|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo
o jedzeniu juz jest w tem ciescie nalesnikowym-piwnym sie robi kielbaski-parowki takie czeskie i do ciemnego Kozlarza konsumuje jako zagryzke bez-wyrzutnio-sumienna ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Ojejku Magdulence nie pomachalam ode krolewien mnie wyzywa, to niech ma ![]() nie Magdulenko, nie lepiej wlasciwie umieram ale wole tutaj, na tym memlonie nizli w zimnym lozku ![]() Poza tem, wycionglo mnie z pasa in minus, ha ![]() jeszcze troche i zostane szczuplaczkiem |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
całego?!
z pazuramy ?! dzie ja taki garnek znajde ?
|
#1744 |
|
Piers do przodu
|
![]() Witaj wśród nie-śpiących Mamina czytasz znajomy wątek?? :mnie to już rence opadli ale cyce podtrzymuję
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-28 o 14:25 |
|
|
|
#1745 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, proszę mnie przytulić, palnęłąm bowiem monumentalne i truizmowe kazanko teraz pluję sobie w brodę, po co...
ja głupia jednak jestem. Zamiast sobie czytać, leniuchować w łóżku lub wymiatać to ja głoszę. Jedyne prawdy, ech.
|
#1747 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() "Kazanko" czytałam, sama się tam juz nie udzielam, bo szkoda nerwów. Poleż, poleniuchuj i poczytaj - zwłaszcza polecam to ostatnie
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odmachuję ale za to wyciągnięta w pasie ![]() trzym się A parówszczaka w cieście piwnym sama bym wciongła |
|
|
|
|
#1749 |
|
Piers do przodu
|
Kotuś
bardzo mi się to kazanie podobało teraz leż i odpoczywaj z miną kota, który przed chwilą chapnął kanarka i jeszcze mu piórko spomiędzy zębów wystaje
|
#1750 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ja też już w tamtym wątku nic nie napiszę,w sumie swoje zdanie(niezbyt pochlebne dla niektórych) to zostawię dla siebie
Zuziu,Contax-w piątek Wam wyślę paczuszki,ok?Dzisiaj jadę odebrać przesyłkę od Margotki,jutro Wasze spakuję,ale nie dam rady pojechać na pocztę,bo mąż do pracy idzie. witam Nową czekam na wkupne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha!
Na poczatku posta swego witam Dziewcze Nowe: Lipke, ( to prawie singularis od "dziewczeta z Nowolipek") i jesli to nie traci nachałem, to tez poprosilabym o wtajemniczajace w detale PW Dorotko- poka-poka paznokietki Katty-sanko- masz piekne oczeta- kocham taki blekit Co do rzeczonego watku- mam ambiwalentne odczucia. Sama, jesli tylko moge, unikam publicznych, kategorycznych ocen, ferowania wyrokow, obrzucania epitetami, zwlaszcza gdy nie posiadam szczegolowych danych. Jednak doskonale rozumiem, jak moga sie wkurzyc osoby pokrzywdzone i zdaje sobie sprawe z tego, ze w nerwach mozna zareagowac roznie. I troche mi lyso, gdy widze, ze osoba ktora (na razie) jest stratna, musi sie tlumaczyc z formy swoich wypowiedzi, a sprawczyni zamieszania sie nie odzywa. I nie myslalam, ze kiedykolwiek to napisze, ale rozumiem co ma na mysli Szugar, pomimo, ze nie zgadzam sie sama z forma Jej wypowiedzi i z tym ostrym jezykiem. A tak w ogole, to nie znosze takich sytuacji Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-28 o 14:46 |
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, mnie też się bardzo podoba to co żeś napisała
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
i ja poczytalam
i juz, juz... ale nie i tak juz wielu niepotrzebnie tam palce w drzwi wklada mam czasem dziwne wrazenie, ze przy tego rodzaju dyskusjach co-i-niektorzy wnosza jeno szalona, wewnetrzna potrzebe publicznego wykazania sie ![]() ale moze byc to jeno moje wrazenie, znaczy mylne ![]() I jeszcze jedna konkluzja sie-mi-nasunieta O wielu potknieciach nie mowimy, bo sie w koncu wszystko dobrze konczy sama zostalam dwa razy z nieuregulowana naleznoscia za butelke wielkiego aj waj nie bylo, oplacilam z siebie koszty przesylki obliczone na jedna, dodatkowa, niesumienna gebe butelkie poszly w przyjazniejszy plener ale... niesmak zostaje nie wiem, czy nie byloby dobrze takie "zagrywki" gdzies notowac jakkolwiek to brzmi pozniej, w kotle juz afery, okazuje sie jak wiele podobnych zachowan ma miejsce z obu stron moze takie minusy z zakupowego zachowania mialyby senschocby dla tych, ktore z dana jednostka przy zakupowej okazji sie zetkna albo i nie
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-10-28 o 14:54 |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko chciałam nadmienić, że kiedy zbanowano Princeskę za przewinienie jej siostry, broniłam jej i nawet do AgiZ pisałam, żeby dziewczynie dać szanse, żeby jej uwierzyć.
Teraz jest mi po prostu głupio i czuję, że ktoś mnie wystrychnął na dudka. Tyle powiem w temacie tamtego wątku.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-10-28 o 15:03 Powód: eh eh, siła przyzwyczajenia |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
no to zem sie wypisala ( z sie )
jeszcze nie wiem po co ![]() cos bym zjadla, ale czy warto...
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytalam, ze Zlotousta czuje sie strasznie
![]() Koto-powtorze za Jerzym Dąbczakiem : nie czas zalowac roz, gdy plona kolce*. Napisalas madrze, a nie przemadrzale. A co do "jedynych prawd"- to jak dla mnie, wlasnie odwazylas sie im sprzeciwic, a nie wyglosilas ![]() ![]() *"Nie ma rozy bez ognia" S.Bareja
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-28 o 15:06 |
|
|
|
#1757 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niech mnie tu Dorota nie straszy tylko wyleźnięte pazury pokazuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W cieście naleśnikowym zanurza się wszelkiego rodzaju warzywa. Ja robię gotowane ziemniaki w grubych plastrach, pieczarki, ugotowaną marchewkę pokrojoną w słupki, no i brokuły i kalafiory. To wszystko się smaży w głębokim tłuszczu. Ciasto można wedle uznania przyprawić różnymi ziółkami ![]() Wychodzi przepyszne ![]() ![]() Cytat:
Przeczytałam. Pani Koto kazanko Twoje jest bardzo do rzeczy, tyle powiem Kattarino ![]() Tak w ogóle to czas na drugą kawę. A potem spinamy dupkę i do roboty, bo dzisiaj mam jej po kokardkę (roboty, nie dupki )
|
|||||
|
|
|
#1758 | |
|
Piers do przodu
|
Katt kochana
aż mię normalnie zawstydziły te wszystkie komplimenta dotyczące błękitów Cytat:
BTW ja tu sobie gadu gadu i nawet nie zauważyłam, że szefostwo mi tu końcoroczne evaluation zrobiło ciekawam tej oceny
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-28 o 15:31 |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa twarz Lipella, a lubi swintuszyć? jak lubi to znaczy,ze pod dobry adres trafiła
witaj![]() Oczy mnie mgła zaszły stąd jakość zdjęć nienajlepsza, ta dam! przekąska czerwonego diabelca ![]() czestujta się ![]() w związku z tem co wyzej, przypomniało mi sie jak Szwejk spotkał w pociagu pana ubranego po cywilnemu. Kogos mu przypominał. Zapytał go "Czy pan jest może panem Purkrabkiem z banku Slavia w Czeskich Budziejowicach?" ...okazało się,ze ow pan jest dowodcą dywizji w stopniu pułkownika. Wrzasnął na Szwejka "szerogowy, wy bydle jedno.. jestem pułkownikiem, dowodcą jak mozecie mnie pomylić z jakims panem Purkrabkiem"![]() hej! |
|
|
|
#1760 |
|
Piers do przodu
|
Córko - no te fasolki to normalnie z resztą narodowościowych dodatków to strasznie na libido działają
oj będzie się działo .... jak dawno temu w Koryncie ....
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że kokardka mogła być umiejscowona w tym stylu
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Oczy Katty widziałam i też jestem pod wrazeniem ich niebieskości
a tam z boczku edit. Tygrysie, mrauuuuuuu Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-28 o 15:42 |
|
|
|
#1763 | |
|
Raczkowanie
|
yyyy na czubku głowy rzecz jasna
![]() Cytat:
![]() ależ przepiękna sałatka ![]() będzie mą inspiracją na wieczór ![]() Koto --> Edytowane przez Lipella Czas edycji: 2009-10-28 o 15:43 |
|
|
|
|
#1764 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ja chcem sałatkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Katt
fenkju lejdi ( ze sie posluze cytatem z jednego Pana Budowlanca ) ![]() dobrze, ze Kota na ambone weszla dobrze, za kazanie bylo z gatunku madry wsrod sprawiedliwych ( albo i nie-sprawiedliwych )pytanie tylko czy ktos to przeczyta celem zrozumienia czy raczej przeczyta celem odbicia pileczki Sanno szkoda, bo mnie neca takie blekity ( gatunek cocer-spanielski , wersja suki z duzym miotem )tylko, ja se to do oka wkladac to znaczy, dobrze ze masz swoje ale... wiesz szkoda, ze ja nie mam Twoich ![]() te, Nowa zapowiedzieli spoleczenstwu, ze jak masz grype badz grypne objawy, to siedziec nalezy w domu jakby bylo nie tak, lekarz sam przyjdzie ( jak bedzie mial czas )to siedze i przychodzi w Norwegi sie nie leczy tu trzeba przetrwac, naturalna selekcja jest ![]() ( ale kulezanke w szpitalu wyizolowali, bo sie slaniac zaczela mnie poki co, stan rzeczy glodowy, jeszcze odpowiada ) ![]() ale w piatek to juz bym sie chciala nachlac ![]() |
|
|
|
#1766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2009-10-28 o 15:48 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
masz Ci Dieto
znowu jesc podali Corko czy to aby lekkostrawne? ![]() mam ja takie majtki, z taka kukardka ( nabyte za panienskich, szalonych czasow )dobrze, ze przypomniane zostaly Pan Dochtor moze jeszcze przyjdzie, beda jak znalazl
|
|
|
|
#1769 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
a wtedy to już miałam ochotę na inną emotkę Tyle tylko napiszę, że się staram dużo czytać i wyciągać wnioski własne, i jeszcze napiszę, że mój pierwszy współzakupowy raz to szczęśliwy był, bo zakupowałam Gaiaca z Fenris i było sprawnie i OK. Gdybym się wtedy przejechała, to na więcej nie miałabym odwagi pewnie Cytat:
wszelki duch .... Ircia Koto ide poczytać, coś tam wytworzyła
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wymiatający
![]() Przywracam się na łono po kilku dniach grypowania w łóżku, dopiero dziś nadaję się do czegoś, chociaż dalej wyglądam jak przez okno. Póżniej polecę na wstecznym, a teraz was gorąco pozdrawiam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

bardzo mi się to kazanie podobało 

ciekawam tej oceny
oj będzie się działo .... jak dawno temu w Koryncie ....