|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
fakt gościu nie spiewa fascynująco ale laseczki daja rade ale wiesz co dla mnie jest gorsze. Ten zespół kumpla gra na weselach dopiero od roku oni maja doswiadczenie w koncertach i boimy sie z TZ ze nie bedzie umial poprowadzic wesela tak jak to zrobi ten Tomski Band Ich jest od 5-7 osob jak ja za osobe zarełka płace 200 zl to za 5 osob wychodzi mi dodatkowy tysiac. Wie ktos jak to jest z zarciem dla orkiestry bo jak mam wydac jeszcze tysiac dodatkowo na orkiestre to mi sie srednio widzi Czy moze umawia sie z nimi ze podajemy im tylko obiad i zakaski na stole plus ciasto , owoce i napoje??to wtedy wydaje mi sie mniej tego wychodzi? no ale popatrz na ten utworek fajnie i za***iscie zagrali muzyczke ![]() http://www.tomskiband.pl/mp/nowe2/09_testosteron.mp3 a to bedziemy tanczyc w poczatkowej fazie pierwszego tanca oczywiscie po charakterystycznym wstepie ![]() http://odsiebie.com/pokaz/5907622---72d6.html Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-29 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My płacimy za DJa, kamerzystę i fotografa w ten sposób, że liczą nam ich jako pół osoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na weselu chodzi o to żeby się goście dobrze bawili a nie żeby wokalista był drugim Mietkiem Foggiem ![]() A co do jedzenia dla zespołu to zależy od lokalu. U mnie płacimy niestety całość ale wiem ze w niektórych zespół liczy się po pół talerzyka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() o za pol osoby.. musze sie zapytac u nas na sali. bo jak mam placic za kazdego 200zl to masakra jakas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie 5 tysięcy jak za zespół na wesele to wielka przesada, ale każdy robi, jak uważa i jak mu się podoba. U mnie za "obsługę weselną", czyli dj/zespół, fotografa, kamerzystę, itd... płacić bedziemy połowę stawki, tak samo, jak za dzieci do 8 lat.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-29 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem wlasnie ze 5 tys to strasznie duzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
a u mnie też jest możliwość zeby za zespół, kamerzystę itp płacić połowę stawki ale pani na sali powiedziała że to nieeleganckie tak w pewnym momencie podać gościom jedzenie a zespół niech się patrzy i że mimo jest taka możliwość to ona nie poleca- i ja się z tym w pełni zgadzam. zaoszczędzę parę złotych a wyjdę na sknerę i na jakiegoś dziada że zespołowi tylko połowę dań podałam a na połowę będą się gapić jak goście jedzą.. moim zdaniem takie oszczędzanie jest szczególnie nieeleganckie
#4149 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zalezy od lokalu, u jednych się nie płąci u innych płaci, u mnie np za dzieci do 2 lat nie płaci się wogóle, za dzieci w wieku 2-8 płaci się polowę, a powyzej 8 już całość
![]() Tancerko ale u mnie płaci się połowę stawki za zespół itd, a jedzenia mają tyle samo co normalny gość ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-29 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chili to zmienia postać rzeczy jak się płaci połowę a jedzenia mają tyle samo ![]() ![]()
![]() |
#4151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
BAN stały
|
Hej.
Nie mam zbytnio dzisiaj nastroju,czekam na ważny telefon i jestem poddenerowana. :/ Czekam też na kumpele,która ma przyjechać na kawe o ile przyjedzie,bo coś milczy.Właśnie dostalam smsa,za 30 minut będzie. ![]() Tak sobie mysle,bo rozmawiacie tu o zespołach/dj bo my będziemy mieć małe ślub/wesele i nie wiem czy lepiej by było mieć dj-ja na weselu. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-29 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4154 | |
Raczkowanie
|
IDe laseczki do kolejnego salonu dzis
![]() ![]() buziaczki zostawiam was w tym zespołowo-djowym nastroju ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
spoko to taki zarcik byl ze mogliby sie najesc ![]() ale uwazam ze polowa stawki jest ok zeby dostali bo i tak dostaja to co goscie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
BAN stały
|
Wczoraj przeglądałam na innym forum fryzury slubne,noi zapisałam sobie pare.Chce mieć rozpuszczone włosy,może coś takiego:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-29 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w rozpuszczonych włosach na własne wesele w żyyyyciu nie pójdę bo bym z niego wróciła jako jeden wielki kołtuno-klusek
![]() |
#4158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale nieważne, każda z nas ma ta ten temat swoje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- madmuazelle mis ię podoba nr 2 i 4 ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-29 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Też tak myślę - upięcie po paru ładnych godzinach zabawy wygląda i tak dużo lepiej niż rozwichrzone włosy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() Wwczoraj poinformowałam swoją kolezankę (kwiaciarke) ze zamawiam sobie u niej juz usługi na 14.08 ![]() ![]() ![]() dzis ide na urodziny chcrzesniaka od TŻ i nie wiem co kupic on wszytsko ma ![]() ![]()
![]() |
#4161 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biust zyskał na krągłości, a ja na pewności siebie ![]() Cytat:
![]() Przy okazji dobierania staników troszkę wstydu i nieśmiałości się pozbyłam ![]() Cytat:
![]() Bo bezramiączkowce mają kiepski zakres rozmiarów, ale w ich przypadku zbyt duże zaniżanie obwodu nie zawsze jest konieczne, bo z reguły są ciasne, żeby biust podtrzymać ![]() Cytat:
![]() Bardotki/Straplessy brytyjskie mają pas obwodu szerszy niż inne staniki i z paskiem silikonu co zapobiega przesuwaniu obwodu. No i faktycznie w ogóle lepsze są staniki z szerokim mostkiem, bo fiszbiny mniej się rozciągają za obwodem. Ech wyżywam się stanikowo ![]() A dziś z Tż i szwagrem byliśmy zamówić butki dla mnie (całe ze skórki ecru, obcasik szersza szpilka 5cm i na wymiar bo mam stopę wąską kosztowały 215zł) i przekonałam też Tż do zamówienia butków na wymiar ![]() Prawie się po drodze zgubiliśmy, ale dojechaliśmy. A potem zamówiliśmy Tż garnitur ![]() W dodatku takie mamy szczęście, że w sklepie znalazła się śliczna koszula idealnie pasująca na Tż, dopasowaliśmy też pasek do spodni i spinki do mankietów ![]() Normalnie full zestaw w jednym miejscu i to na naszej ulicy ![]()
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wlaśnie wrocilam z pracy i nie bylo tak źle ![]() ![]() jeszcze czeka mnie jedno szkolenie i mam nadzieję, ze juz wtedy będzie praca ![]() aaaaa i najważniejsza wiadomośc dnia ![]() ![]() ![]() ![]() teraz chwila odpoczynku i czas na pakowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
cześć Wam
![]() trochę poczytałam poprzednie wiadomości,ale mało z tego wiem ![]() Właśnie sobie siedzę ,pilnuję Kubę(pies siostry) a przed chwilką byłam z nim na spacerze i wymęczył mnie jak nie wiem ![]() Co tam słychać? Czy ktoś wie co u Kasi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie w lokalu jest ustalone że za orkiestrę płacimy połowę ceny, tak jak i za fotografa, kamerzystę. Ale co wchodzi w tą cenę to się nei orientuję, ale lokal już działa jakiś czas więc na pewno wiadomo ile jedzenia, napoi idzie na orkiestrę więc pewnie dlatego taką cenę ustalili. Cytat:
![]() mam już oświadczenie od patrona, jutro jadę składać do izby, a w ogóle to jutro zakładają mi nowego neta 4mb ![]() ![]() Wiecie co dzisiaj chcialam znajomym kupic taki duży kosz ze słodyczami, no i myślałam że to koszt ok 50-70zł, a tu byłam w 2 sklepach i ceny nie schodzą poniżej 130zł ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a buciki rzeczywiście w korzystnej cenie jak na buty szyte na wymiar ![]() ja miałam buty do tańca też szyte na wymiar ale dziewczyny szyjące buty na wymiar- nie spodziewajcie się że nie będą was od tańczenia w nich nogi bolały!!! bo wygoda i miękkość tych butów wcale nie oznacza że od biegania na obcasach stopy będą nieobolałe.. chociaż 5cm obcasik powinien być w porządku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Kasia nic się nie odzywała.. szkoda bo tu wszystkie dziewczyny o nią pytają itp ale nie będę jej przecież smsów wysyłać od ciekawskich wizażanek bo Tadzik sie wkurzy ![]() a co u nas słychać hmmmm.. nic ciekawego.. ja właśnie sobie siedzę z Waxem na głowie ![]()
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Tanciu spoko
![]() Toska ![]() ![]() A powiedz mi albo raczej powiedzcie dziewczyny z czego najlepiej kupić butki, by się stopa nie pociła i były wygodne? Chyba skórka nie? Tylko, że ze skórki to drogo znów ;/
#4168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooo włoski pielęgnujesz? ![]() ![]() Onaellciu ale super z domkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie nogi na pewno będą bolały, bo każde jedne buty mnie wykańczają, ale tak mam buty dopasowane na długość (38,5 rozmiar ![]() ![]() Garnitur Tż będzie szyty na wymiar i tak samo kamizelka. Ale jak dziś założył koszulę, kamizelkę z fularem i marynarkę od tego garnituru to wyglądał obłędnie ![]() Chociaż myślałam, że kamizelki w ogóle nie będzie, bo mi się nie podobają z zasady. Przy jego delikatnej urodzie i jasnej karnacji naprawdę ten brąz super wygląda. Trochę mi głupio, ze tak Was zamęczam tym wszystkim, bo Wy to będziecie "przechodzić" wszystkie razem za jakiś czas ![]() Muszę mniej pisać
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, idz do tesco i dogadaj sie z paniami w dziale obsługi tam gdzie stoją kosze, że Ty przyniesiesz z tesco rzeczy ktore chcesz aby znalazły się w koszu a one Ci to ładnie zrobią, ale powiedz w jakiej chcesz cenie i tez zrobią ![]() dośc fajne i nie dorogie sa też na krakowskim w sklepie solidarności. To jest ten pasaż skelpów przed Lublinianką ![]() nie, to jest inna, z tamtej poki co zrezygnowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.