do podpisania, a jak wiadomo to moze im zając troszkę czasu, tym bardziej, że powiedzili, że zadzwonią do końca tygodnia to jeszcze mają czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko w tej pierwszej ten zwisający materiał trochę nie teges...też jestem za tym żeby zrobić marszczenia jak w pozostałych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha, no to ja tak samo - ten zwisający materiał jak dla mnie fatalny. Historia wygląda tak, że gorset przewidywałam raczej gładki, ale jak założyłam właśnie tę suknię z przodem w koronce, to rzeczywiście mnie zachwyciła suknia. Ale potem jak już emocje opadły, to przyjrzałam się, że ten materiał zwisający jest jakiś nie teges, i te maszczenia przełożone jedno na drugie też nie teges. Dlatego wyszukałam atlernatywy. Ludzie z salonu powiedzieli, że mogę wprowadzić wszelkie zmiany, oczywiście rozsądnie, tylko muszę wysłać maila lub wydrukować to co mi się podoba, a oni wtedy poradzą co dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle jaka cisza dzisiaj...od rana tylko 2 strony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Wtajemniczenie
|
Hello. No melduję się
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.