Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 21:53   #1951
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

T'ai ja tez nie potrafię żyć bez chleba. muszę się czymś dopchać i aj chcę schudnąć

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Uciekam spać. dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:57   #1952
conslusion
Rozeznanie

Wysłałam kilka zaproszeń, więc w razie czego ja to ja.
Tylko nie wszystkie jeszcze znalazłam/zidentyfikowałam.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:00   #1953
laborek
Rozeznanie

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że u mnie też odbędą się targi ślubne 12 grudnia i chyba się powstrzymamy z zespołem do tego czasu a wiecie może ile kosztuje wstęp na targi?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Edytowane przez laborek
Czas edycji: 2009-10-29 o 22:06
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:05   #1954
conslusion
Rozeznanie

laborek, tak, ale byłambym wdzęczna, gdybyś edytowała posta i usunęła moje imię, tak na wszelki wypadek
Stary 2009-10-29, 22:07   #1955
laborek
Rozeznanie

ok rozumiem ja właśnie dlatego nie zapisze się narazie do tego klubu na NK zbyt rozpoznawalny login mam
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:09   #1956
cobra115
Zakorzenienie

No i dupa nie dąło się zainstalować Windowsa DT i mam znowu Xp ... no ale dobre i to. Już myślałam ze nie zrobi mi z tym dzisiaj i będę odcięta od świata. Się tak przestraszyłam a potem pomyślałam, że głupia jestem skoro tak histeryzuje

Dobranoc dziewuszeczki Jutro jak ogarnę kompa pochwalę sie drożdżówkami bo pyyyyyszne były. Z tym ze wszystko mi już zjedli
Stary 2009-10-29, 22:15   #1957
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
jolkajp zdecydowaliśmy się na Przybyszówkę na 03.09

Polecam dietę Soutch Beach, bardzo przyjemna a kilogramy ładnie lecą, przed wakacjami zgubiłam na niej 5 kg i mimo wakacyjnych szaleństw typu dużo grilli i alkoholu obyło się bez efektu jojo. Od wczoraj znów na niej jestem bo muszę jeszcze przynajmniej 4kg zrzucić.
Ha to jesteśmy już dwie z sala Przybyszówka No powiem Ci piękna sala -całkiem znajoma

A co do South beah to własnie na niej schudłam te 9 kg bez efektu jojo. A przytyłam z mojej winy po 2 latach od diety - eekt rzucania sie na lodowkę i zajadania stresów.... i teraz ponownie South Beach... Jak schudnę 10 kg to będe szczęśliwa,a wiem,że da się .... nie moge tylko wchodzic do sklepu z chipsami-dzisiaj mi slinka ciekła jak patrzyłam na półke w sklepie Ale mam po drodze do szkoły taki kiosk warzywniak i tam sobei co ranek kupuje jakiegos owoca żeby nie jeść złych rzeczy (choć łamię troszkę zasady South beach-ale zawsze łamałamnp.łyżeczk a ketchupu lub majonezu do jedzonka-a i tak chudłam)
Dla mnie to priorytet. Chce schudnąc. Kiedyś ważyłam 59 kg-schudłam na tej diecie do 50 kg-51 kg. Potem trzymałam wagę w okolicach 53 kg bardzo długo. A po maturze....nie wiem co mi się stało.... najpierw 59 kg,potem 61, 65, 68 - potem po operacji 65 kg-a teraz jak doszłam do siebie po wszystkim znów 68-69..... az płacze jak tak patrze jaka byłam ładna kiedyś z figury. choc nie narzekam bo mam talie i od pasa w góre uwazam sie za w porządku. Ale ta dupa i uda za przeproszeniem.....
Jak schudne te 10 kg to padnę z radości. a czas daję sobie do wrzesnia za rok Chcę wazyć tak 58-59 kg. Gdy wazyłam 51 byłam koscista jak trup i mi wszędzie kości wystawały, obojczyki (przy wzroście 165cm-raczej jestem hrubokoścista)-ble..... lekkie kobiece kągłości to ja lubie jednak.
Ale ciężko sie zmobilizować.... jak coś to będę wam płakała do ekranu bo wizaż pomaga
Stary 2009-10-29, 22:26   #1958
conslusion
Rozeznanie

Ja w dietowaniu dobra nie jestem. W sumie nigdy wcześniej nie miałam potrzeby. Ale odkąd wyjechałam na studia ... no, trochę się przytyło.
No i jestem fanką makaronów niestety.
Stary 2009-10-29, 22:27   #1959
lusesita23
Zakorzenienie

Jolka to trzymam kciuki, żeby Ci się udało ja w wakacje próbowałam troszke schudnąć, ale i tak nie jest źle bo przy wzroście 168cm ważę 58 kilo.ale trochę bym chciała i tak

W avatarze mam zdjęcie z sesji nie moge go umieścic w załączniku, nie wiem czemu.........cos sie wiesza

No teraz to naprawde ide spać-buziaki
Stary 2009-10-29, 22:34   #1960
conslusion
Rozeznanie

No no no, sesja zapowiada się super
Stary 2009-10-29, 22:56   #1961
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
karolinusienka to speszjal for ju rzucam przepisiki

2. Śliwka w czekoladzie (jak ktoś nie lubi śliwek to nie dla niego to ciacho)

Ciasto:
5 jajek
1 szklanka cukru
1 szklanki mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki kakao
5 łyżek oleju
3 łyżki wody

*Białka ubić z cukrem i później dodawać po jednym żółtku, mąkę, proszek do pieczenia, kakao, a na koniec olej i wodę

Masa:
3 jajka
0,5 szklanki cukru
cukier waniliowy
1 kostkę masła
kakao
olejek migdałowy
0,5 kg śliwki kalifornijskiej
2 gorzkie czekolady

* Jajka ubić z cukrem do białości. Masło rozetrzeć i dodać jajka, olejek migdałowy i kakao.

To mam moze jakos tak skrótowo napisane, ale jak coś to służę radą
muszę skorzystać z tego przepisu. moja mam bardzo lubi śliwki

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
hehe moi maja 25 lat po ślubie w... 2015 roku
ja żeby trafić na rocznicę ślubu rodziców to bym musiała czekać do 2012. ale ja nie chcę w październiku, zawsze mi się marzył ślub w lecie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
u nas też nie ma slonka i pada ale za to wypłata jest tzn. po zrobieniu przelewów została połowa ale w czasie przerwy pasek sobie kupilam i farbe bo wlosow i inne potrzebne rzeczy

Z okazji wypłaty zjadłam Kebaba na drugie sniadanie
u mnie tez dzisiaj nie ma słońca. wypłata też jest, prawie stówę straciłam za L4 buuu
smaczne drugie śniadanie miałaś

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
aaa powiem wam dziewuszki newsa
Moja kuzynka wygrala program "Gotowi na ślub" wiedzialam ze wygraja bo to fajna parka jest slub biora w przyszlym roku i beda brac udzial w finale gdzie do wygrania jest mieszkanie lub dom i pewnie tez wygraja
ale im fajnie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja kiedyś wziełam udział w rozmowach wtoku oraz byłam statystą w Detektywach
hihih ja byłam tylko w gazecie.

Cytat:
Ja się czasem zastanawiam czy nie wziąc udziału w kultowej Familiadzie
moja mama była w telefoniadzie ale przez telefon.

Cytat:
Ściągnelam eBooka "Sztuka kochania" ponoc mocne sceny są szczegolowo opisane hyhyh
ja sobie chyba też ściągnę

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
jestem nie do zycia. wczoraj w nocy mnie chorobsko rozlozylo i ledwo zyje... a na zajecia musze chodzic... brrr jak ja tego nie lubie.
nadrobilam, krociutko sie wypowiedzialam i uciekam pod kolderke na troszke bo za gozinke jeszcze musze z psem na spacer wyjsc.
Witaj
zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A ja sie odchudzam juz 3 dzien. bez chlebka i bułeczek itd. jak najmniej węglowodanów. Kiedys schudłam 9 kg w 3 miesiące bez jedzenia chleba i mąkopodobnych rzeczy...a teraz musze znowu zgubić bo zorbiłam się smokiem wawelskim w tyłku i udachZawsze mam w miare małe ręce, biust i talie a dół robi się..... szekorki jak sukiennica Chyba pojde na jakis aqua aerobik-ale nie wiem jak tam sie ćwiczy i co robi i jak to wygląda....

Ach,i ja nie lubie świat....zadnych,nawet Bozego Narodzenia (oprócz kolęd w kościele bo jak spiewaja to mi wesoło),ale najbardziej nie lubie łamania sie opłatkiem i składania beznadziejnych życzeń.....
A na swięto zmarłychh nie lubie na cmentarzu być,bo ja jeżdzę na wieś pod Radom, a tam wystarczy przejśc raz a obgadanym sie jest 500 razy.
I jak nie wiesz co robiłeś -jedż na wieś -tam ci odrazu powiedza
Nie trawię wsi! A mój TŻ sobie wymarzył działeczke i dom że budowac bedziemy...tak daleko od Wawy na zadupiu istnym... już to widzę.... ta.... Ja sie tak łatwo nie dam...Ale jak myślę o saloniku z kominkiem, sypialni, tarazie i pięknym poddaszu....eh....
Dobra-marzenia w kieszeń póki co- do roboty marsz najpierw
powodzenia w odchudzaniu. ja muszę zrzucić moje niepotrzebne zbędne kg które się przykleiły i nie chcą odejść. ale niestety nie mam już takiej siły do odchudzania jak kiedyś.
powiem Ci, że teraz w ogóle te święta tracą swój smak. wszystko przez te święta w sklepach. kto to widział 2 listopada choinki, bombki, lampki. brakuje tylko kolęd.
aj. wsie... u mnie, wystarczyło pojawić się na pogrzebie z Tż i już ciotka która prowadzi kronikę rodzinną wpisała, że jestem po ślubie. Tylko skąd ona miała takie informacje. może jeszcze dzieci mam?? chciałabym zobaczyć tą kronikę

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

co do odchudzania t ja jak byłam na diecie to jadłam wszystko, tylko w małych ilościach no ale ruch obowiązkowo. teraz z tym krucho. chciałabym spowrotem wrócić do 59-60 kg. muszę się zmobilizować. tym bardziej, jak chcę założyć tą suknię

pisałyście jeszcze o mieszkaniu. my chcemy kupić mieszkanie teściowej. w ten sposób mielibyśmy 3 pokoje. już nawet planujemy jak się wyremontujemy.
choć kiedyś Adaś wspominał o tym by na początku mieszkać z jego mamą.
ale ja nie chce, mimo że lubię teściową...
chciałabym zamieszkać przed ślubem z adamem. zobaczymy co z tego wyjdzie...

o przypomniałyście mi o graniu wspólnym. my to dawno nie graliśmy razem w nic. a kiedyś graliśmy w eurobiznes albo chińczyka

* * *

a u mnie w pracy ok. mało siedziałam na kasie. prawie cały czas na informacji byłam. jeszcze usłyszałam, że mam się nauczyć jak najwięcej. ciekawe...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

dziękuję za zaproszenia na NK

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:04   #1962
Stysik
Zakorzenienie

Elunka jeszcze tylko jeden dzień i weekend
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
polecam dziennik polecam, tylko troszkę potem ma się ochotę na igraszki, przynajmniej na początku

teraz czytam "Odwet oceanu", Piotra szwagier mi pożyczył (jedynie 900 str )
he he to tak na 3 dni a ciekawe?
Cytat:
aaaa on zas mnie ogrywa hehe masakra.. tego nfs juz ma w jednym paluszku.. w niczym go nie umiem ograc.. a nie sory .... w Wormsach3D rządzę

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

to ebooki da sie za darmo sciagnac?
tak za darmo chociaz trzeba poszukac bo niektore serwisu chca opaty za tego samgo ebooka ktory nic nie kosztuje gdzies indziej
ja nie mam talentu do worms ale jaka druzyne przeciwko facetom bysmy moglu stworzyc jak sie tak uzupelniamy
Cytat:
witam.
jestem nie do zycia. wczoraj w nocy mnie chorobsko rozlozylo i ledwo zyje... a na zajecia musze chodzic... brrr jak ja tego nie lubie.
nadrobilam, krociutko sie wypowiedzialam i uciekam pod kolderke na troszke bo za gozinke jeszcze musze z psem na spacer wyjsc.
zdrowia życzę
Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A ja sie odchudzam juz 3 dzien. bez chlebka i bułeczek itd. jak najmniej węglowodanów. Kiedys schudłam 9 kg w 3 miesiące bez jedzenia chleba i mąkopodobnych rzeczy...a teraz musze znowu zgubić bo zorbiłam się smokiem wawelskim w tyłku i udach...Zawsze mam w miare małe ręce, biust i talie a dół robi się..... szekorki jak sukiennica ...Chyba pojde na jakis aqua aerobik-ale nie wiem jak tam sie ćwiczy i co robi i jak to wygląda....

Ach,i ja nie lubie świat....zadnych,nawet Bozego Narodzenia (oprócz kolęd w kościele bo jak spiewaja to mi wesoło),ale najbardziej nie lubie łamania sie opłatkiem i składania beznadziejnych życzeń.....
A na swięto zmarłychh nie lubie na cmentarzu być,bo ja jeżdzę na wieś pod Radom, a tam wystarczy przejśc raz a obgadanym sie jest 500 razy.
I jak nie wiesz co robiłeś -jedż na wieś -tam ci odrazu powiedza ...
Nie trawię wsi! A mój TŻ sobie wymarzył działeczke i dom że budowac bedziemy...tak daleko od Wawy na zadupiu istnym... już to widzę.... ta.... Ja sie tak łatwo nie dam...Ale jak myślę o saloniku z kominkiem, sypialni, tarazie i pięknym poddaszu....eh....
Dobra-marzenia w kieszeń póki co- do roboty marsz najpierw...
ja tez mam taka figure jakos bardzo nie narzekam ale z 5 kg by mnie ucieszylo ostatnio sobie za duzo pozwalalam, ale to przez tomasa bo on mnie próbuje podtuczyc
a co do wsi to ja mieszkam na wsi i dobrze mi ale to prawda ze kobity na wsi lubia sobie poplotkowac, chociaz tak naprawde to nie zalezy od miejsca zamieszkania, moze sie po prostu o czyms innym plotkuje? ja ograniczam kontakty ze spolecznoscia lokalna wiec nie mam pojecia co oni o mnie wiedza a czego nie szczegolnie z babcia wole nie rozmawiac "o mnie" bo ona taki wiejski szpieg jest i nawet rodziny nie oszczedza
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
za to ja się z TŻetem w drodze powrotnej pokłóciłam i mam doła
dobrze ze juz sobie to wyjasniliscie ja kiedys na spowiedzi uslyszalam ze ktorys swiety mowil zeby nad naszymi klotniami nie zachodzilo slonce jakos zawsze mi sie to przypomina jak sie z tz poprztykam
piekny avar...czekamy na reszte...
Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja tez z moim poklocona
no to teraz się godzimy no moze nie teraz ale jutro ma byc sielanka
Ma.ko eh moja mam tez ma od niedawna cukrzyce i to jakas dziwna mam nadzieje ze z tata bedzie dobrze to prawda z ta placa i praca, dlatego my kobity musimy sie razem trzymac
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
No i dupa nie dąło się zainstalować Windowsa DT i mam znowu Xp ... no ale dobre i to. Już myślałam ze nie zrobi mi z tym dzisiaj i będę odcięta od świata. Się tak przestraszyłam a potem pomyślałam, że głupia jestem skoro tak histeryzuje

Dobranoc dziewuszeczki Jutro jak ogarnę kompa pochwalę sie drożdżówkami bo pyyyyyszne były. Z tym ze wszystko mi już zjedli
oj ty zeby tak wieczorem na drozdzowki kusic

Dobranoc Kobity

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:06
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:07   #1963
niunia32
Zakorzenienie

Dobranoc

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-29, 23:14   #1964
conslusion
Rozeznanie

Mi się marzy domek. Jeśli po studiach wrócę w rodzinne strony, to kto wie, może się uda. Natomiast jeśli osiądziemy w Krakowie lub innym dużym mieście - marzenie ściętej głowy. Przynajmniej w perspektywie najbliższych kilkunastu lat.

Też nie lubię tych świąt w sklepach na 2 miesiące przed. Ale święta same w sobie zazwyczaj są bardzo fajne. Mam dużą rodzinę, wielu kuzynów, zwłaszcza za granicą, więc jak przyjeżdżają na święta, to jest okazja do spotkania się. Chociaż już nie jest jak dawniej, bo wszyscy zakładają swoje rodziny itd.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

[QUOTE=Stysik;14991569
dobrze ze juz sobie to wyjasniliscie ja kiedys na spowiedzi uslyszalam ze ktorys swiety mowil zeby nad naszymi klotniami nie zachodzilo slonce jakos zawsze mi sie to przypomina jak sie z tz poprztykam
[/QUOTE]
Też gdzieś to kiedyś usłyszałam i mocno utkwiło mi w pamięci. Póki co, udaje nm się do tego stosować.
Stary 2009-10-29, 23:34   #1965
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:50   #1966
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Madabell - śliczną masz córeczkę

Joanwi - ciekawy pomysł na pracę Ja właśnie szukam pomysłu na temat na licencjacką

Cytat:
Napisane przez _kasicka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2011
Jestem od niedawna na tym forum ale przyznam szczerze że jak tylko mam chwile czasu to siedze i czytam. Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć.
Ja również wychodzę za mąż w 2011 a dokładnie 9 lipca
Ze spraw organizacyjnych to mamy już zarezerwowaną sale, orkiestre, kamerzyste i kucharke.
Pozdrawiam.
Witaj

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
A Wy zastanówcie się jak rozwiązać mój problem z datą bo póki co to jestem w kropce czy upierać się przy tym terminie czy zmienić a wcześniejszy.
Zmieniłabym na wcześniejszy.

Cytat:
dziewczyny a jakie stosujecie metody antykoncepcji ?
Wcześniej były gumy, a od ok 2 lat tabsy - czasami mam humory, a libido w ogóle nie spadło, czasami nawet za wysokie , wiadomo czasami mam obawy czy będziemy mogli mieć dzidziusia, ale czas pokaże...

Lekarz na początku wypisał mi na 2-3 opakowania, a jak się okazało że wszystko jest w porządku to zaczął na 6 opakowań, a teraz jak idę po nowe to przy okazji robię badania i nie muszę latać co chwilę

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Też znam taką dziewczynę, która panicznie boi się ciąży i oprócz tabsów używają gumek. Dobrze, że nie zakładają po 3 na raz

Cytat:
Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, w ubiegłym tygodniu dostałam próbki zaproszeń. Z trzech różnych firm.
A jakie to firmy ? Bo ja dostałam z 1 i tak średnio mi się podobają.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ciekawe w ogóle jak tam Jenny Miała porozmawiać w TŻ i jakoś się nie odzywa
Dzięki za troskę Nie odzywałam się, bo przez całe 2 dni nie mieliśmy dostępu do neta, przez jakąś awarię

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:51
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 23:50   #1967
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta

Edytowane przez madabell
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:52
Stary 2009-10-30, 00:10   #1968
conslusion
Rozeznanie

Moja mama zawsze mi powtarza, że takie mieszkanie ze sobą przed ślubem niczego nie daje. Bo jak się dwoje ludzi kocha, to się nie rozstaną z powodu porozrzucanych skarpetek i nie opuszczonej deski klozetowej, tylko się będą docierać. A równie dobrze można to robić po ślubie. Wtedy nawet łatwiej, bo się walczy o związek bardziej, niż przed ślubem. Przed ślubem są łatwiejsze rozwiązania, jak choćby rozstanie.
Natomiast taką prawdziwą próbą i sprawdzianem dla pary jest wg niej pojawienie się dziecka, bo wtedy życie wywraca się do góry nogami.

Myślę, że coś w tym jest. W każdym razie ja nie stawiam sobie czy nam takich warunków: bez wcześniejszego mieszkania nie ma ślubu. A jak wyjdzie, to się okaże.

Czeka na mnie kolejna sterta prasowania, ale chyba już nie dziś. Jakaś śpiąca jestem.
Stary 2009-10-30, 00:19   #1969
JennyAniolek
Zakorzenienie

Kucze miałam już napisanego kolejnego posta, ale skasował mi się Jestem na 60 stronie, ale nie mam już dziś siły. Idę zaraz spać, bo rano jadę znów z Piotrkiem do pracy mu pomóc (wczoraj (czw) też byłam) Odezwę się wieczorem, o ile znów nie będzie jakiejś awarii Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 00:22   #1970
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta
Stary 2009-10-30, 00:33   #1971
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Jestem tylko na chwileczke. Wrocilam do domu, jestem ledwo zywa..strasznie ciezki dzien mialam:/ jeszcze jakies przeziebienie mnie chyba bierze, bo cos mnie miesnie zaczynaja bolec i ogolnie jakas slaba jestem

Kolokwium z tamtego tygodni zaliczylam..jedno z glowy..a dzisiejsze bylo jeszcze gorsze..ale sie nad nami pastwia..ehh..student na piatym roku jest trudny do wyeksploatowania..

Jutro ponadrabiam wszystko, a na razie musze sie wreszcie wyspac
Dobranoc

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:19   #1972
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry Piątek

Nadrobiłam Was po wczorajszej pracy - dawno tak nie miałam, ale wychodzi to siedzenie na wizażu w pracy

O czym Wy tu pisałyście
Ksywki - Łukasz mówi do mnie "Dziubeczku", "Kochanie", "Bąbelku", a ja do niego "Misiu"

Co mamy grube - ja ma grube uda i szerokie biodra, a biust mizerny. Przy wzroście 162 cm ważę o zgrozo 61 kg - mówią, że nie widać, ale ja i mama widzimy Od poniedziałku ćwiczenia i jakaś dieta oczyszczająca na początek, a potem MŻ Cel 55 kg I chyba spróbuję South Beach jak tak zachwalacie

Mieszkanie z teściami - z moimi na pewno nie, bo za daleko, ale może z moimi rodzicami na początek, ale chyba nie da rady, bo dom mały. Więc chyba sami tak jak teraz i w sumie dobrze - za dużo sie nasłuchaliśmy o wtrącaniu się teściów
A domek mi się marzy Już projekt wybraliśmy. Ostatnio sprawdzałam czy kredyt na dom dostaniemy - nie dostaniemy Czyli po ślubie bardziej realne będzie mieszkanie, a o domku później pomyślimy

Rocznice ślubu rodziców - moi 20 sierpnia 2011 będą mieć 28 rocznicę ślubu i bardzo chciałam mieć ślub w ten dzień, ale już był termin zajęty na sali

Gry - Łukasz gra w PESa, a ja mu kibicuję, bo sama w noge grać nie umiem. Ale mówi, że jak siedzę obok to mu lepiej idzie

Wieś - ja mieszkam na wsi i normalnie nienawidze tych plotkar Ale mam je w I niestety moja babcia przoduje w tym gronie A w zeszłym roku byłam już po ślubie i w ciąży

Święta - im jestem starsza tym mniejsze robią na mnie wrażenie i poza zmęczeniem to nic innego nie czuję, żadnej magii nic
------------------------------------------------------------------
Karolinusienka piękne te wiązanki, ale moja mam też takie robi Brawo za talent

Cobra dzięki za przepisy

Lusesita super to zdjęcie na avatarku

Senira zdrówka

Ma.ko Elunka trzymam kciuki za zdrowko Waszych tatków
Mój też schorowany i w dodatku leniuch, bo do pracy nie chce iść

Zgadzam się z niesprawiedliwością co do zarobków. Zastanwiam się albo nad zmianą albo po ślubie wyjedziemy z Łukaszem z Kielc - zobaczymy.
I wiecie, że nie dostałam jeszcze 30% wypłaty z września

A botków póki co nie pokażę Aparatu nie mam

Odstawiam tabletki - wczoraj już nie wzięłam. Dlatego, że mam wiecznie doła, brak ochoty na seks i wielką

Miłego dnia

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:35   #1973
niunia32
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-30, 08:37   #1974
isabele
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Ja już w pracy, ale dziś wychodze wczesniej może już około 13 Jedziemy dziś do domku a nawet się nie spakowałam wczoraj

miłego dnia kobitki życzę

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:51   #1975
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
W avatarze mam zdjęcie z sesji nie moge go umieścic w załączniku, nie wiem czemu.........cos sie wiesza
piękne zdjęcie

Cytat:
he he to tak na 3 dni a ciekawe?
nie wiem dokładnie co do której książki się odnosi ale dziennik mi dwa dni zajął, polecam bardzo, bo książka też opowiada o uczuciach kobiety o jej przejściach i związkach z różnymi facetami,
natomiast "Odwet oceanu" pewnie mi zajmie 2 tygodnie, bo ja jakoś niby nic nie robię, a czas mi umyka
Teraz wrócił Piotrek to wiadomo, poza tym ja duuuuużo czasu z rodzicami spędzam i jeszcze z kotem

Cytat:
Moja mama zawsze mi powtarza, że takie mieszkanie ze sobą przed ślubem niczego nie daje. Bo jak się dwoje ludzi kocha, to się nie rozstaną z powodu porozrzucanych skarpetek i nie opuszczonej deski klozetowej, tylko się będą docierać. A równie dobrze można to robić po ślubie. Wtedy nawet łatwiej, bo się walczy o związek bardziej, niż przed ślubem. Przed ślubem są łatwiejsze rozwiązania, jak choćby rozstanie.
Natomiast taką prawdziwą próbą i sprawdzianem dla pary jest wg niej pojawienie się dziecka, bo wtedy życie wywraca się do góry nogami.

Myślę, że coś w tym jest. W każdym razie ja nie stawiam sobie czy nam takich warunków: bez wcześniejszego mieszkania nie ma ślubu. A jak wyjdzie, to się okaże.
myślę że masz sporo racji
dużo ludzi mi powtarza że zmienia się wszystko po narodzinach dziecka tak naprawdę, prawdziwa rewolucja
a jeśli ludzie się kochają to jakoś muszą się dogadać we wspólnym mieszkaniu

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Odstawiam tabletki - wczoraj już nie wzięłam. Dlatego, że mam wiecznie doła, brak ochoty na seks i wielką
ale mam nadzieję że poczekałaś do końca opakowania?

coś pochmurno się robi
ale jest piątek i to najważniejsze
rano w pracy coś net mi się zwiesił i już byłam bliska załamania
ale coś powciskałam, zresetowałam kompa, sprawdziłam te modemy, kabelki, poczarowałam coś i git
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:33   #1976
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj z Piotrusiem do kina nie doszliśmy hehhee zaczeliśmy pożegnanie i nam tak jakoś zeszło hehehe

dzisiaj sie z nim bede widziec tylko na chwilke bo o 3 w nocy wyjezdzaja juz mi sie za nim teskni ehhhh

zaproszenie wybrał jak dorwe aparat to zrobie fotke i wrzuce sie pochwalić i wiązanki bardzo mu sie podobały, nawet nie zdażył się rozebrać a ja już go zaciągnęłam do pokoju zeby sie pochwalić hehehe

w załączniku wrzucam moje próbki zaproszeń i innych gadżetów
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:38   #1977
MiciaKicia
Zakorzenienie

Witajcie w ten mglisty, zimny poranek brrr ...

Wrocilam wlasnie z pracy hihi po drodze zapiekanke sobie zjadlam mniam mniam
jak dobrze ze przez 2 dni zas nie bede wstawac tak wczesnie eh mialam taki kryzys dzis przy wstawaniu ze szok... a wczoraj mialam taki bol gloowy ze tylko ketonal pomogl
narazie nie mam zadnych pl;anow oprocz solarium ale nie wiem o ktorej pojde :P

Lusesita... ale avatar

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:49   #1978
T'ai
Zakorzenienie

a u mnie wyszło przed chwilą słońce MiciaKicia zapraszam do mnie

kurcze wszyscy mówią że wyglądamy z Piotrem jak rodzeństwo
nie wiem czy to dobrze czy źle
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:50   #1979
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie wyszło przed chwilą słońce MiciaKicia zapraszam do mnie

kurcze wszyscy mówią że wyglądamy z Piotrem jak rodzeństwo
nie wiem czy to dobrze czy źle
podobno dobrze jak para jest do siebie podobna
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:54   #1980
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
albo czosnek
Uwielbiam czosnek Niestety B. jest bardzo wrażliwy na jego zapach i smak, więc muszę uważać co wrzucam do potraw, ktore on ma zjeść. Wogóle uwielbiam różnego rosdzaju zioła i przyprawy
A moje ukochane śledzie pod pierzynką to jem tylko jak mam się z B. nie zobaczyć, bo tego by chyba nie przeżył

Cytat:
Ok, tyle już napisałam, więc skończę. W sumie co mi tam.
Tż pomógł mi pozbyć się najwiękzego kompleksu mojego życia, a mianowicie odstających uszu.

Nigdy nikomu nie mówiłam, jak się źle z nimi czuję, zasłaniałam włosami i udawałam, że jest ok. Ale po kilku latach związku wreszcie udało mi się poruszyć ten temat z Tż. Na początku oczywiście mówił, że wymyślam, taka mu się podobam, mam nic nie zmieniać. Ale coraz częściej wspominałam o zabiegu: że bardzo chcę, że zrobię, że koniecznie przed ślubem. Ze 2 lata tak mędziłam.
I pewnego dnia Tż przyszedł do mnie z całą sumą i kazał umawiać się na wizytę.

A już po wziął wolne w pracy i wspaniale opiekował się mną.
Ojej, cudowny mężczyzna

Cytat:
45 kg? wow, tyle to chyba ważyłam w I klasie liceum
Ja przez liceum i studia oscylowałam między 44 - 46 kg. Teraz mam kilka więcej. Mam nadzieję, że niedługo będzie kilka mniej

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

po pierwsze zapraszam na herbatkę cytryną

a po drugie miałam wstawić te bukieciki które dostałyśmy z mamą od naszej koleżanki z grupy z aquaaerobiku.

ten pojedynczy kwiatek to mój, bukiecik od mamy

zabieram się powoli za przygotowywanie obiadu
Super bukieciki Po prostu śliczne
A herbatką z cytrynką to nie pogardzę Właśnie piję jakąś z serii FIT, co pachnie jak cytrynowa bo ma dużo skórek cytrusowych w sładzie

Cytat:
dzien dobry
czuje sie o niebo lepiej
nawet z rana (czytaj 6.30 ) pojechalam na gielde kwiatowa po kwiatki do wiazanek i kupilam ale za malo lisci i teraz 3 wiazanki sa bez nich hehehe i czekaja do jutra jak znowu pojade i dokupie to co mi potrzebne hmmm czemu ja wiecej tego nie kupilam i w ogole Piotrka mama chciala zebym robila wiazaki u niego w domu bo gdzie ja w blokach bede robic(nie wazne, ze robie co roku i jakos dawalam rade wiec teraz tez dalam ) zreszta ja nie lubie jakby ona stala i sie patrzyla, bo ona jakies 10 lat temu robila z mezem na handel wiazanki wiec wiecie co by bylo hehhee a tak to w ciszy i spokoju je zrobilam tzn 2 skonczylam a 3 stpoja na pol zrobione i czekaja do jutra w zalaczniku-wiazanki
Piękne te wiązanki Masz talent

Cytat:
zaproszenie dam jak Piotrek wybierze ktore hehehe hmm co do personalizacji to sama nie wiem, ale chyba tak na pewno dla osob, o ktorych wiem, ze na 1oo% beda zaproszone wiec najblizsza rodzinka na pewno

co do odczucia po obronie-to tak troszke dziwno mi, ze sie studia skonczyly za rok ide na podyplomowe, a w tym roku pojde chyba na kurs-kosztoryzowanie robot budowlanych moze mi sie przydac do przyszlej pracy, ale to z tata musze porozmawiac, bo onby sponsorowal hehhee
Koniecznie pochwal się zaproszeniami
Ja też po skończeniu studiów mam taką pustkę... Ale na razie nie zaczynam nic następnego. Może za jakiś czas kurs albo podyplomówka...

Cytat:
Elunka, Bambusiek i Nicolaa też w pracy
Dzięki za pamięć

Cytat:
zaakceptowane

aaa powiem wam dziewuszki newsa
Moja kuzynka wygrala program "Gotowi na ślub" wiedzialam ze wygraja bo to fajna parka jest slub biora w przyszlym roku i beda brac udzial w finale gdzie do wygrania jest mieszkanie lub dom i pewnie tez wygraja
No no raz chyba oglądałam urywek tego programu, ale jak dasz cynka na Twoją kuzynkę to koniecznie całość

Cytat:
Ja kiedyś wziełam udział w rozmowach wtoku oraz byłam statystą w Detektywach
Super

Ja też kiedyś statystowałam... W "Psim sercu", z Magdaleną Wójcik i Marcinem Dorocińskim

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja dopiero z pracy wróciłam! ciężko. jakaś awantura wisi u nas w ydziale w powietrzu, bo od rana szef tylko mruczał i mruczał! ale jutro wspaniałomyslnie dostałam dzień wolny i jadę teżeta odwieźć na lotnisko. jedzie na szkolenie dwu tygodniowe. chciał mnie zabrać ze sobą, ale ja zaś urlopu tak długiego nie dostałam. nie ma tak dobrze! ale teraz szef będzie miał przekichane, bo chłopa nie będę miała w domu, to będę sie na nim wyżywała! w końcu kobiecie w ciąży też sie coś od życia należy!
Oby atmosfera się oczyściła

Cytat:
witam.
Zdrówka

Cytat:
czasem sobie leżymy i Piotrek marudzi że szkoda iż nie mogę zostać na noc na co zawsze mu odpowiadam: "Jeszcze się tyle razem naśpimy że ci bokiem wyjdzie" hehe dokładnie tak samo
U nas jest na odwrót, bo to on ode mnie musi iść i mi mówi to, co Ty Piotrkowi

Cytat:
Ślicznie, już po tym zdjęciu widać, że sesja udana
------------------------------------------------------

A nam do ślubu zostało równo PÓŁTORA ROKU

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości