Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 19:41   #4531
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Witam Was dziewczynki bede u Was nowa i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona .Ja startuje w poniedziałek z dietka tylko mam do Wa jedno pytanie po okresie uderzeniowym ktory na przykład trwa 7 dni i kiedy mam zamiar pozniej isc rytmem 5/5 to po tym ataku ide od razu na warzywka na piec dni i wracam na proteinki ? .Dziekuje za odpowiedz pozdrawiam wszystkich
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:17   #4532
tycjanka
Raczkowanie

GG do tycjanka

Witamy, witamy!!
Tak dokładnie potem masz warzywka z proteinami
Stary 2009-10-30, 21:16   #4533
Oliwkaaa
Raczkowanie

hej dziewczynki ja dziś ostatni dzień na warzywkach i od jutra proteinki no i ciagle - 6kg mam nadzieje,że jak wróce na proteiny waga drgnie w dół.

Ja mam teraz fazę na chlebek z mielonymi otrebami owsianymi i nie mielonymi pszennymi ,a robie go tak samo jak robi sie muffinki tylko zamiast sodzika dodaje odrobine proszku do pieczenia Pychotka normalnie
Oliwkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 22:00   #4534
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

dziekuje za odpowiedz tycjanka
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 23:23   #4535
Isabelll
Raczkowanie

Hej Hej

Ja tylko na chwilkę pożegnać się z Wami na cały weekend. Niestety tam gdzie jadę nie mam necika więc nawet laptop się nie sprawdzi w kontaktach z Wami.

Życzę spokojnego weekendu i proszę się pilnować z jedzonkiem.

Buziaki

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:22   #4536
cocci
Zakorzenienie

Witam, u mnei 0,2 na minus. Coś cczuję, ze te wahania będą teraz na porzadku dziennym.

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
na pytanie: czy mozna jesc tofu do woli na proteinach i PW, Dukan odpowiada tak.
dobrze wiedzieć, bo własnie na nei wczoraj w sklepie patrzyłam i siezastanawiałam. nigdy tego nei jadłam. Dobre chociaż?
Cytat:
Napisane przez tycjanka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! U mnie dziś ostatni dzień pierwszej fazy i w sumie jeden kilogram w dół, miałam nadzieję na trochę więcej:/ Jutro warzywka doczekać się nie mogę
Niestety nie posiadam w domciu wagi, to troszkę nie fajnie bo do wtorku się chyba nie zważę, a co gorszę moja waga na stacji chyba jest starsza od mojej babci(żarcik) i obawiam się, ze mnie w bambuko robi hehe
Ps. Ale się rozpisałyście
ależ kilo w dół to dobry wynik! nie martw się, moze Twój organizm miał zwyczajnei mało wody i szybciej zacznei spalanie tłuszczyku!
A wagę powinnaś znaleść w przychodni
Cytat:
mielismy tu jednego rodzynka jakis czas temu. Wytrzymal tylko 3 dni. faceci to cieniasy. Zabierz im chleb i makaron i zaczynaja jeczec jak dzieci. Nie maja zielonego pojecia jak ciezko musimy pracowac nad soba aby zadowolic ich wymagania.

dobra wiadomoscia dla ogolu bedzie zapewne fakt ze postanowilam sie wykosztowac i zaplacic Dukanowi za konsultacje. Taki prezent imieninowy sobie zrobie. Zobaczymy co bedzie mi kazal robic no i bede miec dostep do oficjalnego forum i calej kopalni wiadomosci. A rowniez mozliwosc dreczenia samego guru moimi pytaniami.
hehe, mój nie narzeka, teraz mu nawet głupio, że chleb może a mój prawie szwagier tak sięzaparł, że mu sie zdarzyło zemdleć (fizyczna praca + remont w domu, a jednak węgli brak)
a co do wykosztowania sie: wiesz, ze będziemy Cię teraz zamęczać pytaniami????
Cytat:
Napisane przez Oliwkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja dziś ostatni dzień na warzywkach i od jutra proteinki no i ciagle - 6kg mam nadzieje,że jak wróce na proteiny waga drgnie w dół.

Ja mam teraz fazę na chlebek z mielonymi otrebami owsianymi i nie mielonymi pszennymi ,a robie go tak samo jak robi sie muffinki tylko zamiast sodzika dodaje odrobine proszku do pieczenia Pychotka normalnie
ja miałam zastój 12 dni po wejściu na II fazę.
Jak mielisz otręby?
Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
Hej Hej

Ja tylko na chwilkę pożegnać się z Wami na cały weekend. Niestety tam gdzie jadę nie mam necika więc nawet laptop się nie sprawdzi w kontaktach z Wami.

Buziaki
miłego weekendu!

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

Edytowane przez cocci
Czas edycji: 2009-10-31 o 08:24
cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:12   #4537
lu_izka
Przyczajenie

Wink Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cześć kochane
Dawno do Was nie zgladalam, niestety, ze względu na internet który za nic nie chciał mi załadować stronki .

Ja juz jestem po 10diowej fazie uderzeniowej na której schudłam 6 kg.
Dzis obecnie jestem na warzywkach 3 dnień i jak na razie to mi 0,5 kg spadło. Ale pewnie ruszy się wskazówka bardziej na proteinkach

Pozdrawiam Was i życzę powodzenie

Edytowane przez lu_izka
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:13
lu_izka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:36   #4538
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Witam ,witam !!!!

U mnie tradycyjnie od 3 tyg po malym spadku , waga do gory . Szkoda gadac !!!! Chowam wage i robie swoje wyjme ja za dwa tygodnie .Za bardzo mnie stresuje wiec do wora . Jak sie zdecyduje ze mna wspolpracowac to ja wyjme ....Dzis basenik . Milego wekendu zycze !!!
Stary 2009-10-31, 10:39   #4539
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Witam,

chciałam się podzielić radością

miałam dziś ważenie, bałam się bardzo, bo cały czas czułam się jakaś taka pełna i ciężka od tygodnia, a waga swoje jednak wie - pokazała 80,2kg , czyli spadek o 1,8kg w ciągu 10 dni
dla pewności zważyłam się 2 razy, czy aby na pewno coś mi się nie przewidziało, no i nie

serdecznie was pozdrawiam i też życzę spadków
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 10:49   #4540
dominika52141
Raczkowanie

GG do dominika52141

Witam Kochane. Dzisiaj do góry 1,30kg od wczoraj to chyba dość dużo jak na 1 dzień. Zawsze kiedy jestem na P+W przybieram. Na obiad wczoraj miałam zupkę warzywną ugotowaną na piersi z kurczaka, zupka nie powinna tuczyć.
Dzisiaj na śniadanko 2 jajka na miękko ,potem placuszki a na obiadek pierś z indyka usmażona na teflonie bez tłuszczyku do tego warzywa na patelnię razem z cyckami. Potem pomyślę.
POZDRAWIAM
dominika52141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:08   #4541
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

Witam,
jestem pierwszy raz U WAS, mam nadzieje wkraść się w łaski
Na diecie Dukana jestem od 26.10 start 83,8 wczoraj zakończyłam I faze, dzisiaj ważenie i miła niespodzianka 79,5
Jestem zaskoczona naprawdę ponieważ z duża rezerwą podeszłam do tej diety (nigdy żadnej nie stosowałam) ponieważ mało konsekwentna zawsze jestem. No ale stwierdziłam że czas spróbwać.
Czy uważacie że 5 dni I fazy wystarczy ???? w sumie chciałabym zrzucić 13kg.
Będe wdzięczna za rady
O portalu dowiedziałam się pare dni temu od koleżanki która też była na Dukanie no i efekt jest rewelacyjny

Pozdrawiam Cieplutko
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:56   #4542
lanka
Rozeznanie

Czesc, wpadlam sie tylko przywitac bo za chwile jedziemy na dwa dni do znajomych imprezowac halloweenowo, ale musze sie pochwalic!
Waga dzis pokazala mi 71,5, co daje spadek 0,6 od wczoraj! Nabralo cos tempa! Wlasciwie to smiesznie bylo dzis rano, gdy zaspana wlazlam na wage i probowalam nieprzytomnym umyslem ogarnac dlaczego mam wzrost do 73,6 skoro mialam wczoraj 73,1 ? Hihihi, nie bylam widocznie nastawiona psychicznie, ze moge spasc tak duzo i odczytalam 3 zamiast 2!
Super! No i od razu sie pomierzylam wszedzie i taka jestem zadowolona!!! W mojej bibliotece umiescilam tabele z wymiarami i waga, mozna sobie popatrzec i pokrytykowac

Cytat:
na pytanie: czy mozna jesc tofu do woli na proteinach i PW, Dukan odpowiada tak.
A gdzie ja to tofu dostane? Nawet nie wiem jak wyglada, a w spozywczym w okolicy nie maja...

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
mielismy tu jednego rodzynka jakis czas temu. Wytrzymal tylko 3 dni. faceci to cieniasy. Zabierz im chleb i makaron i zaczynaja jeczec jak dzieci. Nie maja zielonego pojecia jak ciezko musimy pracowac nad soba aby zadowolic ich wymagania.

dobra wiadomoscia dla ogolu bedzie zapewne fakt ze postanowilam sie wykosztowac i zaplacic Dukanowi za konsultacje. Taki prezent imieninowy sobie zrobie. Zobaczymy co bedzie mi kazal robic no i bede miec dostep do oficjalnego forum i calej kopalni wiadomosci. A rowniez mozliwosc dreczenia samego guru moimi pytaniami.
Najlepszego zatem imieninowo wiolqn!
Ale Ty wiesz, ze teraz to juz na pewno nie bedziesz miec spokoju, gdy bedziemy Cie bezlitosnie i zachlannie inwigilowac na temat tych konsultacji...

A faceci to fakt... cieniasy w dietach, a przynajmniej wiekszosc. Bez ziemniakow, chleba i innych wypelniaczy beda chodzic glodni

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:56   #4543
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

waga bez zmian ale znowu w obwodach mniej o .5-1cm. I kolejny tydzien sie udalo. Na sniadanko mialam francuskie tosty - dla Taza z normalnym a dla mnie z otrebowym chlebkiem. Mniam Teraz lecimy na ryneczek po warzywka. a potem Tazik bedzie mi wlosy frabowal. Dobrze mam co?

a pytajcie pytajcie a ja bede doktorka dreczyc az mnie z klubu wyrzuca. Jak place to niech sie chlopaczyna meczy hehe. czekam tylko na aktywacje paypala bo mu konto zmienilam i wtedy zobaczymy co dalej.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2009-10-31 o 13:59
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:30   #4544
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
Hej Hej

Buziaki
Udanego weekendu.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
waga bez zmian ale znowu w obwodach mniej o .5-1cm. I kolejny tydzien sie udalo. Na sniadanko mialam francuskie tosty - dla Taza z normalnym a dla mnie z otrebowym chlebkiem. Mniam Teraz lecimy na ryneczek po warzywka. a potem Tazik bedzie mi wlosy frabowal. Dobrze mam co?
O jestes, witaj! Mam pytanie- musze sie dzis sponiewierac alkoholowo nieco... Co radzisz pic, zeby szkod uczynic jak najmniej w diecie?

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

W ogole mam problem, bo ja pije tylko bialy rum z mieta, brazowym cukrem i limonka w postaci mojito. A na diecie nic z tych rzeczy nie mozna. A ja musze sie napic dzis z dawno nie widziana przyjaciolka na imprezie halloweenowej... Jak to ugryzc? Pamietam, ze ktoras z Was pisala, ze pila cole z whisky i o ile pamietam, nadal chudla. Tego akurat pic nie umiem bo mi nie smakuje... Co radzicie?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Nic nie radzicie. No nic. Wymyslilam:
Flamming Pisser:
60 ml Bacardi
20 ml Lemon soda (czyli jakis Sprite na slodziku)
7 ml soku z limetki

Chyba mnie nie zabije...

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 15:35   #4545
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Udanego weekendu.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

O jestes, witaj! Mam pytanie- musze sie dzis sponiewierac alkoholowo nieco... Co radzisz pic, zeby szkod uczynic jak najmniej w diecie?

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

W ogole mam problem, bo ja pije tylko bialy rum z mieta, brazowym cukrem i limonka w postaci mojito. A na diecie nic z tych rzeczy nie mozna. A ja musze sie napic dzis z dawno nie widziana przyjaciolka na imprezie halloweenowej... Jak to ugryzc? Pamietam, ze ktoras z Was pisala, ze pila cole z whisky i o ile pamietam, nadal chudla. Tego akurat pic nie umiem bo mi nie smakuje... Co radzicie?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Nic nie radzicie. No nic. Wymyslilam:
Flamming Pisser:
60 ml Bacardi
20 ml Lemon soda (czyli jakis Sprite na slodziku)
7 ml soku z limetki

Chyba mnie nie zabije...
Ja na imprezach zwykle piję Finlandie Cranberry ze Spritem i jakoś żyję Nie odbija się to jakoś mega na mojej wadze, więc myślę, że możesz spróbować-a drink jest wyśmienity

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

A tak w ogóle to witam Was Kochane
Moja pizza sie właśnie piecze tylko nie wiem jak długo ma siedzieć w piekarniku?! Może któraś podpowie?! Ja robię ją pierwszy raz więc nie chce schrzanić sobie obiadu

I jeszcze pytanko-większość z was ma wagi elektroniczne-a jeśli mogę wiedzieć to ile dałyście za taką wagę?? Bo nie wiem czy przypadkiem nie przepłaciłam

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 16:27   #4546
becia78
Raczkowanie

GG do becia78 Send a message via Skype™ to becia78

JAK PUSTO
Stary 2009-10-31, 16:38   #4547
eliza40
Zakorzenienie

Witam.

Obawiam się o swoją wagę jakiś żer mnie dopadł mam chęć chyba sama nie wiem na co.Nawet upiekłam sobie ciasteczka bo bardzo mi słodkiego się chciało.Zjadłam też trochę bigosu,ale to chyba nie grzeszek.
Stary 2009-10-31, 16:44   #4548
dominika52141
Raczkowanie

GG do dominika52141

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
Ja na imprezach zwykle piję Finlandie Cranberry ze Spritem i jakoś żyję Nie odbija się to jakoś mega na mojej wadze, więc myślę, że możesz spróbować-a drink jest wyśmienity

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

A tak w ogóle to witam Was Kochane
Moja pizza sie właśnie piecze tylko nie wiem jak długo ma siedzieć w piekarniku?! Może któraś podpowie?! Ja robię ją pierwszy raz więc nie chce schrzanić sobie obiadu

I jeszcze pytanko-większość z was ma wagi elektroniczne-a jeśli mogę wiedzieć to ile dałyście za taką wagę?? Bo nie wiem czy przypadkiem nie przepłaciłam
stożynka44 ja kupowałam 2 dni temu i zapłaciłam 45,- ta waga ma wszystko tzn.pokazuje, prócz kilosów ,procentową zawartość tkanki tłuszczoweji i standardowa procentowa zawartość wody w organiźmie .
Stary 2009-10-31, 16:58   #4549
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

a ja zaraz bede sei zajadac pieczonymi kasztanami. Raczej nie sa dozolone bo zawieraja sporo cukru wiec prosze nie brac ze mnei przykladu

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:02   #4550
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominika52141 Pokaż wiadomość
stożynka44 ja kupowałam 2 dni temu i zapłaciłam 45,- ta waga ma wszystko tzn.pokazuje, prócz kilosów ,procentową zawartość tkanki tłuszczoweji i standardowa procentowa zawartość wody w organiźmie .
A gdzie Ty to cudo kupiłaś tak tanio? Bo ja dałam za swoja 79 zł też pokazuje te parametry wody i tłuszczu, ale widzę że przepłaciłam i to sporo

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

No i po pizzy To ciasto wyszło mi średnie...takie jakieś mączne bardzo i kruche-takie miało być? Z dodatkami pizza dobra ale samo ciasto raczej mi nie smakowało...Pewnie coś źle zrobiłam...

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:28   #4551
dominika52141
Raczkowanie

GG do dominika52141

Napisane stożynka44
A gdzie Ty to cudo kupiłaś tak tanio? Bo ja dałam za swoja 79 zł też pokazuje te parametry wody i tłuszczu, ale widzę że przepłaciłam i to sporo

Mąż mi ją kupił w netto, ale to była okazja nie przepłaciłaś
Stary 2009-10-31, 20:55   #4552
jolik55
Przyczajenie

Witam wszystkich!
Postanowiłam od poniedziałku do Was się przyłączyć. Niestety mam już znacznie więcej lat niz dziewczyny tu piszace, w dodatku dopadła mnie ta @ menopauza i w ciagu roku przytyłam 8 kilogramów. Mam już dosć tego uczucia pełności, spuchniętych palców u rąk i sterczącego brzuszka.
Wspierajcie mnie, bo sama nie dam rady
jolik55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 21:27   #4553
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:
Napisane przez jolik55 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!
Postanowiłam od poniedziałku do Was się przyłączyć. Niestety mam już znacznie więcej lat niz dziewczyny tu piszace, w dodatku dopadła mnie ta @ menopauza i w ciagu roku przytyłam 8 kilogramów. Mam już dosć tego uczucia pełności, spuchniętych palców u rąk i sterczącego brzuszka.
Witam Cię serdecznie i zapewniam, że zawsze służymy dobrym słowem i radą, a kiedy trzeba to nawet nakrzyczymy
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 21:37   #4554
aloes61
Raczkowanie

Witam dzielne dziewczyny- proteiny, U mnie dziś 05kg mniej ,więc raduję się i na tą okoliczność zrobiłam dużo jedzonka bo jak mi waga stała przez 3 dni to trochę było mi smutno i nie miałam na nic ochoty . Zrobiłam gołąbki dukanowe, pulpety z pieczarkami gotowane na parze, a także takie oszukane gołąbki czyli do pulpetów dodałam siekaną kapustkę i również zrobiłam na parze ,będzie jedzonko na dziś i na jutro. Na deser sernik na zimno , muffinki z cynamonem oraz upiekłam chlebek otrębowy . Jak widać trochę poszalałam . Pozdrawiam .
aloes61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:05   #4555
reniula75
Przyczajenie

Witajcie..
Nie było mnie bardzo długo,ale najwyższy czas opisać co sie działo.Więc...przesadziła m i byłam miesiąc na samym białku(nie róbcie tego) oczywiście rozwaliłam sobie nerki,przez 6 tygodni brałam antybiotyki i musiałam odstawić dietkę.schudłam 6 kilo,ale samopoczucie okropne.teraz zaczęłam diete od nowa,dziś trzeci dzień samo białko,jestem ciekawa jak tym razem mi pójdzienapewno nie popełnie tego samego błędu,co wcześniej.Planuję 10/5 ale waga u mnie spadała bardzo wolno,teraz przez te 3 dni spadło prawie 2kilo.
teraz doszłam do formy,nie mam tych cholernych bóli,to częściej będe się odzywać....
reniula75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 09:11   #4556
dominika52141
Raczkowanie

GG do dominika52141

Witam z ranka-pięknego ranka. Widzę ,że jesteście dzisiaj bardzo zajęte ,ale rozumie . Niektóre z Was na pewno wyjechały.
Ja musiałam zaglądnąć tu i pochwalić się ,dzisiaj u mnie spadek 1,5kg, ale czegoś nie rozumie, ponieważ ta moja waga bardzo skacze. 2 dni temu był spadek 1,5kg, wczoraj w górę 1,8kg a dzisiaj ponownie spadek 1,5kg. Czy jest możliwa taka huśtawka wagowa?
Stary 2009-11-01, 10:22   #4557
60a98fd274480afb9719ccaaf70de5b3b7748a99_6577a34067d43
Konto usunięte

Dzień dobry U mnie opornie idzie, miesiąc diety minął , na minusie 2 kg i dalej nic a nic nie chce drgnąć.I waha się waga 1kg ,jednego dnia plus drugiego minus,chyba obrażę sie na te wagę.
60a98fd274480afb9719ccaaf70de5b3b7748a99_6577a34067d43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 10:40   #4558
cocci
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lu_izka Pokaż wiadomość
Ja juz jestem po 10diowej fazie uderzeniowej na której schudłam 6 kg.
Dzis obecnie jestem na warzywkach 3 dnień i jak na razie to mi 0,5 kg spadło. Ale pewnie ruszy się wskazówka bardziej na proteinkach
pięknie!

Cytat:
Napisane przez leszczesia Pokaż wiadomość
Witam ,witam !!!!

U mnie tradycyjnie od 3 tyg po malym spadku , waga do gory . Szkoda gadac !!!! Chowam wage i robie swoje wyjme ja za dwa tygodnie .Za bardzo mnie stresuje wiec do wora . Jak sie zdecyduje ze mna wspolpracowac to ja wyjme ....Dzis basenik . Milego wekendu zycze !!!
a moze przejdź na ważenie co dziennie? bo może masz spadki cały czas malutkie, a z ważeniem trafiasz na dni wzrostu?
Cytat:
Napisane przez kaaania Pokaż wiadomość
miałam dziś ważenie, bałam się bardzo, bo cały czas czułam się jakaś taka pełna i ciężka od tygodnia, a waga swoje jednak wie - pokazała 80,2kg , czyli spadek o 1,8kg w ciągu 10 dni

Cytat:
Witam Kochane. Dzisiaj do góry 1,30kg od wczoraj to chyba dość dużo jak na 1 dzień.
POZDRAWIAM
to pewnie woda tylko. nie przejmuj się.
Cytat:
Napisane przez moni_ca Pokaż wiadomość
Witam,
jestem pierwszy raz U WAS, mam nadzieje wkraść się w łaski
Na diecie Dukana jestem od 26.10 start 83,8 wczoraj zakończyłam I faze, dzisiaj ważenie i miła niespodzianka 79,5
Jestem zaskoczona naprawdę ponieważ z duża rezerwą podeszłam do tej diety (nigdy żadnej nie stosowałam) ponieważ mało konsekwentna zawsze jestem. No ale stwierdziłam że czas spróbwać.
Czy uważacie że 5 dni I fazy wystarczy ???? w sumie chciałabym zrzucić 13kg.
Będe wdzięczna za rady
O portalu dowiedziałam się pare dni temu od koleżanki która też była na Dukanie no i efekt jest rewelacyjny

Pozdrawiam Cieplutko
witamy, rozgość sięi od razu gratulujemy spadków!!!
Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Pamietam, ze ktoras z Was pisala, ze pila cole z whisky i o ile pamietam, nadal chudla. Tego akurat pic nie umiem bo mi nie smakuje... Co radzicie?
pewnie juz za późno, ale ja piję bourbona z kolą light. Z reguły jeden mały drink. Oczywiście nie co dzień
Cytat:
Napisane przez jolik55 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!
witamy, rozgość się, czuj siejak u siebie. A czemu sądzisz, ze my wszystkie młodsze? ostatnio była już ankieta i sięokazało, ze my wcale takie siksy nei jesteśmy
Cytat:
Napisane przez reniula75 Pokaż wiadomość
Witajcie..
Nie było mnie bardzo długo,ale najwyższy czas opisać co sie działo.Więc...przesadziła m i byłam miesiąc na samym białku(nie róbcie tego) oczywiście rozwaliłam sobie nerki,przez 6 tygodni brałam antybiotyki i musiałam odstawić dietkę.schudłam 6 kilo,ale samopoczucie okropne.teraz zaczęłam diete od nowa,dziś trzeci dzień samo białko,jestem ciekawa jak tym razem mi pójdzienapewno nie popełnie tego samego błędu,co wcześniej.Planuję 10/5 ale waga u mnie spadała bardzo wolno,teraz przez te 3 dni spadło prawie 2kilo.
teraz doszłam do formy,nie mam tych cholernych bóli,to częściej będe się odzywać....
cały czas własnie o tym piszę, że z nerkami nie ma żartów. Fajnie, że sieodezwałaś i to napisałaś. Współczuję bólu, bo wiem, jak to jest. Teraz uważaj na siebie i pij duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo
Cytat:
Witam z ranka-pięknego ranka. Widzę ,że jesteście dzisiaj bardzo zajęte ,ale rozumie . Niektóre z Was na pewno wyjechały.
Ja musiałam zaglądnąć tu i pochwalić się ,dzisiaj u mnie spadek 1,5kg, ale czegoś nie rozumie, ponieważ ta moja waga bardzo skacze. 2 dni temu był spadek 1,5kg, wczoraj w górę 1,8kg a dzisiaj ponownie spadek 1,5kg. Czy jest możliwa taka huśtawka wagowa?
kochana, a moze stanęłaś źle?
[1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;15024980]Dzień dobry U mnie opornie idzie, miesiąc diety minął , na minusie 2 kg i dalej nic a nic nie chce drgnąć.I waha się waga 1kg ,jednego dnia plus drugiego minus,chyba obrażę sie na te wagę.[/QUOTE]
drgnie, drgnie. Są tu dziewczyny z miesięcznymi zastojami. Grunt to sięnie poddawać.

a ja zwariuję. 51,7, czyli 0,4 mniej niż wczoraj. jutro pewnie będzie z kilo do góry.
A mój R ciągle chudnie, nawet na III fazie i po ucztach. Zaczął jeść więcej chleba i węgli ogólnie i dalej chudnie...

nie zgadniecie, co mam na śniadanie... tosty

Edytowane przez cocci
Czas edycji: 2009-11-01 o 11:05
Stary 2009-11-01, 11:25   #4559
eliza40
Zakorzenienie

Witam w piękny dzionek

Cocci no pochwal się co tam pożarłaś na śniadanko

Ja na dzisiaj zrobiłam sobie filet z kurczaka nadziewany wątróbką drobiową,pierwszy raz to robiłam mam nadzieję,że będzie jadalne

Miłego dnia i bez przejadania

Ja nie mogę ślepa jestem,dopiero dojrzałam ,że napisałas co masz na śniadanie

Edytowane przez eliza40
Czas edycji: 2009-11-01 o 11:27
eliza40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 11:33   #4560
cocci
Zakorzenienie

eliza - :brzyda l: hehe....
a na obiad uczta.... i pewnie znowu sienapale i znowu połowy nie wcisnę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości