|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- aa2 kochanie nic sie nie martw. Co do tego co mowia lekarze to ja czesto tez mam mieszane uczucia. Znam dziewczyny co poronily i po 2 miesiacach znowu byly w ciazy i urodzily silne zdrowe malenstwa. Kazdy organizm jest inny wiec trudno cokolwiek przewidziec, Ja osobiscie uwazam ze mozecie sie zastosowac to porad lekarza w nastepujacy sposob: dobrze, nie bedziemy sie starac zajsc w ciaze ale takze nie bedziemy sie starac w nia nie zajsc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Bo jesli tak to odradzalabym Ci ... Sama myslalam wczesniej na ten temat i zrezygnowalam... W lipcu myslalam ze wpadlismy, spoznial sie @, mialam jakies tam objawy... Powiedzialam TZ co podejrzewam i oczywiscie powiedzialam to pelna nadziei i radosna .. Po czym on zarzucil mi nielojalnosc i to ze pewnie przebilam gumki ... Nie jets milo slyszec takie rzeczy, wiec nie prowokuj ... No chyba ze TZ w dzisiejszej rozmowie stwierdzi ze jednak chce teraz, to powodzenia w nocy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A powiedz mi Asiu, zrobili jakies badania histopatologiczne? Czy cos w tym rodzaju, zeby poznac przyczyne poronienia? Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ![]() ![]() ![]() A u nas ... spytal sie dlaczego nie nosze pierscionka ... Powiedzialam, tak jak wczesniej zaplanowalam. Rozowa krotka, ale rzeczowa. Dopoki nie uzna ze chce malzenstwa i dziecka, nie bede nosic cacka. Widac ze mu smutno, ale w tym nie popuszcze. Musi wiedziec ze powinien jednak uwazac co mowi. Wracam do lozeczka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Cosma brawo
![]() niby pisza ze mozna sobie zamienic te luteiny,bo to niby to samo,a ja strasznie nie lubie jej pod jezyk bo jest gorzka i po tygodniu jej stosowania mam odruch wymiotny.... ![]() aaaaaaa w szpitalu dawali mi podjezykowa dopochwowo....
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pierścionka nie noś, jak bedzie mu bardzo przykro to poprosi cie abyś go załozyla nievch przemyśli, no i kuruj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
cosma ja bym tego twojego Tż non stop biła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
cosma ja też już parę razy myślałam, że jestem w ciąży i chyba dla niego to najlepsze rozwiązanie tak "wpaść". tak mi się wydaje z obserwacji
![]()
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pieprzony egoista. Jestem tak wsciekla na niego ze zaraz wybuchne chyba!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
wiesz co chyba zostań na troche w tej polsce jak pojedziesz ale nie koniecznie mu mów o tym zobaczysz co będzie ...albo mu zależy albo nie brutalne ale niestety prawdziwe..
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a najgorsze jest to że ty jesteś za granicą już chyba jak dobrze pamiętam coś koło trzech lat? no i to nie jest tak sie pozbierać na chop i do widzenia .. a nie masz tam kogo żebyć mogła chociaż na noc olać gościa? Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-29 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
BAN stały
|
Na to nawet nie licze. Niech robi co chce. Ja wroce i mam gdzies co o tym mysli ... Chce byc sam, to bedzie. Mam dosyc plaszczenia sie i wierzenie w to ze zacznie zauwazac ze zwiazek to dwoje ludzi a nie Pan i podwladna.
Ja mam myslec o wszystkim- czego brakuje, co trzeba zrobic, co trzeba kupic, do kogo zadzwonic na urodziny, co ugotowac, ze trzeba poprasowac i cholera wie co jeszcze robic, mam myslec o tym czy jak jest chory to nie bedzie mial ochoty na to cy sramto- bo wlasnie o to poszlo. 2 h temu robilam mu kurczaka, to go nie zjadl a przed chwila mi zrobil jazde ze nie ma juz chleba (bo Piotr ''sie poczestowal kromeczka'') a on chce tabletki wziac i nie ma co zjesc!!!!!! On jest nienormalny!!!! Podobno wszystko robie z laska i trzeba sie prosic o glupia kromke chleba- bo ja sie zle nie czuje i mam latac przy nim jak profesjonalna pielegniarka????? Pieprze to. Ja juz sie nie staram. Nie zrobie nic. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a skąd ja wziełam 3 lata? nie wiem.... i najlepsze że jeszcze pisze z bykami ..chop przez ch..ale numer Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-29 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Cosma na pewno nie jestes mu obojetna ale on musi zrozumiec gdzie jest jego miejsce. A do tego jest potrzebna demonstracja a nie gadanie. On musi poczuc ze moze cie stracic bo z tego co widze to zawsze konczy sie tylko na grozbach a jak przychodzi co do czego to ty zostajesz na miejscu. Jesli nie mozesz do kolezanki czy do jego mamy moze udaloby ci sie znalesc jakis maly tani hotelik czy pensjonat. Ja wiem ze to zawsze jest wydatek ale moze warto w ten sposob zainwestowac. Naprawde juz nie wiem co innego ci doradzic. Ale jesli ogladasz super nianie to na pewno widzialas ze najczestrzym bledem rodzicow jest to ze groza ale konsekwencji nie ma. W zwiazkach jest podobnie wiec moze to by pomoglo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Cosmaaaaaaaaa kurde, ja tez takiego kiedyś miałam.....jeszcze miałam z sexem jazdy, boon chciał 24h na dobę i to podobnie jak Panienki miał pomysły, ja okreslam takich jednym słowem:gnoje , wybacz, ale takie traktowanie kobiety to skończone gnojstwo i tyle!!! i nie ma tutaj wytłumaczenia dla takiego gościa, nie ma że kocha, bo jakby kochał, to by tak nie postępował!!!!!!!!! Ja od gnoja odeszłam i była to najlepsza decyzja w moim życiu!!!!!!!!!! Nigdy potem nie pozwoliłam się tak traktowac i nigdy w życiu nie będe słuzącą !!!!!!!! Moja teściowa zawsze mówi do swoich dzieci jak chca zeby cos zrobiła: Bozia rączki upierd..ła ,ze nie potrafisz??
![]() ehh wkurzyłam się ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-29 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Nareszcie jestem w domu o normalnej porze i moge sobie poogladac moje ulubione programy!!! Doslownie raj bo tz jeszcze nie wrocil wiec jestem sama
![]() ![]() ![]() Cosma naprawde Carol ma slusznosc, jesli ty nie bedziesz miala szacunku do siebie to on tymbardziej go nie bedzie mial. Szanujaca sie dziewczyna by mu powiedziala gdzie cholerka jasna jest chleb i gdzie go moze sobie wsadzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
BAN stały
|
Kocham Was normalnie! Dzieki Wam upewniam sie ze jestem w miare normalna
![]() Napisalam mu wczesniej esa, ze wracam do polski i bedzie spokoj dla obojga a on bedzie mial czego chce. Zadzwonil do mnie (a siedzi w pokoju obok:/)ale nie odebralam. Podniosl sie i przyszedl i prosil zebym przyszla do sypialni. Wrecz zaciagnal mnie sila, przepraszajac - chyba pierwszy raz w zyciu uslyszalam z jego ust to slowo .. Wyjasnil ze jest chory i ma takie fazy jak ja podczas @ i ze przeprasza ze jest marudny i ze prosi mnie o wiecej cierpliwosci. Pytal sie co chwila czy go kocham, jak nie odpowiadalam to pytal dalej i mowil ze on mnie bajmocniej kocha... Powiedzialam mu tylko ze godzine wczesniej slyszal to z moich ust i ze nie zmienia sie to tak szybko, to on na to ze chcialby slyszec to czesciej. Ja oczywiscie odpowiedzialam ze tez wiele rzeczy bym chciala, a jedna najbardziej ale on ma to w ![]() Ze mowil mi ze sie zmienie, bo ludzie sie zmieniaja, ze juz mamy jeden kompromis, czyli mieszkamy razem, bo on chcial zebym studia dziennie zrobila, a zgodzil sie na zaoczne i zebysmy mieszkali juz razem bo przy tym ustalilismy ze dziecko bedzie po studiach i ze ja zmienilam zdanie, ze on tego nie rozumie, ze wywieram na nim nacisk i ze jest mu ciezko, ale nie pozwoli mi zaryzykowac ze studiami- musial mi oczywiscie dopiec ze jak mam zamiar sobie poradzic ze studiami i dzieckiem skoro nie majac innych zajec zawalilam jeden przedmiot i mialam poprawke :/ Z jednej strony ma racje, ale nie dalam mu po sobie tego poznac. Udobruchal mnie znowu, ale jest uprzedzony ze nie bedzie tak kolorowo, jak mu sie wydaje. Moge zrozumiec ze jest marudny jak jest chory ale ja tez zle sie czuje i nie jestem jego sluzaca. Powiedzialam to o dziwo glosno i wyraznie i byl wielce zdziwiony ze ja tez zle sie czuje- mowilam egoista, widzi tylko siebie ... Nie wiem jak bedzie dalej ... Ale w PL zostaneco najmniej tydzien i powiem mu ze to czas na przemyslenia. Spytalsie tez czy ''reaktywujemy zareczyny'' i czy zaloze pierscionek, bo dla niego jest wazne zebym go nosila. Odpowiedzialam krotkie NIE i wiecej nic nie powiedzial... Teraz ide sie polozyc, bo czuje sie jeszcze slabsza, nerwy nie wspomagaja leczenia :/ Ale po tym jak sobie poplakalam przynajmniej mi sie zatoki troche odblokowaly i juz mnie oczy nie bola ![]() Dziekuje kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 jest super ale sie dowiedziałam ze nad wyborem wózka to trzeba sie znac naprawde ja myslałam ze ide kupie i mam a tu sie okazuje ze trzeba zwrócic uwage na koła czy sa skretne i czy lekki czy wielki czy praktyczny czy nadaje sie do jazdy po piasku czy tylko po asfalcie powiem wam szczerze ze az sie boje bo niedosyc ze jestem wybredna co do wózków mało kiedy mi sie jakis spodoba to jeszcze musze wiedziec jak sie bedzie sprawował aż mnie głowa boli ![]() Latkoo to mam szczescie bo w sklepie sie rozeszły jak swieże bułeczki i juz nie było jak chciałam kupic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
no i tak ma byc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
o matko hahah zaraz mi sie przypomniał wcorajszy program na plusie " goło i wesoło " hahahahaha ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
zadzwon do tego szpitala kochana i zapytaj czy ten lekarz przyjmuje gdzies jeszcze czy tylko w szpitalu jesli nie przyjmuje w zadnej przychodni pewno bedzie miał prywatny gabinet ja do takiego gin chodze pracuje w szpitalu i ma tylko prywatny gabinet wizyta to 70 zl ale ostatnio mi wzioł 60 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
kurcze nie boi sie ze jej sie ta myszka przeziebi od takich przeciagów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
kude herbatka z cypitrynka i do łozeczka sie wygrzać ![]()
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Cosma wspaniale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem, czy kiedyś (chodzi mi o ostatnie 2 tygodnie) zrobił coś dla Ciebie - np kolację przy świecach? Nie mam idealnego męża, bo sama też nie jestem idealna ![]() ![]() Tak powinno być w waszym związku, my mamy większy staż i się nie nudzimy, a co będzie z wami za 5 lat? Nawet nie chcę myśleć. Jak będziesz w kraju to przemyśl sobie wszystko na spokojnie, bo szkoda byś marnowała życie na płakanie w poduszkę! Jesteś zbyt piękna by marnować młodość. Życzę Ci jak najlepiej, byś znalazła to co szukasz, by Twój mężczyzna zabiegał o Ciebie i kochał, był przyjacielem, kochankiem.
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpisuje sie cosmaaaa pod kasia i pod innymi dziewczynami Nie daj sie kochana ![]() ![]() moj tż chciał mi zrobic niespodzianke i zabrał mnie do media markt hahahahah on kupił 2 gry a mi super wage ![]() tylko chyba mi sie wydaje ze ta waga kłamie bo raz pokazywała mi 53 kg a po godz 54 aaaa hahahaha moze dlatego ze waga zwazyla w ciagu paru min 5 osób ahaha wszyscy sie rzucili kupiłam sobie kiwi soczek z aroni i bede pic pic i sie witaminizować
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-29 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cosmaaa dobrze, że powiedziałaś, że zostaniesz w PL dłużej, ja bym maksymalnie długo została, niech sobie siedzi sam i sam robi jeść , pierze i prasuje jak mu źle było!! Ja bym gadowi pokazała gdzie raki zimują!!!! Pepus to masz fajnie z TŻ cikiem ![]() ![]()
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item789702992_...alityczna.html ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Pomarzyć mogę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.