Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 17:29   #1681
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja ostatnio widziałam cały samochod obklejony karkami "tym samochodem jezdzi swieta krowa i parkuje jak sie jej podoba"
oj nie chcialabym miec takich kartalek hehheh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:30   #1682
conslusion
Rozeznanie

Nas kiedyś tak ktoś zastawił u Tż na parkingu. I to ktoś obcy. Bo jeszcze rozumiem, że sąsiad sąsiada - nie było miejsca, w razie czego ktoś podejdzie i powie, żeby odjechał - ok. A tu obcy samochód, Tż się spieszy do pracy. Musieliśmy po straż miejską dzwonić. Dowiedzieli się czyj to samochód, zadzwonili i za pare min schodzi na dół taka lala wypacykowana - myślałam, że ją rozniosę. Mam nadzieję, że dostała mandat, a nie upomnienie.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:30   #1683
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Albo częściej jeździć. Bo jak ktoś wsiada za kierownicę 3 razy do roku, to niestety, ale tak jest.

Ja teraz też mało jeżdzę, praktycznie tylko na wakacjach i czasem, jak przyjadę do domu. W Krakowie niestety nie mam samochodu, a chętnie bym sobie pojeździła po dużym mieście. Bo później, jak mnie ktoś stawia przed faktem dokonanym (np. moja współ., która dzwoni w środku nocy przyjedź po mnie, jej samochodem w dodatku) to panika murowana. Zwłaszcza, że ja się wszędzie gubię

No i muszę mieć bezawaryjny samochód, bo jak coś się psuje (np. samochód Tż od jakiegoś czasu gaśnie na małych obrotach), to już nie pojadę - za dużo nerwów mnie to kosztuje.
ja lubie mykac samochodzikiem bardzo dobrze mi sie jezdzi moglabym swiat dookoła przejchac
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:32   #1684
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wróciłam z basenu i urodzin jednej z naszej grupy i pijemy z okazji 30 rocznicy ślubu mojich rodziców
no ładnie sie środku tygodniu imprezuje?

Dziękuje Dziewczyny za kciuki nie było zle, dostalam 4 ale umialam na 5 nastepnym razem mu pokaze bo nieładnie tak dawac podchwytliwe pytania z czegoś czego nie bylo...
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Czas na poranną gimnastykę...
I wszystkie razem: góra, dół,
góra, dół, góra. świetnie!
A teraz druga powieka )
Miłego dnia...
Bambusiek a pokaz pazurki uwielbiam te Twoje wierszyki
Tymoteusz bardzo mi się podoba

MiciaKicia he he fajnie z tym laptopem i jak sie windows 7 spisuje?

Isabele a pokaz te próbki

Karolinusienka zdrówka jakie listopadowe? tzn. na wszytskich swietych?

Lusesita dobry pomysl z ta sesja to pokaz potem zdjecia

T'ai kondomy eh teraz beda takie korki na pewno a baby za kierownica jedne lepsze inne gorsze

Mustique jeśli Twój tż nie utrzymuje z nimi kontaktu to ja myślę że wypada ich nie zapraszać, chyba nikt tego nie oczekuje, bo przyrodnie rodzenstwa rzadko kiedy sie kumpluja, a ojca z żoną jak najbardziej
Ja parę razy zapraszam inne dziewczyny do naszego watku ale zazwyczaj pisza ze za duzo juz maja tych watkow albo ze na innych slubnych sie udzielaja...

Jenny udanego swietowania

Jolka ja ostatnio na skypie gadalam z kolezanka z ktora nigdy tyle nie gadalam ona ma w przyszlym roku slub i widocznie tez nie ma z kim o tym pogadac i czasem dzwoni brawo za wielocytowanie

Lacrimachristi witaj

Conslusion dobrze ze nic sie nie stalo
pewnie na weselu bedzie sto lat dla tego szwagra... jak go nie lubicie to wspolczuje a co do laptopa to wlasnie mi moj Tomas kupil bo potrzebowalam pilnie a dopiero zaczelam pracowac i teraz mu splacam w tym miesiacu bedzie polowa za mna ja tez mysle jak my po slubie sprawy kasy zalatwimy nie chcialabym nieporozumien, ale moj Tomas mowi ze on jest typowy slazak i wszystko bedzie mi oddawac a ja mu kieszonkowe tylko wyliczac bede ja jako typowa slazaczka nie widze problemu

co do zakupów placonych przez tz to ja jestem przyzwyczajone ze za kolacje i jakies kino tz placi bo ja nigdy nie pracowalam, dopiero teraz a i tak jedna trzecia tego co on wiec nie mam jakis wyrzutow... co innego jak mi swoje auto pozycza jak dzisiaj alepo wyplacie to ja nas zabieram na kolacje i kupuje sobie cos dla niego

Mam pytanie do dziewczyn ktore tabsy biora, czy jak pijecie alkohol to sie dodatkowo zabezpieczacie? bo na ulotce jest napisane ze trzeba

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:39
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:33   #1685
conslusion
Rozeznanie

A co do kartek, też kiedyś zostawiliśmy jakiemuś kolesiowi za wycieraczką pare słów na temat parkowania.

Parkowanie temat rzeka. Najbardziej mnie śmieszy, jak się ludzie z kopertą mordują. Albo próbują ją zrobić przodem
Stary 2009-10-28, 17:33   #1686
Mustique
Lena

nie, no to jsa jeżdże duzo i często. praktycznie od otrzymania prawka cały czas. bałam sie że jak nie wsiąde za kółko zaraz to potem będę sie bala. ale jakoś udało mi sie nie panikować. i ile moj samochodzik ze mną przezył to tylko on wie. nawet teżetowi o paru wypadkach- przypadkach nie mówiłam bo by mi zrobiłszlaban na jazdy!
Stary 2009-10-28, 17:34   #1687
Stysik
Zakorzenienie

Karolinusienka ja też lubie autkiem jezdzic, zwlaszcza Tomasa bo ono duzo lepsze i nowsze a moim ostatnio sie boje ze znowu mi sie na trasie zepsuje

Aha DZIEŃ DOBRY

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:35
Stary 2009-10-28, 17:37   #1688
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Albo częściej jeździć. Bo jak ktoś wsiada za kierownicę 3 razy do roku, to niestety, ale tak jest.

Ja teraz też mało jeżdzę, praktycznie tylko na wakacjach i czasem, jak przyjadę do domu. W Krakowie niestety nie mam samochodu, a chętnie bym sobie pojeździła po dużym mieście. Bo później, jak mnie ktoś stawia przed faktem dokonanym (np. moja współ., która dzwoni w środku nocy przyjedź po mnie, jej samochodem w dodatku) to panika murowana. Zwłaszcza, że ja się wszędzie gubię

No i muszę mieć bezawaryjny samochód, bo jak coś się psuje (np. samochód Tż od jakiegoś czasu gaśnie na małych obrotach), to już nie pojadę - za dużo nerwów mnie to kosztuje.
nie no ja prawie codziennie jeżdżę i zawsze się staram grzecznie i w tych liniach parkować, ale jak widzę że nawet faceci blokują po dwa miejsca to mi ręce opadają

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn ktore tabsy biora, czyja jak pijecie alkohol to sie dodatkowo zabezpieczacie? bo na ulotce jest napisane ze trzeba
że tak spytam co mają tabletki do alkoholu?
na ulotce? pierwsze słyszę! a co to za tabletki?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:38   #1689
conslusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja lubie mykac samochodzikiem bardzo dobrze mi sie jezdzi moglabym swiat dookoła przejchac
Ja też bardzo lubię, tylko teraz rzadziej mam okazję i z przerażeniem stwierdzam, że słabiej mi to wychodzi niż na samym początku. Ale wtedy (czyli po zrobieniu prawka) prawie zamieszkałam w samochodzie hehe

Cytat:
Conslusion dobrze ze nic sie nie stalo
pewnie na weselu bedzie sto lat dla tego szwagra... jak go nie lubicie to wspolczuje a co do laptopa to wlasnie mi moj Tomas kupil bo potrzebowalam pilnie a dopiero zaczelam pracowac i teraz mu splacam w tym miesiacu bedzie polowa za mna ja tez mysle jak my po slubie sprawy kasy zalatwimy nie chcialabym nieporozumien, ale moj Tomas mowi ze on jest typowy slazak i wszystko bedzie mi oddawac a ja mu kieszonkowe tylko wyliczac bede ja jako typowa slazaczka nie widze problemu
Ja ostatecznie laptopa kupiłam sobie sama, za zaoszczędzone pieniądze, z czego jestem niesamowicie dumna. Ale Tż zafundował mi coś innego, jeszcze droższego i bardzo dla mnie ważnego. Część spłacili już moi rodzice (nie przyznałam się, że wszystko wzięłam od Tż), a reszte odrobiłam, że tak powiem

Gratuluję 4
Stary 2009-10-28, 17:43   #1690
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
że tak spytam co mają tabletki do alkoholu?
na ulotce? pierwsze słyszę! a co to za tabletki?
hmm juz nie pamietam nazwy bo to bylo jakis czas temu jak bralam i glownie dlatego przestalam,
tabletki sie przyjmuje doustnie i jak sie alkohol pije to ogranicza on wchłanianie się tabletek a przez to ich skuteczność... tak było napisane... i jeszcze ze wtedy trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, dlatego mnie to interesuje
to samo jeśli ma się biegunkę albo jakieś problemy żołądkowe...
zaraz poszukam czy mam jeszcze opakowanie stare jakieś
Cytat:
Ja ostatecznie laptopa kupiłam sobie sama, za zaoszczędzone pieniądze, z czego jestem niesamowicie dumna. Ale Tż zafundował mi coś innego, jeszcze droższego i bardzo dla mnie ważnego. Część spłacili już moi rodzice (nie przyznałam się, że wszystko wzięłam od Tż), a reszte odrobiłam, że tak powiem

Gratuluję 4
Dzięki gratuluje że tak sumiennie oszczedzalas na lapika a pochwalisz sie co to bylo to cos cenniejszego?

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:44
Stary 2009-10-28, 17:48   #1691
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
hmm juz nie pamietam nazwy bo to bylo jakis czas temu jak bralam i glownie dlatego przestalam,
tabletki sie przyjmuje doustnie i jak sie alkohol pije to ogranicza on wchłanianie się tabletek a przez to ich skuteczność... tak było napisane... i jeszcze ze wtedy trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, dlatego mnie to interesuje
to samo jeśli ma się biegunkę albo jakieś problemy żołądkowe...
zaraz poszukam czy mam jeszcze opakowanie stare jakieś
jeśli biegunka albo wymioty do 3h od wzięcia to rozumiem, bo tabletke wydalisz wtedy ale alkohol?
kurcze jakaś bzdura normalnie
ja biorę o 15, alkohol piję raczej wieczorem więc tabletka już dawno jest wchłonięta więc o co chodzi?
a kiedyś nawet jak brałam wieczorem to zdarzało się i piwkiem i drinkiem ją popić i nic się nie działo
zresztą teraz też mi się to zdarza
Stary 2009-10-28, 17:55   #1692
Stysik
Zakorzenienie

"Harmonet" sie nazywaly

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
jeśli biegunka albo wymioty do 3h od wzięcia to rozumiem, bo tabletke wydalisz wtedy ale alkohol?
kurcze jakaś bzdura normalnie
ja biorę o 15, alkohol piję raczej wieczorem więc tabletka już dawno jest wchłonięta więc o co chodzi?
a kiedyś nawet jak brałam wieczorem to zdarzało się i piwkiem i drinkiem ją popić i nic się nie działo
zresztą teraz też mi się to zdarza
wiesz co poszukam tego jeszcze bo nie chce cie w błąd wprowadzic

wiesz co w necie jest napisane ze jesli sie po alkoholu nie wymiotuje to nie ma on wplywu na tabletki to by byla dobra wiadomosc

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:57
Stary 2009-10-28, 18:00   #1693
conslusion
Rozeznanie

Stysik, wolałabym nie
Zawsze, jak tu piszę, to się zastanawiam, czy mnie ktoś znajomy nie podczytuje

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

A używała ktoraś z was plastrów?
Gdybym kiedyś zdecydowała się na hormony, to to byłaby dla mnie o wiele wygodniejsza forma. Ale z tego co widzę plastry jakoś nie zawładnęły rynkiem i dziewczyny wciąż częsciej wybierają tabletki. Nie wiem, czy chodzi o cenę, czy o inne minusy, o których nie wiem?
Stary 2009-10-28, 18:03   #1694
Stysik
Zakorzenienie

Conslusion ok zawsze jest taka obawa

T'ai chyba mi się kiedyś coś pokręciło i źle zapamiętałam, bo nawet jest wątek na wizazu o tym i dziewczyny piszą że można pić alkohol

Stary 2009-10-28, 18:04   #1695
cobra115
Zakorzenienie

lacrima ja tez z październikowych

stysik ja też od dawna biorę i nie ograniczam przez to alkoholu, jakieś dziwactwo w tej ulotce napisali
Stary 2009-10-28, 18:06   #1696
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Stysik - jak ja bralam tabletki to wtedy nie pisalo na nich o wplywie alkoholu, ale z tego co wiem to alkohol raczej nie powinien wplynac na ich skutecznosc, chyba ze bedziesz pic tuz przed lub po zazyciu, bo wtedy rzeczywiscie moze wplynac na ich wchlanianie, ale jakies 2-3 godziny od zazycia alhokol nie powinin na to wplynac. dlatego ja rano zazywalam tabletki, zeby wieczorem sie nie zastanawiac jak cos pije. A jesli chodzi o wymioty, to podobnie, jezeli wymitujesz po 6godzinach od zazycia to nie bedzie to mialo wplywu, bo lek juz na 100% sie wchlonal. ale zawsze dla wlasnego swietego spokoju mozna jeszcze inaczej sie zabezpieczyc.

Co do jezdzenia autem ja uwielbiam nim jezdzic i od zrobienia prawa jazdy jezdze caly czas, no chyba ze jestem w Soasnowcu, ale nie zauwazylam zeby przerwy jakso wplywaly na moja jazde. Wygodna sie przez wakacje zrobilam i na nozkach to juz malo gdzie... ehh

A ja dzis caly dzien na uczelni..a jutro znowu kolos i znowu od rana do wieczora zajecia, ciekawe co tym razem wymysla..nic ide sie uczyc..

Milego wieczorku

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:11   #1697
Stysik
Zakorzenienie

Diana miłej nauki powodzenia jutro

Dziewczyny podejrzewam że ja coś pokręciłam z tym alkoholem bo mam ta ulotke przed oczyma i nie widze slowa o skutecznosci anty przy alkoholu
Pewnie było:
alkohol-->wymioty--> dodatkowe zabezpieczenia,
co po czasie zmieniło mi się w:
alkohol-->dodatkowe zabezpieczenie

Przepraszam za zamieszanie

Stary 2009-10-28, 18:12   #1698
lula177
Zakorzenienie

kurcze dziewvzyny wkoncu usiadlam do kompa i moge was troche podczytav ale watpie ze uda mi sie nadrobic wszystko;/

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:18   #1699
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Stysik - jak ja bralam tabletki to wtedy nie pisalo na nich o wplywie alkoholu, ale z tego co wiem to alkohol raczej nie powinien wplynac na ich skutecznosc, chyba ze bedziesz pic tuz przed lub po zazyciu, bo wtedy rzeczywiscie moze wplynac na ich wchlanianie, ale jakies 2-3 godziny od zazycia alhokol nie powinin na to wplynac. dlatego ja rano zazywalam tabletki, zeby wieczorem sie nie zastanawiac jak cos pije. A jesli chodzi o wymioty, to podobnie, jezeli wymitujesz po 6godzinach od zazycia to nie bedzie to mialo wplywu, bo lek juz na 100% sie wchlonal. ale zawsze dla wlasnego swietego spokoju mozna jeszcze inaczej sie zabezpieczyc.
picie tuż przed zażyciem lub tuż po nie ma wpływu na tabletki
skąd masz takie info?

Cytat:
T'ai chyba mi się kiedyś coś pokręciło i źle zapamiętałam, bo nawet jest wątek na wizazu o tym i dziewczyny piszą że można pić alkohol
dokładnie pomyliłaś się
harmonet też kiedyś brałam przez 2 lata
wymioty/biegunka do 3-4h od wzięcia jest ryzyko
Stary 2009-10-28, 18:42   #1700
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dopisuje sie 22 pażdziernik 2011 wychodze za maz
Witaj

Cytat:
po prostu niektorzy nie powinni miec prawa jazdy.
I chyba ja się do tej grupy zaliczam Nawet do końca kursu nie dotrwałam, bo panika na maxa

Cytat:
Dziękuje Dziewczyny za kciuki nie było zle, dostalam 4 ale umialam na 5 nastepnym razem mu pokaze bo nieładnie tak dawac podchwytliwe pytania z czegoś czego nie bylo...

Bambusiek a pokaz pazurki uwielbiam te Twoje wierszyki
Tymoteusz bardzo mi się podoba
Należą Ci się .
Pazurki... załączam zdjęcie
A wierszyki... Cieszę się, że wywołują uśmiech na Waszych buziach
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:44   #1701
lula177
Zakorzenienie

nie no poddaje sie nie nadrobie tego wszytskiego co naskrobalyscie... ale teraz bede caly czas na biezaco

Stary 2009-10-28, 18:50   #1702
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość

Jolka- nie strasz nam koleżanki bo jeszcz eucieknie
No dobra...juz nic nie powiem

Cytat:
a już przeważnie starsze 80 letnie dziadki już nei dowidzące, takich osób sie najbardziej na drodze boje(oczywiście nie ubliżając żadnemu diadkowi,ale w tym wieku nie ta sprawność i refleks) ->raz jechałam z dziadkiem 75 lat. masakra. przylepiony na sztywno do kierownicy,oczy w słup i hamował jak widział cokolwiek 300 m przed sobą. a ja jak paralityk z tyłu się modliłam

Cytat:
ja ostatnio widziałam cały samochod obklejony karkami "tym samochodem jezdzi swieta krowa i parkuje jak sie jej podoba"
chyba zapamiętam i zastosuję
Stary 2009-10-28, 18:50   #1703
Stysik
Zakorzenienie

Bambusiek ładne pazurki takie akurat i nie wydają się długie ale możne w rzeczywistości są

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
nie no poddaje sie nie nadrobie tego wszytskiego co naskrobalyscie... ale teraz bede caly czas na biezaco
Spoko witaj jak tam po weekendzie?

Stary 2009-10-28, 19:05   #1704
jolkajp
Rozeznanie

Bambusiek ladne pazurki ale niewyraźnie widac. i krociutkie chyba ja zrobie swoje w piatek to pokaze też
Stary 2009-10-28, 19:08   #1705
T'ai
Zakorzenienie

bambusiek sprawdzam twoje suwaczki i ten ostatni mi się nie otwiera
u was też dziewczyny?
Stary 2009-10-28, 19:09   #1706
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Moi rodzice obchodzili w tym roki 25 rocznicę.
Moi w piątek 27

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Od wczoraj w końcu mam ładne pazurki. Co prawda jeszcze ich troche nie czuje, ale to chyba szybko minie Wydaje mi się że troche przesadziłam z długością, ale przy moim kształcie paznokcia ładnie wyglądają
O

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ma.ko przepis skopiowany
Fajnie, że botki już masz odebrane Ja dziś idę na botkowe łowy
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry (aaaaaaaaaa psik)
dzisiaj dzien w lozeczku (aaaaa psik)
milego dnia (aaa psik)
zdrowiej kochana

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dopisuje sie 22 pażdziernik 2011 wychodze za maz
witamy

Cytat:
zgadzam się z Tobą

Cytat:
uwilbiam takich.. mam takiego ancymona w pracy... zawsze mi zastawia wóz, bo jako ostatniprzyjeżdżamy do pracy! niejedniokrotnie mam zamiar mu kluczykiem po karoserii przejechać .. ale na razie ograniczam sie do napisów na jego brudnym aucie;" że uprzejmię proszę o odsuniecie rzęcha z wyjazdu- MOJEGO". ciekawe kiedy umyje te auto, bo o niezastawianiu mi przejazdu mogę pomarzyć!
ja bym chyba przyrysowała jednak. A może on po prostu lubi jak mu piszesz po brudnym aucie

Cytat:
nie, no to jsa jeżdże duzo i często. praktycznie od otrzymania prawka cały czas. bałam sie że jak nie wsiąde za kółko zaraz to potem będę sie bala. ale jakoś udało mi sie nie panikować. i ile moj samochodzik ze mną przezył to tylko on wie. nawet teżetowi o paru wypadkach- przypadkach nie mówiłam bo by mi zrobiłszlaban na jazdy!
Wiem coś o tym hehe. mój Tz też nie wie o wielu incydentach. Wie tylko o tych, które było widać

Cytat:
Mam pytanie do dziewczyn ktore tabsy biora, czy jak pijecie alkohol to sie dodatkowo zabezpieczacie? bo na ulotce jest napisane ze trzeba
Chyba raczej chodzi o wątrobę.

A ja dziś szukałam z tatem butów dla nie go on jest gorszy niż baba. "te nie, bo szerokie, te długie, te z czubkami, te za wysokie, te za jasne" masakra. Już ja sie szybciej decyduję

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:10   #1707
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Bambusiek ładne pazurki takie akurat i nie wydają się długie ale możne w rzeczywistości są

Spoko witaj jak tam po weekendzie?
oj cudownieeeeeeeee: szkoda ze tak krotka ale i tak wrocilam wczoraj a mialm w poniedzialek wrocic hehe ale bylo cudownie cudownie i jeszcze raz cudownie

Stary 2009-10-28, 19:10   #1708
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Bambusiek ladne pazurki ale niewyraźnie widac. i krociutkie chyba ja zrobie swoje w piatek to pokaze też
pokaż koniecznie

Cytat:
u was też dziewczyny?
U mnie wchodzi strona główna z suwaczkami.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:11   #1709
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
u was też dziewczyny?
tak, pojawia sie strona glowna z suwaczkow

zabieram sie za matematyke finansowa

Stary 2009-10-28, 19:15   #1710
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A ja dziś szukałam z tatem butów dla nie go on jest gorszy niż baba. "te nie, bo szerokie, te długie, te z czubkami, te za wysokie, te za jasne" masakra. Już ja sie szybciej decyduję
Chyba sporo facetów tak ma z butami. Jak kiedys poszłam z tata i mamą po buty, to tata wybieral pantofle bagatela 2 godziny a juz myślałam,że ja jestem niezdecydowana.
Tak samo w wybieraniu butów ma reszta facetów z mojej rodziny... coś kobiecego w nich drzemie a w połączeniu z męskim zdecydowaniem wychodzi to długie zastanawianie się czy ta klamra nie za duza, czy sznurówki pasują, czy nie za długie czuby, czy za wąskie buty nie sa - ja przy zakupach z tata chciałam umrzeć,az sobie usiadłam na taborecie i czekałam,czekąłam,czekała m....ale kupił całe szczęście- teeraz wiem czemu mama nie chce z nim kupowac butów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości