Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 22:17   #2491
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A Ty chcesz iść na bio-chem?

Patrzyłam na tego Babydreama w Rossmannie i teraz trochę żałuję, że nie kupiłam go, jak był w promocji. Teraz kosztuje 13,99. Rozsmarowałam sobie odrobinę na ręce, był rzeczywiście dość gęsty. Przypomniałam sobie teraz, że przecież z wakacji została mi Lirene 30, ale nie wiem czy nada się do twarzy.

Ja też chętnie doradzę, zwłaszcza, że w końcu Cię nie zobaczyłam
Wyślę Ci linka jeszcze raz jak już wrzucę je na razie kopiuję z drugiego komputera

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:19   #2492
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że mi autentycznie serce stanęło jak doszłam do fragmentu że Katajew samobójstwo popełniła bo zapomniałam że taki tekst tam poleciał no ale to prawda, nie powinna się zabierać za taki utwór... Ale wyszło z niej właśnie to że chciała się popisać ile to ona wyciąga, z tym że NIE wyciąga to była taka spłaszczona wersja Mariah a szkoda, bo dziewczyna śpiewała nieźle i z klimatem na eliminacjach a tu chciała "za bardzo"
Przepraszam, nie chciałam wystraszyć
Mojej mamie też jej strasznie żal, bo wyglądała, jakby się jej cały świat posypał, ale w sumie tak było, zawaliła sprawę. Ja z kolei jestem okrutna i zupełnie nie jest mi żal ludzi, którzy myślą, że są w stanie osiągnąć więcej niż faktycznie są i ponoszą porażkę. Trzeba mierzyć siły na zamiary i pozostać sobą

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:21   #2493
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie chciałam wystraszyć
Mojej mamie też jej strasznie żal, bo wyglądała, jakby się jej cały świat posypał, ale w sumie tak było, zawaliła sprawę. Ja z kolei jestem okrutna i zupełnie nie jest mi żal ludzi, którzy myślą, że są w stanie osiągnąć więcej niż faktycznie są i ponoszą porażkę. Trzeba mierzyć siły na zamiary i pozostać sobą
Mi nie szkoda JEJ bo sama się pogrzebała tutaj tylko szkoda że nie mogłam posłuchać czegoś fajniejszego, no i poziom ogólny odcinka też niezbyt... Byłam zachwycona policjantkami (btw to tylko ja uważam że te niby problemy techniczne były celowe?)

Stary 2009-10-31, 22:23   #2494
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Mi nie szkoda JEJ bo sama się pogrzebała tutaj tylko szkoda że nie mogłam posłuchać czegoś fajniejszego, no i poziom ogólny odcinka też niezbyt... Byłam zachwycona policjantkami (btw to tylko ja uważam że te niby problemy techniczne były celowe?)
Też tak uważam. Nie wiem, może obie mamy jakąś manię Ale wydawało mi się, że jednak były za dobre i ktoś nie chciał ich w tym programie. Ale moim zdaniem mimo tego, że na pewno bardzo się zdenerwowały, były świetne. Wszystko mi się podobało w ich występie Szkoda, że nie przeszły.

Stary 2009-10-31, 22:27   #2495
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak uważam. Nie wiem, może obie mamy jakąś manię Ale wydawało mi się, że jednak były za dobre i ktoś nie chciał ich w tym programie. Ale moim zdaniem mimo tego, że na pewno bardzo się zdenerwowały, były świetne. Wszystko mi się podobało w ich występie Szkoda, że nie przeszły.
Były ŚWIETNE, straszna ujma dla finału że ich nie będzie. Nie dość, że świetne tancerki to jeszcze mają taki pazur, charakterek, coś co ja uwielbiam no ale cóż...

A co myslicie o takich czapkach? Byłam dziś w Orsayu i Mama mi taką na głowę wsadziła, i o ile zawsze byłam jakoś wrogo do nich nastawiona to po tym zaczęły mi się podobać szczególnie to, że te uszy opatulają policzki, a ja zawsze tak zimą marznę... Myślicie że to wiocha w takiej wyjść? Np beżowej, albo brązowej No i można te uszy zawiązać na górze i wtedy taki toczek futrzasty by był...
http://allegro.pl/item795605024_supe...y.html#gallery
http://allegro.pl/item788570210_zimo...w.html#gallery

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2009-10-31 o 22:29
Stary 2009-10-31, 22:28   #2496
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Patrzyłam na tego Babydreama w Rossmannie i teraz trochę żałuję, że nie kupiłam go, jak był w promocji. Teraz kosztuje 13,99. Rozsmarowałam sobie odrobinę na ręce, był rzeczywiście dość gęsty. Przypomniałam sobie teraz, że przecież z wakacji została mi Lirene 30, ale nie wiem czy nada się do twarzy.
ta Lirenka : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nia-SPF-30.htm ? jak tak to ja też ja mam i generalnie to można jej do twarzy używać ale ona jest taka jakby "obklejająca" i ja po kilku razach zrezygnowałam ze stosowania jej na twarz... Wiesz, szczerze mówiąc to ten Babydream też nie jest najlepszy wydaje mi sie ze jednak lepiej dołożyć trochę pieniążków i kupić ten Iwostin (25 zł na dozie - http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p12446-Iwos...la_SPF50_50_ml - nie wiem czemu napisali ze to do ciała )
Stary 2009-10-31, 22:52   #2497
mOna01
Zakorzenienie

Dodałam

Stary 2009-10-31, 23:07   #2498
szmyrk
Zakorzenienie

Hej, nie mam czasu pisac, czytac, nadrabiac . Stesknilam sie troche za atmosfera panujaca tutaj, wiec pisze (co prawda godzina swietna...) , mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie .

Chcialabym sie pochwalic - dostalam prace . Pakuje prezenty w drogerii . Ale to glownie dlatego nie mam na nic czasu...

A w ogole to mam problem. Siedze ostatnimi czasy na biochemi. Im wiecej czytam, tym mniej wiem . Zna sie moze ktoras z Was na tych sprawach?

mOna - przesliczne masz te swoje wlosiska, nie scinaj ich! Moim zdaniem ladnie Ci i tak i tak (ladnemu we wszystkim ladnie), a skoro masz te wlosy piekne to po co je skracac?

weegirl - dziekuje za komplementy . Zerknelam sobie (w koncu :P )w Twoj album i zachwycam sie - kolorem oraz "pokreceniem" - to natura?

Ide spac powoli, bo rano mnie czeka ZBIERANIE OLIWEK .
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 23:07   #2499
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A co myslicie o takich czapkach? Byłam dziś w Orsayu i Mama mi taką na głowę wsadziła, i o ile zawsze byłam jakoś wrogo do nich nastawiona to po tym zaczęły mi się podobać szczególnie to, że te uszy opatulają policzki, a ja zawsze tak zimą marznę... Myślicie że to wiocha w takiej wyjść? Np beżowej, albo brązowej No i można te uszy zawiązać na górze i wtedy taki toczek futrzasty by był...
Takie czapki są świetne! Nie dość, że ciepło jest w nich, to jeszcze niesamowicie wyglądają

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 23:14   #2500
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Takie czapki są świetne! Nie dość, że ciepło jest w nich, to jeszcze niesamowicie wyglądają
Miałam tego typu ale zgubiłam A była cudowna. I teraz nigdzie takiej nie widziałam, chyba taką futrzastą z allegro zamówię

Stary 2009-10-31, 23:17   #2501
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
mOna - przesliczne masz te swoje wlosiska, nie scinaj ich! Moim zdaniem ladnie Ci i tak i tak (ladnemu we wszystkim ladnie), a skoro masz te wlosy piekne to po co je skracac?
.
Dziękuję marzą mi się takie długie do talii włosy stwierdziłam że jak już dobiję do tej długości to zafarbuję na chłodny odcień brązu (gorzka czekolada) tylko kurczę, te zdjęcia z lampą to w ogóle zniekształcają mój kolor, nie mam takiego rudego Tylko naszły mnie te obawy czy długie na pewno mi pasują... Może jak wycieniuję przy twarzy lekko to będzie lepszy efekt

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Pierwsza opinia za, fajnie też mi się straszliwie podobają, a jak cieeeepło! Na pewno kupię bo to będzie ratunek dla mojej głowy i twarzy zimą, a co mnie tam obchodzi czy się komuś podoba czy nie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Miałam tego typu ale zgubiłam A była cudowna. I teraz nigdzie takiej nie widziałam, chyba taką futrzastą z allegro zamówię
Są w Orsayu, ale drogie - 70zł szkoda, jakby była z 15zł tańsza to już bym wzięła bo była właściwie idealna, i rozmiarem, i kolorem, i wszystkim

Stary 2009-10-31, 23:19   #2502
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Dziękuję marzą mi się takie długie do talii włosy stwierdziłam że jak już dobiję do tej długości to zafarbuję na chłodny odcień brązu (gorzka czekolada) tylko kurczę, te zdjęcia z lampą to w ogóle zniekształcają mój kolor, nie mam takiego rudego Tylko naszły mnie te obawy czy długie na pewno mi pasują... Może jak wycieniuję przy twarzy lekko to będzie lepszy efekt

Pierwsza opinia za, fajnie też mi się straszliwie podobają, a jak cieeeepło! Na pewno kupię bo to będzie ratunek dla mojej głowy i twarzy zimą, a co mnie tam obchodzi czy się komuś podoba czy nie
Też uważam, że ładnemu we wszystkim ładnie, nie ścinaj

A w tych czapkach wbrew pozorom się bardzo fajnie wygląda
Ile kosztowała ta z Orsaya o której mówiłaś?

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Są w Orsayu, ale drogie - 70zł szkoda, jakby była z 15zł tańsza to już bym wzięła bo była właściwie idealna, i rozmiarem, i kolorem, i wszystkim
Łee, to Poszukam na szmatach

Stary 2009-10-31, 23:20   #2503
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Były ŚWIETNE, straszna ujma dla finału że ich nie będzie. Nie dość, że świetne tancerki to jeszcze mają taki pazur, charakterek, coś co ja uwielbiam no ale cóż...

Mi się podobaja u kogoś ale sama chyba bym nie miała odwagi założyć.... no i w takiej czapie by mi sie fryzura zepsuła
Dziewczyny, która z Was pisała o tym serialu Flash Forward? bo sie w niego wkręciłam i chciałam sie dowiedzieć co ile są nowe odcinki
Stary 2009-10-31, 23:23   #2504
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Mi się podobaja u kogoś ale sama chyba bym nie miała odwagi założyć.... no i w takiej czapie by mi sie fryzura zepsuła
Dziewczyny, która z Was pisała o tym serialu Flash Forward? bo sie w niego wkręciłam i chciałam sie dowiedzieć co ile są nowe odcinki
Ja pisałam, ja, ja! odcinki są co tydzień, wyszło już 6 pojawiają się na necie w piątki rano.
A czapkę miałabym odwagę założyć, mam to do siebie że lubię przełamywać takie bariery bo średnio mnie obchodzi co o mnie pomyślą jak założę coś innego dziwniej się czuję jak widzę inne osoby ubrane podobnie, np kupiłam ten fioletowy płaszczyk i założyłam go 1 raz to na uczelni widziałam 4 osoby w fiolecie tego dnia
I wbrew pozorom fryzura wcale się pod nią nie niszczy bo ona jest taka mięciutka i delikatna i nie opina głowy

Stary 2009-10-31, 23:28   #2505
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzka czekolada, hm, a jaki masz typ kolorystyczn, myslisz, ze Ci bedzie chlodny odcien pasowal? Bo ten Twoj "znieksztalcony" kolor na raczej cieply wyglada, do tego ladnie Ci w nim .
A cieniowanie sobie dobrze przemysl. Wyrownywanie jest koszmarne (wiem, bo przez nie teraz przechodze), wiec zeby Ci sie nie odwidzialo No i najlepszy bylby jakis sprawdzony fryzjer. Zeby Cie nie "wystrzgl" za bardzo. Chyba, ze tego wlasnie chcesz, a jak tak i tak musi byc dobry, zeby nie wystrzygl za malo ;P .
Stary 2009-10-31, 23:30   #2506
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pisałam, ja, ja! odcinki są co tydzień, wyszło już 6 pojawiają się na necie w piątki rano.
A czapkę miałabym odwagę założyć, mam to do siebie że lubię przełamywać takie bariery bo średnio mnie obchodzi co o mnie pomyślą jak założę coś innego dziwniej się czuję jak widzę inne osoby ubrane podobnie, np kupiłam ten fioletowy płaszczyk i założyłam go 1 raz to na uczelni widziałam 4 osoby w fiolecie tego dnia
I wbrew pozorom fryzura wcale się pod nią nie niszczy bo ona jest taka mięciutka i delikatna i nie opina głowy
WIesz mi nie chodzi o to ze ludzie by sobie coś tam pomyśleli bo z zasady mam wywalone w to co inni myślą ale jakoś poprostu nie czułabym sie fajnie w takiej czapce, no chyba ze na wyjeździe narciarskim
A co do serialu to dzięki za info swoja droga chyba dużo ludzi to ogląda bo dziś popołudniu 6 odcinek miał 14 tysięcy seedów ściągnął mi się chyba w niecałą 1 h a tak na marginesie to zauważyłam ze hcyba spowalniaja akcje bo już nie ma tak dużo na temat tego sledztwa itd.
Stary 2009-10-31, 23:41   #2507
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzka czekolada, hm, a jaki masz typ kolorystyczn, myslisz, ze Ci bedzie chlodny odcien pasowal? Bo ten Twoj "znieksztalcony" kolor na raczej cieply wyglada, do tego ladnie Ci w nim .
A cieniowanie sobie dobrze przemysl. Wyrownywanie jest koszmarne (wiem, bo przez nie teraz przechodze), wiec zeby Ci sie nie odwidzialo No i najlepszy bylby jakis sprawdzony fryzjer. Zeby Cie nie "wystrzgl" za bardzo. Chyba, ze tego wlasnie chcesz, a jak tak i tak musi byc dobry, zeby nie wystrzygl za malo ;P .
Ja tam nie mam nic przeciwko cieniowaniu o ile jest delikatne a nie wygląda jak wypatroszona kura tu wszyscy schodzą z cieniowania, a ja nie Bo chcę mieć coś podobnego jak Nicole Scherzinger chłodny odcień będzie mi pasował bo wbrew pozorom (zdjęciom ) mam chłodną karnację - jestem Zimą. Na wielu starych zdjęciach tego nie widać bo używałam brzoskwiniowych róży i ciepłych bronzerów na policzki, no i miałam włosy farbowane na ciepłe kolory

Cytat:
WIesz mi nie chodzi o to ze ludzie by sobie coś tam pomyśleli bo z zasady mam wywalone w to co inni myślą ale jakoś poprostu nie czułabym sie fajnie w takiej czapce, no chyba ze na wyjeździe narciarskim
A co do serialu to dzięki za info swoja droga chyba dużo ludzi to ogląda bo dziś popołudniu 6 odcinek miał 14 tysięcy seedów ściągnął mi się chyba w niecałą 1 h a tak na marginesie to zauważyłam ze hcyba spowalniaja akcje bo już nie ma tak dużo na temat tego sledztwa itd.
Taaak, stał się bardzo popularny w Stanach chociaż Housowi nie dorówna

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2009-10-31 o 23:43
Stary 2009-10-31, 23:46   #2508
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Dzieki. niestety u mnie nie ma SuperPharm. A kolor zielony faktycznie jest fajny.
Pewnie, że fajny. Ja mam głównie odżywki z zielonych serii, w zielonych opakowaniach itd. A poza tym to jeszcze róż i czerń są dozwolone. Rzadko robię wyjątki takie jak Honey Treatment Wax, który jednak żółtawy jest (;
Wiem, mam niezłe kolorystyczne zboczenie :P

Cytat:
Chatul, zdaje relację po tym Hennowym Waxie bo się na niego czaję
Jak mi mama pozwoli to w środę wypróbuję.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
No właśnie ja mam sie nauczyc na WOS. Grrr
A czego na WOS masz się nauczyć?
Stary 2009-10-31, 23:47   #2509
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie mam nic przeciwko cieniowaniu o ile jest delikatne a nie wygląda jak wypatroszona kura tu wszyscy schodzą z cieniowania, a ja nie Bo chcę mieć coś podobnego jak Nicole Scherzinger chłodny odcień będzie mi pasował bo wbrew pozorom (zdjęciom ) mam chłodną karnację - jestem Zimą. Na wielu starych zdjęciach tego nie widać bo używałam brzoskwiniowych róży i ciepłych bronzerów na policzki, no i miałam włosy farbowane na ciepłe kolory
A, no prosze, zimy bym sie nie spodziewala . W takim razie nic, tylko farbowac .
Jak "wypatroszona kura"... Nawet mi nie mow... Raz bylam takim "wstrzyzonym kurczakiem", jak to mama moja kochana i zawsze szczera okreslila .
Jak wyglada Nicole Scherzinger i kto to w ogole jest?
Stary 2009-11-01, 00:11   #2510
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
A, no prosze, zimy bym sie nie spodziewala . W takim razie nic, tylko farbowac .
Jak "wypatroszona kura"... Nawet mi nie mow... Raz bylam takim "wstrzyzonym kurczakiem", jak to mama moja kochana i zawsze szczera okreslila .
Jak wyglada Nicole Scherzinger i kto to w ogole jest?
Piosenkareczka

i jeszcze Megan Fox ma fajne włosy, strukturą bliższe moim no i wycieniowane

Stary 2009-11-01, 01:16   #2511
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ja mam 69/70 [ celowo sobie właśnie zmierzyłam ]
no tak, ale ja mam więcej w biuście
hm każdy inaczej ocenia, czy biust jest mały czy duży

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszym użyciu toniku aspirynowego, kurcze, ale mam ładną buzie, szok
mogłabyś napisać, jak dokładnie go zrobiłaś ?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 08:36   #2512
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Bardzo podobają mi się włosy Nicole... Ciekawe czy są chociaż naturalne bo jak dowiedziałam się, że włosy kardashianek sięgają tak naprawdę ledwo do ramion a resztę to treski to przestałam je jakoś uwielbiać...
Dziś wszystkich świętych.... Nie lubię tego święta bo wszyscy tak dbają o groby i tak niby się modlą a przez cały rok nie stać ich żeby zajrzeć na cmentarz. Takie wszystko udawane
Stary 2009-11-01, 08:57   #2513
dymka
Zakorzenienie

Ale się nie wyspałam...do drugiej oglądałam dextera a dziś przed 8 babcia zadzwoniła i obudziła i mnie i mamę...

I jeszcze muszę się pożalić...wczoraj jakieś dzieciaki bawiły się w halloween - jak dzwoniła 3 grupa to zerknęłam kto i już do domofonu nawet nie podchodziłam i... nie uwierzycie... 2 jajka wylądowały na moim oknie kuchennym:confu sed: całe szyby są brudne - jutro muszę umyć okno
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Dziś wszystkich świętych.... Nie lubię tego święta bo wszyscy tak dbają o groby i tak niby się modlą a przez cały rok nie stać ich żeby zajrzeć na cmentarz. Takie wszystko udawane
Też nie lubię tego tłoku i zasady zastaw się a postaw się, ale to nie prawda, że wszyscy zaglądają raz w roku na cmentarz - ja jestem u taty i dziadka tak średnio raz w miesiącu i widzę sporo grobów na których palą się znicze i stoją świeże kwiaty
Stary 2009-11-01, 09:00   #2514
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:

i jeszcze Megan Fox ma fajne włosy, strukturą bliższe moim no i wycieniowane
Kocham urode megan fox

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 09:24   #2515
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
jeszcze muszę się pożalić...wczoraj jakieś dzieciaki bawiły się w halloween - jak dzwoniła 3 grupa to zerknęłam kto i już do domofonu nawet nie podchodziłam i... nie uwierzycie... 2 jajka wylądowały na moim oknie kuchennym:confu sed: całe szyby są brudne - jutro muszę umyć okno
A nie kojarzysz pewnie, gdzie dokładnie te dzieciaki mieszkają? By można pójśc do ich rodziców albo cokolwiek.
Ech, dzieci są głupie :P Nie lubię ich. Zwłaszcza za to bezmyślne kopiowanie wszystkiego, co jest w Stanach. Halloween 31 października? Proszę bardzo. Ale realia w Polsce są inne, to nie jest nasze święto. Nie można też przenosić "psikusa" do Polski. Ciekawe kiedy się tego ludzie nauczą. W ogóle, czy kiedykolwiek :P

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
no tak, ale ja mam więcej w biuście
hm każdy inaczej ocenia, czy biust jest mały czy duży
No wiadomo, że każdy ocenia inaczej. Mnie jednak zawsze wszyscy mówili, że mam bardzo duży. Sama patrząc na biust i stanik też uważam, że biust mam spory. 65 [ jednak wbrew wcześniejszym obawom zmieściłam się zapinając na najluźniejszą zapinkę ] /70 E to jednak biust dość dużo ponad przeciętną.
Ale masz rację, każdy inaczej ocenia.
Stary 2009-11-01, 09:33   #2516
aanika
Zakorzenienie

A mnie się nie podobają włosy tej Megan Fox (aż wstyd się przyznać, ale pierwszy raz ją widzę ), są wycieniowane tak, że wyglądają jak smętnie zwisające piórka. Mona, nie radzę cieniować, bo jeśli nie masz idealnie prostych włosów, to zaczna się wywijać. Ja już trzeci raz schodzę z cieniowania, bo za każdym razem męczy mnie wywijanie włosów i sterczące końcówki, a na wilgoci jest okropnie.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 09:58   #2517
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ale się nie wyspałam...do drugiej oglądałam dextera a dziś przed 8 babcia zadzwoniła i obudziła i mnie i mamę...

I jeszcze muszę się pożalić...wczoraj jakieś dzieciaki bawiły się w halloween - jak dzwoniła 3 grupa to zerknęłam kto i już do domofonu nawet nie podchodziłam i... nie uwierzycie... 2 jajka wylądowały na moim oknie kuchennym:confu sed: całe szyby są brudne - jutro muszę umyć okno
dzieciaki wkręcają się w nastrój Haloween chociaż fakt faktem - trochę przegieli, ale mówcie co chcecie- mi się sama idea Halloween bardzo podoba, i uważam że by nie zaszkodziło gdyby przenieść ją do naszych Polskich realiów
Stary 2009-11-01, 10:08   #2518
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dymko może u Ciebie tak jest ale u nas zdarza się że jeden drugiemu z grobu podkrada znicze.... Szczyt chamstwa.
Stary 2009-11-01, 10:35   #2519
astra85
Zakorzenienie

moja ciocia dała we storek na grob mojej babci chryzanteme to na nastepny dzien juz jej nie bylo bo ktos ukradł.
wogole to witajcie,
niestety ja dzis nie pojde na cmentarze bo musze lezec w lozku
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 10:41   #2520
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Dymko może u Ciebie tak jest ale u nas zdarza się że jeden drugiemu z grobu podkrada znicze.... Szczyt chamstwa.
I nie tylko znicze, częściej nawet stroiki albo wieńce. A później sprzedają je przy wejściu na cmentarz. Dlatego coraz więcej ludzi zaznacza jakoś wiązanki (np. chlapiąc trochę farbą), żeby ustrzec je przed złodziejami.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości