|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
BogaczKa22 wzbudzilas we mnie nadzieje .. BRAWO
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Wam wszystkim!!!!Dawno sie nie odzywałam a dlaczego???Bo wypadłam z waszego grona:-((Poddałam się, jestem taka zła!!!!Chce na nowo ale nie wiem czy jest jakikolwiek sens...Podziwiam Was jak Wy dajecie rade:-/Ja na poczatku sie trzymałam i czułam sie dobrze teraz beznadzieja:-/Nie wiem sama co sie stało czy to wina tabletek anty(Diana 35) czy po prostu skrzywiona silna wola:-/Zaczynam strasznie rzucac sie na słodycze i ogolnie sobie popuszczam:-/ chociaz jak jade na studia to biore tylko sery, piers gotowana z kurczaka,jajka tak zeby nie grzeszyc ale jak jestem w domu to co jest w lodowce i mam ochote to prawie jem:-/chociaz udaje mi sie nie jesc chleba i ziemniaków...ja juz nie wiem jakis system w takim wypadku mam prowadzic moze ktos mi podpowie i zmobilizuje.Osttanio nawet chodziłam pare razy na siłownie na poczatku było ciezko i myslałam ze padne ale potem zjadłam przed wyjscie jogurt z płatkami zeby wegli troche było i dawałam rade ale teraz co tyje:-/Jak wazyłam 54,4kg tak teraz chyba jakos 57 nawet nie iwem bo boje sie stanac na ta wage:-/Co ja mam robic:-(Ja chce dojsc do 52kg a najlepiej 50kg
Pozdrawiam i pomóżcie
|
|
|
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
kremowa chmurka;]jest mi smutno ; ( bo moja waga stoi w miejscu a dziś 10 dzień schudłam 2,3 przez 10 dni, nie wiem co siedzieje, a naprawdę jem znikome posiłki bo w sumie nie jestem głodna..
Nie przejmuj się ja dzisiaj 15 dzień diety i tylko 2,7kg na minusie .Jestem dobrej myśli myślę ,ze do andrzejek schudnę jeszcze 5kg. Trzymaj się .
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, to znowu ja
![]() Z racji, ze zaczynam od wtorku diete, mam do was pytanie. Uderzeniówki będzie 4 dni (ewentualnie 5), a pozniej chcialabym prowadzic diete systemem: 4 dni protein, 3 dni P + W. Wiem, ze Dukan nie pisal o takiej kombinacji, wiec chcialam Was zapytac, co o tym myslicie? Moge tak? Bo tak byloby dla mnie idealnie..
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#4385 | |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis odebralam wyniki i sa idealne !!! Wiec moge dietkowac dalej . Waga spadla troszke w dol i sie utrzymuje wiec mam nadzieje.´, ze zastuj minal i teraz na nowo zaprzyjaznie sie z waga
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- [QUOTE=paulina22;14969028]Czesc Wam wszystkim!!!!Dawno sie nie odzywałam a dlaczego???Bo wypadłam z waszego grona:-((Poddałam się, jestem taka zła!!!!Chce na nowo ale nie wiem czy jest jakikolwiek sens...Podziwiam Was jak Wy dajecie rade:-/Ja na poczatku sie trzymałam i czułam sie dobrze teraz beznadzieja:-/Nie wiem sama co sie stało czy to wina tabletek anty(Diana 35) czy po prostu skrzywiona silna wola:-/Zaczynam strasznie rzucac sie na słodycze i ogolnie sobie popuszczam:-/ chociaz jak jade na studia to biore tylko sery, piers gotowana z kurczaka,jajka tak zeby nie grzeszyc ale jak jestem w domu to co jest w lodowce i mam ochote to prawie jem:-/chociaz udaje mi sie nie jesc chleba i ziemniaków...ja juz nie wiem jakis system w takim wypadku mam prowadzic moze ktos mi podpowie i zmobilizuje.Osttanio nawet chodziłam pare razy na siłownie na poczatku było ciezko i myslałam ze padne ale potem zjadłam przed wyjscie jogurt z płatkami zeby wegli troche było i dawałam rade ale teraz co tyje:-/Jak wazyłam 54,4kg tak teraz chyba jakos 57 nawet nie iwem bo boje sie stanac na ta wage:-/Co ja mam robic:-(Ja chce dojsc do 52kg a najlepiej 50kg Pozdrawiam i pomóżcie[/QUOTMysle ze przy takiej wadze powinnas zastosowac mniej drastyczna diete . Nie wiem ile masz lat i jaki wzrost ale mysle , ze masz niezla figure. Moge tez sie domyslac , ze jestes bardzo mloda wiec wystarczy wiecej rucho i ograniczenie weglowodanow bo tlusto na pewno nie jesz. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Mozesz sobie sama wybrac jaki chcesz system .... moze to byc taki jak piszesz -wiec 4/3
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
od 2 dni jestem na tej diecie i mam zamiar do Was dołączyć. Ważę 85 kg i mam 171 cm wzrostu, mój cel to 65 kg. Mam nadzieję, że tym razem mi się uda. Gdzie mog e znaleźć test do tej dietki? A dzisiaj si ę ważyłam i .... 1 kg w dół
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie dzis
trochę zgrzeszyłam ale chyba nie dużo otóż wciągnęłam starte jabłko, zrobiłam małej ale nie bardzo chciała a szkoda mi było wyrzucić mimo wszystko po tylu dniach diety i tak jestem dumna że to było jabłko nie czekolada![]() ejku nie ma nikogo przecież Hause już się skończył hihi
05.10.2009 START 73..>72..>71..>70..>69..> 68..>..67..>66..>65 ..<64..<63...BN Edytowane przez becia78 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:48 |
|
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
gdzie jest ten test?
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
Na pierwszej stronie tego wątku znajdziesz link i tłumaczenie testu ale nie wszystkie pytania są po kolei, więc musisz się pilnować
|
|
|
|
#4391 |
|
Rozeznanie
|
strona do testu
http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html a tu tlumaczenie http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/233470-post89.html
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
HEJ dziewczyny śpicie już ?? Pewnie jak ja przywitam się z podusią to wy tu zajrzycie
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
Znalazłam i wyszło mi I faza do 02.11 i ma ubyć 2,4 kg A ciekawe ile mi się uda zrzucić Wg tego testu końcowa waga to 67,9 też mnie to zadawala ale czy wytrwam. Mam nadzieję że tak ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Ja spadam Jutro się odezwę. Wszyskim życzę kolorowych snów.
Start 85 kg (27 x 09)81,1 kg po I fazie teraz 80,8 kgCEL 65kg Edytowane przez czarnamonia Czas edycji: 2009-10-29 o 17:40 |
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
Daj znać czy działają-chodzi mi tu bardziej o działanie uspokajające, bo ostatnio puszczają mi nerwy!
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Dziewczyny mam jeszcze pytanie z innej beczki-jutro mam rozmowę o prace (denerwuje się) dawno nie byłam na takiej rozmowie-o co pytają na rozmowach kwalifikacyjnych? Chodzi tu o stanowisko sprzedawca-obsługa klienta. Pomóżcie... ![]()
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ze mnie nic nie wyciągniesz Jestem kompletnie zielona w tych tematach
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Raczej wczoraj był dobry ![]() Ja już nic z tego wszystkiego nie rozumiem Wczoraj waga pokazała 70,9 a dziś znowu 71,7 ![]() A Wam jak idzie ?
|
|
|
|
#4399 |
|
Raczkowanie
|
Witam, witam
w ten słoneczny, ale chłodnawy dzień, ale dzięki słoneczku można troszkę poładować baterię ![]() ja czekam na ważenie, dzień sądny w sobote rano, ale mam jakieś wrażenie od kilku dni, że raczej przybywa niż ubywa tych kilogramów Mam nadzieje, że u Was lepiej miłego dnia |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie sądzę żeby to było po mięsie wieprzowym.
|
|
#4401 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny u mnie 4 stopnie i raczej pochmurno ale zato jak mi ptaszki nadaja za oknem, na swiergoty je wzielo hihi spozniona jakas parka
![]() no ale widze ze nie tylko u mnie kilogram do przodu - powtarzam: zima idzie, ot co! zycze milego dnia |
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie tez 1kg do gory - tez nic nie rozumiem . Bylam 5 dni na proteinach - od dzis warzywka . Juz zaczynam myslec ze dieta na mnie przestala dzialac . Ile mozna czekac !!!!!!!!!!
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjj widzę, że zanosi się na dzień narzekań
![]() Hej hej dziewczynki ![]() Ja ważę się dopiero w poniedziałek rano (niestety po wizycie w rodzinnych stronach więc może być nieciekawie). Z racji wyjazdu przez weekend mnie nie będzie ale w poniedziałek postaram się wszystko nadrobić i zdać relację z mam nadzieję utraty wagi Wrocław znowu ze szklistymi ulicami...
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
witam!
u mnei 0,5 do góry, ale olewam to. nie będzie mnei raczej dzisiaj. pozdr!
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
Napisane stożynka44
Dziewczyny mam jeszcze pytanie z innej beczki-jutro mam rozmowę o prace (denerwuje się) dawno nie byłam na takiej rozmowie-o co pytają na rozmowach kwalifikacyjnych? Chodzi tu o stanowisko sprzedawca-obsługa klienta. Pomóżcie... ![]() ![]() __________________ Witam ja nie raz przeszłam taką rozmowę i byłam co raz lepsza w tym. Ja zaczynam pracę od poniedziałku jako kasjer-sprzedawca. Na pewno zapytają o dzieci jeśli duże ok ,jeśli małe ,to czy mają opiekę, chodzi tu o zwolnienia lekarskie. Jeśli idziesz na taką rozmowę musisz być uśmiechnięta i czuć się pewnie, bo to podstawa. Nawet jeśli czegoś nie potrafiłam mówiłam zawsze ,że to umie, ponieważ jeśli się chce wszystkiego można się nauczyć. Życzę powodzenia |
|
|
|
#4406 |
|
Raczkowanie
|
A ja to zawsze na odwrót, bo u mnie 1 kg w dół, czyli wróciłam do stanu z wtorku
Ja czasem juz za nic nie rozumiem, o co temu ciału chodzi... Dzień dobry wszystkim!
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png |
|
|
|
#4407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymajcie kciuki bo przez tą rozmowę opuszczam dziś zajęcia i mam nadzieję, że warto Poza tym dziewczyny-uszy do góry!!!!! Doczekamy się spadków Oprócz stosowania diety, trzeba jeszcze w nią wierzyć!!! Też mam załamki, ale zawsze wierzę w to, że przejdą
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
madry pracodawca nie bedzie uzalezniac zatrudnienia pracownika od tego czy dzieci sa male czy duze, jezeli tak robi jest baranem i lepiej poszukac innej pracy, zawsze odpowiadajac na pytania patrz na niego, usmiechaj sie lekko, rece otwarte przed soba, mow o tym co potrafisz a nie o tym czego jeszcze nie umiesz ale mozesz sie nauczyc (chyba ze padnie takie pytanie), odpowiadaj krotko i tresciwie nie iwem czy pomoglam, trzymam kciuki, jak wrocisz zdaj relacje
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,tak sobie tłumaczę ten kilogram więcej,że to może tylko woda.Przecież wymiary się nie zmieniły od wczoraj tylko ,że brzuch trochę wzdęty,na pewno nie mam od wczoraj więcej kg tłuszczu.Miałam zamiar schować wagę,ale jednak nie ,muszę być na bieżąco
![]() Może jutro będzie lepiej ![]() A swoją drogą to boję się teraz sob. i nied. bo to jednak tego żarełka trochę trzeba przygotować i walczyć trzeba będzie
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do moich zmagań, to nie mogę sobie odpuścić diety Jeśli nie do 62 tak jak to sobie wymarzyłam to chociaż do 64 - jak wyliczył doktorek ![]() Dziś mnie też raczej nie będzie. Przed 11 wychodzę, pojawię się wieczorem, jeśli jeszcze będę w stanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

a w talii na razie cały czas 10 cm mniej
NARESZCIE, myślę, że po tym zastoju należy mi się a co!!! 
Pozdrawiam i pomóżcie
.

trochę zgrzeszyłam ale chyba nie dużo otóż wciągnęłam starte jabłko, zrobiłam małej ale nie bardzo chciała a szkoda mi było wyrzucić

Raczej wczoraj był dobry
Wczoraj waga pokazała 70,9 a dziś znowu 71,7