|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Siema siema Ciebie to ja tez cos kojarze za czasów mojej swietlnosci w swiecie marków
|
#2282 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleka musisz poszukać gdzieś, może w Irlndii te z coś takiego znajdzie..Albo zastąp czyms tamtejszym..Nie wiem jakąś masą karmelową? Może mają coś w tym stylu ![]() Cytat:
). Myślę że to własnie kwestia poczucia bezpieczeństwa ale też..to że mój TŻ jest taki gorący A wiadomo w cieple człowiek szybciej się senny robi![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak się się udało ułożyc te masy na sobie?![]() Hehe, i co dobre bez tych herbatników, bo jakoś bez nich sobie nie wyobrażam tego ciasta.. Sama masa praktycznie (oprocz 2 warstw)![]() Zyjemy juhuuuu ![]() ![]() Cytat:
![]() Musisz u siebie poszukać jakiegoś odpowiednika, skoro nawet mleka skondensowanego nie macie.. ![]() Cześć ![]() Ja dziś miałam wykład na 18;30, na którym sprawdzaja obecność a ja jeszcze niogdy nie byłam, ale oczywiście zasnęłam sobie koło 15 i nie usłyszałam budzika ![]() A wczoraj nie dość że nie spałam, to jeszcze internet mi padł i lezałam patrzyłam w sufit
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Wsiowy Gupku - napewno cos tu znajde ino musze poszukac
Nie ma chyba nic gorszego niz gapic sie w sufit - jak dla mnie masakra, albo mialam czesto tendencje do gapienia sie w wskazówki zegara.
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie mam zegara w pokoju (studenckim) to mam ten problem z głowy
Ale za to co chwile zerkam na zegar w komórce i ciągle jestem w szoku że od ostatniego sprawdzenia minelo dopiero 10 minut :/ Ale mam jeszcze jedną rozrywke GRY NA KOMÓRCE ![]() Grałam z ZUME, normalnie potrafiłam 4 godziny przez noc grać, ale...ZEPSUŁ MI SIĘ TELEFON na którym mialma ta gre Teraz musze kupić, PS polecacie coś do 300 zł, fajnego i ładnego? Klapka najlepiej, ale nie motoroloa V3![]() To teraz przerzuciłam sie na 2 telefonie na jakąś gre co się chodiz królikiem po planszy i: a) zbiera sie marchewki b) kladzie sie jaja ![]() taka troche na myślenie gra, bo plansza składa sie z czegos ala labirynt i ztreba się nakombiować zeby dojść w niektóre zakamarki... Przeszlam wszytskie 30 plansz z marchewkami, ale z tymi jajcami (jest trudniejsza bo jak postawisz jajco to zamykasz sobie droge i nie mozesz sie odwrocic tylko restart planszy:/) doszłam do 9 i dalej nie mogę!! No normalnie tak mnie to wkurza, że chyba też troche przez to nie moge spć, męcze sie z tym już 2 tygodnie
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahaha
![]() Mnie nigdy nie ciagneło do gier, jakos nie mam do tego smykałki ani 'ochotnicy' .
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też własnie nigdy nie grałam w gry, ale ja dlatego że za bardzo się wczuwam i przeżywam...(jak widać
)W podstawówce raz grając w wyścigi samochodwe tak ostro 'skręciłam w prawo', że wylądowałam na ziemii i przy okazji nabiłam sobie guza na głowie przez parapet Książki lubie czytać, ale wkurzaja mnie biblioteki bo ja nienawidze coś pozyczać, później muszę oddać, a ja zapominalska jestem i kiedyś do mnie babka zadzownila z biblioteki że 1,5 roku trzymam jakas tam książke..od tej pory nie pożyczam ![]() Ale chyba znowu zacznę, bo mam ostatnio ochote poczytać 'coś ze swojej branży' dla przyjemności...(studiuje rescjalizacje)
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wystarczy pasjans na laptopie i jest si
Juz mnie TZ próbował na jakąs trategiczna gre namówic ale mowy nie ma, ja sie w to nie wciagam, to najwieksze pozeracze czasu![]() Kiedys były biblioteki , teraz tylko kupuje, mam czesto duzy sentyment do ksiazek, które uprzednio przeczytałam. Bardzo ciekawy kierunek sobie obrałas
|
#2288 |
|
BAN stały
|
witam,widze ze nie tylko ja bardzo pozno w nocy klade sie spac
pozdrawiam wszystkie nocne marki
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj @Hotter...
Alez skadze, moreczków tu ci pod dostatkiem
|
#2290 |
|
BAN stały
|
hehe
a nie mozecie spac bo bezsennosc czy po prostu za dlugo wylegujecie sie w lozku;> ? (ja przez brak pracy niestety to 2 ..)
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ostatnio szukałam tego wątku w moich substry...coś tam ale nie mogłam znaleźć ![]() tyle nocy przesiedzianych bez was! ![]() co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- widziałam to zdjęcie ciasta wsiowego_gupka ![]() az zrobilam sie glodna ![]() jak to dobrze, ze moj tato zaopatrzyl mnie w batoniki ![]() DO JASNEJ ANIELKI! ![]() Czy Wy śpicie?! ![]() ![]() / jedyna osoba na liście prócz mnie, którą widze to Cholernarejestracja - cześć Słonko
![]() - Serce mi mówi, że się mylisz...Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-10-30 o 02:21 |
|
|
|
#2292 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ale ja zaraz idę do łóżeczka poczytać
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zaszczycona że wam się moje ciasto podoba
![]() Ja nie śpię oczywiście..Gram ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Dziewczyny nie wiecie czy jak mam mixa i juz rok temu przedluzylam umowe, ale nie wybralam wtedy zadnego telefonu (bo moj stary byl ok) to czy jelsi teraz np chcialabym kupic cos nowego to mam znizki
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego czytania więc Cholernarejestracjo
![]() ![]() Wsiowa... jak moglas opublikowac zdjecie takiego smakolyku?! smakowicie wygląda... mmm ![]() W co grasz? A ja dzis .. wczoraj miałam dzień sprzątania... tzn.dostałam wenę i wszystko sprzątałam... Dobry sposób na zapomnienie... Nie myslalam o niczym nieprzyjemnym wtenczas co poprawilo mi humor, a po drugie.. mam czyste mieszkanie ![]() ---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ---------- ja na mixach sie nie znam... wybacz - mysle ze moglabys isc do punktu Plusa (bo.. mix w plusie? ---------- Dopisano o 03:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ---------- Małe 'Ale' do twojego opisu Wsiowa... w jaki sposob do cholery zapuszczasz biust? ![]() Moj jest taki maly... ze pod mikroskopem szukac no.. w sumie nie jest tak tragicznie ![]() w jaki sposob chcesz to zrobic? ![]() ---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ---------- Dobra... ide sobie od Was - nie dosc ze Was malo, bo reszta spi ![]() to jakies... malomowne jestescie ![]() Dobrej nocy
|
|
#2295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ---------- Ja buszowałam po orange patrzyłam za tymi telefonami Nie iiidz...Zostane sama
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Ja w tym roku niestety wymiękam, prawie codziennie mam na 8 czuję się jakbym chodziła na zajęcia w środku nocy...
|
|
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
stray był ok, ale trza bylo go komus podarowac i wybrac se nowy
|
|
#2298 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Gupku - na drugi dzień to ciasto jest jeszcze lepsze
Tylko nie mów, że po 48 h bajka, bo już nic nie zostałoJakoś ułożyłam te masy na sobie, nie równo, ale sie dało Nie rozrabiajcie tu po nocach za bardzo, bo ja śmigam to rodziców, a tam kompa w nocy brak Normlanie aż się zabiorę za magisterkę w końcu.---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-10-30 o 16:51 Powód: nielogicznie wyszło |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Hej co z Wami? Spicie
![]() ![]() Gupek pewnie gra, a co z reszta??? ![]() Wie ktos co stalo sie z załozycielką watku - Orlicą? Wyleczyła sie z bezsennosci
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-31 o 02:27 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
przed chwilą wpisałam się do innego podobnego wątku,ile kurna ich jest! ale przynajmniej będę miała gdzie pisać po nocach jesli mnie przyjmieta..
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
No ba, kazde zbłakane dusze przyjmujemy do naszego jakze zacnego grona zombi
![]() Tylko cos mi towarzystwo wczoraj wysiadło Oj bedzie klepanko, bedzie ![]() Ja mam dzis impreze Halloweenowa, wiec pewnie dzis tu przesiadywac nie bede
|
#2302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jakie mi się sny śniły.. Pierw że jestem na obozie u mnichów którzy chcą zgładzić wszytskie niedziewice i ukrywam się u jakiejś rodzinki wiejskiej ![]() Później że szatan opanował świat, mam juz meza i dzieci i moj mąż poszedł walczyć z szatanem i a ja zostałam z dziecmi i moimi wychowankami(bylam auczycielka) na stacji pks Na koniec ze jestem poszukiwana i jem swiecące grzyby by dodać sobie mocy, a i tak na koniec mnie mordują A Orlica się chyba wyleczyła, napisała mi że spioch się zrobiła.. ![]() Cytat:
![]() Jest jeszcze jeden wątek w tym typie? Gdzie ![]() Cytat:
|
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
leżę przez Ciebie
![]() a watki to są jeszcze 2 takie same,właśnie obczaiłam.. sporo tych marków.. :P |
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, ze jesteśmy jedynee
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzesznic Ty egzorcyzmy ino trza jakies na Tobie przeprowadzic Cytat:
![]() Niach niach ![]() Cytat:
![]() Byłam dzielna
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
a za co się przebierzesz?
czy w ogóle to impreza przebraniowa?
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Bożeeeeee właśnie zepsułam aparat TŻowi, on mnie zbaije!!!!!!!!!!!!!
![]() powiedzcie mi ze sie naprawi jezu jezu..........
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz dawno ten watek skazalam na wymarcie a tu prosze
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() Mnie sie snilo, ze odczulam nagla potrzebe pojscia do kosciola ![]()
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-10-31 o 17:01 |
|
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
mi się raz śniło,że wizaż się zepsuł i już nie dało rady go naprawić i wszyscy tak płakali ale to tak płakali.. o jesoo..
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
co żeś zrobiła?!:P może jeszcze nie jest tak źle?:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

, przepis naprawde nieziemsko prosty. Tylko gdzie ja tu dostane mleko skondensowane 
Wszystko sie zmieniło lat temu gdy poznałam swego uwczesnego TZ-ta. Zasnełam przy nim jak reką odjąc
). Myślę że to własnie kwestia poczucia bezpieczeństwa ale też..to że mój TŻ jest taki gorący

Tak jak się się udało ułożyc te masy na sobie?

tyle nocy przesiedzianych bez was! 

Normlanie aż się zabiorę za magisterkę w końcu.
egzorcyzmy ino trza jakies na Tobie przeprowadzic