|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Nie, to taki zbiór maturalnych, z wszystkich działów
![]() Ej, to się muszę rodziców zapytać, cały czas oglądają. Może wiedzą, czy na sali piszą, czy w jakiejś klasie ![]() --- A wiecie, że na jutro na tą całą ematurę, to się muszę ubrać na galowo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ew. może na TVP Info powiedzą ;P eee ematura ![]() ![]() ja nie włącze o 17. TVP1 bo będę na meczu ![]()
![]() |
#1083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę spać, miłego jutrzejszego ![]()
![]() |
#1084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię tego programu, jakoś tak, scenografii i w ogóle ![]() http://www.ematura.com/ Dzisiaj mówili rano w radiu, że 5000 uczniów. A nam w szkole powiedzieli, że tylko 3 szkoły ![]() Cytat:
![]() ---------- Dobranoc ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Dzień-tragedia.
ŻJDD i nowy skrót PPJDD. Tak właśnie - płeć przeciwna jest do tego. Tonę |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja slepa jestem ![]() gdzie tu się można zalogowac? ![]() dziwczyny mam nadzieje że nie tylko ja się nic nie ucze do tej matury z matmy ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba idę spać... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |||
Zakorzenienie
|
O dżizas, przed chwilą wróciłam na chatę. (
![]() ![]() Siedziałam 3 h z D. i tłumaczyłam jej skrzyżowania. Jutro ma egzamin. Trzymajcie za nią kciuki, proszę. ![]() No jak to co? Protista. ![]() ![]() Że co? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 100 stron w książce, a ja zaczęłam się uczyć dzień przed. ![]() ![]() I poszło do du.py. 2 dostałam, haha. xD Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Idę spać. Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Karaluszki ;*
![]() Jak zwykle nie wyspałam się. ![]() ![]() ![]() Wrócę do domu 3 h wcześniej i nie ma bata - wyrobię się ze wszystkim do 22 i pójdę spać. ![]() Cytat:
![]() A z której części lubelskiego jesteś? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||
Konto usunięte
|
ja też albo na holu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobryyy ;* ale wczoraj szybko zasnęłam , po 10 minutach ![]() ![]() dzisiaj w ogóle lajcik ![]() ![]() miłego dnia ;* |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 | |
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14974679]
dzisiaj w ogóle lajcik ![]() ![]() miłego dnia ;*[/QUOTE] Hehehe taaak taaak lajcik:P Jak u kogo :P Postanowiłam idę dziś do szkoły haha co będzie to będzie, wrócę do domu o 19 i będę kuć przez całą noc. Muszę kupić jakiegoś dopalacza hehe picie energetyczne. Kiedyś tak mnie nabuzowało jak miałam się uczyć, że nie zasnęłam do 3 a później dostałam 5 ![]() ![]() Nas też chcieli na te maturkę z matmy ubrać na galowo, a bo telewizja może przyjść, ale dzięki mojej cudownej klasie zmienili zdanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymajcie się kochane w szkółce, będzie dooobrze ![]() ![]()
![]() |
#1093 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiczki ;*
Cytat:
![]() Nasza Justyna sławna ![]() ![]() Cytat:
![]() _______ Ee, nie zacytowało mi wszystkiego. W każdym bądź razie trzymam kciuki za koleżankę Beaty (tak, na pewno Beaty, nie Marty ![]() ![]() Obejrzę Brzydulę (powtórkę) i idę się szykować, miłego dnia Żbiczki. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Nie poszłam na fakultet z matmy.
![]() Wróciłam do domu. Poczytam trochę 'Granicę', potem obejrzę powtórkę 'Jaka to melodia' i 'Pierwszej miłości'. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piona. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |||
Zakorzenienie
|
aaa pokikciało mi się, myślałam, że ty nie zdałaś drugi raz. No tak, trzeba wykupić te 5 godzin.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry;* baba od niemca wymiata, praca klasowa to były te same zadania z podr. które robiliśmy. Dobrze, że przed lekcją coś zerknęłam. No ale nie wiem czy dobrze mi poszło. -.- Czekam na listonosza, a on jakoś się nie pojawia. Chyba, że już tutaj był to się wkurzę. ![]() W sumie to lecę przeczytać do końca Granicę, muszę wydrukować arkusze z matmy (ale wcześniej zainstalować program do drukarki, bo mądra siostra usunęła z komputera), wyczyścić kuwety kotom, przeczytać streszczenie Granicy. I w sumie się zastanawiam czy jechać dzisiaj do klubu na 18 kolegi. ![]() mama kupiła ten automatyczny air wick i to mnie straczy. ![]() ![]()
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to dzień dobry lachony ![]() jakoś mam dzisiaj dobry humor ![]() od 8 do 11 na trzech lekcjach sorka nam zrobiła "próbną maturę" z polaka ;P najpierw dała czytanie ze zrozumieniem.. beznajdziejny tekst ;/ a potem wypracowanie :P jeden temat z Wesela, drugi z Ludzi bezdomnych... oba fajne i niezbyt trudne, ale wzięłam Ludzi ;P zobaczymy jak mi poszło ![]() potem miałam mieć jeszcze bio, hist, wos i wf, ale w trakcie polskiego przyszła do nas sekretarka z cudowną wiadomością, że tuż po polskim idziemy z sorką od bio. na wykład o transpalntologii ![]() ![]() no i poszliśmy sobie na ten wykład ;P i muszę przyznać, że ciekawy.. na początku jakaś pani docent smęciła, bo ciągle podawała nam dane statystyczne, a to takie niezbyt ciekawe ![]() na prawdę poruszające historie.. wzięłam sobie zaświadczenie woli przeszczepu ogranów po śmierci i póki co jeszcze tego nie podpiszę, ale w sumie jeśli kiedyś moje narządy mogą pomóc komuś, to dlaczego nie... bo obecnie w Polsce jest tak, że jeśli nie podpisze się NIEZGODY na przeszczep po śmierci, to w zasadzie mogą przeszczepić, ale w większości przypadków pytają o zgodę najbliższą rodzinę.. no a wiadomo, że z taką zgodą wszystko przebiega szybciej... zaraz się biorę za chemię na korki i na mecz xD w ogóle to wychodzimy z tego wykładu i mówię do koleżanki 'do jutra', a ona 'chyba do dzisiaj. mecz!' a ja zapomniałam, że mecz dziś i bym chyba nie poszła ![]() miłego popołudnia ;*
![]() |
#1098 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze do tego obok pokoju mam łazienkę, to w nocy zawsze się bałam co to ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do zgody na przeszczep po śmierci to sama nie raz o tym myślałam, tylko nie mam tej zgody i tak jakoś. Ale raczej jestem za, jeśli można jeszcze komuś uratować życie.... Cześć Wam! ;* Wróciłam ze szkoły.. Już mam jej dosyć ![]() ![]() ![]() Jeej zaraz jadę na korki, potem nauka :/ Wzięłam od koleżanki arkusze z geo także pokseruję sobie i będę miała co robić, tylko muszę jeszcze kupić "Paszport maturzysty" słyszałam, że dobre ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa. 3 klasy w tym moja na gimnastycznej ![]() a reszta nie wiem czy na korytarzach czy w salach, bo wydawalo mi sie ze mamy tyle sal w szkole ze wszyscy sie zmieszcza w nich. no coz. moze i nie. Cytat:
![]() chce sprawdzić na jakim jestem poziomie ![]() Cytat:
wiecej niz z czlowieka. a ja nawet nie pamietam co ![]() i jak poszło? Cytat:
![]() ![]() haha ![]() ---- witam kotleciki ![]() dziś mialam spr z pp ![]() tragedia. był na 2 oceny. jak nic 2 laski. takie szczegoly... z reszta test wielokrotnej odpowiedzi mowi sam za siebie... i na prawda/fałsz - jelsi fałsz to czemu. ![]() t r a g e d i a. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć ;* nikt za mną nie tęsknił ![]() ![]() wyrodne. jestem zmęczona, położę się na dwie godzinki. Justyna, przykro mi, nie obejrzę Cię w Teleexpressie ![]() buziak ; *
![]() |
#1101 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Brzdące ;*
Cytat:
![]() Obijanie się też czasami wychodzi na dobre,maniaczko telewizyjna ^^ (A coś ciekawego jest o 20,00? : )) Cytat:
Cytat:
![]() Martyna - ja tęskniłam. ;* Wiecie co? Odbiło mi dzisiaj ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Oblałam.. ![]() Muszę napisać wypracowanie z wosu na głupi temat. "Czy partie powinny być finansowane z budżetu czy ze składek? podaj po cztery wady i zalety każdego z systemów. Który system wybierasz? Uzasadnij odpowiedź." Ciekawe jakie zalety wykombinuję do finansowania z budżetu ![]() Miłego dnia ;*
#1103 |
Wtajemniczenie
|
słucham?
![]() nigdy nie słyszałam takiego powiedzenia:P
#1104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Coś w tym stylu ;D Dziewczyno, następnym razem zdasz (jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ____________ ledwo żyję ![]() Byle do wiosny. Idę do trygonometrii. Miłego popołudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, jaki mój kolega ma opis?
Kobiety są złe, ale mają piersi. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No muszę zdać ![]() ![]() No to już jedną zaletę mam, jeszcze trzy ![]()
![]() |
#1110 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.