|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
na razie kopiuję z drugiego komputera
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej mamie też jej strasznie żal, bo wyglądała, jakby się jej cały świat posypał, ale w sumie tak było, zawaliła sprawę. Ja z kolei jestem okrutna i zupełnie nie jest mi żal ludzi, którzy myślą, że są w stanie osiągnąć więcej niż faktycznie są i ponoszą porażkę. Trzeba mierzyć siły na zamiary i pozostać sobą |
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(btw to tylko ja uważam że te niby problemy techniczne były celowe?)
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie przeszły.
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż... ![]() A co myslicie o takich czapkach? Byłam dziś w Orsayu i Mama mi taką na głowę wsadziła, i o ile zawsze byłam jakoś wrogo do nich nastawiona to po tym zaczęły mi się podobać szczególnie to, że te uszy opatulają policzki, a ja zawsze tak zimą marznę... Myślicie że to wiocha w takiej wyjść? Np beżowej, albo brązowej No i można te uszy zawiązać na górze i wtedy taki toczek futrzasty by był...http://allegro.pl/item795605024_supe...y.html#gallery http://allegro.pl/item788570210_zimo...w.html#gallery
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-10-31 o 22:29 |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to ja też ja mam i generalnie to można jej do twarzy używać ale ona jest taka jakby "obklejająca" i ja po kilku razach zrezygnowałam ze stosowania jej na twarz... Wiesz, szczerze mówiąc to ten Babydream też nie jest najlepszy wydaje mi sie ze jednak lepiej dołożyć trochę pieniążków i kupić ten Iwostin
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie mam czasu pisac, czytac, nadrabiac
. Stesknilam sie troche za atmosfera panujaca tutaj, wiec pisze (co prawda godzina swietna...) , mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie .Chcialabym sie pochwalic - dostalam prace . Ale to glownie dlatego nie mam na nic czasu...A w ogole to mam problem. Siedze ostatnimi czasy na biochemi. Im wiecej czytam, tym mniej wiem . Zna sie moze ktoras z Was na tych sprawach?mOna - przesliczne masz te swoje wlosiska, nie scinaj ich! Moim zdaniem ladnie Ci i tak i tak (ladnemu we wszystkim ladnie), a skoro masz te wlosy piekne to po co je skracac? weegirl - dziekuje za komplementy Ide spac powoli, bo rano mnie czeka ZBIERANIE OLIWEK .
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że ciepło jest w nich, to jeszcze niesamowicie wyglądają
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A była cudowna. I teraz nigdzie takiej nie widziałam, chyba taką futrzastą z allegro zamówię
|
|
|
|
|
#2501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stwierdziłam że jak już dobiję do tej długości to zafarbuję na chłodny odcień brązu (gorzka czekolada) ![]() Cytat:
też mi się straszliwie podobają, a jak cieeeepło! Na pewno kupię bo to będzie ratunek dla mojej głowy i twarzy zimą, a co mnie tam obchodzi czy się komuś podoba czy nie ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
szkoda, jakby była z 15zł tańsza to już bym wzięła bo była właściwie idealna, i rozmiarem, i kolorem, i wszystkim
|
|
#2502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tych czapkach wbrew pozorom się bardzo fajnie wygląda ![]() Ile kosztowała ta z Orsaya o której mówiłaś? ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, która z Was pisała o tym serialu Flash Forward? bo sie w niego wkręciłam i chciałam sie dowiedzieć co ile są nowe odcinki
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odcinki są co tydzień, wyszło już 6 pojawiają się na necie w piątki rano.A czapkę miałabym odwagę założyć, mam to do siebie że lubię przełamywać takie bariery bo średnio mnie obchodzi co o mnie pomyślą jak założę coś innego dziwniej się czuję jak widzę inne osoby ubrane podobnie, np kupiłam ten fioletowy płaszczyk i założyłam go 1 raz to na uczelni widziałam 4 osoby w fiolecie tego dnia ![]() I wbrew pozorom fryzura wcale się pod nią nie niszczy bo ona jest taka mięciutka i delikatna i nie opina głowy
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A cieniowanie sobie dobrze przemysl. Wyrownywanie jest koszmarne (wiem, bo przez nie teraz przechodze), wiec zeby Ci sie nie odwidzialo No i najlepszy bylby jakis sprawdzony fryzjer. Zeby Cie nie "wystrzgl" za bardzo. Chyba, ze tego wlasnie chcesz, a jak tak i tak musi byc dobry, zeby nie wystrzygl za malo ;P .
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś poprostu nie czułabym sie fajnie w takiej czapce, no chyba ze na wyjeździe narciarskim ![]() A co do serialu to dzięki za info swoja droga chyba dużo ludzi to ogląda bo dziś popołudniu 6 odcinek miał 14 tysięcy seedów a tak na marginesie to zauważyłam ze hcyba spowalniaja akcje
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu wszyscy schodzą z cieniowania, a ja nie Bo chcę mieć coś podobnego jak Nicole Scherzinger chłodny odcień będzie mi pasował bo wbrew pozorom (zdjęciom ) mam chłodną karnację - jestem Zimą. Na wielu starych zdjęciach tego nie widać bo używałam brzoskwiniowych róży i ciepłych bronzerów na policzki, no i miałam włosy farbowane na ciepłe koloryCytat:
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-10-31 o 23:43 |
||
|
|
|
#2508 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Wiem, mam niezłe kolorystyczne zboczenie :P Jak mi mama pozwoli to w środę wypróbuję. A czego na WOS masz się nauczyć?
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W takim razie nic, tylko farbowac . Jak "wypatroszona kura"... Nawet mi nie mow... Raz bylam takim "wstrzyzonym kurczakiem", jak to mama moja kochana i zawsze szczera okreslila Jak wyglada Nicole Scherzinger i kto to w ogole jest? |
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze Megan Fox ma fajne włosy, strukturą bliższe moim no i wycieniowane ![]()
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
no tak, ale ja mam więcej w biuście
![]() hm każdy inaczej ocenia, czy biust jest mały czy duży ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się włosy Nicole... Ciekawe czy są chociaż naturalne bo jak dowiedziałam się, że włosy kardashianek sięgają tak naprawdę ledwo do ramion a resztę to treski to przestałam je jakoś uwielbiać...
Dziś wszystkich świętych.... Nie lubię tego święta bo wszyscy tak dbają o groby i tak niby się modlą a przez cały rok nie stać ich żeby zajrzeć na cmentarz. Takie wszystko udawane
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się nie wyspałam...do drugiej oglądałam dextera a dziś przed 8 babcia zadzwoniła i obudziła i mnie i mamę...
I jeszcze muszę się pożalić...wczoraj jakieś dzieciaki bawiły się w halloween - jak dzwoniła 3 grupa to zerknęłam kto i już do domofonu nawet nie podchodziłam i... nie uwierzycie... 2 jajka wylądowały na moim oknie kuchennym :confu sed: całe szyby są brudne - jutro muszę umyć okno ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
|
#2515 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ech, dzieci są głupie :P Nie lubię ich. Zwłaszcza za to bezmyślne kopiowanie wszystkiego, co jest w Stanach. Halloween 31 października? Proszę bardzo. Ale realia w Polsce są inne, to nie jest nasze święto. Nie można też przenosić "psikusa" do Polski. Ciekawe kiedy się tego ludzie nauczą. W ogóle, czy kiedykolwiek :P Cytat:
Ale masz rację, każdy inaczej ocenia.
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się nie podobają włosy tej Megan Fox (aż wstyd się przyznać, ale pierwszy raz ją widzę
), są wycieniowane tak, że wyglądają jak smętnie zwisające piórka. Mona, nie radzę cieniować, bo jeśli nie masz idealnie prostych włosów, to zaczna się wywijać. Ja już trzeci raz schodzę z cieniowania, bo za każdym razem męczy mnie wywijanie włosów i sterczące końcówki, a na wilgoci jest okropnie.
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Dymko może u Ciebie tak jest ale u nas zdarza się że jeden drugiemu z grobu podkrada znicze.... Szczyt chamstwa.
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
moja ciocia dała we storek na grob mojej babci chryzanteme to na nastepny dzien juz jej nie bylo bo ktos ukradł.
wogole to witajcie, niestety ja dzis nie pojde na cmentarze bo musze lezec w lozku |
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego coraz więcej ludzi zaznacza jakoś wiązanki (np. chlapiąc trochę farbą), żeby ustrzec je przed złodziejami.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

na razie kopiuję z drugiego komputera

to była taka spłaszczona wersja Mariah
a szkoda, bo dziewczyna śpiewała nieźle i z klimatem na eliminacjach a tu chciała "za bardzo"
No i można te uszy zawiązać na górze i wtedy taki toczek futrzasty by był...
21.06.2014r.

. Stesknilam sie troche za atmosfera panujaca tutaj, wiec pisze (co prawda godzina swietna...)
.
. Zna sie moze ktoras z Was na tych sprawach?
A była cudowna. I teraz nigdzie takiej nie widziałam, chyba taką futrzastą z allegro zamówię

ale jakoś poprostu nie czułabym sie fajnie w takiej czapce, no chyba ze na wyjeździe narciarskim