Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 21:04   #541
loverynka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

luskap ja też nic.

Ja miałam dżinsy fishbone wiele lat temu i byłam niesamowicie dumna wówczas.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 21:28   #542
emememsik
po prostu Em :)

Hosenko, gdzie te zdjęcia?

Fajnie. Nie rozumiem tylko na jakiej zasadzie przyznawali produkty do testowania, bo nie posiadam ani suszarki ani lokówki i byłabym dobrym materiałem na klientkę. Za to prostownicę mam i to profesjonalną. Ciekawe, czy ta będzie lepsza, bo z mojej jestem bardzo zadowolona (i tak też napisałam w ankiecie). fuksja też testuje prostownicę.
Stary 2009-10-28, 21:32   #543
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

dziewczyny, mialam wam napisać, że teraz w nowej Gazetce Rossmana jest w promocji krem do ciala Dove Pro Age, który gorąco polecam!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 23:59   #544
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Babydream chyba też jest bezsilikonowy. Co to za dresiarski klub?
bez, ale nie ma też SLS, to mój pierwszy taki szampon.
Afera
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O i co tam słychać u Gayenki?
Dobrze wszystko się układa
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A kiedy są targi?

Czytałaś recenzje w KWC? Mroźny beż wychodzi podobno ciemnobrązowy, ja sama farbowałam blondem i był okropny.

Hmm... To chyba nie będę go testować, mam włosy zbyt podatne na kołtunienie i plątanie. A na opinie o Babydream dalej czekam.
targi 7-8 listopada

czytałam o tym odcieniu ale jakoś się nie zrażam. Ten kolorek co teraz mam też był na początku prawie czarny więc nie straszne mi to uczucie

Myłam na razie raz i mam mieszane uczucia- zwykle szampon pieni się na tyle ze robię sobie "kupkę" ze wszystkich włosów i masuję na głowie a tym nie dało się zrobić porządnej piany chociaz nalałam ze 2 razy więcej niż zwykłego. pokołtuniłam i zaryzykowałam nie dając żadnej odzywki- włosy były błyszczące i miękkie. Może to kwestia przyzwyczajenia do sposobu mycia?? zobaczymy dalej
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Rzyrafko mi się podoba zapach tej oliwki, pachnie pomarańczą
ostatnio mam wstręt do kosmetyków cytrusowych bo wszystko mi "jedzie" skórką a nei własciwym owocem
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ajm bak

Nie mówię, że na stałe, ale potrzebuję czegoś przyjemnego od życia, a gang nk to zawsze było TO

W dużym skrócie - od 2 m-cy jestem bezrobotna, bezskutecznie szukam pracy, kończę pracę mgr i zupełnie, ale to zupełnie nie mam pieniędzy na kosmetyki - bardzo w nałogu pomaga
Wiem coś o takim przymusowym odwyku

Gratuluję optymizmu mimo przeciwności, na pewno wkrótce będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wczoraj w Douglasie natknęłam sie na kolorówkę L'Oreala Studio Secret, czy ktoś już o niej coś słyszał ?
Ja też widziałam, ale przezornie po macnięciu jednego cienia uciekłam bo bym zapragnęła pewnie całą kolekcję

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Nie krępuj się jakby co, to są w M1.
A brzoskwiniowo-chanelowy widziałąś? Co myślisz?
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
O, dzięki za cynk Teraz testuję to z Plnney Ostrzeszów ale w ogóle tam nei ma konwalii
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Naturze, oprócz stanrdowej szafy Essence była jeszcze druga z seriami: Sun Club, Show Your Feet, Pocket Beauty, Pure Skin i jakaś paznokciowa.
Kupiłam sobie fioletowy lakier z Show Your Feet, stempelek do zdobienia paznokci, tusz Multi Action, żel + oliwka mango z Lirene, dla mamy chusteczki dezodorujace Essence z Pocket Beauty.
A jakby co to będzie się mozna do Ciebie usmiechnąć po jakiś drobiazg z tych limitek?
Cytat:
EDIT: No i kupiłam chipsy Lorenz o smaku greckiej sałatki Uwielbiam je.
I ja też je kocham!!
Ważne, żebyś nie pozwalała sobei na nei zbyt często- np. raz w tygodniu a nei co drugi dzień cyz niedajboże codziennie
Cytat:
Jejku, dziewczyny, ale się cieszę. Nie spodziewałam się, że tak dobrze mi dziś pójdzie. Zaliczyłam materiał z całego roku, lektorka była zachwycona (powiedziała, że jestem excellente! ), powiedziała, że nie ma sensu żebym pisała egzamin, także.. Jedno zaliczenie mniej no i zdany egzamin z czerwca przyszłego roku! Bardzo mnie to podbudowało.
Wiedziałam, mogłam się założyć Aaa, przypomniało mi się właśnie teraz- miałaś mi dać lizakaaaa
Mogę chcieć mały lakierek Sensique zielony, tylko na razie nawet na to mnie nie stać
Cytat:
A próbowałyście kiedyś serii Ponsa? Ja mam chęć na hiszpański...
Tiaaa LEży u mnie ich zestaw 5-ciopłytowy od... 4 lat?
Bo nie podoba mi się wymowa lektora
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
dziewczyny, mialam wam napisać, że teraz w nowej Gazetce Rossmana jest w promocji krem do ciala Dove Pro Age, który gorąco polecam!
Moja znajoma o skórze jak sucharek też go poleca- taki w słoiku no nie?

Mój plan zaczyna wreszcie wypalać, małymi kroczkami do celu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 07:20   #545
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Afera

Wiedziałam, mogłam się założyć Aaa, przypomniało mi się właśnie teraz- miałaś mi dać lizakaaaa
Mogę chcieć mały lakierek Sensique zielony, tylko na razie nawet na to mnie nie stać
No to się minęłyśmy, ja w Aferze byłam w piątek. I całkiem nieźle się bawiłam, no ale ja lubię to miejsce (a po południu w tygodniu nie ma tam dosłownie nikogo i fajnie jest posiedzieć przy piwku z jakimś kolegą ).

Zapomniałam o lizaku.

Odezwę się jak będę się wybierać do Natury.

Ahh, jak miło. Przeniosłam się na parę dni do akademika. Jakoś dobrze mi się tu śpi, nawet jeśli za drzwiami trwa korytarzowa impreza.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-10-29 o 07:20
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 07:34   #546
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, dziewczyny, ale się cieszę. Nie spodziewałam się, że tak dobrze mi dziś pójdzie. Zaliczyłam materiał z całego roku, lektorka była zachwycona (powiedziała, że jestem excellente! ), powiedziała, że nie ma sensu żebym pisała egzamin, także.. Jedno zaliczenie mniej no i zdany egzamin z czerwca przyszłego roku! Bardzo mnie to podbudowało.
Gratulacje Wiedziałam, że sobie poradzisz

Cytat:
Mi też z tym całkiem wygodnie

Cytat:
Dobrze wszystko się układa

I ja też je kocham!!
Ważne, żebyś nie pozwalała sobei na nei zbyt często- np. raz w tygodniu a nei co drugi dzień cyz niedajboże codziennie

Cieszę się, że u Gayenki wszystko dobrze

Wczoraj zjadłam tylko pół paczki tych czipsów, resztę zostawiłam na dziś A nie jadłam ich dawno, chyba ostatni raz kilka miesięcy temu.

Cieszę się, że zaczyna się u Ciebie układać, trzymam kciuki za dalsze sukcesy
Stary 2009-10-29, 08:30   #547
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nic Ci nie polecę, bo nigdy nie uczyłam się sama francuskiego. Również żaden podręcznik, które do tej pory przerobiłam (większość dostępnych na rynku ) nie spełniła moich oczekiwań. Nie mam więc pojęcia, jak najlepiej nauczyć się podstaw, ale według mnie jeśli chodzi o francuski, samodzielna nauka będzie bardzo trudna (głównie przez wymowę).

Szkoda.
Nigdy nie miałam w planie nauki francuskiego jak już to albo hiszpańskiego albo włoskiego a tu taka niespodzianka. Jeżeli mi się TŻ nie zmieni to ten kraj będzie wpisany na stałe w moje życie i przynajmniej podstawy języka wypadałoby znać.

Gratuluję.
Stary 2009-10-29, 08:33   #548
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Bo jesteś starsza, masz już jakieś doświadczenia itp. Ja też teraz mam inne podejście niż w poprzednim 8 letnim.
I pewnie dlatego też, że mam innego TŻa i mój związek wygląda inaczej.

Cytat:
targi 7-8 listopada
Trzeba będzie się wybrać. Znowu w NCK?

Cytat:
Myłam na razie raz i mam mieszane uczucia- zwykle szampon pieni się na tyle ze robię sobie "kupkę" ze wszystkich włosów i masuję na głowie a tym nie dało się zrobić porządnej piany chociaz nalałam ze 2 razy więcej niż zwykłego. pokołtuniłam i zaryzykowałam nie dając żadnej odzywki- włosy były błyszczące i miękkie. Może to kwestia przyzwyczajenia do sposobu mycia?? zobaczymy dalej
Dzięki za opinię. Jak się uporam ze swoim małym zapasikiem, to zastanowię się nad nim.

A brzoskwiniowy chanelopodobny lakier widziałam chyba, ale nie porwał mnie jakoś. Taki nie do końca fajny - za duża domieszka różu i mógłby być lekko perłowy... Za to fiolet Goddes on Stage i bordo Midnight Poison były obłędne. Tylko rozsądek musiał wziąć górę i mam tylko czarny.

Od wczoraj mam włosy w kolorze orzechowym. I ciachnęłam chyba z 10cm. Chyba wyglądam trochę poważniej. Poza tym dokupiłam sobie na zapas w rossmanowej promocji żel Palmolive Madagaskar Sunset.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:11   #549
loverynka
Zakorzenienie

Ja czekam na takie targi w Warszawie. Ale może i tak nic bym nie kupiła, ostatnio nienajgorzej mi to idzie.

Ja się kiedyś uczyłam rancuskiego, ale marnie mi to szło niestety.

Stary 2009-10-29, 09:27   #550
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
I pewnie dlatego też, że mam innego TŻa i mój związek wygląda inaczej.
To na pewno. Zresztą Ty też się pewnie dużo zmieniłaś i w kolejny związek wchodziłaś już z innym podejściem.
Stary 2009-10-29, 09:50   #551
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, gdzie te zdjęcia?
Ups, zapomniałam Już wrzucam, tylko tak jak pisąlam wcześniej - zielona wyszła turkusowa

Cytat:
A jakby co to będzie się mozna do Ciebie usmiechnąć po jakiś drobiazg z tych limitek?
Jasne Zwłaszcza, że chyba bedę w Krakowie za 2 tygodnie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 09:50   #552
Estella
Zakorzenienie

Hej krakowianki, do wygrania są zaproszenia na targi https://wizaz.pl/Trends-News/Wydarze...aproszenie-VIP
Warto spróbować

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 11:18   #553
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Rzyrafko trzeba szampon nakładać na ociekąjące wodą włosy albo w czasie spieniania trochę polej sobie głowę wodą. Na początku jak używałam Babydreama to też tak miałam, ale później włosy się oczyszczą i przyzwyczają i będzie się normalnie pienić. Mi odżywka do rozczesania włosów jest niezbędna, bo szampony dziecięce robią kołtuna.
Używam ich już z dwa lata i jestem baaardzo zadowolona, a wcześniej miałam problem z wiecznie przetłuszczonymi, obciążonymi włosami.

Luskap też upatrzyłam to masło Dove pro age w R. razem z kremem do rąk, czytałam recencje na KWC że balsam też jest niezły, tłuścioszek, a ja takie lubię.
Stary 2009-10-29, 12:41   #554
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Tak, to ten w zalaczniku. zglosilam go do KWC bo nie bylo.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Rzyrafko trzeba szampon nakładać na ociekąjące wodą włosy albo w czasie spieniania trochę polej sobie głowę wodą. Na początku jak używałam Babydreama to też tak miałam, ale później włosy się oczyszczą i przyzwyczają i będzie się normalnie pienić. Mi odżywka do rozczesania włosów jest niezbędna, bo szampony dziecięce robią kołtuna.
Używam ich już z dwa lata i jestem baaardzo zadowolona, a wcześniej miałam problem z wiecznie przetłuszczonymi, obciążonymi włosami.

Luskap też upatrzyłam to masło Dove pro age w R. razem z kremem do rąk, czytałam recencje na KWC że balsam też jest niezły, tłuścioszek, a ja takie lubię.
Moj nr 1 wsrod balsamow i kremow do ciala!
Musze tez poprobowac z szamponami dla dzieci, bo moje wlosy tez sa ciagle obciazone.
przyszlo mi dzis zamowienie z avonu+ zaraz przetestuje olejek do wlosow i spray termoochronny
Stary 2009-10-29, 13:21   #555
Hosenka*
Zakorzenienie

Miałam kiedyś szampon HIPP, u mnie nie sprawdzil się w ogóle. Włosy były matowe, a przy tym jak nie umyte, oklapnięte i jakby tłuste - bardziej niż przed myciem. Użyłam kilka razy.
Poza tym, włosy dzieci są "inne" niż dorosłych, wymagają innej pielęgnacji. Nie jestem zwolenniczką używania kosmetyków dla dzieci

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 13:40   #556
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Pochwalę się, ze dzisiaj zrobiłam dla babci tort na urodziny z wiśniami i bitą śmietaną i wyszedł ogromniasty i piękny! Ciekawe tylko czy dobry.pierwszy raz robilam!
Idę się teraz rolniczyć

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-10-29 o 13:43
Stary 2009-10-29, 14:09   #557
isa666
Zakorzenienie

Umieram Cały dzień jestem tak zawalona robotą, że nawet nie jem nic ani do WC nie chodzę. Muszę się wyrobić, bo jak zrobię wszystko, to jutro o 14 najpóźniej kończymy pracę (a szefowa nawet chce już o 12 nas zwolnić) i będzie nieco dłuższy weekend
Chyba dziś za to zostanę po godzinach chwilę.
Stary 2009-10-29, 14:10   #558
kochanie
Wtajemniczenie

Heej Miałam dzisiaj kupić lakier sobie, ale mi się nie chce jechać, czyli powstrzymałam się od zbędnego wydatku Jestem z siebie dumna
Cytat:
Pochwalę się, ze dzisiaj zrobiłam dla babci tort na urodziny z wiśniami i bitą śmietaną i wyszedł ogromniasty i piękny! Ciekawe tylko czy dobry.pierwszy raz robilam!
Idę się teraz rolniczyć
Też zrobiłam taki w zeszłym tygodniu! I też dla babci! I też pierwszy raz w życiu Taki tort nazywa się szwarcwaldzki Robiłam wg przepisu z Kwestii Smaku i wyszedł naprawdę dobry. Tobie też na pewno super się udał, aż zazdroszczę, mam straszną ochotę na taki tort

A wczoraj w końcu dojrzałam do wystawienia kosmetyków na allegro, zbierałam się do tego chyba 2 miesiące Mam nadzieję, że coś pójdzie, bo po co ma zalegać w szafce
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:01   #559
iceflower
Przyjaciółka KWC

Byłam dzisiaj na zakupach ciuchowych i wróciłam bardzo zadowolona, chociaż z jednym tylko sweterkiem.

Chyba mój przyrost wagi naprawdę widać. W Bershce przymierzyłam sweterek w rozmiarze S - był ok, ale M jakoś lepiej leżał. Potem w Mango mierzyłam płaszcz w rozmiarze S - lekko za ciasny, M - idealny. A na koniec nie wcisnęłam się w Stradivariusie w rurki w rozmiarze 34. Gdyby jeszcze istniał rozmiar pośredni między 34 a 36 to bym miała nowe spodnie.

Miałam jechać jeszcze pobuszować do SP, ale TŻ po mnie przyjechał.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-29, 16:15   #560
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dzisiaj na zakupach ciuchowych i wróciłam bardzo zadowolona, chociaż z jednym tylko sweterkiem.

Chyba mój przyrost wagi naprawdę widać. W Bershce przymierzyłam sweterek w rozmiarze S - był ok, ale M jakoś lepiej leżał. Potem w Mango mierzyłam płaszcz w rozmiarze S - lekko za ciasny, M - idealny. A na koniec nie wcisnęłam się w Stradivariusie w rurki w rozmiarze 34. Gdyby jeszcze istniał rozmiar pośredni między 34 a 36 to bym miała nowe spodnie.

Miałam jechać jeszcze pobuszować do SP, ale TŻ po mnie przyjechał.
Są jakieś fajne kurtki i płaszcze w Mango?
Ja mam zamiar jutro w końcu iść do Boot Square, bo liczę na to, że wyjdziemy z pracy po 12. Dlatego zasiadam zaraz do roboty, bo nie skończyłam tego, co miałam zrobić.
Stary 2009-10-29, 16:25   #561
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Są jakieś fajne kurtki i płaszcze w Mango?
Ja mam zamiar jutro w końcu iść do Boot Square, bo liczę na to, że wyjdziemy z pracy po 12. Dlatego zasiadam zaraz do roboty, bo nie skończyłam tego, co miałam zrobić.
Jeden fajny płaszcz, o dziwo ocieplany, ale jeszcze się na niego nie zdecydowałam, bo drogi skurczybyk.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-29, 18:22   #562
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden fajny płaszcz, o dziwo ocieplany, ale jeszcze się na niego nie zdecydowałam, bo drogi skurczybyk.
No tak, ceny zniechęcają
Ja chodzę codziennie do pracy w krótkim żakieto-płaszczyku z H&M, ale chciałabym też jakiś cieplejszy. Mam co prawda jeden taki grrruby do kolan, kupiony kilka lat temu na bazarku w Wadowicach, ale nie lubię go zakładać, bo wydaje mi się jakiś taki niemodny już Leży sobie w szafie.

A btw. szafy - miałam wczoraj mysz w pokoju. Oglądałam House`a i usłyszałam nagle jakieś skrobanie. Tata przyniósł łapkę i po 5 minutach złapała się myszka Ze 3 tygodnie temu była jedna w kuchni, ale jak już do pokoju zaczynają włazić to nie jest dobrze
Stary 2009-10-29, 18:29   #563
loverynka
Zakorzenienie

Obejrzałam dziś sobie emupodobne w tesco. Ale tylko brązowe były a fajnie wykonane, ale ja czarne chcę.

Stary 2009-10-29, 19:01   #564
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Niedawno wróciłam do domu, miałam bardzo męczący dzień, ale zaliczyłam kolokwium z niemieckiego. Wczoraj i przedwczoraj widziałam się z TŻem i jest bosko, aż nie chce mi się w to wierzyć..
Dziś TŻ dostał pracę, więc jestem bardzo szczęśliwa, a na koniec dowiedziałam się, że testuję prostownicę.
Dobry dzień dziś.

Lecę nadrobić co naskrobałyście przez te dwa dni.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:42   #565
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tak, to ten w zalaczniku. zglosilam go do KWC bo nie bylo.

Moj nr 1 wsrod balsamow i kremow do ciala!
Kusicielki wstrętne, teraz będę miała ochotę na ten krem i ja. Ale póki co moim must have nr 1 z kategorii mazideł do ciała jest nowa Farmona czekoladowo-pistacjowa. Niech no ja ją tylko dorwę

Cytat:
Idę się teraz rolniczyć
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też zrobiłam taki w zeszłym tygodniu! I też dla babci! I też pierwszy raz w życiu Taki tort nazywa się szwarcwaldzki Robiłam wg przepisu z Kwestii Smaku i wyszedł naprawdę dobry. Tobie też na pewno super się udał, aż zazdroszczę, mam straszną ochotę na taki tort
luskap, kochanie - gratuluję wypieków i podziwiam Ja się zatrzymałam na etapie muffinek i pierników, skomplikowane wypieki mnie przerażają i wolę się ich nie podejmować.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Obejrzałam dziś sobie emupodobne w tesco. Ale tylko brązowe były a fajnie wykonane, ale ja czarne chcę.
U mnie są i czarne i brązowe, także szukaj, wypatruj, może w końcu na nie trafisz.

Jako że kota leży mi na ręce i ledwie mogę stukać w klawiaturę, to chyba za dużo nie popiszę... Pochwalę się tylko, że zużywanie idzie mi nadzwyczaj dobrze, w ostatnich dniach wykończyłam: peeling do ciała, żel do loków, odżywkę w sprayu, żel do golenia, mini-krem do twarzy, płyn do higieny intymnej... i moooże coś jeszcze, nie pamiętam. Na dniach pójdzie krem do rąk z pracy i balsam z mocznikiem Garniera, bo tak mało go było, że postanowiłam wypowiedzieć mu wojnę i używam go co parę dni do ciała, a codziennie staram się do łydek. Ale jednak za ciężki on dla mnie, za kleisty. Dlatego kusi mnie nowa, lekka wersja. Ciekawe tylko czy tak samo dobra w działaniu jak ta
No i jeszcze z racji wątku wymiankowego na targowisku do odstrzału są 2 pozycje z kolorówki, a w zamian za to dostanę maskę do włosów, pędzelek i próbaski, a że próbaski się nie liczą, pędzelek tyż, to za -2 pozycje z kolorówki będę mieć tylko +1 z pielęgnacji Ale to już na listopad będzie, bo nawet nie wiem czy zdążę wysłać przed końcem miesiąca

A w ogóle to kupiłam sobie na Allegro kurtkę, bardzo mi się podoba z fot i skręca mnie z ciekawości czy będzie dobrze leżeć i czy będzie tak samo fajna na żywo. Oby jutro doszła.

Tymczasem spadam na film. Muszę sobie coś zapodać na dobranoc
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:58   #566
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam o lizaku.
Ale nie zjadłąś wszystkich jeszcze

Cytat:
Wczoraj zjadłam tylko pół paczki tych czipsów, resztę zostawiłam na dziś A nie jadłam ich dawno, chyba ostatni raz kilka miesięcy temu.
A ja je zjadłam po powrocie od G. a przed imprezą, jeszcze wyzebrałam żeby mi kasjerka odpuściła 4 grosze bo juz nie miałam zupełnie nic w portfelu
Cytat:
Trzeba będzie się wybrać. Znowu w NCK?

Dzięki za opinię. Jak się uporam ze swoim małym zapasikiem, to zastanowię się nad nim.

A brzoskwiniowy chanelopodobny lakier widziałam chyba, ale nie porwał mnie jakoś. Taki nie do końca fajny - za duża domieszka różu i mógłby być lekko perłowy... Za to fiolet Goddes on Stage i bordo Midnight Poison były obłędne. Tylko rozsądek musiał wziąć górę i mam tylko czarny.

Od wczoraj mam włosy w kolorze orzechowym. I ciachnęłam chyba z 10cm. Chyba wyglądam trochę poważniej. Poza tym dokupiłam sobie na zapas w rossmanowej promocji żel Palmolive Madagaskar Sunset.
Znowu w Hucie

Temu fioletowi to i ja się staram opierać ale jest boski, a żadne inne lakiery z brokatem nie migoczą tak jak te z HM

Ojoj, to ja Cię muszę zobaczyć, chociaż przez chwilę, może Twój orzech to będzie to czego szukam
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Ja się kiedyś uczyłam rancuskiego, ale marnie mi to szło niestety.
Ja też się uczyłam, w liceum przez 4 lata i to sporo godzin dośc miałam. A teraz to ledwo turyście kierunek wskazać umiem
Cytat:
Jasne Zwłaszcza, że chyba bedę w Krakowie za 2 tygodnie.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Hej krakowianki, do wygrania są zaproszenia na targi https://wizaz.pl/Trends-News/Wydarze...aproszenie-VIP
Warto spróbować
Wysłałam, może się załapię, bo żal tych 15stu zł za sam wstęp a i tak nie wiem czy uda mi się w tydzień jakąś kasę wykombinować i może się okazać ż epójdę tylko pooglądać
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Rzyrafko trzeba szampon nakładać na ociekąjące wodą włosy albo w czasie spieniania trochę polej sobie głowę wodą. Na początku jak używałam Babydreama to też tak miałam, ale później włosy się oczyszczą i przyzwyczają i będzie się normalnie pienić.
Testuję, testuję, piana już jest dobra tylko nei daje mi spokoju, ż emyjąc normalnym szamponem spod tej kupy moich długicj włosów jestem w stanei masować samą skórę głowy a tutaj nie... Chyba jeszcze pokombinować muszę

Aa, wczoraj jeszcze kupiłyśmy z siostrą szamponik HerbalEssence na objętość
Cytat:
przyszlo mi dzis zamowienie z avonu+ zaraz przetestuje olejek do wlosow i spray termoochronny
A mnei Avon dziś wkurzył, klientka chciała koniecznie mieć na jutro zestaw kosmetyków żeby zawieźć do domu, a COK od dziś ma inwentaryzację
Cytat:
Poza tym, włosy dzieci są "inne" niż dorosłych, wymagają innej pielęgnacji. Nie jestem zwolenniczką używania kosmetyków dla dzieci
Są cieńsze, delikatniejsze i mniej przetłuszczone- tylko tyle wg mnie. No i sama skóra głowy też delikatniejsza. Więc i składy szamponów oraz innych kosmetyków teoretycznie są delikatniejsze czyli dorosłego także mniej podrażnią- tak mi się wydaje osobiście
Cytat:

No to gratuluję nowego rozmiaru i lepszego samopoczucia, zbliża się świąteczny okres pełen smakołyków więc zachować wagę nie będzie trudno

Fuksjaa, gratuluję pracy TŻ i prostownicy- ja w sumei chciałabym najbardziej suszarkę ale używam jej raz na ruski rok wię postanowiłam nei blokować urządzeń dla bardziej potrzebujących

Jadę jutro na groby i wracam w poniedziałek, oby pogłoski o rektorskich okazały się prawdziwe
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:18   #567
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No proszę jaki zbieg okoliczności! A które urodziny miała babcia? Bo moja 75 Torcik udał się i był przepyszny! To już więcej nie będziemy kupować tortów! za taki trzeba byłoby dać z 50 zł, a tak to wyniósł może 12. Tylko kremówkę dokupiłam i fix. tylko że szwarcwaldzki to jest chyba z ciemnym ciastem a mój biszkopt był jasny (ale na drugi raz zrobię z kakaem, bo jasny nasączony sokiem z wiśni i wódką wygląda gorzej niż ciemny) swoją drogą nic nie czuć było tej wódki...

Cytat:

A btw. szafy - miałam wczoraj mysz w pokoju. Oglądałam House`a i usłyszałam nagle jakieś skrobanie. Tata przyniósł łapkę i po 5 minutach złapała się myszka Ze 3 tygodnie temu była jedna w kuchni, ale jak już do pokoju zaczynają włazić to nie jest dobrze
o mamo, ja mam ptaszniki w domu, ale w zamknięciu, a takiej myszy to bym się bala, że będzie chodziła po mnie na śnie albo wejdzie pod kołdrę...

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
luskap, kochanie - gratuluję wypieków i podziwiam Ja się zatrzymałam na etapie muffinek i pierników, skomplikowane wypieki mnie przerażają i wolę się ich nie podejmować.
Ja nigdy nic nie piekę, czasem robiłam dawniej jakieś ciasto gotowe typu Kopiec kreta, ale nawet nie myślalam, że tort to taka prosta sprawa! Wystarczy tylko dobry biszkopt upiec- trzeba dobrze ubić pianę, a potem przełożyć czym się chce, ubić śmietanę i trochę inwencji twórczej w dekorowaniu i whola!

Cytat:
A mnei Avon dziś wkurzył, klientka chciała koniecznie mieć na jutro zestaw kosmetyków żeby zawieźć do domu, a COK od dziś ma inwentaryzację
Mnie też dziś Avon wkurzył, bo mamy koleżanka zamówiła naszyjniki daisy jane i na fakturze są, a w paczce była tylko tekturka! Muszę teraz za niego zapłacić, a że składam zawsze tylko na 1 termin, napisałam już reklamację i doślą wraz z kolejnym zamówieniem, to klientka będzie musiała czekać aż do 19 listopada!
Stary 2009-10-30, 07:06   #568
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny
Jak dobrze że dziś piątek, pójde sobie wreszcie na zakupy.

Jestem strasznie zmęczona już tym tygodniem
Stary 2009-10-30, 07:13   #569
isa666
Zakorzenienie

Hej, ja też się tylko witam i spadam do pracy. Muszę się wyrobić do 12.
Miłego dnia wszystkim
Stary 2009-10-30, 08:07   #570
ewwwa
Zakorzenienie

Witam
Wstałam i zaraz poczytam Dom nad rozlewiskiem a potem przy dobrych wiatrach zabiore sie za pisanie pracy
Vibesko moj tydzien tez byl meczacy-szczegolnie psychicznie.

Poza tym zauwazylam ze wchodze na nowy poziom kosmetykoholizmu
Kupuje kosmetyki mamie Niby sobie a daje mamie Po pierwsze bede mogla z nich korzystac, po drugie ilosc kosmetykow dzieli sie wtedy na dwa

Zabieram sie do czytania ksiazki milego dnia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości