Facet poznany na necie - co o tym myślicie? - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 11:18   #4831
2018070520180950
Konto usunięte

Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

ciezko tez mi bylo bo sie zauroczylam E. bezsensu ale w koncu pojelam ze jesli sie na zywo nie spotkamy to tak przez gg tel mozna komus za przeproszeniem kity wciskac ile sie chce... im predzej sie to niestety zrozume tym lepiej, i albo zerwac kontakt albo sie spotkac, postawic na jedna karte i w ta lub w tą bo tak mnic nie da. wiem cos o tym :|
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 11:20   #4832
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ciezko tez mi bylo bo sie zauroczylam E. bezsensu ale w koncu pojelam ze jesli sie na zywo nie spotkamy to tak przez gg tel mozna komus za przeproszeniem kity wciskac ile sie chce... im predzej sie to niestety zrozume tym lepiej, i albo zerwac kontakt albo sie spotkac, postawic na jedna karte i w ta lub w tą bo tak mnic nie da. wiem cos o tym :|
I TAk wlasnie zrobie....Jak sie odezwie....to mu tak powiem...albo przyjedza i sie spotyka albo "dowidzenia."..
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 11:29   #4833
2018070520180950
Konto usunięte

duzo czasu minelo zanim ja do tego wniosku doszlam ale ile mozna a pakowac sie w "wirtualny" zwiazek bezsensu troche samam wiesz
Stary 2009-10-28, 12:33   #4834
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
duzo czasu minelo zanim ja do tego wniosku doszlam ale ile mozna a pakowac sie w "wirtualny" zwiazek bezsensu troche samam wiesz
Nio......wiem wlasnie.....
Stary 2009-10-28, 12:51   #4835
marynka42
Zakorzenienie

a u mnie wszystko ok rozmawiamy codziennie przez skype'a, ciąży mi ta jego ciągla nieobecnosć, ale oboje też mamy wrazenie, jakbysmy sie dobrali jak w korcu maku
myślę, że coś z tego będzie
i planujemy wspolnego sylwestra w górach
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 12:54   #4836
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
a u mnie wszystko ok rozmawiamy codziennie przez skype'a, ciąży mi ta jego ciągla nieobecnosć, ale oboje też mamy wrazenie, jakbysmy sie dobrali jak w korcu maku
myślę, że coś z tego będzie
i planujemy wspolnego sylwestra w górach
O to dobrze.....ze u ciebie jest oki.....
Stary 2009-10-28, 12:58   #4837
Eufi_25
Raczkowanie

Heyah

5,5 roku temu poznałam faceta przez internet... Mamy 2,5 roczną córkę, 3 rocznicę ślubu (dzisiaj) a za półtora miesiąca pierwszą sprawę rozwodową, O!
Pozdrawiam!
Eufi_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 13:12   #4838
2018070520180950
Konto usunięte

eufi to nas nie pocieszylas:P
Stary 2009-10-28, 14:16   #4839
XxXGirLXxX
Raczkowanie

u mnie też źle znajomość z M chyba sie kończy w niedziele napisałam nie chciał gadać ani pisać, dałam mu czas napisałam wczoraj nie odpisał choć zawsze odpisywał nawet jak nie chciał pisać ani jak miał jeszcze kase na 1 smsa a wczoraj cisza wogóle ostatnio jakoś dogadać sie nie możemy, a jak zaczełsm pisać z 2 nowymi to jakoś sie zniechęciłam i tylko M miałam w głowie kiedy z nim popisze
XxXGirLXxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 14:32   #4840
balletoevs
Zakorzenienie

O, wątek w sam raz dla mnie

Swojego pierwszego chłopaka poznałam przez Internet przed świętami Napisał, że dostał mój numer gg od Świętego Mikołaja... Byliśmy ze sobą około 2 lat, potem się posypało... Z biegiem czasu widzę, że cięzko zaufać kmuś czy dobrze poznać wirtualnie. Spotkaliśmy się po około roku pisania przez gadu, między czasie on tak bajerował kilka dziewczyn, aż zostałam mu tylko ja

Teraz piszę z takim P. Spotkaliśmy się trzy razy zaproponował kolejne spotkanie.. i od tego czasu nic. Owszem pisać pisze, chociaż czasem mam wrażenie, że tylko gdy nie ma lepszego zajęcia, albo gdy mi smutno. Ostatnio spytałam co z naszym kolejnym spotkaniem (bo powiedział, że będzie) a od tego czasu on się nie odzywa. Nie wiem co o tym myśleć Wiem, że ma swoje życie... no ale dawał mi sygnały a teraz cisza. Niby nie zgraliśmy się od tego czasu na gg, ale wcześniej jakos potrafił zostawić wiadomość czy napisać smsa.. Trochę za bardzo się chyba zaangażowałam, ale spotkania były naprawdę udane..

Także wniosek jeden, zależy na kogo trafimy...

Edytowane przez balletoevs
Czas edycji: 2009-10-28 o 14:42
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 15:44   #4841
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Eufi_25 Pokaż wiadomość
Heyah

5,5 roku temu poznałam faceta przez internet... Mamy 2,5 roczną córkę, 3 rocznicę ślubu (dzisiaj) a za półtora miesiąca pierwszą sprawę rozwodową, O!
Pozdrawiam!
To na spocieszylas....

Cytat:
Napisane przez XxXGirLXxX Pokaż wiadomość
u mnie też źle znajomość z M chyba sie kończy w niedziele napisałam nie chciał gadać ani pisać, dałam mu czas napisałam wczoraj nie odpisał choć zawsze odpisywał nawet jak nie chciał pisać ani jak miał jeszcze kase na 1 smsa a wczoraj cisza wogóle ostatnio jakoś dogadać sie nie możemy, a jak zaczełsm pisać z 2 nowymi to jakoś sie zniechęciłam i tylko M miałam w głowie kiedy z nim popisze
OJ to niedobrze....moze ma tela zepsutego....

Cytat:
Napisane przez balletoevs Pokaż wiadomość

Swojego pierwszego chłopaka poznałam przez Internet przed świętami Napisał, że dostał mój numer gg od Świętego Mikołaja... Byliśmy ze sobą około 2 lat, potem się posypało... Z biegiem czasu widzę, że cięzko zaufać kmuś czy dobrze poznać wirtualnie. Spotkaliśmy się po około roku pisania przez gadu, między czasie on tak bajerował kilka dziewczyn, aż zostałam mu tylko ja

Teraz piszę z takim P. Spotkaliśmy się trzy razy zaproponował kolejne spotkanie.. i od tego czasu nic. Owszem pisać pisze, chociaż czasem mam wrażenie, że tylko gdy nie ma lepszego zajęcia, albo gdy mi smutno. Ostatnio spytałam co z naszym kolejnym spotkaniem (bo powiedział, że będzie) a od tego czasu on się nie odzywa. Nie wiem co o tym myśleć Wiem, że ma swoje życie... no ale dawał mi sygnały a teraz cisza. Niby nie zgraliśmy się od tego czasu na gg, ale wcześniej jakos potrafił zostawić wiadomość czy napisać smsa.. Trochę za bardzo się chyba zaangażowałam, ale spotkania były naprawdę udane..

Wniosek trafny.....
Stary 2009-10-28, 15:48   #4842
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
Kurcze zal troszke tego faceta mi....a pierscionek chodz ladny...
A tam żal Na wszystko jest swój czas. Ja już rodzinę mogę zakładać, chodzi mi to po głowie od jakiś 3 lat, ale wypadałoby choć trochę faceta poznać

Wczoraj odwiózł mnie na fitness, też przyjechal po mnie, pojechaliśmy na zakupy i do jego znajomych. Kolejny wieczór zaliczam do udanych

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-28 o 15:49
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 16:14   #4843
marynka42
Zakorzenienie

Hosenka Tobie to dobrze
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:21   #4844
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
jesli nie pisze to moze ma inna na glowie no nie da sie nic na sile

Cytat:
Napisane przez balletoevs Pokaż wiadomość

racja

mysle ze wielu facetow szuka w ten sposob bo nie ma czasu w realu czasami po prostu
co nie znaczy ze erotomani sie nie trafiaja

Cytat:

OJ to niedobrze....moze ma tela zepsutego....

.
mi E tez tak mowil ... a jak napisalam ze śmię watpić ze tel mial zepsuty ciszaaaaa

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A tam żal Na wszystko jest swój czas. Ja już rodzinę mogę zakładać, chodzi mi to po głowie od jakiś 3 lat, ale wypadałoby choć trochę faceta poznać

Wczoraj odwiózł mnie na fitness, też przyjechal po mnie, pojechaliśmy na zakupy i do jego znajomych. Kolejny wieczór zaliczam do udanych
super

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Hosenka Tobie to dobrze
no
Stary 2009-10-28, 19:36   #4845
XxXGirLXxX
Raczkowanie

Motylicaja sygnał jest czyli mu się nie zepsuł
Kachaaa czy ja wiem? może jest inna skoro pisaliśmy po 22- 2 kiedyś a teraz tylko godzine może półtorej niby ciągle pisał że jest zmęczony i dlatego ale czy to prawda może naprawde pisze z inną choć wątpie pewnie by się wystraszyła jak by jej fotke wysłał hehe... ale pogadać zawsze można szczególnie jak się czasami nie ma komu wygadać a on wysłucha

dobrze że wam się układa
XxXGirLXxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:37   #4846
Flamenco88
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Flamenco88

Cytat:
to super jak z M, ci sie uklada.....kla ski:

Wiecie co dziewczyny chyba zabardzo zaangarzowalm sie w tego P. Ja zbardzo przezywam to ze nie ma ochoty ze mna gadac pisac..... Wydaje mi sie jak by byl moj a nie jest przeciez.....Dzis znow ON mial zly humrek wiec tela. nie odebral...a na gg pisalsmy przez 15 minut bo poszlam sobie jak zaczol uzalac sie nad soba mowic ze lepiej jak by umarł....Czasem mi sie wydaje ze On tylko "ma" mnie po to ze jak mu dobrze to jest fjana rozmowa a jak mu zle..to njalepiej jak by mnie nie bylo.........A moze to ja jestem tak glopia eogistka...ktory tylko mysli o Sobie....i mysli ze bedzie miala wreszcie ksiecia z bajki...i ze niby znajdzie...na necie. Plynom mi lzy bezsilnosci......na "wszytsko"I juz sie nie przemuje nim...Odezwie sie jutro dobrze..nie to nie...Nie bede Ta glopia co czeka na kazdy jego znak a ON robi ze mna co chce.....A moze ja sie w nim zauroczyla.... Znowu w kims...ktogo nie widzalam....nie znam....ehheh

Sorki musialam sie wygadac (wiem chyba ta wypowiedz cos nie skladna jest)
Nie przejmuj się tym wszystkim. Wiesz co, ja tak sobie pomyślałam, że zasługuje, żeby mnie dobrze traktowano, dlatego nie żałuje, że pewnie związki się skończyły. Może poszukaj kogoś, kto zadba o ciebie, doceni jaka jesteś wspaniała?
I NAJWAŻNIEJSZE NIE JESTEŚ EGOISTKĄ!!!

Cytat:
to moze to kontynuuj i cos sie wykluje z tego??

ja tez tak mialam z E. przejnmowlalam sie ze nie pisze cos a przeciez to bezsensu angazowac sie w cos z kims kogo sie nie zna dopiero potem doszlam do tego wniosku szkoda ze tak pozno
Kachaaa no tak właśnie kontynuuje to, bo M. mi się strasznie podoba, ale najważniejsze, że dba o mnie w taki miły sposób. Jutro się z nim widzę, więc będę pisać na bieżąco!

Miło, że doszłaś do takich wniosków.
Stary 2009-10-28, 19:43   #4847
2018070520180950
Konto usunięte

ale flamenco ty sie z nim spotykasz to ok, chodzi mi tu o mnie bo ja z E bylam zauroczona w nim slepo a go nawte nie widzialam w realu
Stary 2009-10-28, 21:44   #4848
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Motylicaja sygnał jest czyli mu się nie zepsuł
Kachaaa czy ja wiem? może jest inna skoro pisaliśmy po 22- 2 kiedyś a teraz tylko godzine może półtorej niby ciągle pisał że jest zmęczony i dlatego ale czy to prawda może naprawde pisze z inną choć wątpie pewnie by się wystraszyła jak by jej fotke wysłał hehe... ale pogadać zawsze można szczególnie jak się czasami nie ma komu wygadać a on wysłucha

dobrze że wam się układa
aha....to wiac ze niecche miec z toba kontaktu niestety

Cytat:
Napisane przez Flamenco88 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się tym wszystkim. Wiesz co, ja tak sobie pomyślałam, że zasługuje, żeby mnie dobrze traktowano, dlatego nie żałuje, że pewnie związki się skończyły. Może poszukaj kogoś, kto zadba o ciebie, doceni jaka jesteś wspaniała?
I NAJWAŻNIEJSZE NIE JESTEŚ EGOISTKĄ!!! .
dziekuje:cmok :

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

i sie odezwa.......

Probowalam go zwabic wiem wiem niepowinnam i pisalam z 2 opisy a ten nic A wreszcie wstawilam opis "Zalerzy ci?? przyznaj sie??"
i napisal ze "tak".i jezt rozmowa....narazie nie przeprsil ani nic tylko tak gadamy ogolnie....ale chyba to juz jakis znak ze zalerzy mu na mnie....chodz

jedno to pisac a 2 robic....:confu sed:
Stary 2009-10-28, 21:48   #4849
2018070520180950
Konto usunięte

Myślę że gdyby naprawdę mu zależało nie trzeba by go prowokować do pisania a sam by cię zaczepial rozmowa ale to moje zdanie
Stary 2009-10-28, 21:52   #4850
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Myślę że gdyby naprawdę mu zależało nie trzeba by go prowokować do pisania a sam by cię zaczepial rozmowa ale to moje zdanie
Nio wiem ale z 2 strony mogl nie napisac...wogole....
Stary 2009-10-29, 06:04   #4851
2018070520180950
Konto usunięte

Jadę na uczelnie już eh ciężki dzień dziś
Stary 2009-10-29, 17:54   #4852
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra22 Pokaż wiadomość
A ja za pół roku ślubuję z facetem którego poznałam na necie Jesteśmy już ze sobą 6 lat
Ale super, gratulacje!!!
A długo pisaliscie nim się spotkaliscie? I duza odległość Was dzieli???

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak z widzenia znamy się ok 13 lat, poznaliśmy się jakieś 1,5 mięsiaca temu, a I raz spotkaliśmy się prawie miesiąc temu.

Wiesz, mamy "swoje" lata, zegar biologiczny tyka
Oj lepiej późno niż później he he
Ja też bym już chciała na kogoś trafić... Ale póki co kiepsko mi idzie Ale w sumie dopiero 2 miesiące jestem zalogowana i z 2 osobami się spotkalam...
Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 17:57   #4853
Hosenka*
Zakorzenienie

Karolinko: u mnie wszystko szybko się działo, nie namailowałam się za bardzo z innymi, na niego natknełam się w I tygodniu zalogowania

Czeka mnie niedługo pierwsza impreza rodzinna - urodziny jego siostrzenicy
A wczoraj dostałam od niego słodką piżamkę

Instagram

Stary 2009-10-29, 18:03   #4854
balletoevs
Zakorzenienie

Cytat:
Probowalam go zwabic wiem wiem niepowinnam i pisalam z 2 opisy a ten nic A wreszcie wstawilam opis "Zalerzy ci?? przyznaj sie??"
i napisal ze "tak".i jezt rozmowa....narazie nie przeprsil ani nic tylko tak gadamy ogolnie....ale chyba to juz jakis znak ze zalerzy mu na mnie....chodz

jedno to pisac a 2 robic....:confu sed:
Właśnie to nie słowa tylko czyny powinny świadczyć o tym czy mu zależy Lepiej podejść do takiego z rezerwą Chcociaż wiadomo, że to niełatwe

Po tym jak P. kompletnie mnie olał na kilka dni (miał zesputego kompa) gdy spytałam "to jak będzie z naszym spotkaniem?" dzisiaj napoisał jak gdyby nigdy nic. Popisałam troche, aż w koncu powiedziałam, że mogłby odpowiedzieć na moje poprzednie wiadomości. To stwierdził, że w tygodniu nie da rady sie spotkać ale w przyszłm jak najbardziej. Troche to wymuszone mi sie wydaje Coz narazie nie ustalilismy zadnych konkretow, jak mu zależy to sam sie odezwie. A mowi, że zależy.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Oj lepiej późno niż później he he
Ja też bym już chciała na kogoś trafić... Ale póki co kiepsko mi idzie Ale w sumie dopiero 2 miesiące jestem zalogowana i z 2 osobami się spotkalam...
Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka
Czasem cierpliwośc popłaca
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 18:04   #4855
karolinka86
Zakorzenienie

Hosenko no to super
Widocznie to było Wam pisane
A ja nadal czekam....i mam nadzieję, że sie doczekam...

Stary 2009-10-29, 18:10   #4856
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko no to super
Widocznie to było Wam pisane
A ja nadal czekam....i mam nadzieję, że sie doczekam...
Napewno Nie trać nadzieji, tylko mailuj, spotykaj się i ... zdawaj relacje

Instagram

Stary 2009-10-29, 18:14   #4857
karolinka86
Zakorzenienie

Dobrze, zapamiętam to sobie
Wydaje mi się, że te spotkania dobrze mi robią Nawet jeśli chłopak jest niezbyt, to zawsze to jakieś nowe doświadczenie dla mnie No i robię sie bardziej śmiala, otwarta A kiedys mialąm z tym duży problem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 18:15   #4858
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że te spotkania dobrze mi robią Nawet jeśli chłopak jest niezbyt, to zawsze to jakieś nowe doświadczenie dla mnie No i robię sie bardziej śmiala, otwarta A kiedys mialąm z tym duży problem...
Jasne, że tak

Instagram

Stary 2009-10-29, 18:40   #4859
2018070520180950
Konto usunięte

a u mnie Tż bedzie w sobote wreszcie
juz tesknie jakos tak
Stary 2009-10-29, 19:19   #4860
martiina
Raczkowanie

Cytat:
Takie spotkania zawsze dobrze robią Nawet jak nie trafi się na "tego jedynego" to tak jak piszesz, nabiera się odwagi, dowartościowuje
A unikając można tylko przegapić swoją okazje na szczęście...
I nie koniecznie do 3 razy sztuka -ja bym musiała to pomnożyć z 4-5 razy A jeszcze nie trafiłam na "Tego". Ale nie poddaje się

Tak też dziewczyny -moje znajomości nie przetrwały. M1 po naciskach na spotkanie, albo przynajmniej zdefiniowanie naszego "kontaktu" poprostu przestał się oddzywać... Za to M2 po tym jak powiedziałam mu wprost, że raczej nic z tego nie będzie, chciał mieć we mnie przyjaciółke. Ok, wiem że nie bardzo radzi sobie ze swoimi emocjami, a ja się lubię bawić w psychologa Ale też już drugi dzień się nie oddzywa...

Najgorsze że nie mam "alternatywy"... Smutno
martiina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości