|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Cytat:
Przed chwilą się przestraszyłam,oglądam Thhe Ring,a tu nagle telefon.A to tylko mój tz dzwonił z pracy. A ja,aż podskoczyłam.
|
||
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Witam
Ja tylko na chwilkę się przywitać Cytat:
Mieszkamy od siebie tylko 30 km, ale bez internetu zapewne byśmy się nie spotkali ![]() A i jeszcze mogę się pochwalić, że Moje Kochanie przyjechał po mnie do pracy i kupił mi A potem spędziliśmy miły wieczór razem |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jestem, ale niedługo, bo wczoraj mało co spałam i dziś muszę to odrobić. A jutro rano pójdziemy zamówić szycia tego czekoladowego garnituru dla Tż No a potem jedziemy w sprawie tych moich butów, co je mam zamówić. Fajnie, że szwagier ma czas to nas zawiezie samochodem i nie będziemy się tłuc za miasto mpk ![]() Hehe chyba wypłoszyłam wszystkich z wątku
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2009-10-29 o 08:29 |
|
|
|
|
#4114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadam po kolei - najpierw mialam konsultacje z dermatologiem, bardzo miła pani, pytała się mnie o różne choroby, czy mam trądzik (po czym sama sobie odpowiedziała, ze nie ) i takie tam różne. No i później poszłam z ta pania, która robi depilację do gabinetu, usiadłam na tym takim łóżko-fotelu no i pani mi wytłumaczyła, ze może lekko boleć(bolało jak depilator, może mniej, na pewno mniej ), drugi zabieg mam za 8 tygodni i powiedziala, ze mam ciemne włosy, więc trzy zabiegi wystarczą - jak dobrze byc brunetką Zapłaciłam 252 zl, bo konskutlacja dermatologiczna była w cenie. Kupiłam tez alantan i sie posmarowałam na noc, ale nic mi nie jest. Teraz w ciągu dwóch najbliższych tygodni te zniszczone przez laser włosy będą się same wysuwać i mam je przynajmniej 5 razy ogolić az w końcu ich nie będzie, bo się wysuną, w ciągu 4 tygodni mam miec w ogóle gładziutką skórę, bo te włosy, które teraz były w fazie wzrostu zostaly zniszczone i ich nie będzie a reszte będe miała w fazie uśpienia i jakiejs tam jeszcze fazie, w każdym razie ich nie będzie No i w grudniu drugi zabieg, na który już sie umówiłam i w lutym pozbęde sie tematu![]() A moje wrażenia sa takie, że faktycznie mi te włosy nie rosną, bo jak mam od wczoraj ogolone to dalej mam gładko a normalnie po jednym dniu juz czułam, ze cos urosło Będę Wam zdawać relacje na bieżąco![]() Pytałam tez o depilacje bikini i tak jak ja chcę kosztowałoby 700 zł (800 zł całkiem na łyso - oczywiście rabacik jakiś póki co studencki 20-30% tam mają) i w tej cenie jest pełna depilacja góra, dół i między pośladkami, więc wypas, ale ja na razie nie mam na to kasy, fakt, ze z rabatem kosztowaloby to 500 zł z hakiem(czyli 1500 zl za cała serię plus 750 zł za cała serie pach to by mnie tż chyba do kopalni do pracy wyslał Ale fajnie wiedzieć, ze da sie wydepilowac wszystko i zostawic tylko to co sie chce![]() Cytat:
![]() hmm ja wg tych ciekawych obliczeń mam 60 czy tam 65 D a z powodzeniem kupuje 70 a nawet 75 Ale Ty pamietam, że jestes bardzo szczuplutka, więc u Ciebie to jest chyba prawdziwe 60![]() ja poznałam przed studiami, nawet przed pójściem do liceum I to 700 km od mojego domu podczas wakacji![]() Czas na rowerek ![]() Cytat:
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-29 o 08:59 |
|||
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast kwestia przejścia z rozmiaru 75B na 65F(potem FF i G) dało mi tyle, że biust się uniósł, poprawił się kształ i jędrność, co Tż również zauważył i bardzo docenił Zresztą wciągnął się troszkę w temat stanikowy
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wczoraj wytyczyliśmy z geodetą narożniki naszego domku Dzisiaj TŻcik jedzie kopać pod funamenty, ja narazie jedę mu coś tam pomóc, ale za kilka godzin będę . (Was nadrabiać---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
No właśnie to tanie nie jest i jak na razie to nas na to nie stać, a kiedyś sobie nawet na aparat odkladałam, ale później straciłam pracę i d***. Pamiętam jak się z TŻcikiem poznaliśmy to jego "przyjaciółka z dzieciństwa" obgadywała mnie za te wysunięte do przodu zęby i nawet jakoś tam mnie nazwała... (w tajemnicy), ale jak to wyszło na jaw to bardzo przykro mi było, że mnie nie zna, a ocenia. Teraz mimo, że jej to wybaczyłam, to zapomnieć nie potrafię i chyba do końca będę trzymała ją na dystans... |
|
|
|
|
#4117 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
zbieram się i jadę do mojego notariusza po oświadczenie, po południu musze odebrać zamówiony cement z all do włosków, a wieczorem jedziemy do znajomych,zobaczyć nowe mieszkanie No i po drodze jakieś zakupy musze poczynić.Cytat:
bardzo podobają mi się suknie od MSCytat:
ja też się z tego śmieję, ale co mam Jej zabronić? jeśli sprawia Jej to radość, a wiem że sprawia bo ona uwielbia kupować prezenty dla wszystkich,i nie tylko to dlaczego nie, nic się przecież tym ubrankom nie stanie, a w chwili obecnej większość i tak jest oddana TŻtowi siostrze bo ona ma malutkie dziecko, które na pewno tych ubranek nie zniszczy bo szybciutko rośnie, o czym już jakiś czas temu pisałam. Ona już taka ma że obdarowuje wszystkich, rodzina Tżta już od kilku lat dostaje od Niej prezenty jak przyjeżdza czy wysyła paczki, także nie widzę w tym nic niestosownego, poza tym przez to Jej zachowanie wiem że chciałaby miec wnuczkę/ wnuczka i wiem że jeśli dziecko przyjdzie wcześniej niż planujemy to będzie miało gotową wyprawkę przynajmniej przez Mamę, bo Tata wiernie twierdzi że żeby miec wnuka to On musi miec dużo czasu, którego teraz nie maFajna ta depilacja, kurcze ale ja się boję nawet depilatora ( tzn, nigdy z obawy przed bólem nie używałam ) więc bałabym się zdecydować, choć pozbycie się owłosienia ciała na stałe brzmi bardzo zachęcająco . Może za kilka lat jesli będzie mnie stać na taką depilację to sobie zprezentuję No mnie już zniżka studencka by nie objęła![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
o kolejna PM buduje swoje gniazdko ja tez nie lubię jak ludzie oceniają innych w ogole ich nie znając i często nie próbując poznać. W swoim życiu spotkałam mnóstwo takich osób, przede wszystkim na studiach prawniczych, gdzie trafiłam na ludzi mających o sobie bardzo wysokie mniemanie i oceniających innych z góry. Często od znajomych słyszałam o sobie takie głupoty właśnie wychodzące od ludzi którzy mnie nawet nie znają że teraz nic mnie już nie zadziwia. Nie chcę komentować takich zachowań bo to tylko świadczy o człowieku
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci że ja mam bikini, po 3 zabiegach i nie jest idealnie gładkie. Laser usuwa 70% tych włosów co teraz widzisz, a jak sama teraz wiesz są 3 fazy. Niestety na idealnie gładko trzeba robić do 10 raza - nigdy przecież nie wiesz czy trafisz w fazę wzrotu czy uśpienia włosa. Ja za bikini płaciłam 300 zł, za takie jak Ty chcesz jest 400zł, plus po 3 zabiegu 50% taniej. Dobrze mieszkać w mniejszym mieście |
|
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
no i jeszcze przed wyjściem obiecane wczoraj zdjęcia. Z góry przepraszam za jakoś, ale robiłam słabszym aparatem bo drugi ma nienaładowaną baterię, no i trochę mi się spieszyło
![]() i tak: zdjęcie 1 - podwiązka 2- album ślubny 3- ramka na zdjęcie ślubne |
|
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaz moze to wina tego ze troche przytylam hehe
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:02 |
|
|
|
|
#4121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek musze poszukac jakiegos salonu, gdzie tak bezczelnie nie zdzieraja ![]() Cytat:
![]() ja mojego TZa poznalam na kolonii tzn. z widzenia znalismy sie juz w wieku 11-13 lat z wczesniejszych kolonii a dopiero jak mielismy 14-15 lat to jakos tak wpadlismy na siebie w autobusie i od slowa do slowa wyszlo, ze jedziemy na ta sama kolonie do Bulgarii za pare miesiecy TZ juz wtedy sie napalil i uknul sobie, ze bede jego ) na dyskotece w takim szalasiku przykrytym liscmi palmowymi na plazy nad Morzem Czarnym... pieknie bylo od tamtego momentu nie bylo mi dane ogladac tak pieknej drogi mlecznej (bo tam bylo ciemno jak w... dlatego super bylo widac )no i jeszcze kolonia trwala 2 tygodnie, wiec troche jeszcze bylo nam dane postresowac kadre wychowawcza strachajaca sie, ze beda alimenty placic jak wpadniemy ![]() wiec chodzilismy ze soba cala 3 klase gimnazjum, cale liceum, juz niedlugo cale studia i teraz po studiach slub na studiach to po pierwszym semestrze sie zareczylismy, bo TZ byl w tym temacie niecierpliwy i nie chcial dluzej czekac ![]() a do TZa mam 2,5 km czy tez 3 przystanki tramwajem ![]() kolonijne milosci to fajna sprawa moje dzieci tez beda jezdzic na kolonie i obozy te kolonie, na ktore jezdzilismy to byly z zakladu pracy naszych rodzicow i znam jeszcze dwie pary, ktore sie na nich poznaly i sa juz po slubie (jedni pobrali sie w tym roku, a drudzy w zeszlym - ci juz nawet dziecko maja chyba miesieczne ) my bedziemy nastepni na slubnym kobiercu![]() za to nasi znajomi, ktorzy tez biora slub w przyszlym roku rowniez jak niektore z Was poznali sie przez neta hehe Internet niczym biuro matrymonialne Cytat:
no ale nic, poczekam na relacje jak Samoa bedzie po wiekszej ilosci zabiegow, wtedy pewnie wiecej bedzie wiadomo co do skutecznosci fajnie by bylo jakbys tez Ty czasem napisala co tam u Ciebie po tych zabiegach (bo podejrzewam, ze robisz nastepne tak? )co do dobrze dobranych staniczkow to moj TZ tez zauwazyl roznice na plus oczywiscie ![]() wczorajszy wieczorek bardzo udany aczkolwiek okazalo sie, ze siostra kolezanki wyprowadzajac sie zabrala korkociag do wina i byl problem Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-29 o 10:10 |
||||
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pachy czekają w kolejce czy jak to kurczę jest![]() dzień dobry wszystkim
|
|
#4123 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak będe kupowac stanik to poszukam tego 60-65D i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu Mi sie nie ma co poprawiać w ksztalcie i jędrności, bo mam nieduze piersi i same w sobie mają ładny kształt i są jędrne a stanik sie musi po prostu do nich dopasowac a nie je kształtować![]() Cytat:
A pokazywalaś projekt? Mi sie podobają drewniane domy, np. z bali A juz ponad wszystko uwielbiam goralskie domy, ale chyba głupio byloby postawic góralską chatkę pod Krakowem![]() A co do przyjaciólki tz to ona Cie nie oceniła - chyba nie mówiła jaką jestes osoba n apodstawie wygladu TWojej szczęki Jesli mówiła to ja juz wątpie w ludzi. To, że Cie tam jakos nazwała to nie jest ocenianie, ale mneijsza z tym, nieładnie się zachowała. W kazdym razie wychodzi na to, ze jednak jest to u Ciebie powodem do kompleksów i pomyśl jak fajnie by bylo gdybys sie tego pozbyła na całe zycie Ja nie miałam kompleksów z powodu moich krzywych ząbków, po prostu miałam świadomośc tego, że nie wyglądaja estetycznie i mi się nie podobają, nikt mnie nie szkalował za mój zgryz Chciałam sama dla siebie założyć aparat, wiele osób mi mowilo, ze nie mam az tak krzywych zębow i nie muszę, tylko jedna przyjaciółka mnie dopingowała i mówiła, ze super pomysł, bo reszta mi jęczała, ze nei musze i jak ja będę wygladac w aparacie A jedna koleżanka to nawet mówiła, ze mi w zimie usta przymarzną do metalu )Cytat:
Cytat:
Przy depilacji mozesz sie posmarowac maścia znieczulającą![]() Cytat:
W sumie mam niedaleko do Twojego miasta Jeszcze bikini nie robie, bo nie mam kasy, ale faktycznie cena zachęcająca .Cytat:
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Oooo...widzę opowieści z cyklu Pan poznał Panią A mnie tż na początku nie lubił bo byłam przemądrzała (wg niego) i nie miła |
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś 7 miesięcy i 3 tygodnie Inaczej 233 dni, czyli za lekko ponad miesiąc będę miała 1 z przodu![]() Idę skombinować jakieś śniadanko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zrobiłam zamówienie soczewek i płynów dla mnie, siostry i cioci i w ten sposób koszty przesyłki też się zmniejszyły Cytat:
Gratulacje!Cytat:
Wiem, że teoretycznie taki stanik powinien podtrzymać biust, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda ![]() Cytat:
i poznaliśmy się na imprezie w innej części miasta No i na szczęście okazało się, że mieszkamy blisko siebie, bo TŻ mnie odprowadził do domu, bo i tak miał po drodze, a tak to by pewnie gapa nie wziął ode mnie nr tel Cytat:
![]() Cytat:
jak się dowiedziała, że zamiast 80E ma 75H Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę sobie zerknąć na twój suwaczek bo on mnie rajcuje zaraz muszę spadać na uczelnię.. i tak dwa wykłady sobie odpuściłam żeby sobie pospać a tu nie dość ze do północy jakiś pianista za ścianą grał to jeszcze dziś z rana kontunuował swój koncert, do tego płaczące dzieci za scianą.. masakra.. jak ja się cieszę że się do domku wyprowadzam.. chociaż ze szwagrem piętro wyżej też może być ciekawie..
|
|
#4128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie lece na pomniejszonej dzieki zapieciu 70-ce , bo na razie kupowalam tylko w zwyklych sklepach, i juz czuje roznice Cytat:
tylko to musi byc koniecznie bardotka naokolo ogumowana zeby nie zjezdzala i lepiej sie trzyma jak ta czesc... jakby to tu nazwac no nie miski tylko ten pasek naokolo z zapieciem... lepiej jak jest szeroki, bo wtedy sie lepiej trzyma wtedy wszystko sie ladnie trzyma na swoim miejscu ![]() ide poczytac troche madrych rzeczy na cwiczenia, bo nas co tydzien uszczesliwiaja testami z tych tekstow
|
||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurdę narobiłyście mi ochoty na nowy stanik a nie mam teraz wolnej kasy bo zbieram na serię oxybrazji..
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już zaczynałam myśleć o tym, żeby sobie gorset uszyć. Tak sobie myślę, że dobrze by było, gdyby na górze miseczki był wszyty silikon, jak w pończochach samonośnych Lubię szaleć na parkiecie i nie chcę, żeby mi w czasie tańca coś wyskoczyło górą
|
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najfajniejsze jest to, ze juz w grudniu będzie tylko pól roku Aż mi sie wierzyc nie chce, ze to bedzie juz a tyle lat na to czekałam Ja mam dziś tylko ćwiczenia, na które ie przeczytałam tekstów, bo nie miałam po drodze do biblioteki, więc dziś po ćwiczeniach je skseruję i po południu przeczytam i zrobie notatki, żebym do kolosa zaliczeniowego sobie tylko powtórzyła.Cytat:
Nie spodziewam się, że to co znajde na plecach to będa moje piersi, bo one sa z przodu i mają wyraźny kształt a nie sa jakies rozlane(na plecach bardziej spodziewam sie odkrycie pokładów tluszczyku ), ale skoro tak zachwalacie to obiecuje poszukać![]() Cytat:
Wejściówek nie mamy, bo grupa wynegocjowała brak(a ja wole jak sa wejściówki,bo wtedy zawsze trafiam do biblioteki )I jeszcze musze podbic legitymację a strasznie mi się nie chce Cos czuję, ze zrobie to dopiero w poniedziałek.
|
|
#4132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak nie dla moich dzieci to będą dla dzieci mojego brata, bo przecież mama wszystkiego nie kupuje tylko dla mnie lub się odda po rodzinie, aczkolwiek ja jestem optymistką i nie przewiduję niemożności posiadania dzieci jeśli będziemy musieli się leczyć to będziemy. NIgdy nie zakładałam że mogę nie mieć dzieci czy czegokolwiek innego w życiu czego pragnę bo wtedy jakiekolwiek rzeczy które bym robiła nie miałyby najmniejszego sensu jeśli zakładałabym że nic z tego Rozumiem Twój punkt widzenia, ale ja jestem z tych pozytywnie nastawionych do życia, więc nie chcę zakładać że nie będę mogła mieć dzieci, czy że będąc w ciąży poronię Życie oczywiście pokaże jak będzie, ale po co się z góry nastawiać negatywnie![]() no więc może jeśli będę miała kiedyś taką możliwość to sobie zrobię tą depilację ![]() ide już, okazało się że króliczka jeszcze musiałam wyczesać i trochę mi zeszło. Miłego popołudnia |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale prawda jest taka, że mi wałeczki spod pach przewędrowały do stanika
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie zakladam, ze nie będziemy mogli miec dzieci, czy tam, ze poronię, ale wśród moich znajomych i rodziny az trzy osoby poroniły, jedni znajomi az rok starali sie o dziecko, wiec życie nie jest tak kolorowe jakby się chciało Póki co jestem dobrej myśli, bo regularnie chodze do gina i jestem okazem zdrowia(chociaż okazy zdrowia tez miewaja problemy z zajściem w ciążę )Ale mi się nie chce iśc do szkoły I to tylko na jedne ćwiczenia Ale wole sobie zostawic nieobecność na jakiś zimowy wyjazd z tż albo po prostu jego wolny dzień
|
|
#4135 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() chwilowo mam nową wenę na ślub, marzy mi się taka prosta sukienka jak ta w załączniku i wianek.. oraz uroczystość w obrządku pogańskim. wiem, że nie jest to zbyt popularne ale to w końcu wątek o wszystkich ślubach a nie tylko w konkretnej wierze.. mój wymarzony ślub miałby się odbyć na łonie natury, gdzie przysięgalibyśmy sobie miłość w obecności boga i żywiołów a później wymienilibyśmy się obrączkami. później oczywiście tańce i ognisko jednak wówczas musielibyśmy przesunąć termin ślubu na 21 czerwca (data przesilenia letniego). co o tym sądzicie?
Edytowane przez justytutka Czas edycji: 2009-10-29 o 11:40 |
|
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostal mi jeszcze jeden z trzech tekstow... po angielsku interesujaco czytac po angielsku cos co ciezko nawet po polsku zrozumiec ![]() ja dzis jade podbic legitke, bo korzystam z komunikacji miejskiej, a wredne kanary pewnie zaraz po 31. pazdziernika oprocz biletow beda tez sprawdzac legitymacje no ale to tak przy okazji wizyty w bibliotece... bo tak podbic sama legitke to by mi sie nie chcialo tam fatygowac za to ta UJtowa to nie wiem czy kiedykolwiek podbije, bo akurat mam zajecia jak sekretariat jest nieczynny ![]() Cytat:
oooo brzmi ciekawie ale ten slub bedzie mial jakas moc prawna czy to tylko ot tak? kto Wam go udzieli? i co na to Twoja i TZa rodzina - zechca wziac w czyms takim udzial?
|
||
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi sie kojarzy z ksiązkami fantasy, których jestem fanką I z Balladami i romansami Zrób to i na jlepiej jeszcze mnie zaproś Jestem za Nawet wczoraj mówiłam tz, ze chciałabym zyć w takim świecie fantasy Ale Ci zazdroszczę, bo ja nie mam odwagi na cos takiego Ale może by taką imprezke zrobić w ramach nocy świętojańskiej![]() Dobra, uciekam na uczelnię, przyenajmniej się bardzo ładnie pomalowałam nowymi cieniami to sie dziewczyny będa zachwycac i na pewno powiedzą, ze ładnie, ale trochę krzywo i jak dojdę do wprawy to bedzie lux ta spisoenka mi ostatnio chodzi po glowie http://www.youtube.com/user/blackeye...end=1&ob=4#p/a strasznie miło mi sie przy niej auto prowadzi I szybko
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę musiała zakupić okularki do tv, prowadzenia samochodu i komputera
ehhh a mówiłam głupeij lekarce pół roku temu, ze coś ejst nie tak, to mnie olała, a dziś mi wypisała receptę na okulary My z Tż też się poznaliśmy przez internet Zaintrygował mnie i napisalam do Niego maila i tak się zaczęło Po miesiącu byliśmy parą Biustonosz w odpowiednim rozmiarze robi z biustem cuda ja znó msuzę kupić nowy, bo luźniej mi się pod biustem zrobiło ![]() certina4 to już Twoja ślubna podwiążka i reszta też wasza ślubna? Ramka na fotkę bombowa!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-29 o 11:53 |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja bym się martwiła jak taką zabawę na świeżym powietrzu zniosą babcie/ciocie itd. No i czy pogoda dopisze Tak czy siak trzymam kciuki, żeby udało Ci się zrealizować swoje marzenie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
hajduczkawojtusia - u mnie w miescie ta suknia kosztuje 1600
Chciałam powiedziec ze dalej do mnie nie zadzwonili z tej firmy a dzis zarejestrowalam sie w posredniaku wiec bede wlascicielka polrocznego zasilku w kwocie 430zl a tak z innej beczki mam nowy zespol ale chce 5tys... ale graja bez przerw bo na przerwach dla zespolu gra wodzirej maja pelno swietnych zabaw no i ten spiew... wyrazicie opinie? http://www.tomskiband.pl/index2.php a to jakis scenariusz wesela http://www.tomskiband.pl/scenariusz_wesela.html Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-29 o 12:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

ale jakoś jeszcze spać mi sie nie chcę, a i Tż nie mył się jeszcze więc i tak mnie obudzi jak się będzie kładł 

Mieszkamy od siebie tylko 30 km, ale bez internetu zapewne byśmy się nie spotkali
. (Was nadrabiać
bardzo podobają mi się suknie od MS

bo za samą twarz tyle kasy
Wczoraj zrobiłam zamówienie soczewek i płynów dla mnie, siostry i cioci i w ten sposób koszty przesyłki też się zmniejszyły
jak się dowiedziała, że zamiast 80E ma 75H
ehhh a mówiłam głupeij lekarce pół roku temu, ze coś ejst nie tak, to mnie olała, a dziś mi wypisała receptę na okulary