|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Ufff normalnie padam, zmarzlam jak nie wiem co i pije herbatke z nalewka malinową
![]() niunia - ja mam to samo spie i spie i spie i nic innego moglabym nie robic ![]() wypiłyśmy kawkę z koleżanka malinn ale pizzy nie zjadłysmy - bo nie ma w ikei ![]() ![]() ale tu cisza dzisiaj ![]() ide cos zjesc |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Hej lasencje!
Ja już się chyba ze wszystkim uporałam. Łazienka pomalowana, umowa z biurem nieruchomości zawarta, teraz tylko czekać na pociąg ![]() Co do tabelki to ja naprawdę będę uzupełniać, po prostu ostatnie dni mam takie, że nie mam czasu iść siku, naprawdę. Kostko i Malinn - zazdroszczę spotkania! Szkoda, że nie mogłam uczestniczyć ![]() Niunius - to teraz skoro to tak nagłośnili, to może coś się zmieni. Ciekawe kto w ogóle wpadł na tak "genialny" pomysł ![]() Aha i mama do mnie właśnie dzwoniła żeby się pochwalić, że jedzie na basen z moim bratem i bratową. Moja mama, która nigdy nie była na basenie, wyobrażacie sobie? Cieszę się strasznie, że chce jej się ruszać. Jutro zapowiedziałam jej, że zagramy w tenisa stołowego (bo mamy w piwnicy), a w sobotę długi spacer. Obydwu nam to wyjdzie na zdrowie i na figurę - no i tak jak zauważyłyście na poprawę stosunków też się zanosi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Laleczki drogie ![]() ![]() ![]() Spotkanie z Kostka jak zwykle boskie ![]() ![]() ![]() tak jestem na diecie i jem mini zestawy dla dzieci z mg nuggetsami, przepijam piwem i zagryzam konfiturami.. to tak w skrocie moje dzisiejsze menu.... ![]() Wracajac ze spotkania, dorwal mnie francuz z grupy, ktorego dzisiaj poznalam i wyladowalam jeszcze city rock... a zeby zrozumiec tego zabojada i zeby rozmowa sie kleila wychlapalam 2 piwa.... ![]() No a teraz rozpracowalam zestaw malego chemika, ktory mi kosteczka przynisola i zrobilam sobie odzywke.....ale mam wlosy teraz ![]() Niuniusko, dla Twojej uczelni gromkie ![]() ![]() ![]() Joyce milej podrozy ![]() Limonko, joyce oczywiscie ma racje to co na allegro to zapewne podroby.... Generalnie mam wrazenie, ze na All sa same podroby i znalesc cos orginalnego to trzeba miec na prawde spore szczescie... Ludzie sa tak parszywi i falszywi, ze slow brak ![]() Co do architektury wnetrz... to mam dokladnie tak samo ![]() ![]() ![]() I odzywac sie.... ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-10-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z mama widzisz jezeli przeszła taka metamorfozę, ze idzie na basen i ogólnie zaczęła sie ruszać to myślę, ze bedzie ok. jeszcze Ty o to zadbasz napewno ![]() Cytat:
![]() ![]() francuz?? ![]() ![]() niunia - mnie tez sie wydaje, ze to paranoja z tymi książkami, to niby jak macie zbierac te materiały do pracy ![]() ![]() Ale ja sie wyspałam, znowy spałam 9 godzin ![]() ![]() ![]() malinn - Ty ten kwas kładziesz na włosy?? ![]() ide na sniadanko i do pedze do stefana, a potem moze zajrze do rossmana ![]() wczoraj kupiłam sobie super kaloszki w lidlu w odcieniu fiolet ![]() ![]() miłego dnia dziołchy ![]() gdzie, ines, blokerka,tysia i cała reszta???? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
A tu dalej cisza
![]() ![]() czy aby ta cisza nie jest spowodowana tabelką ![]() ![]() ![]() ale terroru tabelkowego wprowadzać nie bedziemy, ja bym nie naciskała kto chce sie wpisuje kto uzna, że na niego to nie działa daje sobie spokój ![]() bo inaczej wydaje mi się, ze forum bedzie swieciło pustkami i wszystkie rozejda sie po innych beztabelkowych watkach ![]() ![]() ![]() macie pomysl jak rozwiazac ten tabelkowy problem??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
Hello kobitki
![]() Anielllko, oj...przykro mi z powodu cioci ![]() Tysiu, u mnie też królowały prezentacje na wielu przedmiotach ![]() Malinn, fajny ten Francuz? Jakieś romansidło się szykuje? ![]() Kosteczko, ten olej kokosowy, o którym mówiła Malinn, znalazłaś też w Lidlu?? Nadaje się na włosy czy tylko do smażenia?:P Ja ostatnio znalazłam przepis na maseczkę na włosy (oliwa z oliwek, woda i jakieś tam inne bajery). Nałożyłam to na włosy, ooooo mamusiu, jak śmierdziało, nie mogłam wytrzymać ![]() ![]() Joyce, czyli wszystko już załatwione i wyruszasz w podróż do domku?? Super, że mama tak się zmobilizowała! Teraz tylko czekać na poprawę jej zdrówka i samopoczucia! ![]() fiolusiek, oj tam rzadziej się widywać? Po prostu, jak on pije te piwko czy winko to Ty siorbaj jakąś zdrową herbacinkę ![]() ![]() Od razu mówię, że zaniemówiłam nie z powodu tabelki ![]() ![]() Wiecie dziewczynki, kolejna ciekawa sprawa - ponieważ jestem studentką dzienną, idę dzisiaj do szkoły na godzinę 16.15. ![]() ![]() A co do tabelki... Nie no mam nadzieję, że nie z tego powodu, zapadła tu grobowa cisza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, zmykam do czytania głupot o początkach osadnictwa w moim regionie ( eeekkk?! na co mi to, nie wiem?!?). Buziaki, miłego dnia dziewczynki ![]() Aaaa, zapomniałam. Wiecie co, wygrałam na dzisiaj podwójne zaproszenie na Noc grozy i horrorów w kinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciał ![]()
#1417 |
Zadomowienie
|
dzien dobry.....!
Kostko na mnie tez tablka działała na początku motywująco....ja na prawdę chcę się w nią wpisywac ale nie moge znależc motywacji ![]() ![]() ![]() ![]() Staram się coś ze soba zrobic ale mi nie wychodzi ![]() ![]() Wiem jestem beznadziejna ![]() U mnie nic ciekawego, wysprzątałam dom ale tylko jedno piętro, jeszcze zoatał cały dół ale jakoś juz straciłam wene... Zrobiłam sobie na obiad kotlety swojowe...średnio dietetyczne, a smakują jak jakieś kotlety z grzybów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() czy u was tez jest tak zimno czy to tylko u mnie antarktyda sie zrobila, co prawda sniegu nie ma (jeszcze) ale jest zimno jak cholercia, siedze sobie pod kolderka i dumam czym to sie zajac ![]() ide chyba odpalic swoja torpede ![]() ![]() ![]() a co do maseczek na wlosy to moze i ja sobie dzis strzele ![]() ![]() Ines jak tam twoj samochodzik sie sprawuje?
#1419 |
Zadomowienie
|
A w miarę dobrze... w sumie póki co to w gruncie rzeczy tylko po mieście śmigam, czasem do szkoły na zajęcia
![]() ![]() a co do pogody to faktycznie zimno chyba jest, co prawda ja dziś jeszcze nosa z domu nie wystawiłam ![]() Niuniuska ale wam plan ustawili i to jeszcze w piątek ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
U mnie nic ciekawego - rano miałam spotkanie z szefem tej szkoły, z którą współpracuję, potem pojechałam z koleżanką na basen i z TŻetem na gazetki. Wypiłam właśnie kawkę i zjadłam 2 kostki gorzkiej czekolady na lepszy rozruch ![]() A tak w ogóle to nic mi się dzisiaj nie chce ![]()
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ten na zimno tłoczony pachnie cudnie kokosem, tez nie jestem fanka kokosa ale ten olej pachnie booosko ![]() ale jest troche drogi ![]() miłego horrorowania ![]() ines - ja to samo nawet jakbym tam miala 200 minusow to nie pomagaja mi sie one odchudzac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niestety od prawie dwóch miesięcy mam surowy zakaz uprawiania wszelkich sportów obciążających kręgosłup, w tym również boksu. Mam małe problemy z kręgosłupem, ale ortopeda zapewnił mnie, że jeśli będę grzecznie przyjmować leki i chodzić na rehabilitację wszystko powinno być ok. Tak że teraz czekam na poprawę... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Malinn- co się kroi między Tobą i tajemniczym Francuzem? ![]() Blokerko- gdzie się podziewasz? Wieki się nie odzywałaś... Aliczka- wciąż nie pochwaliłaś się nową fryzurką... Nu nu nu ![]() Cześć kochane ![]() Właśnie wróciłam z małej rundki po sklepach. Nie byłabym sobą gdybym w dzień wypłaty nie sprawiła sobie jakiejś małej (lub też nieco większej przyjemności ![]() ![]() Teraz czekam na koleżankę, która ma wpaść na kawkę. Chyba pierwszy raz w życiu nie umówiłyśmy się na piwo, ale muszę się przyzwyczajać. Koleżanka zdradziła mi, że spodziewają się z mężem na Wielkanoc Małej Pisanki ( ![]() ![]() Miłego wieczoru, dziewczyny ![]()
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() moge sie pochwlic bo wygralam suszarke brauna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Hello, wrociłam z ikei
![]() ![]() ![]() jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zmienic nazwe watku na "milczenie na diecie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to jak brak chęci to niuniuśka ponęci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja obstawiam, że milczenie to przez pogodę i ogólną jesienną deprechę. ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na seminarium. Nie było aż tak źle, jestem w szoku. Chociaż przeraziłam się, ile pracy przede mną, zwłaszcza jeśli chodzi o statystykę i liczenie tych różnych dziwnych korelacji, współczynników itp. ![]() ![]() No nic, nie marudzę i spadam się szykować na horrory. Zieffffffffff. Buziole ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Hello, lece na cmentarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
dobry
![]()
#1429 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ale towarzystwo rozgadane ![]()
#1430 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Limonko ja to Ci zazdroszcze, że w końcu uwolniłaś się od słowa dieta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tam nie żałuj sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to się rozpisała :P a ja na miasto ![]() dobry ![]() Virgiono jak korki Halloweenowe ,.... ![]() Mamrotko jak się czujesz ???? ![]() Dziewczyny u mnie jest mróz i białe dachy normalnie ...brrrrr Wczoraj poszłam w ślady Limonki i i kupiłam sobie nowy ciuszek - spodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a za chwilę ide pochodzic z siostra po mieście ..... ![]() miłego dnia laseczki ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-31 o 08:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() O żeby tylko za rączkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaaa, chyba wykrakałaś bo u mnie właśnie zaczął padać śnieg!!! ![]() ![]() Miłego chodzenia po mieście z siostrą ![]() Kurczę, kiszkowato się czuję, przeziębienie znów mnie dopadło ![]() Całuję czule ![]()
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
A ja wczorajszy wieczorek spędziłam z mężusiem ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś rano, jak go goniłam do odkurzania próbował mnie zahipnotyzować przemawiając 'zapominasz o odkurzaniu, zapominasz o odkurzaniu' ![]() Zmykam, mam o 11 korki. ![]()
#1433 | ||
Zakorzenienie
|
A odpiszę Wam trochę
![]() Cytat:
![]() Zajrzyj do nas i zdaj relacje z pierwszej nocki w nowym miejscu! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A na kręgosłup polecam pływanie ![]() Skądś znam ten ból.... ![]() A dziękuję bardzo sympatycznie ![]() ![]() ![]() A gdzie nam się zapodziała Tyśka i Blokerka? ![]()
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
Ines
![]() ![]() dzis od godziny zeby nie sklamac 11/12 bylam za kolkiem, masakra, korki wszedzie, jeszcze moj braciszek wymyslil ze samochod sobie kupi no i kupil a ja za pisarza bylam bo musialam im umowy pisac,jeszcze zapomnialam go wpisac na wsp to do mnie przyjezdzali, a kiedy ja cos w domu zrobie, mam taki balagan ze sama siebie nie moge znalesc ![]() ![]() no i co do jazdy to lalki apel do was uwazajcie za kierownica bo juz dzis nie jeden w rowie lezal ![]() ![]() a no i bylam dzis w mojej ulubionej kiedys biedronce i powiem ze juz nie jest moja ulubiona mimo ze jest po remoncie, dziwna jest, moze sie przyzwyczaje ![]() no i mam problem bo zapomnialam kupic cynamon a chcialam szarlotke zrobic, i co ja mam zrobic teraz ![]() i jestem zla bo nie mam przelewu na koncie a mialam zlozyc zamowienie w aptece ![]() ![]() ![]() ale tu pustki ostatnio, co sie dzieje dziewczynki? Marei, Olenka, Ala, Tysia i reszta towarzystwa gdzie jestescie? Virgo zazdroszcze przytulanek, ja jako ze juz jestesmy w 9mc to wole unikac co by malej nie pospieszyc ![]()
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-10-31 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
mamrociu a miałaś odpoczywac
![]() ![]() ![]() ja jestem padnieta posprzatałam wszystko, runda po spozywczych marketach z mama, cmentarz, ide spac buzi |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() w koncu jestem ![]() kurcze no co ja mge wam napisac co do diety lipa, nie wiem czy mi to kiedy wyjdzie do konca ale sie nie zalamuje i zyje dalej ![]()
#1437 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyneczki,
widze ze nie jestescie ostatnio zbyt rozgadane, ale i dobrxe bo ne imam zbyt duzo do nadrobienia ![]() u mnie mróz, wdzialam dzis juz pierwszsszy raz czapę i jest okej hihi ![]() teraz siedze i ogladam jak oni durnowato spiewaja, od wczoraj mnei straszliwie oczy gryza i juz nei wiem co mam poczac z tym fantem;/ mam nowe szkiełka, 3 dniowe a gryza mnei ze zok, nei wiem co jest z nimi;/ niedawno wróciłam z rodzicami z biedrony...kupiłam sboei owoce ktorych nigdy nei jadlam, miedzy iinnymi persymone, granata i to cos co nei wiem jak sie nazywa i sie zajadam presymona........pyyyyyyy cha ![]() a jakies 15 min po powrocie do domu juz sie oczywiscie poklucilam z matka, nie pytajcie o co bo nie mam ppojecia, juz mnie to tak drazni ze rozpacz, niegdy nie wiadomo kiedy i o co strzzeli focha i przestanie sie odzywać.................. ......................... ........... mam dosc tego domu, i tej babki wiedzmy i wogoe wszyskiego. a tu nie idzie ku lepszemu, siedze sama wieczorami w domu, w tygodniu siedze calymi dnaimi an uczelni ood 8do16,wracam nieprzytomna i tak dalej, i do tego robie sie coraz bardzie jnerwowa;/ wscioakam sie wszyskim , i zaczynam sie drzec juz po wszykim, juz ludzie co malo co mnei znaja mowi mi ze straszny nerwus ze mnie i wrzysztko mnie wku, no ale co poczac, ...kupilam se dzis meliski pudeleczko, ale nie sadze zeby na mnie podziałała
![]() |
#1438 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdaję sobie z tego sprawę, ale chyba nigdy w życiu nie przełamię swojego strachu przed wodą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mamrotko- czy ty przypadkiem nie miałaś sobie dać na wstrzymanie jeśli chodzi o gotowanie i inne domowe obowiązki? Jesteś niereformowalna, kochana! Cześć dziewczyny ![]() Witam Was w zimny, ponury jesienny poranek otulona kocem po czubeczek nosa, z gorrrrrącą herbatą malinowo-cytrynową w łapce. Czy ja już wspominałam, że nienawidzę tej pory roku? Szczerze i z całego serca nienawidzę. Wczoraj nie udało mi się zajrzeć, bo jak zwykle ostatnio zabiegana byłam niemożliwie. Rano pojechałam z mamą do supermarketu na wielkie zakupy, później czekała na mnie codzienna, domowa krzątanina czyli sprzątanie, pieczenie, pranie i inne tego typu atrakcje, a popołudniu wybrałam się z pewnymi przesympatycznymi wizażankami na kawę... która przeciągnęła nam się do późnej nocy ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się, dziewczyny ![]()
![]() |
#1439 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja Ci życze żebys jednak już nigdy o tym nie myślała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Limonko co najwyżej innym razem zmienicie po prostu lokal i już ![]() ![]() Tysia nie denerwuj się tak może podejdz do sprawy bardziej spokojnie..aczkolwiek z drugiej strony to trochę Cię rozumiem bo moja mama tez mam focha od wczoraj na mnie i sie nie odzywa ![]() ![]() ![]() Dzie dobry ![]() Wczoraj W. zaprosił mnie na kawe, to ten drugi z braci ![]() ![]() ![]() I wiecie co coś tam zeczeliśmy rozmawiac o wyglądzie, ja jak to kobieta coś tam pomarudziłam a on do mnie, że się mylę że ja wcale grubo nie wyglądam i powiedział, że waże jakieś 60kg ![]() ![]() ![]() Ja uciekam zaraz na cnmentarz na msze za dziadka.....ale chyba brrrr jest zimno ... Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-01 o 07:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
A ja słucham nowej płyty Heya i HappySad i podczytuję 'W głębi lasu' Cobena. TŻet od kilku dni męczy mnie o pizzę i chyba dziś skoczymy do pizzerii na obiad ![]() Mamrotko dbaj o siebie!! To nakazuję Ci ja - Virginia ![]() ![]() Trzymajcie się ciepło laseczki!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.