![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam na wymianę
Hej,
i jak z nasza wymiana...??jak bys ja widziala...?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kerastase - data ważn. czerwiec'09, nic się jednak z nim nie dzieje...
Czekoladkę mam z wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
- Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy
- Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie coś u mnie za któreś albo oba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
jakoś tak wyszło, że zaczęłam przeglądać wątki od dołu i zatrzymałam się na Słoniku. jutro doczłapię się do Was
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- hej, do kiedy ma termin krem na noc Shisaido? i jaka to jest formuła? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
jeśli to do mnie, to formuła jest uniwersalna dla każdej cery
opakowanie z pompką nie wiem, do kiedy ważny, jest tylko kod |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- a do kiedy jest ten kremik ważny? Exclusive Krem do stóp Antiperspirant Cream, zostało ok. 50% |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
- Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 8 dużych kuleczek, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy - najchętniej za inne Meteoryty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
a co ze mna...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Napiszę daty produkcji, data ważności to 3 lata, po otwarciu max 12 miesięcy
![]() - krem intensywnie nawilżający do stóp z lawendą 150 ml - 05/09 - Anew Rejuvenate krem na noc 50 m - 06/09 - Anew Clinical Korektor wypełniający zmarszczki mimiczne 15 ml - 04/08 - effaklar K - ważność do 12/10 Na kurze łapki mam inne cudo - korektor zmarszczek wokół oczu - świeże, dopiero do mnie idą, może byłabyś zainteresowana ? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wokol-oczu.htm
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- dwa dni temu odp u Ciebie ![]() Podobają mi się u Ciebie: - puder bambusowy - sampel kaolin powder - paletka dior - paletka zielona - Aknorm Emulsion Oily Skin ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- dwa dni temu odp u Ciebie ![]() Podobają mi się: - puder bambusowy - sampel kaolin powder - paletka dior - paletka zielona - Aknorm Emulsion Oily Skin ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- a do kiedy jest isotrexin i balsam reg? szukam jeszcze jakiegoś czwartego drobiazgu od Ciebie, żeby być w pełni usatysfakcjonowana ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- coś takiego mi wyskakuje jak próbuje się do Ciebie dostać: Forbidden You don't have permission to access /tinylink on this server. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wpadły mi w oko: -odlewka 15 ml - Advanced Research Laboratories, Zero Frizz - odlewka 5 ml - Bourjois, Lovely Base,Baza korygująca zaczerwienienia - delikatny, zielony kolo - Kryolan - Anti-Shine - puder bezbarwny silnie matujący - 1 płaska łyżeczka w przezroczystym słoiczku - Dry Flo z Mazideł - puder matujący - odsypka - łyżeczka - EDM NR - Golden Tan - finishing powder- odsypka 5 ml (100% sampla) --> jak intensywne jest to "golden tan"? -pomysł z odlewka kremu pharmceris też bardzo mi się podoba nad reszta pomyślę ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
-Korektor YSL Touch eclat, kolor 01 poj. 2,5ml zapłaciłam za niego 145 zł (nowy, w kartoniku, nigdy nie otwierany) -LRP Effaclar żel do mycia - nowy 200ml LIERAC CENTIMETRIC ŻEL REDUKUJĄCY CELLULIT I ROZSTĘPY - nowy poj. 150ml (mam 2 opakowania) link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23160 poprosze o daty waznosci. pozdrawiam Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-10-29 o 22:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Golden Tan jest dość ciemny, mam dość jasną skórę (używam Linen, Golden Fair, Fawn) i jest zdecydowanie za ciemny.
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
a wiec tak kredki i illuminator kupilam okolo miesiac temu ...ten olejek kanebo to wlasnie ten z linka...foty zrobie pozniej i wstawie u ciebie w watku...kredki nyxa nie maja kodow ale tak jak pisalam kupilam je okolo miesiac temu ... jak bys ewentualnie widziala wymiane...??mnie interesuje 8 kuleczek meteorytow buterfly i 17 mythic oraz micel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- termoaktywne serum wyszczuplające Eveline Cosmetics 250ml, NOWE, nidgy nie otwierane, data ważności 12/11/2011 - odświeżający żel do mycia twarzy Nivea Visage (cera normalna i mieszana), opak. 150ml, zużycie jak na fotce, kupiony na wyjeździe w te wakacje, kod z opakowania 84044654. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ja rezygnuję...cięzko się z Tobą porozumieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.