|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
3 swietna,5 tez chociaz z checia obejrzalabym inne ujecie i wogole...jaka laskaCytat:
Motywuje sie od jakiegos czasu zeby obfocic zbior i....jakos nie moge sie zebrac ale chyba jednak to zrobie. Musze sie Wam pochwalic bo wlasnie dojrzalam,ze wygralam do testowania prostownice z Brauna jestem przeszczesliwa
|
|
#1322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziwię się. Ja z wizażowych w zeszłym roku dostałam zestaw balsam, krem do rąk i masło do ciała Dove. Teraz mi się z Braunem niestety nie udało. Udanych testów!
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja się chyba wyłamię z ogólnego trendu ale dla mnie ferg jest już ciut za szczupła dziewczyno, w te pędy do lekarza |
|
|
|
#1327 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Kurcze muszę się zainteresować takimi konkursami Jak na razie to odbieram w przyszłym tygodniu kosmetyki Johnson's Baby, bom wygrała w konkursie w rosmannie![]() Wracając do codzienności, dziś 3 dzień nieodzywania się TŻta. Obraził się, choć nie miał zbytnio za co. No trudno, poczekam parę dni jeszcze
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś nigdy nie klikam w te akcje
może powinnam zacząćze słodyczami ostatnio u mnie masakra, ciągle mnie ciągnie, oj niedobrze rano te jeszcze jako tako ale jak przychodzi wieczór... a to są moje właściwe skarby Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-10-29 o 07:18 Powód: nie ma to jak umieścic zdj do góry nogami |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Cotko
to chyba przez stres jaki ostatnio funduje Ci życie ![]() Ev, normalnie (choć normalne to nie jest ), zaciska nie wiem jak i zamaist otworku w uchu ma zamkniętą przestrzeń, takie sezamie otwórz się ![]() Ila cudne Twoje skarby ![]() moj skarb znów chory, tydzień temu skończył antybola oszaleję grrrrr
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nieeeee... ja piszę licencjata. I lat w tym roku 22 skończyłam. Poszłaś na studia rok wcześniej czy co? Czy Twoje magisterskie trwały 4 lata zamiast 5? Nie rozumiem
bo przecież ja żadnej przerwy nie miałam, od razu po LO na studia, właśnie 3 lata licencjackich minęły ![]() Cytat:
Cytat:
ale Ty widzisz że on ma zamknięte ucho? Da się to zobaczyć? Gratuluję wszystkim wygrywanych konkursów ja to chyba nigdy nic nie wygrałam hehe choć fakt, że rzadko gram.Uciekam do wanny
|
||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Violl, no da się i to bardzo
otwarte - zamkniete (gdybym potrafila filmiki z aparatu tu wrzucać, to chętnie pokazałabym tą sztuczkę )
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jadę do Krakowa, parę spraw a o 14 promotorka będę jak wrócę miłego dnia wszystkim!
|
|
|
|
#1333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cotko, no wlasnie mam to samo
aaa... i mialam Ci jeszcze powiedziec o tych butach z Debenhams, pamietasz? Kurcze.. kupilam wtedy dwa pary(z Aldo za ponad 120euro i te za 25 jurkow) i nie ma porowania! jestem w szoku jak wygodne sa(aldo moge nosic pol dnia i "nogi mi odpadaja" a tych z Debenh. mozna biegac caly dzien! Naprawde sa super wygodne. Jak chcesz moge Ci je kupic.. choc w Polsce sa pewnie jeszcze tansze buty... ![]() Cytat:
wiec.. jem i znowu myje PIEKNE TE TWOJE SKARBY Cytat:
(dol mam 38 wiec jest w normie, gora mi chudnie najpierw i mam juz 34/36 :/ wiec jestem strasznie nieproporcjonalna) Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1334 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Jeśli Was interesuje przebieg prac remontowych. Pomalowałam kąt z piecem takie ciubanie pędzelkiem to koszmar. Robiłam ją 6 godzin. Wyszła ciemna i dość intensywnie fioletowa, jest pięknie. By wyrównać i precyzyjnie dopracowac górę i brzegi poświeciłam swój pędzelek do oczu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Gadmarka pierwszy raz slysze o czyms podobnym, niesamowite..a pokazywalas to jakiemus learzowi? (nie zebym sugerowala ze z twim synem cos nie tak, ciekawi mnie jakie mialby na ten temat zdanie) my dzis dosc wczesnie na nogach bylismy. na szczescie procz zabaw z maszynka na glowie Tz nie musze nic robic, dzieki temu ze wczoraj ogarnelam mieszkanie. Ferg a ty duzo juz schudlas? i w jakim czasie? mowisz ze ludzie podejrzliwi tam tacy? Ilona skarby super i te mineralne i "dzieciowe" ![]() Ev PW wyslalam Hexx gratulacje! fajnie tak cos wygrac. ja do konkursow szczescia nie mam. a w Wiazaowym tego typu nie bralam jeszcze udzialu. Aga super! Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-10-29 o 09:47 |
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, wyglada fantastycznie
ten kolor......tak, interesuje nasz przebieg prac remontowych i dzielnie wspieramy ![]() Na jaki kolor beda pozostale sciany..? i wlasnie mialam pytac Hexxana i Agabil1 jakie to konkursy..? wizazowe czy gdzie moge to znalezc..? gratuluje |
|
|
|
#1337 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Reszta ścian pomalowana :. wklejałam. Jasnoszare są A ten konkurs...trzeba było podać dane, wypełnić ankietę i można dostać do testowania prostownicę, suszarkę lub lokówkę Braun https://wizaz.pl/Trends-News/Konkurs...ci-Testu-Braun |
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a tutaj gdy przeprowadzilam sie ponad rok temu przytylam sporo na poczatku(tak ze zaczelam kupowac rozmiar 40-a ich 40 jest wieksza niz nasza i byly juz mocno opiete, ale podswiadomie sie bronilam przed 42a czepiaja sie.. Nie wiem, moze z nudow. Uslyszalam juz pytania jakie motody odchudzania stosuje skoro jem non stop(bo ja naprawde duzo jem) i chudne i cos padlo o eating disorders, co dla mnie jest dosc obrazliwe osobiscie. inna dziewczyna zapytala wprost czy biore tabletki odchudzajace. nie mam pojecia dlaczego kogos tak to interesuje a nie bede sie im tlumaczyc ze to prawdopodobnie stres(z powodu pracy ) i mozliwe ze rzeczywiscie problemy hormonalne-bo to jest inna mentalnosc, nie zrozumieja tego...i jeszcze mam do Was pytanie dostalam maila z Blushe jakie chce mydlo.. yyyyyyyyy.. jakie chce http://www.blusche.com/Store/product...8fc732fbc.aspx dziekuje
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Ferg mi jedna pani w pracy cały czas wpiera, że jestem na diecie, bo niemożliwym jest zeby tyle jeść i nie tyć
![]() Dobrze sie czujesz z obecną wagą? To zamknij uszy na te komentarze i już, niech spadają ![]() Gratuluję prostownic!!! Aga, fiu, fiu, jak poszedł oczny pędzelek, to musiało sie dziać śliczny fiolet i piecyk ładnie się wkomponował kolorystycznie Paula lekarzowi nie, ale znajomym i owszem, normalnie synus mi robi za ciekawostkę przyrodniczą się schowam
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-10-29 o 10:22 |
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
Ferg, ja w ogole butow z aldo nie lubie, bo sa dla mnie niewygodne
![]() musze poczekac, az mi tato przysle buty z uk to je oblukam dokladnie i wymysle jakich mi jeszcze potrzeba, ale jestem chyba chetna ![]() a sluchaj one sa cieniutkie czy nadadza sie na zime? solidnie wykonane i nic sie tam nie dzieje? jaki obcas tak mniej wiecej? ![]() i nie przejmuj sie tymi gadkami
|
|
#1341 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
zień dobry
ale mam bałagan ha i już go nie widzę.
|
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
OMG!!!!
Dziewczyny, w jeden wieczór i noc napisałyście 5 stron! ![]() Kiedy ja to przeczytam?! A ja się przyszłam pochwalić że paczka z Lilylolo właśnie przyszła! Uhhh!
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie Tylko musze z synkiem Twoim pogadac zdumiewa mnie to co on umie![]() Ty mi Dagi wogole wygladasz na osobe z szybka przemiana materii-u mnie az tak dobrze nie jest, choc zawsze wolniej tylam i nie odmawialam sobie niczego. ale na biodrach jest za co chwycic i nawet nie zamierzam tego zrzucac bo tak mi sie bardziej podoba..Cytat:
![]() to popros tate by je kupil w takim razie sa ocieplane ale napewno nie tak cieple jak te Uzi..solidnie, naprawde solidnie jak na Debenhams..Gruba na jakis 1 cm podeszwa, obcas okolo 4cm(wiec nie jest za wysoki, wygodny, ale podwyza troche sylwetke i wysmukla nogi) obcas duzy i taki sciety ku dolowi, stabilne. dziewczyny ktore to mydlo ?i musze sie pochwalic.. ![]() przed chwila sie dowiedzialam ze...awansowalam!! ![]() teraz to juz naprawde nie bedzie czasu na wizaz Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-10-29 o 10:54 |
||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
no, no, no
GRATULACJE ![]()
|
|
#1345 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga, rewelacyjnie wyszło
![]() Ferg, gratulacje! Na wizaż zawsze jest czas... nawet, jak go na nic nie ma ![]() Ilo, też mi się podobają Twoje skarby, wszystkie ![]() BUTY podobają mi się te szare, chyba kupię ![]() A jeśli chodzi o chudnięcie - TŻ mnie podejrzewa o tasiemca, jem tyle, co on (a ważę cały czas tyle samo, 2x mniej niż on )I gratuluję Wam wygranych, jeszcze w totka by się przydały, hm?
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujeeeee
bede miala teraz 3 ( ) kontrakty.. i prace z fajnymi ludzmi z tamtych oddzialow.. Baaardzo sie ciesze )iii.. z tej radosci wylalam herbate na dokumenty. Tak.. tylko ja mam taka delirke z excitement.. ide sprzatac.. |
|
|
|
#1347 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Fegri gratulacje ![]() No i gratuluję wygranej w testach Brauna A ja znowu nic nie wygrałam
|
#1349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Wrzuce zdjecia-pomożcie wybrać
Juz widze jak bede w grudniu smigac w nich(zara, tanie
)
ale lubie Cie czytac..

to chyba przez stres jaki ostatnio funduje Ci życie
oszaleję grrrrr

ale Ty widzisz że on ma zamknięte ucho? Da się to zobaczyć?
klik!

będę jak wrócę 

a nie bede sie im tlumaczyc ze to prawdopodobnie stres(z powodu pracy