Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 13:36   #4411
superzabula
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

anulka naprawde byla chora, moj Tz uwielbia takie bodziaki, wiec Twoj tez bedzie zachwycony

caro fajowa kurteczka

katrin to masz fajna prace, jak mozesz tyle na wizazu siedziec

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 13:38   #4412
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Dziewczyny do kiedy jest ta promocja w Rossmanie? Namówiłam tż zeby po pracy wskoczył, ale nie wiem czy sie jeszcze załapiemy na zabaweczkę.

Idę poprasować.

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 13:41   #4413
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość

pakusia dzięki za opiekę, nie płakały?
nieeee.... grzeczniutkie byly

Cytat:
Dziewczyny co z tą Stenią z "Klanu", bo jakoś dziwnie sie zachowuje. Przed wakacjami była normalna, a teraz jakby jej ze dwadziescia lat dodali.
chyba po tej chorobie... ale nie wiem bo nie ogladalam wieki... dzis wlasnie ogladam a taka dziwna ze szok!

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Mamuśki, jak wy smarujecie dziąsełka dentinoxem? Ja wczoraj chciałam posmarować Marcelkowi i nie wiem czy chociaż troszkę trafiło na dziąsełka, bo jak zwykle miał pełno śliny w ustach i chyba większość tego żelu po prostu połknął.

To tak w skrócie, bo już nie pamiętam co napisałam w poście którego mi zeżarło.
ja smaruje ale wiem ze trafia bo ostatnio mnie diaselko boalo i sobie posmarowalam fajne

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Hejka!
Na razie nikomu nic nie odpisze, dopiero wieczorem jak bede miala chwilke spokoju. Bylam dzis z mama w Bydgoszczy i weszlam do rossmana, kupilam pieluchy z gratisowym slimakiem Fajnie, ze Vila o tym wspomniala bo my i tak uzywamy pampersy, a slimak z fishera to super sprawa Przy okazji bylam pierwszy raz w Pepco, fajne tam sa rzeczy i jakie taniutkie
A tak w ogole to Tz ma teraz urlop do 12 listopada bede miala wiecej czasu dla siebie, a w dodatku od poniedzialku do pracy, wiec bede spokojniejsza, ze jest z malym wlansie, jeszcze mi nie przyslali grafiku...musze zadzwonic

super! dychniesz troszke

ja tez chce slimaka
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
pakusia ja słyszałam, że na ząbki kupa jest jakaś..ale nie pamiętam jaka

kupa??? hmmmmm

Cytat:

W lidlu są jeszcze fajne bodziaki.
Za 14 zł 2 sztuki.
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ody_niemowlece
Bodziaków nie kupowałam, ale te kombinezony różowe będę miała w sobotę, to w przyszłym tygodniu Wam pokaże i napisze czy warto kupować.
kurde wiecie co... ogladam ta gazetke z lidla i widze ze wy macie promocje te co my mielismy z miesiac temu... wiec jak cos moge was informowac

te bodziaki kupilam u nas kosztowaly 3,40 euro za 2 sztuki...ale jakosciowo dobre... miekkie ... jeszcze nie probowalam zakladac bo byly za duze... dzis sproboje i powiem jak leza

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

własnie kupiłam:

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 13:41   #4414
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Żabciu myslisz? Byłoby super. Bedzie miałmiłą niespodzianke, a do tego zrobie mu jakis pyszny obiadek. A niech ma.

Stary 2009-10-29, 13:43   #4415
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Dziewczynki my z Tż i Ninulką właśnie wróciliśmy ze szczepienia Ninusia kokietowała wszystkich w poczekalni Tż musiał z nią na ręku po kolei do wszystkich podchodzić, bo rwała się tak, ze mało mi nie uciekała z kolan Hihrała się ciągle w głos aż lekarka wyjrzała za nami Przy ukłuciu lekko jęknęła jak igłę wbijała a poza tym ni, nic, nic... cisza Moja dzielna mała dziewczynka:dziekuj e: Następne szczepienie bezpłatne, bo to żółtaczka i Odra (chyba) 15 grudnia a potem dopiero w przyszłym roku
Ninka waży obecnie 7700g i mierzy 69 cm
No i jedna niemiła wiadomość Pani Doktor jak osłuchiwała Ninulcię, to zaniepokoiły ją jakieś szmerki w serduszku i kazała nam przyjść na kontrolę za dwa tygodnie Jak wtedy też coś będzie, to dostaniemy skierowanie do kardiologa, aby on ją osłuchał

A teraz Ninka śpi, a ja zrobiłam sobie kawę. Widzę że świetnie trafiłam, bo niejedna właśnie zasiada tu z kawą To mam z kim pić. Po południu idę z Ninką na chałupki do koleżanki

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość

WH1 rock my baby Ala co rano mamo pamiętaj mi powiedzieć kto był pierwszy bo ja już muszę iść
Dokładnie to samo Moja Ninulcia bardzo się skupia przy słuchaniu tego programu więc jak muszę coś zrobić albo wstaję z nią jakaś niewyspana, to jej zapodaję, żeby mieć chwilę dla siebie A najlepiej jej się podoba piosenka PIRACI co ta lili jakaś tam śpiewa

Anulka anulka jakie one bombowe Ale każda inna, one są jednojajowe czy dwujajowe??

gosikk Aleks nosi jeszcze pampery 3 To on chudzinka taka Moja Nina ma 4 i zastanawiam się, czy nie kupić jej następnych 4+, bo wydaje mi się, ze one ją cisną troszkę w brzusio bo w pasie to ona trochę ma

GRATULUJĘ TALENTU NASZYM POETKOM Teraz te nasze poetki niech wymyślą piękne hasło do tytułu następnej części wątku
Stary 2009-10-29, 13:46   #4416
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
kurde wiecie co... ogladam ta gazetke z lidla i widze ze wy macie promocje te co my mielismy z miesiac temu... wiec jak cos moge was informowac

te bodziaki kupilam u nas kosztowaly 3,40 euro za 2 sztuki...ale jakosciowo dobre... miekkie ... jeszcze nie probowalam zakladac bo byly za duze... dzis sproboje i powiem jak leza
No toż pewnie, ze informuj, szczegolnie o tych dzieciecyh pierdołkach. I koniecznie napisz jak te bodziuszki leżą.

Hehe, ale ja mam tu z Maluchami ubaw. Jedna sie obudziła a druga OD RAZU zasneła, jakby jej ktos jakis zastrzyk zapodał, a jeszcze przed chwilą się chichrała ze mną. One sie chyba umawiają, mają swoje warty.

No to ide prasować.

Stary 2009-10-29, 14:02   #4417
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
[...]Pani Doktor jak osłuchiwała Ninulcię, to zaniepokoiły ją jakieś szmerki w serduszku i kazała nam przyjść na kontrolę za dwa tygodnie Jak wtedy też coś będzie, to dostaniemy skierowanie do kardiologa, aby on ją osłuchał
[...]
A teraz Ninka śpi, a ja zrobiłam sobie kawę. Widzę że świetnie trafiłam, bo niejedna właśnie zasiada tu z kawą To mam z kim pić. Po południu idę z Ninką na chałupki do koleżanki
[...]Anulka anulka jakie one bombowe Ale każda inna, one są jednojajowe czy dwujajowe??
[...]GRATULUJĘ TALENTU NASZYM POETKOM Teraz te nasze poetki niech wymyślą piękne hasło do tytułu następnej części wątku
1. Nie przejmuj się, pewnie Pani Doktor niepotrzebnie paniki nasiała, jak to zwykle bywa.
2. Ja tez pije kawke, no to pijemy razem. Tylko nie gniewaj sie, ze w miedzyczasie bede prasować
3. Dzięki są jednojajowe i buźki mają takie same, ale fryzurki inne, inaczej układają im sie włoski, Marcie rosną bardziej na irokeza, a Magdzie równomiernie na całej głowie. Jak są w czapkach to są nie do rozróżnienia.
4. yyyy

Edytowane przez anulka anulka
Czas edycji: 2009-10-29 o 21:17
Stary 2009-10-29, 14:09   #4418
iwciag
Wtajemniczenie

Caro świetna kurteczka

Te bodziaki KOCHAM TATUSIA boskie, też chcę takie

superzabula też biorę ten wariant, że póki co pracuje, a szukam czegoś na boku

cinusiowa nie wiem czy Cię to uspokoi pewno nie, ale ja mam całe życie szmer w sercu, i ani ekg ani echo serca nic nie wykryło, a szmery jak były tak są
Fajnie, że Ninka grzeczna, bo mój to drzyk nieziemski

Anulka Ty to dopiero masz ciekawie z tymi swoimi dziewczynami, a niespodzianka dla taty super eXtra
o jakie one kochane!podwójne szczęscie

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:14
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:23   #4419
gosikk_s
Zakorzenienie

Carolajna, super kurteczka

Anulka, faktycznie na tej fotce są identyczne A bodziaki super...Promocja w Rossmanie to jest chyba do wyczerpania zapasów więc trzeba się spieszyć

Katrin, no widzisz, ja widziałam ten kubek treningowy ale wszystkie dziewczyny zachwalały niekapki więc kupiłam zestaw. A teraz wypada znowu dokupić kubek

Cinusiowa, super Ninula i waga już porządna. Tymi szmerami na razie się nie martw, na pewno będzie ok Hehe, Aleks dopiero od niedawna nosi 3 i zaciskam mu je maksymalnie na brzuszku, jeszcze dłuuugo mu posłużą. Nie będę spieszyć się do 4 bo już ich mniej w opakowaniu więc poczekam aż z 3 wyrośnie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:28   #4420
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

A ja juża zaliczyłam gonitwe za butami, i niestety nie kupiłam ani jednej pary , ranyyy teraz sa tak brzydkie buty że serio cięzko cokolwiek wybrac, chcąc but np. do szpica są czubki jakies smieszne, zdeformowane, niedorobione, a jak były fajne to oczywiście brak rozmiaru bo mam najczęściej kupowany rozmiar 38/39 zależy od buta. Świetnie, będe popylac w balerinach . Dziecię me marnie zaś sypia, 2x po pół godzinki, zrobiłam mu deserek z bananka, jabłuszka i winogronek, zapachał sie bo nawet pod koniec odwracał głowe na znak że juz nie chce .
Jest kolejna ciekawa promocja pampków w realu o tu (chyba sie udało )

Carolajna - może Ty gaduło jedna zakładaj kolejną częśc i juz mysl nad tytułem . Gdzies zakupiła ta czaderską kurtawkę?

iwciag - ja zawsze chciałam pracowac mniej wiecej w takim charakterze jak ty, ale brak kontaktów = brak pracy w moim wypadku . A teściówka już z wami mieszka?

Illbanka - za waszystko. No a katar mnie zabija z godziny na godzinę. Ja juz sie boje co to będzie jak na świeta pojedziemy na dłuższy czas do teściów oni mi dziecię tak rozpieszczą że sie nie ogarnę, ostatnio z nimi walczyłam ale jak będzie teraz? Oni chcieli go na ręca a ja ooooooooooo trza dac mu jeśc i buch do cycia na minutę i później niby do odbicia i bach do bujaka albo wózka, malpa ze mnie .

gosikk_s - no właśnie z neta boje sie kogoś brac, bo to nigdy nie wiadomo czy tak czasem nie sciągna gotowej pracy, ja zapłace a uczelnia mnie posadzi o plagiat. Oby ząbek prędziutko się przebił bo się zajedziesz kochana .

Bercia - biedactwa z was . A ta zabawka jest zaje...sta serio, moja znajoma to ma i mała jej z tego nie chce wychodzic nawet jeśc chce w tym.

aljaka - to ty tez za słuchem miałaas problem? ale nie martwisz się ty? i ten niedosłuch jest na oba uszka? Ja bym chciała takie badanie Bera ale nie wiem czy mi zrobią mój mały miał otpemisję tylko i niby wyszła idealnie ale czy ja wiem czy to jest wiarygodne badanie? No wymiekam jakie talenty sie nam ujawniaja .

anulka anulka - sliczne damulki, i widze że zas brzuszkują , i powrotu do zdrówka wam wszystkim życze i żeby żadnej z was nic nie podopadało. No poetka nooo . Kombinezony juz mam ale te bodziaki bardzo fajne.

katrin - ja tam nie mam problemu ze smarowaniem dziąsełek, tylko teraz mnie malec odpycha chyba mu za bardzo dokuczają. A ja poczatkowo przeczytałam że kupiłas 10kg. tych wafelków .

superzabula - ja taka niewyspana chodziłam na początku ciąży , ale dziekuje postoję, nie mam zamiaru dźwigac i mojego krasnala i kolejnego brzucha .

Edytowane przez marika2121
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:30
marika2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:33   #4421
iwciag
Wtajemniczenie

Marika chyba jednak się z tym linkiem nie udało, przynajmniej ja nie widze
Ja też lubię tę pracę, ale tę nie jakieś gówno co mi proponuje teraz! Nie nie ma jeszcze teściowej od listopada miała być bo 5tego kończy mi się urlop wypoczynkowy i wtedy teoretycznie do pracy, więc teraz mi ona nie potrzebna

Jak to nie było fajnych butów, ja jak szukałam znalazłam kilka fajnych, ale niestety w obecnej sytuacji nie będę mogła na takie sobie pozwolić, bo drogie..i chyba zostanę w zeszłorocznych

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 14:37   #4422
Carolajna24
Zakorzenienie

ale żeście naklepały
co do następnego wątku, to proponuje żeby założyła ta która trafi w 5000 post
kurtke wylicytowałam na allegro

mnie od wczoraj trzyma jakaś jesienna depresja i tak się snuje po domu bez celu
i jeszcze do tego oja mądra koleżanka kupiła 3 paczki pampersów bez slimaka
tzn chyba słusznie podejrzewam że ślimak powędrował do jej 2 letniej córki a mi wcisnęła kit że nie było już.
Ja się do niej przejdę na dniach
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:38   #4423
Ewelain1987
Zadomowienie

Cytat:
1. Nie przejmuj się, pewnie Pani Doktor niepotrzebnie paniki nasiała, jak to zwykle bywa.
2. Ja tez pije kawke, no to pijemy razem. Tylko nie gniewaj sie, ze w miedzyczasie bede prasować
3. Dzięki są jednojajowe i buźki mają takie same, ale fryzurki inne, inaczej układają im sie włoski, Marcie rosną bardziej na irokeza, a Magdzie równomiernie na całej głowie. Jak są w czapkach to są nie do rozróżnienia.
4. yyyy

Cinuś tu je ciężko rozpoznać:
jakie one slodkie,,, a ja tez mam bodziak z napisem Córunia tatunia i moj tz najchetniej to caly czas by w nie ubieral

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Carolajna, super kurteczka

Anulka, faktycznie na tej fotce są identyczne A bodziaki super...Promocja w Rossmanie to jest chyba do wyczerpania zapasów więc trzeba się spieszyć

Katrin, no widzisz, ja widziałam ten kubek treningowy ale wszystkie dziewczyny zachwalały niekapki więc kupiłam zestaw. A teraz wypada znowu dokupić kubek

Cinusiowa, super Ninula i waga już porządna. Tymi szmerami na razie się nie martw, na pewno będzie ok Hehe, Aleks dopiero od niedawna nosi 3 i zaciskam mu je maksymalnie na brzuszku, jeszcze dłuuugo mu posłużą. Nie będę spieszyć się do 4 bo już ich mniej w opakowaniu więc poczekam aż z 3 wyrośnie
ja wczoraj kupilam kubek treningowy no i narazie uczymy sie z niego pic, mam nadzieje ze jej sie spodoba

ja dzis mojemu tz robie karkowke w sosie slodko kwasnym a niech ma, widze ze kazda pije kawke ja gdybym lubila kawe to tez bym pewnie pila ale nie lubie wiec ide zrobic sobie herbatke!!

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 14:40   #4424
gosikk_s
Zakorzenienie

Marika, a co to za promocja bo link mi się nie otwiera Chociaż ja już mam zapas, z tymi dzisiejszymi trzema 5 pak pamperów I gdzie to teraz składować...Z butów na zimę chyba rezygnuję w tym roku, przechodzę w starych a rozglądam się za kurtką. No właśnie, też bym się bała brać kogoś z neta, dawniej słyszałam że często nauczyciele najmowali się do pisania prac, ale jak kogoś znaleźć to pojęcia nie mam. A znajomi nie mają jakichś kontaktów? Poczta pantoflowa najlepsza...

Stary 2009-10-29, 14:42   #4425
iwciag
Wtajemniczenie

carolajna oj nie ładnie by koleżanka postąpiła, zabierz ze sobąkoniecznie!! A za ileś wylicytowała tego kurtala?ja sobie wczoraj sweter wylicytowałam,a teraz licytuje polara i kamizeleczke dla małego, a i krzeseło do karmienia

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:45
Stary 2009-10-29, 14:45   #4426
Ewelain1987
Zadomowienie

dziewczyny wy chyba caly czas siedzicie na allegro i cos kupujecie, ja tylko czasami tam wchodze jak wiem ze taniej cos kupie niz w sklepie.. ale ubran chyba w zyciu nie kupie na allegro

Stary 2009-10-29, 14:49   #4427
gosikk_s
Zakorzenienie

Ewelain, to zdaj relację jak się kubek sprawdza, a kapie z niego czy to niekapek?

Carolajna, no nie mów, koleżanka kupiła Ci 3 paki pampków i zakosiła ślimaka?

Stary 2009-10-29, 14:49   #4428
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny wy chyba caly czas siedzicie na allegro i cos kupujecie, ja tylko czasami tam wchodze jak wiem ze taniej cos kupie niz w sklepie.. ale ubran chyba w zyciu nie kupie na allegro
są zwolennicy i przeciwnicy zakupów na allegro, ja kupuję coś od czasu do czasu(albo częściej)nie powiem nie jeden raz już się przejechałam, ale i tak będę kupowała i licytowała..bo lubię
Stary 2009-10-29, 14:50   #4429
Carolajna24
Zakorzenienie

Za kurteczke dałam 25 zł
a pokaz co kupiłas

Evelain ja dużo rzeczy mam z all łącznie z butami
można trafic czasem nie dość ze tnio to i jeszcze rzadko spotykane ciuszki

gosik tak mi sie wydaje, bo wpadła z tymi pampkami na szybciaka kiedy zawsze plotkujemy jakos tam sie tłumaczyła ze nie było, ze juz nie chciała zwracac bo kolejka duza i ze i tak mi sie przydadza
a wcale bym ich nie kupiła bo z kasa u mnie krucho teraz. a zalezało mi głównie na slimaku

Edytowane przez Carolajna24
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 14:56   #4430
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Za kurteczke dałam 25 zł
a pokaz co kupiłas

gosik tak mi sie wydaje, bo wpadła z tymi pampkami na szybciaka kiedy zawsze plotkujemy jakos tam sie tłumaczyła ze nie było, ze juz nie chciała zwracac bo kolejka duza i ze i tak mi sie przydadza
a wcale bym ich nie kupiła bo z kasa u mnie krucho teraz. a zalezało mi głównie na slimaku
już pokazuje co kupiłam i co licytuje

http://allegro.pl/item795614936_krze...ia_chicco.html
http://allegro.pl/item797267643_geor...rozm_6_9m.html
http://allegro.pl/item797306704_swie...9_12m_bdb.html

a to mój sweterek a bardziej tuniczka
http://allegro.pl/item780587482_nowo..._r_uniwer.html
Stary 2009-10-29, 14:58   #4431
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Za kurteczke dałam 25 zł
a pokaz co kupiłas

No to powiem Ci że świnia z niej 150 zł piechotą nie chodzi, i co to za tłumaczenie że już nie chciała zwracać. Na pewno zakosiła ślimaka, zwłaszcza że one, przynajmniej u nas, leżą razem z pieluchami i sama sobie bierzesz.

Stary 2009-10-29, 15:06   #4432
Carolajna24
Zakorzenienie

iwciag tunika

gosik n to teraz juz na bank wiem że wzięła
bo skoro leżą przy pampkach to musiała wiedzieć że już ich nie ma,,,świnia
Stary 2009-10-29, 15:11   #4433
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
iwciag tunika

jest u tego sprzedawcy taka sama tylko żółta i chyba nawet ładniejsza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 15:32   #4434
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witam

Od dzis zaczelam obuczac tesciowa postepowania z Filipkiem. I musze przyznac, ze nie jest najgorzej...
Jedyny problem jest taki, ze tesciowej ciezko dzwignac malego z podloza gdzie musi sie schylic. Ale tak poza tym, jestem mile zaskoczona. Bo przede wszystkim slucha sie mnie poki co i robi tak jak jej mowie. Poza tym widze, ze Filipek ja zaakceptowal, smieje sie do niej, piszczy wiec moze jakos to bedzie, tylko musi teraz duzo czasu spedzac z malym, zeby sie wszystkiego nauczyc. Byla z nim dzis na spacerku wiec mialam troche luzu, moglam ugotowac jemu obiadek i nam. Przede wszystkim widze, ze kocha malego i stara sie i checi ma i chyba to najwazniejsze.
A ja od dzis ucze Filemonka zasypiania samemu w lozeczku i dzis podjelam pierwsza probe i fakt ze latalam co chwile podac smoka wtulic pieluszke ale proba zakonczyla sie sukcesem wiec jestem z niego i z siebie dumna.
Powiedzcie mi prosze tylko, czy powinnam latac do niego na kazde zajeczenie czy tylko jak zaczyna plakusiac..??

ursul sliczne ubranka zamowilas i zabaweczka na pewno sie przyda

iwciag mam nadzieje ze sytuacja z praca sie jakos ulozy
a lufa to z Ciebie jest i gdybym byla facetem to bys miala nastepnego adoratora

Ilbana mnie kosc cipna bolala w ciazy teraz tylko czasem odczuwam wewnetrzna blizne bo peklam w srodku przy porodzie chociaz juz coraz mniej ja odczuwam.
Jak Guziczek po szczepieniu?

marika moze na zdjeciu nie widac, ale figurka mi sie pogorszyla, bo wisi mi tylek i cyce i brzuch wystaje ale cos z tym musze zrobic
Poki co bluze do pracy musze sobie kupic dluzsza zeby mi tylek zakrywala bo ta poszla do gory przez ten cyc powiekszony
Aha z ta praca czekacie do stycznia, oby sie powiodlo.

pakusia moj dzis przed 6 wstal i zjadl mleko i chcial sie bawic, zrobilam to samo. Polozylam go obok siebie w lozku ten miauczal troszke ale ja postanowilam sie jeszcze zdrzemnac nie wiem jak dlugo jeczal wkoncu zasnal

gosik mnie dzis Filip ugryzl w palca to czulam pod dziaslami takie twarde ale pod calymi dziaselkami i bolalo czy to moze swiadczyc o tym ze ida zabki pomalu?? czy raczej te dziasla sa takie twarde zawsze??
zycze aby Aleksowi szybciutko wyrznely sie kolejne perelki

Bercia no zabawka swietna ale bardzo droga, jednak widzialam podobne stoliczki za nizsze ceny

esti wlasnie pomyslalam tez o Klaudii ze pasowaly by jej takie kolorki
Mnie tez strasznie sie podobaja te kombinacje z tych zdjec

aljaka ciesze sie ze ze sluchem u Piotruli lepiej

anulka slodkie te Twoje kruszynki
zycze zdrowia

Karolinka sliczna kurtalka
a co z fryzurka?? no i ta grzywka na polokraglo super dla Ciebie

ciniusiowa super ze Ninka taka dzielna na szczepieniu.
mam nadzieje ze z serduszkiem wszystko bedzie w porzadku..
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 15:33   #4435
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Dzwonił tż...udało się kupic pampersy ze slimakiem!
Zdązylismy uff

Robie spaghetti, ale nic nie czuje, ani zapachu, ani smaku, pewnie juz ze trzy razy przesoliłam.

Stary 2009-10-29, 15:34   #4436
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
iwciag tunika

Ja byłam w dwóch Rossmanach i w obu tak leżały więc podejrzewam że w innych też tak wystawiali. One są za duże żeby je trzymać przy kasach, chyba żeby ewentualnie mieli na zapleczu. Ale przypuszczam że koleżanka oszukała ależ ludzie mają tupet...

Stary 2009-10-29, 15:34   #4437
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Dzięki Aguśka

Stary 2009-10-29, 15:47   #4438
Ewelain1987
Zadomowienie

gosikk leci z kubka jak przechylam...wlalam malej do niego herbatki malinowej ale ona niechce jej pic wiec musze wlac jej soczek i zobacze czy bedzie chciala pic z niego

aguska to fajnie ze jednak tesciowa daje rade bo jednak nie ma to jak bliska osoba.

Stary 2009-10-29, 15:48   #4439
iwciag
Wtajemniczenie

Agusia a dasz wiarę, że mój adorator już się do mnie nie odzywa! Chyba to jakieś żarty były
Dobrze, że po woli przekonujesz się do teściowej, sprawdzisz ją wtedy ocenisz Ja też będę z teściową małego zostawiała jeśli pójdę do pracyale to sprawna kobita, tylko ja się z kolei boję jak się z nią dogadam, bo będzie z nami mieszkała
Stary 2009-10-29, 15:58   #4440
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Agusia a dasz wiarę, że mój adorator już się do mnie nie odzywa! Chyba to jakieś żarty były
Dobrze, że po woli przekonujesz się do teściowej, sprawdzisz ją wtedy ocenisz Ja też będę z teściową małego zostawiała jeśli pójdę do pracyale to sprawna kobita, tylko ja się z kolei boję jak się z nią dogadam, bo będzie z nami mieszkała
pewnie zrezygnowal bo nie widzial szans
no to Ci wspolczuje z ta tesciowa, ale moze nie bedzie zle, to zalezy jaka jest osoba, oby za bardzo sie nie wtracala i bedzie ok.
A kiedy Ty wracasz do pracy??
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości