Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 23:42   #4291
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Kasiu cieszę się że wszystko się wyjaśniło

A co do welonów, to ten ze zdjęcia co Samoa wkleiła byłby dużo ładniejszy jakby był krótszy, koronka bardzo mi sie podoba, ale takie długie welony w ogóle nie w moim guście. Ja będę miała pewnie taki do pasa, albo krótszy, ale też chcę gładki z koronką przy końcach.

Onaella poszłam po częśći za Twoją radą, wzięłam koszyk z domu z poprzedniego koszyka ze słodyczami od Tż bo nie miałam co z nim zrobić, kupiłam wszystko to co było w innych koszykach, ,pojechałam na murek z kwiatami i za 10zl pani mi ładnie zapakowała wszystko Bo oczywiście w Leclercu na Turystycznej najtańsze kosze były po 90zł, a mi razem ze wstążkami i przybrniem wyszło 56zł

Idę coś obejrzeć i się kładę bo jutro muszę o 7.30 wstać, a to dla mnie środek nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:42   #4292
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Tancia co do tych kryzysów powracających to muszę powiedzieć, że my je mamy od kąd nasze życie intymne jest na poziomie 0
jak przez 4 lata było ok to wiadomo były kłótnie, ale takie normalne, w sumie sprzeczki a później jak zmieniłam te tabsy po których moje libido było na poziomie -100000 przestaliśmy się kochać itd to się zaczęło czepianie się czasem o takie kupy, że masakra

foch, foch, foch nie chcę sama spać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:46
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:43   #4293
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
żeby tylko szofera : hahaha:
nieeeeeeeeeMasz służbę
Stary 2009-10-29, 23:45   #4294
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancia co do tych kryzysów powracających to muszę powiedzieć, że my je mamy od kąd nasze życie intymne jest na poziomie 0
jak przez 4 lata było ok to wiadomo były kłótnie, ale takie normalne, w sumie sprzeczki a później jak zmieniłam te tabsy po których moje libido było na poziomie -100000 przestaliśmy się kochać itd to się zaczęło czepianie się czasem o takie kupy, że masakra
no to jakie masz plany? rzucasz hormony? kurdę przez to własnie i ja się boję zaczynać brać tabletki nie chcę mieć mniejszego libida..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:46   #4295
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Onaella poszłam po częśći za Twoją radą, wzięłam koszyk z domu z poprzedniego koszyka ze słodyczami od Tż bo nie miałam co z nim zrobić, kupiłam wszystko to co było w innych koszykach, ,pojechałam na murek z kwiatami i za 10zl pani mi ładnie zapakowała wszystko Bo oczywiście w Leclercu na Turystycznej najtańsze kosze były po 90zł, a mi razem ze wstążkami i przybrniem wyszło 56zł
super wykombinowalaś i tym sposobem masz w koszyku rzeczy, które wiesz, że spodobają sie znajomym a nie przepłaciłaś w sklepie, za to, że oni Ci zrobią.
i nawet nie wiedzialam, że na murku pakują

mi się bardzo podobają kosze gdzie rzeczy w nich sa w jednej tonacji kolorystycznej

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:46   #4296
Jazzmanka
Zadomowienie

Zwijam się i Ja

Dobranoc.

A, cześć Kasia i zarazem cześć Kasia. To super, że super.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:47   #4297
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to jakie masz plany? rzucasz hormony? kurdę przez to własnie i ja się boję zaczynać brać tabletki nie chcę mieć mniejszego libida..
ja go przy jasmin wcale nie miałam a jak juz do czegos doszło to ból, ból i jeszcze raz ból...
ale to kwestia ich dobrania ja teraz mam plastry i jest super

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:48
Stary 2009-10-29, 23:47   #4298
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nieeeeeeeeeMasz służbę
i do tego............ DRZWI

: D

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:48   #4299
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

no nie dziwię się, bo przecież seks rozładowuje napięcie i w ogóle bardzo pozytywnie wpływa a jeśli w ogóle sie nie kochaliście to narastał ten problem. Kasiu wiem że przy zerowym libido jest ciężko, ale trzeba nad tym pracować i się nie zniechęcać, bywa trudno i wiem że można nie mieć na nic ochoty, ale przecież powinnyśmy się cieszyć też tym że sprawiamy przyjemność naszym Tżtom, ja sobie tak to tłumaczyłam, bo nie chciałam żeby on widział że mi się ciągle nie chce i że najchętniej poszłabym spać. Teraz nawet czasami jak mi się nie chce to trochę czułości i się zachciewa A ten okres spadku libido nie trwa wiecznie także dobre nastawienie i niezniechęcanie się to podstawa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-29, 23:48   #4300
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A co do welonów, to ten ze zdjęcia co Samoa wkleiła byłby dużo ładniejszy jakby był krótszy, koronka bardzo mi sie podoba, ale takie długie welony w ogóle nie w moim guście. Ja będę miała pewnie taki do pasa, albo krótszy, ale też chcę gładki z koronką przy końcach.
oj mi sie ani troche nie podobają te koronkowe do pasa, bo wygladaja jakby im czegoś brakowalo (dlugości do ziemi), sa tak ni w pięc ni w dziesięc ucięte, koronka jest za cięzka na krótki welon,on sie wtedy tak głupio dynda, z krótszych lepiej prezentują sie mgiełki. Koronkowy tylko długi ciągnący sie po ziemi. Se pogadałyśmyJa jestem antyfanką krótkich koronkowychw sumie to jestem antyfanką wszystkich welonów poza długimi koronkowymi

Dobra spadam, papa

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:50
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:51   #4301
kaska87
Zakorzenienie

aha a wczoraj wieczorem dlugo siedzieliśmy i ja o 23:00 zasnęłam a TZ się kąpał-teraz pędzi w łazience i nie mogłam tego przeżyć to co? sobie rano odbiliśmy mina P. po ataku-bezcenna

Stary 2009-10-29, 23:52   #4302
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
super wykombinowalaś i tym sposobem masz w koszyku rzeczy, które wiesz, że spodobają sie znajomym a nie przepłaciłaś w sklepie, za to, że oni Ci zrobią.
i nawet nie wiedzialam, że na murku pakują

mi się bardzo podobają kosze gdzie rzeczy w nich sa w jednej tonacji kolorystycznej
no oficjalnie chyba nie pakują, bo się Pani zdziwiła bardzo, ale nie robiła problemu, normalnie zapłaciłam jak za przybranie kwiatów
No i właśnie wszystko w podobnej tonacji kupiłam i pięknie wyszło
Cytat:
ja go przy jasmin wcale nie miałam a jak juz do czegos doszło to ból, ból i jeszcze raz ból...
ale to kwestia ich dobrania ja teraz mam plastry i jest super
ja też właśnie przy tych tabsach, no i na początku przy yasminelle. Ale ból to nie musi być od tabsów, pogodaj z ginem, miałam kiedyś ten sam problem ale moja dziwna p. gin nic nie zrobiła z tym faktem, chociaż nie chyba mi jakies globulki przypisała, i po jakimś czasie minęło.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-29, 23:52   #4303
tancerka212
Zakorzenienie

mi też czasem się nie chce, czasem tżtowi się nie chce ale wystarczy trochę czułości i od razu się zachciewa no bo ciężko być "gotowym" tak z marszu 24 godziny na dobę
ojjj Kasiu Kasiu co my tu z tobą mamy... żeby mi tu więcej nie było takich afer
Stary 2009-10-29, 23:54   #4304
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
oj mi sie ani troche nie podobają te koronkowe do pasa, bo wygladaja jakby im czegoś brakowalo (dlugości do ziemi), sa tak ni w pięc ni w dziesięc ucięte, koronka jest za cięzka na krótki welon,on sie wtedy tak głupio dynda, z krótszych lepiej prezentują sie mgiełki. Koronkowy tylko długi ciągnący sie po ziemi. Se pogadałyśmyJa jestem antyfanką krótkich koronkowychw sumie to jestem antyfanką wszystkich welonów poza długimi koronkowymi

Dobra spadam, papa

no właśnie widzę Mi się podoba coś takiego:

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-29, 23:55   #4305
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
aha a wczoraj wieczorem dlugo siedzieliśmy i ja o 23:00 zasnęłam a TZ się kąpał-teraz pędzi w łazience i nie mogłam tego przeżyć to co? sobie rano odbiliśmy mina P. po ataku-bezcenna
matko jak mi sie czasem marzy sex o poranku ale nie mam z kim- przecież z kołdrą sie nie zabawię
Stary 2009-10-29, 23:55   #4306
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj Kasiu Kasiu co my tu z tobą mamy... żeby mi tu więcej nie było takich afer
no też mam taką nadzieję

Tancia dobra cicho bo dzisiaj jestem sama bez P. ja też nie mam zamiaru z kołdrą
a wczoraj byliśmy w kinie na "Dystrykcie 9" strasznie mi się podobał i liczę na to, że będzie 2 część i jeszcze dostałam od P. pięknego słonecznika, ale został we wro bo po drodze by zwiędł biedny

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:59
Stary 2009-10-29, 23:57   #4307
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie widzę Mi się podoba coś takiego:
bardzo ładny kształt sukni tylko ten bukiecik taki nieproporcjonalnie malutki ale welon nawet ok się pezentuje
Stary 2009-10-29, 23:58   #4308
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dla mnie 5 tysięcy jak za zespół na wesele to wielka przesada, ale każdy robi, jak uważa i jak mu się podoba. U mnie za "obsługę weselną", czyli dj/zespół, fotografa, kamerzystę, itd... płacić bedziemy połowę stawki, tak samo, jak za dzieci do 8 lat.
u mnie za cala "obsluge weselna" placimy normalna stawke. no ale to 7 osob, wiec przezyje a dzieci to tylko do lat 2 bezplatnie, a takich raczej nie bedzie na moim weselu. ja mam to wszystko na umowie w sumie dzieci bedzie tylko dwojka (8 i 9 lat), wiec mi tam zwisa ile za nie zaplace
w ogole niedawno jedna PMka z innego forum miala tam wesele gdzie ja i jest bardzo zadowolona mowi, ze jedzenia to az za duzo i ze pyszne (brala menu zaproponowane przez nich bez modyfikacji), dlatego utwierdzam sie zeby juz zadnych wiejskich stolow nie robic a i podobno kelnerzy superowi
a TZ ostatnio stwierdzil, ze on nie chce na weselu rosolu tylko jakas zupke z wiekszym polotem ja jestem za pomidorowka ktora nie lubi pomidorowki? dzisiaj bylismy w nowootwartej restauracji u nas na osiedlu i jadlam m.in. pikantny krem pomidorowy z bazylia i grzankami... pyszota moglby taki byc na naszym weselu

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
To jedyny sklep w Krk gdzie jest profesjonalny bra-fitting w wykonaniu bardzo sympatycznej właścicielki Polecam.
Przy okazji dobierania staników troszkę wstydu i nieśmiałości się pozbyłam
oooo super to pojde tam na pewno na kupowanie slubnego staniczka szczegolnie, ze mam tam rzut beretem a dlaczego sie pozbylas wstydu i niesmialosci? jak ona to dobiera?

Cytat:
a jeśli chodzi o Humektan to smiało możesz sobie zamówić tą mniejszą tubeczkę 30ml kremu- nie zapłacisz za niego drozej niż 15zł gwarantuję
ja za 100ml dalam cos ok. 22zl fajny jest bardzo dobrze nawilza a to wazne przy mojej mieszanej cerze

Cytat:
nie podbilamTez jeżdżę MPK, ale mam miesięczny na legitymacji nabity wiec może jak zobacza legitke to nie odwórca w poniedziałek, żeby oblukać nakeljkę
a ja podbilam wreszcie w dziekanacie troche mniejsza kolejka byla
ja nie mam biletu na legitymacji tylko na karcie miejskiej, bo mam ja od samego poczatku jak jeszcze byl ten program pilotazowy, wiec potem jak weszla mozliwosc nabijania na legitymacje to stwierdzilam, ze nie mam po co... za czesto zmieniam te legitymacje
a pilnuje zeby byla naklejka, bo niejednokrotnie widzialam jak kanary wlasnie w momencie jak konczy sie waznosc legitymacji wrednie o nia prosza, choc zazwyczaj tego nie robia (to w przypadku gdy ma sie karte miejska albo zwykly bilet)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-30 o 00:00
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:59   #4309
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tez bym mogła miec trzymiesięczny a nawet roczny jak taki istniejeNawet sobie sprawdzę czy nie wyszłoby mi taniej, bo teraz mam na wszystkie linie codziennie za 47 zł miesięcznie, sprawdze ile jest bez weekendów, bo w weekendy zawsze jeżdżę autem a jak jadę na podyplomowe to parkuję pod samą uczelnią, może zaoszczędzę
teraz studenci moga kupic bilet 140-dniowy bodajze za 175zl tzw. bilet semestralny
jakby nie patrzec 140 dni to prawie 5 miesiecy, wiec jest oszczednosc 60zl

Cytat:
nie miałam znieczulenia Ale na bikini sobie nie wyobrazam nie mieć brrrrrr
hmm czyli to jednak boli
no nic, czekam na efekty najwyzej sobie po slubie tez zrobie tylko ja sie chyba najpierw na bikini skusze, bo jest bardziej upierdliwe w depilacji niz paszki
ale i tak na slub to jednak mam zamiar pobawic sie w masochistke i isc na paste cukrowa

Cytat:
i wiem np. ze nie mowi sie meksiko na mexico tylko mehiko
a nie wiedzialas o tym?

Kasia jesli czujesz, ze to rzeczywiscie to to trzymam kciuki zebyscie juz tak dotrwali do slubu, a potem az do smierci wlasnie w takich stosunkach do jakich doszliscie teraz

Cytat:
mi też czasem się nie chce, czasem tżtowi się nie chce ale wystarczy trochę czułości i od razu się zachciewa no bo ciężko być "gotowym" tak z marszu 24 godziny na dobę
jedzcie do jakis cieplych krajow my zauwazylismy, ze TZ w momencie gdy temperatura przekracza 30 stopni, jest slonce i plaza nagle robi sie nadwyraz aktywny jakby sie jakiejs viagry ostro nalykal wiec na naszej podrozy poslubnej bedzie sie dzialo

ufff juz ponad pol godziny was nadrabiam a tu ciagle jakies nowe posty rozkrecilyscie sie
przynajmniej dochodze do doskonalosci w szybkim czytaniu

ja jestem po milym rendez-vous z TZem w sumie brakowalo mi tego, bo ostatnio cos mamy same spotkania w wiekszym gronie (ktore sobie bardzo chwale, ale jednak romantyczne sam na sam z TZcikiem musi czasem byc)
a teraz mi sie spac nie chce, wiec ide z ksiazka do lozka
dobranoc

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-30 o 00:32
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 00:01   #4310
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
no też mam taką nadzieję

Tancia dobra cicho bo dzisiaj jestem sama bez P. ja też nie mam zamiaru z kołdrą
a wczoraj byliśmy w kinie na "Dystrykcie 9" strasznie mi się podobał i liczę na to, że będzie 2 część i jeszcze dostałam od P. pięknego słonecznika, ale został we wro bo po drodze by zwiędł biedny
też widziałam ten film, z początku chciałam wyłączyć bo jakiś nudnawy był i myślałam że wszystko bedzie w formie takiego reportażu, ale potem się rozkręcił i nawet TŻ który przysypiał na początku potem uważnie oglądał

Cytat:
bardzo ładny kształt sukni tylko ten bukiecik taki nieproporcjonalnie malutki ale welon nawet ok się pezentuje
też mi się kształt sukni podoba, ten bukiecik masz rację za mały, ale bardzo mi sie właśnie taki welon podoba, to jedyny jaki mam w swoim katalogu taki delikatny jest i nie wydaje się ciężki. Mam nadzieję że znajdę coś w tym stylu i że będzie mi pasował

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-30, 00:01   #4311
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Kasia jesli czujesz, ze to rzeczywiscie to to trzymam kciuki zebyscie juz tak dotrwali do slubu, a potem az do smierci wlasnie w takich stosunkach do jakich doszliscie teraz

Stary 2009-10-30, 00:04   #4312
tancerka212
Zakorzenienie

Lain ja bardzo lubię pomidorowkę i cieszę się że kremik przypadł do gustu- przecież dziadostwa bym wam nie polecała
;ecę i ja spać moje dziewczynki do jutra
Stary 2009-10-30, 00:05   #4313
certina4
Wtajemniczenie

dobranoc Tancia, a ja idę sobie jakiś filmik obejrzę i do łóżka, jakoś znowu mnie kręgosłup boli

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-30, 00:05   #4314
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka teraz stanie się erotomanka i zamęczy tadzika bo będzie chciała non stop sexu
Stary 2009-10-30, 00:08   #4315
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka teraz stanie się erotomanka i zamęczy tadzika bo będzie chciała non stop sexu
ze skrajności w skrajność
póki co nie narzeka, a wręcz przeciwnie szczególnie, na niespodziewane ataki

ja też spadam spać dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 00:11
Stary 2009-10-30, 08:14   #4316
gosica502
Wtajemniczenie

Hej Wam

Przeczytałam sobie wczorajszą Waszą rozmowę i normalnie nie mogę... JA chcę mojego TŻtaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! !
Coś ostatnio mamy maluteńko czasu dla siebie i normalnie w ciągu ostatnich 2 tygodni to się może z 3 razy widzieliśmy.. Smutno mi...

Kasia ale się cieszę że tyle zrozumiałaś i życzę żeby już teraz było zawsze tak megagites
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:39   #4317
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

a jak mi ktoś powie, że sex nie jest ważny w związku i nic do niego nie wnosi to przysięgam
Dobrze że w końcu do tego doszłas Ciesze sie ze sie pogodziliscie
Cytat:

foch, foch, foch nie chcę sama spać
Ja z tabsami mialam marne libido, bez jest o wiele wiele lepiej
Cytat:
matko jak mi sie czasem marzy sex o poranku ale nie mam z kim- przecież z kołdrą sie nie zabawię
Hehe odbijecie sobie po slubie

Czesc wszystkim tak w ogole

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-30 o 08:41
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:53   #4318
kaska87
Zakorzenienie

cześć jestem po koszmarnej nocy...po tym jak odłożyłam lapa wieczorem chciałam położyć się spać, ale miałam takie zawroty głowy, że mogłam spać tylko na lewym boku w bezruchu, bo przy próbie obrotu na prawy bok lub na pplecy-brzuch tak mi się kręciło i chciało wymiotować, że masakra teraz też ciężko było mi wstać i bałam się, że zasłabnę gdzieś po drodze do kibelka więc miałam wybrany numer do TZ na komórce teraz jak troche pochodziłam to mi nieco lepiej teraz idę coś zjeść i zobaczymy
P. dzisiaj jedzie po pralkę dla nas teraz zabieramy ją do wro bo tam mamy starą, a później będzie nasza pierwszy taki poważny zakup, mamy też już mikser, który był TZ babci, ale ona i tak nie używała a jeszcze coś TZ tato wspominał o zmywarceale ona nie pojedzie do wro tylko będzie sobie czekała na nasze przyszłe mieszkanie

dziewczyny właśnie czytam, że jedna PM 2009 się wyprowadza od męża..... oddała mu 1/2kasy z prezentów....3 miesiące po ślubie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 09:11
Stary 2009-10-30, 09:12   #4319
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć jestem po koszmarnej nocy...po tym jak odłożyłam lapa wieczorem chciałam położyć się spać, ale miałam takie zawroty głowy, że mogłam spać tylko na lewym boku w bezruchu, bo przy próbie obrotu na prawy bok lub na pplecy-brzuch tak mi się kręciło i chciało wymiotować, że masakra teraz też ciężko było mi wstać i bałam się, że zasłabnę gdzieś po drodze do kibelka więc miałam wybrany numer do TZ na komórce teraz jak troche pochodziłam to mi nieco lepiej teraz idę coś zjeść i zobaczymy a P. dzisiaj jedzie po pralkę dla nas teraz zabieramy ją do wro bo tam mamy starą, a później będzie nasza pierwszy taki poważny zakup, mamy też już mikser, który był TZ babci, ale ona i tak nie używała a jeszcze coś TZ tato wspominał o zmywarce
Biedku
Super ze bedzie nowa praleczka, nasza sie ostatnio popsula i musielismy wybulic prawie 300zł

Widze ze gadalyscie o stylu hiszpanskim, wlasnie o czyms taki mysle bo ta moja suknia jest w takim troche stylu, chce do tego wlosy na bok z wpietym kwiatem, jestem brunetka, mam ciemna karnacje i dobrze sie czuje w takim stylu
Tylko kiepsko mi w czerwonej szmince, nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze wygladam w niej wulgarnie..
Podobaja mi sie takie bukiety ale nie wiem czy pasuja?

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-30 o 09:13
Stary 2009-10-30, 09:14   #4320
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny właśnie czytam, że jedna PM 2009 się wyprowadza od męża..... oddała mu 1/2kasy z prezentów....3 miesiące po ślubie
Ale lipa... ciekawe czemu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości