![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Siema siema Ciebie to ja tez cos kojarze za czasów mojej swietlnosci w swiecie marków ![]() ![]()
#2282 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mleka musisz poszukać gdzieś, może w Irlndii te z coś takiego znajdzie..Albo zastąp czyms tamtejszym..Nie wiem jakąś masą karmelową? Może mają coś w tym stylu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe, i co dobre bez tych herbatników, bo jakoś bez nich sobie nie wyobrażam tego ciasta.. ![]() ![]() Zyjemy juhuuuu ![]() ![]() Cytat:
![]() Musisz u siebie poszukać jakiegoś odpowiednika, skoro nawet mleka skondensowanego nie macie.. ![]() Cześć ![]() Ja dziś miałam wykład na 18;30, na którym sprawdzaja obecność a ja jeszcze niogdy nie byłam, ale oczywiście zasnęłam sobie koło 15 i nie usłyszałam budzika ![]() A wczoraj nie dość że nie spałam, to jeszcze internet mi padł i lezałam patrzyłam w sufit ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Wsiowy Gupku - napewno cos tu znajde ino musze poszukac
![]() Nie ma chyba nic gorszego niz gapic sie w sufit - jak dla mnie masakra, albo mialam czesto tendencje do gapienia sie w wskazówki zegara. ![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
No ja nie mam zegara w pokoju (studenckim) to mam ten problem z głowy
![]() Ale za to co chwile zerkam na zegar w komórce i ciągle jestem w szoku że od ostatniego sprawdzenia minelo dopiero 10 minut :/ Ale mam jeszcze jedną rozrywke GRY NA KOMÓRCE ![]() Grałam z ZUME, normalnie potrafiłam 4 godziny przez noc grać, ale...ZEPSUŁ MI SIĘ TELEFON na którym mialma ta gre ![]() Teraz musze kupić, PS polecacie coś do 300 zł, fajnego i ładnego? ![]() ![]() To teraz przerzuciłam sie na 2 telefonie na jakąś gre co się chodiz królikiem po planszy i: a) zbiera sie marchewki b) kladzie sie jaja ![]() taka troche na myślenie gra, bo plansza składa sie z czegos ala labirynt i ztreba się nakombiować zeby dojść w niektóre zakamarki... Przeszlam wszytskie 30 plansz z marchewkami, ale z tymi jajcami (jest trudniejsza bo jak postawisz jajco to zamykasz sobie droge i nie mozesz sie odwrocic tylko restart planszy:/) doszłam do 9 i dalej nie mogę!! No normalnie tak mnie to wkurza, że chyba też troche przez to nie moge spć, męcze sie z tym już 2 tygodnie ![]()
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Ahahaha
![]() ![]() Mnie nigdy nie ciagneło do gier, jakos nie mam do tego smykałki ani 'ochotnicy' ![]() ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
No ja też własnie nigdy nie grałam w gry, ale ja dlatego że za bardzo się wczuwam i przeżywam...(jak widać
![]() W podstawówce raz grając w wyścigi samochodwe tak ostro 'skręciłam w prawo', że wylądowałam na ziemii i przy okazji nabiłam sobie guza na głowie przez parapet ![]() Książki lubie czytać, ale wkurzaja mnie biblioteki bo ja nienawidze coś pozyczać, później muszę oddać, a ja zapominalska jestem i kiedyś do mnie babka zadzownila z biblioteki że 1,5 roku trzymam jakas tam książke..od tej pory nie pożyczam ![]() Ale chyba znowu zacznę, bo mam ostatnio ochote poczytać 'coś ze swojej branży' dla przyjemności...(studiuje rescjalizacje) ![]()
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Mi wystarczy pasjans na laptopie i jest si
![]() ![]() Kiedys były biblioteki , teraz tylko kupuje, mam czesto duzy sentyment do ksiazek, które uprzednio przeczytałam. Bardzo ciekawy kierunek sobie obrałas ![]()
#2288 |
BAN stały
|
witam,widze ze nie tylko ja bardzo pozno w nocy klade sie spac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Witaj @Hotter...
Alez skadze, moreczków tu ci pod dostatkiem ![]()
#2290 |
BAN stały
|
hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ostatnio szukałam tego wątku w moich substry...coś tam ![]() ![]() ![]() ![]() co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- ![]() ![]() az zrobilam sie glodna ![]() jak to dobrze, ze moj tato zaopatrzyl mnie w batoniki ![]() DO JASNEJ ANIELKI! ![]() Czy Wy śpicie?! ![]() ![]() ![]() / jedyna osoba na liście prócz mnie, którą widze to Cholernarejestracja - cześć Słonko ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-10-30 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ale ja zaraz idę do łóżeczka poczytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Jestem zaszczycona że wam się moje ciasto podoba
![]() Ja nie śpię oczywiście..Gram ![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Dziewczyny nie wiecie czy jak mam mixa i juz rok temu przedluzylam umowe, ale nie wybralam wtedy zadnego telefonu (bo moj stary byl ok) to czy jelsi teraz np chcialabym kupic cos nowego to mam znizki ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Miłego czytania więc Cholernarejestracjo
![]() ![]() Wsiowa... jak moglas opublikowac zdjecie takiego smakolyku?! ![]() ![]() ![]() W co grasz? A ja dzis .. wczoraj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ---------- ja na mixach sie nie znam... wybacz - mysle ze moglabys isc do punktu Plusa (bo.. mix w plusie? ![]() ---------- Dopisano o 03:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ---------- Małe 'Ale' do twojego opisu Wsiowa... w jaki sposob do cholery zapuszczasz biust? ![]() Moj jest taki maly... ze pod mikroskopem szukac ![]() no.. w sumie nie jest tak tragicznie ![]() w jaki sposob chcesz to zrobic? ![]() ---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ---------- Dobra... ide sobie od Was - nie dosc ze Was malo, bo reszta spi ![]() to jakies... malomowne jestescie ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#2295 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ---------- Ja buszowałam po orange patrzyłam za tymi telefonami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja w tym roku niestety wymiękam, prawie codziennie mam na 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 | |
biegam dla Zabawy
|
Gupku - na drugi dzień to ciasto jest jeszcze lepsze
![]() ![]() Jakoś ułożyłam te masy na sobie, nie równo, ale sie dało ![]() Nie rozrabiajcie tu po nocach za bardzo, bo ja śmigam to rodziców, a tam kompa w nocy brak ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-10-30 o 15:51 Powód: nielogicznie wyszło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Hej co z Wami? Spicie
![]() ![]() Gupek pewnie gra, a co z reszta??? ![]() Wie ktos co stalo sie z załozycielką watku - Orlicą? Wyleczyła sie z bezsennosci ![]()
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-31 o 01:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
No ba, kazde zbłakane dusze przyjmujemy do naszego jakze zacnego grona zombi
![]() ![]() Tylko cos mi towarzystwo wczoraj wysiadło ![]() ![]() ![]() Ja mam dzis impreze Halloweenowa, wiec pewnie dzis tu przesiadywac nie bede ![]() ![]() ![]()
#2302 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie mi się sny śniły.. Pierw że jestem na obozie u mnichów którzy chcą zgładzić wszytskie niedziewice i ukrywam się u jakiejś rodzinki wiejskiej ![]() Później że szatan opanował świat, mam juz meza i dzieci i moj mąż poszedł walczyć z szatanem i a ja zostałam z dziecmi i moimi wychowankami(bylam auczycielka) na stacji pks ![]() Na koniec ze jestem poszukiwana i jem swiecące grzyby by dodać sobie mocy, a i tak na koniec mnie mordują ![]() A Orlica się chyba wyleczyła, napisała mi że spioch się zrobiła.. ![]() Cytat:
![]() Jest jeszcze jeden wątek w tym typie? Gdzie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
leżę przez Ciebie
![]() ![]() a watki to są jeszcze 2 takie same,właśnie obczaiłam.. sporo tych marków.. :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, ze jesteśmy jedynee
![]()
![]() |
#2305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzesznic Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niach niach ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam dzielna ![]()
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
a za co się przebierzesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Bożeeeeee właśnie zepsułam aparat TŻowi, on mnie zbaije!!!!!!!!!!!!!
![]() powiedzcie mi ze sie naprawi jezu jezu..........
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Juz dawno ten watek skazalam na wymarcie a tu prosze
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() Mnie sie snilo, ze odczulam nagla potrzebe pojscia do kosciola ![]() ![]() Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-10-31 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Raczkowanie
|
mi się raz śniło,że wizaż się zepsuł i już nie dało rady go naprawić i wszyscy tak płakali ale to tak płakali.. o jesoo..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
co żeś zrobiła?!:P może jeszcze nie jest tak źle?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.