![]() |
#2251 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
Cytat:
![]() lubie takie historyjki ![]() Cytat:
![]() padlam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aniu kochana ![]() a watek wlasnie widzialam na dole, ale nie zagladam ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 08:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
PIP.
|
nic tam ciekawego nie ma i tak.
ciekawszy watek o TII jest u nas w klubie ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() i Ty tez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Ci wezme ![]() nie osikalam, nie martw sie ![]() kurde, ale teraz palnelas z kamuszka ![]() ![]() Cytat:
![]() Piterek biedaczek ![]() a jeszcze Ty mialas isc ze soba do lekarza tak? i dzien dobry ![]() ![]() ja na rano zamawiam seans jeszcze na 9 pojdziemy ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 08:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
ja narazie odstawiona na dalszy plan, ale upewniłam się, ze to nic groźnego.. leczę na własną rekę, narazie jest OK, nie mniej jednak wizyta i tak mnie czeka..
Piotrusia właśnie usypiam na 1 drzemkę, jak wstanie to jedziemy w sam raz na wizytę, chcę żeby obejrzał go lekarz.. bo to nie przelewki u tak małych dzieci.
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze u Ciebie lepiej, nic sie nie martw ![]() zrobilam na 9 rano jeszcze rezerwacje, bo sala pusta prawie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
No a jakże by inaczej
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry ![]() ![]() Kawa z rana plus śmietana ![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak to dobrze mieć wolny dzień... ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
Motylku, będę będę
![]() ![]() Piterek będzie w tym czasie w moich myślach na 100%, ale będę spokojna, bo zostanie z moją mamą, a dwa będę też po lekarzu, wiec zacznę też odpowiednie leczenie.. Witaj Pisarko ![]() ![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane, hurtem Wam daje buzi
![]() i milego dnia zycze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odetchnęłam z ulgą... ![]() ![]() A ja Ci również miłego dnia życzę ![]() ![]()
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Anisu dziekuje za Cry
![]() mi w glowie od rana chodzi piosenka i ja spiewam Orla cien i jak zwykle poczytujac watek co z tego wyszlo Olka cien widzialam Olka cien do gory wzbil sie niczym wiatr norka to jego swiat bedzie tanczyl w swietle lamp poglaskam go jak mysia zatanczymy jak marcysia ![]() bedzie mial tu swoj dom to jest wlasnie jego schron i wielka chrapke na niego mam choc Olka juz ciagnie do innych dam jego czas jego blask przycmi nas az do samych gwiazd kochamy Cie jak nikt dotad bedziemy z Toba nawet pod prad tu Twoje miejsce, tu Twoj dom pamietaj zawsze jestes jak grom i tak bez konca moglabym pisac o Olku i i jak w dym poszlabym za nim jak maly mim tratatatatatatata ![]() i wychodzi najlepiej jak sie spiewa do muzyki orla cien ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
PIP.
|
oooo, hej Spiochy
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w domu jak zaczne pisac o Olku, to chyba malz mnie wystawi za drzwi i powie: zastanow sie nad soba ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() a sluchajcie jaki numer ![]() moj TZ widzial sie ze swoja kumpela i cos tam sie jej zaczal zalic, ze ja wiecznie o Majkolu, ze na TII go zaciagnelam, ze kalendarz chce z nim itp.. a ona takie " ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
mialam caly tydzien napisac i ciagle zapominalam czy ktoras widziala A.Chylinska u Szymona w poniedzialek, bo lalam z niej normlanie.
opisywala jak ten teledysk nagrywala, ze na obcasach w ogole nie mogla, to caly czas byl w skarpetkach, a ten mokry kawalek z woda, to w misce stala. I mowila, ze dla syna ma taka we framudze hustawke i jak swoje puszczala mu piosenki to wyl, a przy takai : nananana, bylo ok, wiec musiala dla niego ![]() a jak zaczela opowiadac jak byla zakochana w Thomasie Andersie i tam gdzie mial zdjecia z zona Linda, to ona na tym pisala Aga , normalnie mi sie nibylandkami skojarzylo i miloscia do Majka, ![]() i do Pawla Stasiaka milosc miala taka nastolatkowa, a szymon go zaprosil, pasc z niej mozna bylo normalnie ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() tak mamy swieta racje ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||
PIP.
|
a w ogole to zajrzyjcie sobie na youtuba, bo w moich hurtowych odpowiedziach przy nadrabianiu to zniknelo, a naprewde fajne chlopaki z tych Take 6
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz popatrzylam, nooo, fajne chlopaki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i po koncercie cos tam gadamy, moja mama mowi o tym kolesiu, ktory spiewal basem, a na koncercie mial koszule w kwiaty "a ten w koszuli w kwiaty to mial niesamowity glos, taki dudniacy, nie?"; Gosia "yyy.. a to nie wiem.. ale ten obok niego mial boskie buty ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
groszek mysli Załącznik 2617696
i ja mysle Załącznik 2617697jak Was tu dzis troche rozbawic, bo dni zadumy sie zblizaja, to troszku pohamowac trzeba bedzie wasze apetyty ![]() i mam nadzieje, ze uda sie cos wymyslic Załącznik 2617701 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
PIP.
|
na RMFie Beat it
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale siostra dobra ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ja mam za sciana jakies bit, bo wkurzaja mnie glosnym gadaniem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI, ja dziś znów praca w większości nie przy komputerze.
Więc Was całuję i znikam. Będę zaglądac ![]() ![]() ![]()
#2273 | |
Zakorzenienie
|
idac spac w nocy, juz po 3 bylo, zawsze robie przeglad TV i fajny film znalazlam "Jan na drzewie", polski, ogolnie jest o facecie, co jest po 40, lekarz i stwierdzil, ze zona tylko mysli o karierze i kasie, on ma dosyc takiego zycia i z domu sie wyprowadzil na dzrewo dab. Akurat widzialam kawalek, jak on na tym drzewie, a jego zona z siostra przy stoliku i gadaja, a pod dzrewem szwagier.
I ta siostra mowi tak: ze kiedys ludzie mniej mieli i z malych rzeczy sie cieszyli, a teraz tylko kasa i nic juz nie cieszy, szwagier na to, ze 6 na 10 ludzi zyje w stresie, a reszta : reszta w Londynie, jak na ujowal na Tv, ze tylko politycy popaprani i takie tam. I tak zona w koncu mowi, z ema kolege co zrezygnowal z dobrej pracy poszedl do takie fundacji co zwierzetom pomagaaj i teraz malpki, motylki i zabki mu w glowie. a On na to: a to ten Twoj Olo, Pan Olus, jak to uslyszalam to padlam i mysle cos w tym jest bo Olo mysli o motylkach ![]() no i w sumie bardzo zastanawiajacy film nad zyciem naszym ![]() ale Olek jest wszedzie ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() i milego dzionka zycze kochana ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
PIP.
|
ooo rany zapomnialam na smierc o tych fotach
![]()
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chorutka jestem, mooooje gardełko ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
ja tez, ale postaram się dzisiaj wysłać
![]()
#2277 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uśmiałam się z samego rana ![]() ![]() ![]() Aniu.... ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie wiem.. mówiła tylko, że nie ma nastroju tu zaglądać na razie. Wymieniłam z nią dosłownie 2 wiadomości. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Anisiu zdrówka życzę Twojemu berbeciowi i cierpliwości Tobie ![]() Witoooooooooooooooooooooo oooojcie z samego rana ![]() Domofon mnie obudził ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dziewczęta... Uważajcie. Trzymajcie dupki na wodzy.. jesteśmy obserwowane! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ilios, dziękuję za linki. Wzruszyłam się Smile... Tak za***iście boję się jutra.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki, które przyszły
![]() Mnie tu więcej dziś na tym forum nie ma, niż jestem. A jeszcze mam tyle do załatwienia przed kinem,że padam ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Czyli jednak takie zdjęcie jest... To znaczy,że nadzieja,że żyje ma odejść w siną dal ? ![]() ![]()
![]() |
#2279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
to gdzie to poszlo
![]() wczoraj cos nie moglam do Ciebie tego wyslac, a potem niby poszlo , podaj meila jeszzce raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.