|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Dziewczyny mam wazne pytanie odnosnie matury z angielskiego. Wydawalo mi sie, ze jesli ktos sie decyduje na rozszerzona, to musi zdawac obie czesci podstawowe i obie czesci rozszerzone(obie czesci w sensie ustna i pisemną). Tymzasem moja nauczycielka powiedziala dzisiaj ze mozna zdawac podstawowa ustna i pisemna, a rozszorzona tylko pisemną. Na stronie cke w informatorze nie jest ta kwestia sprecyzowana. Wiecie moze cos wiecej? Moz eu Was w szkole nauczyciele/dyrektorzy mowili Wam o tym?
#1112 |
Wtajemniczenie
|
wiesz, że też miałam ten dylemat
u mnie w szkole jesli zdajesz np angielski jako jedyny język rozszerzony musisz zdawać i ustną i pisemną na rozszerzeniu ![]() (ale jesli wybierzesz drugi język np. niemiecki to możesz zdawać pisemną rozszerzoną i ustna podstawę więc
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było wyjaśnione w deklaracji maturalnej ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-29 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Wtajemniczenie
|
blue_apple a Ty jesteś z wątku o prawku
![]() ![]()
#1115 |
Zakorzenienie
|
No nie, ale jak idę z kimś z trzeciej klasy to ta osoba płaci za siebie i ja płacę tylko 100 zł.
A jak z kimś spoza to za siebie i za tą osobę po 100 zł. ![]() Prawda ! Nie zacytowało się ![]() Dopiero ze szkoły wróciłam. I nie tylko ;pp Nasi chłopcy mają mistrzostwo województwa w lekkiej ![]() ![]() I trzeba było to z nimi uczcić ;pp. Więc wiecie |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ehe... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() <piona> Cytat:
![]() ![]() Spoko, i tak nie było ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Wtajemniczenie
|
no bo ma tylko tak napisałam
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Tutaj połowa jest w z obu wątków
![]() Np ja, tam taki 12.11 ![]() Cytat:
![]() ![]() A po tej całej maturze byłam zwolniona do domu, ale musiałam siedzieć jeszcze trzy godziny i czekać na Tżta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
taaa
wiecie mnie dawno na wizażu nie było chyba ze dwa lata ![]()
#1120 |
Zakorzenienie
|
Jak dwa lata, jak ja Cię pamiętam z '91, a sama jestem z 10 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dobrze ze nie zdaje z WOSu ;p ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czesc dziewczyny ;* porobiłam troche zadan z matmy , jutro spr z ciągów ;/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
hahah no rzeczywiście tez Ciebie pamiętam i expectation też
tylko mam skłonności do przesady ![]()
#1123 |
Raczkowanie
|
wiecie co mnie wkur^%&a ?? jak się uczę na jakiś sprawdzian, a nauczyciel notorycznie przekłada go ot, tak bo ma nam ciekawą prezentacje do pokazania... wrrrrrrr uczyłam się na środę, na dziś, może będzie jutro ? niby dobrze, bo sobie powtarzam.. ale już bym miała z głowy!!!!
#1124 |
Wtajemniczenie
|
chyba nie tylko Ciebie moja klasa bez przerwy przekłada i przekłada bez powodu
Kto się nie nauczył to i tak się nie nauczy Wychodze z takiego założenia. A przekładają zazwyczaj te, co nigdy nie mają czasu sie nauczyć ![]()
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już niedługo ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14985083] nasi też ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] U nas dziewczyny brąz mają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
zastanawiam się czy zdawac cos jeszcze oprócz rozszerzonego Wosu na maturze. bo mam rozszerz niemiecki no i podst polski i matma. na uni ekonomiczny patrzą na matme obcy i dodatkowy w moim przypadku WOS, a jeśli się tam nie dostanę to co ja mam zrobić...;/ miałam zdawac historię rozszerz ale tyle tego jest.... ze mi się odechciwa, wolę porządnie zdać WOS a nie trochę historii trochę WOsu i tak na prawdę to żaden rewelacyjny wynik nie będzie
![]() p.s idę na spacer na ten brzydki świat z moim pięknym mężczyzną ![]()
Bawaria ![]() ________________ będzie okej ![]() Edytowane przez beacia440 Czas edycji: 2009-10-29 o 17:47 Powód: olśniło mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i teraz jestem w kropce. No bo skoro nauczycielka dowiadywala sie z cke, to chyba powinny to byc prawidlowe informacje... u mnie w szkole nie bylo nigdy jakiegos zebrania odnosnie matury, apelu czy czegokolwiek. U Was to jasno precyzowali?? Czy wnioskujecie tylko z deklaracji maturalnych.
![]() |
#1128 | ||||
Zakorzenienie
|
stety/niestety
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja kol dziś tez udzielała do biuletynu szkolnego nt. wyborów do samorządu, na opiekuna samorządu i referendum w sprawie regulaminu ![]() ![]() ej, ja chciałam obejrzeć, to nic nie mówili, że będa o tym gadać w ogóle to przełączyłam ![]() szybko wyniki! właśnie - jak płacisz ![]() my z Martyną to Na wspólnej oglądamy ![]() hah ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jest Twoim drajwerem? a czemu on 3 godz dłużej ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14985083] 20.05 ![]() [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
poza tym, to co w deklaracji jest ważniejsze ![]() przeciez tam nawet nie da się wypełnić tak, aby niby zdawać na rozszerzeniu tylko pisemną, jesli to ten sam język co obowiązkowy ![]() trzeba wpisac też poziom ustnego, a skoro już jako obowiazkowy jest wpisany, to na rozszerzeniu nie da sie na podstawie wpisac. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||
Rozeznanie
|
Aha
![]() ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście nieciekawy ten temat, nic mi nie przychodzi do głowy w tym momencie. Cytat:
![]() Swoją drogą nie ma to jak poinformowani nauczyciele ![]() -- Cześć Dziewczyny. Jak to dobrze, że już prawie weekend, jeszcze tylko jutro. Damy radę, co nie? ![]() Idę jeszcze do angielskiego zajrzeć. Miłego wieczoru ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14985083] 20.05
![]() Ty też? ![]() Cytat:
![]() I nie zgadzam, mi samej czasami zależy na przełożeniu sprawdzaniu, bo się lepiej nauczę. Ale ostatnio coś się klasa opuściła i w ogóle nie przekładamy, tylko wszystkie piszemy grzecznie w terminie ![]() Chciałabym ![]() 2 tygodnie, a ja jeszcze testów nie odpaliłam... ![]() Cytat:
![]() ![]() To my już się z Wami nie trzymamy, no nie? Beata, Kamila? ![]() Ja też, rozpuszczę i tyle ![]() ![]() Noo ![]() ![]() Magdolena, już Ci w tamtym wątku odpisałam, ale dokładnie tak jak Marta mówi. Tylko że u nas to było tak, ze dyr: "dokładnie tak jak jest w deklaracji" i przynajmniej w klasie nikt nie zadawał więcej pytań. Weźcie mi zabierzcie ten komputer, bo nic nie zrobię ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-29 o 17:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisalam to wypracowanie, ale takie lanie wody, ze masakra, ale dzis mnie nie stac na wiecej..
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Wróciłam z korków, jestem padnięta, a mam jeszcze tyyyyyle nauki
![]() a poza tym, z siostra znalazłyśmy moje stare książki do gimnazjum i połowę tych ona w tym roku kupiła;/ tak to jest jak się wszystkiego nie sprawdza. i teraz nie można sprzedać tych książek, bo nast rocznik idzie inna podstawą programową i siostra ma 2 komplety :/ Wkurzyło mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki to dźwięk? ![]() Cytat:
![]() Co do zgody na pobranie organów. Chciałam podpisać, ale mam takie dziwne wrażenie, że to takie 'igranie ze śmiercią'. Wiecie o co mi chodzi? Mam takie dziwne wrażenie, że zginę w ciągu tygodnia od podpisania i ... boję się podpisać. A co to? ![]() Nie zdała. ![]() Cytat:
![]() Ej, ja już powiedziałam mamie, że jadę do Warszawki za miesiąc. ![]() ![]() ![]() O fak ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaka maniaczko? ![]() ![]() ![]() Jest, CSI. ![]() Cytat:
![]() Oblany. ![]() Nie-e. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja siłą rzeczy muszę przytaknąć. Nie mam TVN. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
staraj się robić choć po 3 dziennie. w weekend np. usiądź i zrób ze dwa razy całą bazę, a potem rób codzinnie po kilka testów ![]() dobra nie szpanuj już co. też Was nie lubimy, c'nie Martyna? my nie mamy poprawin, tylko studniówkę i własnie myślę, że może sama się na nią "uczeszę". bo mam taki jeden pomysł... hm. w końcu od czego jest wizaż ![]() masz ciężkie włosy i się nic nie chce trzymać? ZABIERAM! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Biologii się dziś nie połuczę, ale spadam lejby (
![]() ![]() Dobranoc. ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Łeee, miało się połączyć. ![]()
![]() |
#1136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tej śmierci - jak się stwierdza, to ja CHYBA wiem ![]() ![]() z tym orzeczeniem o organach - wyjęłaś mi to z ust, już dawno chciałam je podpisać, ale jakoś tak się nie mogłam zebrać, a teraz wiem o co chodzi... ![]() a co się stało? ![]() ![]() a sukienki będziemy szukać w takim razie też i dla mnie ![]() ej, dlaczego wy wszystko planujecie beze mnie ![]() też kiedyś nałogowo CSI oglądałam ![]() ale dziś House ![]() ![]() (tez mialam takie marzenie ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-29 o 18:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
wszystkie oglądają barwy szczęścia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
myślę, że możecie spróbować wystawić
![]() w końcu to raptem 7 groszy za aukcję. albo oddać do księgarni? albo na gronie/naszej-klasie napisać ![]() albo sprzedac za rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.