Zelixa, cz. II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 15:12   #451
monata
Przyczajenie

Dot.: Zelixa, cz. II

Filusiek to nie jest dla mnie żadna głodówka tylko organiczenie jedzenia a że nigdy nie pochłaniałam 10 kg jedznia dziennie to jego ilość też nie wynosi teraz 5 kg.
monata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 15:29   #452
gochenn24
Przyczajenie

DO ULECZKA19- kochana w Tychach kupilam 60tabl za 50zl nie wiem jak dlugo beda czy to moze stare ceny starej dostawy,wiem ze w innych aptekach kolo ponad nawet 100zl kosztuja
gochenn24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 18:19   #453
no to co
Przyczajenie

monata ale fiolusiek ma racje...Ty nie musisz sama sobie nadawac restrykcyjnej diety jedz tyle ile potrzebujesz ten lek tak dziala ze jesz ile jest ci potrzebne...potem wrocisz do normalnej diety i 2 razy przytyjesz
Stary 2009-10-28, 19:07   #454
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez gochenn24 Pokaż wiadomość
jestem przy 6 tabletce zelixy 15, po jakim czasie sa efekty wagi???pierwszy dzien suchosc w ustach,takie dziwne uczucie,nie jest tak bym miala duuuzo energi,u mnie jest odwrotnie nie umialam sie koncentrowac na tym co mowie.teraz juz jest lepiej,spie normalnie, tylko ze nie czuje bym chudla jesc sie chce tylko sie ograniczam.a mam do stacenia ok 10 kg,i moj brzuszek po ciazy... mam duzo wody w organizmie, jak sie go pozbyc? po za tym nie moge tak cwiczyc bo na moim chorym kregoslupie sie to odbija ;/ nie wiem czy zrezygnowac czy brac dalej i efekty beda poradzcie mi cos kobitki... za opak.60tabl zaplacilam 50zl
Witaj ja też przez pierwsze dni byłam zdekoncentrowana miałam dosłownie pustkę w głowie nawet nie wiedziałam jak ma na imię mój sąsiad(znam go od 10 lat)!!!!Ale po dwóch tygodniach przeszło ja mam do stracenia jeszcze trzy razy tyle co Ty(30kg).A co do wody w organizmie ogranicz sól ja nie solę tylko używam ziół.
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 19:15   #455
monata
Przyczajenie

no to co jem dokładnie tyle ile na ile zelka mi pozwala a nawet wiecej (czasam sie zmuszam) wiec nie wiem po co te hallo? chyba jak bym nie miala problemu to bym zelki nie stosowała?! Wydaje mi sie to logiczne. Powtórze sie jeszcze raz że jak bym predzej przez całe zycie jadła codziennie cały bochenek chleba to teraz by wystaczyła tylko polowa, a że jadłam mniej to też teraz mam jeszcze mniejsza potrzebe. Proste.
monata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 19:59   #456
witaaminkaa
Przyczajenie

Kochane
Pytanie
Czy robiłyście sobie próby wątrobowe?? Czy macie zamiar takie robić?? Kiedy??

Jak wiadomo zelixa/Meridia żle wpływa na naszą wątrobe, gdzieś tam na innym forum przeczytałam, że należy co jakiś czas (ale jaki??) zrobić sobie badanie kontrolne krwi pod względem wątroby.

Ja mam zapasu zelixy na najbliższe 4 m-ce potem sie wybiore do lekarza, nie wiem czy jest sens zrobić badania już teraz (21 tabletek za mną), czy odczekac jeszcze troszkę.

Grrr ta suchość w ustach doprowadza mnie do szału o określonej porze tzn o 17-18 nie potrafię wytrzymać, pije wtedy półtoralitra wody.
BMI - 35,34

107, 99, 94, 93, 92,91,90, ............ 70
witaaminkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 08:15   #457
gochenn24
Przyczajenie

dziewczynki o ktorej godz wy bierzecie tabletke? ja rano po 08.00 najpierw cos zjem bo mi sie chce,potem niby tez ale staram sie nie myslec o jedzeniu ale pod wieczor juz mnie lapie a co do suchosci w ustach to tak naprawde to nie mam az tak strasznie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 09:19   #458
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Cytat:
DO ULECZKA19- kochana w Tychach kupilam 60tabl za 50zl nie wiem jak dlugo beda czy to moze stare ceny starej dostawy,wiem ze w innych aptekach kolo ponad nawet 100zl kosztuja
No kochana.... chwal się tu zaraz w której aptece i czy musiałaś iść do lekarza po receptę
czerwonykanarek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 09:57   #459
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki o ktorej godz wy bierzecie tabletke? ja rano po 08.00 najpierw cos zjem bo mi sie chce,potem niby tez ale staram sie nie myslec o jedzeniu ale pod wieczor juz mnie lapie a co do suchosci w ustach to tak naprawde to nie mam az tak strasznie
Mnie lekarz zalecił między 11 a 12.
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 10:55   #460
gochenn24
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czerwonykanarek Pokaż wiadomość
No kochana.... chwal się tu zaraz w której aptece i czy musiałaś iść do lekarza po receptę
a co z tychow jestes?? do mojego lekarza isc po cos to poracha! na odpieprz wszystko robi. on zawsze twierdzi ze dobrze wygladam nawet z wielkim brzuchem. mam miec diete bez zup,ziemniakow,chleba, duzo miesa i zadnych tabletek. wiec zalatwilam sobie sama,od kolezanki...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
z tychow jestes? od kolezanki. bo moj lekarz taki daremny ze niechce mi wypisywac zadnych tabletek.
Stary 2009-10-29, 10:57   #461
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Cytat:
a co z tychow jestes?? do mojego lekarza isc po cos to poracha! na odpieprz wszystko robi. on zawsze twierdzi ze dobrze wygladam nawet z wielkim brzuchem. mam miec diete bez zup,ziemniakow,chleba, duzo miesa i zadnych tabletek. wiec zalatwilam sobie sama,od kolezanki...
Spod Tychów A pytam, bo niektóre apteki dają bez recepty. A lekarza rodzinnego wybieram 2 lata i wybrać nie mogę, więc chciałam na skróty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 12:20   #462
lesia84
Raczkowanie

Witajcie po krótkiej przerwie!!

Za mną już 9 dzień z zelką i 4,5kg w dół. Myślę, że to dobry wynik. Jedyne co mnie bardzo wkurza to suchość w ustach. Cały czas muszę mieć picie w zasięgu ręki bo nie wyrabiam. Piję około 3l a ile razy do toalety to nie wspomnę...
Ja dodatkowo do zelixy dostałam tabletki osłonowe nazywają się BIOPRAZOL. Łykam je razem z zelką. Przesunęłam godzinę brania tabletki bo popołudniu już mi bobrowało w brzuchu. Teraz biorę około 12 i na razie jest spokój.
Buźka
lesia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 12:44   #463
gochenn24
Przyczajenie

Cytat:
Spod Tychów A pytam, bo niektóre apteki dają bez recepty. A lekarza rodzinnego wybieram 2 lata i wybrać nie mogę, więc chciałam na skróty
hmmm ciekawe...tez bym chciala bez recepty bo nie wiem gdzie zalatwie nastepne tabletki ;/ dlugo juz bierzez Zelixe??widac wynik na wadze?ja wagi nie mam,po spodniach bede patrzec sprzed ciazy od wtorku mam miesiaczke.nie wiem czy w jej tarakcie tabletki cos daja?czy brac...i czy dluzej bedzie ona trwac?
Stary 2009-10-29, 13:22   #464
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm ciekawe...tez bym chciala bez recepty bo nie wiem gdzie zalatwie nastepne tabletki ;/ dlugo juz bierzez Zelixe??widac wynik na wadze?ja wagi nie mam,po spodniach bede patrzec sprzed ciazy od wtorku mam miesiaczke.nie wiem czy w jej tarakcie tabletki cos daja?czy brac...i czy dluzej bedzie ona trwac?
Ja też się z taką apteką nie spotkałam, co daje bez recepty, ale słyszałam, że warto pytać. Półtorej roku temu byłam na meridi i rzeczywiście wtedy straciłam 13kg z całej diety(w tym 6 przez czas brania meridi). Zelixe miałam w kwietniu(koleżanka wtedy brała ciągle i wykupiła mi na swoją receptę). Przed braniem jej tyłam w oczach, potem brałam przez miesiąc, niby jeść mi się nie chciało, ale nie schudłam, waga stanęła w miejscu(tyle dobrze), pracowałam w sklepie na słodyczach i miałam gorszy okres i były momenty, że było mi już wszystko jedno jak nie miałam motywacji. No i wyszło, że niepotrzebnie pieniądze wydałam.
A teraz muszę się wziąć w garść No i chyba zdecyduję się na wizytę u lekarza, może jak mi lekarz przepisze, to nie będę musieć kupować w tajemnicy przed mamą..
Co do okresu, ja również nie wiedziałam jak się to ma, i zwyczajnie odstawiałam na pierwsze 2-3 dni. Ale nie zauważyłam specjalnych zmian.
Stary 2009-10-29, 14:37   #465
gochenn24
Przyczajenie

Wink Dot.: Zelixa, cz. II

Cytat:
Ja też się z taką apteką nie spotkałam, co daje bez recepty, ale słyszałam, że warto pytać. Półtorej roku temu byłam na meridi i rzeczywiście wtedy straciłam 13kg z całej diety(w tym 6 przez czas brania meridi). Zelixe miałam w kwietniu(koleżanka wtedy brała ciągle i wykupiła mi na swoją receptę). Przed braniem jej tyłam w oczach, potem brałam przez miesiąc, niby jeść mi się nie chciało, ale nie schudłam, waga stanęła w miejscu(tyle dobrze), pracowałam w sklepie na słodyczach i miałam gorszy okres i były momenty, że było mi już wszystko jedno jak nie miałam motywacji. No i wyszło, że niepotrzebnie pieniądze wydałam.
A teraz muszę się wziąć w garść No i chyba zdecyduję się na wizytę u lekarza, może jak mi lekarz przepisze, to nie będę musieć kupować w tajemnicy przed mamą..
Co do okresu, ja również nie wiedziałam jak się to ma, i zwyczajnie odstawiałam na pierwsze 2-3 dni. Ale nie zauważyłam specjalnych zmian.
jeli moge zapytac to ile ty masz latek ze przed mama sie musisz kryc?

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

kurde mam duzo wody podobno w organizmie i brzuch ktory musze choc cos stracic bo wygladam jakbym byla ledwo po ciazy a 7,5 mies minelo i nicbiore od wczoraj UROSEPT polecili mi w aptece,moze pomoze na ta wode cosik...ciekawe czy przy Zelixie brzuszek cos sie ruszy?bez cwiczen?????? problemy mam z kregoslupem,i o brzuszkach nie ma mowy bo zaraz podniesc sie nie umiem;(
Stary 2009-10-29, 14:51   #466
enex
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

kurde mam duzo wody podobno w organizmie i brzuch ktory musze choc cos stracic bo wygladam jakbym byla ledwo po ciazy a 7,5 mies minelo i nicbiore od wczoraj UROSEPT polecili mi w aptece,moze pomoze na ta wode cosik...ciekawe czy przy Zelixie brzuszek cos sie ruszy?bez cwiczen?????? problemy mam z kregoslupem,i o brzuszkach nie ma mowy bo zaraz podniesc sie nie umiem;(

Tłuszcz z brzucha tak jak w innych miejscach znika przy ćwiczeniach aerobowych. Bruszki są na wzmocnienie mięśni a nie spalanie tłuszczu. Polecam aerobik, rower stacjonarny, spinning, stepper, ostatecznie pływanie (za to dobre na plecy), intensywny taniec(można nawet w domu wykonywać), w lecie/na wiosnę rolki, bieganie jak już kondycja pozwoli...
Stary 2009-10-29, 14:59   #467
czerwonykanarek
Zakorzenienie

Cytat:

No wiem, że głupio brzmi, mam lat 21 niby, ale mama się denerwuje jak łykam jakieś tabletki, ostatecznie jest, że to moje zdrowie, ale wole jej nie denerwować niepotrzebnie...
Stary 2009-10-30, 09:25   #468
Haruno
Zadomowienie

Smile Dot.: Zelixa, cz. II

Witam!
Wlasnie zamowilam Zelixe . Chce schudnac 12 kilo, czyli wrocic do swojej dawnej wagi. W ciazy przytylam az 28 kilogramow, 16 zrzucilam i waga stanela w miejscu. Chce zeby moja zmiescila sie wreszcie w stare jeansy...
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 11:07   #469
samiczka1986
Przyczajenie

GG do samiczka1986

Hej.
Dawno nie pisałam ale jakoś nie miałam czasu. Byłam u mojego lekarza który stwierdził że "lece z tą wagą jak burza" fajnie nie. Ostatnio robie sobie przerwy w stosowaniu zeli 1-2 dni nie biore potem 1-2 dni znowu biore, ale jakoś nie czuje róznicy, nawet bez zeli jem tyle samo czyli ok 1000kcal, więc jestem na dobrej drodze do zakończenia kuracji i dojścia do mojej ukochanej wagi. Gdy dzisiaj się ważyłam aż zdębiałam, siódemeczka na początku to juz coś (78,5 kg) jeszcze tylko ok 14kg i będe super laską. Papa pozdrawiam i życze powodzenia w walce ze zbędnymi kilogramami.
samiczka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 11:41   #470
witaaminkaa
Przyczajenie

Muszę, muszę sie Wam pochwalić dzisiaj rano stanełam na wadze i jest już 96,800 . Normalnie zaraz eksploduje. Musiałam sie pochwalić Wam- bo tylko wy wiecie co przeżywam. Mój mąz niestety zareagował słowami "zobaczymy jak długo wytrwasz, daje ci jeszcze miesiąc" . Poprostu załamka.
BMI - 35,34

107, 99, 94, 93, 92,91,90, ............ 70
witaaminkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 12:03   #471
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez witaaminkaa Pokaż wiadomość
Muszę, muszę sie Wam pochwalić dzisiaj rano stanełam na wadze i jest już 96,800 . Normalnie zaraz eksploduje. Musiałam sie pochwalić Wam- bo tylko wy wiecie co przeżywam. Mój mąz niestety zareagował słowami "zobaczymy jak długo wytrwasz, daje ci jeszcze miesiąc" . Poprostu załamka.
Gratula cje!!!
Wiemy wiemy co przeżywasz. Ja sama do niedawna nie mogłam na siebie patrzeć a teraz te 4,5kg a może już więcej mniej i od razu człowiek czuje się inaczej. Ja już nawet weszłam w dwie pary jeansów które były na mnie za małe.
A jeżeli chodzi o naszych facetów
Mój tak samo podchodzi do sprawy.<Zobaczymy jak długo wytrzymasz>albo jak mówię że już zleciało 4kg to mówi , że< zaraz znikniesz> takiemu to tylko
ale ja to robię dla siebie nie dla niego i mam w nosie co sobie myśli.
Jutro skok na wagę...ciekawe jaki wynik
pozdrowionka
Stary 2009-10-30, 14:17   #472
angelak86
Raczkowanie

.

Edytowane przez angelak86
Czas edycji: 2013-11-01 o 23:29
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 17:27   #473
uleczka19
Przyczajenie

Witam ponownie u mnie już jest 9 kilo mniej a za mną 33 dni na zelixie >ale mój problem jest taki że dalej odczuwam głód walcze z nim ale prosze napiszcie mi czy to jest chwilowe i minie bo jak nie to nie ma sensu brac zelixy .ja tabletke biore około 11/12 może godzina jest nieodpowiedniaprosze napiszcie coś co mnie podniesie na duchu pozdrawiam
uleczka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 19:12   #474
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uleczka19 Pokaż wiadomość
Witam ponownie u mnie już jest 9 kilo mniej a za mną 33 dni na zelixie >ale mój problem jest taki że dalej odczuwam głód walcze z nim ale prosze napiszcie mi czy to jest chwilowe i minie bo jak nie to nie ma sensu brac zelixy .ja tabletke biore około 11/12 może godzina jest nieodpowiedniaprosze napiszcie coś co mnie podniesie na duchu pozdrawiam
gratulacje 9kg mniej!!
Ja też czuję głód i biorę zelixe około 12 ale jak czuję że jestem głodna to jem jabłko albo mandarynki ale dlaczego z tego powodu masz przerywać kurację?? nawet po uzyskaniu zamierzonej wagi i przestaniu brania zelixy będziesz czuć głód to znak żeby coś zjeść, a zelixa ma spowodować między innym utratę wagi . a u Ciebie są rezultaty więc bierz ją nadal.takie jest moje zdanie
chyba że jesz bardzo dużo i nadal jesteś głodna w takim razie nie mam pojęcia

a dużo pijesz???ja około 3l a nawet więcej jak nie raz nie mam owocu to wypijam duszkiem kubek herbaty oczywiście nie słodzonej

Edytowane przez lesia84
Czas edycji: 2009-10-30 o 19:23
Stary 2009-10-30, 19:17   #475
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uleczka19 Pokaż wiadomość
Pamiętaj że same tabletki nic nie dają,musisz ty też troche popracowac nad sobą.Czy ty jestes głodna,czy tylko masz ochote cos przetrącic?Ja mam też napady ale nie głodu tylko cos tam przetrącic,wtedy robie 3 kromki chleba waza z chudym serkiem i na to cieniutko dżem. Ale to tak mam wieczorem jak nic mi się nie chce robic ale jak mam pełne ręce roboty to nie mam mysli o jedzeniu.Pozdrawiam.
Stary 2009-10-30, 20:23   #476
diana_21
Przyczajenie

czesc dziewczyny

stosowalam zelixa 15 przez okolo 3 miesiace i ubylo mi jakies 14 kg jak dla mnie to jest naprawde duzo i jestem zadowolona bardzo z jego dzialania, nie mam zadnych skutkow ubocznych po odstawieniu i nie mialam tez podczas brania jedyne co odczuwalam to straszny apetyt na papierosa ;D palilam jak smok ale to swoja droga.

mam jedno pytanie bo moj maz tez chcialby stosowac ten srodek ale boje sie mu dac, nie wiem jak on dziala na mezczyzne i czy w ogole dziala ;/ moze ktoras z was slyszala o tym zeby chlopak bral "ja" i byly jakies efekty?

dziekuje za przeczytanie i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi
diana_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 21:09   #477
tysia89
Przyczajenie

ja jestem 2 dzień na Zeli i szczerze mówiąc wczoraj było sympatycznie dzisiaj troszke gorzej się czuje, co najdziwniejsze wczoraj rano ważyłam się i było 80kg czyli standardowo a dzisiaj wieczorem 78kg cud czy niewiadomo co generalnie prawie nic nie jem bo ogólnie jem mało a tyje przez jakieś głupie napady objadania się tym co nie zdrowe nawet jak mi się nie chce jesc lub co gorsza glodzenie sie caly dzien by o 23 zjesc cos normalnego

tak więc mam nadzieje ze uda się osiągnąc cel tzn wcisnac sie w ukochane ciuszki

Zeli kupilam bez recepty w aptece tylko dlatego ze moja lekarka nie widzi potrzeby abym zazywala takie srodki i zaplacilam 50zl za 60tabletek
tysia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 00:16   #478
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diana_21 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

stosowalam zelixa 15 przez okolo 3 miesiace i ubylo mi jakies 14 kg jak dla mnie to jest naprawde duzo i jestem zadowolona bardzo z jego dzialania, nie mam zadnych skutkow ubocznych po odstawieniu i nie mialam tez podczas brania jedyne co odczuwalam to straszny apetyt na papierosa ;D palilam jak smok ale to swoja droga.

mam jedno pytanie bo moj maz tez chcialby stosowac ten srodek ale boje sie mu dac, nie wiem jak on dziala na mezczyzne i czy w ogole dziala ;/ moze ktoras z was slyszala o tym zeby chlopak bral "ja" i byly jakies efekty?

Witam! Panowie też wypowiadali się już na tym forum,tak że twoj mąż napewno ma kolegów w tej dziedzinie życia Ja osobiscie znam faceta co brał zele i sporo mu z wagi zeszło w dół. Faceni mają jeszcze jeden problem ( moze nie tylko faceci) że lubią piwko a przy zelixe wszelakie alkohole zabronione.Życze twojemu mężowi powodzenia i mysle że mu się uda zwalczyc nadwage. Pozdrawiam
Stary 2009-10-31, 07:50   #479
Kalakiria
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tysia89 Pokaż wiadomość
ja jestem 2 dzień na Zeli i szczerze mówiąc wczoraj było sympatycznie dzisiaj troszke gorzej się czuje, co najdziwniejsze wczoraj rano ważyłam się i było 80kg czyli standardowo a dzisiaj wieczorem 78kg cud czy niewiadomo co generalnie prawie nic nie jem bo ogólnie jem mało a tyje przez jakieś głupie napady objadania się tym co nie zdrowe nawet jak mi się nie chce jesc lub co gorsza glodzenie sie caly dzien by o 23 zjesc cos normalnego

tak więc mam nadzieje ze uda się osiągnąc cel tzn wcisnac sie w ukochane ciuszki

Zeli kupilam bez recepty w aptece tylko dlatego ze moja lekarka nie widzi potrzeby abym zazywala takie srodki i zaplacilam 50zl za 60tabletek
I Twoja lekarka ma absolutną rację... wystarczyłoby zmienić sposob odzywiania na przyzwoity. W ten sposob faszerujesz się bez potrzeby mocnymi lekami, a i tak przez to jedzenie metabolizm masz rozwalony do reszty...
Opamiętaj się dziewczyno...
Kalakiria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 10:01   #480
Haruno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diana_21 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

Gratulacje, pieknie schudlas
Z tego co czytalam to mezczyznii tez moga to brac
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości