|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
anulka naprawde byla chora, moj Tz uwielbia takie bodziaki, wiec Twoj tez bedzie zachwycony
![]() caro fajowa kurteczka katrin to masz fajna prace, jak mozesz tyle na wizazu siedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny do kiedy jest ta promocja w Rossmanie? Namówiłam tż zeby po pracy wskoczył, ale nie wiem czy sie jeszcze załapiemy na zabaweczkę.
Idę poprasować.
#4413 | |||||
Zakorzenienie
|
nieeee.... grzeczniutkie byly
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
super! dychniesz troszke ![]() ja tez chce slimaka ![]() Cytat:
kupa??? hmmmmm Cytat:
![]() ![]() te bodziaki kupilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
Żabciu
![]()
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki my z Tż i Ninulką właśnie wróciliśmy ze szczepienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ninka waży obecnie 7700g i mierzy 69 cm ![]() No i jedna niemiła wiadomość ![]() ![]() ![]() A teraz Ninka śpi, a ja zrobiłam sobie kawę. Widzę że świetnie trafiłam, bo niejedna właśnie zasiada tu z kawą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anulka anulka jakie one bombowe ![]() ![]() gosikk Aleks nosi jeszcze pampery 3 ![]() ![]() ![]() GRATULUJĘ TALENTU NASZYM POETKOM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe, ale ja mam tu z Maluchami ubaw ![]() No to ide prasować.
![]() |
#4417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Ja tez pije kawke, no to pijemy razem. Tylko nie gniewaj sie, ze w miedzyczasie bede prasować ![]() 3. Dzięki ![]() 4. yyyy ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-29 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
Caro świetna kurteczka
Te bodziaki KOCHAM TATUSIA boskie, też chcę takie ![]() superzabula też biorę ten wariant, że póki co pracuje, a szukam czegoś na boku cinusiowa nie wiem czy Cię to uspokoi pewno nie, ale ja mam całe życie szmer w sercu, i ani ekg ani echo serca nic nie wykryło, a szmery jak były tak są ![]() Fajnie, że Ninka grzeczna, bo mój to drzyk nieziemski ![]() Anulka Ty to dopiero masz ciekawie z tymi swoimi dziewczynami, a niespodzianka dla taty super eXtra ![]() o jakie one kochane!podwójne szczęscie Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Carolajna, super kurteczka
![]() Anulka, faktycznie na tej fotce są identyczne ![]() ![]() Katrin, no widzisz, ja widziałam ten kubek treningowy ale wszystkie dziewczyny zachwalały niekapki więc kupiłam zestaw. A teraz wypada znowu dokupić kubek ![]() Cinusiowa, super Ninula ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
A ja juża zaliczyłam gonitwe za butami, i niestety nie kupiłam ani jednej pary
![]() ![]() ![]() Jest kolejna ciekawa promocja pampków w realu o tu (chyba sie udało ![]() Carolajna - może Ty gaduło jedna zakładaj kolejną częśc i juz mysl nad tytułem ![]() ![]() iwciag - ja zawsze chciałam pracowac mniej wiecej w takim charakterze jak ty, ale brak kontaktów = brak pracy w moim wypadku ![]() Illbanka - ![]() ![]() gosikk_s - no właśnie z neta boje sie kogoś brac, bo to nigdy nie wiadomo czy tak czasem nie sciągna gotowej pracy, ja zapłace a uczelnia mnie posadzi o plagiat. Oby ząbek prędziutko się przebił bo się zajedziesz kochana ![]() Bercia - biedactwa z was ![]() aljaka - to ty tez za słuchem miałaas problem? ale nie martwisz się ty? i ten niedosłuch jest na oba uszka? Ja bym chciała takie badanie Bera ale nie wiem czy mi zrobią mój mały miał otpemisję tylko i niby wyszła idealnie ale czy ja wiem czy to jest wiarygodne badanie? No wymiekam jakie talenty sie nam ujawniaja ![]() anulka anulka - sliczne damulki, i widze że zas brzuszkują ![]() ![]() katrin - ja tam nie mam problemu ze smarowaniem dziąsełek, tylko teraz mnie malec odpycha chyba mu za bardzo dokuczają. A ja poczatkowo przeczytałam że kupiłas 10kg. tych wafelków ![]() superzabula - ja taka niewyspana chodziłam na początku ciąży ![]() ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
Marika chyba jednak się z tym linkiem nie udało, przynajmniej ja nie widze
![]() Ja też lubię tę pracę, ale tę nie jakieś gówno co mi proponuje teraz! Nie nie ma jeszcze teściowej od listopada miała być bo 5tego kończy mi się urlop wypoczynkowy i wtedy teoretycznie do pracy, więc teraz mi ona nie potrzebna ![]() Jak to nie było fajnych butów, ja jak szukałam znalazłam kilka fajnych, ale niestety w obecnej sytuacji nie będę mogła na takie sobie pozwolić, bo drogie..i chyba zostanę w zeszłorocznych Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
ale żeście naklepały
![]() co do następnego wątku, to proponuje żeby założyła ta która trafi w 5000 post ![]() kurtke wylicytowałam na allegro ![]() mnie od wczoraj trzyma jakaś jesienna depresja i tak się snuje po domu bez celu ![]() i jeszcze do tego oja mądra koleżanka kupiła 3 paczki pampersów bez slimaka ![]() tzn chyba słusznie podejrzewam że ślimak powędrował do jej 2 letniej córki a mi wcisnęła kit że nie było już. Ja się do niej przejdę na dniach ![]()
#4423 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dzis mojemu tz robie karkowke w sosie slodko kwasnym a niech ma, widze ze kazda pije kawke ja gdybym lubila kawe to tez bym pewnie pila ale nie lubie wiec ide zrobic sobie herbatke!!
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Marika, a co to za promocja bo link mi się nie otwiera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
carolajna oj nie ładnie by koleżanka postąpiła, zabierz ze sobą
![]() ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wy chyba caly czas siedzicie na allegro i cos kupujecie, ja tylko czasami tam wchodze jak wiem ze taniej cos kupie niz w sklepie.. ale ubran chyba w zyciu nie kupie na allegro
#4427 |
Zakorzenienie
|
Ewelain, to zdaj relację jak się kubek sprawdza, a kapie z niego czy to niekapek?
Carolajna, no nie mów, koleżanka kupiła Ci 3 paki pampków i zakosiła ślimaka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Za kurteczke dałam 25 zł
![]() a pokaz co kupiłas ![]() Evelain ja dużo rzeczy mam z all ![]() ![]() można trafic czasem nie dość ze tnio to i jeszcze rzadko spotykane ciuszki ![]() gosik tak mi sie wydaje, bo wpadła z tymi pampkami na szybciaka kiedy zawsze plotkujemy jakos tam sie tłumaczyła ze nie było, ze juz nie chciała zwracac bo kolejka duza i ze i tak mi sie przydadza ![]() a wcale bym ich nie kupiła bo z kasa u mnie krucho teraz. a zalezało mi głównie na slimaku
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item795614936_krze...ia_chicco.html http://allegro.pl/item797267643_geor...rozm_6_9m.html http://allegro.pl/item797306704_swie...9_12m_bdb.html a to mój sweterek a bardziej tuniczka http://allegro.pl/item780587482_nowo..._r_uniwer.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
iwciag tunika
![]() gosik n to teraz juz na bank wiem że wzięła ![]() bo skoro leżą przy pampkach to musiała wiedzieć że już ich nie ma,,,świnia
#4433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od dzis zaczelam obuczac tesciowa postepowania z Filipkiem. I musze przyznac, ze nie jest najgorzej... Jedyny problem jest taki, ze tesciowej ciezko dzwignac malego z podloza gdzie musi sie schylic. Ale tak poza tym, jestem mile zaskoczona. Bo przede wszystkim slucha sie mnie poki co i robi tak jak jej mowie. Poza tym widze, ze Filipek ja zaakceptowal, smieje sie do niej, piszczy wiec moze jakos to bedzie, tylko musi teraz duzo czasu spedzac z malym, zeby sie wszystkiego nauczyc. Byla z nim dzis na spacerku wiec mialam troche luzu, moglam ugotowac jemu obiadek i nam. Przede wszystkim widze, ze kocha malego i stara sie i checi ma i chyba to najwazniejsze. ![]() A ja od dzis ucze Filemonka zasypiania samemu w lozeczku i dzis podjelam pierwsza probe i fakt ze latalam co chwile podac smoka wtulic pieluszke ale proba zakonczyla sie sukcesem ![]() Powiedzcie mi prosze tylko, czy powinnam latac do niego na kazde zajeczenie czy tylko jak zaczyna plakusiac..?? ursul sliczne ubranka zamowilas i zabaweczka na pewno sie przyda ![]() iwciag mam nadzieje ze sytuacja z praca sie jakos ulozy ![]() a lufa to z Ciebie jest i gdybym byla facetem to bys miala nastepnego adoratora ![]() Ilbana mnie kosc cipna bolala w ciazy teraz tylko czasem odczuwam wewnetrzna blizne bo peklam w srodku przy porodzie chociaz juz coraz mniej ja odczuwam. Jak Guziczek po szczepieniu? marika moze na zdjeciu nie widac, ale figurka mi sie pogorszyla, bo wisi mi tylek i cyce i brzuch wystaje ale cos z tym musze zrobic ![]() Poki co bluze do pracy musze sobie kupic dluzsza zeby mi tylek zakrywala bo ta poszla do gory przez ten cyc powiekszony ![]() Aha z ta praca czekacie do stycznia, oby sie powiodlo. pakusia moj dzis przed 6 wstal i zjadl mleko i chcial sie bawic, zrobilam to samo. Polozylam go obok siebie w lozku ten miauczal troszke ale ja postanowilam sie jeszcze zdrzemnac nie wiem jak dlugo jeczal wkoncu zasnal ![]() gosik mnie dzis Filip ugryzl w palca to czulam pod dziaslami takie twarde ale pod calymi dziaselkami i bolalo czy to moze swiadczyc o tym ze ida zabki pomalu?? czy raczej te dziasla sa takie twarde zawsze?? ![]() zycze aby Aleksowi szybciutko wyrznely sie kolejne perelki ![]() Bercia no zabawka swietna ale bardzo droga, jednak widzialam podobne stoliczki za nizsze ceny ![]() esti wlasnie pomyslalam tez o Klaudii ze pasowaly by jej takie kolorki ![]() Mnie tez strasznie sie podobaja te kombinacje z tych zdjec ![]() aljaka ciesze sie ze ze sluchem u Piotruli lepiej ![]() anulka slodkie te Twoje kruszynki ![]() zycze zdrowia ![]() Karolinka sliczna kurtalka ![]() a co z fryzurka?? ![]() ![]() ciniusiowa super ze Ninka taka dzielna na szczepieniu. ![]() mam nadzieje ze z serduszkiem wszystko bedzie w porzadku..
#4435 |
Zadomowienie
|
Dzwonił tż...udało się kupic pampersy ze slimakiem!
![]() Zdązylismy uff ![]() Robie spaghetti, ale nic nie czuje, ani zapachu, ani smaku, pewnie juz ze trzy razy przesoliłam.
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zadomowienie
|
Dzięki Aguśka
![]()
![]() |
#4438 |
Zadomowienie
|
gosikk leci z kubka jak przechylam...wlalam malej do niego herbatki malinowej ale ona niechce jej pic wiec musze wlac jej soczek i zobacze czy bedzie chciala pic z niego
aguska to fajnie ze jednak tesciowa daje rade bo jednak nie ma to jak bliska osoba.
#4439 |
Wtajemniczenie
|
Agusia a dasz wiarę, że mój adorator już się do mnie nie odzywa! Chyba to jakieś żarty były
![]() Dobrze, że po woli przekonujesz się do teściowej, sprawdzisz ją wtedy ocenisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to Ci wspolczuje z ta tesciowa, ale moze nie bedzie zle, to zalezy jaka jest osoba, oby za bardzo sie nie wtracala i bedzie ok. A kiedy Ty wracasz do pracy??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.