|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Kasiu cieszę się że wszystko się wyjaśniło
A co do welonów, to ten ze zdjęcia co Samoa wkleiła byłby dużo ładniejszy jakby był krótszy, koronka bardzo mi sie podoba, ale takie długie welony w ogóle nie w moim guście. Ja będę miała pewnie taki do pasa, albo krótszy, ale też chcę gładki z koronką przy końcach. Onaella poszłam po częśći za Twoją radą, wzięłam koszyk z domu z poprzedniego koszyka ze słodyczami od Tż bo nie miałam co z nim zrobić, kupiłam wszystko to co było w innych koszykach, ,pojechałam na murek z kwiatami i za 10zl pani mi ładnie zapakowała wszystko Bo oczywiście w Leclercu na Turystycznej najtańsze kosze były po 90zł, a mi razem ze wstążkami i przybrniem wyszło 56zł ![]() Idę coś obejrzeć i się kładę bo jutro muszę o 7.30 wstać, a to dla mnie środek nocy |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
![]() Tancia co do tych kryzysów powracających to muszę powiedzieć, że my je mamy od kąd nasze życie intymne jest na poziomie 0![]() jak przez 4 lata było ok to wiadomo były kłótnie, ale takie normalne, w sumie sprzeczki a później jak zmieniłam te tabsy![]() foch, foch, foch nie chcę sama spać ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-29 o 23:46 |
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę mieć mniejszego libida..
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet nie wiedzialam, że na murku pakują ![]() mi się bardzo podobają kosze gdzie rzeczy w nich sa w jednej tonacji kolorystycznej |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Zwijam się i Ja
![]() Dobranoc. A, cześć Kasia i zarazem cześć Kasia. To super, że super.
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak juz do czegos doszło to ból, ból i jeszcze raz ból...ale to kwestia ich dobrania ja teraz mam plastry i jest super
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-29 o 23:48 |
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nie dziwię się, bo przecież seks rozładowuje napięcie i w ogóle bardzo pozytywnie wpływa a jeśli w ogóle sie nie kochaliście to narastał ten problem. Kasiu wiem że przy zerowym libido jest ciężko, ale trzeba nad tym pracować i się nie zniechęcać, bywa trudno i wiem że można nie mieć na nic ochoty, ale przecież powinnyśmy się cieszyć też tym że sprawiamy przyjemność naszym Tżtom, ja sobie tak to tłumaczyłam, bo nie chciałam żeby on widział że mi się ciągle nie chce i że najchętniej poszłabym spać. Teraz nawet czasami jak mi się nie chce to trochę czułości i się zachciewa A ten okres spadku libido nie trwa wiecznie także dobre nastawienie i niezniechęcanie się to podstawa
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), sa tak ni w pięc ni w dziesięc ucięte, koronka jest za cięzka na krótki welon,on sie wtedy tak głupio dynda, z krótszych lepiej prezentują sie mgiełki. Koronkowy tylko długi ciągnący sie po ziemi. Se pogadałyśmy Ja jestem antyfanką krótkich koronkowych w sumie to jestem antyfanką wszystkich welonów poza długimi koronkowymi![]() Dobra spadam, papa
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-29 o 23:50 |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
aha a wczoraj wieczorem dlugo siedzieliśmy i ja o 23:00 zasnęłam a TZ się kąpał-teraz pędzi w łazience
|
#4302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i właśnie wszystko w podobnej tonacji kupiłam i pięknie wyszło ja też właśnie przy tych tabsach, no i na początku przy yasminelle. Ale ból to nie musi być od tabsów, pogodaj z ginem, miałam kiedyś ten sam problem ale moja dziwna p. gin nic nie zrobiła z tym faktem, chociaż nie chyba mi jakies globulki przypisała, i po jakimś czasie minęło. |
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
mi też czasem się nie chce, czasem tżtowi się nie chce ale wystarczy trochę czułości i od razu się zachciewa
no bo ciężko być "gotowym" tak z marszu 24 godziny na dobę![]() ojjj Kasiu Kasiu co my tu z tobą mamy... żeby mi tu więcej nie było takich afer
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie widzę Mi się podoba coś takiego:
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam z kim- przecież z kołdrą sie nie zabawię
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancia dobra cicho bo dzisiaj jestem sama bez P. a wczoraj byliśmy w kinie na "Dystrykcie 9" strasznie mi się podobał i liczę na to, że będzie 2 część i jeszcze dostałam od P. pięknego słonecznika, ale został we wro bo po drodze by zwiędł biedny
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-29 o 23:59 |
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładny kształt sukni
|
#4308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieci to tylko do lat 2 bezplatnie, a takich raczej nie bedzie na moim weselu. ja mam to wszystko na umowie ![]() w ogole niedawno jedna PMka z innego forum miala tam wesele gdzie ja i jest bardzo zadowolona mowi, ze jedzenia to az za duzo i ze pyszne (brala menu zaproponowane przez nich bez modyfikacji ), dlatego utwierdzam sie zeby juz zadnych wiejskich stolow nie robic a i podobno kelnerzy superowi ![]() a TZ ostatnio stwierdzil, ze on nie chce na weselu rosolu tylko jakas zupke z wiekszym polotem ktora nie lubi pomidorowki? moglby taki byc na naszym weselu ![]() Cytat:
to pojde tam na pewno na kupowanie slubnego staniczka szczegolnie, ze mam tam rzut beretem a dlaczego sie pozbylas wstydu i niesmialosci? jak ona to dobiera?![]() Cytat:
fajny jest a to wazne przy mojej mieszanej cerze ![]() Cytat:
wreszcie w dziekanacie troche mniejsza kolejka byla ![]() ja nie mam biletu na legitymacji tylko na karcie miejskiej, bo mam ja od samego poczatku jak jeszcze byl ten program pilotazowy, wiec potem jak weszla mozliwosc nabijania na legitymacje to stwierdzilam, ze nie mam po co... za czesto zmieniam te legitymacje ![]() a pilnuje zeby byla naklejka, bo niejednokrotnie widzialam jak kanary wlasnie w momencie jak konczy sie waznosc legitymacji wrednie o nia prosza, choc zazwyczaj tego nie robia (to w przypadku gdy ma sie karte miejska albo zwykly bilet )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-30 o 00:00 |
||||
|
|
|
#4309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzw. bilet semestralny ![]() jakby nie patrzec 140 dni to prawie 5 miesiecy, wiec jest oszczednosc 60zl ![]() Cytat:
![]() no nic, czekam na efekty najwyzej sobie po slubie tez zrobie tylko ja sie chyba najpierw na bikini skusze, bo jest bardziej upierdliwe w depilacji niz paszki ![]() ale i tak na slub to jednak mam zamiar pobawic sie w masochistke i isc na paste cukrowa ![]() a nie wiedzialas o tym? ![]() Kasia jesli czujesz, ze to rzeczywiscie to to trzymam kciuki zebyscie juz tak dotrwali do slubu, a potem az do smierci wlasnie w takich stosunkach do jakich doszliscie teraz ![]() Cytat:
my zauwazylismy, ze TZ w momencie gdy temperatura przekracza 30 stopni, jest slonce i plaza nagle robi sie nadwyraz aktywny ![]() ufff juz ponad pol godziny was nadrabiam a tu ciagle jakies nowe posty ![]() przynajmniej dochodze do doskonalosci w szybkim czytaniu ja jestem po milym rendez-vous z TZem w sumie brakowalo mi tego, bo ostatnio cos mamy same spotkania w wiekszym gronie (ktore sobie bardzo chwale, ale jednak romantyczne sam na sam z TZcikiem musi czasem byc )a teraz mi sie spac nie chce, wiec ide z ksiazka do lozka ![]() dobranoc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-30 o 00:32 |
|||
|
|
|
#4310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taki delikatny jest i nie wydaje się ciężki. Mam nadzieję że znajdę coś w tym stylu i że będzie mi pasował
|
||
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Lain ja bardzo lubię pomidorowkę
i cieszę się że kremik przypadł do gustu- przecież dziadostwa bym wam nie polecała![]() ;ecę i ja spać moje dziewczynki do jutra
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Tancia, a ja idę sobie jakiś filmik obejrzę i do łóżka, jakoś znowu mnie kręgosłup boli
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka teraz stanie się erotomanka i zamęczy tadzika bo będzie chciała non stop sexu
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co nie narzeka, a wręcz przeciwnie szczególnie, na niespodziewane ataki ![]() ja też spadam spać dobranoc
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 00:11 |
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Przeczytałam sobie wczorajszą Waszą rozmowę i normalnie nie mogę... JA chcę mojego TŻtaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Coś ostatnio mamy maluteńko czasu dla siebie i normalnie w ciągu ostatnich 2 tygodni to się może z 3 razy widzieliśmy.. Smutno mi... Kasia ale się cieszę że tyle zrozumiałaś i życzę żeby już teraz było zawsze tak megagites |
|
|
|
#4317 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciesze sie ze sie pogodziliscie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czesc wszystkim tak w ogole
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-30 o 08:41 |
|||
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jestem po koszmarnej nocy...po tym jak odłożyłam lapa wieczorem chciałam położyć się spać, ale miałam takie zawroty głowy, że mogłam spać tylko na lewym boku w bezruchu, bo przy próbie obrotu na prawy bok lub na pplecy-brzuch tak mi się kręciło i chciało wymiotować, że masakra teraz też ciężko było mi wstać i bałam się, że zasłabnę gdzieś po drodze do kibelka więc miałam wybrany numer do TZ na komórce teraz jak troche pochodziłam to mi nieco lepiej teraz idę coś zjeść i zobaczymy P. dzisiaj jedzie po pralkę dla nas a jeszcze coś TZ tato wspominał o zmywarce![]() dziewczyny właśnie czytam, że jedna PM 2009 się wyprowadza od męża..... oddała mu 1/2kasy z prezentów....3 miesiące po ślubie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:11 |
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ze bedzie nowa praleczka, nasza sie ostatnio popsula i musielismy wybulic prawie 300zł Widze ze gadalyscie o stylu hiszpanskim, wlasnie o czyms taki mysle bo ta moja suknia jest w takim troche stylu, chce do tego wlosy na bok z wpietym kwiatem, jestem brunetka, mam ciemna karnacje i dobrze sie czuje w takim stylu Tylko kiepsko mi w czerwonej szmince, nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze wygladam w niej wulgarnie.. Podobaja mi sie takie bukiety ale nie wiem czy pasuja? Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:13 |
|
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Bo oczywiście w Leclercu na Turystycznej najtańsze kosze były po 90zł, a mi razem ze wstążkami i przybrniem wyszło 56zł 

Tancia co do tych kryzysów powracających to muszę powiedzieć, że my je mamy od kąd nasze życie intymne jest na poziomie 0

Masz służbę
nie chcę mieć mniejszego libida..

To super, że super.

moglby taki byc na naszym weselu 
a tu ciagle jakies nowe posty