|  2009-10-30, 09:14 | #2251 | ||||||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XI

Cytat: 
  lubie takie historyjki  Cytat:  padlam  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Aniu kochana  ( dolaczam sie do tego ) a watek wlasnie widzialam na dole, ale nie zagladam   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:44 | ||||||
|     | 
|  2009-10-30, 09:17 | #2252 | |
| PIP. | 

nic tam ciekawego nie ma i tak. ciekawszy watek o TII jest u nas w klubie  ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat: 
  biedny Piterek  i Ty tez   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2009-10-30, 09:20 | #2253 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ja Ci wezme  nie osikalam, nie martw sie  kurde, ale teraz palnelas z kamuszka  , no pewnie, ze ona i dziewuszka i zboczuszka, ale przede wszytskim kamuszka  Cytat: 
  Piterek biedaczek  a jeszcze Ty mialas isc ze soba do lekarza tak? i dzien dobry  i i mam nadzieje, ze bedzie dobry  ja na rano zamawiam seans jeszcze na 9 pojdziemy   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:21 | ||
|     | 
|  2009-10-30, 09:27 | #2254 | 
| Zakorzenienie | 

ja narazie odstawiona na dalszy plan, ale upewniłam się, ze to nic groźnego.. leczę na własną rekę, narazie jest OK, nie mniej jednak wizyta i tak mnie czeka..  Piotrusia właśnie usypiam na 1 drzemkę, jak wstanie to jedziemy w sam raz na wizytę, chcę żeby obejrzał go lekarz.. bo to nie przelewki u tak małych dzieci. 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2009-10-30, 09:33 | #2255 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  dobrze, ze u Ciebie lepiej, nic sie nie martw  zrobilam na 9 rano jeszcze rezerwacje, bo sala pusta prawie  i lepiej w sumie nam pasuje, bo my mieszkamy po drodze na cmentarz i teraz straszne korki sa, policja stoi,  tak pojdziemy rano, potem zrobimy  zakupy, wrocimy do domu i tyle.... 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2009-10-30, 09:45 | #2256 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

No a jakże by inaczej     Cytat: 
  Dzień Dobry    Kawa z rana plus śmietana     
				__________________ | |
|     | 
|  2009-10-30, 09:46 | #2257 | 
| Zakorzenienie | 

Dzień dobry   Jak to dobrze mieć wolny dzień...   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2009-10-30, 09:49 | #2258 | 
| Zakorzenienie | 

Motylku, będę będę   Obiecałam Majkowi, że przyjdę no i Wam  Piterek będzie w tym czasie w moich myślach na 100%, ale będę spokojna, bo zostanie z moją mamą, a dwa będę też po lekarzu, wiec zacznę też odpowiednie leczenie.. Witaj Pisarko  co do wolnego dnia, to Cie rozumiem, też dzisiaj taki wolny dzień mam  szkoda, że Piterkowski chory, no ale jakoś to będzie 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2009-10-30, 09:52 | #2259 | 
| Zakorzenienie | 

czesc kochane, hurtem Wam daje buzi   i milego dnia zycze   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2009-10-30, 09:58 | #2260 | |
				 | 

Witaj Kochana     Cytat: 
  więc potrójna siła leczenia  Odetchnęłam z ulgą...    A ja Ci również miłego dnia życzę     
				__________________ | |
|     | 
|  2009-10-30, 10:02 | #2261 | 
| Zakorzenienie | 

Anisu dziekuje za Cry   mi w glowie od rana chodzi piosenka i ja spiewam Orla cien i jak zwykle poczytujac watek co z tego wyszlo Olka cien widzialam Olka cien do gory wzbil sie niczym wiatr norka to jego swiat bedzie tanczyl w swietle lamp poglaskam go jak mysia zatanczymy jak marcysia  bedzie mial tu swoj dom to jest wlasnie jego schron i wielka chrapke na niego mam choc Olka juz ciagnie do innych dam jego czas jego blask przycmi nas az do samych gwiazd kochamy Cie jak nikt dotad bedziemy z Toba nawet pod prad tu Twoje miejsce, tu Twoj dom pamietaj zawsze jestes jak grom i tak bez konca moglabym pisac o Olku i i jak w dym poszlabym za nim jak maly mim tratatatatatatata  i wychodzi najlepiej jak sie spiewa do muzyki orla cien   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 10:04 | 
|     | 
|  2009-10-30, 10:09 | #2262 | |
| PIP. | 

oooo, hej Spiochy   ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat: 
  ja wczoraj slyszalam w radiu i tez mi sie skojarzylo z Olkiem od razu  i nawet tez mialam mysl, zeby swa wersje napisac, ale nie mialam czasu    
|     | 
|  2009-10-30, 10:11 | #2263 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale w domu jak zaczne pisac o Olku, to chyba malz mnie wystawi za drzwi i powie: zastanow sie nad soba   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2009-10-30, 10:15 | #2264 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  a sluchajcie jaki numer  moj TZ widzial sie ze swoja kumpela i cos tam sie jej zaczal zalic, ze ja wiecznie o Majkolu, ze na TII go zaciagnelam, ze kalendarz chce z nim itp.. a ona takie "  nie gadaj tak bo ja tez kocham Majkela i Monika ma swieta racje!!!!!!!!!!!"   
|     | 
|  2009-10-30, 10:16 | #2265 | |
| Zakorzenienie | 

mialam caly tydzien napisac i ciagle zapominalam czy ktoras widziala A.Chylinska u Szymona w poniedzialek, bo lalam z niej normlanie. opisywala jak ten teledysk nagrywala, ze na obcasach w ogole nie mogla, to caly czas byl w skarpetkach, a ten mokry kawalek z woda, to w misce stala. I mowila, ze dla syna ma taka we framudze hustawke i jak swoje puszczala mu piosenki to wyl, a przy takai : nananana, bylo ok, wiec musiala dla niego  a jak zaczela opowiadac jak byla zakochana w Thomasie Andersie i tam gdzie mial zdjecia z zona Linda, to ona na tym pisala Aga , normalnie mi sie nibylandkami skojarzylo i miloscia do Majka,  i do Pawla Stasiaka milosc miala taka nastolatkowa, a szymon go zaprosil, pasc z niej mozna bylo normalnie  ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat: 
  tak mamy swieta racje   
|     | 
|  2009-10-30, 10:18 | #2266 | ||
| PIP. | 

a w ogole to zajrzyjcie sobie na youtuba, bo w moich hurtowych odpowiedziach przy nadrabianiu to zniknelo, a naprewde fajne chlopaki z tych Take 6   Cytat: 
 ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat: 

__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||
|     | 
|  2009-10-30, 10:21 | #2267 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ale juz popatrzylam, nooo, fajne chlopaki   
|     | 
|  2009-10-30, 10:26 | #2268 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  to u nas rodzinne.. i w dodatku tez w tym z bad  , chociaz jak ona miala 5 lat to byl '95 rok  ] no wiec bardzo sie jej podobalo.. i ona ogolnie bardzo bardzo zwraca uwage na to jak faceci sie ubieraja. ale z kolei z muzycznych rytmow to slucha R'n'B  a oni tacy jazzujacy byli. no i po koncercie cos tam gadamy, moja mama mowi o tym kolesiu, ktory spiewal basem, a na koncercie mial koszule w kwiaty "a ten w koszuli w kwiaty to mial niesamowity glos, taki dudniacy, nie?"; Gosia "yyy.. a to nie wiem.. ale ten obok niego mial boskie buty  "     
|     | 
|  2009-10-30, 10:28 | #2269 | 
| Zakorzenienie | 

groszek mysli Załącznik 2617696 i ja mysle Załącznik 2617697jak Was tu dzis troche rozbawic, bo dni zadumy sie zblizaja, to troszku pohamowac trzeba bedzie wasze apetyty  i mam nadzieje, ze uda sie cos wymyslic Załącznik 2617701   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-10-30, 10:28 | #2270 | 
| PIP. | 

na RMFie Beat it      
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2009-10-30, 10:30 | #2271 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale siostra dobra  ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ja mam za sciana jakies bit, bo wkurzaja mnie glosnym gadaniem   
|     | 
|  2009-10-30, 10:36 | #2272 | 
| Zakorzenienie | 

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI, ja dziś znów praca w większości nie przy komputerze. Więc Was całuję i znikam. Będę zaglądac     
				__________________ | 
|     | 
|  2009-10-30, 10:38 | #2273 | |
| Zakorzenienie | 

idac spac w nocy, juz po 3 bylo, zawsze robie przeglad TV i fajny film znalazlam "Jan na drzewie", polski, ogolnie jest o facecie, co jest po 40, lekarz i stwierdzil, ze  zona tylko mysli o karierze i kasie, on ma dosyc takiego zycia i z domu sie wyprowadzil na dzrewo dab. Akurat widzialam kawalek, jak on na tym drzewie, a jego zona z siostra przy stoliku i gadaja, a pod dzrewem szwagier. I ta siostra mowi tak: ze kiedys ludzie mniej mieli i z malych rzeczy sie cieszyli, a teraz tylko kasa i nic juz nie cieszy, szwagier na to, ze 6 na 10 ludzi zyje w stresie, a reszta : reszta w Londynie, jak na ujowal na Tv, ze tylko politycy popaprani i takie tam. I tak zona w koncu mowi, z ema kolege co zrezygnowal z dobrej pracy poszedl do takie fundacji co zwierzetom pomagaaj i teraz malpki, motylki i zabki mu w glowie. a On na to: a to ten Twoj Olo, Pan Olus, jak to uslyszalam to padlam i mysle cos w tym jest bo Olo mysli o motylkach  no i w sumie bardzo zastanawiajacy film nad zyciem naszym  ale Olek jest wszedzie  ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat: 
  i milego dzionka zycze kochana   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-30, 10:44 | #2274 | 
| PIP. | 

ooo rany zapomnialam na smierc o tych fotach    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2009-10-30, 10:45 | #2275 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Chorutka jestem, mooooje gardełko   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-10-30, 10:49 | #2276 | 
| Zakorzenienie | 

ja tez, ale postaram się dzisiaj wysłać    
|     | 
|  2009-10-30, 11:09 | #2277 | |||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Uśmiałam się z samego rana  Oj Anka Anka.. co z Ciebie wyrośnie    Aniu....  Cytat: 
    A nie wiem.. mówiła tylko, że nie ma nastroju tu zaglądać na razie. Wymieniłam z nią dosłownie 2 wiadomości. Cytat: 
       Cytat: 
  Anisiu zdrówka życzę Twojemu berbeciowi i cierpliwości Tobie  Witoooooooooooooooooooooo oooojcie z samego rana  Domofon mnie obudził  i tak nie wstałam żeby odebrać  ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dziewczęta... Uważajcie. Trzymajcie dupki na wodzy.. jesteśmy obserwowane!      ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ilios, dziękuję za linki. Wzruszyłam się Smile... Tak za***iście boję się jutra..    ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat: 

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | |||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-10-30, 11:13 | #2278 | |
				 | 

Witam dziewczynki, które przyszły   Mnie tu więcej dziś na tym forum nie ma, niż jestem. A jeszcze mam tyle do załatwienia przed kinem,że padam  ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat: 
 Czyli jednak takie zdjęcie jest... To znaczy,że nadzieja,że żyje ma odejść w siną dal ?    
				__________________ | |
|     | 
|  2009-10-30, 11:14 | #2279 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 No własnie  a ja tu sama do siebie piszę!!!  Cytat: 

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | ||
|     | 
|  2009-10-30, 11:15 | #2280 | 
| Zakorzenienie | 

to gdzie to poszlo   wczoraj cos nie moglam do Ciebie tego wyslac, a potem niby poszlo , podaj meila jeszzce raz   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

ale od razu ich bardziej polubilam, skoro w swoich inspiracjach muzycznych go maja
 ale od razu ich bardziej polubilam, skoro w swoich inspiracjach muzycznych go maja