Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 15:35   #4621
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja uwielbiałam ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...1&produkt=3287, nawet jest tam moja recenzja, ale jeszcze pod innym nickiem (zapomniałam hasła i musiałam założyć nowe konto )
ten krem widać był nie za moich czasów
btw, jaki miałaś wcześniej nick??
Stary 2009-10-29, 16:28   #4622
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilcia: żadne większe miasto Myślę że szafa jest wynikiem tego, że ta natura jest bardzo duża, a częśc kolorówki (np. Astor, Rimmel) zamiast w szafach, jest na takich "stołach" jak np. w Sephorze, przez co jest dużo miejsca pod ścianą Wsadzili tez całą szafę Pierre Rene, a w 2 pozostałych Naturach jest okrojony asortyment.

Ja uwielbiałam ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...1&produkt=3287, nawet jest tam moja recenzja, ale jeszcze pod innym nickiem (zapomniałam hasła i musiałam założyć nowe konto )
No to nieźle musi być teraz zaopatrzona szkoda ż u mnie takiej dużej nie ma, kiedyś były dwie, a teraz jest tylko jedna i mała

Z tej serii pamiętam tylko balsamy żółty i fioletowy
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:53   #4623
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam właśnie ten teraz w użyciu i nie jestem zadowolona. Strasznie rzadki.
Stary 2009-10-29, 16:57   #4624
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A ja mam właśnie ten teraz w użyciu i nie jestem zadowolona. Strasznie rzadki.
Może jest już przeterminowany ?? Opakowanie zmienili jakies 4 lata temu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:00   #4625
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Może jest już przeterminowany ?? Opakowanie zmienili jakies 4 lata temu.
Taki był od początku dlatego nie używałam go regularnie. Teraz jest rzeczywiście kilka miesięcy po dacie ale konsystencja się nie zmieniła.
Stary 2009-10-29, 17:04   #4626
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Taki był od początku dlatego nie używałam go regularnie. Teraz jest rzeczywiście kilka miesięcy po dacie ale konsystencja się nie zmieniła.
On do gęstych faktycznie nie należał, ale tez bardzo wodnisty nie był. Mimo to, dobrze nawilżał, a może wtedy moja skóra potrzebowała mniejszego nawilżenia Zresztą, używałam go bardziej ze względu na to, że rzeczywiście paznokcie szybciej po nim rosły i było mocne.

Instagram

Stary 2009-10-29, 17:09   #4627
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
On do gęstych faktycznie nie należał, ale tez bardzo wodnisty nie był. Mimo to, dobrze nawilżał, a może wtedy moja skóra potrzebowała mniejszego nawilżenia Zresztą, używałam go bardziej ze względu na to, że rzeczywiście paznokcie szybciej po nim rosły i było mocne.
To może powcieram tylko w paznokcie. Mnie się podoba tylko zapach, taki trochę męski.
Stary 2009-10-29, 17:39   #4628
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Księżniczko Ty robisz zapasy zapasów! baty i to porządne musimy sieza Ciebie wziąć
Powodzenia w załatwianiu z nową uczelnia oby Ci sie szybko udało przenieść
oj ale już obiecałam, że w listopadzie nie wejdę do drogerii po niezbędne zakupy będę wysyłać Mamę lub Tżta, może to pomoże
Dzisiaj byłam na uczelni i zgłosiłam wszystko w dziekanacie Na jutro mam mieć gotowe kopie wszystkich dokumentów potrzebnych do Łodzi. Teraz muszę tylko podanie jeszcze nabazgrać do dziekana

A dzisiaj ogarnęła mnie radość, bo będę miała jeszcze większe zużycia listopadowe niż planowałam W przyszłym tygodniu będę wyrzucać mnóstwo pustych opakowań: kończą mi się perfumy BB, dezodorant Fa, żel do twarzy, tonik, carmex, krem pielęgnacyjny, krem do stóp, peeling, ...

A właśnie miałam Was spytać co znacie fajnego do ust w słoiczku poza carmexem i tisane? Kończy mi się ten carmex i nie mam nic w zapasie Tylko coś w rozsądnej cenie, a najlepiej tanie. Myślałm o wazelinie Ziai. Używałyście?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:40   #4629
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
A właśnie miałam Was spytać co znacie fajnego do ust w słoiczku poza carmexem i tisane? Kończy mi się ten carmex i nie mam nic w zapasie Tylko coś w rozsądnej cenie, a najlepiej tanie. Myślałm o wazelinie Ziai. Używałyście?
A chcesz koniecznie w słoiczku? Jeśli nie, to polecam balsam "masło pomarańczowe" Ziaji

Instagram

Stary 2009-10-29, 17:45   #4630
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Pomyśl sobie ile pieniędzy na to wydasz i co mogłabyś za to mieć. Mi pomogło uświadomienie sobie, że co miesiąc wydaje zbędne 200 zł i więcej na kosmetyki, a gdybym odłożyła taką kwotę przez 3-4 miesiące to mogłabym sobie pozwolić na wielkie zakupy, jakiś fajny wypad z TŻ, książki do ukochanej biblioteczki. W końcu na kosmetykach świat się nie kończy i na pewno masz marzenia do zrealizowania, chcesz jeszcze poznać wiele rzeczy, więc szkoda wydawać tyle na zbędne rzeczy.
Cytat:
Masz racje ,służne spostrzeżenie
Ja zaczęłam te sumy praktycznie z przymusu oszczędzać na studia i tak jeszcze tych oszczędności nie odczuwam, ale jak będę miałą lepszą płatnie prace to to odczuje moja kieszeń. Wole np. pójśc sobie na cappucino z koleżanką niż kupić kolejny krem
Dokładnie, do mnie też to przemawia. Musiałam ograniczyć wydatki z racji przesiadki na samochód (benzyna niestety pożera b.dużą część mojej skromnej studenckiej wypłaty - studiuję dziennie, więc tylko dorabiam sobie w wolnej chwili). Poza tym dobra kawa, mimo że to chwilowa przyjemnostka, naprawdę przemawia do mnie bardziej niż 5 krem na półce Zresztą poczułam wewnętrzną potrzebę usystematyzowania swojej kosmetyczki - mało, ale dobre i sprawdzone kosmetyki.

Odebrałam dziś zamówienie z ☠☠☠☠☠☠☠ - wazelinka poziomkowa jest boska! Nie żałuję, że się na nią skusiłam.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:47   #4631
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
A chcesz koniecznie w słoiczku? Jeśli nie, to polecam balsam "masło pomarańczowe" Ziaji
Raczej w słoiczku, bo to element wieczornej toalety Takich balsamów w tubkach ani w sztyftach raczej nie używam W ciągu dnia smaruję się błyszczykiem lub szminką, a do pielęgnacji mam właśnie jakiś słoiczkowy.
Dawniej używałam tylko Tisane i bardzo go lubię, a chciałam coś zmienić.
Padło na Carmex. Na początku baaardzo mi nie podszedł, ale z czasem się przyzwyczaiłam.
Chciałabym jeszcze coś nowego i nie wiem co
Stary 2009-10-29, 17:48   #4632
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
oj ale już obiecałam, że w listopadzie nie wejdę do drogerii po niezbędne zakupy będę wysyłać Mamę lub Tżta, może to pomoże
Dzisiaj byłam na uczelni i zgłosiłam wszystko w dziekanacie Na jutro mam mieć gotowe kopie wszystkich dokumentów potrzebnych do Łodzi. Teraz muszę tylko podanie jeszcze nabazgrać do dziekana

A dzisiaj ogarnęła mnie radość, bo będę miała jeszcze większe zużycia listopadowe niż planowałam W przyszłym tygodniu będę wyrzucać mnóstwo pustych opakowań: kończą mi się perfumy BB, dezodorant Fa, żel do twarzy, tonik, carmex, krem pielęgnacyjny, krem do stóp, peeling, ...

No dobrze dobrze
Ja miałam wazelinę kosmetyczną Ziaji i byłam bardzo zadowolona Fajne wygodne pudełeczko, niska cena.
również polecam ziaja masło pomarańczowe, tylko trzeba stosować systematycznie i troszkę grubszą warstwę nałożyć ale daje radę.

Aaa zapomniałam się pochwalić zużyciami skończyłam oliwkę Ziaja Lipocell 500 ml i maseczkę wulkaniczną z BU. Oliwki na razie nie będę kupować bo mama podaruje mi swój balsam brązujący który leżał i się przeterminował do peelingu kawowego jak znalazł
Stary 2009-10-29, 17:52   #4633
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej w słoiczku, bo to element wieczornej toalety Takich balsamów w tubkach ani w sztyftach raczej nie używam W ciągu dnia smaruję się błyszczykiem lub szminką, a do pielęgnacji mam właśnie jakiś słoiczkowy.
Dawniej używałam tylko Tisane i bardzo go lubię, a chciałam coś zmienić.
Padło na Carmex. Na początku baaardzo mi nie podszedł, ale z czasem się przyzwyczaiłam.
Chciałabym jeszcze coś nowego i nie wiem co
Ja w słoiczkach nie lubię, bo nosze długie paznokcie i trudno mi wydłubywać, poza tym tak dziubac palcem to jakoś mi się nie widzi.

Wieczorem nie można użyć czegoś w tubce?

Ten balsam jest super, nawilża, lekko natłuszcza, używam go czasem również na noc, ale nie zmuszam skoro wolisz słoiczki

Instagram

Stary 2009-10-29, 17:54   #4634
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze dobrze
Ja miałam wazelinę kosmetyczną Ziaji i byłam bardzo zadowolona Fajne wygodne pudełeczko, niska cena.
również polecam ziaja masło pomarańczowe, tylko trzeba stosować systematycznie i troszkę grubszą warstwę nałożyć ale daje radę.

Aaa zapomniałam się pochwalić zużyciami skończyłam oliwkę Ziaja Lipocell 500 ml i maseczkę wulkaniczną z BU. Oliwki na razie nie będę kupować bo mama podaruje mi swój balsam brązujący który leżał i się przeterminował do peelingu kawowego jak znalazł
Chyba zdecyduję się na tą wazelinę A gdzie ją mogę dostać? W aptece?
Szukałam już jej jakiś czas temu w Rossmennie i SP, ale nie mieli
Gratuluję zuzyć

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Ja w słoiczkach nie lubię, bo nosze długie paznokcie i trudno mi wydłubywać, poza tym tak dziubac palcem to jakoś mi się nie widzi.

Wieczorem nie można użyć czegoś w tubce?

Ten balsam jest super, nawilża, lekko natłuszcza, używam go czasem również na noc, ale nie zmuszam skoro wolisz słoiczki
Dzięki, będę pamietać o tej pomarańczowej może kiedyś mnie natchnie na tubkę
Można wieczorem używać w tubce ale takie mam przyzwyczajenie do słoiczka, że na razie się nie przekonam
Stary 2009-10-29, 17:56   #4635
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba zdecyduję się na tą wazelinę A gdzie ją mogę dostać? W aptece?
Szukałam już jej jakiś czas temu w Rossmennie i SP, ale nie mieli
Gratuluję zuzyć

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Dzięki, będę pamietać o tej pomarańczowej może kiedyś mnie natchnie na tubkę
Można wieczorem używać w tubce ale takie mam przyzwyczajenie do słoiczka, że na razie się nie przekonam
Ja swoją kupiłam w aptece kosztowała niecałe 2 zł

a mi się masełko do ust pomarańczowe Ziaji kończy mazidła do ust idą mi bardzo szybko
Stary 2009-10-29, 18:02   #4636
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
mazidła do ust idą mi bardzo szybko
chetnie bym ci podeslala kilka moich..mam pelno szminek nivea a w uzytku tylko 2!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 18:33   #4637
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
chetnie bym ci podeslala kilka moich..mam pelno szminek nivea a w uzytku tylko 2!
ja w tym roku zużyłam 2 błyszczyki Oriflame Visions, błyszczyk Oriflame gloss booster, błyszczyk Lotta Lov, szminkę Bell, 2 smackersy, carmexa, Ziaje kokosową, nawilżający balsam avon, 2 miodki Oriflame Tender Care, poza tym pół błyszczyka oriflame berries, którego oddałam kuzynce, teraz ziaja masło pomarańczowe więcej nie pamiętam . Też walczylam z nałogiem mazideł do ust, wiele szminek, błyszczyków i balsamów rozdałam. Teraz mam stan optymalny i stawiam na dbanie o usta 2 carmexy muszą mi starczyć do końca roku bo nie zamierzam żadnego kupować ewentualnie jakiś błyszczyk bo mam jeden a szminek nivea nie lubię bo spsuła się nivea i nie nawilżają tak ust jak kiedyś, wolę już je wazeliną smarować

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-10-29 o 18:35
Stary 2009-10-29, 18:54   #4638
porzeczka2602
Zakorzenienie

Mama kupiła mi dziś paste i tonik w rosmanie, oba produkty za 7,50. Niby nie duży grzech ale sumienie jakieś takie... niespokojne. Postanowiłyśmy teraz z mamą "wystawiać" do używania małe szamponiki z nivea bo kiedyś dostałam karton i chyba przyszedł na nie czas, przynajmniej szybciej będą zużycia
Musze pochwalić się bo moja mama zaraziła się odwykiem zużwa najpier coś do końca zanim zacznie nowe a kiedyś tak jak ja potrafiła wystawić po kilka kremów.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:16   #4639
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny ja swój raport październikowy przedstawię dopiero we wtorek bo jutro rano jadę do domu, a tam nie będę miała neta, zużyłam dziś próbkę toniku Eucerin DermoPurifyer 10 ml

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:40   #4640
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

To pokaze wam swoje zuzycia:

Pazdziernik 2009

1.tonik ziaja bio-aloesowy 200 ml
2.pasta do zebow colgate protect caries
3.husteczki do zmywania paznokci kiko 15 sztuk (opakowanie)
4. probka fluidu renew&lift rimmel soft beige
5. probka zelu aloesowego Bottega verde
6.probka peelingu natural beauty nivea
7.probka pod oczy nivea natural bauty
8.probka kremu i zelu soraya lifting sceniczny
9.probka zelu pod prysznic hotelowego
10. Dezodorant mineralny garier w sprayu 150 ml
11.Plyn Dove go fresh 250 ml
12.Tusz masterpiece max MF
13.Maybelline WaterShine Elixir blyszczyk
14.Plyn do demakijazu Ziaja 125 ml
15.Zel granat&mango naturals Avon 125ml
16.Balsam do ciala Clinians 250 ml
17.jednorazowa maseczka z winogron Cloe
18. Krem do twarzy migdalowy Bottega Verde 40 ml
19. Peeling do stop bottega verde 40 ml
20. probka perfumu erbolario spezie
21.probka perfumu erbolario thè verde
22.probka zelu citrus erbolario

wyrzucone:
-lakier z serduszkami golden rose (koncowka zaschnieta)
-lakier miss sporty twinkle french manicure (polowa zaschietna)
-lakier eveline nr 318 (zgestnial)

Stary 2009-10-29, 21:03   #4641
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Mama kupiła mi dziś paste i tonik w rosmanie, oba produkty za 7,50. Niby nie duży grzech ale sumienie jakieś takie... niespokojne. Postanowiłyśmy teraz z mamą "wystawiać" do używania małe szamponiki z nivea bo kiedyś dostałam karton i chyba przyszedł na nie czas, przynajmniej szybciej będą zużycia
Musze pochwalić się bo moja mama zaraziła się odwykiem zużwa najpier coś do końca zanim zacznie nowe a kiedyś tak jak ja potrafiła wystawić po kilka kremów.
Spokojnie dałaś radę w tym miesiącu, jesteśmy z Ciebie dumne
oo mama się zaraziła odwykiem jak fajnie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny ja swój raport październikowy przedstawię dopiero we wtorek bo jutro rano jadę do domu, a tam nie będę miała neta, zużyłam dziś próbkę toniku Eucerin DermoPurifyer 10 ml
Poczekamy
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
To pokaze wam swoje zuzycia:

Pazdziernik 2009

1.tonik ziaja bio-aloesowy 200 ml
2.pasta do zebow colgate protect caries
3.husteczki do zmywania paznokci kiko 15 sztuk (opakowanie)
4. probka fluidu renew&lift rimmel soft beige
5. probka zelu aloesowego Bottega verde
6.probka peelingu natural beauty nivea
7.probka pod oczy nivea natural bauty
8.probka kremu i zelu soraya lifting sceniczny
9.probka zelu pod prysznic hotelowego
10. Dezodorant mineralny garier w sprayu 150 ml
11.Plyn Dove go fresh 250 ml
12.Tusz masterpiece max MF
13.Maybelline WaterShine Elixir blyszczyk
14.Plyn do demakijazu Ziaja 125 ml
15.Zel granat&mango naturals Avon 125ml
16.Balsam do ciala Clinians 250 ml
17.jednorazowa maseczka z winogron Cloe
18. Krem do twarzy migdalowy Bottega Verde 40 ml
19. Peeling do stop bottega verde 40 ml
20. probka perfumu erbolario spezie
21.probka perfumu erbolario thè verde
22.probka zelu citrus erbolario

wyrzucone:
-lakier z serduszkami golden rose (koncowka zaschnieta)
-lakier miss sporty twinkle french manicure (polowa zaschietna)
-lakier eveline nr 318 (zgestnial)
Brawo pięknie Ci poszło
Stary 2009-10-29, 21:17   #4642
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Tobie to dobrze mi się kolorówka wolno kończy mój TŻ chyba będzie jutro a dziś w takim razie wieczór SPA (może coś się zużyje )
Mi też się wolno kończy, po prostu teraz tak się nagromadziło zużyć.
Ja dziś zrobiłam sobie SPA po ciężkim dniu na uczelni.
Cytat:
Wielkie brawa!
Dziękuję.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Jesteś moim guru w zużyciach z kolorówki
Ojejku.. dziękuję.
Taki tytuł zobowiązuje.
Cytat:
fuksja wymiatasz ,
Dziękuję Shpilciu.
Cytat:
Shpilcia: żadne większe miasto Myślę że szafa jest wynikiem tego, że ta natura jest bardzo duża, a częśc kolorówki (np. Astor, Rimmel) zamiast w szafach, jest na takich "stołach" jak np. w Sephorze, przez co jest dużo miejsca pod ścianą Wsadzili tez całą szafę Pierre Rene, a w 2 pozostałych Naturach jest okrojony asortyment.
U mnie w jednej Naturze jest dokładnie tak samo, też jest dużo miejsca + stoły, więc mam nadzieję, że wsadzą jeszcze jedną szafę Essence. Dla mnie jako dla Essence-maniaczki to byłby prawdziwy raj.
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14984663] Odebrałam dziś zamówienie z ☠☠☠☠☠☠☠ - wazelinka poziomkowa jest boska! Nie żałuję, że się na nią skusiłam.[/QUOTE]
Czy to może wazelinka z FlosLeku?

U mnie dziś kolejne zużycia:
- czarna kredka do oczu Long Lasting Essence
- oliwka antycellulitowa Rebuild Ziaja
- krem do twarzy Clean & Clear - oddałam koleżance, bo mnie nie służy.

Listę zakupów i zużyć wrzucę jak tylko ją znajdę, bo gdzieś mi się zawieruszyła.

Hosenko, też jestem testerką prostownicy Brauna.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

cuciola, bardzo dużo zużyć!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:17   #4643
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dodaje ze kupilam tylko potrzebne rzeczy: dzis zel pod prysznic no i zamowilam z Avonu spray termoochronny i krem do stop.

Stary 2009-10-29, 21:54   #4644
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Czy to może wazelinka z FlosLeku?
Dokładnie tak
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:18   #4645
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
cuciola, bardzo dużo zużyć!
w listopadzie bedzie mniej

Stary 2009-10-29, 22:33   #4646
loverynka
Zakorzenienie

Cuciola, ile zużyć. Wow!

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:10   #4647
Parsifal
Zadomowienie

ja dziś zużyłam jeszcze 2 próbki:

- galenic elancyl peeling do mycia ciała 30 ml
- nuxe tonific fermete intensywnie ujędrniający krem do ciała 7 ml

tymczasem się z Wami żegnam i do popisania we wtorek

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:37   #4648
Shpilcia
Zakorzenienie

Fuksjaa gratki

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
ja dziś zużyłam jeszcze 2 próbki:

- galenic elancyl peeling do mycia ciała 30 ml
- nuxe tonific fermete intensywnie ujędrniający krem do ciała 7 ml

tymczasem się z Wami żegnam i do popisania we wtorek
No pięknie skąd Ty masz tyle tych próbek

Oglądałam wczoraj gazetke super pharm- fajne promocje ale nic nie jest mi potrzebne. Natomiast wylukałam ciekawostki dla siebie z katalogu 1 Avon ale to dopiero za 2 miesiące zakupki więc wiele może sie zmienić....aaa i zakochałam się w błyszczykach deborah jungle muszę je zmacać w sephorze może sprawie sobie na mikołaja od TŻta

Jutro jeszcze pójdzie krem octopirox (rozcięłam go starczy jeszcze na raz) oraz saszetka Joanna multicolor, mam nadzieję że wyjdzie mi jasny blond bo widziałam w recenzjach że cuda na kiju z tym odcieniem co mam wychodzą Fuksjaa ponawiam pytanko jaki ty miałaś odcień? Bo marzy mi sie karmelowy odcień na zime
Stary 2009-10-30, 09:38   #4649
Hosenka*
Zakorzenienie

Cuciola: Gratuluję zużyć

Fuksjaa: Gratuluję prostownicy

Zużyłam serum tamanu

MUSZĘ kupić biały lakier Kupiłam sobie stempelki z Essence i potrzebuje takiego do robienia wzorków - mój jasny lakier się nei nadaje bo jest niekryjacy i za rzadki

Instagram

Stary 2009-10-30, 09:42   #4650
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zużyłam serum tamanu

MUSZĘ kupić biały lakier Kupiłam sobie stempelki z Essence i potrzebuje takiego do robienia wzorków - mój jasny lakier się nei nadaje bo jest niekryjacy i za rzadki
dla Ciebie zawsze znajdzie się powód na nowy lakier ale rozumiem, sytuacja podbramkowa, jest Ci potrzebny uzywałaś już stempelków? Jak wrażenia ?
gratki zużycia serum
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości