|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zelixa, cz. II
Filusiek to nie jest dla mnie żadna głodówka tylko organiczenie jedzenia a że nigdy nie pochłaniałam 10 kg jedznia dziennie to jego ilość też nie wynosi teraz 5 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
DO ULECZKA19- kochana w Tychach kupilam 60tabl za 50zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Przyczajenie
|
monata ale fiolusiek ma racje...Ty nie musisz sama sobie nadawac restrykcyjnej diety jedz tyle ile potrzebujesz ten lek tak dziala ze jesz ile jest ci potrzebne...potem wrocisz do normalnej diety i 2 razy przytyjesz
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Przyczajenie
|
no to co jem dokładnie tyle ile na ile zelka mi pozwala a nawet wiecej (czasam sie zmuszam) wiec nie wiem po co te hallo? chyba jak bym nie miala problemu to bym zelki nie stosowała?! Wydaje mi sie to logiczne. Powtórze sie jeszcze raz że jak bym predzej przez całe zycie jadła codziennie cały bochenek chleba to teraz by wystaczyła tylko polowa, a że jadłam mniej to też teraz mam jeszcze mniejsza potrzebe. Proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Przyczajenie
|
Kochane
Pytanie Czy robiłyście sobie próby wątrobowe?? Czy macie zamiar takie robić?? Kiedy?? Jak wiadomo zelixa/Meridia żle wpływa na naszą wątrobe, gdzieś tam na innym forum przeczytałam, że należy co jakiś czas (ale jaki??) zrobić sobie badanie kontrolne krwi pod względem wątroby. Ja mam zapasu zelixy na najbliższe 4 m-ce potem sie wybiore do lekarza, nie wiem czy jest sens zrobić badania już teraz (21 tabletek za mną), czy odczekac jeszcze troszkę. Grrr ta suchość w ustach doprowadza mnie do szału ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Przyczajenie
|
dziewczynki o ktorej godz wy bierzecie tabletke? ja rano po 08.00 najpierw cos zjem bo mi sie chce,potem niby tez ale staram sie nie myslec o jedzeniu ale pod wieczor juz mnie lapie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
Mnie lekarz zalecił między 11 a 12.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- z tychow jestes? od kolezanki. bo moj lekarz taki daremny ze niechce mi wypisywac zadnych tabletek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Witajcie po krótkiej przerwie!!
Za mną już 9 dzień z zelką i 4,5kg w dół. Myślę, że to dobry wynik. Jedyne co mnie bardzo wkurza to suchość w ustach. Cały czas muszę mieć picie w zasięgu ręki bo nie wyrabiam. Piję około 3l a ile razy do toalety to nie wspomnę... Ja dodatkowo do zelixy dostałam tabletki osłonowe nazywają się BIOPRAZOL. Łykam je razem z zelką. Przesunęłam godzinę brania tabletki bo popołudniu już mi bobrowało w brzuchu. Teraz biorę około 12 i na razie jest spokój. Buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz muszę się wziąć w garść ![]() ![]() ![]() Co do okresu, ja również nie wiedziałam jak się to ma, i zwyczajnie odstawiałam na pierwsze 2-3 dni. Ale nie zauważyłam specjalnych zmian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- kurde mam duzo wody podobno w organizmie i brzuch ktory musze choc cos stracic bo wygladam jakbym byla ledwo po ciazy a 7,5 mies minelo i nic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłuszcz z brzucha tak jak w innych miejscach znika przy ćwiczeniach aerobowych. Bruszki są na wzmocnienie mięśni a nie spalanie tłuszczu. Polecam aerobik, rower stacjonarny, spinning, stepper, ostatecznie pływanie (za to dobre na plecy), intensywny taniec(można nawet w domu wykonywać), w lecie/na wiosnę rolki, bieganie jak już kondycja pozwoli...
![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam!
Wlasnie zamowilam Zelixe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Przyczajenie
|
Hej.
Dawno nie pisałam ale jakoś nie miałam czasu. Byłam u mojego lekarza który stwierdził że "lece z tą wagą jak burza" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Przyczajenie
|
Muszę, muszę sie Wam pochwalić dzisiaj rano stanełam na wadze i jest już 96,800
![]()
![]() |
#471 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiemy wiemy co przeżywasz. Ja sama do niedawna nie mogłam na siebie patrzeć a teraz te 4,5kg a może już więcej mniej i od razu człowiek czuje się inaczej. Ja już nawet weszłam w dwie pary jeansów które były na mnie za małe. A jeżeli chodzi o naszych facetów Mój tak samo podchodzi do sprawy.<Zobaczymy jak długo wytrzymasz>albo jak mówię że już zleciało 4kg to mówi , że< zaraz znikniesz> takiemu to tylko ![]() ale ja to robię dla siebie nie dla niego i mam w nosie co sobie myśli. Jutro skok na wagę...ciekawe jaki wynik ![]() pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-11-01 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie u mnie już jest 9 kilo mniej a za mną 33 dni na zelixie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też czuję głód i biorę zelixe około 12 ale jak czuję że jestem głodna to jem jabłko albo mandarynki ale dlaczego z tego powodu masz przerywać kurację?? nawet po uzyskaniu zamierzonej wagi i przestaniu brania zelixy będziesz czuć głód to znak żeby coś zjeść, a zelixa ma spowodować między innym utratę wagi . a u Ciebie są rezultaty więc bierz ją nadal.takie jest moje zdanie chyba że jesz bardzo dużo i nadal jesteś głodna w takim razie nie mam pojęcia ![]() a dużo pijesz???ja około 3l a nawet więcej jak nie raz nie mam owocu to wypijam duszkiem kubek herbaty oczywiście nie słodzonej Edytowane przez lesia84 Czas edycji: 2009-10-30 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() stosowalam zelixa 15 przez okolo 3 miesiace i ubylo mi jakies 14 kg ![]() mam jedno pytanie bo moj maz tez chcialby stosowac ten srodek ale boje sie mu dac, nie wiem jak on dziala na mezczyzne i czy w ogole dziala ;/ moze ktoras z was slyszala o tym zeby chlopak bral "ja" i byly jakies efekty? dziekuje za przeczytanie i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
ja jestem 2 dzień na Zeli i szczerze mówiąc wczoraj było sympatycznie dzisiaj troszke gorzej się czuje, co najdziwniejsze wczoraj rano ważyłam się i było 80kg czyli standardowo a dzisiaj wieczorem 78kg cud czy niewiadomo co
![]() ![]() tak więc mam nadzieje ze uda się osiągnąc cel tzn wcisnac sie w ukochane ciuszki ![]() Zeli kupilam bez recepty w aptece tylko dlatego ze moja lekarka nie widzi potrzeby abym zazywala takie srodki i zaplacilam 50zl za 60tabletek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Opamiętaj się dziewczyno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tego co czytalam to mezczyznii tez moga to brac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.